| Forumi Horizont | Trego 26 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- Grate e mund te dalin ne banje si meshkujt! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17123)
Grate e mund te dalin ne banje si meshkujt!
Sapo pashe ne nje emision per shpikjen me te fundit nga (me duket) nje shpikes Australian!
Per femrat, nese shkoni ne banjo dhe ato jane te pista e keni ndyre te uleni, ose nese jeni diku ne nje vend te hapur e nuk keni kohe ti ulni te gjitha: Whiz eshte objekti me i pershtatshem qe mund tu ndihmoj!
Mund ta beni si meshkujt

Ka kohe qe ekziston kjo. Doli ndonje australian te rrahe gjoksin tani?
Dikur ishte nje cope karton si tip hinke.
P.s. Meqe ra fjala, shpesh pyes veten si e bejne femrat ne ato banjo te shpifura. Jo me larg se te shtunen qe kaloi kishte mbetur vetem nje banjo per gra dhe burra, dhe shpresoja qe femrat mos vinin bythen ne ate hale.
ore mos na e qani hallin se si e bejme ne po qani hallin tuaj qe vuani nga prostata qe e boni ne kembe looool 
Tonin po qajme, se ato bythe duhet ti puthim ne pastaj. 
hahaha ca gallate ... sigurisht qe nuk e veme b.... ne ato banja te pista por kur natyra therret e gjithe higjena e vetepastertia perulet perpara saj. Ja ashtu ngritur sa me afer dhe duke perdorur gjithe muskujt e barkut qe te mund te rrime ne ate pozicion. Nuk guxoj te mendoj se si ia bejne ato qe nuk kane fare muskuj barku apo njerezit qe mezi perkulen. Sapo isha ne pishina dhe banjat ishin per ibret dhe mu desh ta mbaja brenda por jo per shume kohe se shkaterrohen te shkretat veshka. Personalisht mendoj se nuk e bejne te tjeret ne pishine meqenese nuk e bej vete por them se e kam pak utopike teorine.
((
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
ore mos na e qani hallin se si e bejme ne po qani hallin tuaj qe vuani nga prostata qe e boni ne kembe looool![]()
Se kush shkroi mesiper per bythe-puthjet:
Po sikur te te thoja qe celulari dhe tastiera me te cilen shkrove kete mesazh mund te kene me teper bakterie sesa te prapmet e femrave qe jane ulur ne ato banjo? Ndaj puth pa merak, ke lejen e mjekut.(ose nese ke ende merak, merr ndonje shami disinfektuese, wipe their ass off and go on with whatever you're doing)
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Tonin po qajme, se ato bythe duhet ti puthim ne pastaj.![]()

Po whiz-in ku do e mbash ne cante?
Te duhet ta lash mire se ndryshe.....
shiko se ne femrat e kemi shume kollaj ta bejme cicin si ju meshkujt fundja hapim kembet e ja hudhem sikletit
(sigurisht kur jemi me fund e fustan) po ju te shkretet qe po te uleni si ne si do ja beni hallit 
Citim:
Po citoj ato që tha aldo11
fol x vete ti ...
un distancohem nga ajo qe the. s'futen turinjt vend e pa vend![]()
![]()
![]()
![]()
D'gjo bythe i thone kesaj.
Dashka femra te permjere me kembe, Une e kam nga ime gjyshe, Femra duhet te ulet se i duket turpi
duhet te urojme qe mos jete urgjence se po qe e tille sa te vejme kete hinke e bame ne breke ....ej zot i madh mjafton me van nje leter igjenike te lagur ne banje dhe ja u zgjith problemi .....po mire ne kete hinke ne cante do e mbajme se pak gjera kemi canta ime ngjan si ajo e Meri Popins cfar ska brenda ska ma vend per kete ...
Sa teme e shpifur 

Citim:
Po citoj ato që tha briseide
Sa teme e shpifur![]()
Do thosha teme shume interesante. Shume e zgjidhshme per femrat qe jan ne hurry. Funny too :p
Kjo teme duhet te rregullohet duke filluar qe nga titulli.
Une propozoj psh:
A mund te permjerin grate mekembe?
Ose Si mund te permjerin grate pa lagur shalet.
:p
Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
Kjo teme duhet te rregullohet duke filluar qe nga titulli.
Une propozoj psh:
A mund te permjerin grate mekembe?
Ose Si mund te permjerin grate pa lagur shalet.
:p
Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
Grazie :p
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
hajd fillo na jep shembullin i pari ti :p
Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
Me foto e do apo me video?
hahahaha

Citim:
Po citoj ato që tha Debora*
Vetem po te jesh ti aty.![]()
Re: Grate e mund te dalin ne banje si meshkujt!
Citim:
Mund ta beni si meshkujt![]()
![]()

Re: Re: Grate e mund te dalin ne banje si meshkujt!
Citim:
Po citoj ato që tha Evisa
Po ti dukesh dhe si cun serioz , c'ne kjo teme se me habite![]()
Hajde teme hajde![]()
Re: Re: Re: Grate e mund te dalin ne banje si meshkujt!
Citim:
Me i dhan ifije spice moj :p
gtjithe ajo andrralle per ate pako gje ....nuk ja vlen jo as em marr mundimin po me e bo realitet....

Trego 26 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.