Forumi Horizont Gjithsej 4 faqe: [1] 2 3 4 »
Trego 191 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Bota e re e prozes (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=338)
-- Tregim nga jeta reale:"Ja si rashe ne dashuri me Bleten..." (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=14115)

Postuar nga Enya datë 07 Korrik 2007 - 21:24:

Arrow Tregim nga jeta reale:"Ja si rashe ne dashuri me Bleten..."

=Po me cmendte buzeqeshja e saj sa here qe takoheshim rastesisht ne te
njejtin gas station.Ajo ngiste nje Lexus ngjyre gri, ndersa une Merzedes te kuq.
I kisha buzeqeshur disa here, por ajo vetem koken kthente ne drejtim
te kundert, e s`ma kthente buzeqeshjen.
Nje dite te merkure, andej nga mesdita sa nuk u perplasem brenda ne dyqan.
-Hello , e pershendes une.
=Hi, -me pershendet ajo.
-Sa sy te qeshur qe ke moj ylli i mesdites sime!-i them une.
=Hahahahahahahaha, qeshi me aq ze qe kishte Bleta.
-Me je kthyer ne enderr.A mundem te te kem enderr timen?
=Hm...Mbase.Duhet te luftosh shume me vetveten dhe boten.-mu pergjigj duke qeshur ajo.

E lame te takoheshim ne "piano bar" ketu afer piazzes ku banoj une.
Nja 15" me makine.
Ajo erdhi ne takim.Kishte veshur nje bluze te hapur ngjyre vishnje,
dhe nje pale xhinse te shkurtra te firmes GAP.
Oh, si mu cua zemra peshe!Nuk ngopesha duke e pare, me dukej sikur
do e haja te gjalle,me gjithe rroba e sandalle te sheshta!Po me cmendte!
Po me torturonte prania e saj!
"Mirese erdheYlli im " i them me ze te mbytur ne fyt.
Ajo mu afrua ca dhe pa me perqafuar fare me buzeqeshi.
U ulem perballe njera tjetres...

(vazhdon besoj...)

Postuar nga briseide datë 07 Korrik 2007 - 21:53:

Une besoj

Postuar nga bleta punetore datë 07 Korrik 2007 - 23:38:

Talking Kush ish bleta

Ne piano bar Enigma po luante nje pjese nga repertori i pasur qe kish. Ish nje vajze e talentuar qe diten punonte si shitese ne nje dyqan disqesh dhe libra bestseller, kurse mbremjeve, tre here ne jave, e gjeje te luante live balada te embla tek lokali i piazzes bashke me Tulipanin . Qe te dyja shpresonin ne ndonje vizite fatlume te ndonje producienti qe tu linte kartviziten... e pastaj kismet!
Bleta ne jete te jeteve kish qene klase punetore. Para e pasi te lindte fati nuk kish pse te lodhej sh me te... I vetmi rreng qe i kish bere destinit ish karriera e ndermarre ne sindikate, ku i kishin besuar nje vend si zedhenese e brigates se punetoreve te mbledhjes se lendes se pare....
(doni me per belulet.. )

Postuar nga bleta punetore datë 08 Korrik 2007 - 00:20:

Mbremja ne piano bar

Ish hera e pare qe dikush e priste me shampanje perpara e luleshtrydhe.
Bilionerija kish veshur nje fustan vishnje te ngjitur pas trupit, por cfare i terhoqi me sh vemendjen ishin sandalet... "Gishta te persosur.." - mendoi.
Tek perpiqeshin te thyenin akullin nje cift ndaloi ne tavolinen e tyre.
"Kjo eshte kushoja ime e dashur Demi... ndersa ky eshte Glak! Si jeni ju yjet e mi te bukur, c'ne nga keto ane?"
Enya ish shume zemergjere me epitetet... njesoj sic kish qene jeta me te.
Demi e pershendeti shume miresjellshem, por buzeqeshja e saj iu duk ca e mistershme. Glak shume i permbajtur e diskret: "Sy te trishte."-mendoi Bleta.
Ata u ulen ne tavolnen me te larget qe munden te gjenin, afer Enigmes qe ate mbremje luante vetem. Tulipani ish ftohur... ose kish shkuar te bente ndonje casting ne Los Angeles. E dinte c'do te thosh kur puna e kolegeve te peshonte mbi krahe. As shampanja s'arrinte ta shkepuste nga keto lloj mendimesh...mendime te nje klase punetore.

