Forumi Horizont | Trego 25 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- Mos Qeshi shume!!!! Per ju gocat ((na moret cunat ne qafe)) (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=1692)
Mos Qeshi shume!!!! Per ju gocat ((na moret cunat ne qafe))
Para nja 10 vjetesh ne trenin e pogradecit qe vinte ne tirane ishte nje djale student qe kthehej per ne tirane per studime .
-gjate ruges me tren ne elbasan hypen nje vajze e bukur edhe kjo studente dhe ndalon ne kabinen e ketij studentit dhe ulet.
Ky djali e shikonte me vemendje po skishte ca ti thoshte se ajo ishte e bukur dhe shikon kembet e asajt te bardha qe i kishin dale gjunjet jashte?
Dhe e pyet.
-Me fal a te te pyes dicka i thote !
Po i thote kjo.
Ku te shpien dy shinat e tua te bardha -Kjo i thote ne furren time private !
Ky djali i thote a ben te mi pjekesh nje salcice dhe dy patate !!
Kjo ja kthen tani per tani furra ime private prodhon vetem salc domate !!!!!!!!!
keshtu qe ja mylli gojen ati djalit.
besoj qe me kuptoni si ju cunat e ju gocat .
kjo ka ndodh me verte ne 89
me respekt delenxhiu
Lool,e zgjuar ajo....hahahahahahaha.Natyrisht qe e kuptojme:p
Mosvalle te ka ndodhur ty?
c*55
eshte barsaleta me e bukur qe kam degjuar ketu ne forum.kam qeshur me lote.
meqe eshte muhabeti te treni dhe tek fjalet me rime po te dergoj dhe une nje
nje shkodran dhe nje italian me te shoqen ne nje kabine treni.
a te tregojme gjeegjeza me rime i thote italiani shkodranit
po mo i thote shkodrani
dhe fillon italiani i pari-
c`era una notte una stella che io scopato la tua sorella
iu cuan nervat shkodranit,mire degjo kete timen
c`era una notte una stella che io scopato la tua moglie
u cua italiani ne kembe i qeshur-ma qui non c`e la rimma
c`e la rima non c`e la rima io ho scopato mu te brima lol
gruja dhe burri
ne darke para se te binin per gjume burri po shikonte disa vajza te bukura ne televizor.
--Ci shikon ato ja ku me ke mua--,i thote gruaja
--Cte dua ty ,pasi p...i yt eshte bere si autokombanje.
pak me vone flene dhe gjate nates burrit i vjen per te bere dashuri dhe fillon te ferkoje gruan.
--hajde i thote
--Jo- i thote ajo.
--Pse -ja ben ai.
--Nuk e takoj autokombanjen per nje kalli gruri.
Anda hemmmmmmmm
gezohem lal qe ke dhen nje varacion te barsaletes tate eshte shume e bukur po une se kuptoj yllo me fal pse !!!!!
me respekt delenxhiu
pse nuk e kupton mo ti
ca ka per te mos kuptuar aty?
Anda
smarr vesh italisht lal
gjermanisht e hollandisht mud te shkruash sa te duash?
eheeeeee nuk e dija po per ty mund ta gjej nje perkthyese e te ta dergoj gjermanisht.ok???????????????
Anda hemmmmmmmm
thnxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
nga zemra per perkthysin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tani persa i perket perkthyesit no problem Cx55,mjafton te na besh nje shenje dhe jemi ne dispozicionin tuaj ne cilen gjuhe qe deshironi.
Por...kemi nje problem te vogel qe bukuria e barsaletes te Andes qendron pikerisht tek fjalet e perdorura(dhe rima)ne italisht.Do shemtohej nese do perkthehej,dhe personalisht (edhe perse i zoteroj mire gjuhet)perkthime te nje fjalori te tille nuk jam ne gjendje ti bej.
