Forumi Horizont
Trego 20 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- te qeshim me pak banalitet. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=14711)

Postuar nga hasta_la_vista_zemer datë 16 Tetor 2007 - 01:06:

te qeshim me pak banalitet.

1:profesori

hyn profesori ne klase.te gjith ngrihen ne kembe ndersa luli nuk ngrihet.
e pyet profesori.he mer lul spo te ngrihet ty kur hy une eeeeee?
jo i tha luli.mua me ngrihet vetem kur hyn profesoresha.

2:vlonjati
nje vlonjat iken ne angli si emigrant.atje regjistrohet si kosovar.
zyra e emigracionit e pyet.c`fare flamuri ka kosova??vlonjati i thote:si tonin.

3:vajzat
dy shoqe vene ne dyqan dhe kerkojne te blejne 2 banane.
shitesi u thote merini kto te treja se jane te fundit.vajzat ngulin kembe
jo duam vetem 2.he u tha shitesi se jane te fundit dhe ua jap me lire
njera i thote shoqes.meri te treja se njeren e hame.

4:bjondet
e dini cfare kane te perbashket nje bjonde dhe nje shishe birre???
e perbashketa eshte se nga qafa e lart jane te dyja bosh fare.

5:ne klase
mesuesja pyet nxenesit.a ka efekt uji ne trupin e njeriut sic ka efekt helmi?
po mesuese,pergjigjet njeri.
ne cfare rast e pyet mesuesja?
kur mbytesh mesuese.

6:morrat
nje dite takohen 2 morra me njeri tjetrin.por kishin nje kohe te gjate pa u pare.
he i thote njeri.nga behesh?ke humbur fare.ka kohe qe ste kam pare.
pergjigjet ky:po ja cte bejme kam 2 vjet i mbyllur ne nje kulete.
c`fare?kaq shume?po cne kaq shume i mbyllur ne nje kulete?
po ja i peregjigjet ky.rashe ne kuleten e nje gjirokastriti.

7:mesuesja beni dhe akullorja.
e con mesuesja benin ne mesim dhe e pyet:
-beni ca numri jane pantallonat njejes apo shume?
-njejes siper ,e shumes poshte i pergjigjet beni
-jo beni ulu 4! pantallonat jane shumes....por me pelqen si mendon

-e mire zyshe,te te bej dhe une nje pyetje
- i thote beni
zyshe jane 3 goca ne nje pastiqeri dhe po hane akullore
njera e lepin me gjuhe,njera e kafshon dhe tjetra e thith fort.
-cila nga kto te treja eshte e martuar?i thote beni

-sigurisht ajo qe thith me forte beni.

jo zyshe gabim.e martuar eshte ajo qe ka unaze.gjithsesi me pelqen se si mendon

Postuar nga Stud3nt datë 16 Tetor 2007 - 05:15:

Tino.. je i papame

Postuar nga hasta_la_vista_zemer datë 16 Tetor 2007 - 20:56:

vazhdimi nga pjesa e pare.
8: ne disko

nje vajze vete ne disko.pasi kaloi rreth 30 min ulur ne tavoline.i afrohet nje djale dhe I kerkon per te vallezuar.me fal I thote goca por nuk vallezoj me femije.i pergjigjet djali.a me fal goce se dija qe ishe shtatzene

9:shoqet
Dy shoqe po prisnin urbanin ne stacion.njera udhetonte gjithmone ne urbanin nr:1 ndersa tjetra me urbanin nr:7.pasi priten pak erdhi urbani me nr:17.eh shyqyr thote njera tani do udhetojme te dyja bashke.

10 kalamaj
Burre e grua kane 6 femije dhe babai kaq krenar sa fillon ta therrase te shoqen “Nena e te gjashteve”, gruaja eshte inatosur, por nuk I thote asgje te shoqit. Nje nate dalin me disa miq dhe ne nje fare ore, I shoqi pas nje fare kohe, deshiron te kthehen ne shtepi I therret se shoqes : -Eja shokojme “Nena e te gjashteve”.
Gruaja: -Te marr pallton dhe erdha “Babai i te katerve”

11:xhelozia
Ai: - Paola, kur do pushosh se qenuri xheloze?
Ajo: - Kur te me therrasesh Antonela!