Postuar nga Enya datë 08 Korrik 2007 - 00:36:

Arrow

"E kisha te veshtire te vija ne takim"-me thote mrekullia e quajtur Bleta.
"Pse?C`te mundonte zane e bukur?"- i them pa ja shqitur syte prej shikimit te saj te henezuar.
"Po ja!Te gjithe do na marrin per lesbike.Pse ty s`te ben pershtypje ky takim?"-me flet Bleta ime me nje ze aq melodioz sa dhe Bethoveni
po te ish gjalle do te thyhej ne mes prej zerit te saj.
"Le te mendojne c`te duan xhan.Ti s`duhet te jetosh per boten,por per veten.
Jeta eshte jotja, askush ska te drejte te ta deformoje ate.
Mua me ben pershtypje takimi yne , pasi eshte takimi yne i pare,
e pas ketij takimi do kete plot takime te tjera, e plot vite te tjera si ky takim.
Ndihem e hipnotizuar pas Teje Blete.Besome...
---Ja mora duart e saj te njoma , i mbeshtolla ne gjoksin tim, dhe per pak desh` ta pushtoja te gjithen ne perqafim.
Por, velat e shpirtit sme linin te beja asnje veprim te pamatur.
Une po dashurohesha dhe me sekondat e pranise se Bletes.Po dashurohesha dhe me duart e saj, gishterinjte, thonjte, ngjyren e thonjve...

(Vazhdon medeomos .Lexim te kendeshem & faleminderit kush me ndjek ne vazhdim.)

Postuar nga Katilesha datë 08 Korrik 2007 - 00:56:

Une po kenaqem duke lexuar............

per Enyan edhe e dija........por qe kishte dell poetik Bletka...s'ma ka marre mendja....:p

Histori e kendshme

Postuar nga Demokrate4ever datë 08 Korrik 2007 - 01:04:

Citim:
Po citoj ato që tha glaukus

Deno .....

..... prandaj se kishe mëndjen kur të flisja unë .................. dhe unë kujtoja se nuk të pëlqente torta që kishe përpara ...........

s'ke faj ................. po ta dija dhe unë se çzjarr po vlonte në atë tavolinë ( Enya & Bleta ) .................. nji shishe Jack Daniells do pija ....................

Enya ka qene gjithmone ne knaqesine tone te shkrimeve, por jo me pak dhe bleta jone e dashur.

... Glakus ndodhej rastesisht ne tavolinen e Denit.E pa qe Deni ishte vetem ne tavoline dhe erdhi ta pershendeste.
Deni u tregua e mirsjellshme dhe e ftoj te ulet me te.
Do rri vetem per pak minuta sepse po pres te dashuren time- pergjigjet glak. Mire, s'ka problem i thote Demi shkujdeshsem.
Deni si gjithmone lozonjare dhe pak tinzare sic e quante nje shoku i ngushte i saj, hidhte syte here pas here ne tavolinen e Enya-s dhe Bletushes.Oh sa te bukura.Te dyja veshur ne fustane te kuqe dukeshin si dy zana.Kenga lady in red ne sfond ua shtonte bukurine e tyre.Ishte kenga e preferuar e bletes dhe kishte shume kujtime nen melodine e lehte te kesaj kenge.Nje me shume ishte dhe ky takim misterioz me Enyan.
Ne ate kohe vjen kmarieri dhe me koken gjysme te kthyer nga tavolina e dy bukurosheve , na pyeten per pijet.
Glaukus merr nje limonate per vete,nuk donte te pinte ate nate.Zakonisht pinte me te dashuren e tij. Nuk ishte rasti i pershtatshem kte here. Pija ben gabime- thoshte me vete ndonese deshironte hatashem nje xhek daniels. Po tregoj katil me veten ,por i kujdeshem.Porositi dhe pijen per demon gjihashtu,por ajo vazhdonte me shikimin e saj tek floket e bletes qe i rrinin aq bukur.Dukeshit si ujvarat e Niagares. Biles ja merrnin bukurine.
Enya ishte mbeshtetur ne duart e saj dhe me nje shikim joshes dhe sexy po i peshperiste bletes dicka.Deni nga buzet kushes se saj kuptonte vetem fjalet ''te dua shpirt''.lol I kishte mesuar permendesh keto fjale madje i kuptonte dhe ne mimiken e fytyres se saj.
Ne ato minuta menduese ne dere duket nje zonjusheez e veshur me te zeza. Drejtohet tavolines ku ishte ulur glakus.Dinte ta permbante vetem. S'ishte katile sic e kishte titulluar veten.Beri nje pershendetje te ftohte dhe nje levizje me koke te dashurit te saj qe;- Glak ..Ngrihu..
Deni vazhdon te shkarravise ne nje cope leter dicka..dukej si ato epitafet e misterit dxp...

...Mbreme gjithe nates kohen ja volla
E ne shpirtin tim si nje lule t'eger
Dhimbjen mbolla...

.. vazhdon kur te me vijne ndonje tjeter simpatik ne tavoline..