Persa i perket kalamnjeve ke te drejte,ne fakt na ishte dashur te bejme nje reforme te mire ne mesin e anetareve
shendet e te mira
shqipetari dhe greku
me te vertete qe barsaletat e juaja jane shume te bukura tani po ju theme nje te shkurter une.--- nje dite shkone nje shqipetare per te kerkuar gruan e tij ne greqi dhe duke ecur ruges takon nje grek dhe i thote mos ekepare gje gruan time dhe greku i pergjigjet oqi oqi dhe shqiptari i thote carme oqi oqi ,oqi so qi un grun e du ne shpi.ciao ciao
hellooooooo njerez
shume e bukur moj Gloria ...... nejse tashi ta them edhe un nje barcalet .... ishte njeher nje lepur ehe do shkonte per te Q.... ne bordello. Ariu ishte pronari edhe e kishte hapur Bordellon . kishte marre per te punuar Neperken..... nejse shkon lepuri edhe thote___ '' ke ndonje goc te mire aty brenda? << po i thote ariu ec se e kam yll fare> futet lepuri edhe neperka sa e pa e gelletiti ...... edhe ariu ngeli gjys ore duke pritur '''' ejjj tha u be lepuri hamshor '''' kur futet ai nuk e pa lepurin edhe i thote Neperkes "" ncirre moj shpejt se e kemi klient dhe ka lek te madh na e hoqe nga duart i tha''' e peshtyti neperka lepurin edhe lepuri duke u fshire i thote<<<<<<<< po ti moj pse nuk the qe ne fillim qe e doje ne goj> hahahahah po ju si mendoni????????????????,
Kandari
ishte nje cun edhe ai e kishte K.... e madh po nuk merrte vesh fare nga sexy ky se kishte fare haberin. ky shiste perimet e -tek tregu edhe K.. e mbante si Kandar ky... nejse vine njeher nje grua edhe i thite''' te lutem i thote do me peshosh pak'''' ehu i tha ky'' s'kam vend ku te kap kandarin i tha''' fute ketu i tha kjo'' edhengriti kemben kjo
e futi ky edhe duke ngritur disa here mbaroi ajo pune e kuptoni vet ju edhe flm i tha kjo gruaja edhe iku."" ehu tha ky cuni '' ça flm moj goce ti e ke ne rregull po ça te bej un se mu prish Kandari''' hahahahaa
sapo lexova barcaleten tuaj dhe ishte me te vertete me e mira nga gjithe te tjerat qe ndodheshin ne forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
oooooooookkkkkkkk shume te lezetshme te gjitha,,,mqs jam ketu po them edhe une nje:::
Djali pa se lekura e kembes se tij te majte kishte nje ngjyre disi te theksuar blu..Menjehere shkon ke mjeku dhe i thote per problemin.
Pasi e viziton mjeku arrin ne konkluzion se kemben duhet ta priste pasi mund te ishte vater infeksioni...Keshtu beri...,,Kaluan disa kohe dhe djali e shef te njejten semundje ne kemben tjeter.....Perseri shkon te mjeku dhe mjeku i jep po te njejten kure(prerjen)....Had mo tha djali,s'kam c'boj.......
Pas disa ditesh djali e shef te njejten gje ke B...t e perseri shkon te mjeku....Mjeku disi i shqetesuar e shef dhe i thote: Mos u shqeteso djalosh,arrita te gjej burimin e infeksionit,
kete infeksion e ke nga XHINSET...................................
He mo si ju duket>>>>><<<<<<<<<
lakuRIqaT E nATes.
Tre lakuriq nate duke qendruar ne degen e nje peme(normalisht qe te tre koke poshe,si rrine gjithmone) Pas nje fare kohe ai i mesit kthehet drejte.....Te cuditur te dy te tjeret shofin njeri-tjetrin dhe njeri thote: C'fare pati ky???
Me duket se i ra te fiket,-ia kthen tjetri........
////////////Hajd tung te gjithve\\\\\\\\\\\\\\
O te zinjte kolonjar
Nuk e di ne e kini degjuar historine e kolonjareve po nejse po e them.
Nje familje kolonjare shkojne jashte Kolonjes per te kerkuar doren e nje goce per djalin e tyre. Per kete gje u nis babai, mamaja djali edhe cupa. Kur shkuan atje familja tjeter nuk ishe dakort po megjithe ate vellai i kesaj goces qe i kerkuan doren pelqeu gocen qe kishte ardhur dhe i kerkon doren atje ne shpine e vet. Familjet u kenaqen nga te dyja palet dhe cdo gje shkoj ne rregull. Kur kethehen kolonjaret ne Kolonje i pyeten komshite se cfare ndodhi a u be fejesa apo jo. Ata u pergjigjen nuk na i dhane gocen po i vellai i asaj goce na kerkoj doren e goces sone keshtu qe fejuam gocen. Qe atehere doli shprehja: " O te Zinjte Kolonjar Shkuan per P....th dhe moren K...r.
Shpresoj tu pelqej.
Korcari dhe Tironsja
Nje korcar shkon ne tirane edhe duke ngrene nje sufllak ne ane te trotuarit shikon nje tironse duke lepire nje akullore. I afrohet edhe i thote me fal po ta lepi pak ajo ja kthen me jgithe qejf po jam me ato.
MAKINA E BABIT
Nje djalosh kah mosha 8-12 vjec pasi qe ishin kethyer per pushime ne shqiperi nga amerika dhe nuk dinte mir te flas shqip por gjysmat shqip gjysmat anglisht .
Kush di anglishten e di se si i thon anglisht makines (car- ku c-lexohet -k ).
Ne diten e tregut - pazarit nga fshati pregatiten per te shkuar ne qytet me makina ky i amerikes kish sjell makin te madhe ( babai i femijes )- diskutojne se me sa makina do shkojne.
Hidhet femija HAJDE HYPNI TEK CARI I BABIT TEM SE E KA ME TE MADH MBAN ME SHUM - thirr me za te larte disa her te gjith ulen koken duke u turperuar qohet gjysh A BRE BIR MJAFT ME - POR (K) CAR U BEFTE BABI YT ME GJITH TY QE NUK TE KA MESUAR SHQIP.
barcalete
Me qe po lexoje keto barcaletat tuaja, po tregoje dhe une nje.
