Forumi Horizont | Trego 29 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- Humor shqip (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17168)
Humor shqip
Nuk di a ka teme tjeter si kjo po doja qe ketu te vinim vetem humor shqiptar .
vazhdon
Permbledhje Humorstike Te Vjetra by Niku al.viti 2001 6 - video powered by Metacafe
E forte fare kjo.
Nje baba teper
Citim:
Po citoj ato që tha Debora*
![]()
Re: Nje baba teper
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Ky eshte nje nga filmat me te prekshem qe eshte prodhuar keto 20 vjet ne Shqiperi. Edhe pse vazhdohet te konsiderohet komik per te mbuluar vertetesine qe mbart.
Re: Nje baba teper
Citim:
Ky eshte nje nga filmat me te prekshem qe eshte prodhuar keto 20 vjet ne Shqiperi. Edhe pse vazhdohet te konsiderohet komik per te mbuluar vertetesine qe mbart.
Duke menduar ku qendron ndryshimi...
Humori i Chaplin bazohet shume tek veprimet dhe xhestet, sepse kur i vjen zeri eshte shume me dramatik. Merr filmin "The great dictator". Derisa imiton Hitlerin eshte gallate, por kur mban fjalimin te mblidhet nje lemsh ne fyt.
Ne menyre analoge "Nje baba teper" mbledh vazhdimisht lemshe ne fyt, por pjeset qe bejne per te qeshur jane shume pak.
Nejse, roli i Cekes eshte per tu shenuar.
Re: Duke menduar ku qendron ndryshimi...
Citim:
Humori i Chaplin bazohet shume tek veprimet dhe xhestet, sepse kur i vjen zeri eshte shume me dramatik. Merr filmin "The great dictator". Derisa imiton Hitlerin eshte gallate, por kur mban fjalimin te mblidhet nje lemsh ne fyt.
.
Ndoshta ndryshimi qendron se nje varfanjak nuk eshte shkaktari i gjendjes se tij, prandaj çdo sarkazem bie mbi shoqerine. Ndersa filmi shqiptar i ka te qarte shkaktaret, ne ekran dhe ne jeten e perditshme.
Për një kokërr patate
Patatja si e ha ashtu te ha ...
Frigoriferin plot e kena tlyn po, miell po, sheqer po .. na bej nje bakllava te hajme e t'knaqemi
Juve grave po per shejtanlleqe ju shkon mendja ...
une vdes per kete
tka shku mendja per maternitet ....
Bejme Isauren synet....
Humor... jo shqip por shqiptar
Kush ben me shume per te qeshur?
Eventi origjinal:
Parodia humoristike:
Sa kam qesh...
Mos ka hy drita e na eshte djeg filmi?
Kush mi ka la prindet me 90° mu?
Ne nje dhome zhveshje te nje Golf Club jane shume burra. Papritur bie nje celular,nje burre i pergjigjet duke vene celularin me ze te larte (qe ta degjonin dhe te tjeret).
BURRI: - Alo?
GRUAJA: - I dashur, jam une, je tek klubi?
BURRI: - Po!
GRUAJA: - Une ne keto momente jam ne nje butik dhe ka nje gezof qe kushton vetem 1500 euro. A ta blej?
BURRI: - Sigurisht, blije nqs te pelqen kaq shume.
GRUAJA: - Sot ndalova dhe tek nje pike shitjeje mercedezash dhe pashe modelet e 2009. Ishte njeri fantastik fare.
BURRI: Sa kushtonte?
GRUAJA: - 90.000 euro
BURRI: - Ne rregull, po me ate cmim e dua makinen me te gjitha kushtet e mundura.
GRUAJA: - Je njesh fare. Oh desh harrova - shtepia qe deshim te blinim vjet eshte akoma ne shitje, kerkojne 1.200.000 euro.
BURRI: - Eh po ne rregull, provo nje here ti besh nje oferte. Ofroji nje here vetem 1.000.000 euro.
GRUAJA: - Ne rregull, shihemi me vone. Te dua shume.
BURRI: Mire atehere, edhe une te dua, shihemi se shpejti.
Burri mbyll telefonaten. Ve re qe te gjithe qe ishin ne dhomen e zhveshjes po e shikonin te cuditur dhe i pyet:
-E di njeri i kujt ishte ky telefoni?!
ha ha ha sa kam qesh
Dhjeta e vajzës
E frymezuar nga tema per gjuhen shqipe ... ne gjithcka e kemi te dyjezuar bile dhe gjuhen.
E mban njeri mend ate si tip vjershe qe thoshte : per nje D qe ti se ve, fjala dere behet ere ?
Per shejtonen...hahahaahh
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Per shejtonen...hahahaahh
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
hahahaaaa per kontrabanden e ke me siguri :p
Citim:
jo e kisha per ate qe sme ke lind per vendet perendimore ...me ke lind per ceceni ...
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
edhe ti moj, ai seriozi i modh qe si shko hic thote vend te egrish ti thu ceceni po ckeni or dreqer loool :p
Citim:
cne qe eshte bere kaq serios ai...
ja ne kjo per Seriozin...
http://www.shekulli.com.al/2009/11/...l-ushtarak.html
lejeni artikullin e shekullit po lexoni komentet e shkrimit...shkatarrohesh tu qesh se ca komentesh bojn robt
Malet me asfalt mbuluar
Portokalli
Trego 29 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.