Forumi Horizont Gjithsej 4 faqe: [1] 2 3 4 »
Trego 183 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- lajmet e dites (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=10026)

Postuar nga durrsak datë 09 Nëntor 2005 - 02:24:

lajmet e dites

.

Postuar nga halfgang datë 09 Nëntor 2005 - 02:31:

lajm vertet rrengjethes ky... kur paska ndodhur dhe se paskemi marre vesh ne??? ka qene me te vertet lajmi me interesant i dites....

Postuar nga durrsak datë 09 Nëntor 2005 - 03:15:

?

Postuar nga kontinenti datë 09 Nëntor 2005 - 03:32:

Deklaroj solemnisht se....
.... gazeta Lajmi i Dites, ne nje vend nuk eshte sakte.
Per sa i perket glasave te pllumbave, deshmoj ketu me dore ne zemer, jap fjalen dhe betohem '' per nderin e grekut '' betim ky qe e ka marre e gjithe bota, them se, ne diten ne fjale, zoti Janullatos nuk ka marre asnje glase pllumbi nga une.
Me nderhyrjen time, ka qene nje perpjekje e madhe qe zoti Jnullatos te merrte glasa, por, kundra deshires time, ne oren qe zoti Janullatos kaloi (nje ore te vone) te gjithe pllumbat po flinin.
Gjithashtu, u be nje kerkese si nje kordon pranveror, qe zotit Janullatos t'i shkonin disa sorra per vizite, por, nga sipermarresit e kesaj pune u tha se, sorrat nuk shikonin naten as njera-tjetren dhe nuk mund te benin glase ne nje koleg.
Por dicka tjeter qe kjo gazete e shitur nuk e ka thene por po e them une.
Betohem ne nderin e grekut, dhe e dyta, betohem ne besen e grekut...qe zotit Janullatos, i kane vajtur per vizite disa bufa dhe lakuriqe nate.
Askush nuk di se cfar ka biseduar ai me to.
Sipas disa te dhenave farefisnore...zoti Janullatos i ka thene nje lakuriqi te nates ;
- Ne greki jemi sume e bukur si popul. Ne duam qe Skiperia te shkoje poste e me poste le pastaj te ngjitet lart, sepse po nuk skove poste nuk ngjitesh lart.
A nuk sikoni, skipetari grindja me njeri tjetri dhe ne greki...xaxaxa...ne greki perfitimi sume.Ne ate duam qe te gjitha lafazani i Skiperia te vdesi nekros....siko, se ti je lakuriqi nata dhe nuk e di qe ne helmoje per te mira e Skiperia, njeriu te keqinj.Keshtu ka qene Negovani, ne duam Skiperia dhe e spetojme Skiperia nga njeriu jo i mir.
Ne duam qe te gjitha skolite ne Skiperia te flasin ghuha yne, pra gjuha greke, edhe Adrianos Celentanos eshte greki yne, por i itali na e kane klepsur dhe ne luftoje per drejtesia qe ai te kendoje elenika kenga.
Cdo skoli ne Skiperia ka nevoja per gjuha greke dhe ne kemi lari-per....me falni desha te them per-lare edhe skoline ne Elbasani yne.Atje skipetari vjeter ka nxjerre mesuesi te medha dhe ne duam te nxjerrim se ka qene genjestra e madhe. Pse duhet qe ky mesuesi te jete ne Skiperia kur ne jemi ketu si velezer greki me sume te gatshme dasuria.
Ne ndihmoje Skiperia ne cdo skolio se skipetari nuku di ai. Oqi, oqi, nuku di.
E mena meqe i palikari tis Skiperia, mu aresi poli prandaj rri ketu ne Skiperia se kam forta arsye, por kjo eshte prosopiko problemi
Si perfundimi, ti si nata lakuriqi, te skos edhe ne kusherir yt, nata bufi dhe te pergjoni skipetari se cfar thone ata per ne greki.
Po erdhi ketu i postri Dhiraqius ose Durrsakus, do ti jap pergjigje astu sic e meriton skipetari koke forti se un di te genjej me sume, e jo si ata.
Te gjithe ne veprim te dasur punetori i nata sepse ne greki nata duam dhe nata do japim tek skiptari, keta pellasgos maskarai sepse shkencetari i bota, po tregon te verteta, qe ghuha e malkuar skipe eshte me e vjetra ne bota dhe ne ghuha greke duam numuri ena ose nje. E thashe ele me lart ne genjejme me sume dhe bota do besoje neve.
Efkaristo.
Se spejti do te takohemi perseri...puna yne vazhdon.

Postuar nga Lela_Dr datë 09 Nëntor 2005 - 04:10:

Lando flm per lajmet e dites....
si gjithmone ngelesh 1.

Postuar nga GENTI_the_KING datë 10 Nëntor 2005 - 01:25:

E MOR PLAK I PASKE HYRE MEDIAS ME THEMELI , HAJT URIME

Postuar nga durrsak datë 11 Nëntor 2005 - 04:49:

Intervist me Analisten

Gazetari: Znj Analiste
Analistja: Kujdes me fjalet se nuk jam zonj por jam zonjush nuk shef ti mer rrush.
Gazetari: Na fal zonja analiste, atehere vazhdojm me pyetjet.
Analistja: Pyetjet jan rrufe apo te zakonshme.
Gazetari: Jo jo jan ne kuadrin e te gjitha intervistave qe do te behen me moderatoret e forumit.
Analistja: Ahhh , vazhdo atehere pasi ne kete fush jam e afte, kot se kam nickun analiste, biles ne te gjitha votimet emri im si padashje esht i pari.
Gazetari: Zonja analiste a mund te me thoni se cfar ndodh Brenda nenforumit te bllokut.
Analistja: Cilin bllok e ke fjalen pasi ne bllok luan vetem opozita.
Gaztari: Dmth ne nenforumin e moderatoreve
Analistja: Ahh, po ja si te them forumi eshte jeta ime dhe meqenese me eshte besuar politika them qe ne zgjedhhjet e ardhshme te hedh edhe un kanditaturen pasi FH mbush 4 vjet krijimtari dhe patjeter qe do kemi zgjedhjet e reja.
Gazetari: Si sillen anetaret me ju dmth a keni preference? He kam fillu te harroj , bo bo po plakem me duket, ishalla sme ka ren skleroza.
Analistja: Ceshtja Harxhi po diskutohet thelle dhe ne ditet ne vazhdim themi se do e kalojm zonjen ne fjale megjith bllokimin qe po bejne autoritete shoviniste Greko Serbe.
Gazetari: analiste e kasha fjalen per anetaret e forumit.
Analistja: Pikerisht aty doja te dilja pasi cdo gje do te mar zgjidhje pasi un jam e ngarkuara ne fjale per ceshtjet politike dhe fajtori ma ka besuar mua te merem me zgjidhjen e ktij problemi.
Gazetari: O analaiste po te pyes per anetaret e forumit dhe rregullat qe ti ke vendosur.
Analistja. Ua sa interesant prit more djal te mbaroj pasi kshu qenke dhe i bukur por nuk po me len te dal aty ku dua te dal
Gazetari: He analiste dil aty ku ti don me dal se del shum bukur ti.
Analistja: Po, atehere ku doja me dal un se me bere konfuz djali, uaaaa hahaha me fal ee por kshu si qenke vesh ti hahahaha.
Gazetari ishim tek rregullat.
Analistja: Ah po rregullat, po ja polici me ndaloj dhe me vuri gjob vetem se kalova driten e semaforit. Ishte shum idiot ai polici pasi asnjeri nuk kishte ne rrug dhe vetem un mora gjob. I thashe qe ne ne shqiperi nuk kemi drita pasi Serbet dhe Greket nuk na shesin per te na bere bllokad me rastin e Kosoves por ai nuk dinte se nga binte shkallnuri.
Gazetari: Zonja analiste po ishim ke rregullat e forumit jo ke pakujdesia jote kur kalon vizat.
Analistja: Po pra edhe kjo ka te boj pasi un isha e merzitur dhe nga fletgjoba qe mora u detyrova qe te zihem me amoralicius dhe keshtu i hengri ajo te gjitha.
Gazetari: Edhe cfar vendoset
analistja: uaaaa sikur se din ky po ja u grinda disa koh me te i vura pas edhe Kontinentin nje miku im ky, dhe e hoqem qafe nga forumi. Kot nuk ka dal shprehja qe ju ngjit si kontja amorit, uaaaa po prandaj nuk thuhet mo u ngjit si muti pas kepuce, por thuhet ju ngjit si kontja amorit hahahaha sa qef . Tani radhen e ka erzeni por meqe ai ka disa dit qe ka ren ne qetesi them te perziej ujrat me von.
Gazetari: Si shkon jeta jote private:
Analistja: Si te them pjesen me te madhe e kaloj duke studiuar ne forum, pasi te bej dhe masterin them te kaloj nga praga ne Chikago. Kjo eshte enderra ime.E realizoj kete enderr nese harxhi shkon ambasadore ne USA.
Gazetari: A shef endrra naten ti analiste???
Analistja : Po po, hahahahaha po si e din ti qe un shoh endrra, uaaa ju gazetaret jeni shum te shkathet ju te zhbironi. E di mbereme pash enderr me Petrit Kolen dhe IQVLOREN ua sa qef kemi bere, isha me ta gjith naten(ne enderr eeee, he se ju gazetaret ti shtoni gjerat)aty me kapi cicomania nese e dini se cfar do me thene kuptohet, edhe po shkonim per te gjet energji dhe pasi morem bidonat I hypem kuajve dhe shkuam per korent ne Zimbabve, po po ne zimbabve, atje u takuam me Presidentin e shtetit Zi tun kal por aty per cudi na doli Zoran Gjingjic nga varri edhe na tha se Papulias edhe Boris Tadiq po punojn per tu ju hedh ne ere hidrocentralet. Ne moment u nisa te lajmeroj shoqen time Edith Harxhin dhe ajo me tha qe mos u merzit se I kam mare masat. Edhe ajo kishte ngrejt te gjith popullin e burrit te vet turk per te ber shurren ne hidrocentralet tona qe te kishim korent. Uaaaa hahhahaha un u habita kur njerzit nxorren hahahaha se kam turp ta them edhe nejse nxorren bilat duke ber shurrat e tyre. Keshtuqe me ndihmen e popullit turk digat u mbushen dhe populli yne po jeton I lumtur.
Gazetari: analiste naten e mir
analistja: uuuuuuaaaaaaa pse nuk isha ne gjum un?

Postuar nga Ruby_DR datë 11 Nëntor 2005 - 05:06:

hahahahahah e forte fare kjo durrsako

Postuar nga durrsak datë 11 Nëntor 2005 - 05:13:

Intervist me Myzeqarin

Gazetari: Shoku Myzeqari…
Myzeqari: Ore lali nuk jam me shoku un por jam Zoti
Gazetari: Me falni , Zoti Myzeqari.
Myzeqari: Ore Kovi po tall lesht me mua ti apo si, po jam eXplorer o tu mbyllt.
Gazetari: Zoti eXplorer, atehere perse nga myzeqari ne explorer.
eXplorer: O lali po kto pyetjet ti thon ty apo i shpik ashtu nga mendeja jote. Po din ti se cfar po ndodh me zhvillimet e brendshme apo jo?
Gazetari: Jo Zoti eXplorer nuk di gje biles per kete arsye kam ardh qe te mesoj se cfar po ndosh.
eXplorer: Po un isha myzeqari o kovi dhe kete nofk nuk e vura se jam nga myzeqeja o lali po e vura per ti thene te tjereve se jam i urte si myzeqaret.
Gazetari: Meqe jemi ke Myzeqari a keni bere ndonjehere dyshe myzeqare???
eXplorer: O lali kujdes me fjalet se ti censuroj un, po ketu nuk jemi ne eros o kovi. Pastaj cjan ato dyshe o derbardh un te isha per dyshe nuk do kisha kete trup qe kam tani.(fillon te tregoj muskujt)
Gazetari: Na thoni dicka ne lidhje se si e gjetet rrugen per ne forum.
eXplorer: Po jo o lali un isha ne Shqiperi, shkova ne Greqei dhe perfundova ne Angli aty hyra per te lexuar gazetat dhe thash po hedh nje sy ne forum. Keshtuqe qe nga ajo koh jam bere forumxhi.
Gazetari: Si i ngjitet shkallet e karrierres?
eXplorer: Ne fillim isha anetare i thejshte, i doja njerzit, sidomos kam kujtime te bukura ke taverna qyli dhe per kete un po investoj qe te restaurohet. Aty rrija ne taverna qyli kur nje dite me caktuan moderator, thash ta provoj njiher o lali dhe tani jam ber administrator dhe shpresoj qe vitin qe vjen ta kem emrin fajtor.tani po eXploroj qe te arrij deri aty.
Gazetari: Atehere nga Myzeqar- eXplor – Fajtor?
eXplorer: O lali jetoj ne Angli un dhe e njoh shum mire ekonomin e tregut. Vitin qe vjen behen zgjedhjet per kryetar te forumit dhe me kete ritem qe po eci un ja dhjes fajes vitin qe vjen.
Gazetari: Si shkoni me anetaret:
eXplorer: Terhiq e mos e kput o derzi, keshtu e do populli sot.
Gazetari: A keni miq?
eXplorer: Po po kam poi , kam anlisten , keilen, lela_Dr, Wydra, Sabina, Isra etj
Gazetari: Pse vetem femra???
eXplorer: Po luani me luaneshat rrin o lali.
Gazetari: A sheh endrra???
eXplorer: Sho or shoh por vetem njera me tmerron dhe nuk me len rehat, shoh nat per nate te njenjten enderr sikur jam un fajtori. E sho veten ne maj te forumit ku te gjith perulen para meje me respekt dhe shof vet fajen duke me mbajtur bastunin.
Gazetari: Naten e mir Z. eXplorer
eXplorer: Ik o lali ik, un e kam hallin tek endrra ti me thua naten e mir.Ehhh sikur tja zej ate vendin fajes s'do isha keq.

Postuar nga durrsak datë 11 Nëntor 2005 - 05:15:

Citim:
Po citoj ato që tha Ruby_DR
hahahahahah e forte fare kjo durrsako

Rubo, un jam vetem redaktori, gazetaret i bojn dhe mi bijne ne MP dhe un i botoj pasi kshu jan rregullat. PO duke qen se kerkesat jan te mdhoja dhe un nuk boj dot gazet per te gjith , atehere ja botoj shpejt e shpejt ketu. Neser e ka radhen nje moderator tjeter. Po pate bo naj intervist bjere se gallat duhet ktu.

