Forumi Horizont
Trego 20 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Prezantimi i Anëtarëve të Forumit (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=251)
-- A me pranoni dhe mua ne shoqerine tuaj?? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=10680)

Postuar nga katerina datë 24 Janar 2006 - 21:53:

A me pranoni dhe mua ne shoqerine tuaj??

pershendetje!
me quajne katerina, jam 19 vjece dhe jam nga berati. sapo mbarova shkollen per floktore. te them te drejten nuk me pelqejne shume kompjuterat, por interneti dhe te flas me bashkatdhetaret e mi me pelqen shume.
ju uroj te gjitheve, kudo qe ndodheni, ia kalofshi sa me mire, fat dhe lumturi ne cdo hap te jetes suaj.

Postuar nga Lela_Dr datë 24 Janar 2006 - 21:58:

Mireserdhe Katerina nga berati.

Urime per punen tende, se eshte shume profesion i bukur.
Ja kalofsh sa me mire ne kete forum

Postuar nga Cindi datë 24 Janar 2006 - 22:05:

Mire se erdhe Katerina nga Berati yne historik dhe me banim ne Athinen e bukur shekullore.
Urime per profesionin e ri dhe te bukur femeror.

Pergezime per komunikimin kaq te paster ne gjuhen shqipe. Do te kalosh mire midis nesh.

Postuar nga cupka datë 24 Janar 2006 - 22:11:

ok, tani mireseardhjen e more keshtu qe hajde hudhu e na jep keshilla per mirmbajtjen e flokeve. :p (te fusim direkt e ne pune ne posi)
Tani ne dimer floku zakonisht thahet e cahet ne fund, cfare sugjeron ekspertiza jote per mirmbajtje?

une pres pergjigje.
faleminderit

Postuar nga Cindi datë 24 Janar 2006 - 22:22:

Vertet edhe une kam nje pyetje.

Gjate nates une perdor nje lloj kremi L'Oreal per eliminimin e shtypjes se flokut mbrapa kokes gjate nates dhe ruajtjen e formes. A ka ndonje metode tjeter me praktike, qe te eliminoj kete shpenzim nate, se po me nxin jeten ky fenomen i ri me floket e mija. Shume here me duhet te bej banjo edhe ne darke edhe ne mengjes per shkak te flokeve, te cilen nuk e shoh te aresyeshme, qe floku te lahet kaq shpesh, mbasi ikin yndyrnat e nevojshme ne skalpin e kokes.

Verejtjet mirepriten me kenaqesi.

Postuar nga ~Enigme~ datë 24 Janar 2006 - 22:27:

Talking Mire Se Erdhe!!!

Katerina mire se erdhe ne shoqerine e ketij forumi ku shpresoj tja kalosh sa me mire.
Fat ne rugen qe ke zgjedhur dhe kur te vijme ne Athine presim regullim flokesh nga ty.

Avashni moj goca se e bombarduat cupken me pyetje :p popo c'paskeni qene :p .

Edhe nje here mire se erdhe ne shoqerine tone. Zbavitje sa me te kendshme.

E.

Postuar nga Cindi datë 24 Janar 2006 - 22:33:

Re: Mire Se Erdhe!!!

Citim:
Po citoj ato që tha ~Enigme~
Katerina mire se erdhe ne shoqerine e ketij forumi ku shpresoj tja kalosh sa me mire.
Fat ne rugen qe ke zgjedhur dhe kur te vijme ne Athine presim regullim flokesh nga ty.

Avashni moj goca se e bombarduat cupken me pyetje :p popo c'paskeni qene :p .

Edhe nje here mire se erdhe ne shoqerine tone. Zbavitje sa me te kendshme.

E.

