Forumi Horizont Gjithsej 5 faqe: [1] 2 3 4 5 »
Trego 232 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të ndryshme (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=36)
-- çfare te mete keni ne personalitetin tuaj °°°°°° (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8945)

Postuar nga °°°°° datë 25 Korrik 2005 - 23:32:

Talking çfare te mete keni ne personalitetin tuaj °°°°°°

ok po e filloj une i pari
une pershembull jam nevrik
edhe dembel

Postuar nga unforgiven datë 26 Korrik 2005 - 01:11:

Re: çfare te mete keni ne personalitetin tuaj °°°°°°

Citim:
Po citoj ato që tha °°°°°
ok po e filloj une i pari
une pershembull jam nevrik
edhe dembel

Dembel dhe nevrik??? Kurre s'kam pare ndonje dembel te jete nevrik..

Me sa di une tipat dembele nuk e vrasin trurin per asgje, perndryshe do tu jepnin duarve dhe trurit..por si behet qe paska dhe dembela qe acarojne trurin..
rasti me real, dembeli me i ri i forumit ka zgjedhur per username te njejtin simbol te perseritur..pse te lodhe trurin dembeli yne..
jo per gje por kam nje pyetje per ty:-evolon apo degradon truri i dembelit me kalimin e kohes???

Postuar nga Syri_Magjik datë 26 Korrik 2005 - 03:21:

Te them te drejten nuk e di!

Por jam e sigurte me sa me njhni ju mund te me thoni se cfare te mete kam, nuk me ngelet qefi seriozisht e kam! Po sme that sbesoj se do e mar vesh se cfare te mete kam ne personalitetin tim!

Po ju ndihmoj pakez, sjam dembele, sjam nevrike, nuk keqkuptoj, sjam xheloze, as grindavece qe ka te bej pak a shum me nevrike, dhe te tjerat me thoni ju PO TE DONI!

Postuar nga Lela_Dr datë 26 Korrik 2005 - 04:02:

Une jam kokeforte......
Tani te tjerat nuk me vijne ne mendje, kush me njeh le ti thote......

Postuar nga °°°°° datë 26 Korrik 2005 - 15:22:

Re: Te them te drejten nuk e di!

Citim:
Po citoj ato që tha Syri_Magjik
Por jam e sigurte me sa me njhni ju mund te me thoni se cfare te mete kam, nuk me ngelet qefi seriozisht e kam! Po sme that sbesoj se do e mar vesh se cfare te mete kam ne personalitetin tim!

Po ju ndihmoj pakez, sjam dembele, sjam nevrike, nuk keqkuptoj, sjam xheloze, as grindavece qe ka te bej pak a shum me nevrike, dhe te tjerat me thoni ju PO TE DONI!

mos je gjenjeshtare gjumashe llafazane etj etj ....

Postuar nga halfgang datë 26 Korrik 2005 - 16:10:

Re: Te them te drejten nuk e di!

Citim:
Po citoj ato që tha Syri_Magjik

ke harruar me kryesoren je GENJESHTARE...

Postuar nga Iyua datë 26 Korrik 2005 - 18:06:

Cfare te mete kam un....... hemmmmm Mendoj se jam shume e Sinqerte, kokeforte my "way or dhe highway" Kur i futem nje pune o e bej o Vdes(Kembngulse), bej shume per shoqerine,... kaq per sot se sme kujtohen me
Pacim.....

Postuar nga °°°°° datë 26 Korrik 2005 - 21:19:

Re: Re: çfare te mete keni ne personalitetin tuaj °°°°°°

Citim:
Po citoj ato që tha unforgiven

Dembel dhe nevrik??? Kurre s'kam pare ndonje dembel te jete nevrik..

Me sa di une tipat dembele nuk e vrasin trurin per asgje, perndryshe do tu jepnin duarve dhe trurit..por si behet qe paska dhe dembela qe acarojne trurin..
rasti me real, dembeli me i ri i forumit ka zgjedhur per username te njejtin simbol te perseritur..pse te lodhe trurin dembeli yne..
jo per gje por kam nje pyetje per ty:-evolon apo degradon truri i dembelit me kalimin e kohes???

ke mer plak ke dembel=nevrik=psiqik

Postuar nga Syri_Magjik datë 26 Korrik 2005 - 21:30:

THENK YOU!

Citim:
Po citoj ato që tha halfgang

ke harruar me kryesoren je GENJESHTARE...

FALEMINDERIT QE ME THE SE NUK E DIJA O HALFGANG!
Se skupton ti ca te bej une, megjithse ska gje e kuptove me vones!

Llafazane jo nuk jam

Postuar nga Sykaltra_Shqiptare datë 26 Korrik 2005 - 21:46:

Smile

E meta ime eshte qe Dashuroj me gjithe Shpirt Shkodranin e Qeshur!

