Forumi Horizont
Trego 21 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Kendi Rinor (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=311)
-- ~ C'fare Mendoni .... ~ (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=9868)

Postuar nga Iyua datë 29 Tetor 2005 - 07:11:

~ C'fare Mendoni .... ~

Pershendetje Miq te Interesuar !
C'fare Mendoni per te ardhmen kur te keni arritur ate qe keni Enderuar ne te gjitha Aspectet ( mbaruar shkollen, jeni Kompletuar me pune, me Familje etj. ) Me pak fjale ja keni aritur Qellimit qe keni pasur ne Jete deri Diku.
- Mendoni se do gjeni Rehat ne Shpirt.
- Sdo kerkoni me gjera te arrini ne Jete.
- Apo do jeni me Ambicioze te mundoheni te arrini akoma me shume gjera.

I Mirpres pergjigjet Teme e Hapur Shprehuni Lirisht C'fare ndjeni Momentalisht !
~ Respectet e Mia ~

Postuar nga Sykaltra_Shqiptare datë 29 Tetor 2005 - 09:02:

Te ardhmen e shoh si nje qiell pa re-te paane, te mbushur me miresi dhe me qellime
akoma me te larta per jeten ne vazhdim!
E shof veten Gazetare te Famshme, me nja dy -tre kalamaj:p
mundesisht te jetoj me vjehrren-se ia shof hajrin se me rrit kalamajt!

Eh, e ardhmja!Kurre s`i dihet jetes!
Por e shof me sy optimizmi sinqerisht!Kam plot forca dhe vullnet ne vetvete!
Mjafton t`i ve ne zbatim idete e mia, -se bukur do behet!

Urime per temen Evisa!

Postuar nga ~Enigme~ datë 29 Tetor 2005 - 10:28:

Smile Cfare Mendoj Per Te Ardhmen!!!!

Ne radhe te pare i jap nje pershendetje te embel Evises qe na ka hapur nje teme shume te bukur per te cilen nuk rezistova te hedh dhe mendimin tim mgjs nata ka kaluar dhe mengjesi po afron :p .
Gjithashtu i jap pershendetje dhe Helges qe me shkriu me mesazhin e saj kur pranon qe do te jetoje me vjeren per motivet e saj .

Ok ......se dola pak nga tema ....Cfare Mendoj Per Te Ardhmen!!!!

Mendoj qe s'do doja te dija qe kam aritur plotesisht endren time sepse ajo do te ishte dhe momenti qe une do ndaloja te perpiqesha. Pra nuk do doja te mendoj qe kam aritur majen pasi do me bente te qendroja ne te njejten pike, e cila do ishte monotone dhe jo motivuse. Do doja qe te jem gjithmone ne kerkim te "dickaje" te re. E shikoj jeten pa qellime, qofte keto dhe shume te vogla, si nje jete bosh dhe nuk do me pelqente te arija kurre atje....

Nuk e di ku do te ndodhem pas disa vitesh por nje gje jam e sigurt ne vetvete qe cfare do rruge qe te kem zgjedhur qofte familiare apo karieriste apo te 2-ja do te jem gjithmone ambicioze dhe me nxitje per te ngjitur nje "mal" qofte ai i lodhshem apo i veshtire.

Postuar nga Iyua datë 29 Tetor 2005 - 17:36:

Helga, Enigma Ju pershendes nga Zemra per Mendimet !

Ja dhe Mendimi im !
Besoj se njeriu nuk mund te jete kurre i kenaqur ne Jete sadoqofte ti kete Realizuar Endat dhe Goal qe i ka vene jetes !
Sa me shume te arrij aq me shume do kerkoje te kete dhe do kete me shume Ambicje . Pasi eshte vertetuar qe njeriu gjithnje kerkon me shume nga vetvetja dhe nga ambjenti qe e rrethon. Me pak fjale Shpirti njeriut kurre nuk gjen rehat edhe pse mund te mendoje se ka gjetur. It's Sad but Tru !
.............................................

