Forumi Horizont | Trego 24 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- Forumistet pas 40 vjetesh (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=16732)
Forumistet pas 40 vjetesh
Si do jene forumistet pas 40 vjetesh?
Une i imagjinoj ca plaka ketu ne forum duke shtypur akoma me koken te ulur dhe syqe si bith kavanozi
Re: Forumistet pas 40 vjetesh
Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
Si do jene forumistet pas 40 vjetesh?
Une i imagjinoj ca plaka ketu ne forum duke shtypur akoma me koken te ulur dhe syqe si bith kavanozi
Re: Forumistet pas 40 vjetesh
Citim:
nuk e di pse me erdhi ndermend mjeko-inermierja qe pas 40 vjetesh minimumi do kete nevoje per 40 klizma ne dite (kjo per shkak se nuk flet dot) dhe me e bukura eshte se kete sherbim duhet tja bejne ata te cilet ajo i ka trajtuar me fjalorin e saje mjaaaaalte te eeeeeembel
Re: Re: Forumistet pas 40 vjetesh
Gjalle po kshu
Citim:
Po citoj ato që tha turll
Shpresoj te jem gjalle ......![]()
![]()
Ja edhe ti qe te mos merzitesh
Citim:
Po citoj ato që tha akrepi2008
nuk e di pse me erdhi ndermend mjeko-inermierja qe pas 40 vjetesh minimumi do kete nevoje per 40 klizma ne dite (kjo per shkak se nuk flet dot) dhe me e bukura eshte se kete sherbim duhet tja bejne ata te cilet ajo i ka trajtuar me fjalorin e saje mjaaaaalte te eeeeeembel
Citim:
Ja edhe ti qe te mos merzitesh
Citim:
me kte tjetren ja ke fut kot o F/M cedrus
ti psh je tani keshtu...
Citim:
E dija qe ishe pak me i hajthem, mire bere qe e nxore autoportretin.
Gabim une si gjithnje
Ore po ate ku e ke fshehur ashtu?
Ore brisku hajde se vete e vjen, po veglen ku e paske fshehur ashtu?
Nga fytyra qenke i lezecem nuk kam cte them.
cedrusi, ku ishim te vegjel jevgjit e lagjes ku nxeheshin na shanin : ik o jevg!
Mos bej edhe ti keshtu se te thshe se une nuk ju diskriminoj po ju pranoj sic jeni.
Nje polic fshati e zuri nata ne qytet dhe shkoi te flinte te shpia e oficerave.
Ne dhome i takoi te flinte me nje gjeneral.
Para se te flinte e porsit kamarierin qe ta zgjonte heret se duhej te kthehej shpejt ne fshat.
Mire, i thote kamarieri - te zgjoj ne 5.30, ne rregull.
Ne rregull, e shkoi te flinte.
Ne mengjes kamrieri shkoi ta zgjonte, ky nga nxitimi ne vend qe te vishte kostumin e vet , veshi kostumin e gjeneralit dhe kur u pa ne pasqyre ju duk vetja gjeneral.
Boooooooo çfare gomarit ky kamarieri ne vend qe te zgjonte policin ka zgjuar gjeneralin dhe u zhvesh dhe u fut serish ne shtrat.
Citim:
cedrusi, ku ishim te vegjel jevgjit e lagjes ku nxeheshin na shanin : ik o jevg!
Mos bej edhe ti keshtu se te thshe se une nuk ju diskriminoj po ju pranoj sic jeni.![]()
Citim:
E po mos me lufto me armet e mia edhe ti. Cfare kavalieri je.
![]()
Nje keshille te vogel meqe e qelbe ambientin me fotot dhe keto fjalet e fundit
Citim:
mos u bej bajat/e me shume se kaq. copyrait do per ato qe bej e them une. ja cedrus keto sjellje dhe shume te tjera ju bejne qe komuniteti heteroseksual tju urreje. Po une jo se te kuptoj qe ke halle. nga halli e ben moj/mor njeri. bej cte duash me trupin tend.
close
per ta mbyllur cedrus keto jane fjalet e tua
Citim:
per ta mbyllur cedrus keto jane fjalet e tua
Cuna dhe goca permbajuni ca....lerini edhe anetaret e tjere te shkruajne!
PS: un pervete mendoj se nuk do te jem forumist pas 40 vjetesh...kaq!
Eshti si ajo shprehja "femijet jane e ardhmja jone" nderkohe qe ne te ardhmen ata sdo te jene femije me por te rritur keshtu qe nuk jane fermijet e ardhmja !
Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
Cuna dhe goca permbajuni ca....lerini edhe anetaret e tjere te shkruajne!
PS: un pervete mendoj se nuk do te jem forumist pas 40 vjetesh...kaq!
Eshti si ajo shprehja "femijet jane e ardhmja jone" nderkohe qe ne te ardhmen ata sdo te jene femije me por te rritur keshtu qe nuk jane fermijet e ardhmja !
????
Mos me detyroni se nuk e them se kush eshte
As kete
Forumistet do jene specie e mbrojtur nga WWF, ne rastin me optimist. :p
Bleta -sot
....Dhe mbas 40 vjetesh
Trego 24 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.