Forumi Horizont Gjithsej 5 faqe: [1] 2 3 4 5 »
Trego 214 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Lloqe Pazari (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=346)
-- Labet E Lalet (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3565)

Postuar nga qorri datë 04 Janar 2004 - 16:32:

Smile Labet E Lalet

MENDOJ SE VETEM ME MESAZHE SERIOZE BEHET PAK MONOTONE HAJT PRA TE QESHIM PAK.

SHUME VITE ME PARE DISA LABE NGA BREGU I LUMIT NA KISHIN MARRE NJE ZAKON TE KEQ.KALONIN LUMIN NATEN SHKONIN NE FSHATIN E PARE LAL E DEFREHESHIN.SAPO FUTESHIN NE FSHAT FILLONIN E JA KERCISNIN PUSHKES.LALET NGA FRIKA IKNIN ME VRAP DHE LININ GRATE VETEM DHE U PA PUNA.FILLOI LUFTA DHE E HARUAN PO KUR MBAROI LUFTA DONIN TE VAZHDONIN AVAZIN.NA NGRIHEN 2 E NISEN.HYN NE FSHAT BAM DYFEKU NGA SHTEPITE FILLOI BRESHERIA TE MERZITUR E TE HABITUR NJERI I THOTE TJETRIT "HAJT TE IKIM SE NA JANE RITUR DJEMTE"

Postuar nga qorri datë 04 Janar 2004 - 21:16:

Unhappy ANA TJETER E MONEDHES

NJE LAB SHKON NE PAZAR TE BLEJ VEZE.I VETMI QE I SHISTE LALA.LABI TRUPMADH E KOKSHKRET E PYET
-SA I KE VEZET me zerin e tij te trashe
-10 LEKE lala i ndrojtur e me ze te holle
-SA ORE SA
-9
-SA THE ORE
-8
-NEM 10 KOKRA i thote labi duke u shkrifur SA LEKE BEJNE
-100
-MERRI LEKET DHE MOS THUAJ ME 10 SE S'JAM BUDALLA UNE MORE VESH

Postuar nga Albtiger datë 13 Janar 2004 - 12:38:

po kjo ??????

Ishte nje Lale dhe po peshkonte ne lum. Vjen Labi nga ana tjeter e lumit dhe i berrtete Lales dhe i thote qe te iki se ishte lumi i Labit....duke e ofenduar nga nena. Lala duke mbledhur grepat dhe rraqet qe kishte, pyet Labin:
- A di not o Lab?
- Jo, re nuk di! - i tha Labi.
- Po varke ke ? - pyeti perseri Lala.
- Nuk kam o jo!!! - ia kthen Labi
- Epo ate nenen mu ne .....- ia kthen Lala me lezet dhe i hapi prape plackat qe po mblidhte.

Let me know how you guys like this one!!!!!!
Thanks from Albtiger.
PS. Barcaleten ma tregoi Toni.

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 03 Shkurt 2004 - 02:56:

Re: po kjo ??????

Citim:
Po citoj ato që tha Albtiger
Ishte nje Lale dhe po peshkonte ne lum. Vjen Labi nga ana tjeter e lumit dhe i berrtete Lales dhe i thote qe te iki se ishte lumi i Labit....duke e ofenduar nga nena. Lala duke mbledhur grepat dhe rraqet qe kishte, pyet Labin:
- A di not o Lab?
- Epo ate nenen mu ne .....- ia kthen Lala me lezet dhe i hapi prape plackat qe po mblidhte.

Thanks from Albtiger.

o njeri po po sditi edhe labi not sikur s'hahet ky muhabet,
si thoni o cuna e goca eeeeeee??????!!!

ja te te them un nje

derguan lalucet nje lajm qe te venin labrit ne zon te tyre qe te benin karate edhe grusht.
-- edhe vajten dermant se su dridhej qerpiku,
-- edhe labet vun ate me te dobtin e tyre kurse lalucet me te fortin.
edhe filloi ky laluci se na paskesh mesuar karate, edhe po e rrifte kete labin, ketij po i pellciste damari na inati,,,edhe i tha njeri na shoket!!!?
-- zakonin e babait te hengsha dreket!!!
edhe heq labi gopingen e qepur me tel bakri edhe i ryn lalucit ved e ved e ved..........ja beri koken me keq na shuallin e hopinges se tije****

Postuar nga ESHI datë 03 Shkurt 2004 - 04:34:

O njerez ,nje pyetje kisha ndoshta pak injorante nga ana ime po hajt mo perse jane shoket..... Cileve i thoni Lale ju dhe cileve Labe ,se mu bo koka pak si mish mash nga kto.

Postuar nga Endri datë 03 Shkurt 2004 - 04:38:

Labet = ( jane ata nga vlora etj... )

Lalet = Myzeqaret ( Ex. Fieri dhe Lushnja )

Postuar nga Albtiger datë 06 Shkurt 2004 - 13:12:

how about this one?????

