Forumi Horizont Gjithsej 6 faqe: [1] 2 3 4 5 6 »
Trego 254 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Gjuha Shqipe (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=122)
-- Fjale ne shqip qe urreni me shume? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=5639)

Postuar nga hirushja datë 15 Korrik 2004 - 04:12:

Fjale ne shqip qe urreni me shume?

Ju ka ndodhur ndonjehere te thoni sa e urrej kete fjale ne shqip?

Mua po dhe njera nga fjalet qe kam me shume inat eshte kur shqiptaret perdorin "Dashnore". E urrej ne kulm.

Po e juaja?

Postuar nga volter datë 15 Korrik 2004 - 04:20:

Thumbs down

Te pagezoj per temen e nderuara hirushe...

Ja edhe mua me ndodh ndonjehere hirushe, thuajse eshte po e njejta me fjalen tende "Dashnor",... Me jep melankoli te pazberthyeshme...

Postuar nga tresh datë 15 Korrik 2004 - 04:24:

Angry

Fjalen NAQE e kam shume inat......nganjehere marr inat edhe njerezit qe e perdorin.....

Postuar nga roke datë 15 Korrik 2004 - 08:53:

Ndersa une urrej shqipen qe flasin fshataret ketu ne amerike.pa diskutim qe e kane te perzier me pak greqisht se nuk u rri shpirti pa greket.te drejte kane,pasi ai ua martoi nenat neper arat e Greqise.

Postuar nga roke datë 15 Korrik 2004 - 09:49:

Moooooooooooos brunke!!!pse s'thua qe qenka prishur e gjithe bota.
Ndersa si fjale urrej kur thone shqiptaret haniiiiiiii:p:p

Postuar nga amor alucius datë 15 Korrik 2004 - 16:06:

Hirushe te njejten fjale urrejme,meshkujt e martuar e perdornin kete per te folur per ndonje budallcke tjeter qe kane gjetur dhe qe e perdornin vetem per seks.Jekkk
Nje fjale tjeter qe urrej ne kulm eshte "lal".

Postuar nga BluE_icE datë 16 Korrik 2004 - 09:36:

te njejten qe ke thene ti hirushe .
dhe shprehjen :me plase shpirtin .

p.s.ah dhe te gjitha llojet e sharjeve ne cdo lloj gjuhe.

Postuar nga hirushja datë 16 Korrik 2004 - 19:50:

Te dashur anetar po ashtu eshte edhe kjo fjala *Lol* qe perdoret shume shpesh kur flet me dike ne msn. Ma shpif por s'mundem te ju them asgje kur e shkruajn.

Kujtohuni per te tjera fljale nese mundeni!!

Postuar nga Sy_jeshilja datë 16 Korrik 2004 - 20:35:

Hirushe .. lol

Hahahah, edhe une e kam shume inat kete fjalen, sidomos per ata qe as kuptimin nuk ua dine , dhe shume here e perdorin ne vend te fjales "lal"

Tani per momentin s'me kujtohet ndonje fjale qe kam inat , kur te me vije do e shkruaj .

Repsekte plako

Postuar nga déjà-vu datë 17 Korrik 2004 - 01:39:

Citim:
Po citoj ato që tha Insomnus
Hirushe .. lol

Hahahah, edhe une e kam shume inat kete fjalen, sidomos per ata qe as kuptimin nuk ua dine , dhe shume here e perdorin ne vend te fjales "lal"

Tani per momentin s'me kujtohet ndonje fjale qe kam inat , kur te me vije do e shkruaj .

Repsekte plako

O la',lere se po fillova une me shprehjet e zones mbaruam fare.

P.s Nje prove: kur dikush te thoshte ne rruge duke ecur per qejfin tend,me hallet e tua ne koke '' o motra...''

Postuar nga Sy_jeshilja datë 17 Korrik 2004 - 01:49:

hahahhahaha
O sa kam qeshur , me lot

Sa rob te poshter jemi ne vlonjatet o aman , m'i kujtove

S'po i them me mire se u bera armik me gjysmen e forumit .

Postuar nga durrsake_topolake datë 19 Korrik 2004 - 03:45:

Re: Fjale ne shqip qe urreni me shume?

Edeh une e kam vdekje fjalen dashnor.dhe fjala qe kam akoma inat eshte kur cunat te thojne "zogu" e kam vdekje.
mundesisht (per çunat) mund t'a eliminoni kte term?

