Forumi Horizont | Trego 23 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Addiction??? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18346)
Addiction???
Me pare isha addicted ne pirjen e duhanit. e kam pire gjate gjithe shkolles mesme, vetem sepse miqte e mi e beshin ate, thjesht isha kurioze dhe ndjeva presion ta provoja, keshtu qe
pija vetem per te pire duhan. Pasi "coolness" wore off e kam lene. Ne nje menyre kam zevendesuar pirjen e duhanit me alkol.... e pa mundeshme te dal ne lokal dhe mos te pi.... tonik pa vodca sikur nuk ka shije.. can't have fun without getting a buzz sometimes i wonder if am an alcoholic!
se di nese eshte addiction apo thjesht a mind thing... apo mind thing is an addiction???
po ashtu jam shopaholic..blej gjera qe sme duhen apo qe sme hyjne fare ne pune.. i shop just to shop..!!!!!!
ka njeri probleme te tilla???
ca o addicted se po m'iken petlla
Ore po ky rajmondi nuk esht nga VL? "nel senso che nn e l'unico"
Alkoli ty te shkon niqua, tben more sexy lol
Re: Addiction???
Citim:nuk i quaj probleme kto dreqe:p
Po citoj ato që tha Niqua
ka njeri probleme te tilla???
Citim:
Po citoj ato që tha Petter
Alkoli ty te shkon niqua, tben more sexy lol
Re: Re: Addiction???
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
nuk i quaj probleme kto dreqe:p
gjithe njerzit jane pak a shume eddicted ne dicka. sekreti them une eshte te behesh addicted ne gjera te mira per ty.
p.sh alkoli me ben te semure kto vitet e fundit dhe nuk e perdor aspak, heren e fundit qe kam pire ka muaj.
por ja fus marijuana, qe te shton oreksin teper, kam ngrene aq shume mbreme akoma sot njehem si nje grua shtatzene por edhe ktu sekreti ngelet te blejsh shume fruta dhe pastaj mund te hash gjithe diten, por mbreme kam ngrene pizza gjithe naten
shpeshhere degjoj vetem nje kenge per dy tre dite rresht...sepse nuk dua tja prish terezin imagjinates me nje kenge tjeter sado e bukur te jete kjo e fundit.
p.sh kto dy tre dite
And I do believe it’s true
That there are roads left in both of our shoes
But if the silence takes you
Then I hope it takes me too
So brown eyes I hold you near
Cause you’re the only song I want to hear
A melody softly soaring through my atmosphere
ika tja fus a loz golf tani, another addiction of mine
Re: Re: Re: Addiction???
Citim:tani e gjeta perse sme dilet jashte kurre mua, se nuk pij alkol me! lol
kurt, ndonjeher me hy dhe frika.. vitin qe kaloj ndejta 1 muaj pa pi dhe s'mu dilte out..
do mpelqente te behesha i her tape, po mazallah se mzen
Citim:
hahahaha petter, mire qe se kam me sherr...
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
tani e gjeta perse sme dilet jashte kurre mua, se nuk pij alkol me! lol
ska pse te hyj frika, se qenke taman normale duhet te te hyj frika nese don te dalesh cdo dite e nate kur nuk pin, than it means you're naturaly on crack! this way you good to go. lol
Citim:
Po citoj ato që tha fleurs de l'orne
do mpelqente te behesha i her tape, po mazallah se mzen
Citim:
Kur ta kesh me sherr dil nga lali... Ta ujdisim dhe punen e addictit lol
Citim:
hahahaha kam petter une si ty.. pi ai e dejem une
Citim:
o vdeksha kush me erdhi mu, ec mqetso çik se mben nervoze keta filozofet e politikanet..
ti mduket do mbesh tap mu,,du vertet ta provoj ket ndjesi..kur tvij andej, ose ti ketu i miss you
ishalla sme del ndonje surprize e keqe, se me ka ndodh diçka, qe se prisja, nese do jem ketu, vdeksha un, se do rrim bashke kissssssssssssssssssssssssss.
Filozofe? ja shif se ktu i ke duan dmth te jen
Citim:
ishalla sme del ndonje surprize e keqe, se me ka ndodh diçka, qe se prisja, nese do jem ketu, vdeksha un, se do rrim bashke kissssssssssssssssssssssssss.
Filozofe? ja shif se ktu i ke duan dmth te jen
mbush aparatin, celularin plot fotografi. fotografi qe kurre s'do me duhen!
KAM DHE NJE VES TJETER QE KUR PI I NXJERR TE GJITHA SEKRETET
Niqua, per ty lali osht addicted in secret lol
Citim:
Niqua, per ty lali osht addicted in secret lol
E kisha fjalen im addicted about u
ohh hahahah po pra. kam gjakun e amel
E ke maj naqe e ke... po ku bahesh? se ke hup krejt...
Trego 23 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.