Forumi Horizont | Gjithsej 7 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 » Trego 307 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- Kerkoj Nuse Ne Forum (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18460)
Kerkoj Nuse Ne Forum
JU LUTEM PARAQITUNI ME CV E JETES
Citim:
Po citoj ato që tha fan fan tulipan
Citim:
Po citoj ato që tha lule
![]()
![]()
![]()
hhahaahaha c te keqe ka ahahaaaahaaha kur ta gjej me terr mend atehere do na iki truri fare hhahahaaahhahaah
heeeeeeeeeeeeeeeeeeej dhe une po kerkoja burr ku po takohemi
Citim:
Po citoj ato që tha dylan
heeeeeeeeeeeeeeeeeeej dhe une po kerkoja burr ku po takohemi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dalt per hajer o fan ahhahahahahahahhahahha ku t'ven menja ke kjo budalliqe
dylan tdoli rasti mir, mos e humb
Amelia mmmm ato komt e tuja
edhe isha i sigurt qe do e gjeja lol po kaq shpejt s po e besoja dhe degjoni po ju marr te dyjave dhe mbledhim mendjen provojme dicka te re loool haahahaaahhaah
Citim:
edhe isha i sigurt qe do e gjeja lol po kaq shpejt s po e besoja dhe degjoni po ju marr te dyjave dhe mbledhim mendjen provojme dicka te re loool haahahaaahhaah
Citim:
Citim:dylan ti beqare je jemi qe jemi se une jam me te vjetren nuk i dua me lule e amelira menoju i her
hahahahahhahahahahhahahahah kiss kiss kiss
Citim:s ke gje per panorame po ju maj ne vend te kornizave se edhe kusrsej pak
Po citoj ato që tha Amelie
WAWAWQAW TE DYJA CIN ME???DYLAN U HODH SE THA QE ESHT NE KERKIM:)...UN E LUEL JENA PER PANORAM AHAHAHAHAH::pp
Citim:
WAWAWQAW TE DYJA CIN ME???DYLAN U HODH SE THA QE ESHT NE KERKIM:)...UN E LUEL JENA PER PANORAM AHAHAHAHAH::pp
Citim:
s ke gje per panorame po ju maj ne vend te kornizave se edhe kusrsej pak
Citim:amelie mos mi i thuj kal vetes se merzitem dhe dylani m shkrujti ne pv e me tha qe eshte ok vetem juve ju du deshmitare
uaauuauuahuahuahuahauhuah qesha me lot!!
na morsh tligat si themi ne se ne jemi yll re!1.70 brune,ftyren si shpirt,trupin si shpirt cdo gje si zemer ahahhahhaah..ene thuj po deshe!!!kujdes mos te majm ne ty per koniz ahahahah((sa kam qesh)....oo ky,,apo kalova lumin e ...kalin ti?????thuj po deshe!!:)..dylan po e more behu burr i shpis ti mos le kte se ky esht si xhaxhi vani:"ishin si te buta vet"...kiss kiss
iha u martova dhe nje ehr
Citim:dylan dy t rrafme t bejne keq jo dy ...... burra dhe ec tani e kendojme ,sa e bukur ka dal nusja marshalla marshalla
iha u martova dhe nje ehr![]()
Citim:
dylan dy t rrafme t bejne keq jo dy ...... burra dhe ec tani e kendojme ,sa e bukur ka dal nusja marshalla marshalla
Citim:
dylan dy t rrafme t bejne keq jo dy ...... burra dhe ec tani e kendojme ,sa e bukur ka dal nusja marshalla marshalla
Citim:
Citim:flm amelie po ka fillu dasma pa dylan se e ka lene avioni , dhe po qajme te gjihje si forum e na duhet e gjet njeren sa me be nje fmij forumi
ahuhaahuhau,,,she sdhe u largova 5 minuta e fillut daasmen eeee!!hajt per te mira edhe ishalla me naj beb forumi ahahhh..puc
Citim:
ahuhaahuhau,,,she sdhe u largova 5 minuta e fillut daasmen eeee!!hajt per te mira edhe ishalla me naj beb forumi ahahhh..puc
Citim:ahhahaahahahhaahaahah ca c est la classe po amelia e ka vendi e saj me gjithe lulen njit me orkresten
eh ahahhah kshu bahen punt shpejt e shpjet moj se kur vanon zihen vezet sbajn ma
Citim:
ahhahaahahahhaahaahah ca c est la classe po amelia e ka vendi e saj me gjithe lulen njit me orkresten
Citim:
ca thu moj
Citim:vete i dyte te na vish o lule se sic je vete ke dhe zemren, po me ke do vish?
Po citoj ato që tha lule
as un se kuptova , Fani ku re???
Un o ne podium ( ndoshta ne veti 2) o hic
Qyqja si kot e kot u martun kto![]()
Citim:
Po citoj ato që tha lule
as un se kuptova , Fani ku re???
Un o ne podium ( ndoshta ne veti 2) o hic
Qyqja si kot e kot u martun kto![]()
Kerkoj Nuse Ne Forum
Kerko ti kerko
Dashke nuse te gjeshe per nje dite ti, sa shkrove lajmerimin!