Postuar nga bleta punetore datë 08 Korrik 2007 - 01:24:

...kur zbriti nga mercedezi i kuq ndihej turbullt, edhe stomaku e ngacmonte. A thua ishin delikatesat e mbremjes? Ish ne gjendje te pinte krrikella te tere me birre, e nje shishe shampanje po e vinte perfund, mah!
"Elsaaaa...!"-degjoi gruan e drejtorit te fabrikes te therriste te bijen. Po keto femra te reputacionit c'donin ne kete lagje? I erdh te qeshte me vete: "Sot po shemben gjithe muret klasore!- mendoi- Ahaahahahahahah!".
Camarroken e drejtorit s'ish hera e pare qe e shihte ne zonen e punetoreve... asaj i haej sh muabeti me guys-t e fabrikes. Me siguri do kish bere ndonje procke, perderisa dhe prinderit gjendeshin nga ato ane.
Po perpiqej te gjente celesat ne korridorin me poc te thyer, kur vajza e mesuesit te muzikes ia nisi sonates se henes. "Cdo nate i njejti avaz!" -mendoi. Megjithese, duhej te sofistikonte shijet e saj... U habit nga ky mendim i marre qe i erdh ne mend!!!

Postuar nga bleta punetore datë 08 Korrik 2007 - 02:36:

Kur hyri ne shtepi insitktivisht hapi frigoriferin... po c'dreqin donte! U, po, nje cigare! Pasi rremoi ne disa cepa i humbi shpresat. Nga koridori u degjuan te qeshura. Ishte teologu i papune qe per te rrumbullakosur muajin kish filluar te bente gigolone. Thosh qe ish i suksesshem, por pronarja e shtepise ankohej se qerane e paguante gjithmone me vonese. Kishte ca kohe qe i ish qepur nje studenteje me pamje te brishte e sy enderrimtare. Ja, po e degjonte tek i lutej qe ta ftonte per darke... se aroma e vezeve te skuqura te studentes po i dukej sh joshese!
Nxorri koken tek dera dhe i thirri:
- Ej, djalo, po behesh vone per pune, me duket!
- Sot e kam dite pushimi...
- Nate, do te thuash! A ke nje cigare?
- Ne kembim te nje veze te skuqur, me gjithe qejf!
- Veze nuk ka lala, por edhe ti c'paske qene!
Studentja qeshte gjate gjithe kohes... teologu akoma dhe me shume. Mbylli deren, por cucuritjet e tyre vazhdonin te degjoheshin.
Hapi televizorin. Nje cift po puthej ne nje film bardh e zi... me buze te mbyllura. I erdh ne mend avansa e bilioneres dhe me te shpejte nderroi kanal. Ketu ishte quitz-i "Billionaire". Dreq, edhe ketu! Por e la.
Po perpiqej te gjente me "e kam pule, e kam gjel!" pergjigjen e shumes prej 150000, kur degjoi te trokitura. Nga syri magjik pa studenten. Ajo i zgjati dy cigare...dhe pa pritur qe t'i thosh as faleminderit iku duke qeshur. Me siguri ia kish "vjedhur" gigolose, se ajo s'dukej nga ato fytyra qe vdisnin per tym.
Me ne fund po ndihej ca rehat! Tek ndiqte shtellungat e tymit pa per nje moment gishtat qe mbanin cigaren.Nuk kish qene ndonjehere krenare per to, por bilioneres i pelqenin. Shije te cuditshme keta te pasurit! Jane te velur nga cdo gje! Filloi te studionte imtesisht doren e majte, ne fund te fundit gishtat ishin te drejte... lekura ca e ashper, por para takimit kish vene goxha krem. Eh, pike e zeze... e po, se do vija krem per nje grua!

Nuk morri vesh asnjehere sa para fitoi konkuruesi i asaj mbremje, e keputi gjumi.

Postuar nga Enya datë 08 Korrik 2007 - 03:23:

Arrow "-Ja si rashe ne dashuri me Bleten" (pjesa 3-te.)

=Ra nje zile celulari.
"Telefoni," -me thote engjelli im Bleta.
"Epo pergjigju yll", ska problem.
"Ja nje sekonde sa ta nxjerr nga canta.Babi patjeter.Eh, cme gjeti me kete
Bane tim.Asnje gjysem ore s`rri dot pa me pyetur se ku jam!"
"Nga meraku e ka yll, mos te te shqetesoje interesimi i prindit kurre."-i them plot embelsi.
"Alo , Ba.Ja ketu afer jam.Ne "piano bar' me nje shoqe.Nuk vonohem shume.
I love u, too Ba.Bye..."
----Heshtja pushtoi dy zemrat e dashuruara ne fshehtesine e kohes,
ne fshehtesine e ndjenjes se pafaj.
"Po deshe ngrihemi qe ketu" i them engjellit tim Bleta.
"Ja dhe pak se do dalim.Po me shijon kjo champagne franceze."-flisnin syte e saj te shndritshem si diamante shumengjyresh.
Po me verbonte shikimi i saj aq vezellues, sa doja t`i thoja vetem nje here
"A mund te behemi mike te ngushta?!"

(ne vazhdim do njiheni me afer me Bleten & Enyan reale.Ju flm
.)

