Forumi Horizont | Gjithsej 5 faqe: [1] 2 3 4 5 » Trego 245 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- o te hap vrime te re une ty!!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8512)
o te hap vrime te re une ty!!!
hajduti i vogel
duke vjedhur njeri ne autobus ndjen qe po i vjedhin dhe portofolin e tij. kthen koken dhe kap hajdutin {vjedh hajduti hajdutin}, por kjo na ishte femer. zbresin nga autobuzi hapin muhabetet e tyre dhe doli qe ishin te dy beqare. vendosin te martohen te dy dhe te punonin bashke.
u martuhan dhe puna u vinte per mbrekulli.
mbase disa vitesh u bene te pasur dhe e lane hajdutllekun, vendosen te
bejne femije, dhe keshtu ndodhi. bene nje djale por me nje problem, dora e djathte i rinte mbyllur nuk i hapesh. 1 vjec 2 e 3 po i njejti problem. nuk lane doktor e doktor pa vajtur, por asgje. na mallkoi zoti per mekatet qe kemi bere thane. problemin e tyre e merr vesh nje burre plake dhe vete u thote ketyre sesa leke jepnin te bente te hapte doren femija.
- sa te duash -i thane ata
vete plaku te femija me nje 100 dollare dhe i thote ,
-mere kete lekun te keqen xhaxhi,
zgjatet femija per ta marre por me doren e rregullt.
- jo te keqen, jo me kete dore me doren tjeter- thote xhaja
zgjate doren tjeter femija , hap nje gishte hap dy hap doren komplet dhe nga dora e tij nje unaze floriri.
kjo - thote plaku- eshte unaza ime e marteses ma mori diten kur lindi, se une jam doktori qe e prita kur doli nga barku. [ keto ndodhin kur ngjan femija nga prinderit ]
re :
Epara ,shume e ndyre,kurse e dyta , shume vjeter
Pershendetje.
PREZENTATIVET...
vete njehere njeri ne farmaci per te blere prezentative, po nuk u dinte emrin, dhe aty nis ky dialog me farmacisten..
-me jepni nje kuti kapota- thote klienti
-pak me kulture ju lutem- thote farmacistja
- ok, me jepni nje kuti kllufash,per mikun- thote perseri ai
-ju lutem zoteri, me me kulture- thote farmacistja
nxehet ky dhe nxjerr mikun ne tavoline dhe thote
- nje kostum per mikun, ju lutem...
ora..
ishte njehere nje burre, dhe po kerkonte orendreqes pper oren e tij te prishur.. duke ecur rruges shikon ne nje dyqan nje ore te madhe te varur ne vitrine.. futet brenda dhe pyet...
- usta kam kete oren e prishur, ka mundesi ta rregulloni??
- me falni zoteri por ne nuk rregullojme ora, ne jemi doktora qe bejme synet..
-po ate oren e madhe ce keni varur aty?- pyet klienti
- po pse cfare do ti te varim aty, koq.t e klientave- pergjigjet doktori..
majmuni...
ishin mbledhur njehere shefat e policive te amerikes, rusise, dhe ai i shqiperise... mbasi biseduan per problemet e policise, u ulen per te ngrene dreken bashke, hengren dreken dhe erdhen frutat....
shefi i policise te amerikes sa do merrte banane, hidhet nje majmun nga pema merr tufen me banane dhe zhduket... i nxehur ky u thote policave te tij... -per dy ore dua majmunin te kapur bashke me gjithe bananet!!!!
u nisen keta, dhe kthehen me duar bosh ... se kapen dot...
nxehet shefi i ruseve dhe dergon dhe ai policat e tij, por asgje perseri...
ngrihet shefi shqiptar dhe i thote policave tane..
- nqs nuk keni kapur majmunin per dy ore dhe ta sillni ketu do hiqeni nga puna, dhe do internoheni...
nisen policat tane me vrap dhe diku aty ne pyll kapin nje ari... e vene poshte dhe duke e goditur pa meshire e pyesin se ku eshte majmuni..
- nuk di gje- thote ariu.. por ata vazhdonin ta godisnin perseri pa pushim..
e pa ariu qe keta skishin ndermend te pushonin se rrahuri u thote...
- dorzohem ,une jam majmuni por bananet i hengra...
e marin policat tane kete dhe e cojne tek shefi, i shikon shefi dhe u thote..
