Forumi Horizont
Trego 18 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- Ne dhe astrologjia... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=16495)

Postuar nga agata datë 19 Tetor 2008 - 19:50:

Ne dhe astrologjia...

Kohet e fundit ne cdo gazete qe blej ose reviste femrash, ne faqen e fundit ndodhet shpesh parashikimi i humorit tone, me ane te horoskopit.

Personalisht nuk jam shume e lidhur mbas horoskopit dhe rralle me ndodh te pyes njerzit se cfare shenje jane. Por kam miq qe i besojne shume dhe numri i tyre shtohet dita dites...

Ne fakt sipas disa miqve te mi kurjoziteti dhe terheqia per astrologjine zgjat tashme qe prej 5000 vitesh para J.K. E aktualisht 60% e njerezve i besojne karaktereve te shenjave.

Nganjehere pyes veten, cfare kerkojne njerzit kur lexojne horoskopin ose cfare duan te din, kur me pyesin se cfare shenje jam?!!!
A ka ky fenomen ndonje rrezik?
Nje nga shoqet e mia me te ngushta e cila eshte shume e lidhur me astrologjine, dhe lexon cdo liber qe parashikon, dite, javen muajin dhe vitin qe do kaloj , me telefonon dhe me thote shpesh qe te kem kujdes nga kjo ose ajo gje...

Mendoni ju, nese kemi lindur ne kete ore apo tjetren, jemi kjo ose ajo shenje, ndikohemi nga ky ose ai platet, jemi keto qe jemi???

Postuar nga NS-6 datë 19 Tetor 2008 - 20:20:

personalisht su besoj fare ketyre gjerave dhe me habisin ata qe i besojne. me qellon te qendroj me persona qe i lexojne keto oroskope dhe degjoj edhe komentet e tyre "Me jep Leggo-n te lexoj oroskopin se ky i Metro-s dhe i City-t nuk po me pelqeka"
ka nga ata qe u besojne shume ketyre gjerave dhe mjafton dicka qe te ndodhe dhe direkt "ma kishte thon oroskopi qe do ndodhte".
sipas oroskopit ekzistojne 12 tipe njerezish.
pastaj tipike jane ato parashikimet " sot do te ndodhi dicka e vecante" (shpreson robi qe te thyeje ate monotonine e perditshme kshu qe edhe i kafe shtese gjo e vecante do jete) ose ose "kujdes me jeten e perditshme" (flmn eeeee) ose ose "ana financiare do jete e lekundur" (kriza boterore ne kulmit ) etj etj...ene hajd e tu mbushesh mendjen robve qe oroskopi ska te drejte pas ketyne shkrimeve

Postuar nga Piktor datë 19 Tetor 2008 - 20:30:

Agata pergezime per temen.
Besoj se egziston nje lidhje ose efekt, megjithse personalisht nuk e ndjek horoskopin apo gjera qe kane te bejne me te, por kurre nuk kam pasur mendimin qe nuk jane te verteta.
Problemi qendron apo shqetsues mund te behet kur keto shenja behen udhe rrefyes per jeten tone kur nuk bejme asnje hap pa konsultuar shenjat dhe behemi totalisht dipendente(te varur) nga keto gjera.
Per mua thone se kam lindur me fat jo dt 7 jo dit e marte jo ne mengjes e ne mars e shume gjera te tjera, kur pershkoj jeten qe kam bere sot them vertet qe jam me fat qe jam i gjalle por jo qe jeta ime ka qene e tille ose fatlume.

Postuar nga Tulipani datë 20 Tetor 2008 - 01:12:

Ne njerezit rrotullohu rrotullohu po ne nje vend dalim e dmth perhere tek kerkimi i dickaje qe te na jape siguri, qe te na e beje te panjohuren sa me te pranueshme e pse jo te parashikueshme.
Ndoshta ndonjeri ketu qe beson ne zot mund te mos jete dakort por dhe astrologjine nuk e shikoj shume ndryshe, fundja arsyet pse i reziston dhe sot e kesaj dite ne shume pikepamje jane te njejtat me ato te feve.

