Forumi Horizont Gjithsej 6 faqe: [1] 2 3 4 5 6 »
Trego 273 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Njohja me anëtarët e forumit (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=131)
-- Ca shenje jeni? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=10985)

Postuar nga Eria datë 21 Shkurt 2006 - 19:03:

Ca shenje jeni?

Jam kurioze te di se ciles shenje i perkasin pjesa me e madhe e forumit tone.
Une jam GAFORRE.PO ju?

Postuar nga Iyua datë 21 Shkurt 2006 - 19:29:

Po e nis une e para Eriosa
Une jam shenja e Bricjapit . Karakteristikat e kesaj shenje nuk i di mire.

Postuar nga agata datë 21 Shkurt 2006 - 20:37:

Une jam shenja e Demit. thone qe eshte shenje me karakter te forte por...!

Pershendetje te gjitheve

Postuar nga Klodel datë 21 Shkurt 2006 - 20:48:

Gaforre c'fare tjeter

Postuar nga amoxil datë 21 Shkurt 2006 - 20:50:

Bricjapi.

Postuar nga Eria datë 21 Shkurt 2006 - 20:53:

Citim:
Po citoj ato që tha analistja
Gaforre c'fare tjeter

Sa jemi shtuar!

Postuar nga ~Enigme~ datë 21 Shkurt 2006 - 21:07:

Akrepi

Durim dhe vendosmeri, ndjeshmeri dhe zemerdhembsuri..... disa nga karakteret e kesaj shenje

Postuar nga cupka datë 21 Shkurt 2006 - 21:20:

Dash me brire, hapni rruge se ju hodha tej!

Postuar nga Amici di Nessuno datë 21 Shkurt 2006 - 22:41:

Re: Akrepi

Citim:
Po citoj ato që tha ~Enigme~
Durim dhe vendosmeri, ndjeshmeri dhe zemerdhembsuri..... disa nga karakteret e kesaj shenje

Hudhe pra mo voten.

Postuar nga Cindi datë 21 Shkurt 2006 - 23:08:

Ujori.

Human, gjeneroz, i hapur ne shoqeri, OK ketu s'na i merr njeri "te zgjuar", but "crazy". I ndjek paraja, por deri tani s'kam pa gje une, as edhe njqindarke s'kam gjet ne rrruge.

Postuar nga saja datë 22 Shkurt 2006 - 00:33:

gaforre

Postuar nga lezhjani-82 datë 22 Shkurt 2006 - 00:38:

Shigjetari

Postuar nga skunkanansie datë 22 Shkurt 2006 - 05:42:

Demi.

Postuar nga ARENC datë 22 Shkurt 2006 - 05:46:

DASHI

Postuar nga Enya datë 22 Shkurt 2006 - 06:07:

Lightbulb

CANCER=Gaforre

Postuar nga Demokrate4ever datë 22 Shkurt 2006 - 06:20:

Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
Shigjetari

Binjake me Lezhjanin..Nje date ,nje ore ,por jo nje vit..

Shigjet.

Postuar nga Enya datë 22 Shkurt 2006 - 06:59:

Thumbs up

Cancer Associations:

Element: Water

Direction: West

Symbol: The Crab

Quality: Cardinal

Planetary Ruler: Moon

Color: Silver, Pale Blue

Stone: Pearl, Moonstone

Metal: Silver

House: Fourth (Rules Home and Domestic Life, Hidden Agendas, Supportive Nurturer, Old Age)

Body: Ribs, Breast Bone, Womb, Digestive System, Stomach, Pancreas

Plants and Herbs: Cabbage, Flax, Lettuce, Maple, Mushroom, Olive, Pumpkin, Turnip, Water Violet, White Rose

Common Professions: Antique dealer, Fisherman, Historian, Housewife, Nurse, Sailor, School Teacher

Best Compatibility: Taurus, Virgo, Scorpio, Pisces...