Postuar nga Mister_DXP datë 08 Korrik 2007 - 04:24:

me ra rruga ketej dhe hyra edhe une dera ishte e hapur,

Enya te uroj per temen

Hyri me vrrull dhe duke dihatur. Kishte vrapuar gati një bllok për t’i shpëtuar shiut që filloi papritur. Qendroi tek dera për t’i dhënë kohë vetes që të mësohej me dritën e vagët të lokalit. Pas disa sekondash u ndje më i qetë dhe filloi të vështronte sallën e bukur.
Në një qoshe dy vajza të reja bisedonin duke vështruar njëra tjetrën në mënyrë pak të çuditshme. Aty afer tij ishte një tavolinë bosh dhe sa për fillim vendosi që të ulej dhe të priste se çdo t’i sillte kjo mbremje. Pas banakut, të ulura në stolat e lartë, dy profesioniste te oksigjenuara po përpiqeshin të tërhiqnin nje djalosh qe dukej menjehere që ishte nga jugu…

DXP

Postuar nga Nigo datë 08 Korrik 2007 - 04:38:

O Shoqe dhe ju o Shokë, vazhdoni të shkruani ke kjo temë,se kur nuk na zë gjumi lexojm këtu dhe.......na vje gjumi me nji herë  

Postuar nga briseide datë 08 Korrik 2007 - 04:50:

pse thua ashtu o Nigo...kush te sjell gjume?

........

........kam etje per te verteten.....

....pres passion...intrige...embelsi...."tradheti"(qofsha e gabuar)

The show must go on ....!!!!!!!!!!

Postuar nga briseide datë 08 Korrik 2007 - 05:19:

Citim:
Po citoj ato që tha atiola

dhe ketu shume ftohte sikur vjeshte iku vera
ps perseri nuk po kuptoj hahahahah po nuk ka rendesi

Atiolaaaa darling

Enya do Bleten
Bleta do Enyan
Glaku ka te dashur
Demi s'ka te dashur
Glaku takon Demin
E dashura takon te dy....ketu ka mbetur puna
Dxp hyn si fllad me mister(sa vdes per keta tipa)
Enigma dhe Tulipani thurin soundtrack te kesaj odiseje

....Une shikoj telenovelen

Si thua?

Postuar nga bleta punetore datë 08 Korrik 2007 - 05:24:

Citim:
Po citoj ato që tha briseide

Atiolaaaa darling

Enya do Bleten
Bleta do Enyan
Glaku ka te dashur
Demi s'ka te dashur
Glaku takon Demin

Si thua?

jo, prit... bleta punetore s'e di akoma a e do enyan billionere
ti je komshija studente me bleten (pse bo sikur s'merr vesh? ) ene te vje rrotull nje teolog i papune... gigolo nga halli=jari ahahahahahah!
PO TA MENDOSH, S'ESHTE DHE AQ FANTAZI KJO HISTORIA...

Postuar nga briseide datë 08 Korrik 2007 - 05:33:

Citim:
Po citoj ato që tha bleta punetore

duket, duket, nga sondazhi!
eh, mi enya qe deshe me na nxjerr lakrat personale...!
brisi te pelqeu fragmenti me cigaret!

ahahahhahahah (sa e lexova ) ...; cucuritjet ca jane moooj(kujdes pergjigjen se na doli nami )

preeees me padurim ...

Postuar nga Glaukus datë 08 Korrik 2007 - 05:35:

[QUOTE]Po citoj ato që tha bleta punetore  
demi me glak na "spiunojne" nga larg secili sipas men se tyre...

......... ne nuk po spiunonim ........... unë po i bëja shoqëri Demos .......

.... dhe po prisja miken time ............

dhe me t'thanë të drejtën fareeee  ................. po shikoja me zili at ........ tavolinë ku po .....................

Postuar nga briseide datë 08 Korrik 2007 - 05:36:

Citim:

jo, prit... bleta punetore s'e di akoma a e do enyan billionere
ti je komshija studente me bleten (pse bo sikur s'merr vesh? ) ene te vje rrotull nje teolog i papune... gigolo nga halli=jari ahahahahahah!
PO TA MENDOSH, S'ESHTE DHE AQ FANTAZI KJO HISTORIA...

Ci sono mi ...me fal qe arrita ne konkluzion e dashur...me pate thene qe deget e lumit behen nje...ndonje gili vili dhe paffff...that's amore

po i them jo une gigolose ne ate historine kuptohet

Postuar nga bleta punetore datë 08 Korrik 2007 - 05:36:

Citim:

ahahahhahahah (sa e lexova ) ...; cucuritjet ca jane moooj(kujdes pergjigjen se na doli nami )

preeees me padurim ...

ua, une jam tu u bo lesbike, ti me shqetesohesh per dy ciu-ciu me gigolone!
po pra, s'e kuptoni qe te gjithe me frymezoni... po s'lexoni ju... kerkoni vec pika pikante....:p
SHKONI FLINI, SE S'E DI A KA ME FRYMEZIM SOT. E KAM CA KOKEN LEMSH!
ka dhe dite te neserme! (oh, c'po premtoj si ne fushate elektorale )

Postuar nga briseide datë 08 Korrik 2007 - 05:38:

Citim:
Po citoj ato që tha glaukus
demi me glak na "spiunojne" nga larg secili sipas men se tyre...

dhe me t'thanë të drejtën fareeee  ................. po shikoja me zili at ........ tavolinë ku po .....................