- cfare me keni sjelle ketu, ky eshte ari...
policat pergjigjen
- keshtu thua ti shef po pyete njehere se kush eshte....
hahahahhahahahaha sa kam qeshur mer ti bravo
te ndyra por te lezetshme ....pergezime
FORUMI I GRAVE...
na ishin mbledhur njehere disa nga forumet e grave te botes dhe midis tyre ishte dhe ai shqiptar.. diskutimet kryesore ishin te drejtat e grave ndaj burrave te tyre... fjalen e merr anglezja....
-kur u martova une-thote ajo- i thashe burrit qe enet do ti lante ai, dhe diten e pare nuk pashe gje qe te lante enet. as diten e dyte nuk e pashe ti lante ato, por diten e trete ai i lau.... (duartrokitje ne salle nga grate)
u ule anglezja dhe fjalen e mori francezja..
-edhe une kur u martova- thote kjo- i thashe burrit qe shtepine do ta pastronte ai... diten e pare nuk e pashe te pastronte, as diten e dyte nuk e pashe te pastronte, por te treten kur u ktheva nga puna shtepia ishte paqyre.... (bravo bravo degjoheshin nga salla)
dhe mbas kesaj e mori mikrofonin shqiptarja...
- kur u martova une- thote kjo- i thashe burrit qe ai te merte pluhurat e mobiljeve... diten e pare spashe gje, as te dyten as te treten, por diten e katert pashe njecik nga syri i majte, se mi nxiu syte ai me grushta.....
dy shoket
Dy shoke kishin disa dite pa u takuar.Pas nje jave, takohen rastesisht ne rruge dhe njeri e pyet tjetrin :
Po he mo ku je ? si ke qene ?
I dyti i thote:
Mos me pyet se kam ne jave me dhimbje koke dhe nuk kam lene ilac pa pire por nuk me bejne efekt.
Degjo ...i thote shoku i tij
Une kur me dhemb koka , bej vetem dashuri me gruan time dhe me kalon shume shpejt dhimbja.Provoje se eshte nje me nje.
Disa dite me vone takohen perseri
E pyet i pari shokun :
He mo, si je tani?
Top fare - i pergjigjet shoku
Ajo qe me the ti ishte e vertete.Ore se desh harrova te te them.Po sa shtepi te bukur qe kishe , more dreq !Pale ato mobiljet e dhomes se gjumit, au sa me kane pelqyer.Je vertet me gusto!
kartoni i verdhe..
takohen dy shoke rastesisht ne rruge, kishin pa e pare njeri tjetrin 15 vjete dhe thane ta festonin ate nate.. u ulen ne nje lokal, hengren dhe pine mire e bukur dhe kur po largoheshin vendosen te flinin tek shtepia e njerit prej tyre... vajten afer shtepise dhe hapat e tyre i degjon gruaja, dhe filloi ajo te bertiste...
- ske turp qe pi gjthe naten,harron qe ke familje, ke femije, ke grua etj...
aty del dhe vjera e tij filloi dhe ajo te njejtat.... u be ky nuk donte veten..
- hajde veme fleme nga shtepia ime sot -i thote shoku
- jo -thote ky ketu do fleme sot...
- opo hajde veme andej sot, vijme e flejme neser ketu- i thote shoku perseri.
epo ja mbushi mendjen dhe u nisen per tek shtepia e tjetrit... duke u futur ne pallat i degjon gruaja e ketit tjetrit, hap deren dhe thote.
- te keqen e burrit, erdhe zemra ime,.. te shtroj per te ngrene do lahesh apo do flesh...
ne muhabet e siper del dhe vjera e tij dhe thote..
- te keqen o dhender erdhe, te shtroj mamaja per te ngrene etj
u habit ky tjetri, si ka mundesi qe ti sillen keshtu ketit, dhe e pyet se cfare u ka bere..
-ta them pastaj kur te fleme -i pergjigjet ky- dhe i thote gruas te shtroje per te fjetur nga dhoma e miqve,se do flinte bashke me shokun...
u shtrine per te flejtur keta dhe shoku e pyet se cfare i ka bere ketyre ky qe sillen kaq mire...
- po ja thote ai, diten e pare qe u martova gruaja solli me vete nje mace, dhe kur une u ktheva nga puna(arbiter) ajo e kishte kthyer shtepine permbys, skishte lene gje ne kembe.. keshtu qe une u detyrova ti jap asaj kartonin e verdhe, dhe macja dy jave nuk beri me rremuje ne shtepi, dhe rinte urte, por mbas dy javesh ajo e beri perseri shtepine rremuje dhe une i dhashe te kuqen dhe nje plumb mbas koke...
