Forumi Horizont | Gjithsej 6 faqe: [1] 2 3 4 5 6 » Trego 254 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Gjuha Shqipe (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=122)
-- Fjale ne shqip qe urreni me shume? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=5639)
Fjale ne shqip qe urreni me shume?
Ju ka ndodhur ndonjehere te thoni sa e urrej kete fjale ne shqip?
Mua po dhe njera nga fjalet qe kam me shume inat eshte kur shqiptaret perdorin "Dashnore". E urrej ne kulm.
Po e juaja?
Te pagezoj per temen e nderuara hirushe...
Ja edhe mua me ndodh ndonjehere hirushe, thuajse eshte po e njejta me fjalen tende "Dashnor",... Me jep melankoli te pazberthyeshme...
Fjalen NAQE e kam shume inat......nganjehere marr inat edhe njerezit qe e perdorin.....
Ndersa une urrej shqipen qe flasin fshataret ketu ne amerike.pa diskutim qe e kane te perzier me pak greqisht se nuk u rri shpirti pa greket.te drejte kane,pasi ai ua martoi nenat neper arat e Greqise.
Moooooooooooos brunke!!!pse s'thua qe qenka prishur e gjithe bota.
Ndersa si fjale urrej kur thone shqiptaret haniiiiiiii:p:p
Hirushe te njejten fjale urrejme,meshkujt e martuar e perdornin kete per te folur per ndonje budallcke tjeter qe kane gjetur dhe qe e perdornin vetem per seks.Jekkk
Nje fjale tjeter qe urrej ne kulm eshte "lal".
te njejten qe ke thene ti hirushe .
dhe shprehjen :me plase shpirtin .
p.s.ah dhe te gjitha llojet e sharjeve ne cdo lloj gjuhe.
Te dashur anetar po ashtu eshte edhe kjo fjala *Lol* qe perdoret shume shpesh kur flet me dike ne msn. Ma shpif por s'mundem te ju them asgje kur e shkruajn.
Kujtohuni per te tjera fljale nese mundeni!!
Hirushe .. lol
Hahahah, edhe une e kam shume inat kete fjalen, sidomos per ata qe as kuptimin nuk ua dine , dhe shume here e perdorin ne vend te fjales "lal"
Tani per momentin s'me kujtohet ndonje fjale qe kam inat , kur te me vije do e shkruaj .
Repsekte plako
Citim:
Po citoj ato që tha Insomnus
Hirushe .. lol
Hahahah, edhe une e kam shume inat kete fjalen, sidomos per ata qe as kuptimin nuk ua dine , dhe shume here e perdorin ne vend te fjales "lal"
Tani per momentin s'me kujtohet ndonje fjale qe kam inat , kur te me vije do e shkruaj .
Repsekte plako![]()
hahahhahaha
O sa kam qeshur , me lot
Sa rob te poshter jemi ne vlonjatet o aman , m'i kujtove
S'po i them me mire se u bera armik me gjysmen e forumit .
Re: Fjale ne shqip qe urreni me shume?
Edeh une e kam vdekje fjalen dashnor.dhe fjala qe kam akoma inat eshte kur cunat te thojne "zogu" e kam vdekje.
mundesisht (per çunat) mund t'a eliminoni kte term?
Nuk e di..pf nuk para ka shume por fjala "derr" ose "dose" apo dicka e tille se si me duket...
:p
Puc-puc Ela
Ato qe keni thene deri tani i urrej pak a sh. te gjitha, por gjithashtu kur perdorin fjalen "Vrrome" (me shaka apo me te vertet) o zot e kam zet. Se duroj dot fare...
Talking about " Vrrome " qe tha vlonjatja , mua m'u kujtuan ca shprehje , ( qe per fat te mire kam kohe qe nuk i degjoj me ).
