Forumi Horizont
Trego 29 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- Humor shqip (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17168)

Postuar nga Tulipani datë 09 Korrik 2009 - 17:53:

Lightbulb Humor shqip

Nuk di a ka teme tjeter si kjo po doja qe ketu te vinim vetem humor shqiptar .

vazhdon

Postuar nga Tulipani datë 09 Korrik 2009 - 17:54:

Postuar nga Deb* datë 09 Korrik 2009 - 19:00:

Permbledhje Humorstike Te Vjetra by Niku al.viti 2001 6 - video powered by Metacafe

Postuar nga Deb* datë 09 Korrik 2009 - 19:07:

Postuar nga Deb* datë 09 Korrik 2009 - 19:11:

Postuar nga cecilia datë 14 Korrik 2009 - 17:31:

Postuar nga cecilia datë 14 Korrik 2009 - 17:39:

E forte fare kjo.

Postuar nga Fajtori datë 14 Korrik 2009 - 17:40:

Nje baba teper

Citim:
Po citoj ato që tha Debora*

Ky eshte nje nga filmat me te prekshem qe eshte prodhuar keto 20 vjet ne Shqiperi. Edhe pse vazhdohet te konsiderohet komik per te mbuluar vertetesine qe mbart.

Postuar nga agata datë 14 Korrik 2009 - 17:43:

Re: Nje baba teper

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori

Ky eshte nje nga filmat me te prekshem qe eshte prodhuar keto 20 vjet ne Shqiperi. Edhe pse vazhdohet te konsiderohet komik per te mbuluar vertetesine qe mbart.

Shume e vertet, e kam pare vetem nje here dhe nuk kam pranuar ta shikoj me...

Postuar nga Deb* datë 14 Korrik 2009 - 18:19:

Re: Nje baba teper

Citim:

Eshte e vertet, por humori ne pergjithesi dihet qe trajton nje dukuri bazuar ne realitetin e hidhur, nje plage sociale, por me nuanca ''humori''. I tille ishte dhe humori i Charles Chaplin, qe me shume me bente per te qare se per te qeshur.

Postuar nga Fajtori datë 14 Korrik 2009 - 18:27:

Duke menduar ku qendron ndryshimi...

Humori i Chaplin bazohet shume tek veprimet dhe xhestet, sepse kur i vjen zeri eshte shume me dramatik. Merr filmin "The great dictator". Derisa imiton Hitlerin eshte gallate, por kur mban fjalimin te mblidhet nje lemsh ne fyt.

Ne menyre analoge "Nje baba teper" mbledh vazhdimisht lemshe ne fyt, por pjeset qe bejne per te qeshur jane shume pak.

Nejse, roli i Cekes eshte per tu shenuar.

Postuar nga Deb* datë 14 Korrik 2009 - 18:46:

Re: Duke menduar ku qendron ndryshimi...

Citim:
Humori i Chaplin bazohet shume tek veprimet dhe xhestet, sepse kur i vjen zeri eshte shume me dramatik. Merr filmin "The great dictator". Derisa imiton Hitlerin eshte gallate, por kur mban fjalimin te mblidhet nje lemsh ne fyt.
.

Pse vetem kur fliste?! Dhe veshja e charlie-t fliste shume. Dhe pa folur, vetem me gjestet e tij, e kuptoje qe personazhii tij ishte nje i varfer, i vuajtur ,qe luftonte per buken e gojes per te mbijetuar...etj.
Ne fund te fundit ky eshte qellimi i humorit. Te nxjerr ne pah problemet e kohes ne te cilen jetojne. Duket pak ironike kur e mendon, por jane pikerisht ato qe na prekin. Na bejne njekohesisht te qajme e te qeshim. Nuk mund te qeshesh me dicka qe nuk e njeh, por me realitetin qe jeton perdite. Mendimi im ky.

Postuar nga Fajtori datë 14 Korrik 2009 - 18:58:

Ndoshta ndryshimi qendron se nje varfanjak nuk eshte shkaktari i gjendjes se tij, prandaj çdo sarkazem bie mbi shoqerine. Ndersa filmi shqiptar i ka te qarte shkaktaret, ne ekran dhe ne jeten e perditshme.

Postuar nga Tulipani datë 18 Korrik 2009 - 16:15:

Për një kokërr patate

Patatja si e ha ashtu te ha ...

Frigoriferin plot e kena tlyn po, miell po, sheqer po .. na bej nje bakllava te hajme e t'knaqemi

Juve grave po per shejtanlleqe ju shkon mendja ...

une vdes per kete

Postuar nga BIONDIA datë 04 Gusht 2009 - 02:44:

tka shku mendja per maternitet ....