- opo lere macen ketyre cfare u ke bere- thote shoku
- ketyre u kam dhene te verdhen, dhe tani presin te kuqen dhe plumbin prandaj sillen keshtu......
gomeret...
vete burri me vrap ne shtepi dhe futet nente krevatit...
e shikon gruaja, dhe vete e pyet..
- ca ke o burre qe bredh dhe je futur nente krevatit, po te ndjek ndonjeri???
- jo jo nuk po me ndjek njeri, por ne fshat po mbledhin te tere gomeret per te mbajtur gurre per rrugen e re qe po behet- pergjigjet burri
- e cfare pastaj, ti sje gomare qe trembesh- i thote gruaja
- epo sa ta marin vesh ata qe sjam gomar une, do ti kem bere nja 4-5 rruge me gurre une- pergjigjet burri...
per zotin je i madh...
Po ku i gjen keto histori ti o majmun dreqi se na shkrive.I kam printuar per t'ja treguar shoqeve
Hahahahaaaaaaaaaa
diten e mire pra !
faleminderit per komplimentin geranium... shume prototip ky kompliment se kisha degjuar ndonjehere....
ciao...
Re: per zotin je i madh...
Citim:
Po citoj ato që tha geranium
ti o majmun dreqi
po ja o MYZO shikojne foton qe kam vene une, dhe me kujtojne bebe....
kohet e fundit kam marre shume komplimente te tilla, ne gjuhen popullore..
po nga e moren vesh qe mua me pelqen gjuha popullore????
ua paca hua per keto komplimente...
genjeshtari....
vete njeri dhe hipen ne qershi per te ngrene.. aty kalon e zonja e qershise qe ishte plake dhe fillon e i bertet atij...
- ore cuno kush ti ka lene keto qershi ty, yt at apo jot eme, zbrit tani nga qershia ime...
- po ike moj plake- thote ky- me ler rehat te ha ca qershi...
- do ti them cunit- thote plaka- dhe do vij te rrahi ai...
- po ik moj plake se do te q. - thote cuni
spo bente ze plaka, dhe mbas disa minutash shikon kete cunin te hidhet nga pema, dhe bredh me vrape ky cuni...
-plaka thote- po ti qenke dhe hajdut dhe genjeshtar more cun....
rrashe nga gomari...
duke ikur njeri rruges hipur ne gomar, shikon nje fik, dhe ndalon gomarin poshte tij... shikon nje koker te pjekur dhe ngrihet ne kembe te samari i gomarit per ta marre.. e merr kete kokren dhe e ha, dhe me larte saj shikon nje koker tjeter, zgjatet pak e merr dhe ate dhe e ha, por pak me larte akoma shikon nje koker shume te pjekur, por nuk e arrinte dot, dhe keshtu detyrohet te varet disa dege me larte, dhe ne ate kohe i iken gomari nga poshte, dhe ai ngeli varur ne fik...
aty kalon i zoti i fikut dhe i thote..
- ca ben te fiku im ti ore..
- po ja- thote ky- rrashe nga gomari...
ishte njehere myslymani, budisti dhe katoliku... po diskutonin per mrekullite qe kishte bere feja e tyre mbi ta...
katoliku - isha njehere me varke ne mes te detit per te peshkuar, dhe papritur fillon nje stuhi e termershme.. u tremba shume se varka filloi te fusi uje nga larte dhe po mbushej avash avash... aty fillova ti lutesha jezusit te me ndihmoje dhe pas pak pushoi stuhija.. kete ka bere jezusi per mua tha katoliku...
budisti- isha njehere ne shkretetire dhe aty filloi nje ere e termershme, po levisnin dunat e reres sikur ishin tank... aty humba dhe nuk dija nga vija se nuk shikoja dot... u ula dhe fillova ti lutesha budes te me ndihmonte, dhe per pak sekonda era pushoi... kete ka bere buda per mua tha budisti...
erdhi radha e myslimanit...
isha nje dite te shtune ne park dhe isha ulur ne nje stol... aty me vjen nje femer, po ca femre... me tha qe te shkonim ne hotel dhe te benim seks, por ne myslimanet te shtunen nuk na lejohet te bejme seks.... ca te bej ca te bej, iu luta zotit dhe e cova ne hotel...
