Forumi Horizont Gjithsej 5 faqe: [1] 2 3 4 5 »
Trego 205 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Njohja me anëtarët e forumit (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=131)
-- dalim per kafe? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=12253)

Postuar nga Animal datë 08 Shtator 2006 - 14:36:

dalim per kafe?

desha te dija cdo the thote per meshkujt kur ftojne nje vajz per kafe.....
dhe cmendojne vajzat kur nje mashkull i fton per kafe...

p.s ne shqiperi

Postuar nga amor alucius datë 08 Shtator 2006 - 17:22:

Re: dalim per kafe?

Citim:
Po citoj ato që tha Animal
p.s ne shqiperi

Per ne jashte si i bohet?

Postuar nga Animal datë 08 Shtator 2006 - 18:17:

Re: Re: dalim per kafe?

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius

Per ne jashte si i bohet?

jasht kafja eshte edhe kafe!

Postuar nga Niqua datë 08 Shtator 2006 - 18:35:

une se mar per te keqe nese e njoh dhe e kam shok

Postuar nga Animal datë 08 Shtator 2006 - 19:30:

Citim:
desha te dija cdo the thote per meshkujt kur ftojne nje vajz per kafe.....

p.s ne shqiperi

me falni ....
nese ju fton per kafe dikush qe nuk e njihni ose e njihni shume pak.....

Postuar nga Niqua datë 08 Shtator 2006 - 19:35:

Citim:

me falni ....
nese ju fton per kafe dikush qe nuk e njihni ose e njihni shume pak.....

nese me pelqen dal me gjith qefe nese sme pelqen nuk dal dhe i them flm por skam mundesi kam te dashur... nese me thot po shoqerisht po te thrras nuk po te propozoj... ateher i them me fal por e kam te dashurin xheloz dhe smund te prish jeten private timen per nje kafe..

Postuar nga cupka datë 08 Shtator 2006 - 20:39:

Citim:

verja nje cikez apostrofin atij llafit te nenvizuar se per pak na bere te cmendura vertet :p ... jo pa qellim na mesuan vjershen e Besnikut ne klase te pare:
per nje m qe ti se ve
fjala mik behet ik
(lol)

e qe thua ti Kafshe (lol, megjithese tek e fundit une ne nofken tende po te adresohem) po te pelqeja gjerat e dukshme (menyren e te sjellurit, te komunikuarit, te aparences, dmth te paraqitjes se pergjithshme) tek ky kafe-piresi (lol) do dilja me te. E po nuk me pati bere pershtypje nje 'rofsh per oferten por kam plane te tjera' i mbyll hesapet shkurt, shpejt e pa plage.

Postuar nga Glaukus datë 08 Shtator 2006 - 23:14:

Re: Re: Re: dalim per kafe?

Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane

nese me pelqen dal me gjith qefe nese sme pelqen nuk dal dhe i them flm por skam mundesi kam te dashur... nese me thot po shoqerisht po te thrras nuk po te propozoj... ateher i them me fal por e kam te dashurin xheloz dhe smund te prish jeten private timen per nje kafe..

...................po me muve pse nuk i bone kto filma ??? apo nuk me rezistove dot ???????

.................... çupke - po te ftoja une do dilnim !!.........edhe une jam içik nazeli , po nuk qe e mire ( femra ) jo per kafe po as syte nuk ja hedh..................iiiiiiiiiiiiiii boj shaka

Postuar nga cupka datë 09 Shtator 2006 - 00:18:

Re: Re: Re: Re: dalim per kafe?

Citim:
Po citoj ato që tha glaukus
... çupke - po te ftoja une do dilnim !!.........edhe une jam içik nazeli , po nuk qe e mire ( femra ) jo per kafe po as syte nuk ja hedh..................iiiiiiiiiiiiiii boj shaka

thua valle? Ti ngele duke ja tundur bishtin sa Dreqes e sa Katilkes kam hall do me ngaterrosh emrin dhe ajo kafeja tende do kthehet ne farmak! Tani ti te me farkosesh me ftove? Rofsh per oferten por kam plane te tjera

Postuar nga Glaukus datë 09 Shtator 2006 - 00:34:

hahah........

po te pelqeja gjerat e dukshme (menyren e te sjellurit, te komunikuarit, te aparences, dmth te paraqitjes se pergjithshme) tek ky kafe-piresi (lol) do dilja me te.