12:I pari
Ai(ne shtrat): - E dashur kam qene une I pari?
Ajo: - Natyrisht, po perse me pyesni te gjithe?

13:ideja
Gruaja te shoqit: “Ka pak kohe qe nje ide me vjen rrotull, ne koke”
I shoqi: “Mos u shqeteso, heret o vone, do vdese nga vetmia…”

14:kalliri
Duke pare televizor i thote burri gruas, hajde moj grua shikoje kete vajze ne televizor si eshte si kukull, jo ti qe me je bere si Autokombanje.
Gruaja e shikoi dhe nuk foli, ne darke ne krevat ai e therriste grua kthehu moj, ajo hic, kthehu moj ta bejme, ajo hic, kthehu se po beja shaka.
Ik ore burre se nuk e ndez Autokombanjen une per nje kalli miser

15:surpriza
Burri (duke u kthyer nga zyra): - E di e dashur, mendoj se nuk duhet te vish ne shfaqe me ate pelicn e vjeter!
Gruaja(e lumturuar): -Oh i dashur…mos me thuaj se me ke bere ndonje surprize!
Burri:- Po, kam blere vetem nje bilete!

16:pijanecet
-Uh, sa kisha pasur dëshirë të martohesha me një vajzë, e cila Çdo mëngjes do të ma sillte kafenë në krevat, thotë një pijanec.
-E unë dëshiroj ta gjej për grua vajzën, e cila Çdo natë do të ma sillte krevatin në kafene, thotë pijaneci tjetër.

Postuar nga 10.000 datë 27 Tetor 2007 - 03:44:

vjen nje kopshtar me pastru kopshtin e kishes dhe kishte veshe doreza,,,

prifti nuk i kishte pare me pare dhe e pyet se ca jane ato dhe se ku mund ti bleje...

kopshtari i pergjigjet se mund ti blej ne farmaci dhe se quhen kondome,,,

pas disa ditesh prifti niset ne farmaci dhe i kerkon farmacisstes nje pale kondome,  e habitur ajo e pyet se ca mase i do,,, ja,- ia kthen prifti te me ven gjer te berryli ,,,

ateher farmacistja nuk durohet me dhe i thote,,, ate rroben e vishni se jeni prift apo per te mbuluar k....?!

Postuar nga qengjiurt datë 08 Prill 2008 - 19:24:

Ora e bjologjia

po zhvillohej ora e bjilogjis dhe beni po bente zhurm mesusja per ta ber te vemencem i thot beni gjej kete gjeagjezen po se gjete e ke detyr stepie thue i thot beni pse lopa e ka syrin me te math se mesusja beni qeshi kete edi se ma kathen babi lopa syrin e ka me te mathe se ty mesuse syrin se i hipen demi njeher ne vit kurse ty mesuse te hipen drejtori dit perdit ne pushimin e gjateeee, ooooh lele veshi te verteten thash se te kam par nga vrima e celsit isha me mirin.

Postuar nga lubi datë 09 Prill 2008 - 21:52:

HA_HA_HA

Mire meqenese e nisem me *banalitete* po tregoj dhe une nje:

NJe prift shkon se e therrasin pasi kishte vdekur Sotiri e sipas zakonit duhet te ndihmonte ne larjen e trupit te kufomes__por cfare te shohe kur vete aty Sotirit(ndjese paste) na i kishte mbetur *ne kembe* ai *miku*---si te benin i tille nuk duhej shpene ne dhomen e vajeve menduan tja prisnin e shpejt e shpejt prifti e futi ne xhep.

Vajti ne shtepi:
prifti:--grua me shto per te ngene vdiqa urije shpejt se po vete te laj duart kam lare nje kufome--por me pare shko tek xhepi i xhaketes e me merr kutine e duhanit se jam neveritur aq shume sa nuk duroj dot pa pire nje cigare para buke

gruaja pas pak kthehet e ngysue dhe shume e pikelluar
ajo:--po cfare ishte kjo gjeme u shkreh ne vaj ajo dhe hapi grushtin duke treguar *ate mikun *qe gjeti ne xhepin e te shoqit------si more na paska lene shendene SOTIRI...........................

