Forumi Horizont | Trego 30 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Cili ka qene momenti me i sikletshem (awkward) ne jeten tuaj? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18717)
Cili ka qene momenti me i sikletshem (awkward) ne jeten tuaj?
Nqs kjo teme eshte hapur me pare ,le te fshihet. Nuk bera nje 'search' per te pare e ka nje te tille.
Mendoj se kjo teme do sjelle shume te qeshura. Sot po bisedoja me disa shoke dhe shoqe per momentet me 'awkward' dhe mendova ta hapja dhe ketu.
Lorie te gjithe besoj kemi kaluar momente te tilla. Dhe une kam kaluar.
P.sh momente te sikletshme kam kaluar kur kam veshur fund , fustan veref ne dite me ere.( Gjithmone e neglizhoj efektin e eres mbi... mua).
Meqe me erdhi spontanisht nje episod nder mend.. Nje mbledhje familjare, e ftuar te nje e afermja ime qe pagezonte djalin e vockel. Martuar me italian kjo, dhe mbledhur fisi i tyre qe c'tju them, soj e sorollop. Ne keto raste nuk di as si te sillesh se nuk njeh thuajse asnje, e perpiqesh te besh disi seriozen e qeshur, te pershtatesh me ambientin. Pothuajse te gjithe mosha e trete (moshatare me mua dmth), imagjinojeni vete atmosferen. Kur mezi u sistemuam ne tavoline ne restorant, i zoti i shtepise, babai i femijes gjithashtu (nje burre rreth te pesedhjetave ne ate kohe), qe jepte e merrte me te ftuarit i shkreti tere siklet, ben te ulet me ne fund dhe pa pare c'kishte prapa i ulet siper dorezes se karrocines se te birit. Ngeci keq, ishte vetem nje cast, po per dreq mua s'me shpetoi. Aq desha une. Permbys. Lote nga syte. Oh po kur te hipen ndonjehere.. e doja te pushoja, ju betohem qe doja, po me vinte turp nga vetja, nga lotet.. E une s'di te qesh pa ze. E kote t'ju them qe s'ma pasoi njeri te qeshuren.. e kote t'ju them si u ndjeva per gjithe pjesen tjeter te darkes.
Ja kshu
Haha, nice
Eh DUlcis ti te pakten ishe ne nje gezim, por kam degjuar qe i ka kap e qeshura kur kane qene per ngushellim diku. I ka ndodh motres sime dhe shoqeve te saj. Mjafton nje fjale e thene pa lidhje nga dikush dhe mund te shkaktoje te qeshura ne vende qe nuk e ke te lejuar kategorikisht te qeshesh. Atehere sikur te qeshet me shume, sidomos kur se ke njohur fare te ndjerin. Imagjino cfare 'torture' e sikleti mund te jete.
Mua me kujtohet
qarte nje ndodhi ne kolegj. Kisha nje part-time job sezonale, ne kolegj dhe merresha me sound system te evenimenteve studentore. Do behej nje eveniment me lojetaret e futbollit amerikan ne kolegj dhe ishin ftuar ne nje salle konference. Pasi kisha pregatitur podiumin, kisha per detyre te shtypja nje buton te vetem (play) per te luajtur himnin e Amerikes ne DVD perpara se te fillonte evenimenti. Nje BUTON te VETEM. Kur me vjen rradha mua te veproj, shtyp butonin-hic. Nje skuader a tere djemsh futbolli syte mbi mua, vajzen e vetme ne salle-kjo per nje minute or so( por mua mu duk shume). Vjen nje tjeter student qe punonte me mua per te me ndihmuar, kur pame qe s'ishte shtypur the 'power button.' awwwkward.
Mu me duket makabre me qesh ne situata vdekje,kjo eshte dhe 1 nga arsyet qe s shkoj kot me kot po smu dogj shpirti nëpër ceremoni te tilla.
Citim:Me ka ndodhur edhe mua njehere. U beme me terezi nja 10 a 12 vete, shoke te tere ne vdekjen e babait te nje shoku. Na futen te tereve ne nje dhome, shyqyr qe nuk kishte njeri tjeter se na kapi nje gaz dhe e qeshur, çfare qypash qe ishim. Nejse ishim edhe te rinj falet.
