Forumi Horizont | Gjithsej 5 faqe: [1] 2 3 4 5 » Trego 228 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Anëtarët e forumit flasin mbi veten (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=310)
-- Votoni per çiftin forumor 2010! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17938)
Votoni per çiftin forumor 2010!
Debora - Trull, terhiq e mos e keput
Petter - Niqua, Adami & Eva
AngelDevil - Syrius, Engjell apo djall?
Biondia - Fajtor, Endrra & zgjimi (+ stoli)
Cedrus - kotka, Eksperienca & embelsia
Ingemetalboy - Enya, letra & lapsi
Antip- Vizioner, Endrra e nje ante vere
Amor- Cécé, Pushteti & intriga
Ceci- Kurti, Rouleta Ruse
Katilesha- Air-force-one, Iluzione te arritshme
Piktor - charlotte, Charlotte au fraise
Eria - Raimondi, Dedektivi & Viktima
Lezhjani - Lela-dr, Aventura & korrektesia
Cifti qe me mundoi me teper ishte biondia & faja. Veshtirsia ime ka qene te zgjimi i fajes ne mengjes me kenget e biondes
O usta murati, o usta...
Dy polet e kunderta a terhiqen?
Votim te mbare
Kam bo nje gabim te pafalshem Kam len Glak pa asnje femer
O zot vdeksha une qe e lash beqar
Me thuj ti me ke do dhe une do boj çmos te te martoj
S'du hile veç kam dy pretendente vete per pak desh vuna te tretin por ate e kam te perjetshem
cece vota ime per pushtetin me intrig
sbejn pa njera tjetren
Protestoj, jo se refuzon gje, por do preferoja ndonje vejushe, nja dy muaj martuar qe i ka shkuar burri per lesh diku andej nga Afganistani.
Re: Votoni per çiftin forumor 2010!
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Debora - Trull, terhiq e mos e keput
Re: Re: Votoni per çiftin forumor 2010!
Citim:
Po citoj ato që tha AmonAmarth
Hiqe emrin tim nga lista ....................
Citim:
Biondia - Fajtor, Endrra & zgjimi (+ stoli) ;
Cifti qe me mundoi me teper ishte biondia & faja. Veshtirsia ime ka qene te zgjimi i fajes ne mengjes me kenget e biondes![]()
O usta murati, o usta...
![]()
Dy polet e kunderta a terhiqen?
![]()
Votim te mbare![]()
kesaj i thojne te te ciftosin me zor.... po ate Sander mafishen e pyete mi Cec apo yyyyy ti
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
kesaj i thojne te te ciftosin me zor.... po ate Sander mafishen e pyete mi Cec apo yyyyy ti![]()
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
Kjo eshte e qellimshme. Ka vene ne dyshim aftesite e tua soxoerotikoforumistovirtualiste
Citim:
shume fjale te medhaja thua zotrote ... dua te ciftosem me cedrus![]()
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
e prit ne ti avash spo qahem une qe me kan ven me polin e kundert boke llafe ti ...ai antari me siper (qe i prishte llastiku i brekeve asaj femre ishallla)thote me hiq nga lista ...ti thua te nderrosh partner ca u be ketu u liberalizuan vizat e ...kjo eshte lista nuk nderrohetpike ose me sakte 2 pika...
Citim:
jo moj nuk qahem se kshu goxha mashkull me kane gjet ... apo se kam ene ketu afer 1 lagje me tutje![]()
![]()
Citim:
shume fjale te medhaja thua zotrote ... dua te ciftosem me cedrus![]()
Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
Perse e ke fjalen mi Angel, do lujm balet ne akull?
Di te patinosh ti zemra?
Citim:
kesaj i thojne te te ciftosin me zor.... po ate Sander mafishen e pyete mi Cec apo yyyyy ti![]()
![]()
Mossss, ca kembesh thu mi Cece. Imagjino mu te kembet e Biondes qe me ve ket kengen per te me zgju:
Ti kujto se po tallem eee? E ve me verte ajo
Prape me Turll mua?! Jam kundra. E treguam sondazhin e pare qe nuk bejme si cift.
Plotesojani deshiren turllit. Mua me vini me ke te doni, ose mos me vini asnje. S'kam shume pretendime keshtu virtualisht.
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Mossss, ca kembesh thu mi Cece. Imagjino mu te kembet e Biondes qe me ve ket kengen per te me zgju:
Ti kujto se po tallem eee? E ve me verte ajo![]()
Citim:
Petter - Niqua, Adami & Eva
Citim:
Po citoj ato që tha Niqua
ufffffffff kush e doru tani petter ne privat
une votova per Eria - Raimondi..