Postuar nga myzeqari datë 11 Nëntor 2005 - 05:34:

Hahahahahaha Lando te heq kapelen qe ma mbushi me glasa Kontinenti hahahahaha

Postuar nga Lela_Dr datë 11 Nëntor 2005 - 05:36:

hahahahahahahhahahahahahahahahaha

Postuar nga Demokrate4ever datë 11 Nëntor 2005 - 05:37:

durrsak sa inat ta kam.. Ndersa te intervistuarit te fundit i urojme vigjilence dhe realizim endrrash

Postuar nga durrsak datë 11 Nëntor 2005 - 05:40:

Intervist me Keila

Gazetari: Zonjush Keila mirdita, sic e shikoni un jam gazetar
Keila: Pa mar pa e shoh qe je gazetar se po e man var hahahaha .
Gazetari: I habitur shikon nga posht…
Keila: Qyre qyre ka e hedh shikimin , e kam me mikrofonin mar qe te esht varun ne dor.
Gazetari: Oh me falni zonjush Keila por le te kalojm tek pyetjet. Atehere cfar do te thot per ty moderator?
Keila: Moderator per mu don me than me ken i moderum mar ta morrsha, a po kujton se ka te boj me doren hahahaha jo jo me dor vetem durrsaket i biin.
Gazetari: Zonjush Keila cfar mendoni per forumin.
Keila: Per forumin besa skam car me than hic, un e kam prej halli se due me e kalu do koh te dites por asht ba si virus dreqi edhe spo mujna me dal mo.
Gazetari: Sa or kaloni ne forum?
Keila: Sa or. Po ja nja 4 ore I kaloj kur shkoj ne pun, atje e hapi tines mer se nuk lejohet po dhe ja 8 ore ne ship kshuqe afersisht ke 12 ore ne dit.
Gazetari: Cfar ju ka lan me shum pershtypje ne forum.
Keila: Bejtja bejta, bi dekun per te, mase jam prej shkodre por besa ka raste qe nuk hyj ne forum per shkak pune edhe meqe na asht ba ves shkoj edhe ja them bejten gjyshes. Biles aty ka pas shkru nji far durrsak edhe me te per zoten shkruja per nat. Biles hahaha shkrunim aq shum saqe kujtun tjert mar se mos kishim naj gjesen, ose me demek mos kishin ran n'dashni. Po edhe myzo shkrun kjamet bukur, etniku, eshi, leshi etj.te tan mir shkrujkan.
Gazetari: A keni miq ne forum?
Keila: Pa pa, kam miq pa, kam boll biles.
Gazetari: Po armiq a ke?
Keila: Jo jo armiq nuk baj kollaj, kam vetem Erzenin por dhe me te na ndan vec mendimi se asht djal I mir dreçi.
Gazetari: Cmendim ke per Fajtorin?
Keila: Boll qef kisha mar me e pa niher po besa se di a do e kem ket fat. Jo per naj gjesen mar por po du me dit se me ke kena te bajm.
Gazetari: Cfar mendimi ke per kontinentin?
Keila: Djal I shkathet boll mar po vetem qe shkrun gjat edhe gjithanej edhe nuk po mujna me e kap. Kohet e funit kam fillue me e simpatizu nji fije.
Gazetari: A shef andrra Keila.
Keila: Qyre ky, po besa per te pa boll kam pa por me i maj men spo mujna me i ma.
Gazetari: Naten e mir
Keila: bafsh qef mer ta morrsha, po spo te lej me ik pa ta than nji bejte mar.
Ja kqyre ktu.
Ti sot mu me intervistove
asgje kun durt smi kalove
thash me vedi po pres dhe ca
po ti z'dike gja me ba.
hahahahahahahahahaha te pelqeu gazetari.
Gazetari: Po po , por meqe kam intervista te tjera po iki tani.
Keila: Ik mar ik si qukapik edhe dritat mos i ma fik. hahahaha nuk pushoj mar e kam shum qef bejten....

Postuar nga durrsak datë 11 Nëntor 2005 - 06:15:

Intervist me Lela_Dr

Gazetari: E dashur Lela_dr
Lela_dr: tashi ju gazetaret ta thoni troc, cuno ku me gjete te dashur ti re.
Gazetari: Me fal se ne e perdorim si shprehje por me falni nese ju ofendova
Lela_dr: Shih ky un thash kot se ne fakt mu me pelqeu qe me the ashtu biles thuje prap
Gazetari: e dashur Lela_dr
Lela_dr: E tha prap per koken e mamit, uuuaaaaa si qenka ky. Prit te vej cik kapelen.
Gazetari: Cfar mendoni per FH
Lela_dr: Tashi un marr pjese ne 114 forumi por si FH nuk ka, me esht bo si shpi , biles ne cdo dhom kemi nganji kompjuter qe i perdorim ne rast nevoje.
Gazetari: A ndjeheni e lumtur.
Lela_dr: Ne fakt meqe kjo intervist do botohet dua te them te verteten pasi ne forum ka nje tem ku gjithmon shkruaj e loshur e merzitur e derrmuar etj por tani ndjehem buon dolce.
Gazetari: Sip o e moderoni forumin?
Lela_dr: Uaaaa po vajza qe duket z’do kallauz, shif votimet pasi mbaj vendin e par.
Gazetari:A ke miq?
Lela_dr: Miq kam plot si ti dush dhe nga ti dush, msn ime eshte 8 metra e gjat.Flas me te gjitha viset dhe katakombet. Te gjith me kan shum xhan por..... edhe kaq ktu maron fjalia.
Gazetari: Te bej nje pyetje qe te dalim aty ku duhet.
Lela_dr: Ne fakt po deshe me dal shkojm pijm nje kapucino ne nje local Circolo Skenderbeg pran detit Rimini pasi aty dal dhe heq merzin.
Gazetari: Jo jo thash per pyetjen.
Lela_dr: Po me pyet atje ska problem.
Gazetari: Cfar eshte endrra juaj
Lela_dr: Ja te gjej nje gazetar si ty, kshu dmth nje djal si ty dhe te behem montatore.
Gazetari: Keni probleme me anetaret?
Lela_dr: jo me anetaret nuk kam probleme por un dij te gatuaj shum mire.
Gazetari: Cmendim ke per fshirjen e masezheve?
Lela_dr: Cfar te them un nese ka ankesa ka nje nenforum ku mund te ankoheni por un vazhdoj edhe shkollen e lart, edhe punoj, edhe merem me forumin, fshij ne forum fshij edhe ne shpi, jam shum puntore. Ne fakt ne oren 3 te nates flej gjum. Po ti na thuj edhe naj gjo per veten tate.
Gazetari: Sit e them pooo endrra shikoni.
Lela_dr: Duke qen se flej me orar te shkurter edhe endrrat I kam te shkurtra. Por ama endrrat me dalin ja psh mbreme te pash ty. Zot I madh sa bukur qe ishte. Un kam pare edhe me KOnten, Durrsakun, Myzeqarin por si me ty jo per koken time qe jo.
Gazetari: Naten e mir
Lela_dr: Uaa ky, jo re jo se e kemi rrugen bashk kot thua naten e mir shih ky.

Postuar nga i/e paregjistruar datë 11 Nëntor 2005 - 08:48:

ahahahahahahahahhaha
durrsak me marrsh te ligat
se metaman ja paske lujt pikat :p
heren tjeter pak ma me fines
se tesh po na hap ktu noj ngatrres

...teru tesh

Postuar nga Lela_Dr datë 11 Nëntor 2005 - 12:46:

hahahahaha sa i forte qe je Lando, po ate Cappuccinon do ta pijme ne bregdetin e durrsit apo jo???????????????? Ke Zeus mundesisht...
T'i tregoj une ato 8 metra!!!!!!!!!!!!!!!!:p:p:p

Postuar nga kontinenti datë 11 Nëntor 2005 - 12:51:

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha...
Vazhdoi gazetaro se ka plot...hahahahaha......qitja horrlliqet forumit.