Postuar nga halfgang datë 06 Nëntor 2005 - 20:31:

mendoj se po te arrij ato qe kam ne plan per te bere do jem njeriu me i lumtur ne bote....

Postuar nga pipi datë 12 Nëntor 2005 - 15:19:

un them qe ne jete qellimet e njerezve nu mbarojne kurre.cdo njeri perpiqet te arrije majen,por sa te arrije atje do kohe.n.q.s un do te arrija qellimet me te medha te vetes,do kisha qellime te tjera me pak te rendesishme qe do te perpiqesha dhe do jetoja per ti arritur ato.dua te them qe njeriu sa me i moshuar qe eshte ka qellimet e tij.per veten,femijet,niperat et.dhe jeton per ti permbushur ato.

Postuar nga PARIS datë 12 Janar 2006 - 11:34:

Sonte jam turbull ne mendime.S`me terheq as e ardhme as e kaluar as e tashme.
Moment kritik per arsyen time.
Mire u lexofshim.

Postuar nga Iyua datë 16 Janar 2006 - 23:53:

PARIS !
Cdo njeri i kalon ato momente Kritike dhe per nje moment duket sikur c'do gje c'do shprese eshte shuar brenda vetes Por mos haro sepse mbas nje shiu te rembyer ka Diell
Mos u merzit Uroj ne shkrimin tjeter ti kesh kaluar keto momente

Postuar nga Kuriozi datë 29 Janar 2006 - 14:56:

Asnjehere nuk kam vertetuar se i kam arritur ato qe dua seps sapo jane realizuar kane dale gjera te tjra. Jeta eshte "run 'cose live is to short"
Une njoh edhe njerez te atrofizuar qe kane zene zyrat qe ne moshen 23 vjcare dhe nuk levizin fare po merren vetem me thshetheme.
Per vete punoj gjithe diten. Shpesh dalin gjera te reja dhe arritje e deshtime te shumta.
Ku eshte edhe thelbi i te qenit gjalle.
mendimi per arritje ne kuptimin e plote o te thote mediokritet 24 karatesh

Postuar nga Enya datë 08 Nëntor 2006 - 02:27:

Re: ~ C'fare Mendoni .... ~

Citim:
Po citoj ato që tha Evisa
C'fare Mendoni per te ardhmen kur te keni arritur ate qe keni Enderuar ne te gjitha Aspectet ( mbaruar shkollen, jeni Kompletuar me pune, me Familje etj. ) Me pak fjale ja keni aritur Qellimit qe keni pasur ne Jete deri Diku.

I Mirpres pergjigjet Teme e Hapur Shprehuni Lirisht C'fare ndjeni Momentalisht !
~ Respectet e Mia ~

Momentalisht, ndjej se e ardhmja ime mbetet nje e panjohur.Flm.

Postuar nga atiola datë 08 Nëntor 2006 - 06:18:

mbasi te kem arritur te gjitha ato cafre deshiroj dhe enderroj ne jete per momentin nuk do mund ti pergjigjem pyetjes tende se si mund te ndjehem apo cafre do bej
po mendoj qe njeriu sado qe ti kete plotesuar enderrat e tij kerkon gjithnje e me shume nga jeta
pra se di cfare do kerkoja per momentin shpresoj te arrij ato qe kam ne mendje tani

Postuar nga SEXI datë 18 Nëntor 2006 - 20:52:

Deri tani i kam arritur ato qe kam kerkuar ne jete...Besoj se dhe ne te ardhmen akoma me mire do behet...Tani per tani spo kerkoj per me shume...me dalin keto qe kam....