Agata ka gjera me te rrezikshme se horoskopi, sepse ne njerezit jemi krijesat me vulnerabel qe mund te ekzistojne

ps. personalisht e lexoj dhe sinqerisht s'kam pse te besoj me pak horoskopin se sa gjerat qe shkruhen tek faqet e tjera

Postuar nga Gjergj Kastrioti datë 21 Tetor 2008 - 19:45:

Sot ne nje diskutim me nje shoqen time e cila kerkonte opinionin tim mbi krehjen e flokeve te saj!

Ajo - Te pelqejne floket e mia sot?
Une - Po, te kam thene qe keshtu i ke shume mire, ti e di qe floket me onde jane shume sensuale dhe mua me pelqejne shume!
Ajo - Eeeeeh per sensualitet pastaj ne te peshores dallohemi...
Dhe duke buzeqeshur kerkonte aprovimin e te pranishmeve te tjere...!

Une - ahaaaaaa tani po... ec pra... fillo ligjero mbi yjet... henen... e planetet qe ndikojne ne sensualitetin tend!

Dhe aq duhej per te ndezur nje debat per gjithe ate kohe mbi shenjat astrologjike dhe percaktimet karakteriale te cdo personi!!!

Maaaaaaaahhh!

Postuar nga Katilesha datë 26 Tetor 2008 - 14:22:

Citim:
Po citoj ato që tha Gjergj Kastrioti
Sot ne nje diskutim me nje shoqen time e cila kerkonte opinionin tim mbi krehjen e flokeve te saj!

Gjergj besome se ajo te ka genjyer pjeserisht:p sepse ne te peshores pervec sensualitetit dallohemi edhe per shume gjera te tjera me te thella:p

Postuar nga Gjergj Kastrioti datë 27 Tetor 2008 - 20:06:

Citim:
Po citoj ato që tha Eishin-an Kati

Gjergj besome se ajo te ka genjyer pjeserisht:p sepse ne te peshores pervec sensualitetit dallohemi edhe per shume gjera te tjera me te thella:p

Ja tjetra... pupupupuuuuu me mbyten peshoret

Postuar nga AndreaPirelli datë 27 Tetor 2008 - 22:34:

Citim:

Une - Po, te kam thene qe keshtu i ke shume mire, ti e di qe floket me onde jane shume sensuale dhe mua me pelqejne shume!

E ke nisur shume mire pergjigjen .......... po kujdes ... se je zgjatur ne detaje te panevojshme ........ Mjafton aprovimi dhe aq, sepse neser mund t'i kete pa onde .... dhe ti duhet perseri t'i pelqesh ..............

p.s. Ahhhhh si e kane horrorskopin Akrepat ......... !!!!!!!!!!!!!

Postuar nga Gjergj Kastrioti datë 27 Tetor 2008 - 23:21:

Citim:
Po citoj ato që tha turll

E ke nisur shume mire pergjigjen .......... po kujdes ... se je zgjatur ne detaje te panevojshme ........ Mjafton aprovimi dhe aq, sepse neser mund t'i kete pa onde .... dhe ti duhet perseri t'i pelqesh ..............

Eshte thjesht nje shoqe... e cila per me teper nuk me zgjon ndonje deshire erotike ... sipas peshores sime...!

Po le ti mbaje me onde me vlla...! Une s'do rri te ndryshoj preferencat e mia sahere qe nderrojne model te flokeve ato...!

Ah edhe nje precizim, duhet ta bej patjeter se pastaj ndodhin keq-kuptime...!
Jo cilesdo mund ti shkojne floket me onde... sikurse te shtrira, kacurrele, bionde, brune etj...!
Varet... kombinimi me linjat e fytyres, trupit etj...

