Forumi Horizont | Gjithsej 6 faqe: [1] 2 3 4 5 6 » Trego 252 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- Cfare mesuat nga dita qe kaloi? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=13649)
Cfare mesuat nga dita qe kaloi?
Prsh te gjitheve!
Duke besuar se vlera e cdo dite qe kalon matet me ate qe meson gjate kesaj dite, mendova ta shtroj kete pyetje ne forum, te gjithe sa jemi kemi eksperienca te ndryshme qe do te thote se nxjerrim dhe mesime te ndryshme nga ajo qe bejme apo nuk bejme, ndaj dhe i kerkoj secilit prej jush te tregoj cfare i ka mesuar dita qe kaloi?
Po e nis nga vetja.......
dita qe kaloi me mesoi se duhet te shoh pertej asaj qe me servir perditshmeria, the pse nuk dua te besoj e verteta me ndeshkoi serish , per hilene qe bera....
"E sotmja eshte nxenesja e se djeshmes" ka thene Tomas Fuller....
qe ne zgjedhjen e rrugeve te jetes duhet te degjosh nganjeher dhe zemren......ma vertetuan dje.:p.......
Qe gjithmone eshte nje njeri qe mendon per Ty ,qe te do,qe kujdeset per ty dhe qe shqetesohet per Ty.......Faleminderit Nenes time....
.............666...............
ne fakt eshte e quditshme por dje mesova dy gjera te rendesishme qe jane ::::::::::::::
cdo dite e me teper do ta kesh jeten me te veshtire dhe mos kembengulja te humbet shume gjera,,,,,,,,,,,,
Pasi kam kaluar gjithe diten ne nje dhome rehabilitimi te psiqiatrikut duke degjuar histori nga me te ndryshmet....nga me tragjiket.......nga me te dhimbshmet.......dhe une isha akoma aty......mesova se brenda vetes kam force.......force qe une akoma nuk i di "kufijt" e saj..........
Kam qene shume e stresuar keto dy muaj per disa probleme shendetesore dhe dje mesova qe duhet te jem me optimiste ne jete dhe te them te drejten keto probleme me kane bere me te forte , se ckam qene ,pasi me eshte dashur t'u perballem e vetme
C'mesova sot thuaj pa lere dje .....
Jeta eshte e mbushur me momente qe na plotesojne...lumturojne....por ja qe ka dhe te papritura dhe nuk je asnjehere gati per t'i prekur. Te ndeshesh rastesisht eshte dicka qe nuk e kemi ne dore por ate qe mund te kontrollojme eshte se ke rruge zgjedh per ti perballuar ato....
Emocionet mblidhen, trupi peson nje shkundje te qelizave sikur do shkaterohen, kraharori ndjehet i shtrenguar sikur te ishte mbyllur ne nje kafaz. Ndjenjat flasin me lote sikur te duan te heqin stresin. Sado qe e kisha stakuar trurin dhe e kisha steranalizuar situaten optimizmi me mbeshtillte. Sot me zhveshi, me zhgenjeu....cfare me mesoi.......te behem akoma me e forte dhe te mos trembem nga a papritura....te perpiqem dhe mos dorezohem asnjehere.....
Citim:
Po citoj ato që tha ~Enigme~
te perpiqem dhe mos dorezohem asnjehere.....
A mesova ndonje gje te re dje?
Po.
Qe njerezit e mire dhe te mencur jane ne shumice.
Qe kurre nuk duhet te deshperohesh thellesisht.
Qe vertet egziston Ringjallja.
(Ne te njejten dite,nje vit me pare,ne ditar kisha shkruar."Ky nuk eshte si Majet e tjere"."That's not the May I love to be in".
Dje shpejtoja ne autostrade me nje makine sportive te kuqe Solstice(me qera)dhe kendoja me ze te larte "Luna Park" te Dalles.)
Re: A mesova ndonje gje te re dje?
[QUOTE
Dje shpejtoja ne autostrade me nje makine sportive te kuqe Solstice(me qera)dhe kendoja me ze te larte "Luna Park" te Dalles.) [/B][/QUOTE]
Ashtu ashtu ec ti se ta rregullon Fantino qejfin ...... .
Ha...pi...rri...se punojne te tjeret per ty...
Re: Re: A mesova ndonje gje te re dje?
Citim:
Po citoj ato që tha juve
[QUOTE
Dje shpejtoja ne autostrade me nje makine sportive te kuqe Solstice(me qera)dhe kendoja me ze te larte "Luna Park" te Dalles.)
Re: Re: Re: A mesova ndonje gje te re dje?
[QUOTE(By the way,is Moggi serbian?) [/B][/QUOTE]
Serb the, kaluar serbit, serbomadh, shovinist, momen greke. Kot behem tifoz une me te?
Re: Re: Re: A mesova ndonje gje te re dje?
Citim:
Po citoj ato që tha ishpeshtimi
Fantino ka kaluar andej nga Federalja Juve.....
Citim:
Po citoj ato që tha juve
Uaa, po kaq gje e meson vetem duke luajtur Spider ne orar te punes![]()
![]()
![]()
Citim:
me spider juve andej .... keta ketej i shikon me pykat e hekurta (golf) neper duar. Sa mundohem te shkretet ju vijne frymezimet me mire per te qene me produktive kur piketojne nje vrime ne hapesire ....Oh well!!
Peshto e di se ke keq ti
Kujdes mos kesh vizitore se rrotat e makines kush e di ne ke pike do perfundojne sot. Po le gazin te beje drejtimin dhe jo kembet.....