June 21 - July 22
The sign of the "Protector" . Cancer is the true nurturer of the Zodiac, always caring and considering others well being. Cancer is an extremely emotional sign, and is closely related to the feminine aspect, or the mother. Like the soft white rays of the moon, Cancers motives are almost always pure. This makes for a very beautiful and lovable person. Although the Cancer personality can be very vulnerable at times, it has its defenses. People born under this sign tend to be shy and keep their distance. Cancer is always quick to forgive and their strength lies in their ability to move past petty issues. Although sometimes gullible, Cancer always rebounds and turns a dark situation light. Cancer people although not usually leaders, know how to move people. They connect to others on an inner level, and always influence the people they associate with for the better. Once committed, Cancer people are extremely devoted. They are always faithful and loyal, but their relationships need security. Cancer personalities need constant reassurance of how their partners feel, and sometimes can become too dependant. Cancer places high importance on the idea of family and the home. Cancer personalities relate well to children, and are a true inspiration of spirit to those in need of assistance. Cancer people are fair minded, and always willing to compromise. They are extremely resourceful when the time comes, and can seem to pull just what they need right out of thin air.

Final Thoughts: With such overwhelming emotions, be careful not to let people walk all over you. Nurture yourself from within, and you will find that your relationships will grow for the better. Be careful not to be too over dependant on what others think or feel. Your feelings really are just as important, and most of the time are much more credible. Know that you are a source of inspiration for others, so try to always keep your motivations pure.

Postuar nga PGRulez datë 22 Shkurt 2006 - 07:41:

Peshorja

Shenja ime eshte Peshorja. Nuk e kam idene per cilesite e kesaj shenje. Sa per vete jam tip qe analizoj shume cdo gje.

Postuar nga lady datë 22 Shkurt 2006 - 15:03:

Binjaket...

IL segno dei Gemelli: (Segno d'aria)
L'energia che muove il segno dei Gemelli, governato dal messaggero degli Dei Mercurio, può dare l'impressione a volte di disorganizzazione e confusione; ma c'è un metodo di solito, nella pazzia dei Gemelli. Le persone di questo senso possono avere anche la tendenza a smussare alcune volte la veritÃ_.. Continuamente in movimento da un interesse ad un altro, ,a volte con una certa superficialitÃ_. La persona Gemelli è comunicativa, versatile, e curiosa, molto curiosa: ama sapere come funzionano le cose.

La Costellazione:

Fiori: Margherita
Pietre: Magnetite Verde
Profumo: Ginepro
Metallo: Mercurio
Giorno Fortunato: Mercoledì
Colore: Grigio

AffinitÃ_ con gli altri segni:

Ariete: Bilancia:
Toro: Scorpione:
Gemelli: Sagittario:
Cancro Capricorno:
Leone Acquario:
Vergine Pesci:

Leggenda: Ottimo Buono Discreto Sufficiente Insufficiente

Postuar nga inaaaaaaa datë 22 Shkurt 2006 - 17:11:

Unhappy

LUANI
asnje luan ketu si ka mundesi?????

couni luana ku jeni?
muahhhhhhhhh

Postuar nga pipi datë 25 Shkurt 2006 - 00:59:

Citim:
Po citoj ato që tha diabolic
Une jam i shenjes se krokodilit...

kush i bie?????

un jam cjapi.di qe shenja te ciles i perkas eshte shume kokeforte,i pelqen ti beje punet deri ne fund dhe pa kerkuar ndihmen e te tjereve.jane shume krenare per ti kerkuar ndihme te tjereve.nuk e lene pergjys apo kurre se braktisin nje pune qe fillojne.kane shume zell per punen dhe si lejojne askujt ti marre nga dora punen e tyre.ndersa ne dashuri cjapi jepet shume ne nje lidhje dhe kerkon nga partneri dashuri dhe jo sex.megjithate nuk i vjen aspak keq te shkoje ne shtrat me nje te panjohur.

nejse mo horoskop.tek mua disa jane te verteta disa jo.si besoj shume per te mos thene fare.

Postuar nga iliriusa datë 25 Shkurt 2006 - 01:38:

Demi. Ndersa ne horoskopin kinez...... Derri
Pak a shume te dyja shenjat perputhen ne pershkrim. Se sa perputhen me karakterin tim eshte tjeter gje pastaj, s'jap dot vendim duhet te pergjigjen ata qe me njohin.

Postuar nga iliriusa datë 25 Shkurt 2006 - 02:25:

Peshtimi, pse edhe ti shenja e derrit je?