Postuar nga Lela_Dr datë 11 Nëntor 2005 - 13:07:

Mirepresim Intervisten me Konten..

Postuar nga kontinenti datë 11 Nëntor 2005 - 13:18:

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_dr
Mirepresim Intervisten me Konten..

Mos Lela...se ai maskarai do m'i nxjerri te gjitha.

Postuar nga kontinenti datë 11 Nëntor 2005 - 13:33:

Citim:
Po citoj ato që tha durrsak
Intervist me Analisten
Analistja: Po pra edhe kjo ka te boj pasi un isha e merzitur dhe nga fletgjoba qe mora u detyrova qe te zihem me amoralicius dhe keshtu i hengri ajo te gjitha.
Gazetari: Edhe cfar vendoset
analistja: uaaaa sikur se din ky po ja u grinda disa koh me te i vura pas edhe Kontinentin nje miku im ky, dhe e hoqem qafe nga forumi. Kot nuk ka dal shprehja qe ju ngjit si kontja amorit, uaaaa po prandaj nuk thuhet mo u ngjit si muti pas kepuce, por thuhet ju ngjit si kontja amorit hahahaha sa qef . Tani radhen e ka erzeni por meqe ai ka disa dit qe ka ren ne qetesi them te perziej ujrat me von.

Shi...shi maskarai...hahahahahahahaha....e mi Analiste e shef?
Do me u zi me mu ti eee?
Keta palo gazetaret e poshter.
Po s'ka gjo jo....se bishti e ka dardhen para.

Postuar nga Cindi datë 12 Nëntor 2005 - 01:10:

Talking

Landi lajmi ne gazete ishte fantastik. Me erdhi me vonese gazeta dhe tani sapo e pashe. Kur te keni lajme te tilla te papritura eshte mire te kemi nje "BREAK NEWS" qe te informohemi menjehere se jemi keq per pak te qeshme.
Presim per intervistat e tjera. E di ti, thashethemi eshte si buke mor vlla.

Postuar nga durrsak datë 12 Nëntor 2005 - 04:26:

Thumbs up Intervist me Plloshtan Plloshtin

Gazetari. Z. Plloshtani mirdita
Plloshtani: Mirdita ne kete dit te diteve pasardhse me ngjyra ylberi.
Gazetari: Ne vijimesi te intervistave me moderatoret sot eshte radha juaj qe ti pergjigjeni disave prej pyetjeve tona..
Plloshtani: Une e konsideroj veten si nje perle e mbushur plot me ajer qe te freskon dhe qe te misheron shpirtin... keshtuqe do te pergjigjem
Gazetari: ( I habitur nga pergjigja vazhdon) Cfar mendoni per Forumin Horizont?
Plloshtani: Kjo ne filozofi quhet: domodsoshmeri e rastit te paralizuar...ndersa ne poezi quhet: varshmeri e denje e lidhjes se vargut poetik. Pra me nje fjale ne forum mund te gjesh te gjiltha llojet e ngjyrave dhe si rezultat FH eshte ylberi im ku un shoh pjeset e pazbuluara te trupit tim.
Gazetari: Z.Plloshti! Ju lutem me konkretisht pasi kete interviste do ta lexojne te gjitha shtresat e forumit.
Plloshtani: E di I dashur gazetar, e kuptoj por realizmi I sotem ka bere qe, ai qe nuk kupton qendron ne vend numero dhe un nuk mund te rrije ne paralelizma te tilla ka thene Arthur Schopenhauer.
Gazetari:Cfar mendimi keni per anetaret e FH
Plloshtani: Tani Zoti e krijoi njeriun në formën më të bukur dhe më të përkryer, e bëri krijesë me logjikë. A nuk të bëjnë vallë përshtypje të gjitha këto!? Zoti na nënshtroi çdo gjë që na rrethon dhe e vuri në shërbim të qenies njerëzore. Gjithçka që na rrethon është e njeriut. Pra edhe forumi eshte ndertuar ne sherbim te njeriut. Une e dua njeriun.A nuk je edhe ti njeri prej tyre?
Gazetari: Z Plloshtani, a keni rene ndonjehere ne dashuri.
Plloshtani: (duke qeshur) po te shikoni ne procesverbalet e mija te dashurise gjenden mijra shkrime qe me jan dhuruar nga struktura te te njenjtit sex qe eshte patjeter femra.
Gazetari: A keni sekrete ne jeten tuaj?
Plloshtani: Shkelqesia juaj pa mendoni pak se sa shpirtra fsheh qenia ime?Duhet te kuptosh qe gjithcka eshte filozofike dhe temporare.
Gazetari: A keni miq ne forum?
Plloshtani: Gjithmone lexoj Dante Aligieri dhe krijimtaria e tij me ben qe te ndjehem me human dhe me i dashuruar me miqesit e forumit. Biles ne mbarim te disa diskutimeve I kerkoj anetareve qe ti puth atyre tere qenien.
Gazetari: (Ne gjendje shoku per te kuptuar se si mund te puthi qeniet pyet) A do ket pasardhes Plloshtani???
Plloshtani: Sic ka thene dhe Zhak Rasini tek kryevepra e tij Andromakia qe bota eshte e kushtezuar nga fatet, po ashtu edhe un them se ndoshta fati do te veproj edhe pse nuk dua te bej femij. Po ti vesh re Andromakia krijoj legjenda te papercaktuar qe me percaktimet teorike dolen ne pah vlera te pamohueshme qe tragjikomedit jan krijuar si rezultat i paqendrueshmerise.
Gazetari: Z Plloshtani a shihni endrra?
Plloshtani: Ne fakt naten un shyrtoj te gjitha shqyrtimet e mia dhe duke bere keto shqyrtime patjeter qe edhe gjumi me ze duke par endrra forumore. ti thuaj me mire, a ka mundesi te me sqarosh filozofine se sa te mblidhesh skrupull e te dalesh ne leter me ngjyra te habitshme e te cuditshme pas gjumit. Endrrat kan spiegim filozofik dhe si te tilla meritojne te trajtohen me kujdes. Une psh kam par nje here enderr sikur po haja dark tok me Lela_dr. Principisht kjo nuk ndodhi por hap pas hapi ajo mund te ndodhi. Kjo varet nga rrethanat se si eshte gjendja emocionale pasi zemra mban gjall trupin dhe mendja shpirtin dhe te dyja konvergohen ne largpamsi.
Gazetari: Cfar mendoni per Fajtorin ?
Plloshtani: Fajtori eshte legjenda e diteve historike, ku mendja e tij filozofike na ka mbledhur ne dialektiken e sotme si ylberi pas nje shiu paqesor ne qiellin kalteror ku ret jan mbulesa e trupit te nenes tok dhe ne levizim si amfib apo qenie te padukshme ne koh imagjinare.
Gazetari: Naten e mir Plloshtani:
Plloshtani: Kenaqesia ishte e imja te flisnim rreth punes sone ne Fh pasi ne Horizont gjerat duken jo te palara pasi qetesit shpirterore kan nevoj per dallgezime ne luhatjet e perditshme te kohes ku ne po jetojm. (duke i ven doren ne shpatullat e gazetarit shton) Je nje gazetar qe premton te ardhme ne fushen e mendjeve abortike.Me gezon ky fakt i dashur gazetar.