Ishte Labi murator i zoti: llac, beton e tulla tere diten. Nje dite na u be kaps, po si trim qe ishte nuk ia vuri veshin... Diten tjeter nuk po dilte jashte perseri...U shqetesua pak....Por kur vajti tre dite pa vajtur ne banjo, dhe i ishte bere barku si fuci vendosi te shkonte te doktori. E vizitoi doctori dhe i tha se do bente nderhyrje kirurgjikale. Pasi mbaroi pune doktori, Labi e pyet: "hë doktor si vajti operacioni?"
-"shume mire!" - i tha doktori.
-"A do me japesh ndonje ilac" - e pyet labi
-" Jo" - i tha doktori-"ske nevoje per ilace ti"...(labi nxjerr gjoksin si i fort)....
....."Vetem se here tjeter, mos e fshi me by...n me leter cimentoje"

This one rocks doesn't it????......peace to you all!!!!! hahahah i love it

Postuar nga tiger_aspect datë 10 Shkurt 2004 - 16:42:

njeher labi me lalucin do kaloni nje kanal qe skishte ure, por kishte vetem nje tra te holle ne vend te ures.
i thot labi lales: -hajt ore kalojm
jo jo - pergjigjet ky se me merren ment!
dhe labi si trim kalon vet i pari duke i perplasur kembet neper tra dhe del nga ana tjeter e kanalit dhe i thot lales- he ore mu moren ment mua???

PO KU KE MEND TI ER AMAN- ja kthen lala!

Postuar nga tiger_aspect datë 10 Shkurt 2004 - 16:45:

labi dhe lala ne lufte!
labi kishte ven qyten e ak47 ne gjoks e i kepuste bresherit pa problem!
kurse lala ishte mcef me i qosh dhe i thoshte labit:- ca ere ka gjaku ere?

ik or derman- i thoshte labi!
ky prap- va ere ka gjaku ere???
-era mu,t vjen i dhot labi ter nerva!

laluci ve doren tek pantallonat dhe i per gjigjet- po pse sthua ti er aman un paskam 2 ore qe jam plagosur!

Postuar nga Albtiger datë 10 Shkurt 2004 - 23:05:

po mo po

Ishte labi me lalen ne restorant dhe bene porosine.
Nje nga pjatat qe solli kamarieri kishte dy copa mishi po meqe ishte si antipaste (appetizer) e vune ne mes qe ta ndanin. Lala merr copen me te madhe. Labi u terbua fare dhe e pyet:
-Ca ben ti mo, pse merr copen me te madhe?
- Po te ishe ti ke do merrje? - Ia kthen lala.
- Me te voglen to merrja, pse ca kujton ti? - Berrtiti labi.
- Epo ne regull jemi ne - Tha lala - Ti me te voglen, dhe une me te madhen - ............Dhe po hante tere qejf ..........
Me pak fjale si gjithmone prape ja futi Lala, Labit.

Postuar nga arsona datë 14 Shkurt 2004 - 00:50:

Wink Lala e Labi

Kishte Lala nje restorant mu ne mes te Lushnjes edhe Labi do shkonte per ne Tirane, tani rruges po i haheshe buke edhe qendron te haj ne Lushnje. Vete tek restoranti i lales edhe lexon nje tabel te madhe mbi dere te restorantit qe thoshte" Hani pini se paguajne niprit tuaj!" Ou thote labi me te verrtet morre. Po re ti i thote lala. Ha pi labi behet daulle e me ne fund kur mbaron i vete lala me faturen e ushqimit. Kaq te ben i thote. Oi thote labi po atije thote se hani pini se paguajne niprit tuaj e mua nipi do mi paguaj. Po re po thote lala po kjo eshte fatura e gjyshit tuaj. haha

Postuar nga skalabrino datë 15 Shkurt 2004 - 21:56:

Ishin dy barinj. njeri nga njera ane e malit kurse tjetri ne anen tjeter. Njerit
nga barinjve i turret ujku per ti ngrene kopene. I bertet bariu tjeter:
- Te erdhi ujku per te ngrene kopene.
Pergjigjet bariu tjeter:
- Cfare ti bej?
- Bjeri!
- Me cfare ti bij? Me k**?
- Me k** bjeri.
Dhe ujku iken. Nje plake po mbushte uje ne burim dhe sheh ujkun duke renkuar.
- Ujk cfare ke?
- Kam degjuar mitroloz kallash pistolet po kete armen "k**" se kam degjuar
ndonjeher.
- Ooof oooja - thote plaka - ka 40 vjet qe me ka rene plaku dhe akoma me kullon

Postuar nga skalabrino datë 15 Shkurt 2004 - 22:05:

Nje djale i vogel pyet nenen e tije shtatzene se cfare ka ne barkun e saj qe
eshte fryre. E ema i pergjigjet se pret nje femije. Diten tjeter djali tek
stacioni i atobuzit shikon nje burre me bark te madh dhe e pyet:
- Xhaxhi po ju cfare prisni?
- Atobuzin - i pergjigjet burri.
Djali i thote:
- Po te jete biciklete, do ma japesh mua?

