Forumi Horizont
Trego 26 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Muzika (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=16)
-- A ju pelqejne metalaret? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=11748)

Postuar nga RIP Gibbs datë 01 Qershor 2006 - 00:40:

Question A ju pelqejne metalaret?

.

Postuar nga Admirali datë 01 Qershor 2006 - 01:09:

...

Psikonova, cfare nenkupton ti me te pelqyer ndaj metalareve, menyra sesi vishen, lloji i kenges qe degjojne, sesi sillen, ndonje gje tjeter?

Postuar nga RIP Gibbs datë 01 Qershor 2006 - 23:22:

psikonova

Ndoshta nuk e kam shtjelluar si duhet por behet fjale per ata qe degjojne kete rryme dhe natyren e tyre.faleminderit

Postuar nga ingmetalboy datë 09 Qershor 2006 - 02:52:

Re: psikonova

Citim:
Po citoj ato që tha psikonova
Ndoshta nuk e kam shtjelluar si duhet por behet fjale per ata qe degjojne kete rryme dhe natyren e tyre.faleminderit

Nuk e ke shpikur ti ate fjale o burre, por sqaroje pyejten qe ke shtruar.
Psh mua me pelqen shume menyra se si vishen vajzat qe pelqejne metalin por ato qe kam njohur nuk me kane pelqyer si tip.

Postuar nga skunkanansie datë 09 Qershor 2006 - 13:17:

Thumbs up

PO shuuuuuuuuuuuume.....por me se shumti me pelqejn metalaret me floke te gjata,pastaj menyra se se ecin ,ne çdo aspekt jane cool.

Postuar nga SPELAEAN datë 09 Qershor 2006 - 18:38:

ej o plako po ca te pelqejme ne ato rrepistat qe nje kenge e tyre zgjat vetem nje stine,me thuaj nje kenge metal qe si ka rrezistu te gjitha koherave.arti mbetet art.ne kenge,ne mode,e ne gjithcka.

Postuar nga HERO datë 16 Qershor 2006 - 21:45:

mua me pelqen muzika metal,sepse muzika rock eshte muzika ime e preferuar, por me te preferuarat per mua jane kenget metal me elemente rap sepse jane kenget me te bukura,si psh grupe si rage against the machine,disturbet,ramstain,system of a down etj.

Postuar nga wydra datë 30 Qershor 2006 - 21:04:

pooo....

meqe ra fjala... a ishte njeri nga forumi te nje koncert black metal [!] qe u be ne Rock Caffe ne Tirane?? Une isha, sigurisht me mosbesim te madh (cne black metal ne shqiperi), po doni ju qe ata ishin ulerime e gjalle? Shume me agresive nga c'e prisja, ne pergjithesi ja kalova shume mire.

Postuar nga SEXI datë 09 Shtator 2006 - 19:23:

OOOOOOOOOOOO SHUME SHUME. ME PELQENE SÝDOMOS METALLÝCA ME KENGEN "NOTHÝNG ELSE MATTERS" JANE 1-SHA FARE

Postuar nga RIP Gibbs datë 12 Shtator 2006 - 00:44:

...

Tamam tamam e kisha per ne qe degjojme Metal...por nejse mos u lodh...

Postuar nga Animal datë 12 Shtator 2006 - 02:06:

me pelqejne......
ato qe jane jo ato qe fishen per tu dukur..!
jane pa komplekse!

Postuar nga RIP Gibbs datë 15 Shtator 2006 - 00:04:

...

Lale mos do te dalesh qe une jam nga ata qe fshihem per tu dukur?

Postuar nga Animal datë 15 Shtator 2006 - 13:19:

Re: ...

Citim:
Po citoj ato që tha psikonova
Lale mos do te dalesh qe une jam nga ata qe fshihem per tu dukur?

jo mo plak pse duhet te dal aty....
po ka shume goca qe e bejne kete dhe ca cuna poashtu...
pastaj cdo njeri ka jeten e vet...vishet dhe degjon cte doje...ska te drejte une ta gjykoj...

Postuar nga RIP Gibbs datë 17 Shtator 2006 - 00:08:

...