- po ku ishte mrekullia e allahut ketu???- pyeten ata
- ku ishte mrekullia???? por allahu per mua ne hotel e beri te djele, dhe rreth e qark ishte e shtune- u pergjigj myslimani....
t'rafte pika ishalla se ti qenke me gjith mend per tu thirr per darke per t'i dhene gjalleri ambientit
Halfgang
Shume te forta keto tregimet e tua...na shkrive fare....
Citim:
t'rafte pika ishalla se ti qenke me gjith mend per tu thirr per darke per t'i dhene gjalleri ambientit
![]()
rrakia
burri kishte vene re qe rakia qe ai kishte pakesohej nga dita ne dite...
nje dite vendosi te ruaj gruan e tij.. u ngrit dhe beri sikur iku ne pune, dhe u fsheh ne tavanin e shtepise..
mbasi mbaroi kafene gruaja e tij, filloi te pastronte shtepine.. duke fshire kjo mbushi nje tekje rraki dhe e ktheu, por kur e ktheu me fund i vajten syte tek tavani dhe pa burrin dhe per mos tu kuptuar kjo qe pinte rraki tha..
- bobo sa e forte qe qenka kjo dreq, si e pine burrat kete...
po une ku???
bisede midis klientit dhe te zotit te lokalit ,te njohur te dy...
klienti si cdo dite i dehur...
- do ndaj gruan, nuk durohet me- thote klienti
- ca po thua, ke shkalluar gje - thote i zoti i lokalit...
-opo do ta ndaj, e kam ndare mendjen- thote klienti
- po pse ore cfare te ka bere, ajo eshte zonje grua , e ka zili gjithe lagja-thote i zoti lokalit..
- po ja- thote klienti- vajta mbreme ne shtepi sic ika qe ketu, dhe futem ne kuzhine, dhe atje tek lavamani ishin te tera pjatat pa lare...
- pse per kete do ta ndash gruan ti, mbase ka qene e lodhur prandaj si ka lare ajo- thote i zoti i lokalit..
- po per mua nuk mendon ajo, ku do ta beja une shurren mbreme, he me thuaj ?????
zemra ime e vogel!
Po t'i mund te shkruash nje liber me gjithe keto qyfyre qe di dhe nxjerr dhe fitime pse jo!
Hallall buken qe ha se e meriton dhe lun mami qe te ka!
Ketu je ti duke shkruar ne forum.
Citim:
zemra ime e vogel!
Po t'i mund te shkruash nje liber me gjithe keto qyfyre qe di dhe nxjerr dhe fitime pse jo!
Hallall buken qe ha se e meriton dhe lun mami qe te ka!
Ketu je ti duke shkruar ne forum.
Sa kam qesh ahahahahahah
O Neri i forte je ta kam thene te rafte pika ty me kto qe ke shkrujt ( ok vetem mos u nxeh se e them me shaka
)
Po ku me shkon dhe mua syri bobo sa kam qesh ahahhhahahahah
Pacim...................
po ju dergoj nje foto te Evises:
Citim:
zemra ime e vogel!
Citim:
Po citoj ato që tha myzeqari
Na re naaaaaaa ku e pe seriozitetin ti
Ndersa per librin mos doje te thoshe se i ke mare nga ai dhe po i hedh ketu
Nejse te bukura![]()
GARA..
ishin mbledhur njehere kafshet e pyllit dhe po prisnin qe te behesh gara me vrap midis lepurit dhe breshkes, por lepuri nuk po dukej.. priten nje ore keta por ai perseri nuk po vinte, dhe aty hodhen nje short se kush do vinte ta lajmeronte ate se mos kishte harruar per garen... dhe shorti i bie breshkes per te vajtur per te lajmeruar lepurin...
u nis breshka avash avash, dhe po prisnin te tera kafshet e pyllit...
kaluan dy ore dhe disa metra me tutje u degjua nje zhurme, hipen ketri ne peme dhe shikon breshken, dhe u thote atyre qe eshte breshka..
aty fillojne te tera kafshet te therasin breshka breshka breshka....
kethen koken mbrapa breshka dhe u thote..
-do rrini urte ju apo mos te vete fare une!!!!!!