Postuar nga LiL__TrEaSuRe datë 19 Korrik 2004 - 08:36:

Nuk e di..pf nuk para ka shume por fjala "derr" ose "dose" apo dicka e tille se si me duket... :p

Puc-puc Ela

Postuar nga JaM_VlOnJaTe datë 21 Korrik 2004 - 00:47:

Ato qe keni thene deri tani i urrej pak a sh. te gjitha, por gjithashtu kur perdorin fjalen "Vrrome" (me shaka apo me te vertet) o zot e kam zet. Se duroj dot fare...

Postuar nga Sy_jeshilja datë 22 Korrik 2004 - 17:13:

Talking about " Vrrome " qe tha vlonjatja , mua m'u kujtuan ca shprehje , ( qe per fat te mire kam kohe qe nuk i degjoj me ).
1. Lyrash, 2. Molar 3. Lamash .

Sa fjale te shpifura he ?? C'rrace jemi ... Ju "qe i keni shume qejf labet" mos filloni me komente ju lutem .

Postuar nga BluE_icE datë 22 Korrik 2004 - 18:32:

Angry fjale qe mu kujtuan tani afer

urrej cdo lloj fjale qe shpreh meshire : i shkreti /e shkreta ,sa gjynah,sa keq etj .

Postuar nga unforgiven datë 22 Korrik 2004 - 22:09:

nga sycka mu kujtua dhe nje shprehje kaq shume e perkedhelur ne theksin lab: " O Zagar" .
Nqs shkoni ne ndonje nga zonat labe dhe te therasin " C'fare ben ore Zagar" : mos tu ngelet qejfi, eshte thjesht shprehje kofidence.

Postuar nga agata datë 23 Korrik 2004 - 01:36:

" C'fare ben ore Zagar"

ahahahahah moj Mona me shkrive fare.

vertet qenka fjale qe te tingelonka shume keq...

un urrej gjithashtu, , qe nuk eshte as fjale shqiptare...bah ne fillim as qe nuk e kuptoja dhe tani nuk jam e sigurte per kuptimin qe i di...

Postuar nga roke datë 23 Korrik 2004 - 01:38:

Po pse e urren fjalen lol.he lol (shaka)
Une urrej korcarkat kur futin ate "bre" ne fund te cdo fjalie.

Postuar nga BluE_icE datë 23 Korrik 2004 - 01:49:

roke c'kemi byrazer?
si te kam bre lal?
bosto'ni c'thote bre?

p.s.

Postuar nga agata datë 23 Korrik 2004 - 02:26:

Citim:
Po citoj ato që tha roke

me sakte Roke, nuk me pelqen...po ku edi pse?
aman nuk me pelqen fare..me duket e rendomte si fjale.

Postuar nga hirushja datë 23 Korrik 2004 - 02:41:

Sabina edhe une jam totalisht me ty qe, ajo fjale ma shpif kur shumica e perdorin. Kjo fjale eshte mare nga gjuha Angleze dhe kuptimin e ka.. "Laughing out lout" qe do te thot ne shqip,- duke qeshur me te madhe.

E urrej shume.

Postuar nga roke datë 23 Korrik 2004 - 13:31:

Blu ice!!

Kush te tha qe jam ne Boston???
Po pse ke qejf qe te marr inat???Apo eshte kureshtja....

Postuar nga amor alucius datë 23 Korrik 2004 - 14:41:

Citim:
Po citoj ato që tha mona
" Zagar" .

Dhe te mendosh e eshte nje nga fjalet e mia te preferuara ne momente nervash

Postuar nga JaM_VlOnJaTe datë 24 Korrik 2004 - 03:13:

Red face

Hahahaa... c'heqin ata qe mund te jene afer ne ato momente...'lol' (e mos e kini kaq inat j/k) ...

Tjeter fjale ca urrej une...hm...uh po, kur thone "Lale". uuu gosh, qe ti mbys fare me vjen .

Postuar nga déjà-vu datë 24 Korrik 2004 - 14:10:

Citim:
Po citoj ato që tha Insomnus
Talking about " Vrrome " qe tha vlonjatja , mua m'u kujtuan ca shprehje , ( qe per fat te mire kam kohe qe nuk i degjoj me ).
1. Lyrash, 2. Molar 3. Lamash .

Sa fjale te shpifura he ?? C'rrace jemi ... Ju "qe i keni shume qejf labet" mos filloni me komente ju lutem .