1. Lyrash, 2. Molar 3. Lamash .
Sa fjale te shpifura he ?? C'rrace jemi ... Ju "qe i keni shume qejf labet" mos filloni me komente ju lutem .
fjale qe mu kujtuan tani afer
urrej cdo lloj fjale qe shpreh meshire : i shkreti /e shkreta ,sa gjynah,sa keq etj .
nga sycka mu kujtua dhe nje shprehje kaq shume e perkedhelur ne theksin lab: " O Zagar" .
Nqs shkoni ne ndonje nga zonat labe dhe te therasin " C'fare ben ore Zagar" : mos tu ngelet qejfi, eshte thjesht shprehje kofidence.
" C'fare ben ore Zagar"
ahahahahah moj Mona me shkrive fare.
vertet qenka fjale qe te tingelonka shume keq...
un urrej gjithashtu, , qe nuk eshte as fjale shqiptare...bah ne fillim as qe nuk e kuptoja dhe tani nuk jam e sigurte per kuptimin qe i di...
Po pse e urren fjalen lol.he lol (shaka)
Une urrej korcarkat kur futin ate "bre" ne fund te cdo fjalie.
roke c'kemi byrazer?
si te kam bre lal?
bosto'ni c'thote bre?
p.s.
Citim:
Po citoj ato që tha roke
Po pse e urren fjalen lol.he lol(shaka)
Sabina edhe une jam totalisht me ty qe, ajo fjale ma shpif kur shumica e perdorin. Kjo fjale eshte mare nga gjuha Angleze dhe kuptimin e ka.. "Laughing out lout" qe do te thot ne shqip,- duke qeshur me te madhe.
E urrej shume.
Blu ice!!
Kush te tha qe jam ne Boston???
Po pse ke qejf qe te marr inat???Apo eshte kureshtja....
Citim:
Po citoj ato që tha mona
" Zagar" .
Hahahaa... c'heqin ata qe mund te jene afer ne ato momente...'lol' (e mos e kini kaq inat j/k) ...
Tjeter fjale ca urrej une...hm...uh po, kur thone "Lale". uuu gosh, qe ti mbys fare me vjen .
Citim:
Po citoj ato që tha Insomnus
Talking about " Vrrome " qe tha vlonjatja, mua m'u kujtuan ca shprehje , ( qe per fat te mire kam kohe qe nuk i degjoj me ).
1. Lyrash, 2. Molar 3. Lamash .
Sa fjale te shpifura he ?? C'rrace jemi ... Ju "qe i keni shume qejf labet" mos filloni me komente ju lutem .
![]()
uaaaaaaaa
Citim:
Po citoj ato që tha roke
Po pse e urren fjalen lol.he lol(shaka)
Ty te kam qejf,nuk te urrej.thuaj nje qind here breee.se une nuk i urrej vajzat e bukura .Cfaredo te thuash nuk te urrej.Yjet nuk urehen me sa di.te them edhe une naten e mire dhe i pranova te gjitha ato se ishin te bukura
naten!
naten.. nuk ka rendesi ti pranosh
hec bye
Citim:
Po citoj ato që tha hirushja
Sabina edhe une jam totalisht me ty qe, ajo fjale ma shpif kur shumica e perdorin. Kjo fjale eshte mare nga gjuha Angleze dhe kuptimin e ka.. "Laughing out lout" qe do te thot ne shqip,- duke qeshur me te madhe.
E urrej shume.
Citim:
Po citoj ato që tha BELA E BUKUR
kur i thua tjetrit ..lol eshTE Lots Of Love ()...pastaj pse e keni inat
per mua eshet fjale shume praktike ne bashkebisedime etj ..si mund ti japim ekuivalence en shqip
ska!!!!!