Postuar nga tiger_aspect datë 17 Shkurt 2004 - 19:32:

Citim:
Po citoj ato që tha skalabrino
Nje djale i vogel pyet nenen e tije shtatzene se cfare ka ne barkun e saj qe
eshte fryre. E ema i pergjigjet se pret nje femije. Diten tjeter djali tek
stacioni i atobuzit shikon nje burre me bark te madh dhe e pyet:
- Xhaxhi po ju cfare prisni?
- Atobuzin - i pergjigjet burri.
Djali i thote:
- Po te jete biciklete, do ma japesh mua?

big up!
r forte fare kjo,
respect tiger_aspect!

Postuar nga qorri datë 19 Shkurt 2004 - 00:11:

Smile GJAHU

Labi dhe lala shkojne per gjah dhe humbasin ne nje pyll shume te madh.Vendosen qe te ndahen dhe kush te arrinte i pari do te kthehej me perfocime te gjente te dytin.Po ne vend qe te gjenin rrugen pas disa ditesh takohen perseri.Labi i thote lales
-Kam dite pa bere gje kthehu nga prapa se me 1 here nuk behesh GAY.
Lala ca nga frika dhe ca se iu mbysh mendja qe nuk behej GAY u kthye.Pas pak ndahen perseri per te gjetur rrugen.Por si per cudi pas disa ditesh takohen perseri.Labi i thote lales
-Kthehu dhe nje here se me 2 here nuk behesh GAY
U kthye prape lala se iu mbush mendja.Ndahen dhe nje here tjeter kur pas pak labi degjon lalen qe i theriste.
-O lab,o lab.
Labi ndaloi dhe priti lalen qe po vinte me vrap dhe lala e pyet
-Po me 3 here a behesh GAY

Postuar nga Legjenda datë 20 Shkurt 2004 - 11:15:

Thumbs up

Shume e bukur kjo...........
Po jua them edhe une nje edhe shpresoj tju pelqej!!!

I kishte vajtur mendja njerit per s..... edhe nuk dinte ca te bente. I thon shoket qe keshtu keshtu eshte njera e cila na mban te gjitheve. Ik posht dritares, therriti edhe neqoftese ajo eshte vetem do te thot te vesh lart qe te rregulloj edhe ty!
Mire thot ky i shkreti po vete. edhe ashtu beri, vajti posht dritares te ksaj, i thirri , edhe del ajo:

Miredita, une jam filani. Vetem jeni aty? -pyet ky

Po po vetem jam hajde lart.- I thot ajo

vete lart ky edhe ca te shikoj, bashk me kte ishte edhe nje zezak lakuriq i cili sa u fut te dera ky e rrembeu edhe ja beri nja tre here ktij.

Iken si i trembur ky i shkreti edhe thot une atije nuk vete me edhe sikur te me ket vajtur te maja e hundes nuk vete me.

Mire po kaloj nje jave edhe nuk po duronte dot me ky, donte s..... prap.

Vete atije edhe e paralajmeron ate gruan edhe i thot: aman te keqen, neqoftese eshte edhe ai aty me mire mos te vi une!

jo jo mos u bej merak, i thot kjo se nuk eshte ai, hajde i qet se sot do te kenaq.

Vete ky edhe prap i ndodhi e njejta gje, iken edhe thot qe kte gabim nuk e bej me, nuk kthehem ktu sikur bota te permbyset.

Po diten tjeter zgjohet miku edhe direkt te shtepia e asaj zonjes.
I therret, del ajo, edhe i thot ky:
Me thuaj te verten eshte ai zezaku aty sot apo jo?
Jo jo i thot kjo, hajde lart se nuk te bej me shaka, sot do jemi vetem.

i merzitur djaloshi, kthehet edhe i thot:
aaaaa nuk eshte aty ai, epo mire lere fare se do vi ndonje here tjeter kur te jet........

Postuar nga Albtiger datë 20 Shkurt 2004 - 12:38:

avash o qorr se na qerrove

Ishte nje here Lala dhe gjeti nje nga ato llambat magjike me Xhind brenda. Nis dhe e ferkon ky, kur del Xhindi, tamam sikur fillon e zgjohet nga gjumi. Pas pak kohe shikon Xhindi qe ishte prone e Lales dhe fillon nga detyra e tij; t'i sherbeje te zotit.
I thote Xhindi Lales qe ai kishte per te thene tre deshira dhe ato do t'i plotesoheshin. Lala i gezuar u be gati per te folur po Xhindi ia preu fjalen duke i thene qe per cdo deshire qe do t'i realizoher Lales, Labit do t'i realizoheshin dy. Lala, was cool with it, s'e vrau mendjen shume.
Keshtu qe filloi nga deshirat:
-"Dua nje vile te madhe anes detit dhe rreze malit" - urdheroi Lala.
.....Tak ...ia dha Xhindi vilen ketij por i dha Labit dy vila, nje nga e majta, dhe nje nga e djathta e viles se Lales.
Lala u merzit pak po skishte ca bente.
-"Dua femren me sexy, me te bukur, me terheqese ne bote"- urdheroi perseri Lala
......Tak....Ia dha Xhindi.......nje femer per lalen.....dy per Labin