__

Postuar nga °°°°° datë 26 Korrik 2005 - 21:56:

Talking

Citim:
Po citoj ato që tha Sykaltra_Gangos
E meta ime eshte qe Dashuroj me gjithe Shpirt Shkodranin e Qeshur!

__

lal na vdiqe me ate po te them maro shkollen njiher

Postuar nga iliriusa datë 08 Gusht 2005 - 10:55:

Ok, te metat e mia...

As une s'kam aq durim sa ti numeroj te gjitha por po them ato me kryesoret.
*Pothuajse gjithemon pendohem per veprimet qe bej.
*Dua gjithemon t'ju tregoj te tjerve mbi librin e fundit qe kam lexuar apo po lexoj.
*Bej shume pyetje
*Edhe e kam te veshtire te pasqyroj ne fytyre ate qe ndjej ne shpirt. Gjithemon keqkuptohem me njerzit per kete.

Keto jane me kryesoret, nqs ndokush ka interes per ato te tjerat me lini te ditur.
Pershendetje!!!

Postuar nga amoxil datë 12 Tetor 2005 - 18:42:

E meta ime eshte se nuk mund ti duroj dot hipokritet dhe dyftyret.

Jo vetem qe si mbaj shok por edhe i kritikoj kur te me dalin ne ftyre.

Nuk eshte e mire pasi ne jete do te kemi pune me karaktere te ndryshme por ja qe si duroj dot te shkreten me irritojne pa mase.

Postuar nga i/e paregjistruar datë 13 Tetor 2005 - 04:35:

Re: Ok, te metat e mia...

Citim:
Po citoj ato që tha iliriusa

*Edhe e kam te veshtire te pasqyroj ne fytyre ate qe ndjej ne shpirt. Gjithemon keqkuptohem me njerzit per kete.

Ndersa une kam te kunderten, c'do reagim me pasqyrohet ne fytyre para se te arrij ta kontrolloj dhe per kete arsye me lexojne te tjeret pa shume mund.
Jam munduar ta ndryshoj kete pjese te natyres time, por eshte e pamundur. Sapo ma proceson truri nje reagim, shfaqet haptas dhe impulsivisht ne fytyre. Sa inat.

Postuar nga iliriusa datë 13 Tetor 2005 - 09:58:

Keila, nuk eshte gje e keqe kjo vetia juaj. Pa mendo per nje minute se sa pune do te duhej ta shpjegoje me fjale gjithecka ndjeje sepse nuk arrin askush te ta lexoj ne fytyre. Ne shumicen e rasteve cfare shfaqet ne fytyren time e marrin tjeter per tjeter..., me duhet te flas e te flas qe ti sqaroj njerzit se nuk eshte ashtu sic mendojn ata.
Ti te pakten, ne kete menyre, je gjithemon e sinqert apo jo?
Sinqeriteti nuk eshte asnjehere i gabuar!
Thjesht mendimi im!

Postuar nga i/e paregjistruar datë 17 Tetor 2005 - 04:21:

iliriusa, ne fakt ashtu eshte, se une e vleresoj jashte mase sinqeritetin, por kur njerezit te lexojne fytyren sinqeriteti te imponohet dhe disa reagime te sinqerta por impulsive jane me mire te mbahen brenda (gje qe se bej dot). Psh. kur te vjen inat per dicka sidomos ne ambjente pune eshte mire te mbahet perbrenda deri qe te jesh e zonja qe te logjikosh dhe te argumentosh qendrimin tend, dhe leximi i inatit ne fytyre nga koleget tregon dobesi dhe vetem te prish pune (mendoj un).

Postuar nga iliriusa datë 17 Tetor 2005 - 04:42:

Epo cdo e mire e ka nje te keqe s'ke c'i ben.
Pershendetje!

Postuar nga Lord_Of_The_Strings datë 17 Tetor 2005 - 17:43:

E meta ime e vetme...

Teper i mire per te qene i vertete....

Postuar nga oliinter datë 17 Tetor 2005 - 17:52:

jam shume i dobet perpara nje bukurie femerore.

ndonjehere jam i mire edhe me ata qe zduhet me qene.

kto 2 veti jane me te theksuara per mua.

tung!

Postuar nga Kela datë 17 Tetor 2005 - 19:08:

E meta ime eshte se jam shume shume kerkuese ndaj vetes. Gjithmone kam synuar te kem dhe te arrij me te miren,por kjo s'ka fund...... Keshtuqe do te mbetem gjithmone kerkuese ndaj vetes dhe mjedisit rrethues!