Keshtu e kane grate zemra "flokegjata mendjeshkurtera"

Postuar nga cupka datë 24 Janar 2006 - 22:41:

aha ti thua flokegjate e mendjepakta? Une e protesoj kete. Duket qe ai qe e ka nxjerre kete ka qene deshtak me grate ndaj dhe shfrynte gjithe inat.
Si puna e Napoleonit (dy pellembe mbi toke dhe i shemtuar dhe nga inati qe grate i qaseshin vetem nga frika dhe jo nga ndonje deshire e tyre) tha "te tera grate jane kurva pervec mamase time"

tashi ti kthehemi muhabetit te leshit :p

Postuar nga ~Enigme~ datë 24 Janar 2006 - 22:46:

Talking AHAHAHAH

Ajde teme Ajdee

Katerina me vertet na hap nje teme per temen e flokeve se po na intereson te flasim se si te perkujdesemi per floket ose sic thote shejtanka :p per leshin ahahahah

Ju puth te gjithave ketu

Postuar nga Cindi datë 24 Janar 2006 - 22:50:

Postuar nga ARENC datë 25 Janar 2006 - 03:31:

Mireserdhe Katerina

Postuar nga roke datë 25 Janar 2006 - 12:08:

Citim:
Po citoj ato që tha sHejTonJa
aha ti thua flokegjate e mendjepakta? Une e protesoj kete. Duket qe ai qe e ka nxjerre kete ka qene deshtak me grate ndaj dhe shfrynte gjithe inat.
Si puna e Napoleonit (dy pellembe mbi toke dhe i shemtuar dhe nga inati qe grate i qaseshin vetem nga frika dhe jo nga ndonje deshire e tyre) tha "te tera grate jane kurva pervec mamase time"

tashi ti kthehemi muhabetit te leshit :p

Mire ekishte ai,mbase e kishte mamane PIMP:p ose davaxheshke si i themi ne shqip

Postuar nga katerina datë 25 Janar 2006 - 18:27:

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_dr
Mireserdhe Katerina nga berati.

Urime per punen tende, se eshte shume profesion i bukur.
Ja kalofsh sa me mire ne kete forum

Lela_dr faleminderit shume per mirepritjen. Shpresoj nje dite te behem nje folktore "e madhe" dhe te jesh nje nga klientet e mia

Postuar nga katerina datë 26 Janar 2006 - 22:39:

Te falenderoj dhe ty football per mirepritjen. Sa per problemin tend, nuk kam cfare te them, vecse te sygjeroj qe kur ben banje ne darke dhe shtrihesh ne krevat, t’i hedhesh floket lart jastekut (nqs i ke te gjata).
Cdo trajtim i flokut varet nga lloji i tij.

Edhe ty shejtonja te falenderoj per mirepritjen. Sic thashe edhe me lart, cdo trajtim i flokut varet nga lloji i tij. Ti mund te marresh nje maske per floket (ka lloj-lloj, duhet te gjesh te pershtatshmen per llojin e flokut tend). Kete duhet ta vesh vetem ne majat e flokut dhe jo ne rrenje.

Gjithashtu ju falenderoj edhe juve, enigme dhe ARENC per mirepritjen. gjithe te mirat.

Postuar nga engjell_mbrojtes datë 26 Janar 2006 - 23:11:

mireserdhe mes nesh

te uroj te kalosh sa me mire ne mesin e
shoqersi se forumit horizont.

suksese dhe fat edhe ty ne cdo fush te jetes

rrespekte engjelli...

Postuar nga bennito datë 27 Janar 2006 - 23:36:

mirse se erdhe katerine pac nje komunikim sa me te shkelqyshem ne kete forum

Postuar nga caio datë 28 Janar 2006 - 05:18:

Katerina!

Ndonese me 4 dite vonese te uroj mirseardhjen ne kete forum.

Postuar nga katerina datë 28 Janar 2006 - 17:53:

engjell_mbrojtes dhe bennito ju falenderoj shume dhe ju per mirepritjen, gjithe te mirat.
caio te falenderoj dhe ty. populli thote: me mire vone se kurre. te falenderoj prape

Postuar nga Gjilanasi_csi datë 29 Janar 2006 - 18:30:

Katerinaa..

Cfar do qe te jet forumi ka vend per te gjith :p

Vetem te uroj mire se ardhje dhe ja kalofsh sa me mire ketu mesin ton.

Suksese

Gjith te mirat.

Postuar nga katerina datë 30 Janar 2006 - 17:56:

Gjilanasi_csi faleminderit per mirepritjen. Forumi vend per te gjithe ka, por varet sesa te pranojne ne kete shoqeri virtuale (shaka kjo, se e shoh qe jeni shum e te mire).
Ja kalofsh mire

Trego 20 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.