Po i vinte inat Lales dhe filloi te mendohej...
-"Me hiq nje koqe"- Berititi Lala

....Tak .....Dhe Xhindi i heq nje koqe Lales dhe dy Labit..........So freaking sad

Postuar nga Albtiger datë 20 Shkurt 2004 - 12:43:

ec aty

histori e vertete
Nje Lab ishte transeferuar me pune ne Fier (punonte te Azotiku). Qellon qe kishte ditelindjen i vellai dhe shkon ne Vlore per dreke. Kur mbaron dreka, dalin te dy me te vellain dhe kerkonin per fugon. Kalon nje fugon para tyre qe lexonte "Vlore-Fier". I nxjerrin kallashin keta dhe ndalon fugoni. I thote ky Labi, qe kishte ditelindjen, shoferit:
-Merrma vellain deri ne Fier!!!!!
-Skam vend- ia kthen shoferi.
- Opo fute aty!! - i thote Labi.
-Ku ta fus o ku, nuk e shikon qe eshte plot- fillon e u nxeh shoferi.
- Opo ngjishe aty q. nenen- ngriti labi zerin.

I still believe that to this day...He still hasn't realized that his brother's mother was actually his own mother. Sad isn't it?

Po c'fare do besh nuk ka pyll pa derra.

Peace

Postuar nga Albtiger datë 20 Shkurt 2004 - 12:45:

Doni me per Belulin?

Ishte Labi afarist i zoti....kishte punuar me prostituta dhe droge dhe kishte bere ca leke. Per mos ta hequr qafe ishte zhvendosur diku ne Europen Perendimore dhe bente biznes. Qelloi qe ishte lidhur me ca Japonez per pune. Vajti ky miku ne Tokio per te lidhur kontrate dhe ky Japonezi e coi ne nje hotel ku kishte dhe prostituta. I erdhi nje Japoneze ketij Labit, derro femre dhe ky i hyri dore. Tere naten ajo bertiste :"naganki!!!"..."naganki!!!!"...''naganki!!''. Labit i vinte mire dhe mendonte se asaj po i pelqente. Te nesermen shkojne me ate mikun Japonez per te luajtur golf. Gjuan Labi dhe fillon njeri e bertet : "naganki"..."naganki"..."naganki". I hutuar pyet labi:
-C'domethene "naganki"?
-Vrime e gabuar - ja kthen Japonezi.

Postuar nga Legjenda datë 20 Shkurt 2004 - 23:14:

Do vi edhe ky me ne?

Dy bjonde u bene gati te veshura te ngjeshura per te vajtur ne club!
Dalin pershjashta edhe ndalojne nje taxi.
Kur futen brenda, i pyet shoferi:
-Ku do vemi vajza?
Kto te habitura shikojne njera tjetren edhe thone:
-Ca, do vi edhe ky me ne????

Postuar nga HMU datë 21 Shkurt 2004 - 00:18:

Telvizori dhe bjondja

Nje bjonde shkon ne dyqan dhe pyet shitesin:
- me fal sa kushton ky televizori
Shitesi pergjigjet: -Nuk shesim per bjondet

Te nesermen ndryshon ngjyren e flokeve dhe kthehet perseri ne dyqan dhe pyet perseri:
-me fal sa kushton ky televizori
dhe shitesi perseri: nuk shesim per bjondet
-Me fal po nga e di qe jam bjonde

-Sepse ky nuk eshte televizor por mikrovale

Postuar nga qorri datë 28 Shkurt 2004 - 15:46:

VAJ LULEDIELLI

Ne kohen kur cdo gje jepej me liste nje fshatar vjen ne qytet per te blere vaj.Hyn ne dyqan dhe i thote shiteses:
-Dua nje kile vaj
-Nuk shesim per fshataret.-ia kthen shitsja
Iken ne shtepi vishet mire dhe kthehet te dyqani.
-Dua nje kile vaj
-Nuk shesim per fshataret
Niset ne shtepi vesh kostumin kollaren dhe kthehet perseri.
-Nje kile vaj
-Nuk shesim per fshataret -pergjigjet shitesja perseri.
Atehere fshatari i thote:
-Po mire nga e kuptove qe jam fshatar,une jam veshur edhe me kostum?
-Hiqe mistricen nga shishja po do mos te kuptohesh.