Postuar nga Amstel datë 02 Janar 2007 - 16:44:

kur ti kem arritur te gjitha keto mendoj se duhet te kem nje jete te rehatshme pa probleme do jem duke punuar ne darke me familjen femijet qe jane gjeja me e bukur.......

momentalishte kerkoj qe keto qe kam te me shkojne sic duhet mos te ndryshojne shume mire jane keshtu

Postuar nga medea datë 29 Janar 2007 - 04:43:

Unhappy

Thone te humbesh nenen ngelesh jetim........ te humbesh babane ngel fukara..........po kur humbet nje mik ,nje shok ...... qe jo me deshiren tende e humbe ....pse brenda vetes ndihesh kaq keq......

Postuar nga Glaukus datë 29 Janar 2007 - 05:32:

Postuar nga Iyua datë 03 Tetor 2007 - 03:27:

I love reading you!

Une e kam vendosur qe do shkoj top-top atje ku nuk mund te shkoj me tek infinitivi do shkoj Jam koke derre kur me thote the Babi o e bej o se bej fare I love it!
Te shkoj me ambicitet ne jete eshte thelbi se po nuk pate ambicitet nuk shkohet gjate atje ko do te shkosh

Postuar nga kurt datë 10 Nëntor 2008 - 17:38:

Citim:

~ Respectet e Mia ~

go fuck yourself . tani arrita ate qe kam enderruar gjithe jeten mendoj se do gjej rahatdhek ne shpirt tani :p  

Postuar nga Eria datë 10 Nëntor 2008 - 20:28:

Nuk kam dhe nuk dua te bej plane....E di qe do i arrij te gjitha synimet qe i kam vene vetes...per momentin dua thjeshte te gjej ate qe kam humbur....

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 22 Mars 2010 - 02:10:

Citim:
C'fare Mendoni per te ardhmen kur te keni arritur ate qe keni Enderuar ne te gjitha Aspectet ( mbaruar shkollen, jeni Kompletuar me pune, me Familje etj. ) Me pak fjale ja keni aritur Qellimit qe keni pasur ne Jete deri Dikur

C''do mendoj? Nuk do mendoj me se do jem me siguri duke dhene shpirt.. larg qofte .
Mjafton te mendosh qe, cilido qofte qellimi qe kemi ne jete, ai nuk ngelet i pandryshuar. Modifikohet, merr trajta te reja me kalimin e kohes, dhe kjo te shtyn qe te jesh gjithmone ne kerkim te permiresimit, te me te mires. Ate lloj rehatie nuk e dua e, ne ardhte, ardhte sa me vone qe te jete e mundur.. te mos kesh me asgje per te cilen te luftosh do te thote te mos kesh me asnje arsye per te marre fryme.

Postuar nga kurt datë 22 Mars 2010 - 13:54:

Citim:
~ Respectet e Mia ~

po ku je ti moj evisa se je zhdukur fare?!
ne lidhje me temen...
them se eshte mire te mos arrish kurre endrrat, ose vendos te enderrosh endrra te pa-arritshme, se momentet me te bukura te jetes them se jane vuajtjet dhe pengesat gjate rruges duke arritur dicka, prandaj te jesh loser gjithe jetes eshte gje me e mire per shendetin, se je gjithmone duke jetuar jeten plotesisht, se kur t'i arrish te gjitha, ngelet vetem tja futesh nje plumb vetes se gjithka besoj se do duket boring lame pastaj!
prandaj keep dreaming on losers, because thats the esence of life  

Postuar nga Deb* datë 17 Shtator 2010 - 19:24:

Citim:

~ Respectet e Mia ~

Nuk eshte puna per te gjetur rehat, por njeriu kerkon gjithmone te permisoje vetveten. Dicka qe eshte e mjaftueshme per kete te tashme qe jetojme s'do jete e mjaftueshme per te ardhmen. P.sh nese dikur mjaftonte vetem nje cope diplome per te zene nje vend pune te mire, tani jo me. Cfare eshte normale per nje vend e kohe te caktuar nuk eshte normale per rrethana te tjera. Ne jemi gjithmone ne levizje.
Asnjehere njeriu nuk duhet te kenaqet me pak, por te kerkoje me te miren per vete, ndryshe jeta do behej shume monotone dhe e merzitshme.

Trego 21 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.