Votova peter- niqua. Shkojne si cift besoj. Te dy single. Plus qe dhe jetojne ne te njejtin qytet. Kane shpresa bashke.
deb ishalla spo me kap ligji.. akoma i vogel petter
Citim:
Amor- Cécé, Pushteti & intriga![]()
Ceci- Kurti, Rouleta Ruse![]()
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Po ti moj pise e keqe, veten e paske prenotuar dyfish kurse mua me paske lene te kalbem ne monogami? Auuuuuu...![]()
S'do beje nje leshim per Kurtin? Po thoja ta ndanim bashke... Ti e di sa shume e kam perzemer Kurtin.
Citim:
S'do beje nje leshim per Kurtin? Po thoja ta ndanim bashke...Ti e di sa shume e kam perzemer Kurtin.
Me behet qejfi qe dashnia jote ndaj meje eshte aq groteske sa te ben te mbikalosh mbi posesivitetin tend, Cécé.
Citim:
Me behet qejfi qe dashnia jote ndaj meje te ben te mbikalosh mbi posesivitetin tend, Cécé.![]()
![]()
isha e interesume per noj treshe ... ka shanse Cec
Citim:
isha e interesume per noj treshe ... ka shanse Cec![]()
![]()
Citim:
Kam bo nje gabim te pafalshemKam len Glak pa asnje femer
![]()
![]()
O zot vdeksha une qe e lash beqar![]()
Me thuj ti me ke do dhe une do boj çmos te te martoj![]()
![]()
S'du hile veçkam dy pretendente vete per pak desh vuna te tretin por ate e kam te perjetshem
![]()
Citim:
Po s'ka mo tresheKatershe po deshe
![]()
me leje Gla si je me romanticizmin ti se me kenget popullor e di qe je mire ..bashkohemi bashke
Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
- hasmi te shtin ( vret ) .... i joti ta fut . Edhe ti e Cec ??!!![]()
une nuk te them gjo ( spo boj me hile ) ... te shikojm se me cilen ( nuk me ngel hatri edhe po te jen dy ) cilat do me kombinosh![]()
ke shkruar : per pak desh vuna te TRETINpo qe " mashkullore " mbaje ti , ama po qe AJo " e treta e perjetshmja " qe mendoj une ......... them se duhet t'ia vleje ... gjithmon duke pas besim te gustot e tua
![]()
![]()
Citim:
e du nr tek![]()
vdekshaaaaaaaa
Biondia e meritoj at nder ???
p.s. - ja vlen me rreziku banin ( se mos osht gjiloz ai partneri jot mi )
Citim:
- hasmi te shtin ( vret ) .... i joti ta fut . Edhe ti e Cec ??!!![]()
une nuk te them gjo ( spo boj me hile ) ... te shikojm se me cilen ( nuk me ngel hatri edhe po te jen dy ) cilat do me kombinosh![]()
ke shkruar : per pak desh vuna te TRETINpo qe " mashkullore " mbaje ti , ama po qe AJo " e treta e perjetshmja " qe mendoj une ......... them se duhet t'ia vleje ... gjithmon duke pas besim te gustot e tua
![]()
![]()
Citim:
vdekshaaaaaaaa
Biondia e meritoj at nder ???![]()
![]()
Citim:
vdekshaaaaaaaa
Biondia e meritoj at nder ???![]()
![]()
Citim:
![]()
![]()
![]()
I treti eshte mashkull![]()
Ki besim tek gustot e mija se s'do zhgenjehesh![]()
Fundja nqs s'ti plotesoj deshirat me ndonji po te jap borxh veten time se kshu pergjithmon nuk rri me njeri...shpirt i lire s'ke çi bo![]()
Citim:
e ku u bo si puna e pokerit kjo pune
![]()
s'du me rrezikupo zgjedh variantin e fundit ma mire ( TY ) po pa Amorin se ajo perdor
me Anemonen po
Citim:
![]()
![]()
Amon se vdes per femrat.Ato jane oksigjeni im.Vetem ato dine se si funksionon nje femer e vertet![]()
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Epo me kete te gjen bela ne me thote do takohemi ne Paris rri o goce se skam ndermend me u cmend ne pleqeri une...
Citim:
![]()
![]()
Amon se vdes per femrat.Ato jane oksigjeni im.Vetem ato dine se si funksionon nje femer e vertet![]()
Une dua te jem cift me Lezhjanin, ca me ke gjet mua nje qe as "hi" s'i kemi thene kurre njeri tjeterit! Me mire me bej lesbo edhe mua si veten tende o Cec, sesa me partner te " vdekur".
Citim:
Po citoj ato që tha Enya
Une dua te jem cift me Lezhjanin, ca me ke gjet mua nje qe as "hi" s'i kemi thene kurre njeri tjeterit! Me mire me bej lesbo edhe mua si veten tende o Cec, sesa me partner te " vdekur".
Citim:
prap that ngela une ......fat mjalti paskam pas
Citim:
Ty do t'a njomim amon mos qaj![]()
![]()
Vetem tranzit po deshe![]()
Gjithsej 5 faqe: [1] 2 3 4 5 » Trego 228 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.