Postuar nga lesi datë 28 Shkurt 2004 - 22:32:

per qorin

do them dhe un nje per te qeshur,
nje lab dhe nje laluc do benin duel se bashku se labi bente si trim dhe zgjodhen nga nje kal i hypin kalit marin koburet dhe thon, kush do qelloj i pari ,ja pret labi un o te ***ja udhet se jam me i forti ,lala mir zotrote po mos ma vrit kalin se skam lek te ble tjeter,kishin vetem nga nje fishek ok ,thot labi ok laluc te rregulloj un tani dhe i qellon mu ne kok te kalit dhe kali ra pertok i ngordhur ne vend,lala i merzitur po tani o te ..ifsha nenen ku do vesh dhe i fut nje plumb mu ne kok- FUNDI DIHET-

kjo tregon (I THINK) me mir i mençur se sa (trim)

Postuar nga lesi datë 28 Shkurt 2004 - 22:45:

per labet

dy te rinj nga vlora po pinin ne bar dhe njeri e pyeti tjetrin he ore e mori motra provimin ,ja kthen tjetri mori ..rin .

nje tjeter
po rinin ne plazh dy vlonjat dhe njeri pyet tjetri
1- ku punon motra ore derman,
2- ne fbriken e peshkut ja kthen tjetri
1- uauu haka peshk motra
2-ha k..in po pse haet peshk per dit more.

ej QORRI funny ë?

Postuar nga Albtiger datë 29 Shkurt 2004 - 14:23:

Talking interesante!!!!!

S'po e hapin me gojen Labet!!!!! Shume e cuditshme.....:o :p

I can't hear you....who is your daddy????

Postuar nga qorri datë 07 Mars 2004 - 21:47:

ALBTIGER

Na ishte nje lal qe pinte shume.Nje dite prej ditesh vendosi te vente ne Itali.Vajti po nuk e nderroi zanatin dhe perfundoi keq.Ngeli rrugeve pinte dhe flinte ne park.Nje nate piu si zakonisht dhe u shtri ne nje stol te flinte.Sa e zuri gjumi kaloi nje gay ne rruge dhe e sheh i shkon afer filloi duke i folur.Ky hic s'merte vesh e tundi miku po ky prape nuk degjonte.Atehere i hoqi pantallonat dhe ia hipi.Kur mbaroi i fut ne xhep 50 euro.U zgjua lala ne mengjes fut doren ne xhep sheh 50 euro u gezua.Hyn te bari i pare qe sheh dhe i thote 50 euro vere te kuqe.Baristi i jep veren dhe e la te rrinte aty gjithe diten.Miku mbaroi veren dhe shkoi te vendi ku flinte zakonisht.Sa e zuri gjumi vete prap ai qe ja kish hipur dhe te njejten gje ja beri prap.Zgjohet gjen 50 euro prap vere te kuqe.E njejta gje edhe naten e trete.U zgjua lala gjeti leket futet ne bar dhe baristi e pyet 50 euro vere te kuqe?
Jo i thote lala sot e dua te bardhe se nga e kuqa po me djeg bytha.

Postuar nga Admirali datë 07 Mars 2004 - 22:41:

Hmmm

Po e them ene une nje, per labet (per reference nuk jam as lab as lale)
Ose me sakte po e them per vlonjatet

Nje vlonjat hypen ne nje taksi. Ku do shkoni i thote taksixhiu. Vlonjati i ve pistoleten ne koke ene i thote: Bjeri me dore se te q*** gruan, ti hodha trute ne ere. Taksixhiu qyqar nga frika, i bie me dore. Mbasi mbaron punen, i jep vlonjati nje cigare ta pije. Mbasi mbaron cigaren, vlonjati i thote: Bjeri prape, amon thote taksixhiu, bjeri mer klysh se te q*** gruan me gocen se bashku ene ti hodha trute ne ere. Pa cpa taksixhiu, ca nga frika e plumbit ca nga meraku per familjen i ra me dore, prap vlonjati i jep nje cigare. Kjo pune vazhdoi dhe 3-4 here te tjera, bjer me dore ene merr cigare nga vlonjati. Me ne fund, vlonjati i thote: Po te vije p*** me i bukur ketu, ca i bon. Ca ti boj aman - thote taksixhiu - ku kam me fuqi une me q*. Mire i thote vlonjati, ja ku ke 100.000 leke, merrma motren ene te ma cosh deri ne Tirane se ka provimin e pranimit ne universitet.

(Mundet te kete qene lale taksixhiu, por nuk ka te dhena te sakta per kete, vetem ca hamendje)

Postuar nga qorri datë 09 Mars 2004 - 00:33:

LALA NE KAVAJE

Nje lal kish degjuar se ne Kavaje kish shume GAY dhe te gjithe qe pyeste nuk dinin ti spiegonin pse.Kurioz i madh miku na ngrihet nje dite e shkon ne Kavaje.Sillet verdalle e nuk pa ndonje gje qe nuk shkonte.Nga dreka duhej te shkonte ne banje por ne banjat e Kavajes as qe behej fjale per leter higjenike.Merr ca gjethe fiku dhe o burra me vrap ne wc.U fshi me gjethe fiku dhe vazhdoi shetitjen e tij te kendshme.Pas pak fillo ti kruhej b.....E kruajti nje here dy po sa vente e i kruhej me shume.Atehere i thote vetes:
-Merr autobuzin dhe ik ne shtepi se ketu te ha b.... vet.