Re: Sa kam qesh ahahahahahah
Citim:
Po citoj ato që tha Evisa
O Neri i forte je ta kam thene te rafte pika ty me kto qe ke shkrujt ( ok vetem mos u nxeh se e them me shaka![]()
)
Po ku me shkon dhe mua syri bobo sa kam qesh ahahhhahahahah
Pacim...................
Re: Re: Sa kam qesh ahahahahahah
Citim:
Po citoj ato që tha halfgang
do ndryshoj titullin e temes, dhe do ta ve..
KOMPLIMENTET NE GJUHEN POPULLORE..
po cfare ju kam bere qe doni te me bjeje mua ajo pika????
po une nuk kam marre vesh akoma se cfare eshte ajo pika, eshte pike uji, eshte pike qe merr dikush ne konkurse????
kush e di se cfare pike eshte ajo te shkruaj tek forumi, tema o te hap vrime te re une ty!!!!
kjo eshte adresa ime...
pershendetje NERI
Citim:
po ju dergoj nje foto te Evises:
![]()
Re: Re: Re: Sa kam qesh ahahahahahah
Citim:
Neri hahahaha po pika eshte si shprehje popullore o cun na ka ngel dhe se heqim dot![]()
~Evisa~
Neri ok pike uji mere ombrellen se mos lagesh
Pacim...
Citim:
Neri ok pike uji mere ombrellen se mos lagesh![]()
Pacim...
Trimerite e Bajlozit ciklamin
Hallall halfgang per ato barcaletat, kam qesh si maniak ja edhe nje barcalete prej meje.
Zgjohet nje mengez Cecoja dhe sheh ne cati te shtepise nje arush lakuriq qe flirtonte pa e prishur terezine me rrezet e diellit. Menjehere i shqetesuar shkon brenda dhe shikon ne faqet e verdha (ato ku ka informacione per numra telefoni) dhe atje sigurisht sheh nje numer qe thoshte "Levizim arinj". Pa e humbur shume toruan dhe me nje gjakftohtesi te papare neper filma merr ne telefon dhe flet me Trimin qe i thote se do vij aty me Vespa per 30 min, po mos te kishte trafik.
Pasi i fut nje pordhe i lehtesuar sa me ska, Cecoja ulet ne divan per te degjuar kengen e gjinkalles qe ishte shume e trishtur pasi kishte bere sher me te dashurin nje nate ma pare "Sa bukur kendon shtriga" mendonoi Celoja dhe nje lot ju var te cepi i syrit dhe pasi qendroi per disa kohe atje ra poshte pa bere shume deme.
Nderkohe Trimi arriti dhe me perpikmerine e nje qe po i mbarojne baterite i tha Celos.
"Mjetet qe une do te perdor per heqjen e ariut nga catia jane: shkallet, nje hu i mire, nje pushke e kalibrit te rende dhe nje qen bulldog te vjeter ne moshe". Bulldogu dukej hapur qe i kishte pelqyer Celoja pasi i ishte ngjitur pas kembe si majmuni i vogel pas barkut te majmunices.
"Po si eshte plani?" Pyeti Celoja te cilin Trimi nuk po ja mbushte shume syrin dhe qe e shprehu hapur mospelqimin duke i futur nje sharje neper dhembe nga motra qenit, por per te levizur nuk luajti ama.
"Shume thjesht" tha trimi, "Une do ve shkallen do ngjitem lart dhe do ta rrezoj ariun poshte me kete hurin qe kam, kur ariu te bjere bulldogu eshte trainuar qe te kafshoje ne tope cfare bie nga siper dhe mos ta leshoje, ariu ne keto momente te veshtira do te dorezohet pa kushte dhe une do ta fus ne kafaz"
"Po pushken per cfare e ke" pyeti celoja?
"Nese ariu me rrezon mua nga catia" tha Trimi,"qello qenin sa me shepjt!"
miza...
ne autobuz nje mize nuk linte rehat nje polic, sa te hunda tek qafa,tek veshi etj.. nje moment ajo vete tek krahu i policit, ai zgjat doren me shpejtesi dhe e kap... ne ate moment ai hap dritaren e autobuzit, hedh mizen perjashta dhe thote..
- hajde ne kembe tani budallacke...
pak e ndyre, por e lezetcme. ( mbi moshen 18, dhe nen 120 vjec )
vete nje grua tek gjinekologu per vizite...
pasi shtrihet ne krevat doktori e pyet..
- cfare keni zonje, cfare ju shqeteson???
- po ja doktor- thote ajo- me dhemb vagina...