Postuar nga kontinenti datë 12 Nëntor 2005 - 13:28:

Hahahahahahahahahaha...o gazetaro, amon ca tha Plloshtani lal, se asnji fjale nuk mora vesht.

Postuar nga Interist4Ever datë 12 Nëntor 2005 - 14:07:

je i madh o gazetaro

Postuar nga ESHI datë 12 Nëntor 2005 - 18:57:

HAHAHHAHaahahahhh O Lando hahahh Me pelqeu intervista me Keilen dhe me Plloshtanin shume te goditura.
Hej se mos i lexojne ato te CNN kto dhe te bejne ndonje oferte .. na e le forumin pastaj lol.

Postuar nga kontinenti datë 13 Nëntor 2005 - 00:35:

O Esho...po ti lal, ku dreqin je ?
Duku...duku...jo kshu.

Postuar nga durrsak datë 13 Nëntor 2005 - 01:15:

Citim:
Po citoj ato që tha kontinenti
Hahahahahahahahahaha...o gazetaro, amon ca tha Plloshtani lal, se asnji fjale nuk mora vesht.

Ku di un ca dreqin tha ai, as un nuk e mora vesh.
Eshi mos je edhe ti moderatore? apo jo ishalla.

Postuar nga ESHI datë 13 Nëntor 2005 - 07:19:

Jo, thanks God se kush e di ca do me kishit punuar dhe mua lool .

Postuar nga kontinenti datë 13 Nëntor 2005 - 09:33:

Citim:
Po citoj ato që tha ESHI
Jo, thanks God se kush e di ca do me kishit punuar dhe mua lool .

Ho mi Esho se ty te kena si ujin e paket.
Ec e na vizito e mos na braktis keshtu.

Postuar nga Demokrate4ever datë 13 Nëntor 2005 - 09:46:

Durrsak po presim intervisten tjeter.. Valle kush do e kete radhen ?!!

Postuar nga durrsak datë 13 Nëntor 2005 - 19:52:

Interviste me Kontinentin.

Ndersa gazetaret shkuan per ti mar nje interviste ne Hotel Rogner ata vun re se Kontinenti po u grricte e grindej jo vetem me kamarieret qe i sherbenin por edhe me njerezit qe gjindeshin per rreth tij. Gazetaret e kuptuan se ai grricej me te gjith dhe nxituan ti marin intervist gjith frike. Kjo ishte dhe arsyeja pse shkuan shum gazetar.

Gazetari I - Zoti Kontinenti, ju falenderoj edhe ne emer te gazetareve te tjere qe pranuat intervisten me ne.
Kontinenti - S'ka problem, nje qellim kemi. Kenaqesia eshte e imja dhe e Footballit.
Gazetari III - Zoti Kontinenti c'mund te na thoni per forumin Horizont?
Kontinenti - Mund te them se eshte nje forum me horizont, po cfar doni te dini konkretisht?
Gazetari V - Zoti Kontinenti, ju jeni ne figure e madhe ne kete forum dhe si i tille a keni armiq ketu?
Kontinenti - Po, kam...dhe shyqyr qe i kam. Mendje skicet me pelqejne sepse me mesojne si te qendroj drejte.
Gazetari II - Zoti Konte, cfar mund te na thoni per stafin e forumit.
- Kontinenti - Pfffffff....nje tufe gomeresh qe kenaqen me luge te zbrazur, une i urrej te gjithe se kam votuar per kete ne publik.
Gazetari IV - Zoti Konte, po per burgosjen e Sykaltres cfar mendoni sepse sic e dime ne edhe ju keni qene ne burg dikur.
- Kontinenti - Po kam qene ne burg ne emer te lirise se kot nuk jam I Lire une. Kurse per Sykaltren mendoj se ata te byrose politike kane deshire te degjojne pallen e gomarit dhe per kete arsye burgosin kanarina te bukura ze embela. Pra me thoni ju a kam te drejte qe kerkoj samare per ata.
(ilaritet ne salle)
Gazetari VI - Zoti Konte c'mendim keni per Myzeqarin qe ka nderruar emer tani?
Kontinenti - Po eshte bere ex poli tani ai.Une desha ta vrisja nje dite kur isha ne tarracen time por nuk kisha pushken prane, por, pati fat, si zakonisht. Ai me ka fyer nje dite sepse me tha; une kam grada ne gjoks kurse ti ke lesh. Kesaj fyerje perseri i shpetoi, sepse kur u zemerova i thashe, mos me permend mua leshin ti. Ai me tha, pa hape gjoksin a ke lesh apo jo, une per ate lesh e kisha fjalen. Gjithmone maskarai e hedh lumin, sepse vesh kepucet e Mukut te Vogel ai.Kurse kur bie shi, ai nuk del jashte sepse e di mire qe gradat qe ka terheqin rrufene se jane metalike.
Gazetari II - Zoti Konte, po per Gradat e Admiralit c'mund te na thoni , i ka mbi xhakete apo i le ne shtepi se nuk ia kemi pare.
Kontinenti- As mos u lodhni t'ia shikoni atij gradat.
( gazetaret nje zeri bejne pyetjen; Perseeee? )
Kontinenti - Sepse ai nuk i mban mbi xhakete por i ka ngulur ne mish me nje operacion sepse ka mik nje kirurg. Ka shume frike se vdes pa grada te cilat i deshiron edhe ne varr, qe te kete edhe varrin te graduar...se mbi te gjitha edhe i takon te kete nje varr shembullor dhe mbi te gjithe te tjeret.
Gazetari I - Zoti Konte, po per Fajtorin cfar mendoni?
Kontinenti - kam degjuar se ai ka nje pale syze si bythe kavanozi. Ne fakt, kur isha i vogel ne luanim me bythet e kavanozeve keshtu qe nuk shikoj ndonje te keqe ne kete mes, pervec se kur ai nuk i ka ato. Por kam degjuar se kerkon te behet president dhe ai e di mire se qe te arrije ne ate shkalle, ka nevoje vetem per Kontinentin i cili mund t'ia sjelle ne pjate postin e presidentit. Ketu do t'i mbete qejfi asaj sterqokes qe cdo dite ben perr perr perr ose ferr ferr ferr.
Gazetari III - Mos e keni fjalen per Wydren zoti Konte?
Kontinenti - Une nuk thash derrkucja, por thashe sterqoka.
Gazetari I - Cila eshte sterqoka zoti Konte?
Kontnenti - E kush tjeter pervec Analistes, vetem ajo ben perr perr perr ne forum dhe u jep mend te gjithve.
Gazetari IV - Zoti Konte cfar mendimi ka Fajtori per byrone politike?
Kontinenti - Nuk ka asnje mendim ai, por ka bindje, qe te gjithe jane ca rraqe te vjetra bodrumi me ere myku.
Gazetari VII - Zoti Konte po per Durrsakun cfar mendoni?
Kontinenti - Do vrare duke pi coca cola ai qen ose whisky. Eshte aq maskara sa vetem un ia di qenlliqet qe ben.
Gazetari X - zoti Konte, kohet e fundit u hap gjuha greke ne forum, cfar mendimi keni per kete?
- Kontinenti- He he...aty eshte nje football qe flet me murin, disa thone se nuk eshte njeri por nje element kimik qe arrin te shkruaje, sepse nuk i dihet identiteti, pasi ne disa mesazhe shkruan , une isha i pari, pra ne gjinine mashkullore dhe ne disa mesazhe te tjera thote qe jam goce me shume c... Nuk i dihet gjinia dhe kam frike se eshte nje UFO qe ka futur nje mikrocip ne trurin e Fajtorit dhe e komandon nga larg. Sidoqofte ajo ose ai, ose ai+ajo, ose asnjanjesi, ka aftesine te flase me veten edhe nje shekull te tere dhe si artist me aftesi te medha, thone se edhe muri i pergjigjet ne greqisht, gjuhe kjo qe e dine vetem muret.
gazatari IV - Zoti Konte, kjo eshte arsyeja qe ne pame se ju a kishin hequr nga juridiksioni ate nen forum te gjuheve te huaja?
Kontinenti - Jo, problemi eshte me i thelle. Marsianet apo UFO-t, kishin frike se u vidhja teknologjine me qe dikur kam qene ne burg gjoja per vjedhje.
Gazetari II - Po per Keilen cfar mendimi keni zoteri?
Kontinenti - Llafazane falas.
Gazetari VII - Po per Plloshtanin cfar mendoni ?
Kontinenti - Ne pergjithesi nuk mendoj keq per te, pasi eshte nje njeri qe jeton ne qiellin e 7 - te. Ate qe di per te eshte se eshte rritur ne shtepine e femise.
Gazetari IX - E keni me fakte verbale kete gje zoteri?
Kontinenti - Jo, thjeshte e ndjej sepse ai te gjithve u thote, vella ose moter.Do me pelqente ta kisha vella personal, por nuk mundem sepse ai kete thirrje u ben te gjitheve,pra ne mos njerit, tjetrit do t'i bie ne shenje i cili do te jete vellai apo motra e tij biologjike.
Tani te me falni se me presin detyrat...ju faleminderit.
Gazetaret - zoti Kontinenti...
KOntinenti: Po mjaft e pra na leni rehat, u bot si lakenj u bot, ikni tashi me leni rehat se skam me ju lon shkrim pa lexu derisa te ju deskrititoj me shkrimet amorale qe boni. Mos boni sikur nuk jeni xh'virgjeru akoma. hajd shnet tashi.