Postuar nga Albtiger datë 09 Mars 2004 - 00:41:

o qorr po me kavajen c'pate

Ishte lala dhe kishte degjuar qe ne Vlore kishte shume gay.
Doli nje here anes detit se nuk kishte pare ndonje here gay dhe mendoi se do ti shikonte aty. Si i pafat qe ishte nuk vereu ndonje gje abnormale dhe iu drejtua stacionit te autobuzave per tu kthuer ne shtepi. Humbet rrugen miku dhe futet ne ca rrugica te ngushta. Dha dha spo e gjente rrugen. U detyrua te trokiste ne nje dere dhe del nje lab aty. I thote lala "a e di se ku eshte stacioni i autobuzave?"
"Jo" - i thote labi po prit te pyes cik gruan "o Gezim ku eshte stacioni i autobuzave moj"

Postuar nga Bledumi datë 09 Mars 2004 - 01:07:

Hmmm

Citim:
Po citoj ato që tha Admirali
Po e them ene une nje, per labet (per reference nuk jam as lab as lale)
Ose me sakte po e them per vlonjatet

Nje vlonjat hypen ne nje taksi. Ku do shkoni i thote taksixhiu. Vlonjati i ve pistoleten ne koke ene i thote: Bjeri me dore se te q*** gruan, ti hodha trute ne ere. Taksixhiu qyqar nga frika, i bie me dore. Mbasi mbaron punen, i jep vlonjati nje cigare ta pije. Mbasi mbaron cigaren, vlonjati i thote: Bjeri prape, amon thote taksixhiu, bjeri mer klysh se te q*** gruan me gocen se bashku ene ti hodha trute ne ere. Pa cpa taksixhiu, ca nga frika e plumbit ca nga meraku per familjen i ra me dore, prap vlonjati i jep nje cigare. Kjo pune vazhdoi dhe 3-4 here te tjera, bjer me dore ene merr cigare nga vlonjati. Me ne fund, vlonjati i thote: Po te vije p*** me i bukur ketu, ca i bon. Ca ti boj aman - thote taksixhiu - ku kam me fuqi une me q*. Mire i thote vlonjati, ja ku ke 100.000 leke, merrma motren ene te ma cosh deri ne Tirane se ka provimin e pranimit ne universitet.

(Mundet te kete qene lale taksixhiu, por nuk ka te dhena te sakta per kete, vetem ca hamendje)

Admiral,po them edhe gjysmen tjeter,pasi nuk e ke mbaruar..
P.S..Taksixhiu ishte Tirans..

Pasi nis motren vlonjati shkon ne lokalin e kushuriut te vet.Kushua e pyet :-He mo e nise motren..Po mo i thot ky,dhe i tregon historine..Moooooooos i thote kushua..Cke mo i pergjigjet ky..Po nuk e di ti qe Tiransit perdorin edhe GJUHEN.....

Postuar nga Albtiger datë 09 Mars 2004 - 01:10:

Dy memecet....jo qorra, memece

Ishin dy memece ne Vlore....shoke te pandare. Perdite pinin kafe te Flora dhe ashtu me shenja merreshin veshe dhe qanin hallet e njeri - tjetrit. Te dy ishin te martuar dhe benin jete mese normale vetem se nuk mund te flisnin.
Nje dite prej ditesh, njeri nga keta memecet nuk erdhi te kafja. As diten tjeter nuk erdhi. Pa lene as nam as nishan ishte zhdukur memeci ne drejtim te pa ditur. Memeci tjeter u deshperua jashte mase dhe ashtu i vrare shpirterisht jetonte vazhdimisht deri sa nje dite:
Vjen te kafja ky memeci qe kishte ikur:
"miremengjes vellezerit e mij labe" tha memeci me te madhe
Ketij tjetrit i iku truri " si ka mundesi iken memeci 4 muaj dhe kthehet duke folur" - mendonte.
Ashtu me shenja e pyeti se ku kishte mesuar te fliste:
"Me coi cuni ne itali" i tha ky shoku " atje me coi ne nje vend dhe mesova te flisja" " na merre adressen dhe i thuaj cunit tend te te coje se do kenaqesh"
Memeci e mori ate copen e letres ne dore me shume kujdes, e futi ne xhep dhe ashtu i lumtur mori skafin e pare qe nisej per ne Bari. E con i biri kete te adresa e caktuar dhe e fusin ne nje dhome memecin. Dhoma s'kishte asnje dritare dhe ishte shume akustike. Pas pak u fut nje Zezak i madh dy metrosh, lakuriq gati per ta kapur memecin. Ik me vrap memeci nga frika po ku do vinte ishte brenda ne dhome. Donte s'donte ia mbledh zezaku ketij"
"AAAAAAAAAAAAAAA" - bertet me te madhe memeci.
"Bravo" - i thote zezaku - "hajde neser te mesosh B-ne"

Postuar nga JaM_VlOnJaTe datë 17 Mars 2004 - 02:56:

Gruaja i thote burrit:
- Nuk me bleve nje tapet o burre ?
- Nuk ta blej! Fluturo me fshese si joteme !
Beni i ke bere detyrat?
-Jo mesuese, se kisha nje problem seksual.
Te nesermen: -Beni i ke bere detyrat?
-Jo mesuese se kisha nje problem seksual.
Pas disa ditesh mesusja e shqetesuar e merr Benin menjane dhe i thote:
-Pa thuaj mesuses ca problemi ke ti Beni
-Po ja o mesuese une... kam nje problem seksual prandaj s'i bej detyrat.
-Po c'a problemi ke?!
-S'me do trapi ti bej.
Shkon kali per te blere buke.
- Me jep nje buke te zeze - i thote shiteses.
- Kam vetem te bardhe - i thote shitesja
- S'ka gje se me biciklete kam ardhur - i thote kali.

Postuar nga ipersfera datë 18 Mars 2004 - 15:21:

EEEEEEEEEE jo te gjitha barcaletat e shqiperise jane kunder labeve pshm ajo gay eshte per albasonllinjte.Se i q.... motren ne p..... vetem gay qe sgjen ne vlore. Ajo me taksixhiun qendron e pranojme dhe vete ne labet vari k...n po nejse po them e une nje per fieraket.

Ndeshja APOLLONIA-17NENTORI
Zbret ne fushe skuadra e apollonise me ne krue kapitenin KOPETENTI
Gjithe sadiumi duke brohoritur KOPETENTI LALA LALA LALAAA......
Merr penallti kopetenti i fut nje na muullaret i q. motren topit e nxjerr jashte i iku mendja tifozeve (ultras apollonia). Kur te degjish gjithe stadiumin ti fillojne e shajne kopetentin KOPETENT TE Q.... MOTREN LALA LALA LALAAAA ............
Na preket ne seder kopetenti merr nje top na mesfusha deperton mbrojtjen kundershtare dhe goooooooooooooooooooool.
Na pendohen ultrasit e apollonise qe thoni juve dhe te gjithe njzeri si nje trup i vetem fillojne e brohorasin KOPETENT TE NA FALESH MOTERQ..A JEMI NE KOPETENT TE NA FALESH MOTERQ..A JEMI NE KOPETENT TE NA FALESH MOTERQ..A JEMI NE

KOPETENT TE NA FALESH MOTERQ..A JEMI NE

Postuar nga Albtiger datë 24 Mars 2004 - 11:43:

Radha ime tani

Ishte nje here nje xhaje nga Fieri qe vinte ne Vlore ky miku dhe i kepuste nga nje kafe ....se i shijonte anes detit.
Kafja bente tre leke dhe sa mbaronte kafen xhaja, dhe i vinte rradha per te paguar, i hidhte ato leket.....nje lek nga njeri cep, lekun tjeter nga cepi tjeter dhe te fundit me larg akoma. Kamarieri i varfer ....vlonjat ky...te Sheshi i Flamurit e kishte shtepine....vinte e i mblidhte ...ca do bente ky, gjynah. Dite per dite Xhaja, kete pune kishte. Kamarierit i vinte shume inat dhe mendohej si tja punonte xhajes. Nje here pasi mbaron kafen xhaja, therret kamarierin dhe i nxjerr nje peselekeshe, dhe i kerkon dy leke resto. Kamarieri u gezua se i erdhi rasti per t'u hakemarre ndaj xhajes. Ia hedh leket nje andej e nje ketej. Xhaja duke kerruajtur k.qet, nxjerr nga xhepi nje njelekeshe, dhe ia dha kamarierit ne dore duke i thene......"beme dhe nje kafe tjeter, re laco".

Postuar nga Albtiger datë 27 Mars 2004 - 10:34:

ipersfera

Paske dale bukur ne fotografi.....qenke fotozhenik....urime!

Postuar nga JaM_VlOnJaTe datë 01 Prill 2004 - 03:38:

Talking

haha... sa i keq ky, that was cold Albtiger

Postuar nga Keni datë 01 Prill 2004 - 07:54:

Re: ipersfera

Citim:
Paske dale bukur ne fotografi.....qenke fotozhenik....urime!

Postuar nga Albtiger datë 05 Prill 2004 - 08:38:

Hey "Jam_Vlonjate"

Citim:
Po citoj ato që tha JaM_VlOnJaTe
haha... sa i keq ky, that was cold Albtiger

Lol.....tani eshte pak "cold" ketej nga jam une... duam apo s'duam behen dhe njerezit "cold".....just kidding.
Nuk jane barcaleta ato qe thote "Ipersfera"....thats bull s//t.....you know. I mean what do you think.....Cilet shajne nga motra dhe cilet hiqen per kopetenta....
Megjithate, tema prandaj eshte hapur...per te marre e per te dhene me njeri-tjetrin (nejse do pyetur "qorri").
Later hun, bye.

