Forumi Horizont | Trego 21 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Prezantimi i Anëtarëve të Forumit (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=251)
-- tung. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17691)
tung.
Tung prej italiet, jam Arturi nga Krusha e Vogel. Pershendetje quna e qika.
tung Tur quni , mirserdhe. po cka ban ne Perugia nuk na diftove.
Falemners qe po shkru ne temen teme. urime.
Studime agrare ne fakultetin e agrarise. Jan do vene ka shpia eme qysh bahet speci e modhatarja.
Hajt se kam do koh qe e ndeku sitin dhe kam shti vote edhe per ty besa.
Tung Tur mire se erdhe ne ket forum.
Uroj tja kalosh bukur.
Mire se na erdhe tur prej Italie.
Faleminers.
Hajt se shkruhena.
A ka naj ni student te Perugjias ketu. Me qojn haber te hotmail.
Citim:
Po citoj ato që tha Tur
Falemners qe po shkru ne temen teme. urime.
Studime agrare ne fakultetin e agrarise. Jan do vene ka shpia eme qysh bahet speci e modhatarja.
Hajt se kam do koh qe e ndeku sitin dhe kam shti vote edhe per ty besa.
Paj munohena me u ardh pershtatit. A vjen ma ne Perugjia , me defto se kam vllane qe punon ne pub. Rruges Asisit.
Citim:
Po citoj ato që tha Tur
Paj munohena me u ardh pershtatit. A vjen ma ne Perugjia , me defto se kam vllane qe punon ne pub. Rruges Asisit.
Citim:Hoqe keq a. Po nuk thashe bre se jam nga e Madhe. Po po studjojm edhe per somborka.
Po citoj ato që tha lulja_1
Ku je vendasi im,te kerkoja per toke e te gjeta ne kuti(PC)hahaha,mire se erdhe,po na knaqshe me speca e patligjana ti besa!![]()
Re: tung.
Citim:
Po citoj ato që tha Tur
Tung prej italiet, jam Arturi nga Krusha e Vogel. Pershendetje quna e qika.
Re: Re: tung.
Citim:Kat po shkel marrveshjen me duket. kjo eshte deklarim lufte.
Po citoj ato që tha Katilesha
Mire se erdhe turdhe kujdes ku i hedh votat te tema e cifteve, apo e ke hedh voten ti? Bej shaka.
![]()
Citim:Mirese ju gjeta Katilesha, paj nuk kini gjetun emera e tjere e ma te sakt. Droj qe nuk je njashtu siq perdor emerin en kompjutera. Qysh bre desha me kon mik me ju te tane e. Jam i ri vete e po due me nga shoqni te mire.
Mire se erdhe turdhe kujdes ku i hedh votat te tema e cifteve, apo e ke hedh voten ti? Bej shaka.
![]()
O mire se erdhe Tur Agrari.
Perugia eshte shume qytet i bukur, dhe sidomos ideal per studentet.
Ka aq shume sa nuk ta pret mendja.
Mua me pelqejne shume shkallet e perugias ne qender, ku mblidhen gjithe studentet ne darke per nje canna dhe nje gote birre hahaha.
Nuk jetoj ne Perugia por vija shpesh se kisha njerez.
Tani kane mbaruar studimet dhe kane levizur nga Pg.
Ju paskeni ike e ru kujtime te bukura. Jam i ri vet e spo kam kohe me u nguc asish.
Citim:
dhe kujdes ku i hedh votat te tema e cifteve, apo e ke hedh voten ti?
Re: Re: Re: tung.
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
po cpaske qene ... ngele tu lyp vota dere me dere![]()
![]()
Re: Re: Re: Re: tung.
Citim:
Nuk jam tu i lyp moj, po jam duke i hap syte dyrnjas mos ta hedhin voten kot..![]()
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Tur
Ju paskeni ike e ru kujtime te bukura. Jam i ri vet e spo kam kohe me u nguc asish.
Citim:
Po citoj ato që tha Tur
Paj me me ba ashtu siq thoni nuk po kom koh me studju. Qysh me ja dal krejt masnej. Edhe punoj vete, ne pub deri ne 2 te nates. Jam kon dje ne maje te Vergretos e po bin bore e duhi. Ma vone tash po jem kah corso Vanucci po vjen et pime kafe.
Trego 21 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.