Postuar nga naimi datë 17 Tetor 2005 - 22:46:

haa

Pasi te gjithe njerzit kane te meta Normalishte se edhe une kam te meta
por nje gje nuk munde ta ndryshoje se Gezimet dhe Hidhrimet ikam ne nje mase qe nuk gezohem shum por edhe nuk hidhrohem shume dhe nuk ndryshoje ka te fryne era etj.

Postuar nga Cindi datë 17 Tetor 2005 - 23:53:

Citim:
Po citoj ato që tha amoxil
E meta ime eshte se nuk mund ti duroj dot hipokritet dhe dyftyret.

Jo vetem qe si mbaj shok por edhe i kritikoj kur te me dalin ne ftyre.

Nuk eshte e mire pasi ne jete do te kemi pune me karaktere te ndryshme por ja qe si duroj dot te shkreten me irritojne pa mase.

Kjo nuk eshte e mete i dashur Amoxil. Ky eshte virtyt. Sa do te doja edhe une te kisha kurajon tuaj tua perplasja ne fytyre dhe le te flija pastaj rehat.

Postuar nga Cindi datë 17 Tetor 2005 - 23:57:

Kerkoj te falur, pa patur faj, per hir te marredhenjeve te mira.

Postuar nga roke datë 18 Tetor 2005 - 09:56:

E meta ime....E meta ime eshte se prish shume leke.

Postuar nga iliriusa datë 18 Tetor 2005 - 10:07:

Citim:
Po citoj ato që tha roke
E meta ime....E meta ime eshte se prish shume leke.

Roke, ke pa prish!
Keshtu qe s'eshte ndonje e mete e madhe.

Postuar nga roke datë 18 Tetor 2005 - 10:25:

Do ti qe edhe kur s'kam prish leke:p:p

Postuar nga Lord_Of_The_Strings datë 18 Tetor 2005 - 12:07:

Po ti a derman. dhe me mjell hua rron? Mire qe s'te kemi komshi...

Postuar nga anitamece datë 18 Tetor 2005 - 13:41:

Nuk them kurre me fal, sepse mundohem qe mos te arrij ne ate pike.Dhe nuk them te lutem, e di qe e kam gabim ne kete pike por s'e perdor dot kete fjale vetem kur jam duke folur me prinderit e mi.

Postuar nga capkenia durrsake datë 19 Nëntor 2005 - 02:08:

hmm tem interesante

,po them se kam dhe un ca si psh jam ca e ndrojtur edhe pse do me
pelqente te isha me e shkathet, te tjeret me thone qe jam kokeforte po mua sme mbushet qe sme mbushet mendja qe kjo eshte e vertete, (: besoj shume tek te tjeret(dhe pastaj e pesoj dhe bukur un e rri e ankohem)
mund te kete dhe te tjera po spo rri te mendj me gjate se do mendoja pastaj se kam vec te meta .

Postuar nga iliriusa datë 13 Korrik 2006 - 11:25:

Durimin edhe sinqeritetin.

Postuar nga Eyesight datë 13 Korrik 2006 - 17:38:

Kokeforte padyshim (nuk dua dhe nuk ka perse ti shpjegohem te tjereve per menyren se si i bej gjerat, thjesht eshte menyra ime)... si dhe i marr gjerat shume emocionalisht

Postuar nga buzeqeshja datë 16 Korrik 2006 - 01:32:

naivitetin (shum njerez perfitojn nga kjo e mete imja)

Postuar nga LiL__TrEaSuRe datë 27 Korrik 2006 - 01:04:

ZEMERBUTESINE---e di qe eshte kualitet, por sh sh SHHHHHH njrez e marrin per granted...

puc-puc unA:zemer

Postuar nga Nigo datë 27 Korrik 2006 - 01:21:

Mirbesim(besoj të tjerët pa asnjë arsye)........

Postuar nga cupka datë 27 Korrik 2006 - 01:23:

Re: hmm tem interesante

Citim:
Po citoj ato që tha capkenia durrsake
,te tjeret me thone qe jam kokeforte po mua sme mbushet qe sme mbushet mendja qe kjo eshte e vertete

lolol rofsh se me kenaqe!
Me mire qe nuk te mbushet mendja kollaj se po te te mbushej mendja qe je kokeforte atehere do te thote qe je kokeforte ndersa ty qe ste mbushet mendja qe je kokeforte dhe do te thote qe nuk je. Dmth i bie si te thuash une te pash qe ti me pe kur ti bere sikur s'me pe kur me pe qe une te pashe.
lol

E meta ime me e madhe eshte se mbaj shume meri.