Po fol...

ku po pika pika .......????????S'isha prezent...isha duke "cucurisur" me njerin

Postuar nga briseide datë 08 Korrik 2007 - 05:41:

Citim:

po pra, s'e kuptoni qe te gjithe me frymezoni... po s'lexoni ju... kerkoni vec pika pikante....:p

Me marrsh te keqen moooj,po lexova nga fundi lexova nga fundi e pashe qe kishe shkruar gjate dhe s'kisha kohe te rrija ne forum...thashe shikoj me vone...

Gjera pikante? pervelim dhe c'te te them...

Postuar nga bleta punetore datë 08 Korrik 2007 - 05:44:

Citim:

Po fol...

ku po pika pika .......????????S'isha prezent...isha duke "cucurisur" me njerin

... edhe kishe hall mos po te digjej vreza e skuqur!hahahahahahah

glak, ty te kam pershkru zotni burre, mos u qaj nga bleta...... sec cucurisje ti ..... e nga e kishe mendjen......une s'e di..... se isha sh e zene me veten...ahahahahah!

Postuar nga briseide datë 08 Korrik 2007 - 05:45:

Citim:

SHKONI FLINI, SE S'E DI A KA ME FRYMEZIM SOT. E KAM CA KOKEN LEMSH!
ka dhe dite te neserme! (oh, c'po premtoj si ne fushate elektorale )

E ke fillu dhe ti me rakine???? Fli fli se neser te pret second time...dhe me rigori ne fund (kush te gjuaje me shume ahahhahahah )

Postuar nga bleta punetore datë 08 Korrik 2007 - 05:51:

Citim:

po i them jo une gigolose ne ate historine kuptohet

ahahahahahha.....JE NE DOREN TIME!

Postuar nga atiola datë 08 Korrik 2007 - 05:53:

Citim:

Atiolaaaa darling

Enya do Bleten
Bleta do Enyan
Glaku ka te dashur
Demi s'ka te dashur
Glaku takon Demin

Si thua?

ky darling kush ehste me trego pak

Postuar nga atiola datë 08 Korrik 2007 - 05:56:

hahahahhahahah vetem po qesh keshtu kot nuk ju ndjek dot idene nuk e kam
si i shkruani keto fjalet keshtu si tu vine kane kuptim njerez

Postuar nga bleta punetore datë 08 Korrik 2007 - 06:00:

Citim:
hahahahhahahah vetem po qesh keshtu kot nuk ju ndjek dot idene nuk e kam
si i shkruani keto fjalet keshtu si tu vine kane kuptim njerez

atiola ci sei o ci fai??????
pyet brisin per perkthimin
e do doja dhe nga brisi nje pergjigje se c'mendon ajo a riguardo!

Postuar nga briseide datë 08 Korrik 2007 - 06:02:

Citim:

ky darling kush ehste me trego pak

po kush eshte sipas teje?

Vecia Maya...per me ci è (simpaticona lei... )

Postuar nga kotka datë 08 Korrik 2007 - 06:02:

tjeter tjeter biiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzz

Postuar nga bleta punetore datë 08 Korrik 2007 - 06:03:

Citim:
Po citoj ato që tha kotka

ka dhe dite te neserme, kotka!
ahahahahahaha!

Postuar nga briseide datë 08 Korrik 2007 - 06:07:

Citim:
Po citoj ato që tha kotka

paska dhe kotka ..."sete di conoscenza"...eh ke te drejte...me lot ne sy do ta nisim bleten drejt se vertetes.. e do..s'e do???

Postuar nga bleta punetore datë 08 Korrik 2007 - 06:10:

Citim:

paska dhe kotka ..."sete di conoscenza"...eh ke te drejte...me lot ne sy do ta nisim bleten drejt se vertetes.. e do..s'e do???

uaaaa, e gjetem edhe kopertinen e librit... margheritando ... se cfare... te shkruajme nje here librin!

kesaj i thone me i hap vetes pune...kot!

Postuar nga briseide datë 08 Korrik 2007 - 06:16:

Citim:

uaaaa, e gjetem edhe kopertinen e librit... margheritando ... se cfare... te shkruajme nje here librin!

kesaj i thone me i hap vetes pune...kot!

Kot thote...s'egziston kjo fjale me ndjenja aq te thella ne mes...po filloj te dyshoj tek ty Bletke

ejjj ejjj vendosim dy lumenj ne kopertine?