Postuar nga Cindi datë 25 Shkurt 2006 - 02:33:

Edhe une dal qe jam e derrit sipas kinezeve. Eshte e mire apo e keqe si shenje

Postuar nga iliriusa datë 25 Shkurt 2006 - 02:38:

Ne pergjithesi e mire. Megjithese ka nje te mete te madhe Football kerkon qe njerzit te kene vlerat morale shume te larta edhe behet i bezdisshem.

Postuar nga Cindi datë 25 Shkurt 2006 - 02:40:

Citim:
Po citoj ato që tha iliriusa
Ne pergjithesi e mire. Megjithese ka nje te mete te madhe Football kerkon qe njerzit te kene vlerat morale shume te larta edhe behet i bezdisshem.

Me duket se ketu ka nje cike te vertete, po skagje do na e marrin doren dhe do mesohen edhe me te bezdishmit dhe nuk do na mbajne inat

Postuar nga iliriusa datë 25 Shkurt 2006 - 03:01:

Te shpresojm!

Postuar nga Lela_Dr datë 25 Shkurt 2006 - 03:44:

Shigjetari

Zakonisht jeni te buzeqeshur dhe shpesh jeni ne gjendje te mirë. Fakti qe ju keni shumë fat dhe jeni ne gjendje te ndihmoni te tjerët, nuk e hidheron askënd. Kryesisht jeni ne gjendje te mirë, por nëse fillon gjendja negative, ose nëse u kap hija e zeze, e keni shumë vështirë te dilni nga ajo. Nëse e vereni ndonjë gjë qe premton, pavarësisht se çka është, ju e percillni deri në fund. Mundoheni ta keni. Kjo ndodh shpesh, sepse ju tërë kohën jeni ne kerkim te gjerave të reja. Ju njekohesisht jeni edhe me te kendshmit nga të gjitha shenjat. Jeni zemergjere dhe jeni te gatshëm ne çdo kohe doni t’i ndihmoni te tjerët. Sinqeriteti dhe humori janë anet pozitive tuajat dhe për këtë njerëzitë çdo herë u duan dhe admirohen me ju. Zakonisht sinqeriteti juaj i vërtetë u sjell edhe probleme, mirëpo kjo nuk u shqeteson fare. Ju vazhdoni të jeni te sinqertë.

Marredheniet e Shigjetarit me shenjat e tjera:
Shigjetari & Dashi: Të dy palet tregojnë interesime te përbashkëta dhe si çift veprojnë për mrekulli.
Shigjetari & Demi: Demi serioz dhe Shigjetari i joserioz dhe zbavites, do ta kenë vështirë te rrine se bashku
Shigjetari & Binjaket: Kjo marredhenie fillon ne mënyrë te zjarrte, por mbaron ne te njëjtën mënyrë.
Shigjetari & Gaforrja: Personat ne këtë kombinim me mirë përputhen si shokë se sa si partnere.
Shigjetari & Luani: Të dy janë emocional ne këtë aspekt qe tregon se kjo mund te jetë një kombinim i mirë.
Shigjetari & Virgjeresha: Kjo lidhje nuk zgjat shumë, sepse Virgjeresha nuk mund ta duroje karakterin e Shigjetarit.
Shigjetari & Peshorja: Të dy romantik dhe me sharm te veçantë. Mund te jetë një çift mjaft i mirë.
Shigjetari & Akrepi: Gjeja e vetme e cila mund te rezultoje nga ky kombinim është një lidhje shumë e shkurter.
Shigjetari & Shigjetari: Të dy kanë interesa te përbashkëta dhe asnjëri nuk lejon qe kjo lidhje te deshtoje.
Shigjetari & Bricjapi: Këta te dy mund te jenë shokë te mirë, mirëpo nuk do të jenë te suksesshem ne çift. Ide e keqe.
Shigjetari & Ujori: Dashuria ndaj jetës dhe ndaj njeri-tjetrit, e bëjnë këtë një kombinim te mrekullueshem.
Shigjetari & Peshqit: Qe te dy kërkojnë gjëra qe asnjëri nuk mund t’i mundesoje.