Postuar nga kujta1 datë 10 Prill 2008 - 04:51:

pse bjondja e merr me vete ne plazh deren e vetures?
per shkak se kur t'i vjene nxeht ta hap dritaren

Postuar nga bruni22 datë 20 Maj 2008 - 17:56:

meqe lejohet edhe pak banalitet po ju tregoj nje te fort, kam degjuar se esht rast i vertet po nuk besoj. nejse...
nje emigrant ishte i sapo fejuar ne shqiperi dhe kthehet mbas disa kohesh, mer te fejuaren dhe dalin shetitje mnbasi u verdallosen neper qytet etj.. etj.. hyn ne nje restorant x te ngren mbasi hengren hipin lart ne hotel dhe marin nje dhom. futen brenda dhe fillojn te bejn dashuri pa e zhveshur mir ky miku i thot e fejuara (zemra perdor hyrjen secondare/ e dyt se jam e fejuar)

Postuar nga trojani datë 31 Maj 2008 - 00:39:

ja shikoni kete:
http://www.youtube.com/watch?v=pvbR...0&feature=bz303

Postuar nga Glaukus datë 12 Qershor 2008 - 03:51:

... na ishte nji mret dhe blen nji kalë rrace shum të shtrenjtë ... kaluan ca ditë dhe kali rrinte vetëm i mërzitur , i ngrysur
i gjetën nji pelë ... thërritën doktorra , profesora , magjistara .... po kali vazhdonte të rrinte i mërzitur ..... ( jepte shpërblim të modh mreti për atë që bonte kalin me qesh )
Qëllon që kalon andej Lomi ( albanez 124 karatsh ) ...
- Cfar jan gjith kto njerz ktu morjahu ? - pyeti rojen e pallatit .
- ktu ktu ktu puna i thot roja ...
- A të iki ta provoj unë njiher ??
.. e merr roja dhe e con tek stalla .... kalojn 3 minuta dhe dëgjohet ihihihihhhhh , del kali duke qesh me të madhe .
Shkon Lomi ke mreti merr lekët dhe ikën . Kalojn ditë dhe i harxhon Lomi lekët ( jo me dashnoren , jo tu qeras shokët , tu bo qef ) dhe .......... i qëllon prap rruga nga pallati i mretit ... shikon i habitur .. prap njerz në rradhë ..
- Po tani ? - pyet rojen - cfar ka bo vaki ??
- Weeee - thot roja - që ate ditë që ke ikur ti , rri rri kali dhe vetëm qesh me të madhe , i la të gjithë pa gjumë .
- Ka thirr mreti kta njerz se mos e bon nganjoni të pushojë .
- A ta provoj edhe nji her - thot Lomi .
Futet Lomi në stallë ..... kaloujn 10 minuta dhe del kali shum i habitur dhe i mërzitur ...
U habitën gjith njerzit , doktorrat , profesorat .. E thërret mreti Lomin dhe i thotë :
- Do të jap edhe njiher ma shum lekë , por vetëm më trego se cfar i bon ti ktij kali ??
Mendohet icik Lomi dhe i thotë :
- O mret , herën e parë , kur kali ishte i mërzitur ju afrova dhe i thash ke veshi ... Un e kam më të madh se ti :p
Qeshi edhe mreti me të madhe ... - Po ksaj here cfar i the ??
- Asigjo .... ju afrova dhe i thashe - A te kujtohem une ........... dhe .... ja tregova !

Postuar nga lubi datë 27 Shkurt 2010 - 20:38:

pse bjondet nuk dine si shkruhet numeri 33???

sepse nuk dine cili tresh vihet i pari!!!!!!!!!!!!

pse varret e bjondeve behen ne forme Y????????

pasi gjithmone kur nje bjonde shtrihet hap kembet ne forme Y !!!!!!!!!!!!