Pastaj .....presim zhvillimet( )

Postuar nga Glaukus datë 08 Korrik 2007 - 06:18:

atiola ci sei o ci fai??????

tutt'e due...pure vittoriosa nella vita ............... ose o pishëm a hutushëm ..........

Postuar nga Demokrate4ever datë 08 Korrik 2007 - 09:23:

Citim:
e tani misteri na futet ne lokal si endrra e nje nate vere.... ups me mire nate vjeshte, se ka shi..

Misteri hyn si endrra e nje nate vere, sepse shiu i veres eshte me i ngrohte. sic ka thene dhe Naimi..'Shiu i veres shi i ngrohte i dashurise,c'me kujton ate puthjen nen cati..

Deni, vazhdonte te shkarraviste ne letren qe kishte perpara qe here pas here ngrinte koken dhe hidhte syte nga tavolina e dy bukurosheve Enya dhe Bleta. Perballe tavolines se saj ndodhej Misteri i vetem me nje gote perpara qe e rotullonte nder duar. Priste njeri valle? Ishte vetem? Shume pyetje e shqetesonin Denin dhe po fillonte te ndjente vetmine ne tavolinen e saj. Po sikur...?
Kur papritmas u degjua nje ze;Ishte Misteri...
Pret njeri?Ngriti koken dhe e qeshur u pergjigj; -jo.
-Mund te te shoqeroj?
-Patjeter...

hahahahaha colpo di fulmine ne piano bar
neser shkruaj me shume se tani po me vjen gjume

Postuar nga Deb* datë 08 Korrik 2007 - 19:15:

Shume interesante kjo histori dashurie .Kjo Enya shume e dashuruar me duket  ,kurse Bleta pak e ndrojtur ,duket qe e paska per here te pare dhe e paska te veshtire ta pranonka...............

Postuar nga bleta punetore datë 08 Korrik 2007 - 19:46:

Endrra e asaj mbemjeje (citimi eshte realitet ;-) )

Citim:
Kur hyri ne shtepi insitktivisht hapi frigoriferin... po c'dreqin donte! U, po, nje cigare! Pasi rremoi ne disa cepa i humbi shpresat. Nga koridori u degjuan te qeshura. Ishte teologu i papune qe per te rrumbullakosur muajin kish filluar te bente gigolone. Thosh qe ish i suksesshem, por pronarja e shtepise ankohej se qerane e paguante gjithmone me vonese. Kishte ca kohe qe i ish qepur nje studenteje me pamje te brishte e sy enderrimtare. Ja, po e degjonte tek i lutej qe ta ftonte per darke... se aroma e vezeve te skuqura te studentes po i dukej sh joshese!
Nxorri koken tek dera dhe i thirri:
- Ej, djalo, po behesh vone per pune, me duket!
- Sot e kam dite pushimi...
- Nate, do te thuash! A ke nje cigare?
- Ne kembim te nje veze te skuqur, me gjithe qejf!
- Veze nuk ka lala, por edhe ti c'paske qene!
Studentja qeshte gjate gjithe kohes... teologu akoma dhe me shume. Mbylli deren, por cucuritjet e tyre vazhdonin te degjoheshin.
Hapi televizorin. Nje cift po puthej ne nje film bardh e zi... me buze te mbyllura. I erdh ne mend avansa e bilioneres dhe me te shpejte nderroi kanal. Ketu ishte quitz-i "Billionaire". Dreq, edhe ketu! Por e la.
Po perpiqej te gjente me "e kam pule, e kam gjel!" pergjigjen e shumes prej 150000, kur degjoi te trokitura. Nga syri magjik pa studenten. Ajo i zgjati dy cigare...dhe pa pritur qe t'i thosh as faleminderit iku duke qeshur. Me siguri ia kish "vjedhur" gigolose, se ajo s'dukej nga ato fytyra qe vdisnin per tym.
Me ne fund po ndihej ca rehat! Tek ndiqte shtellungat e tymit pa per nje moment gishtat qe mbanin cigaren.Nuk kish qene ndonjehere krenare per to, por bilioneres i pelqenin. Shije te cuditshme keta te pasurit! Jane te velur nga cdo gje! Filloi te studionte imtesisht doren e majte, ne fund te fundit gishtat ishin te drejte... lekura ca e ashper, por para takimit kish vene goxha krem. Eh, pike e zeze... e po, se do vija krem per nje grua!

Nuk morri vesh asnjehere sa para fitoi konkuruesi i asaj mbremje, e keputi gjumi.