Postuar nga oliinter datë 27 Korrik 2006 - 15:34:

kam inat aferat e pista dhe i sulmoj jashte mase edhe atje kur nuk me takon

Postuar nga freespirit datë 10 Gusht 2006 - 10:09:

E meta ime me e madhe eshte se jam pak naive me njerezit u jap dhe i kuptoj me shume nga c'me kuptojne. Pak egoiste, nevrike dhe impulsive dhe nuk genjej dot ( mos ju duket qeshrake por eshte e vertet).
pershendetje

Postuar nga Lela_Dr datë 10 Gusht 2006 - 15:33:

Edhe une jam shume e sinqerte me njerezit, por nuk mund ta quaj te mete sepse eshte pjese e personalitetin tim qe disave i pelqen dhe disave jo.

Postuar nga ~Enigme~ datë 10 Gusht 2006 - 18:31:

paragjykuse dhe mosbesuese!!!!

Postuar nga Cindi datë 10 Gusht 2006 - 19:55:

Citim:
Po citoj ato që tha ~Enigme~
paragjykuse dhe mosbesuese!!!!

E kemi kuptuar qe nga pseudonimi jot
Veshtire eshte ta pranojme

E meta ime:

Nuk harroj kollaj..............

Postuar nga Niqua datë 10 Gusht 2006 - 21:20:

e kam tmerr genjeshtren dhe kur me genjen dikush nuk durohem pa ja than troc, dhe ateher ma marrin njerzit inat.

i would rather hurt myself than others

nuk kam durim per asigja, i du gjerat tak fak

kur pi 2 gota flas per politike

jam shume superstitious

uffffff kam shume te meta aman

Postuar nga lorie datë 11 Gusht 2006 - 00:17:

gjerat qe nuk me pelqejne tek mua:(

1---i am selfish and self-centered.( kjo ne fakt eshte ne natyren njerezore por do ndryshoje sepse eshte ne listen e gjerave qe duhen ndryshuar )
2---analizoj gjerat me shume se c'duhen duke lene keshtu qe momentet te me rreshkasin nga duart.
3----jam perfeksioniste me veten ,e shtyj veten ne maks per cdo gje, dhe toleruese me te tjeret.
(kam edhe te tjera por keto jane te metat me te medha)

Postuar nga Sy_jeshilja datë 11 Gusht 2006 - 00:30:

1. Jam shume naive, e urrej veten per kete.

2. Shume mosbesuese, kjo vjen si rrjedhoje e te pares. Duke e ditur qe jam naive, me duket sikur te gjithe njerezit duan te ma "fusin" ( s'po gjej fjale tjeter per kete, sorry), edhe cdo gje qe ndodh rreth meje e shikoj me mosbesim.

3. Nuk kerkoj shume nga vetja, bie shume shpejt ne pesimizem, e le veten te me marre rryma , shpesh me duket sikur sjam e zonja per asgje, dhe nuk e shtyj aspak veten per te dale prej kesaj gjendje.

4. Jam shume e drejte, ndoshta me shume se c'duhet. Aq sa njerezit perreth me tallin, duke me thene , " zgjohu , se ska njeri te drejte sot, duhet te jesh pak dobic" ( oops, sorry dhe per kete fjalen, spo me vijne fjalet e duhura ne mend ).

Nuk mendoj se i ndryshoj dot keto, me duket se keshtu jam gatuar.

Postuar nga lorie datë 11 Gusht 2006 - 01:15:

kujt

do ti hedhesh hi syve ti me..? :p

ja te shtoj edhe nje une: ngaqe pelqej perfeksionizmin ,nuk pelqej te me kritikojne. Dhe kjo i ben njerezit te merziten.

Postuar nga Sy_jeshilja datë 11 Gusht 2006 - 01:23:

Per ke te ze be mi qe nuk dua t'i hedh sy njeriut. ( sikur thuhet ne bible qe sduhet te zesh be, apo jo ? ). Po e bej dhe F... si veten. Sa qe ndonjehere them , me mire te jete si bota, se nuk do mbijetoje dot.

Po xheloze ne maksimum e thashe une qe jam ?

Postuar nga Enya datë 11 Gusht 2006 - 01:25:

1-"Mendoj me shume per te Miren e te tjereve, sesa per te Miren time."

Dobesi qe duhet shrrenjosur me themel!!!!

Postuar nga RIP Gibbs datë 30 Gusht 2006 - 00:18:

...

Nxehem shpejt. Me njerezit qe dua me shume.

Postuar nga Lela_Dr datë 30 Gusht 2006 - 03:17:

I besoj shume njerezve, dhe kjo me shkakton gjithmone zhgenjim

Postuar nga agata datë 30 Gusht 2006 - 03:27:

Un do e kisha me te lehte te thoja cfare te mete nuk kam

Postuar nga Animal datë 16 Shtator 2006 - 13:30:

shume posesiv dhe egoist...
egoismi ne te vertet me ka bere te eci perpara kshuqe per mua nuk eshte difekt.

Gjithsej 5 faqe: [1] 2 3 4 5 »
Trego 232 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.