Forumi Horizont
Trego 31 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Prezantimi i Anëtarëve të Forumit (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=251)
-- Ju pershendes nga Kosova! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17860)

Postuar nga epanjohura datë 19 Qershor 2010 - 12:15:

Ju pershendes nga Kosova!

Besoj qe do te jame e mirepritur ne forumin Tuaj,do te mundohem te jame aktive aq sa me premton koha!Me pelqen letersia,ani qe nuk jame poete!Per fillim nje prezentim i shkurter,gjate shkrimeve do njihemi me mire,shpresoj!

Postuar nga dylan datë 19 Qershor 2010 - 17:40:

Jeni e mirsearllur ne forumin tone .Uroj ta kaloni sa me mire

Postuar nga Zani datë 20 Qershor 2010 - 23:20:

Re: Ju pershendes nga Kosova!

Citim:
Po citoj ato që tha epanjohura
Besoj qe do te jame e mirepritur ne forumin Tuaj,do te mundohem te jame aktive aq sa me premton koha!Me pelqen letersia,ani qe nuk jame poete!Per fillim nje prezentim i shkurter,gjate shkrimeve do njihemi me mire,shpresoj!

Mire se ke ardhe ...e panjohura , mire se te lexoj!

Respekte...

Postuar nga shelgu datë 20 Qershor 2010 - 23:24:

Citim:

Po pse te jesh e panjohur? Me mire prezantohu dhe na nxirr edhe ndonje foto se kshu e kemi zakon ne ketu.

Postuar nga Eria datë 20 Qershor 2010 - 23:39:

Re: Re: Ju pershendes nga Kosova!

Citim:
Po citoj ato që tha cedrus

Po pse te jesh e panjohur? Me mire prezantohu dhe na nxirr edhe ndonje foto se kshu e kemi zakon ne ketu.

Uhhhhhhh shyqyr thuaj..qe nuk kane qene keto rreglla kur jam regjistruar une...

Postuar nga dylan datë 21 Qershor 2010 - 00:46:

Re: Re: Re: Ju pershendes nga Kosova!

[QUOTE]Po citoj ato që tha Eria

Uhhhhhhh shyqyr thuaj..qe nuk kane qene keto rreglla kur jam regjistruar une...
[/QU

e mir se cecilia u thot tjerve per vete se dim ne se kush ehste ajo

Postuar nga epanjohura datë 21 Qershor 2010 - 18:48:

Nuk vrejta asnje foto te antarve,pothuaj se te gjitha ishin,,maska''u maskova edhe une,edhe ashtu jame,,epanjohura'',keshtu veprova edhe une!

Postuar nga SmoKer datë 21 Qershor 2010 - 21:38:

Cfare Jusifikimi eh :p

Mire se erdhe dhe qendrim te mbare

Postuar nga epanjohura datë 21 Qershor 2010 - 22:09:

Ju falenderoj,po nuk kishte tjeter alternative per pergjigjeje!

Postuar nga shelgu datë 21 Qershor 2010 - 23:28:

Citim:
Ju falenderoj,po nuk kishte tjeter alternative per pergjigjeje!

U po. Ke te drejte. harrova te te them qe fotografite qendrojne vetem 3 dite ne forum tek tema "Foto te antareve". Pastaj Fajtori, qe eshte me namuz, i heq dhe i ruan ne arkive. jane te sigurta atje si t'i kesh mbyllur me dryn.
Prandaaaaj nuk i gjete ti. E kam une fajin qe nukt e lajmerova.

Eria, ti motra si e paske kaluar kshu radhen pa vene foton ne forum?

Postuar nga Eria datë 21 Qershor 2010 - 23:34:

Citim:

Eria, ti motra si e paske kaluar kshu radhen pa vene foton ne forum?

Qyqaaaaaaaaa jo mo/moj Cedrus...se kam shku radhen une...po ne kohe teme,dy vjet para regjistrimit tat...nuk ka pas ksi rregllash...ja shuqur se do kisha tremb nje forum te tere

Postuar nga shelgu datë 21 Qershor 2010 - 23:37:

Citim:
Po citoj ato që tha Eria

Qyqaaaaaaaaa jo mo/moj Cedrus...se kam shku radhen une...po ne kohe teme,dy vjet para regjistrimit tat...nuk ka pas ksi rregllash...ja shuqur se do kisha tremb nje forum te tere

Mos me ngaterro tani, se une sikur te kam pare me duket. Vallahi gjithe diten ketu, tuj fol me je bere si puna e kesaj komshijes

Eria, ma ka tregu Fajtori foton tende, po aman mos i thuj njeriu.
Ja vetem ty po te them

Postuar nga Eria datë 21 Qershor 2010 - 23:40:

U me rafte pika ...mire je xhan,mos ke pesuar trembje...me pasoja te pakthyeshme ...Vetem mos e perhapni shume qe me keni pare foton,se kerkoni demshperblimin e trembjes,.....jo aman se sua kam ngene

Postuar nga shelgu datë 22 Qershor 2010 - 00:15:

Citim:
Po citoj ato që tha Eria
U me rafte pika ...mire je xhan,mos ke pesuar trembje...me pasoja te pakthyeshme ...Vetem mos e perhapni shume qe me keni pare foton,se kerkoni demshperblimin e trembjes,.....jo aman se sua kam ngene

Po ti je si yll me. Kush te shan ty ka pune me forumin.

Apo se ke ate sy si filgjan.

Postuar nga Eria datë 22 Qershor 2010 - 00:23:

Citim:

Po ti je si yll me. Kush te shan ty ka pune me forumin.