Ne mes te gjumit ndjeu telefonin te binte kokefortesisht... Filloi ta kerkonte hutueshem me shqisen e degjimit se qepallat i rendonin si dy pllaka mermeri. Bilionerja insistonte qe te zbriste tek lokali ne fund te rruges! Se c'donte nje bilionere ne nje lokal te atille, qe kish rrezikuar kaq here te mbyllej, s'arrinte ta kuptonte, po ish sh e lodhur per te menduar. Ne fund te fundit ate mbremje cfare s'bente vaki!
Iu afrua banakut dhe pyeti te zotin a kish pare nje femer me pamje aristokrate. Ky i nguli syte hidhur e as denjoi t’i pergjigjej... vazhdoi thjesht te shante nder dhembe ortakun qe i kish nxire jeten qe diten kur ishin vene bashke. Gati i erdhi per te qeshur kur mendoi se jo vetem gruaja ta nxin jeten... por u perpoq te permbahej ne nje buzeqeshje miresjellje, se tipi nuk dukej dhe aq ne qejf.
U kujtua qe benzin e billioneres nuk e kish pare te parkuar, ndoshta i duhej te priste. Porositi nje birre dhe hodhi syte nga televizori ne fund te salles ku ishin grumbulluar disa njerez. Nuk arrinte te kuptonte per se behej fjale, por Moggi kalonte sa nga nje klient ne tjetrin per t’i bindur qe te hidhnin bast. Ndaloi dhe ne tavolinen e nje cifti qe po hante veze te skuqura nen driten e qirinjve.
–Ve bast qe kete djalin une do e plagos perjetesish!- degjoi studenten te thoshte.
-Hahahah, - qeshi gigoloja- Pranoj bastin...
Moggi nuk ua beri llafin dy dhe gjithe seriozitet preu bastin makaber.
Dy kliente ishin duke dale , por Moggi i terhoqi prej krahu.
– Sado te mistershem te jeni, kjo nuk iu perjashton nga bastet! – u foli gjithe autoritet.
Vajza qe ngjante me kushon e billioneres qeshi defryeshem dhe i tha:
- E veme me bast qe ketu nuk ka asnje mister?
Moggit as i interesonte se c’thoshin klientet, e rendesishme ish te faturonte. Shoqeruesi i kushos nuk tha asgje, pervecese nje “Flm!” te mistershme.
Tani po i drejtohej banakut ku ish ulur ajo, por vajza e drejtorit i preu rrugen:
- Une dua te ve bast qe ketu ka nje te vdekur…lol!
Moggi ish duke i shfryre dicka, por thirrja e gruas se drejtorit u fut ne mes:
- Elsaaaaa! Te kam thene kaq here te mos besh Kasandren!
Ndjeu drithma ne trup dhe donte vec te dilte, por Moggi e terhoqi fort prej krahu:
- E veme me bast qe ti ma ke vjedhur oren!
Donte te shkeputej prej tij, por ai e kish shternguar aq fort sa mend po ia mpinte doren. Beri nje tentative te fundit per tu shkeputur...e ra ne toke.

U zgjua frikshem, kish rene nga divani. Per dy ore duhej te ishte ne fabrike. Billioneria i kish nisur nje sms te embel, por ne ato momente po i dukej krejt i pa vend.
Gjate rruges per pune evitoi te kalonte nga lokali qe kish rrezikuar kaq here te mbyllej.

Postuar nga Mister_DXP datë 08 Korrik 2007 - 21:21:

Citim:
Po citoj ato që tha Demokrate4ever

Misteri hyn si endrra e nje nate vere, sepse shiu i veres eshte me i ngrohte. sic ka thene dhe Naimi..'Shiu i veres shi i ngrohte i dashurise,c'me kujton ate puthjen nen cati..

Deni, vazhdonte te shkarraviste ne letren qe kishte perpara qe here pas here ngrinte koken dhe hidhte syte nga tavolina e dy bukurosheve Enya dhe Bleta. Perballe tavolines se saj ndodhej Misteri i vetem me nje gote perpara qe e rotullonte nder duar. Priste njeri valle? Ishte vetem? Shume pyetje e shqetesonin Denin dhe po fillonte te ndjente vetmine ne tavolinen e saj. Po sikur...?
Kur papritmas u degjua nje ze;Ishte Misteri...
Pret njeri?Ngriti koken dhe e qeshur u pergjigj; -jo.
-Mund te te shoqeroj?
-Patjeter...

hahahahaha colpo di fulmine ne piano bar
neser shkruaj me shume se tani po me vjen gjume

..........Po rrinte akoma më këmbë dhe si i hutuar shihte sallën përreth. Pas kurrizit ndjente akoma vështrimin e trishtuar të vajzës së lokalit. Pa kthyer kokën, i bëri një shënjë me dorë sikur donte t’i thoshte se duhej që ta linte të qetë dhe u ul në karigen e lirë.

.
.........Lokali kishte fare pak meshkuj atë natë dhe ai e dinte mirë pozitën në të cilën ndodhej, Para tij…një vajzë e bukur, por në krah të saj një djalë po aq simpatik. Thellë në gjak, ndjente thirrjen e të parëve dhe shumë të fuqishme. Ne të gjithë kemi nga pak “animal” brenda. Eshtë kjo që na bën, sa fisnikë, aq edhe të egër. “Wild”, i ra ndër mend shprehja aq e preferuar e Letës, njërës nga vajzat e oksigjenuara të lokalit. Dy meshkuj, afër njëri tjetrit, dhe kur kanë edhe një femër afër, janë gjithmonë të çuditshëm. Ata dalin menjëherë nga vetja dhe mundohen që të bijen në sy. Geni i dominimit është shumë i fuqishëm dhe femrat e dinë dhe e shfrytëzojnë mirë këtë.

