Forumi Horizont | Gjithsej 4 faqe: [1] 2 3 4 » Trego 190 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Moda dhe Estetika (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=328)
-- Fustane nusesh (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=11327)
Fustane nusesh
..
..
..
..fustan i gjate me bisht
..
..
.....
......
................................
i bukur
Vera Wang eshte fantastike per fustanet e nuseve: une kur te martohem/nese martohem o ne Vera Wang o s'ka
Nga fotot qe paraqitet ketu vetem nr 3 kisha zgjedhur.
Une ne fakt meqe u martova javen qe shkoi, zgjodha nje fustan 2006, te "vogue spouse",ne ngjyre qumeshti , do perpiqem t'ua sjell, meqe ishte i ri pata fatin ta vishja per here te pare vete ate fustan..
ndersa fustani i dyte ishte i bardhe i moda di sposa....
fustane nusesh
te dashur forumista , femra dmth mund te me thoni adresa per fustane nusesh , sepse pas pak kohe martohem
Sigurisht por ti duhet te thuash ku jeton mepare....se nese jeton ne shqiperi si do mund ta marresh nje fustan nga USA perdhembull
Akoma me muaj mjalti te jete Isra thua se une po pres te shikoj fustanet
Mua me pelqen fustani i nuses se peste sigurisht dhe modeli i flokeve.
Une do martohem vitin tjeter ne Shqiperi do ta bej dasmen se ktu skemi njeri vetem shoqeni kemi dhe kush do jete me pushime atehere ne Shqiperi do tu sjell daten dhe miresetemevini ne dasem.
Jo per gje por te me mbani pak Klaudian qe te keceje mami pak,qeflija
Isra te trashegohesh motra.
Ja fustanet e mia.......
...............
........
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
..................
fustanet qe ke sjelle darma, jane fantastike, shume te bukur. faleminderit.
Eh ne fakt qe thoni ju, tani e bera muajin e mjaltit, ne gusht..:p
Fotot e fustanit tim jane shume te medha ndaj nuk i sjell dot...
Gjithsesi, dua te them se katalogjet e modeleve te fustaneve te vogue spouse, ishin fantastike, bashke me kostumet e meshkujve..
Isra si moj qenkan fotot e medha
ehhh ne fakt dhe une doja te vendosja disa foto te miat ne forum dhe nuk mundesha se ishin te medha u duhet thene ketyre moderatoreve te na e zmadhojne ca sa te na futen fotot
une dua te shikoj fustanin e Isres me gjithe isren brenda
Citim:
Po citoj ato që tha darma
........
Brunet hee Eric ehhhh jemi te embla nuk ke ci ben
Sikur te ishe ti vajze une do te te kisha veshur ne nje tjeter fustal....me fal momentalisht nuk me gjendet fotoja ketu por te premtoj se do ta sjell seshpejti
darma, he se do e gjej mundesine per ta derguar
eric, ke ndermend me u martu apo me u bo vajze..
iSRA CA TE BEJ QE SPO GJE NJE NUSE PO DO ISHA MARTUAR ME KOHE:p :p :p
modeli i Sunkannansi a si ta thonin, is missing something?! Oh yes, boobs. lol
ndryshe, nga keto fustanet qe po shof ketu i preferuari im eshte i postit te trete. Keto qe vijne fitted pa shume frulla e buavitje kane me shume prezence.
Isra, sa fustane veshe gjate ceremonise dhe banketit?
cupka, dy fustane vesha, nje ngjyre pane, nj ete bardhe, po postoj te parin ne ngjyre pane, nje here nga prapa dhe pastaj nga perpara, sic ju thashe ishte i vogue spouse i janar 2006, pata fatin une ta vishja per here ta pare, sapo ishte sjelle..
Nga prapa:
nga perpara, poshte eshte me gure zvarovski..
Nje ndihme e vogel per darma
Citim:
Po citoj ato që tha darma
Isra si moj qenkan fotot e medha![]()
ehhh ne fakt dhe une doja te vendosja disa foto te miat ne forum dhe nuk mundesha se ishin te medha u duhet thene ketyre moderatoreve te na e zmadhojne ca sa te na futen fotot![]()
une dua te shikoj fustanin e Isres me gjithe isren brenda![]()
une keshtu veprova Kota, dhe i zvogelova fotot.
darma, besoj se ta shova kuriozitetin, une jam aty brenda fustanit..:p
ngjyre e panes do me pelqente dhe mua... kryesisht per te mos iu kundervene simbolizmit qe ka ajo e bardha. E bardha historikisht vishej sepse aludonte qe nucja ishte e paster, e delire, e paperlyer, e panjolle, isentike me i llaf e virgjer
kurore ose vello kishe? hajde tashi na nxorre qafe e poshte (pjeset e turpshme qafe e poshte vine :p )nxirrna dhe qafe e larte.
Isra fustani me pelqeu ....shume madheshtor domethenes dhe parrellor.
flm enigma,
cupka, besoj se mjafton kaq sa ju tregova, ska me lart, cte shohesh më, surratin tim..:p
Isra ne rradhe te pare FLM
Fustani eshte shume i bukur me pelqeu sic tha dhe enigma shume madheshtor........
edhe mua me pelqejne shume fustanet pana madje me shume se fustanet e bardhe.....
Tani ka mundesi te shikojme dhe modelin e flokeve
P.S edhe nje pyetje ca ben ajo goca me xhinse andej nga mbrapa.....ne dasmen time do jete me shkronja te medha VIshuni sikur te jeni tu shku ne ballo
belga, foton e nuses te cilen kishe publikuar e kam publikuar une me perpara pikerisht te kjo teme :Fustane nusesh", ne fillim fare.
..Nese ke foto nusesh te tjera atehere publikoji te kjo teme..
ok?
Isra fustani shume i bukur, te trashegohesh dhe jete te lumtur
Isra, wow.
Cfare fustaniiiiii, sidomos bishti me pelqeu shume.
Te trashegohesh...kur te duash ti.
Kalofsh jete te lumtur.
...
arsona dhe balerina, ju falemnderit per urimet
ne kokat tuaja
po citoj darmen:
P.S edhe nje pyetje ca ben ajo goca me xhinse andej nga mbrapa.....ne dasmen time do jete me shkronja te medha VIshuni sikur te jeni tu shku ne ballo
hahahaha darma, ajo dite ishte duke u festuar me shoqerine dhe ajo goca qe po kercente me mua ishte veshur shume moderne edhe pse me xhinse trecerkshe..
po hajt mo, qejfe qejfe kjo dynja...:p
Kur shikon keto fustane Ke qejf te martohesh......
ps,kerkoj mbylljen e temes
Citim:
Po citoj ato që tha Eric Darven
Kur shikon keto fustane Ke qejf te martohesh......
ps,kerkoj mbylljen e temes![]()
![]()
![]()
![]()
hihihihihihihi
Do ta blej nje nga keta fustanet une.....
ta bej si ajo shprehja "Gjeta nje patkua ....e bleva kalin une tani...."
Po ky qulli ceshte
ps, me kan thene se e ke pasur Fustanin e bukur ti,me sa shoh une do ta marr per dasmen time :p
Kleinfeld
I lezetshem dhe ky,i thjeshte...
Detajet e ketij si dhe designi eshte i vecante.
Roth serish.
Ja dicka me klasike
Me pelqejne ngjyrat
Ky me pelqen,i thjeshte,jo shume i fryre me tralala...Nje femer me nje trup te gjate dhe te dobet do dukej perendeshe ne te.
Gjithsej 4 faqe: [1] 2 3 4 » Trego 190 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.