............... çupkaaa !!

................ po mir mi .....un i plotesoja kushtet lart 1000% , pastaj nuk do te leja une te merziteshe joooooooooooo ...................

Postuar nga RIP Gibbs datë 09 Shtator 2006 - 14:51:

...

Mua me kane ftuar shume vajza per kafe por thjesht kam dashur te mendoj se atyre u pihej vertet kafe.

Postuar nga Niqua datë 09 Shtator 2006 - 18:35:

Re: Re: Re: Re: dalim per kafe?

Citim:
Po citoj ato që tha glaukus

...................po me muve pse nuk i bone kto filma ??? apo nuk me rezistove dot ???????

.................... çupke - po te ftoja une do dilnim !!.........edhe une jam içik nazeli , po nuk qe e mire ( femra ) jo per kafe po as syte nuk ja hedh..................iiiiiiiiiiiiiii boj shaka

me ty si bana ato filma se te njoh si paren e kuqe...

Postuar nga Amstel datë 09 Shtator 2006 - 19:35:

[QUOTE]Po citoj ato që tha cupka
[B]

:p ... jo pa qellim na mesuan vjershen e Besnikut ne klase te pare:
per nje m qe ti se ve
fjala mik behet ik
(lol)

lol ca pate me mu une si them mikut ik...!!!

Postuar nga ~Enigme~ datë 22 Maj 2007 - 20:48:

kush do paguante se ka rendesi? (Bej shaka)
Sigurisht qe po te na shkonte muhabeti nuk e di pse te hezitoja apo ta mendoja 2 here per te dale per kafe. Ku qendron problemi s'e kuptova. Menyra per te devijuar.... sot s'kam kohe.... puna eshte qe sigurohu qe s'te shikon jashte me vone per kafe..... ups "been there and done that"

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 22 Maj 2007 - 22:45:

kush do vi per kafe ketej nga ct.. eshte hap nje lokal alla shqiptarce... te kenaq ai pluhri kurr rri jasht e pi kafe, lol..

Postuar nga ~Enigme~ datë 22 Maj 2007 - 22:58:

Tani po mos kete valle shqiptare, mezera shqiptare dhe raki mani dhe rushi nuk me hyn ne sy lengu i geshtenjes. A bejne kafe turke ?
Nqs jo atehere nuk ja vlen te nisesh deri aty vetem per shqiptaret :p jo per gje por kemi me bollek ashtu si dhe nga pluhuri dhe nga jeshilleku :p .

Postuar nga Lawrence_of_Arabia datë 22 Maj 2007 - 23:02:

Citim:
Po citoj ato që tha ~Enigme~
Tani po mos kete valle shqiptare, mezera shqiptare dhe raki mani dhe rushi nuk me hyn ne sy lengu i geshtenjes. A bejne kafe turke ?
Nqs jo atehere nuk ja vlen te nisesh deri aty vetem per shqiptaret :p jo per gje por kemi me bollek ashtu si dhe nga pluhuri dhe nga jeshilleku :p .

Un di i ven tmir qi bojn kafe turke.por pronari osht grek ene e qujn kafe greke.ju kom thon tverteten por jan nxef ene un sdu me e humb at ven.

kush do me pi kafe turke ni nji kafehan greke le tvij

Postuar nga ridii datë 22 Maj 2007 - 23:02:

Ok po s vajte te vlonjati eja ketej nga une ,ka kafe turke sa te duash {po deshe ta sherbejn edhe me tas },eshte icik larg per ty ,fier

Postuar nga Amici di Nessuno datë 22 Maj 2007 - 23:21:

O motra, kafja pihet pas buke, keshtu qe hajde te hame nga nje byrek me spinaq ketej, icik iman bajalldi me mish te grire (te fresket), veren e kemi te mire, ene kafen ne fund e bejme te mire, shofim ene filxhan. Si te duket ky propozim?