Postuar nga i/e paregjistruar datë 13 Nëntor 2005 - 19:58:

Re: Interviste me Kontinentin.

Citim:

Gazetari II - Po per Keilen cfar mendimi keni zoteri?
Kontinenti - Llafazane falas.

HAHAHAHAHAHAHAHAH
o zot ca diskrititimi, u pa puna s'marr me pjese ne forum
na nxoret bojen, ndersa kontes leshin

Postuar nga sahara datë 13 Nëntor 2005 - 21:01:

Angry TE MREKULLUESHEM

JENI TE MDHEJ GJITH PER ZOTIN
DHE DURRSAKU JA LUN TOPIN
ME MERR MALLI PER PAK JETE
E NE INTERNET JU GJEJ VERTET

ME MERR MALLI TE QESH PAK
DHE JU ME MBUSHNI ME GAZ
PAS SHUME ORESH PUNE E LOT
ME VRAP VIJ E JU LEXOJ

NA KENAQET TE GJITHE

Postuar nga durrsak datë 13 Nëntor 2005 - 23:34:

Interviste me Wydren

Gazetari: E dashur Znj Wydra, faleminderit qe na lejuat per te ju mar kete intervist ne ambjentet e Hotel Polska, dhe meqe jemi ketu cfar mund te ju servirim per te pir.
Wydra: nje vodka "te paster" dhe pa ngjyrime desha une...
Gazetari:Si per ta bere me te kendeshme biseden do ta filloja me pyetjen se cfar do te thote citimi yt Jak ja was kurwa nienawidze? Pasi fjala kurwa me tingellon pak keq.
Wydra: (duke qeshur me embelsi shton) Pa he e gjen dot ti?
Gazetari: Mos do te thot kurva ne inventar????
Wydra: Ju gazetaret jeni pak trapa po nejse dil ne tem se un kohen e kam te shkurter si vet fjalet e mija.
Gazetari: Znj Wydra pergjithsisht kemi pyetur moderatoret se cfar mendojn per FH dhe keshtuqe do te ishte me interes per lexuesit qe te dinin mendimin tuaj.
Wydra: Per mua FH eshte si nje vendi apo park ku une gjej prehje dhe clodhje pas oreve te tera studimi por qe kohet e fundit ky park po me duket si liqeni I Tiranes ku ciftet shkojn per te shijuar pak caste embelsie dhe bien preh e nje komedie ku disa pleq i ndjekin nga pas dhe nuk i lejn rehat.
Gazetari: Atehere……?
Wydra: Do te thoja qe edhe ne forum ka disa te rinj por qe marin pozitat e nje “plakumanjku” ne thonjza kjo qe nuk po me len rehat.
Gazetari: A ndjeheni se po kontriboni per FH.
Wydra: Hem, patjeter qe po kontriboj kam kontribuar me 974 mesazhe dhe me nje mori punimesh artstike ku vlersimet kan qen nga te gjitha grupmoshat.
Gazetari:A ju ka rastisur qe te fshini mesazhet e anetareve ku sic e dim kohet e fundit kontinenti I ka cilsuar si pasuri kombtare.
Wydra: Uaaa te fshire, kam fshir ore si nuk kam fshirë bile si I thon fjales prej te thatit digjet edhe i njomi..
Gazetari: Cfar mendoni sikur Fajtorin ta bejm mbretin e forumit?
Wydra: po dakort, dmth Amerkia qe nuk ka mbret eshte shume me poshte se Anglia normalisht... Ah te shkretet ne, po vertete mendon se nje mbret do na beje njerez ne?Dashkeni mbret?! Po pse s'me beni mua? Ca ka me shume zogu se une ?
Per paraqitje ja marr ne kthese njehere, e ngre prestigjin e shqiperise deri ne stratosphere leqe njeher me mua fitojn te gjith.
Gazetari: Eshte e vertet qe ne cdo tem shkrimi juaj me i gjate eshte cerek rrjeshti apo maksimumi 2 rrjeshta, pra ma konkretisht mendoni se kaq pak mjaftojn per te bindur anetaret e tjere ne debatet qe krijohen.
Wydra: Shiko (edhe qesh hahahaha) ju gazetaret nuk leni gje pa kontrolluar biles biles po me hypen fobia sikur pas intervistes ishalla do me kontrollosh edhe mua. Tani sit e them un mjaftohem duke thene psh: Brravo Admirali, ose hallall Trojani apo kur behet fjal per depresionin mjaftohem me fjalet: Ato lindin depresion,madje e lindin shume te fuqishem.Kurse depresion te zakonshem kemi te gjithe,por, qe nuk po e vrasim veten se. Dmth ne cdo tem qe shkruaj shkruaj pak dhe sak duke mos harruar se puna ime kryesore eshte moderimi.
Gazetari: A ke miq ne forum?
Wydra: Per zotin mik me te te mir se vetja nuk bej njeri.
Gazetario armiq a keni?
Wydra: Ne pergjithsi un jam paqesore dhe ne kendveshtrimin tim perpiqem qe armiqt ti bej miq megjithse derri e don plumbin ne byth.
Gazetari: Ne avatar paraqiteni si gjeja me e shpifur kun e disa raste anetert e kalojn shkrimin tuaj per te mos I dal perpara foto qe keni vendosur por ama nga ana tjeter anetaret ju imagjinojn shume te kendshme dhe te bukur biles kete po e vertetoj edhe un. Por e dashur Wydra perse e gjitha kjo kur ju jeni kaq e buku.
Wydra: Ne fakt kjo eshte nje shenj per Halloween pasi net e vertet un jam perfeksion gjyrash e punuar me nje penel nga vet dora e zotit. Pra jam gatur per te qen yll.
Gazetari: Meqe jemi ke bukuria cfar parfumi perdorni pasi era po me ben qe te afrohem me shum pran teje.
Wydra: Faleminderit por un perdor Miracle dhe rezultatin e the vet hahahahaha.
Gazetari: A jeni e dashuruar ose me mir e konsideroni virgjerin si dicka te shenjt apo te cmuar.
Wydra: Ju gazetaret beni disa pyetje qesharake, biles ne disa raste dukeni torollak. Po si mund te diskutosh per virgjerin ne nje koh te till ku Durrsak ne nje shprehje thot qe virgjeria eshte si nje ndertim pa leje qe eshte bera pa lejen ton dhe si e tille meriton te prishet. Biles njehre I shkrova kete fajtorit: Fajtori, kot i bie rrotull, thuaje troc: ne shqiptaret jemi te fiksuar pas seksit, e kemi obsesion fare Jemi me keq se ai tek "40 days and 40 nights" e shofim seksin dhe mundesirat per seks kudo (mos kujtoj prizen e filmit) pra kjo tregon se ne Shqipatert jemi zyrtarisht te sharruar pas seksit dhe biles po te kalosh tek eros do te shikosh se shum kan qef te bejn sex me te panjohur ne nje koh qe nuk mun dte jet I panjohur pasi 2-3 llafe I ke ber par se te bsh sex qoft edhe per te dhen qe a te te te nji her.
Gazetari: A shikoni endrra?
Wydra: Po, shikoj , por teper te shkurtra pasi pertoj ti shoh te gjata. KOhet e fundit po shoh sikur po kthehem ne Shqiperi dhe kjo me tmerron, port e shoh se mos me ben gje Juvja se me beri nje ofert pune job posting kshuqe do shikoj.
Gazetari: Eeeeee un ju falenderoj per intervsiten dhe kohen qe me dhat dhe si perfundim dua te dij se cfar do beni pas ketij momenti.
Wydra: Ja do te shkoj te nikotizohem pak pasi kjo me ben qe te ndjehem me sexy.
Gazetari: Naten e mir atehere dhe suksese.
Wydra: Naten dhe net e vertet me ke lodhur sonte pasi te gjitha shkrimet e mija te mbledhura se bashku ne forum nuk shkojn kaq gjate sa kam folur me ty. Por kjo me tha kenaqesin qe sonte te relaksohesha ne shoqerin e nje gazetari pak trap sa ty.Naten dhe uroj qe te shihemi ne msn qe ta rregulloj cik qefin.

