| Forumi Horizont | Trego 20 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Video Muzikore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=357)
-- Lucio Battisti, 10 vjetori pas humbjes.........Emozioniiiiiiiiii (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=16337)
10 vjet pas vdekjes
Me daten 9 Shtator rikutojme 10 vjetorin e vdekjes te Lucio Battistik, kengetari qe ndryshoje ritmin e muzikes italiane, kenge melankolike, romantike.
Po bej nje permbledhje te kengeve me te suksesshme te karrieres se tij.
Kenget jane te shkruajtura nga Mogol.
Grazie Lucio.
La canzone del Sole
Lucio Battisti - Acqua azzurra acqua chiara
Lucio Battisti - Mi ritorni in mente
Eppur mi son scordato di te
Lucio Battisti - Una Donna per Amico
Lucio Battisti - Fiori rosa, fiori di pesco
Lucio Battisti - Io vivrò senza te
Kjo eshte nje nga kenget e mia te preferuara
Jo qe te tjerat s'jane te bukura, por varet nga momentet qe na kujton filan kenge
Lucio Battisti - E penso a te
Lucio Battisti - IL Mio Canto Libero
Lucio Battisti - Pensieri e Parole
Eh Lela qe s'te le rradhe ... bravo 
doja vec te precizoja qe Mogol ka bere tekstet se mos keqkuptohemi dhe per muziken .
Lucio Battisti - I Giardini di Marzo
shpesh here e kane akuzuar si te djathte kur ne ato vite bleronin protestat e majta e te tjeret se kuptonin si mund te qendronte nje njeri kaq i paanshem ... mendoj se ai donte te bente gjene qe dinte te bente me mire 'muziken' e per kete s'mund ta akuzonte askush.
Adriano Celentano - L'arcobaleno
Per koncidence me treguan kete kengen keto dite, une se njihja e mesa duket i eshte dedikuar Battistit nga Mogol por e kenduar nga Celentano. harrova te pyes per historine e kenges ama 
Ja edhe misteri i kesaj kenge
Lucio Battisti - Io vorrei... non vorrei... ma se vuoi
e pashe kete videon me lart e po lexoja ne web po mesa duket shume gjera qe jane thene aty s'jane te verteta po thjesht nje menyre per ti bere publicitet nga ana e asaj sensitives spanjolle.
meqe sot i bie pervjetori une dua ta kujtoj me kete kenge ... dhe jo sepse kjo s'eshte vene me perpara po sepse eshte nga te preferuarat e mia e me duket sikur kjo eshte nje nga ato qe mund te perfaqesojne nje njeri ne momente te caktuara 
ah pse gjalle qenka Lucua???
une thash se kishte vdek????
jo sepse e pash nje dite ne televizor,dhe thash valle te jet Lucua!!!!!!
po qenka vertet lucua se e pash ne televizor
Citim:
Po citoj ato që tha ari77labi
ah pse gjalle qenka Lucua???
une thash se kishte vdek????
jo sepse e pash nje dite ne televizor,dhe thash valle te jet Lucua!!!!!!
po qenka vertet lucua se e pash ne televizor
Citim:
Po citoj ato që tha Tulipani
ehh po domosdo qe gjalle eshte te pakten per mua ... sic eshte Lennon, Sinatra e keshtu me rradhe.
Lucio - Amarsi un pò
mund te mungonte ...Emozioni?!
Trego 20 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.