- ne rregull, zhvishuni -thote doktori..
mbasi zhvishet ajo, doktori ve dorashkat dhe fillon pune.. fut doren tek vagina saj dhe e pyet..
- ketu te dhemb???
- jo pak me brenda- thote ajo..
fut doren me thelle doktori, dhe pyet perseri..
- ketu te dhemb???
- jo jo pak me brenda - thote ajo
fut doren me thelle doktori dhe e pyet perseri..
- mos te dhemb ketu???
- jo doktor jo pak me brenda..
fut doren me thelle doktori dhe e pyet perseri..
- ketu te dhemb????
- po doktor aty me dhemb, por shume- thote ajo..
- po pse vini tek mua per vizite moj zonje??? juve ju dhembin bajamet....
PRIFTI...
ishte njehere nje prift qe nuk kishte lene nuse ne fshat pa q. (opa, opa kuptuat besoj)
aty na ishte martuar njeri dhe prifti nuk e kishte shtene ne dore akoma kete nusen e re... mundohej i shkreti, perdite nga shtepija e saj kalonte por nuk e shikonte perjashta ate nusen e re.. por nje dite e pa ate perjashta dhe filloi ky ti firshkellej asaj, por ajo nuk e ngriti koken, dhe aty iken prifti... ne darke kjo i thote burrit se cfare kishte bere prifti...
- neser dua qe te ma futesh priftin ne shtepi- i thote burri asaj..
- ca po thua o burre - thote kjo..
- degjo ca po te them une, neser e dua priftin ketu ne shtepi-thote burri perseri..
vjen e nesermja dhe prifti kalon perpara shtepise se asaj, shikon nusen e re perjashta dhe filloi ti firshkellente ky, dhe ajo buzeqeshi.. u afrua prifti afer asaj dhe filloi muhabetet e tija, dhe aty i thote te bejne seks bashke..
- ne rregull- thote ajo- por jo ketu ku jemi, hajde futemi brenda...
u gezua prifti dhe u fut brenda te shtepia e saj.. u fut tek dhoma e gjumit dhe po fillonte ti vinte afer asaj, por ajo i thote..
- xhvishu ti sa te lahem pake une dhe erdha...
u xhvesh prifti dhe po priste shtrire ne krevat, por ne ate kohe hyn burri i saj e kap priftin, dhe e ve te bluaj grurin ne mullirin qe kishte( nga ata mullinjte e vjeter qe terhiqnin kuajt)... dhe nga darka e le priftin te iki...
burri i thote gruas..
- kur te kaloj prifti neser ketu dua qe ti ta ngacmosh...
- ca po thua o burre - thote nusja..
- bej kete qe po te them une- thote ai
vjen e nesermja dhe prifti po kalonte poshte shtepise se saj me koken nga ana tjeter e shtepise... aty nusja filloi ti fershkellej priftit, kthen koken prifti nga nusja dhe i thote..
- te mbaroi mielli qe bera une dje dhe do qe te vij te bluaj une prape???
per sot lexoni keto me larte se jam shume i lodhur, dhe pertoj te shkruaj..
( per ata qe i kane lexuar te bejne sikur nuk i kane lexuar)
pershendetje..
hahahaaaaaaaaaa,mesazhe i bukur!Une po i lexoj nga e para!
ishte njehere oficeri i ushtrise dhe kishte marre vesh qe ushtaret e tij benin dashuri me gruan e tij.. po ate nate ky i ve gruas se tij nje brisk tek vendi( placka, zogu, shpella, furi, etj) dhe te nesermen reshtit ushtaret ne resht dhe u thote te nxjerrin sallamin( hurin, krimbin etj).. i nxjerrin keta dhe te tere i kishin te fashuar pervec njerit... i gezuar ky per ate ushtarin qe nuk kishte vajtur me gruan e tij thote...
- te gjithe ju ushtaret qe keni fashuar sallamin sa te jeni ushtare nuk do ikni me leje, ndesa ky qe eshte i ndershem( per ushtarin qe nuk ishte i fashuar) do iki me leje sa here ti doje qejfi ketit..
ushtari i ndershem pergjigjet
- faleminderit thoku ofither....( kishte futur gjuhen ai )
ishte njehere i jati dhe po i tregonte te birit te vet fabriken e sallamit qe kishte...
- ja te keqen babi, ketu theret derri, ketu rripet, ketu prihet, ketu piqet dhe ketu te keqen babi del sallami....