Postuar nga GENTI_the_KING datë 13 Nëntor 2005 - 23:38:

BRAVO LANDO
KETE VIT KE PER TE MARR CMIMIN NOBEL PER GAZETARI

HAHAHAHAHAHA CU KENAQA

Postuar nga oliinter datë 14 Nëntor 2005 - 01:17:

o lando shiko se mos me interviston mua se une jam edhe ushtarak i zoti....

Postuar nga Klodel datë 14 Nëntor 2005 - 02:31:

pa kripe

Postuar nga erzeni_be datë 14 Nëntor 2005 - 02:42:

Intervista me Kontin, klas fare...

Postuar nga durrsak datë 14 Nëntor 2005 - 03:27:

Citim:
Po citoj ato që tha oliinter
o lando shiko se mos me interviston mua se une jam edhe ushtarak i zoti....

Rralla eshte e moderatorve o Olintero

shih shih dreqi analiste do edhe sheqer ti mi hahahahaha po deshe ti un i hedh edhe sheqer por esht teper von tashi apo jo.

Postuar nga wydra datë 14 Nëntor 2005 - 03:53:

Re: Interviste me Wydren

Citim:

Wydra: Ja do te shkoj te nikotizohem pak pasi kjo me ben qe te ndjehem me sexy.

Protestoj!!! Gazetari ka publikuar gjera per te cilat nuk ka pasur te drejte, pasi jane thene privatisht!!! Pas pilafit ma tha qe ishte interviste

Postuar nga sallaksi datë 14 Nëntor 2005 - 04:37:

Interviste e bukur mor plak,durrsak.Nuk me thua ai pilafi kishte no nje cike grosh mrena?????????

Postuar nga durrsak datë 14 Nëntor 2005 - 05:53:

Interviste me Juven

Gazetari: Z. Juve mirsejugjetem
Juve: Mirserdhe , ho ca ke bo naj gjo ti?
Gazetari: Ja si gjithmon po marr ca intervista me moderatoret dhe me than qe njeri prej tyre jeni edhe ju
Juve: Po po ne jemi.
Gazetari: Tashi pyetjet jane ne lidhje me forumin?
Juve: Po e di mer plak e di se dukesh ti qe nuk je gazetar futbolli se shih si ke ardh i vesh si per gjynof.
Gazetari: Pyetja ime eshte se cfar mendoni per FH.
Juve: Un futem ke nenforumi I futbollit ku te cahet trapi e vllajo por edhe ke politika mut esht bo puna.
Gazetari: Dukeni qe qenke i merzitur.
Juve: Vallaj ta shpifin , kan hy ca kalamoj edhe ja kpusin si kau peles edhe nuk din me bo muhabet edhe kan oreks me fol shife shife ca I thas jonit qe po me bonte pordh “Ate I thash dmth e kupto vet ti, iu a futem ne sume. Per vitin tjeter shohim e bojme. Mbajeni per do muj mrena iher. Po qe se keni veshtiresi, eshte nje post qe ka ca keshilla si ti perdorni lubrifikantet. Lexoje dhe perdoreni.
Gazetari: NUk te duket pak si fjalor I rand?
Juve: Kush po e rrun e bab, ashtu re I don mushka drut.
Gazetari: Po kshu kur ju merzisin cfar beni?
Juve: Nigjoj metalaret e plak esht dor me nji qe te qetson.
Gazetari: A keni kriju armiq ne forum?
Juve: Ne moderatorve nuk na lejohet e plak nga kodi civil me pas armiq ato qe me bojn perr perr ja kthej me derr derr edhe maro puna. Masanaj si durrsak qe jena ti e din se ne shofim punen ton. Ka nja 3-4 veta qe grricen por me mu nuk e krun njeri. Biles aty ke dhoma e tifozeve nuk ja man bytha kujt me u kru me mu se ja he he he
Gazetari: Po miq a ke?
Juve: Miq kam plot
Gazetari: Na thuaj 2 -3 emra?
Juve: Ku I maj men un e babe, e hu ha te kasha majt men aq shum un kisha zon venin e myzeqarit.
Gazetari: Cilat jan vendet qe vizitoni me shpesh?
Juve: Po, te pergjigjem un, tashu un Kom qen ne Katun i Ri, Manez, Vorrozen, Golem,Maminas, Rrogozhine, Luz i vogel, Vrap. Etj, Enderr kom me pa Bregun e Lumit.
Gazetari: Me fal se ndoshta u shpreha gabim por e kisha llafin per vendet ne forum
Juve: aaaaaaa po shprehu e plak, gjithanej e vlla futem , ku te me hajn syt. Ma shum ke sporti por dhe ke politika edhe aktualitet i kom qef, biles aty ke politika esht nji IQVLORA qe smush fare , kena nja 2 jav me Endrin qe po punojm me ja mush menen po duket kllap fare.
Gazetari: Cfar mendimi keni per fajtorin?
Juve: Ku di gjo un e vlla, ai ka pun e vet, me sa me kan thon duket qe osht rob i mir po per veten e vet, mu as ma ngren as nuk ma ul.
Gazetari: A shihni endrra?
Juve: Vetem me qen tarallak mos me pa ondrra, shof shof biles shof ma shum me sex.
Gazetari: Ushqimi juaj i preferuar?
Juve: Pilaf me mish ne mengjes dhe nje berxolle derri ne dreke.
Gazetari:deshira juaj me e madhe ne jet
Juve: Te dali juve kampion mor plak ca thu ti re.
Gazetari: Naten e mir Z. Juve
Juve: Noten plako edhe ec ma shpesh anej nga nenforumi im se kemi nevoj per kokrra te tilla plako.