Postuar nga Albtiger datë 09 Prill 2004 - 11:31:

Se mora vesh dhe nje tjeter....(por eshte me lab e malok)

Krushqia

Bene krushqi Labi me Malokun. Cuni i Malokut do martoheshe me gocen e Labit. Vajten per vizite te paret Maloket te Labet. Dreke e madhe dhe ne krye te tavolines qendronte Labi si garip.
-Po ha o te ***ja udhet - i thoshte Labi Malokut - se per ty e thera shelegun.
nje here, dy here ......Krushkut malok po i ikte truri se ndihej i ofenduar. Por dhendri i shpjegonte se keshtu e kishin zakon te folurit Labet nga keto ane te thella te Shqiperise Jugore.
Nejse.....vete Labi te Maloku tani per t'i kthyer viziten.
E ben maloku darken, dy here sa darka e Labit. Duke u perpjekur Maloku per te mesuar ato zakonet Labe here pas here i thoshte krushkut garip Lab:
- Po hae o t'shisha t'xhith ato robte e shpis', se per ty e thena derrin!

Peace to yoall!

Postuar nga JaM_VlOnJaTe datë 10 Prill 2004 - 04:36:

Wink

Po pse s'thua ti mo?? Te te sjellim ndonje nga ato palltot huge fare...lol.

Postuar nga Albtiger datë 12 Prill 2004 - 19:44:

Aight....if that's what you wanna do

Keto dite ka qene koha e mire. Shyqyr Zoti po ngrohet koha.
bye bye

Postuar nga JaM_VlOnJaTe datë 14 Prill 2004 - 02:28:

Exclamation

...

Postuar nga JaM_VlOnJaTe datë 14 Prill 2004 - 02:28:

Exclamation

Me behet qejfi..
pacim.

Postuar nga JaM_VlOnJaTe datë 14 Prill 2004 - 02:30:

"Ndeshja e boxit"

Elefanti dhe papagalli ishin ne ring per tu ndeshur, po elefanti e kishte per ulje te ndeshej me papagallin, dhe keshtu filloj ndeshja e pare. Elefanti e kapi pagallin me hunde dhe e perplasi per toke dhe papagallit i rane puplat ne shesh. Ndeshjen e dyte elefanti beri te njejten gje, po papagallit kesaj radhe i rane te tera puplat ne toke. Elefanti e pa gjendjen dhe nisi te iki, po papagalli u acaru dhe filloj te shaje:
- HAAJDE KETUU MORE S******(pis qe thone ) , A TANI SI U ZHVESHA UNE PO IK TI ??!!

p.s. Elefanti mund te kete qene dhe Lab, ndersa papagalli Laluc...s'kam info. te sakta

Postuar nga Keni datë 14 Prill 2004 - 04:09:

Citim:
Po citoj ato që tha JaM_VlOnJaTe

p.s. Elefanti mund te kete qene dhe Lab, ndersa papagalli Laluc...s'kam info. te sakta

E ku riten elefanete ne male moj goc. Elefantet ritet ne fusha, prandaj i bije te jet laluc elefandi dhe papagalli lab.

Postuar nga Albtiger datë 16 Prill 2004 - 20:13:

lol

Keni ka te drejte.

Postuar nga Perendia datë 17 Prill 2004 - 04:25:

Na ishte 1 plak lab duke udhëtuar në tren dhe përballë tij 1 djal i ri laluc. Filloi laluci t'a ngacmonte xhajen dhe donte të tallej me të e i thotë:
-O xhaje është e vërtetë që ju lebërit keni 1 vrimë në gjoks?
-Po! ...i thotë plaku.
-E po hajde të të dhj*s në gjoks ...i thotë laluci dhe ja plas të qeshurit.
-E paske gjuhën brisk mor cun! .....i thotë labi.
-Po, xhaje! -i përgjigjet laluci- Brisk e kam.
-E po hajde më rruaj cik *****n!! ....i thotë labi.

Postuar nga JaM_VlOnJaTe datë 17 Prill 2004 - 05:40:

Talking

Obobooo. te nxirrni bojne dhe ju tani!! Une e shkreta po mundohesha te nxirrja lagjen mire.....ketaa... (j/k)

Postuar nga LiL__TrEaSuRe datë 17 Prill 2004 - 06:45:

Talking

Oooooh Perendi sa kam qeshur me kete barsaleten tende o Perendia...O leber edhe laluca a keni me histori per te ndare me ne??amani se qenkerkan sh tulle...pershendetje.

puc-puc ELA

Postuar nga qorri datë 18 Prill 2004 - 21:07:

Re: po kjo ??????

Citim:
- A di not o Lab?

Thanks from Albtiger.

Ja ta mbaroj une kete barcaleten tende.
I thote labi lales ah vetem po nuk ndaloi lumi pa ta tregoj une ty.Lala nga ana tjeter si gangster qe ishte i pergjigjet po he dhe ti mor lab nuk mund te beje nje shaka tjetri -i thote lala dhe i mblodhi prape plackat.

Gjithsej 5 faqe: [1] 2 3 4 5 »
Trego 214 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.