Postuar nga Lawrence_of_Arabia datë 22 Maj 2007 - 23:25:

Citim:
Po citoj ato që tha juve
O motra, kafja pihet pas buke, keshtu qe hajde te hame nga nje byrek me spinaq ketej, icik iman bajalldi me mish te grire (te fresket), veren e kemi te mire, ene kafen ne fund e bejme te mire, shofim ene filxhan. Si te duket ky propozim?

Mu mpelqejn gjitha kto food shqiptare qi po i thu juve.

A munem me ardh e me pi vetem nji got uj se nuk mund a shijoj venen.

Postuar nga Amici di Nessuno datë 22 Maj 2007 - 23:32:

Do te zevendesosh veren me ujin apo do vetem uje? Ne te dyja rastet hajde.

Postuar nga Lawrence_of_Arabia datë 23 Maj 2007 - 00:05:

Citim:
Po citoj ato që tha juve
Do te zevendesosh veren me ujin apo do vetem uje? Ne te dyja rastet hajde.

falemners shum

nuk kam pi kur ven ose alkol tjetr llojit. Baben e kam pas shum fetar e me ka majt larg nga gjojnat e keqe.

kjo mka ndih shum ne karere se kam pas advantage ndaj gjith trinjve.
vec njiher kam ken ni nji stri club ene kom bo fjal me ata qi mshpun atje ke horospit

Postuar nga ~Enigme~ datë 23 Maj 2007 - 00:23:

lakror me spinaq?
Daleni ore nje here na beni o lakror me gjize dhe me presh o me kungull pastaj filloni me spinaq apo me domate....Une nuk e ha me pete te gatshme. Kush di ti hape petet ketu? Perndryshe po mar ruget per nga shteti i kushtetutes

Postuar nga Amici di Nessuno datë 23 Maj 2007 - 00:28:

Citim:
[BUne nuk e ha me pete te gatshme. [/B]

ca jane keto petet e gatshme moj? Brum i bo vete me dore, ene pete te hapura me okllai (pec). Ene jo me larg se te ..... "shteti" i lirive dhe te drejtave te njeriut.

Postuar nga Lawrence_of_Arabia datë 23 Maj 2007 - 00:33:

Citim:
lakror me spinaq?
Daleni ore nje here na beni o lakror me gjize dhe me presh o me kungull pastaj filloni me spinaq apo me domate....Une nuk e ha me pete te gatshme. Kush di ti hape petet ketu? Perndryshe po mar ruget per nga shteti i kushtetutes

ca osht lakrori?

un i vdes gjellt shqiptare por lakror se kam provu kur.A mundet kush me ma spjegu?

Postuar nga ~Enigme~ datë 23 Maj 2007 - 00:49:

Lakrori eshte byrek. Ndoshta ti ke provuar fli keshtu i thone me duket e perdorin ne veri e bejne ne zjar eshte e ngjashme me tiganica ose omelete.
Juve di te hapesh pete ti me okllai? Une dua lakror ne shtetin e lirise dhe te kushtetutes. O kota ajde ore ketu na shpejgo ka byrek-fli-lakror aty apo jo? Dha tellallin ky dhe iku

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 23 Maj 2007 - 00:55:

meqe kam qen guzhunjer nja dy vjet.. di me hap un pet.. po jo me pec.. i hap me dore.. po njelloj si me pec.. nejse se dolem na kafeja ne tryeze ngrenjesh, lol

po turke moj turke... edhe turke me bisht biles ... ti hajde se nuk do zhgenjehesh.. se dhe po ste pelqeu kafeja.. do te pelqej ambejnti dhe ai qe ta jep kafene :p

hajde gezuar juve( gjak e dhjam o beqo gjake dhjam, lol).. te befte mire byreku me sipnaq.. se un po ha byek me fasule.. qe ka ber nje gjitone na korca ketu

Postuar nga Lawrence_of_Arabia datë 23 Maj 2007 - 00:57:

Citim:
Lakrori eshte byrek. Ndoshta ti ke provuar fli keshtu i thone me duket e perdorin ne veri e bejne ne zjar eshte e ngjashme me tiganica ose omelete.
Juve di te hapesh pete ti me okllai? Une dua lakror ne shtetin e lirise dhe te kushtetutes. O kota ajde ore ketu na shpejgo ka byrek-fli-lakror aty apo jo? Dha tellallin ky dhe iku

Aaahhh byrek. I love byrek!!