Po citoj ato që tha AngelDevil
Mu me duket makabre me qesh ne situata vdekje,kjo eshte dhe 1 nga arsyet qe s shkoj kot me kot po smu dogj shpirti nëpër ceremoni te tilla.
Edhe keto piktor te reja ishin, 18 vjec. Shoqes i kish vdekur xhaxhai. Nuk do i vinin per vdekjen e xhaxhait, por ashtu ishte situata dhe u ndjen te detyruara te shkonin. Imagjino, as nuk dinin si te silleshin ne nje situate te tille. Nuk eshte se keto qeshen tani, por mezi po e mbanin te qeshuren, nga nje koment pa lidhje qe beri nje nga keto.
Citim:Sexy:p
Po citoj ato që tha Deb*
Lorie te gjithe besoj kemi kaluar momente te tilla. Dhe une kam kaluar.
P.sh momente te sikletshme kam kaluar kur kam veshur fund , fustan veref ne dite me ere.( Gjithmone e neglizhoj efektin e eres mbi... mua).
Moment i sikletshem per mua eshte te gjendem midis nje tufe njerzish te panjohur. S'di nga t'ja nis. Plus asaj me hypen nje lloj vape sa skuqem ne fytyre. Keto mbyllje ambjenti i evitoj jashte mase. Ne te vertete mendoj se s'jam kaq e lirshme sa ketu.
Meqe ma kujtoi Cec.
Nje nga motivet perse nuk i kam dhe aq qejf dasmat eshte edhe vallja. Nuk me pelqen te vallzoj aspak. Me pelqen vallja ritmi muzika etj por e shijoj duke pare e soditur te tjeret.
Vallja nuk ben per mua.
Mu mbush mendja qe ne te mesmen kur po mesoja te vallzoja per mbremjen e matures.
Vallzova keq, ibret dhe qysh atehere nuk kam vallzuar kurre.
Pra isha ne nje darsem dhe me ftoi nje vajze ne vallezim, nuk e njihja dhe as sot emrin nuk ja di.
Hej bela.
Ti thuash:
- nuk dua, e fyen
-nuk di te vallzosh, dy here me keq, tall veten dhe mund ta marre si refuzim.
U ngrita dhe pas dy minutash siklet i thashe te verteten.
Qeshe me fat sepse me mirekuptoi. (ndoshta).
Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
U ngrita dhe pas dy minutash siklet i thashe te verteten.
Qeshe me fat sepse me mirekuptoi. (ndoshta).
sikleti i fundit ishte mbrem duke fol me ca persona ne skype,dhe njeri aty afer meje me gjuan me nje batute dicka per personat qe po flisnim saqe deshira ime ishte tja thyeja me ndonje karrige krytit ,po per fat te keq mu dehs te perqendrohesha e po besoj nga inati e gjaku qe qiente permbrenda isha ber uj ne djers
Citim:
Po citoj ato që tha dylan
sikleti i fundit ishte mbrem duke fol me ca persona ne skype,dhe njeri aty afer meje me gjuan me nje batute dicka per personat qe po flisnim saqe deshira ime ishte tja thyeja me ndonje karrige krytit ,po per fat te keq mu dehs te perqendrohesha e po besoj nga inati e gjaku qe qiente permbrenda isha ber uj ne djers
Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Kjo po ja kalon sikletit.
Makth.
Mu rrenqeth trupi kur lexova kete sikletin tend dylan.
Meqe na kujtoi dylan skype. Po fliste burri me nje kushuriren e vet qe e kam takuar vetem nje here ne jeten time. I thashe mos me nxirr mua. Thuaj s'jam. OK tha burri. Nejse. Burri ulur ne njerin divan e une ne tjetrin. Burri i tha asaj qe gruaja ka dal. Dhe ashtu duke fol hubby i dashur harroi, ndryshoi krahun ne divan, levizi pozicionin e laptopit dhe me nxori sheshit. Bohhh sa ne siklet u ndjeva.
Opaaa
piktor, e hedhim nje valle bashke? hihi
Mu kujtua nje tjeter: high school in Albania- kisha shkruar nje skech dhe do e vinim ne aktrim (roleplays) midis studetnave te klases ne nje aktivitet.