Postuar nga lubi datë 27 Shkurt 2010 - 20:43:

nje bjonde kalon ne nje vitrine e i pelqen shume nje "televizor "

hyn brenda dhe i kerkon me kembengulje shitesit t'ja shiste

jo-thote ai-nuk u shes bjondeve.............

ajo habitet por meqenese i pelqente shume TV vendos te nderroje paruket e megjithate 4here rredhazi shitesi i pergjigjet se nuk u shiste bjondeve...........me ne fund e lodhur dhe e inatosur ajo kerkon me kembengulje arsyen se perse nuk donte qe ajo t'a blinte televizorin..........................sepse -pergjigjet shitesi-ajo eshte sobe me korent..................

Postuar nga lubi datë 03 Mars 2010 - 18:36:

njerit i ishte bere fiksim nje vajze bjonde..........i vihet prappa per nje kohe te gjate..por nuk mud t'i fliste..ajo mbante kurdo kufje ne vesh--ne rruge ne,ne pazar,ne makine...kudo...me ne fund nje dite ai e pa te futej ne kishe---epo mendoi eshte rasti per t'i thene me ne fund ate qe ndjente---por dhe ne kishe per habi ajo ishte me kufje//djali nuk duron me e ja shkul nga veshi--kur ajo perpelitet perdhe pa ndjenja//ai i tmerruar nuk dinte se cfare te bente//rastesisht afron kufjen ne vesh e cfare te degjonte::::::::::::::merr fryme--nxirre frymen----merr fryme --nxirre frymen..........

Postuar nga Dana-it datë 03 Mars 2010 - 20:14:

Citim:
Po citoj ato që tha lubi
nje bjonde kalon ne nje vitrine e i pelqen shume nje "televizor "

hyn brenda dhe i kerkon me kembengulje shitesit t'ja shiste

jo-thote ai-nuk u shes bjondeve.............

ajo habitet por meqenese i pelqente shume TV vendos te nderroje paruket e megjithate 4here rredhazi shitesi i pergjigjet se nuk u shiste bjondeve...........me ne fund e lodhur dhe e inatosur ajo kerkon me kembengulje arsyen se perse nuk donte qe ajo t'a blinte televizorin..........................sepse -pergjigjet shitesi-ajo eshte sobe me korent..................

Uaa sa e lezetcme kjo, mu kujtua nje shites qe sa here hynte ndonje bionde ne dyqan bente te kthenin kokat edhe klientet dhe i leshonin rradhen hahhahah e sa kam qeshur.

Postuar nga Tur datë 03 Mars 2010 - 20:43:

Thumbs up

Te qeshme e njeshme, mire besa e kini, veq se po du me ju falenderu per hajgaret.
Di nja dy kenge te bukra fort ma, nuk po di me i dallu veqmas.
1-Moj Biondin me sy te shkru.
qe tjetra.
2-Zeshkanja ime.
Tash bjen ne hall njeri ka me dasht ma sforti.

Postuar nga kurt datë 04 Mars 2010 - 01:57:

kte ma kapi syri duke lexuar esquire magazine, noshta nuk e perkthej mire:p

nje cun me pennis jashtzakonisht te vogel sa ka zene dashnore te re.
naten e pare kur futen ne dhomen e gjumit per t bere sex ai kembngul qe te fikun dritat, nga turpi se nuk donte e dashura e tij te shikonte pennisin e vogel qe kishte.
kur ai fillon e exitohet dhe i ngrihet, per tu mburrur afron pennisin e tij ne doren e se dashures.
ajo i pergjigjet, jo faleminderit por une s'e pij duhanin:p

Postuar nga kurt datë 04 Mars 2010 - 02:12:

nje inspektor shkon te vizitoje pavionin e psikopatave kriminela qe jane te denuar per krimet e tyre.
duke kaluar ne oborrin me lule qe i la pershytpje shume te mire mirembajtja, shikon nje shqiptar qe po ujiste gjithe bacen.
inspektori e pyet, ti i miremban gjithe kto lule?
po, ja kthen ai!
inspektori i mahnitur nga puna e bukur qe bente i burgosuri, i thote:
do flas me koleget e mij per ceshtjen tende.
te lutem i thote i burgosuri, jam ktu komplet gabimisht dhe jam komplet i pafajshem...
mire mire, thote inspektori, do flas per ceshtjen tende, dhe i thote lamtumire.
duke u larguar inspektori rrezohet ne toke nga nje gure qe e godit mbas koke.
i cuditur dhe i befasuar inspketori kthen koken, dhe shikon te burgosurin qe i thote: te lutem inspketor mos harro per ceshtjen time!