Karakteristikat e Shigjetarit:
Elementi: Zjarri
Planeti: Jupiteri
Ngjyra: E purpurt
Lulja: Narcisi
Kafsha: Kali
Shteti: Spanja
Metali: Zhiva
Guri i lindjes: Opali

Jo po thoni po deshet qe si besoni Horoskopit??? C'do gje qe eshte shkruajtur ketu siper me reflekton.

Postuar nga hirushja datë 04 Mars 2006 - 03:17:

Une binjaket.

Postuar nga korcari_usa datë 05 Mars 2006 - 20:14:

un virgjeresha po spaska ketej deri tani

Postuar nga LIS datë 10 Mars 2006 - 14:24:

Cool

DEMI sigurisht

Postuar nga arsona datë 12 Mars 2006 - 01:58:

Ujori

Postuar nga luledele datë 15 Mars 2006 - 18:33:

Peshorja.Po nuk i besoj fare astrologjise. Se rrutullohen planetet dhe dalin yjet sias ligjeve te natyres,na percaktokan fatin edhe ne hahaha
Ne horoskopin kinez edhe une jam derri.

Postuar nga kristela datë 20 Mars 2006 - 17:06:

Re: Ca shenje jeni?

Citim:
Po citoj ato që tha Eriosa
Jam kurioze te di se ciles shenje i perkasin pjesa me e madhe e forumit tone.
Une jam GAFORRE.PO ju?

hi Eriosa . MOS JE GJE NGA ATO FALLXHORET (KESHTU QUHEN?) E MOS NA BESH NDONJE MAGJI SE NA E BERE PUNEN PASTAJ ...HA HA HA GRUPO UN JAM PESCE(I NJEH SHENJAT?) ...

Postuar nga Syri_Magjik datë 24 Mars 2006 - 23:24:

Demi

Postuar nga Eria datë 25 Mars 2006 - 20:23:

Re: Re: Ca shenje jeni?

Citim:
Po citoj ato që tha kristela

hi Eriosa . MOS JE GJE NGA ATO FALLXHORET (KESHTU QUHEN?) E MOS NA BESH NDONJE MAGJI SE NA E BERE PUNEN PASTAJ ...HA HA HA GRUPO UN JAM PESCE(I NJEH SHENJAT?) ...

Me shkriveeeeeee,jo mi cne,ca fallxhore jam une!!
Je gallate!
Respekte Eri!

Postuar nga darma datë 28 Prill 2006 - 21:01:

Virgjeresha

Postuar nga sUgA__tIlOnCe datë 24 Maj 2006 - 13:11:

Cool

peshorja plako, shenja drejtsis!

Postuar nga Zhylien Sorel datë 24 Maj 2006 - 14:30:

kandari

Postuar nga diabolic datë 24 Maj 2006 - 21:34:

Tafmaqari :p :p :p :p

Postuar nga ^blu^ datë 24 Maj 2006 - 23:41:

Akrepi

Postuar nga volter datë 29 Maj 2006 - 15:12:

shigjetari

Postuar nga GENTI_the_KING datë 29 Maj 2006 - 15:43:

ujori .

Postuar nga buzeqeshja datë 04 Qershor 2006 - 16:48:

akrepi:p

Postuar nga skalabrino datë 06 Qershor 2006 - 05:24:

jam leone

Postuar nga freespirit datë 14 Gusht 2006 - 07:51:

une jam peshqit. Po ku jane peshqit e tjere se s'pashe ndonje ne list thua vertet jemi kaq te rralle?

pershendetje

Postuar nga Sy_jeshilja datë 14 Gusht 2006 - 07:52:

Akrepi.

Me sa pashe, paska me shume Gaforre dhe Akrepa midis nesh .

Postuar nga Nigo datë 23 Gusht 2006 - 17:44:

Gaforre natyrisht.

Është shenja më e bukur e Horoskopit,dhe jemi njerzit më me fat në dashuri.

Postuar nga Simona datë 23 Gusht 2006 - 17:47:

me fat dhe me kapul biles,zoti eshte i madh.

Postuar nga Nigo datë 23 Gusht 2006 - 17:52:

Citim:
Po citoj ato që tha Simona
me fat dhe me kapul biles,zoti eshte i madh.

Flm Simona  

Gjithsej 6 faqe: [1] 2 3 4 5 6 »
Trego 273 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.