Pse Amor vertet nuk e dije se dhe une se dija ne fillim .....dhe une kam kaluar disa episode jo te kendeshme per faj te keqkuptimit...:p hahahahhahaah ...derisa e mesova qe e paksa dhe nje kuptim tjeter dhe qe prej asaj dite sju ndava se perdoruri kete fjale ..:p:p
bela
Imagjino,gjate nje ore une konstant duke e perdorur...cfare turpi Keshtu qe asaj dite se perdori mè me njerezit qe kam ne Shqiperi
Citim:
Po citoj ato që tha BELA E BUKUR
Hirushe e drejte eshte ajo qe thua ti ....laughing out loud ......po ne ratset e mesazheve ka kuptim tjeter mesa di une
kur i thua tjetrit ..lol eshTE Lots Of Love ()...pastaj pse e keni inat
per mua eshet fjale shume praktike ne bashkebisedime etj ..si mund ti japim ekuivalence en shqip
ska!!!!!
po he se eshte e nevojshme ne raste emergjencie ..futi nje lol aty dhe ej en rregull ........lol bela (une e perdor shume jo per gje :p:p![]()
Pse une se mendoj se eshte ashtu.........................tani nganjeher ngelesh dhe pa fjale dhe e perdor pe te thyer akullin si i thone ..;p
Ndersa une urrej ata qe flasin me dialektin e veriut dmth te gjitha shprehjet e tyre zottt ma heqin trurin sa e shpifur duket shqipja kur e flasin ata ato shprehjet njereeee lere lere sa kot...
Po ashtu nje nga nje fjale tjeter qe zakonisht e perdorin cunat eshte ajo fjala kur ja bejne ' o plako' iiiiiiiiiii e urej kete fjale....
pacim
une urreje fjalet
Dashnor"biles"naqe" sme kujtohen me per momentin po te siguroj qe jane shume hirushe komplimente per temen!!pershendetje motra
interesante kjo teme hirushe!
Edhe mua sme pelqejne shumica e ketyre fjaleve qe jane permendur ketu.
sidomos kur u thone vajzave : feçka: ose :çafka:, "zocka", ka fjale te tjera plot, psh. as kur thone me perkedheli "yll" se di po sme pelqen ...
ku e di une mbase kurv burre eshte shume e neveritshme.
Citim:
Po citoj ato që tha oliinter
ku e di une mbase kurv burre eshte shume e neveritshme.
Une kam inat vetem kur fjalet thuhen per mua, po kur ua them une te tjereve s`me duken dhe aq te keqija
Nuk ka asnje fjale ne shqip qe une e urrej. Pastaj sic e thote edhe ajo shprehja "Nuk ka fjale banale, por ka perdorim banal",.
Citim:
Po citoj ato që tha hirushja
Te dashur anetarpo ashtu eshte edhe kjo fjala *Lol* qe perdoret shume shpesh kur flet me dike ne msn. Ma shpif por s'mundem te ju them asgje kur e shkruajn.
Kujtohuni per te tjera fljale nese mundeni!!
Ns-6 s'me ben shume pershtypje tani. U mesova.
mir mir po ti si te duash
re
un mendoj qe fjala dashnore o diçka magjike diçka shum e ombel diçka qe te jep deshir te jetosh nuk shof ktu noi fyerje ndaj figures se femres
Citim:
Po citoj ato që tha NS-6
mir mir po ti si te duash![]()
Shprehja ime qe kam me inat eshte kur degjoj te thon, i iku petlla. Ma shpif kur e nigjoj, po shyqyr kam koh pa e nigju.
Fjalen "trap" urrej me gjithe shpirt!
(I shkreti Sali Berisha qe e kan shajt kaq shume ketu ne forum!)
TEM interesante Hirushja BRAVO
Sa keq sdi cfare fjale urrej se kur me hipen ne maje te hundes i perdore te gjitha fjalet
Citim:
Po citoj ato që tha durrsak
Shprehja ime qe kam me inat eshte kur degjoj te thon, i iku petlla. Ma shpif kur e nigjoj, po shyqyr kam koh pa e nigju.
Gjithsej 6 faqe: [1] 2 3 4 5 6 » Trego 254 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.