.
.........Por ajo që e shqetësonte sot më shumë se çdo herë tjetër ishte prania e Letës në lokal. Kjo vajzë ishte një e njohur e vjetër, me të cilën nuk kishte pasur asnjë lidhje nga ato që krijojnë profesionistet. Ajo ishte aq e zgjuar sa të mos e bezdiste, por pikërisht tani ajo duhej që të ndodhej diku gjetkë dhe ai nuk kishte pasur mjaft kohë që ta pyeste. Tërheqja drejt atij cepi kishte qënë e menjëhershme dhe e çuditshme. Një vështrim manjetik dhe ai ishte bindur si shigjeta e busullës drejt Nordit….

lol

DXP 

Postuar nga ~Enigme~ datë 08 Korrik 2007 - 22:11:

Talking UAU-UAU

Citim:

Atiolaaaa darling

Enya do Bleten
Bleta do Enyan
Glaku ka te dashur
Demi s'ka te dashur
Glaku takon Demin

Si thua?

Qe tani e tutje Bris do jesh treguesja....do na refesh e do na perbmledhesh cfare ndodh nga njerit rrefim ne tjetri.
Ajde fantazi ajde. Sec kam nje parandjenje qe s'do jemi me te dhene pas nikotines ....do jemi te lidhur pas shfaqjes.
Ne pritje te "serialit"
!

Postuar nga Katilesha datë 09 Korrik 2007 - 00:23:

Re: UAU-UAU

Citim:
Po citoj ato që tha ~Enigme~

Ne pritje te "serialit"
!

..........

Gjithashtu edhe une ne pritje........:p

Postuar nga briseide datë 09 Korrik 2007 - 00:42:

Demi versus Leta ...humba fillin e muabetit...do me pushojne nga puna

Postuar nga bleta punetore datë 09 Korrik 2007 - 00:49:

Citim:
Demi versus Leta ...humba fillin e muabetit...do me pushojne nga puna

ahahahahahahah!

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 09 Korrik 2007 - 01:43:

paska mar keq puna.. tamem si video pornografike :p.. dy goca n'dashuri me njera tjetren.. dhe na mezi videos u futkan dhe cunat..

po paskeni bo qef 6 seriale, sorry 6 faqe...

hahahhaahahahhaahaha

/me qesh nen buze dhe me ze:p

Postuar nga briseide datë 09 Korrik 2007 - 01:48:

Do te besh pjese ne casting?

Postuar nga bleta punetore datë 09 Korrik 2007 - 01:49:

Citim:
Po citoj ato që tha Vlonjati99Tave
paska mar keq puna.. tamem si video pornografike :p.. dy goca n'dashuri me njera tjetren.. dhe na mezi videos u futkan dhe cunat..

po paskeni bo qef 6 seriale, sorry 6 faqe...

i ndiqke dhe ti soap operat or derbardhe! :p

brisi, me duket se ta gjetem zevendesuesin!

Postuar nga briseide datë 09 Korrik 2007 - 01:50:

Citim:

E vura re...po i bera nje oferte me "allettante"

Postuar nga bleta punetore datë 09 Korrik 2007 - 01:51:

Citim:

E vura re...po i bera nje oferte me "allettante"

...ndoshta do e kem parasysh!

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 09 Korrik 2007 - 03:00:

Citim:

i ndiqke dhe ti soap operat or derbardhe! :p

i never did smth with lesbians... sjam per ate rol.. lol.. po ke ndonje me action.. per lufte.. here i am, lol

mos me fusni mua ne mesin tuaj.. se do lem nam :p

Postuar nga bleta punetore datë 09 Korrik 2007 - 04:28:

Citim:
Po citoj ato që tha Vlonjati99Tave

i never did smth with lesbians... sjam per ate rol.. lol.. po ke ndonje me action.. per lufte.. here i am, lol

mos me fusni mua ne mesin tuaj.. se do lem nam :p

u, na ky, direkte ne thela... rol kryesor! :p
e shumta do te te bejme portjerin e nje hani... qe sa u kalon celesat lesbikeve! :p

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 09 Korrik 2007 - 04:30:

Citim:

u, na ky, direkte ne thela... rol kryesor! :p
e shumta do te te bejme portjerin e nje hani... qe sa u kalon celesat lesbikeve! :p

po un jam burr me cip sjam dokudo.. pse ju do shof un dmth lesbiket do shof un se si.... :p

te behesha akili ne rol hajde de.. se do gjenim nje aktore qe te ruante rolin e kushurires se hektorit :p

Gjithsej 4 faqe: [1] 2 3 4 »
Trego 191 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.