Po shtoj edhe ''zarbë''...

Nuk kam memorie,sa jam ngritur tani nga gjumi.

Postuar nga SEXY_GIRL05 datë 27 Korrik 2004 - 12:51:

uaaaaaaaa

Citim:
Po citoj ato që tha roke

roke edhe mu me urren lal eeeee se une nga andej jam (BREEEEEEEEE)
ok nejse thnx edhe me ne korcaret mos u tallni shume
ok or jahoni or njisha or figura e shume e shume te tjera qe nuk me kujtohem se jam edhe pak me nerva ne keto momente

Postuar nga roke datë 27 Korrik 2004 - 12:55:

Ty te kam qejf,nuk te urrej.thuaj nje qind here breee.se une nuk i urrej vajzat e bukura .Cfaredo te thuash nuk te urrej.Yjet nuk urehen me sa di.te them edhe une naten e mire dhe i pranova te gjitha ato se ishin te bukuranaten!

Postuar nga SEXY_GIRL05 datë 27 Korrik 2004 - 12:57:

naten.. nuk ka rendesi ti pranosh
hec bye

Postuar nga BELA E BUKUR datë 02 Gusht 2004 - 10:14:

Citim:
Po citoj ato që tha hirushja
Sabina edhe une jam totalisht me ty qe, ajo fjale ma shpif kur shumica e perdorin. Kjo fjale eshte mare nga gjuha Angleze dhe kuptimin e ka.. "Laughing out lout" qe do te thot ne shqip,- duke qeshur me te madhe.

E urrej shume.

Hirushe e drejte eshte ajo qe thua ti ....laughing out loud ......po ne ratset e mesazheve ka kuptim tjeter mesa di une
kur i thua tjetrit ..lol eshTE Lots Of Love ( )...pastaj pse e keni inat per mua eshet fjale shume praktike ne bashkebisedime etj ..si mund ti japim ekuivalence en shqip ska!!!!!
po he se eshte e nevojshme ne raste emergjencie ..futi nje lol aty dhe ej en rregull ........lol bela (une e perdor shume jo per gje :p:p

Postuar nga amor alucius datë 05 Gusht 2004 - 15:52:

Citim:
Po citoj ato që tha BELA E BUKUR

kur i thua tjetrit ..lol eshTE Lots Of Love ( )...pastaj pse e keni inat per mua eshet fjale shume praktike ne bashkebisedime etj ..si mund ti japim ekuivalence en shqip ska!!!!!

Me kujtove nje episod jo aq te kendshem,por qe mbrapa kam qeshur me lot kur mora vesh qe do thote dhe Lots Of Love pervec Laughing out loud qe e perdori une

Postuar nga BELA E BUKUR datë 05 Gusht 2004 - 18:39:

Smile

Pse Amor vertet nuk e dije se dhe une se dija ne fillim .....dhe une kam kaluar disa episode jo te kendeshme per faj te keqkuptimit...:p hahahahhahaah ...derisa e mesova qe e paksa dhe nje kuptim tjeter dhe qe prej asaj dite sju ndava se perdoruri kete fjale ..:p:p bela

Postuar nga amor alucius datë 05 Gusht 2004 - 18:57:

Imagjino,gjate nje ore une konstant duke e perdorur...cfare turpi Keshtu qe asaj dite se perdori mè me njerezit qe kam ne Shqiperi

Postuar nga hirushja datë 07 Gusht 2004 - 00:05:

Citim:
Po citoj ato që tha BELA E BUKUR

Hirushe e drejte eshte ajo qe thua ti ....laughing out loud ......po ne ratset e mesazheve ka kuptim tjeter mesa di une
po he se eshte e nevojshme ne raste emergjencie ..futi nje lol aty dhe ej en rregull ........lol bela (une e perdor shume jo per gje :p:p

Bela ke te drejte, dikush tjeter me tha qe permban dy kuptime kjo lloj fjale. Mua personalisht me duket sikur personi tjeter nuk interesohet ose nuk e ka vemendjen tek biseda prandaj e urrej shume.