Fli nuk e di ushqim.E di qi tosket e thon "o bjer e fli o bjer e vdis" kurse ne e thojm "dash me fjet e dahs me mos fjet i dekun je".

kur kam dasht i vajz tosket kur maronim dashni(ejaculation) mthote 'fli tani zemer"

Postuar nga ~Enigme~ datë 23 Maj 2007 - 00:59:

Citim:
Po citoj ato që tha Vlonjati99Tave
hajde gezuar juve( gjak e dhjam o beqo gjake dhjam, lol).. te befte mire byreku me sipnaq.. se un po ha byek me fasule.. qe ka ber nje gjitone na korca ketu

Petanik doje te thoje :p .

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 23 Maj 2007 - 01:01:

Citim:

Petanik doje te thoje :p .

e se di si i thoni juve... po me fasule eshte, lol... ne fillim mu duk pastice.. po thash ce paska ket ngjyre, lol

Postuar nga elsaaa datë 23 Maj 2007 - 06:33:

e cme bote e u bofshit lomsh....jam hugry tashi im craving per byrek ........lol

Postuar nga ~Enigme~ datë 23 Maj 2007 - 23:05:

Elssaaa po te te pyesja une ty do dalim per kafe cfare do thoje...se mos me thoje kam pune se te erdha aty ku je dhe te mora zvare ..... 
Me supozime tani....
Me ke karakter te forumit do pranoje te pije nje kafe per muhabet? Me ke jo dhe pse ?

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 23 Maj 2007 - 23:15:

me amore'n do ishte nice

Postuar nga ~Enigme~ datë 23 Maj 2007 - 23:32:

Talking

O vlora po shprehu me gjate o djale. Pse do doje pikerisht kete person sot? Se neser e di une qe do ndryshosh mendjen se s'ri rehat ti ....eksploron. 

Do do doja te pija nje kafe psh me filianin sepse forumi kete ben te kryqezon me lloj-lloj njerez qe s'do kishe mundesine apo rastin per ti takuar qofshin ne pozita te larta qofte apo dhe e kunderta.....

Postuar nga Katilesha datë 23 Maj 2007 - 23:34:

Citim:
O vlora po shprehu me gjate o djale. Pse do doje pikerisht kete person sot? Se neser e di une qe do ndryshosh mendjen se s'ri rehat ti ....eksploron. 

Do do doja te pija nje kafe psh me filianin sepse forumi kete ben te kryqezon me lloj-lloj njerez qe s'do kishe mundesine apo rastin per ti takuar qofshin ne pozita te larta qofte apo dhe e kunderta.....

........

Si shume po e zgjat ti..........po thuj amoj troc se den me dal me pi kafe me Njatin nga Vlora....:p

Edhe une do te kisha dasht me dal kafe me fistekun se asht burre zonje ...:D:p

Postuar nga elsaaa datë 23 Maj 2007 - 23:36:

Citim:
Elssaaa po te te pyesja une ty do dalim per kafe cfare do thoje...se mos me thoje kam pune se te erdha aty ku je dhe te mora zvare ..... 
Me supozime tani....
Me ke karakter te forumit do pranoje te pije nje kafe per muhabet? Me ke jo dhe pse ?

Do ishte kenaqesi Enigme ...kur te duash vendin takimin oren....gati me ke ....aj lajk ju lol....

Postuar nga ~Enigme~ datë 23 Maj 2007 - 23:43:

Po jo moj kat une e bera propozimin me ke doja te dilja . Une po i jepja nje shembull tani mos na i lini peng kush eshte fisteku .....Ti kat mos u mundo se e di kush eshte ....