Une kam qysh ne '07 ketu dhe 100 lajmerime kam ba e hic, po beqar ngela
Lene ma shelgu, me propozoji vete nje here tme gjente nje edhe me prova te shelgut rashe ndakort por hic ai! Llafe ka ne ai
Suksese, suksese se si dihet. Jo te gjithe e kane kismetin njesoj
Re: Kerkoj Nuse Ne Forum
Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner
Kerko ti kerko
Dashke nuse te gjeshe per nje dite ti, sa shkrove lajmerimin!
Une kam qysh ne '07 ketu dhe 100 lajmerime kam ba e hic, po beqar ngela![]()
Lene ma shelgu, me propozoji vete nje here tme gjente nje edhe me prova te shelgut rashe ndakort por hic ai! Llafe ka ne ai
Suksese, suksese se si dihet. Jo te gjithe e kane kismetin njesoj![]()
Re: Re: Kerkoj Nuse Ne Forum
Citim:
sepse ti zgjell te mira shume ndaj ,nga atoq e jan me nga dy![]()
Re: Re: Re: Kerkoj Nuse Ne Forum
Citim:
ooohhh dylan, kush i ka nxjerr keto thashatheme keshtu per mu!?![]()
Dhe me nje te kete, bereqavers. cer thu?
Ke na nji men ti? Bjere adresen ne mnjef ma mire
p.s. Se mos po i prishim temen tulipanit, po e shfrytezojme per vete![]()
Re: Re: Re: Re: Kerkoj Nuse Ne Forum
Citim:
e kam nje per zotin po te vogel sdi sa te ben pune ,sbesoj ti ngopesh kshu me pak![]()
Re: Re: Re: Re: Re: Kerkoj Nuse Ne Forum
Citim:
dylan, mos e dridh tani!
"I vogli" bane pune te madhe. "I madhi" vetem namin ka![]()
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kerkoj Nuse Ne Forum
Citim:
cik tul gjithandej meshkujt i kan merak
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kerkoj Nuse Ne Forum
Citim:
vallahi dylan, une se di cer dun te tjeret por, kockat jane per qent. Atyre u hidhen kockat ti lepijne
I cike tul duhet. per gjokset ska problem se sdo i mbaje une edhe ti kete te medhaja, vete do i mbaje, po dhe te vogla sa te mbushet dora ma mire eshte...punen e bejne![]()
Citim:
ahhahaahahahhaahaahah ca c est la classe po amelia e ka vendi e saj me gjithe lulen njit me orkresten
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kerkoj Nuse Ne Forum
Citim:
vallahi dylan, une se di cer dun te tjeret por, kockat jane per qent. Atyre u hidhen kockat ti lepijne
I cike tul duhet. per gjokset ska problem se sdo i mbaje une edhe ti kete te medhaja, vete do i mbaje, po dhe te vogla sa te mbushet dora ma mire eshte...punen e bejne![]()
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kerkoj Nuse Ne Forum
Citim:
ahhaahahah pse sthu ti re dreq e dashke pilaf tiiii ahahahah!!hec re se ti ene mezen kur e han kushedi sa her i lepin gishtat ahaahah!!!sa kam qesh!,,,si the edhe te vogla si hudhim posht ee??hahaah epo te gjitha i prisja por qe te ishe kaq kursimtar jo ahahaahahha
Citim:lere fare se u anullu dasma dylan me ka tradhetur me ate qe i bi klarinetes
waa po na marsh te ligat ti re ahahaha me te ardh ne ne dasmen,,,,ty nuk te shofim mo me sy ahaha,,se ne jana muzika vet ahaahh!!...upupp me mir spo vim fare se te hapim pun ahahh![]()
e ju thashe mos merrni orkestren e forumit se do na dali pune
Citim:
lere fare se u anullu dasma dylan me ka tradhetur me ate qe i bi klarinetes
Re: Kerkoj Nuse Ne Forum
Citim:
Citim:te virgjer vetem po ta gjej ne klase te pare, e dua te zhvirgjer po jo te kete kaluar me shume se 7 lol
Po citoj ato që tha AngelDevil
Te virgjer ap ote zhvirgjer e do?![]()
Citim:mendoj se duhet te hapim nje teme ne forum. sa virgjeresha ka ?
Te virgjer ap ote zhvirgjer e do?![]()
Re: Re: Re: Kerkoj Nuse Ne Forum
Citim:
te virgjer vetem po ta gjej ne klase te pare, e dua te zhvirgjer po jo te kete kaluar me shume se 7 lol
Re: Re: Re: Re: Kerkoj Nuse Ne Forum
Citim:me experience hahahahaha , rri te jeqen se ka edhe nga ato qe e kane tejkakuar nr ,dhe me mirre eshte te besh dashni o sex me nje peme se sa me ato, 7 ishte nje limit per te treduar sinqeritetin lol
7 yyyyyy e dashke me shume eksperience![]()
![]()
mos u sill anej knej me me tralltu se dola prej emndimit sdo martohem me
Kerkon nuse ne you tube.
duhet ta ndihmojne gocat e lokalit te durresit.
Re: Kerkon nuse ne you tube.
Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Gjithsej 7 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 » Trego 307 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.