Postuar nga BELA E BUKUR datë 08 Gusht 2004 - 09:27:

Unhappy

Pse une se mendoj se eshte ashtu.........................tani nganjeher ngelesh dhe pa fjale dhe e perdor pe te thyer akullin si i thone ..;p

Postuar nga VLonjatja2003 datë 26 Gusht 2004 - 12:59:

Ndersa une urrej ata qe flasin me dialektin e veriut dmth te gjitha shprehjet e tyre zottt ma heqin trurin sa e shpifur duket shqipja kur e flasin ata ato shprehjet njereeee lere lere sa kot...
Po ashtu nje nga nje fjale tjeter qe zakonisht e perdorin cunat eshte ajo fjala kur ja bejne ' o plako' iiiiiiiiiii e urej kete fjale....

pacim

Postuar nga girl_for_life datë 14 Tetor 2004 - 19:14:

une urreje fjalet

Dashnor"biles"naqe" sme kujtohen me per momentin po te siguroj qe jane shume hirushe komplimente per temen!!pershendetje motra

Postuar nga Isra datë 09 Qershor 2005 - 18:49:

interesante kjo teme hirushe!

Edhe mua sme pelqejne shumica e ketyre fjaleve qe jane permendur ketu.
sidomos kur u thone vajzave : feçka: ose :çafka:, "zocka", ka fjale te tjera plot, psh. as kur thone me perkedheli "yll" se di po sme pelqen ...

Postuar nga oliinter datë 09 Qershor 2005 - 19:08:

ku e di une mbase kurv burre eshte shume e neveritshme.

Postuar nga wydra datë 09 Qershor 2005 - 22:12:

Citim:
Po citoj ato që tha oliinter
ku e di une mbase kurv burre eshte shume e neveritshme.

ahahahaha, s'e kisha degjuar ndonjehere, po s'me duket dhe aq keq...

Postuar nga jimmy84 datë 09 Qershor 2005 - 22:28:

Une kam inat vetem kur fjalet thuhen per mua, po kur ua them une te tjereve s`me duken dhe aq te keqija
Nuk ka asnje fjale ne shqip qe une e urrej. Pastaj sic e thote edhe ajo shprehja "Nuk ka fjale banale, por ka perdorim banal",.

Postuar nga NS-6 datë 09 Qershor 2005 - 22:29:

Citim:
Po citoj ato që tha hirushja
Te dashur anetar po ashtu eshte edhe kjo fjala *Lol* qe perdoret shume shpesh kur flet me dike ne msn. Ma shpif por s'mundem te ju them asgje kur e shkruajn.

Kujtohuni per te tjera fljale nese mundeni!!

une ja kam gjet ksaj: kur e shkruaj ate fjale del nje emoticon i shtrire perdhe qe po vdes nga te qeshurat
p.s: po ti hirushe thuaja mos ki frike se besoj te kuptojne ato qe ua thua

Postuar nga hirushja datë 09 Qershor 2005 - 23:37:

Ns-6 s'me ben shume pershtypje tani. U mesova.

Postuar nga NS-6 datë 10 Qershor 2005 - 04:04:

mir mir po ti si te duash

Postuar nga belgium datë 10 Qershor 2005 - 12:07:

re

un mendoj qe fjala dashnore o diçka magjike diçka shum e ombel diçka qe te jep deshir te jetosh nuk shof ktu noi fyerje ndaj figures se femres

Postuar nga hirushja datë 11 Qershor 2005 - 02:27:

Citim:
Po citoj ato që tha NS-6
mir mir po ti si te duash

Sa shume ma mban merakun.

Postuar nga durrsak datë 11 Qershor 2005 - 02:44:

Shprehja ime qe kam me inat eshte kur degjoj te thon, i iku petlla. Ma shpif kur e nigjoj, po shyqyr kam koh pa e nigju.

Postuar nga Sykaltra_Shqiptare datë 11 Qershor 2005 - 02:54:

Talking

Fjalen "trap" urrej me gjithe shpirt!
(I shkreti Sali Berisha qe e kan shajt kaq shume ketu ne forum!)

Postuar nga Syri_Magjik datë 11 Qershor 2005 - 03:06:

TEM interesante Hirushja BRAVO

Sa keq sdi cfare fjale urrej se kur me hipen ne maje te hundes i perdore te gjitha fjalet

Postuar nga roke datë 11 Qershor 2005 - 11:04:

Citim:
Po citoj ato që tha durrsak
Shprehja ime qe kam me inat eshte kur degjoj te thon, i iku petlla. Ma shpif kur e nigjoj, po shyqyr kam koh pa e nigju.

Mos u merzit se kur ta degjosh ka per te IKUR PETLLA

Gjithsej 6 faqe: [1] 2 3 4 5 6 »
Trego 254 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.