Lale ke te drejte ka ca goca qe vishen kot.Te gjimnazi im ka pase te tilla dhe kur i pyta nje here per Nirvanat e di ca tha ? Imagjino!

Postuar nga espulso82 datë 26 Shtator 2006 - 17:34:

shum fjal dhe pak pergjigje!
ata qe e jetojn me te vertet metalin nuk kan nevoj per shum shpjegime!
ciauz

Postuar nga Balerina datë 26 Shtator 2006 - 20:34:

Kam vene re qe metalaret jane shume tipa te sjellshem, besnike dhe shume te ndjeshem. Nga pasioni i tyre i madh per muziken, jane shume 'artistike'. Une vete nuk jam metalare por me pelqen pak heavy metal. Kam shume shoke dhe shoqe metalare, dhe jane njerez shume te mire.

Postuar nga lezhjani-82 datë 12 Nëntor 2006 - 06:22:

Te jesh metalar do te thote ta njohesh muziken ne te gjitha aspektet e saj. Kuptohet qe metali s'eshte per te gjithe, por per ata qe kane shije me te holla dhe jane me te apasjonuar per muziken.

Postuar nga Niqua datë 12 Nëntor 2006 - 07:07:

hahahaha ca hoqa me e gjete kuptimin e fjales metalare ngaqe se kisha degju kurr ne shqip

nejse mu sme pelqejn

thjesht si kuptoj

Postuar nga Enya datë 12 Nëntor 2006 - 07:58:

Arrow

Une skam nerva te ndjek nje kenge metal as per dy sekonda.
Me falni `por, s`paskam shpirt"artistet"

Postuar nga Demokrate4ever datë 12 Nëntor 2006 - 08:11:

varet si tek kengetari,kenga dhe nga momenti qe mund te jem..

Postuar nga Marmas datë 09 Janar 2007 - 14:09:

Metali eshte muzike e vertete keshtu qe dhe njerezit qe e degjojne jane me te ndjeshem. Edhe une jam metalare. Eshte nje rryme e pavdekshme edhe pse fatkes\qesisht ditet e sotme eshte harruar ca ose eshte teper Komercial

LONG LIFE TO METAL

Postuar nga RIP Gibbs datë 20 Janar 2007 - 16:33:

...

...me behet qejfi kur degjoj llojin tim te flase....nejse sa per muziken mos u merzit se kenget tona jane te pavdekshme.....

Postuar nga black angel datë 17 Tetor 2008 - 22:02:

Per mendimin tim jane te vecante dhe unike.
Une per vete nuk jam metalare por prapeseprape mendoj
se jane interesante sidomos nga menyra si vishen.

Postuar nga lezhjani-82 datë 18 Tetor 2008 - 01:56:

Citim:
Po citoj ato që tha black angel

Mendoj se jane te vecante per muziken qe degjojne....

Une jam metalar dhe nga ata te keqit fare:p, por vishem si gjithe te tjeret !

Postuar nga ingmetalboy datë 22 Tetor 2008 - 00:53:

Citim:
Po citoj ato që tha black angel

Veshja eshte nje menyre tjeter per tu shprehur. Ndaj nqs flasim per metalaret shume prej tyre vishen ne nje menyre te caktuar.
Nqs te pelqen menyra si vishen fillo dhe interesohu per muziken qe degjojne dhe do te zbulosh nje botekuptim komplet tjeter qe do te terheqe.
Te gjithe shoket ( shoqet ) apo te afermit e mij qe kane qene ne kontakt me mua per nje kohe relativisht te gjate jane shnderruar ne adhurues te kesaj muzike. Rasti i fundit eshte motra ime qe mbasi jetoi me mua per tre vjet u shnderruar nga nje vajze qe vdiste per Christina Aguilera, ne nje vajze qe degjon Rock and soul gjithe diten. Bile para dy javesh me mori ne tel dhe me tha qe kishte blere dy bileta per koncertin e Metallica ne Houston.
GOD bless rock & roll!

Postuar nga _mIzZzA_ datë 04 Nëntor 2008 - 09:39:

jo aspak i urraj metal musik

Trego 26 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.