Meqe jemi mbi astrologjine...! Une jam i shenjes se demit! :p Keni ndonje gje per demat!? :p

Postuar nga agata datë 02 Nëntor 2008 - 03:17:

Citim:
Po citoj ato që tha Tulipani

Agata ka gjera me te rrezikshme se horoskopi, sepse ne njerezit jemi krijesat me vulnerabel qe mund te ekzistojne

Jam plotesisht dakort me ju Tulipani.
Ne fakt mendimi im ka shkuar larg duke menduar njerez vertet te varuar nga kjo, e kur flas per rrezik, kam parasysh, edukimin e femijeve nga disa prinder...
Personalisht njoh dike qe thote se femija e saj do kete suksese ne fushen e artit se ka lindur ne kete filan date, dhe ka harxhuar shume energji qe femija e saj te mesoj nje vegel muzikore...
E cfare eshte me e keqja, kam degjuar se kjo gje mund te ndikoj ne te ardhmen tek disa punesues te cilet do ti zgjedhin punetoret e tyre duke u bazuar tek data e viti i lindjes... e kjo sinqerisht me duket pak e rrezikshme...

Postuar nga kurt datë 02 Nëntor 2008 - 07:29:

Citim:

Dhe duke buzeqeshur kerkonte aprovimin e te pranishmeve te tjere...!

Une - ahaaaaaa tani po... ec pra... fillo ligjero mbi yjet... henen... e planetet qe ndikojne ne sensualitetin tend!

Dhe aq duhej per te ndezur nje debat per gjithe ate kohe mbi shenjat astrologjike dhe percaktimet karakteriale te cdo personi!!!

Maaaaaaaahhh!

na e bere heroin e kombit te duket si hair dresser tani

hajde gjergj na trego te verteten tani se duhet te jet dicka me shume se shoqe, sodopak sexual tension midis jush dyhet te exsistoje?!...

pak shaka gjergjo se luft bejm boll ne FH...

Postuar nga Gjergj Kastrioti datë 03 Nëntor 2008 - 20:02:

Mire o mire...!

Postuar nga Eria datë 03 Nëntor 2008 - 20:17:

Citim:
Mire o mire...!

Vazhdim i mendimit... Mban Gjergji mban..duron Gjergji duron...se ashtu i ka thene horoskopi per sot...te rri i qete

Postuar nga kurt datë 18 Nëntor 2008 - 18:21:

Citim:
Po citoj ato që tha Eria

Vazhdim i mendimit... Mban Gjergji mban..duron Gjergji duron...se ashtu i ka thene horoskopi per sot...te rri i qete

h nuk e kisha lexuar ket... dy here qe m'ke ba me qesh ti, gati me lot, hahahaha...
ooops!! ishalla nuk eshte dite e keqe horoskopi per gjergjin meqe e lexova vone kyt postimin...

Postuar nga Eria datë 18 Nëntor 2008 - 20:50:

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
h nuk e kisha lexuar ket... dy here qe m'ke ba me qesh ti, gati me lot, hahahaha...
ooops!! ishalla nuk eshte dite e keqe horoskopi per gjergjin meqe e lexova vone kyt postimin...

Gezohem qe te bera te qeshesh ...
Pse kur te kam bere here tjeter per te qeshur,se mbanj mend :p

Postuar nga briseide datë 18 Nëntor 2008 - 21:59:

Citim:
Po citoj ato që tha NS-6
me qellon te qendroj me persona qe i lexojne keto oroskope dhe degjoj edhe komentet e tyre "Me jep Leggo-n te lexoj oroskopin se ky i Metro-s dhe i City-t nuk po me pelqeka"

,njesoj...e personalisht mendoj se Metro i godet me te sakta

Citim:
Po citoj ato që tha turll

Si?

Postuar nga kurt datë 19 Nëntor 2008 - 07:18:

Citim:
Po citoj ato që tha Eria

Gezohem qe te bera te qeshesh ...
Pse kur te kam bere here tjeter per te qeshur,se mbanj mend :p

ka kohe te gjate nemos gabohem ishe ti!!kur the "plasen cokollatat edhe knej"

Postuar nga shelgu datë 29 Dhjetor 2008 - 23:14:

Citim:
Po citoj ato që tha briseide

,njesoj...e personalisht mendoj se Metro i godet me te sakta

Bris, po ti e ciles shenje je?

Trego 18 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.