Kur sa u hap demokracia ne Shqipri, emigroje dhe nje djale i ri, dhe vajti ne Greqi. Mbasi punoje nje fare kohe andej, dhe beri ca leke, mori ne telefon babain e tij dhe i tha. Baba ju keni nje jete te tere me televizor bardhe e zi i tha! Do ju dergoje une ca leke qe te blini nje televizor me ngjyra.
Babaji i ketij nuk e dinte se ca eshte nje televizor me ngjyra.
Nejse pasi morri leket nga i biri, u nise per ne dyqan per te blere televizor me ngjyra.
Futet ne dyqan dhe pyet shitesin.
Ju lutem keni televizor me ngjyra?
Shitesi: Po si nuk kemi!
Babaji: E mire, me jep mua nje jeshil.
Burri me grun kishin kohe pa bere gje. Gruaja e merzitur se burri shihte vetem televizor dhe nuk po e prekte me dore i thote burrit kur ishin ne shtrat.
gruja- o burre kam ftohte ( dhe filloj ti afrohej)
burri -po te sjell dhe nje mbules
gruja e merzitur pasi burri i solli mbulesen dhe u kthy nga krahu tjeter i thote: E di ti qe kam nje vrime une?
burri- eeeeeeeeeeeeee prandaj kam ftohte une!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hahahahahahaha
NA SHKRIVE RE CUN!!!!!!!!!!!!!!!!!!(OSE GOC CA JE TI)
NUK KISHA DEGJUAR NDONJEHERE NJE BARSALETE TE TILLE.
I BEJ PYETJE VETES MOS VALLE AI DJALI KE QENE TI???
MGJTH FLM QE NA KENAQE
CIAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
po e them dhe une nje pra
ok .ishin nje cift i ri te sapo martua.as nje vit nukkishin kur burrit i del viza per ne amerike.keshtu qe u nis dhe la grune vetem.Mbas njwe viti kthehet dhe e gjen grune poshte te pallati tu bo muhabet me grate.Gruja sa e pa mo u cmen e shkreta se kishte nje vit pa pa burrin dhe nuk e kishte shiju tamom.Burri sa e shef i thote :shpejt gru ne shpi.Me vrap gruja re i ngjit shkallet mo dy e nga dy.Shpejt i thote burri hape derev,Vrap ajo tu u dridh duret ene prej qefit.Mbylli - i thote burri deren ,dritaret ,shpejt shpejt.me vrap gruja mo.Shpejt - i thote futu ne krevat .Vrap gruja.Futu poshte jorganit shpejt ,shpejt.vrap ajo e shkretamo i kishte shku menja.I thote burri fute ne koken poshte jorganit .E fut ajo.shife mi shife ca te kom sjell?I kishte sjell nje ore me fosfor pranaj e boni erresine shpine.ja la thate druse.
Ja dhe rradha ime tju tregoj nje te forte qe ka ndodhur disa vite me pare( kam dhe ca barsoleta por i kam postuar tek nje nen teme tjeter, kismet me vone mund ti bej dhe ktu). Kjo qe thoni juve shoke e shoqe ka ndodhur ne Pogradec, kur ishim me ca shoke ne plazh( eshte e vertete qofsha bir k****, nuk rrej).
Ishim duke ndejtur ne rere afer liqenit, te shtrire duke gjuajtur goca qe kalonin aty. Ishim nja 12-13 cuna. Njeri nga kta ( po ja ve pseudonimin Gimi), ishte 20 vjec a 21 atere, i virgjer si shume cuna ne kte moshe, ishte duke u futur ne liqen vete....sic duket duke pare goca kshu rreth e rrotull me gjoks te bukur ..me linja fantastike te trupit etj etj,,,, dhe i kaperceu djalit ai muhabeti..filloi ti rritej ne drejtim te paditur drejt north-it me siguri.
Pasi kish mbaruar pune sic duket me dorjanen, del nga liqeni.
Pas disa minutash, na vjen ky me vrap dhe na thote: shoke!! me kane ardhur ato!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ne mbetem te tere per momentin dhe spo merrnim vesh. I thote nje shoku yne: kush "ato" te kane ardhur mo k**!!!????
Dhe ky: po ato mo shoke..qe ju vijne te terve per here te pare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja dhe nje tjeter realeeeeeee hihihihihih??????
Ngrihet njona do u martonte javen qe vinte dhe si zakon qe ishte duhet te shkonin ke prifti tu refenin dhe shkon???
Hyn ne ate dhomen e vogel dhe fillon flet prift keshtu e ashtu per problemet e veta ne fund e pyet priftin at i im kam shume frike se mendoj qe burri im do me thote qe sjam e virgjer dhe ja kthe prifti se shiko sa e ke gojen ti sa eshte kjo siper ke dhe ate atje poshte tashti ja kthe kjo duke mbledh buzet pse me velte me velte!!!!!
:p:p:p:p:p:p
Trego 25 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.