Postuar nga kontinenti datë 14 Nëntor 2005 - 11:51:

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha....sa i poshter qe oshte. Ore horr, po ca interviste ke bo me mu mer plak hahahaha.
Po ku i kishe gjet ato emra i here hahahahahaha epitete qe nuk i kom nigju asnji here hahahahahaha...
Jo me coca cole por ti do vra me tu pi raki o i poshter.
hahahahahahaha..ta haje dreqi ta haje, pranej jan kaq te poshter gazetaret.
Poezi po te kan bo mer pis hahahahahahaha.

Postuar nga Cindi datë 14 Nëntor 2005 - 18:14:

Talking

Citim:
Po citoj ato që tha kontinenti

"Shume bukur flisni ju artistet po asnje fjale s'te mora vesh"

Postuar nga amoxil datë 14 Nëntor 2005 - 21:17:

Që të gjitha intervistat po më duken reale fare.
Po ajo me plloshtanin qe më e bukura.

Postuar nga durrsak datë 16 Nëntor 2005 - 08:06:

Intervist me Erzenin_be

Gazetari: Z. Erzen mirsetegjeta
Erzeni: Hajde bujrum, ze ven afer meje meqe jam ul kom kryq.
Gazetari: Si jeni Z. Erzeni
Erzeni: fal allahut mir jam.
Gazetari: Tashi di e din besoj se po meren disa intervista me moderatoret dhe njeri prej tyre je dhe ti dhe une besoj se ti duhet te jesh pregatiur.
Erzeni: Po po, jam pregatit, I kam lexu edhe allishverishet qe ke bo me te tjeret dhe jam pregatit me u pergjigj sipas drejtesis se allahut.
Gazetari: Bukur atehere le te fillojm me pyetjen e par.
Erzeni: Prit nji her sa te falem nji cik se ka ardh ora per avdes.

Gazetari: Erzen cohu pra tashi edhe pergjigju se nuk kam koh, atehere fillojm me pyetjet Z. Erzeni cfar mendoni per Forumin Horizont.?
Erzeni: Si te them Forumi ka bukurit e veta por problemi qendron tek grupet ekstremiste qe ndodhen ne forum ose me mir kamikaze thuj qe jan gati me e hedh forumin ne er.
Gazetari: Cilat jan keto grupe? A mund ten a flsini me konkretisht.
Erzeni: Vallaj bilaj ka ca kokrra qe ta shpifin si Analistja qe bon perr perr si akrep , biles kjo me ka bo qe te prish edhe shpirtin tim duke ja kthy. Pastaj Keila, Amoxili, Sykaltra kajher edhe ti vet biles te kundershtoni pa pik lezeti. Ne fakt profeti jusuf ka thon se njerzimi eshte kriju me jetu ne paqe por fakti qe ne ne nje cop forum nuk gjejm paqe do te thote se po vjen fundi I botes.
Gazetari: Deri tani folet per nje lloj bezdisje qe keto anetare te shkaktojn por ne fakt po miq a keni.
Erzeni: Po po kam plot biles, kam Indritin, Isren.
Gazetari: Cfar mendoni per Fajtorin ?
Erzeni: Fajtori eshte I derguari I Allahut per te na hap forumin ku ne mund te njihemi dhe flasim me njeri-tjetrin. Por kuptohet pa e pare njeri tjetrin ne fotografi pasi allahu e ndalon kete.
Gazetari: cilin nenforum perdorni me shum qe te hidhni idet e tua.
Erzeni: Kohet e fundit kam ngel tek nenforumi mbi kete forum.Ca te boj patem ca telashe me Xilen si I thon edhe tashi duhet me I kthy pergjigje. Por me shum hyj ke feja se aty gjej paqe dhe qetsi.
Gazetari: A keni ber ndonjeher ….. si te them....
Erzeni: Thuje thuje allahu e ka vu cdo gjo ne sherbim te njeriut
Gazetari: Po sit e them se jam cik ne siklet por po ta them ne vesh, a ke bo sex najher.
Erzeni: Tobenestrajkfunulla si re nuk kam bo,kam bo posi, biles kam bo edhe vazhdoj te boj, po allatet nuk i kam vetem me urinu mer burr por allahu na i ka dhan me i perdor edhe me shtu frytet e rraces njerzore. Per nur te peikamerit qe ktu jam I fort shum
Gazetari: A shifni endrra:
Erzeni: 3 jav perpara kam pa qamet, biles me hongri shpirtin analistja me dilte vesh me te bardha edhe me bonte me llap duke me perqesh, pastaj ikte edhe e shifsha duke fshi rruget, mirpo kur e shifsha duke fshi rruget, dilte andrra se ajo me fshinte mesazhet. Her tjeter e shifsha vesh si arabe duke kerrcy e duke mu perdredh dhe sa her qe shifsha kte enderr ajo ma perdridhte me shkrimet ne forum. Kurse kohet e funit kam pa xilen sikur me vodhi kpucet kur po haja iftar. Pastaj njiher ka qellu qe kam pa duke eeeee me dreqen shkodrane.
Gazetari: Pse keni foton e papes aty ne avatar?
Erzeni: Se nuk kam te Muhamedit
Gazetari: Keni ndonje fjal urimi per anetaret e forumit me rastin e festes se Asllonit.
Erzeni: Po, un do i uroja gzuar festen e Baromit jo te Asllonit se nuk kemi asllon, te gjith forumistave dhe allahu i pastroft.
Gazetari: Faleminderit Z Erzeni dhe kalofshi mir.
Erzeni: Po nuk do flasim per aktualitet nderkombtare se kam mar goxha informacion nga interneti?
Gazetari: Jo jo se nuk na intereson , te ishte keila do ishte ma ndryshe po un nuk jam I interesum per kete lloj teme.
Erzeni: Mir pra Selom na bo anej ka je tu shku.

Postuar nga amoxil datë 16 Nëntor 2005 - 08:23:

ahahahahahahaah
erzeni tipik.....

Postuar nga Ruby_DR datë 18 Nëntor 2005 - 23:57:

durrsako ti je i dhene per gazetare do te cojme ke cnn me gjith cmimin NOBEL

presim interviste tjeter:::::::::::: a kujt i takon tani??????

Postuar nga Eria datë 19 Nëntor 2005 - 00:02:

Thumbs up

durrsak,kot qe nuk merresh me gazetari profesioniste,do beje goxha karriere.:p
Je talent cuno,ke nje fantazi per tu admiruar.
Komlimente
Eri
:

Gjithsej 4 faqe: [1] 2 3 4 »
Trego 183 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.