Postuar nga Piktor datë 04 Mars 2010 - 02:42:

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
nje inspektor shkon te vizitoje pavionin e psikopatave kriminela qe jane te denuar per krimet e tyre.
duke kaluar ne oborrin me lule qe i la pershytpje shume te mire mirembajtja, shikon nje shqiptar qe po ujiste gjithe bacen.
inspektori e pyet, ti i miremban gjithe kto lule?
po, ja kthen ai!
inspektori i mahnitur nga puna e bukur qe bente i burgosuri, i thote:
do flas me koleget e mij per ceshtjen tende.
te lutem i thote i burgosuri, jam ktu komplet gabimisht dhe jam komplet i pafajshem...
mire mire, thote inspektori, do flas per ceshtjen tende, dhe i thote lamtumire.
duke u larguar inspektori rrezohet ne toke nga nje gure qe e godit mbas koke.
i cuditur dhe i befasuar inspketori kthen koken, dhe shikon te burgosurin qe i thote: te lutem inspketor mos harro per ceshtjen time!

hahahha e forte kjo.

Postuar nga AngelDevil datë 08 Mars 2010 - 19:49:

HERA E PARE

Eshte hera e pare per ty.
Kur perkulesh prapa dhe shtrihesh me kurriz nisin muskujt e tu te
tendosen.
Ti e len ate te prese pak, duke nxjerre nje justifikim te
keq, por ai nuk pranon te largohet pasi te eshte afruar nje here.
Ai te pyet nese je nervozuar, dhe ti tund koke guximshem.
Ai ka shume me teper pervoje, por eshte hera e pare qe
gishterinjte e tij shkojne ne vendin e duhur.
Ai fut veglen e tij brenda tek ti dhe trupi yt dridhet i
teri: tendoset, por ai eshte i kujdessheme siq te kishte
premtuar se do te ishte.
Ai te sheh thelle ne sy dhe te thote te kesh besim ne te,
ai e ka bere kete pune shume here.
Buzeqeshja e tij te ben te lirohesh, dhe ti i hap vend me
teper qe ai te fuse me lehte veglen e tij tek ti.
Ti fillon te i lutesh Zotit qe ai te mbaroje pune
sa me shpejt, por ai merr kohen qe i nevojitet per te te
shkaktuar sa me pak dhimbje te jete e mundur.
Kur ai meshon pak me fort ti ndjen nje kercitje
brenda teje; nis te te dhembe perbrenda, sikur dicka te te
kishte therur dhe ti ndjen gjakun i cili dalengadale nis te
rrjedhe.
Ai te shikon i shqetesuar dhe te pyet nese te dhemb shume.
Syte e tu jane te mbushur me lote, por ti tund koken ne
shenje pohimi qe ai te vazhdoje.
Ai fut e nxjerr veglen e tij me mjeshteri, por ti je mpire
krejt nga dhimbja dhe nuk e ndjen me ate tek leviz brenda teje.
Mbas disa minutash dhimbjeje te tmerrshme ti ndjen
se si dicka thyhet brenda teje dhe ai e nxjerr jashte ate.
Tani ti shtrihesh lirshem, te eshte bere qejfi qe kjo pune u
krye.
Ai te shikon ne sy e te buzeqesh perzemersisht dhe te
thote se per te ishte pervoja me e vecante dhe me e
vyeshme qe ka perjetuar ndonjehere.
Ti i buzeqesh dhe e falenderon "DENTISTIN".
Kjo ishte pra hera e pare qe hoqe nje dhemb.

Postuar nga lubi datë 08 Mars 2010 - 20:04:

hahahahaha

nuk mund t'a imagjinosh si me ishin picerruar syte se me kujtohej "pervoja" ime e pare "ajo e verteta e kam fjalen" e nuk e kuptoja sesi me detaje n'a e kishe risjelle e ku pa le..........tek barsaletat kur ??????nuk te bie nje pike moj vajze........le kur lexoj DENTISTIN.....bo -bo edhe me keq akoma .....ah ti nuk je ne terezi.te falet ..ke feste.............. 

Trego 20 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.