Uat e bjutifull dei!!!
E po te pakten mission accomplished .....arriti ne gllomke...ka dhe me keq
Citim:
E po te pakten mission accomplished.....arriti ne gllomke...ka dhe me keq
![]()
Qe duhet ti pergjigjem telefonit me shpejt...se ndryshe njerezit behen merak
......... shumë gjëra ........... si nga ç'do ditë e imja ........ që kalon ............... problemi është ..................... a do ta zbatoj ......... atë që mësova ...............
qe bej shume gabime dhe nuk e di nese kjo rruge me shpie atje ku dua une,,,,
zhgenjimet pjese e dites.....
Citim:Patjeter nese i ke kuptuar gabimet. Thjesht mos i perserit.
Po citoj ato që tha dhoma666
qe bej shume gabime dhe nuk e di nese kjo rruge me shpie atje ku dua une,,,,
ti je kriminel lol
kjo eshte e vetmja gje qe kemi te perbashket si kusho...
Citim:Po pra ti je kapobanda
Po citoj ato që tha elsaaa
ti je kriminel lol![]()
![]()
kjo eshte e vetmja gje qe kemi te perbashket si kusho...
![]()
Ca me mesoi dita sot?
Po te mos livadhisja sa lart posht do e kisha mbaruar kete m..shkolle...
Se nuk duhet harruar se jeta iken shume shpejt dhe se nuk duhet harxhuar me kot kohe me "grindje"mes miqsh...shume me mire do te ishte t'i thoje se sa Bukur ia kalon kur je nen shoqerine e tyre dhe sa ilac i mire per shpirtin eshte nje Buzeqeshje e tyre...........
nga dita qe kaloi mesova : mos e kini shoqe dhelpren dinake hahahah c temash qe hapni
nga dita e djeshme mesova qe jo te gjithave femrave qe ja u lyp ta japin:p :p
Nga e djeshmja mesova qe;...sikur mos te kisha harruar t'ja beja gjilperen dikujt...ndoshta sot s'do ndodhej ne spital...
Citim:
Po citoj ato që tha SEXI
Nga e djeshmja mesova qe;...sikur mos te kisha harruar t'ja beja gjilperen dikujt...ndoshta sot s'do ndodhej ne spital...![]()
Citim:
Po citoj ato që tha atiola
cte them nga dita e dejshme jo vertet dicka interesante e vetmja qe mesova mund te them
te kontrolloj pak me shume veten para se te flas![]()
![]()
Vullneti im eshte lumturia e prinderve...kam kohe qe e di...sot jam me e ndergjegjshme.
Mesova qe njerezit e mire nuk vdesin kurre.
Ishte teper per mua, saqe u mrekullova...tre njerez fare te panjohur aq te gatshem te ndihmojne dike...wow, mbeta gojehapur.
Qe te "ngacmosh"kujtimet aq me teper kur aty ka me shume per te buzeqeshur ,sesa per te qare ..... te rikthen buzeqeshjen dhe te ben te ndihesh shume me mire me veten...dhe te ben te ndihesh e lumtur qe ke pasur fatin te takosh njerez te dashur ,te rendesishem qe kane lene gjurme te bukura ne jeten tende.....
Nje perqafim per te gjithe ata.....!!
...Koha s'duhet vrare me gjera pa vlere...
...s'ka si afrimiteti,serioziteti dhe respekti ndaj vetvetes sigurisht...
Per te gjykuar se sa e madhe eshte lumturia e nje individi eshte e arsyeshme
te pyetet jo se cfare e gezon, por se cfare e trishton. Sa me boshe do te jene
arsyet e vuajtjeve te tij, aq me teper ai do te jete i lumtur...
Mesova se avash avash po behem qytetar Amerikan, mbasi cdo vit shoh se dua ta festoj edhe une me pasion diten e pavaresise se Amerikes, 4 Korrikun ashtu sic festoja dikur 28-29 Nentorin ne Shqiperi.
Nuk ka rruge tjeter.........
Nuk ka me te merzitshme se te festosh ne nje dite me shi.
mesova se dhimbjet dhe kenaqesite kalojne...gjithcka kalon ne bote.
Mesova qe te ti trajtoj njerezit sic e meritojne!
Familja.
Mesova se sido qe te jete, familja eshte gjeja me e rendesishme ne kete jete. Mesova se, edhe nqs dikush nga familja e ka gabim, gjithmone i duhet mbajtur ana. Mesova se mund te shkojne ne djalle te gjithe, pervec babit, mamit, motres, vellait, xhaxhit, dajes, tezeve, hallave, gjysherve, dhe kushurinjve te mi. Nuk egziston njeri tjeter para atyre, kurre.
"Vonon po nuk harron..." (funksionon)
Nje princ nuk eshte asgje para nje principi
...qe nuk i duhet besuar gazetave, se gazetaret paskan shume qejf qe te ekzagjerojne te verteten.
As avokati tend nuk duhet besuar..........
Citim:
Po citoj ato që tha kotka
As avokati tend nuk duhet besuar..........
Citim:
Po citoj ato që tha bleta punetore
me mire kap e lexo ligjet vet ne internet... se s'kane kohe avukatet te merren me te gjithe!![]()
Citim:
Po citoj ato që tha kotka
U lodha duke i lexuar, por me ne fund ai e ve vulen, jo une......
mesova qe ka edhe njerez te mire.
Gjithsej 6 faqe: [1] 2 3 4 5 6 » Trego 252 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.