Bejme Isauren synet....

Postuar nga Fajtori datë 04 Gusht 2009 - 17:11:

Humor... jo shqip por shqiptar

Kush ben me shume per te qeshur?

Eventi origjinal:

Parodia humoristike:

Postuar nga Fajtori datë 07 Gusht 2009 - 16:40:

Sa kam qesh...

Mos ka hy drita e na eshte djeg filmi?
Kush mi ka la prindet me 90° mu?

Postuar nga shelgu datë 07 Gusht 2009 - 19:41:

Ne nje dhome zhveshje te nje Golf Club jane shume burra. Papritur bie nje celular,nje burre i pergjigjet duke vene celularin me ze te larte (qe ta degjonin dhe te tjeret).
BURRI: - Alo?
GRUAJA: - I dashur, jam une, je tek klubi?
BURRI: - Po!
GRUAJA: - Une ne keto momente jam ne nje butik dhe ka nje gezof qe kushton vetem 1500 euro. A ta blej?
BURRI: - Sigurisht, blije nqs te pelqen kaq shume.
GRUAJA: - Sot ndalova dhe tek nje pike shitjeje mercedezash dhe pashe modelet e 2009. Ishte njeri fantastik fare.
BURRI: Sa kushtonte?
GRUAJA: - 90.000 euro
BURRI: - Ne rregull, po me ate cmim e dua makinen me te gjitha kushtet e mundura.
GRUAJA: - Je njesh fare. Oh desh harrova - shtepia qe deshim te blinim vjet eshte akoma ne shitje, kerkojne 1.200.000 euro.
BURRI: - Eh po ne rregull, provo nje here ti besh nje oferte. Ofroji nje here vetem 1.000.000 euro.
GRUAJA: - Ne rregull, shihemi me vone. Te dua shume.
BURRI: Mire atehere, edhe une te dua, shihemi se shpejti.

Burri mbyll telefonaten. Ve re qe te gjithe qe ishin ne dhomen e zhveshjes po e shikonin te cuditur dhe i pyet:
-E di njeri i kujt ishte ky telefoni?!

Postuar nga kotka datë 07 Gusht 2009 - 19:47:

ha ha ha sa kam qesh

Postuar nga Tulipani datë 13 Gusht 2009 - 02:47:

Dhjeta e vajzës

E frymezuar nga tema per gjuhen shqipe ... ne gjithcka e kemi te dyjezuar bile dhe gjuhen.

E mban njeri mend ate si tip vjershe qe thoshte : per nje D qe ti se ve, fjala dere behet ere ?

Postuar nga BIONDIA datë 02 Nëntor 2009 - 22:47:

Per shejtonen...hahahaahh

Postuar nga AngelDevil datë 03 Nëntor 2009 - 20:47:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Per shejtonen...hahahaahh

hahahaaaa per kontrabanden e ke me siguri :p

Postuar nga BIONDIA datë 03 Nëntor 2009 - 20:51:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

hahahaaaa per kontrabanden e ke me siguri :p

jo e kisha per ate qe sme ke lind per vendet perendimore ...me ke lind per ceceni ...

Postuar nga AngelDevil datë 03 Nëntor 2009 - 20:55:

Citim:

jo e kisha per ate qe sme ke lind per vendet perendimore ...me ke lind per ceceni ...

edhe ti moj, ai seriozi i modh qe si shko hic thote vend te egrish ti thu ceceni po ckeni or dreqer loool :p

Postuar nga BIONDIA datë 03 Nëntor 2009 - 20:57:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

edhe ti moj, ai seriozi i modh qe si shko hic thote vend te egrish ti thu ceceni po ckeni or dreqer loool :p

cne qe eshte bere kaq serios ai ...

Postuar nga AngelDevil datë 03 Nëntor 2009 - 21:01:

Citim:

cne qe eshte bere kaq serios ai ...

booh kush e di

ajo qe di me thon une eshte qe serioziteti si shko fare

Postuar nga BIONDIA datë 03 Nëntor 2009 - 21:05:

ja ne kjo per Seriozin...

Postuar nga NS-6 datë 06 Nëntor 2009 - 03:10:

http://www.shekulli.com.al/2009/11/...l-ushtarak.html

lejeni artikullin e shekullit po lexoni komentet e shkrimit...shkatarrohesh tu qesh se ca komentesh bojn robt

Postuar nga Fajtori datë 15 Janar 2010 - 04:38:

Malet me asfalt mbuluar

Portokalli

Trego 29 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.