Elsaaa aj lajku ju tu Ah dhe 3shin .....sepse eshte gazmor booo po a do ta merja vesh kur te me fliste prandaj elsaaa ti do me ndimosh :p

Postuar nga Katilesha datë 23 Maj 2007 - 23:46:

hahahaaaaaaaaa  ta paska njit virusin e parashikimit pun-hori ty...:D:p

Postuar nga elsaaa datë 23 Maj 2007 - 23:47:

te perkthej une mi....pa problem.....bo vaki te thot fjal dashnije ato si perkthej mvje turp

Postuar nga tresh datë 23 Maj 2007 - 23:48:

o enigme a ma jep numrin tat se timin e kam

Postuar nga ~Enigme~ datë 23 Maj 2007 - 23:51:

Ah nuk e di per kafe do dalim keshtu eshte dhe tema!!!! Se cfare do shqyrtohet me vone askush s'e di :p

O 3sho se tani e pashe kete mesazhin tend dalim nje here per kafe bejme nje dore muhabet shtruar gjere e gjate  dhe po mora vesh gjysmat e atyre qe me thua shohim e bejme. Do mar fjalorin me vete :p

Elsaaaa s'me the pervec meje kuptohet me ke tjeter do te doje te pije nje kafe

Postuar nga elsaaa datë 23 Maj 2007 - 23:55:

defenetlli not with amor ...sme terheq si tip...

me me taljont e forumit..glaukus katin buzeqeshjen puntori etc etc...

Postuar nga Katilesha datë 24 Maj 2007 - 00:04:

Citim:
Po citoj ato që tha elsaaa
defenetlli not with amor ...sme terheq si tip...

me me taljont e forumit..glaukus katin buzeqeshjen puntori etc etc...

..............

ehhhhh......

elthaaaaaaaaaaa edhe une do e pija nje kafe me qef me ty......dhe ta kisha kthy filxhanin e ta kisha pa per 7 pale qejf e nuk te kish marr asnje lek...:p..... pervec tejet lista jeme asht shum e gjate....por te vecantit ehee..........e din vete ata....meqe asht ne linje po permend Glauk.

Postuar nga elsaaa datë 24 Maj 2007 - 00:06:

hahahahhahahaha me knaqe shpirtin tashi...di me pa filxhan????....maroj une...veres do stopoj nga italja ...mos me mu zhduk se do mshofesh filxhan...

Postuar nga Piktor datë 24 Maj 2007 - 00:06:

Citim:
Po citoj ato që tha katilesha007

..............

ehhhhh......

elthaaaaaaaaaaa edhe une do e pija nje kafe me qef me ty......dhe ta kisha kthy filxhanin e ta kisha pa per 7 pale qejf e nuk te kish marr asnje lek...:p..... pervec tejet lista jeme asht shum e gjate....por te vecantit ehee..........e din vete ata....meqe asht ne linje po permend PUNTORIN..

faleminderit Kat....

Postuar nga Piktor datë 24 Maj 2007 - 00:08:

Citim:
Po citoj ato që tha elsaaa
hahahahhahahaha me knaqe shpirtin tashi...di me pa filxhan????....maroj une...veres do stopoj nga italja ...mos me mu zhduk se do mshofesh filxhan...
Caf je tu than cuc ori do ta thkej nji gjur mrapsht...hahhahahhaha.

Postuar nga Glaukus datë 24 Maj 2007 - 00:10:

........ edhe për mua do ishte shumë kënaqësi .........

p.s.- mundësisht në ndonjë pub Elsaa .... se do mbaje edhe fjalën e dhënë .. ( kafe , Jin tonic , muzikë.... edhe kërcim ) ......

Postuar nga elsaaa datë 24 Maj 2007 - 00:14:

se mbaja mend ket premtim hahahhaha .....patjeter kercejme vetem se sdua jin tonic...(greygoose &red bull its my drink )

Postuar nga lezhjani-82 datë 24 Maj 2007 - 00:16:

Elsa po me mu sdo dalesh noj here per kafe? Kam shume qef me te pa lajv

Postuar nga elsaaa datë 24 Maj 2007 - 00:18:

varet si sillesh...mbaj rradhen o bo liste e gjate lol

Gjithsej 5 faqe: [1] 2 3 4 5 »
Trego 205 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.