Kish ardhur radha ime te thoja fjalet e rolit qe KISHA SHKRUAR une, dhe i HARROVA. qetesi per pak kohe... Pastaj ia futa dicka me tym dhe dola nga situata.
momentet e sikletshme te miat nuk kane fund sidomos ato ne lidhje me universin femer.
do vecoja nje moment kur ne te bere dashuri e siper me thirren me emrin e dikujt tjeter . mu mpi truri po nuk e bera veten. akoma sot nuk i kam dhene dot shpjegim.
no bueno AL :p
Mu kujtua nje tjeter: Isha ne date me nje djale arkitekt, kisha dhe shoqeri rreth meje, nje double date. E kishim lene per hiking, per tu ngjitur ne nje mal afer. Ishte pak ftohte ne fakt dhe binte shi i imet, keshtu qe shkembinjte dhe guret ishin te lagur, dhe te rreshqitshem. Une duke nxituar, pllluq, rreshqas dhe bie ne nje pellg. E vrava shume kemben e majte se rashe mbi te, ai djali vjen me vrap te me ndihmoje, por une u ndjeva awwkward.
Citim:Siklet i lezetshem, hahahhaa.
Po citoj ato që tha lorie
no bueno AL :p
Mu kujtua nje tjeter: Isha ne date me nje djale arkitekt, kisha dhe shoqeri rreth meje, nje double date. E kishim lene per hiking, per tu ngjitur ne nje mal afer. Ishte pak ftohte ne fakt dhe binte shi i imet, keshtu qe shkembinjte dhe guret ishin te lagur, dhe te rreshqitshem. Une duke nxituar, pllluq, rreshqas dhe bie ne nje pellg. E vrava shume kemben e majte se rashe mbi te, ai djali vjen me vrap te me ndihmoje, por une u ndjeva awwkward.
Ka pas shume po te tregoj nje rast qe me ka mesuar shume
Kane kaluar nje 9 vjet dhe ne punen time erdhi te punonte nje shqiptare bente tirocino ishte me te vertet shume e bukur dhe koleget meshkuj te gjithe italian mo me fjale o ndoshta dhe me vepra ndonjeri e kishin bere telef cdo dite nga nje dashnor i dilte
Ditet e para mo kjo tangerlliku modh qe c'te them pastaj nga java e dyte ndryshoi ne nje menyre drastike ne veshje, s'bente me shaka me meshkujt u be shume serioze ,sa here qe me shifte me ftonte per kafe ose me priste naj here te iknim bashke deri tek makinetat e kafes nja dy here me beri turnin se kisha cunin semure.
Pyes nje dite nje koleg i them "me duket mua apo ka ndryshuar shume kjo nuk eshte me si ne fillim " ai me thote" ka rene ne dashuri e kam pam pare me nje djale shume te bukur " au sa mire mire thashe me behet qefi..
Nje dite kur dal nga puna shikoj cunin e xhajes me makine ndalon ky dhe hyjme ne barin afer punes e pijme nje kafe kur nja 10 minuta me vone hyn ne bar dhe kjo na pershendet nga larg dhe del me pyet mua ky " kjo punon me ty, qeka e bukur " .Kaq doja e te filloj e ti tregoj cfare mendonin, cfare i thonin ,koleget e per te mos mjaftuar me kaq i them " po thone se ka gjetur nje te dashur yll po se kush qeka ky derdimen se di " ai me syte ul me thote " ja e ke perpara derdimenin jam une ai e do martohem " s'dija c'te thosha nderrova disa ngjyra ne fytyre te kuqe te verdhe te zeze nga turpi po jam ndjere aq keq sa dhe tani kur i takoj te dy me vjen turp ...ky jo se prek nga fjalet e mia jane te martuar e te mendosh shkoj me shume me ate se me te ndershmet e tjera qe nga ajo kohe e qepa gojen .
auguri e figli maschi
Citim:
Po citoj ato që tha bruni22
auguri e figli maschi
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
kane 2 femije brunikjo ishte sa per te informuar duke ditur se je shume kurioz .
Citim:
Po citoj ato që tha bruni22
i pacin me jet
kurioz un!?? mah!
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
e dija qe ishe mbapa pc e po prisje prandaj thashe "bionde shuaja kureshtjen brunit mos e lin para pc dhe me shume "...Momenti yt me i sikletshmen mendoj dje te shifje Ballotellin roso nero
Ky voglushi squirrel paska patur nje moment taman te sikletshem
http://youtu.be/XBEyCr5AoIs
kur ngela nje vit ne universitet
Trego 30 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.