- o ba- thote i biri- po te futesh sallamin ketu a del derr nga ana tjeter???
- po te keqen babi po- thote i jati i nxehur- kemi te tille fabrike por e kemi ne shtepi, eshte jot eme, qe une i futa sallamin asaj dhe te nxorri ty derr ajo....
si theu xha suloja dy dhembet e pare..
si gjithmone xha suloja po pinte kafen e mengjesit tek lokali i fizes..
nje tavoline me tutje ishin ulur dy pleqe te tjere (qe ky nuk i njihte), dhe po degjonte diskutimin e tyre, qe po benin mbi viagren...
-pese here e bera mbreme- thote njeri nga ata pleqte ngjitur...
- ndersa une nuk piva mbreme se isha shume i lodhur- pergjigjet tjetri..
u be kurioz xha suloja se kishte nja 15 vjete qe nuk kishte bere seks se per faj te moshes... aty iu ngrit mendja dhe e la kafene gjysem, dhe u nis per ne farmaci, merr nje kuti viagra dhe niset per tek plaka... vete ne shtepi me nje fryme dhe i thote plakes..
- plake te kam nje surprize sot, prandaj shko bej nje banjo dhe hajde tek dhoma e gjumit...
vete plaka per te bere banje, dhe xha suloja merr nje koker viagra, por nuk po ndiente gje...
- te marr edhe nje tjeter se nuk dhenka efekt me nje koker kjo- tha ai.
e merr dhe nje koker tjeter ai, dhe mbas dy minutash dicka po leviste mes kembeve te tij.. sberthen pullen e pare ai dhe nje gje u fuqishme si hu i del nga pantallonat e tij dhe i theu dy dhembet e pare...
vete gruaja e tij ne dhomen e gjumit per surprizen dhe e gjen ate pa ndjenja ne dysheme...
qe atehere sa degjon emrin viagra xha suloja, kap dy dhembet e pare me gisht, per te kujtuar se cfare i beri ajo atij...
topi..
duke udhetuar me autobuz, nje femije i vogel fillon dhe qan...
- o mami dua topin moj, dua topin tani moj.... sic bejne femijet e dini ju..
- po ku e humbe te keqen mami, i thuaj mamit ku te ra???
- me ra nga dora dhe nuk e di se ku vajti tani- thote femija dhe nuk pushonte se qari...
cohen te tere pasagjeret dhe kuntrollojne nente sendiljeve te tyre por asgje... mbas pak femija thote..
- mami mami lere se bej tjeter une tashti- dhe futi gishtin ne hunde...
cuni pyet te jatin..
- ba pse ti je i bardhe, mamaja e zeze, dhe une i verdhe???
- te keqen babi me ato qe ndodhen ate nate une them shyqyr zotit qe ti flet dhe nuk leh si qen- pergjigjet i jati..
dy shoqet..
- me futen burrin ne burg, dhe me ka gjetur belaja- thote e para
- po pse moj sa ta denuan ???- thote e dyta
- tre muaj- pergjigjet e para
- mos u merzit se tre muaj jane do dali ai- thote e dyta
- epo ketu me ka gjetur belaja se do dali shpejt ai- pergjigjet e para..
biondet...
ishin dy bionde dhe po ecnin ne park, dhe papritur njera thote..
- ua sa keq nje zog i ngordhur...
- ku eshte???- thote e dyta- dhe shikon larte ne qiell...
babi me i gjate...
tre femije po diskutonin se kush kishte babin me te gjate...
- babi im kur futet ne shtepi paloset me dysh se nuk e merr dera- thote i pari
- opo ca thua ti - thote i dyti- babi im ka kapur rete me dore...
- a ishin te buta???- pyet i treti te dytin
- po ishin- pergjigjet i dyti
- epo ato qe ka kapur babi jot, kane qene topet e babit tim- pergjigjet i treti
pazari i fruta perimeve...
dy shoqe kishin dale per te blere fruta perime, dhe ndalojne ne nje dyqan..
aty shikojne plot gjera dhe kur njera prej tyre shikon patatet thote..
- ua si qenkan keto patatet njesoj si topet e burrit tim...
- pse kaq te medhaja i ka ai???- pyet shoqja
- jo jo, kaq te pista- pergjigjet tjetra...
Gjithsej 5 faqe: [1] 2 3 4 5 » Trego 245 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.