Apo se ke ate sy si filgjan.

Ehe si filxhan caji e kam ...me caj brenda...he me te lumte gojes....

Postuar nga shelgu datë 22 Qershor 2010 - 00:40:

Citim:
Po citoj ato që tha Eria

Ehe si filxhan caji e kam ...me caj brenda...he me te lumte gojes....

Eria, keto kosovaret, pse nuk na e kane besimin? Si thua ti?

Ore Turll, t'u be mendja futboll dhe po harron detyren kryesore.

Postuar nga Eria datë 22 Qershor 2010 - 00:55:

Citim:

Eria, keto kosovaret, pse nuk na e kane besimin? Si thua ti?

Ore Turll, t'u be mendja futboll dhe po harron detyren kryesore.

Epo shiko re aman,se ne kete pike jemi te dy njisoj ..as une sua kam besimin kosovareve ....

Ps...Kane filluar me vene kenge shqiptare ne lagje,sa mekem se qeshuri...IShte Blero,West side&Rama...sot Shtapi ne mode

Me vjen turp qe i kuptoj ndonjehere

Nashi e beni veten ju mos tu kene besim ...ja shiko turllin i le pas dore,dhe shef futboll

Postuar nga epanjohura datë 22 Qershor 2010 - 02:25:

Mendoja qe eshte nje teme prezentimi,e jo chit-chati,pastaj,kosovaret nuk kan frik nga Shqiptaret asesi,pasi ne ne fakt jemi Shqiptare,ani qe padrejtesisht jeuam me ,,njerk''!

Postuar nga shelgu datë 22 Qershor 2010 - 05:19:

Citim:
Mendoja qe eshte nje teme prezentimi,e jo chit-chati,pastaj,kosovaret nuk kan frik nga Shqiptaret asesi,pasi ne ne fakt jemi Shqiptare,ani qe padrejtesisht jeuam me ,,njerk''!

Ke te drejte, nuk eshte teme chit-chati, po ti nuk po na nxjerr foton qe te te shohim.

Prandja them une qe nuk ke besim.

Postuar nga epanjohura datë 23 Qershor 2010 - 00:17:

Citim:

Ke te drejte, nuk eshte teme chit-chati, po ti nuk po na nxjerr foton qe te te shohim.

Prandja them une qe nuk ke besim.

Nuk dij pse kerkoni foto,kur vet jeni te maskuar,pastaj tek rregollorja nuk lexova qe duhet patjeter te vihet fotoja!

Postuar nga BIONDIA datë 23 Qershor 2010 - 00:19:

Mirserdhe e panjohur dhe e kalofsh mire ...

Postuar nga shelgu datë 23 Qershor 2010 - 05:15:

Citim:

Nuk dij pse kerkoni foto,kur vet jeni te maskuar,pastaj tek rregollorja nuk lexova qe duhet patjeter te vihet fotoja!

Po ti mos me shih mua, motra.

Edhe amori erdhi mbas meje dhe e cova ne rruge te keqe. U ankua edhe ke Faja dhe me gjeti belaja, sa qe prej asaj dite i lajmeroj motrat qe te mos bejne sic bej une.
Ja kshu.

Btw, mos je bjonde ti e panjohur?

Kot kot pyes.

Postuar nga Fajtori datë 23 Qershor 2010 - 07:53:

Ky Cedrusi do kete bere koalicion me Thimi Mitkon. Me eshte qep keto dite s'po e ze vendi pa me bere pjesetar neper tema.

E panjohur, nqs te duhet rregullorja per te nxjerre fotografi, e nderrojme...

Ku ta gjej mimozen valle ku ta gjej, ajo çel veçse njehere...

Postuar nga AngelDevil datë 23 Qershor 2010 - 13:19:

Citim:

Tung Kosova e panjohur

Postuar nga epanjohura datë 24 Qershor 2010 - 21:04:

Re: Re: Ju pershendes nga Kosova!

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

Tung Kosova e panjohur

Tung,shpresojm ne njohje te reja,apo eventualisht bashkim kombetar,atehere nuk na duhen njohjet fare!

Postuar nga epanjohura datë 24 Qershor 2010 - 21:08:

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Ky Cedrusi do kete bere koalicion me Thimi Mitkon. Me eshte qep keto dite s'po e ze vendi pa me bere pjesetar neper tema.

E panjohur, nqs te duhet rregullorja per te nxjerre fotografi, e nderrojme...

Ku ta gjej mimozen valle ku ta gjej, ajo çel veçse njehere...

Flm.Nuk ka nevoj per nje antare ta ndrroni rregulloren e forumit,po te isha e vetmja qe nuk vura foton time,sigurisht qe do terhiqesha,ose nese ju prishi imazhin e forumit nuk e kam te veshtir te largohem!Mire mbetshi te gjithe,ishit ,,fenomenal''

Postuar nga Eria datë 24 Qershor 2010 - 21:10:

Citim:

Flm.Nuk ka nevoj per nje antare ta ndrroni rregulloren e forumit,po te isha e vetmja qe nuk vura foton time,sigurisht qe do terhiqesha,ose nese ju prishi imazhin e forumit nuk e kam te veshtir te largohem!Mire mbetshi te gjithe,ishit ,,fenomenal''

Bejne shaka moj,merri gjerat me sportivitet ...NAshi qe vdesin cik te shohin fotot vdesin,por jo rregullore po ligj te bejne...sua var njeri po he

Postuar nga shelgu datë 26 Qershor 2010 - 18:00:

Citim:
Po citoj ato që tha Eria

Bejne shaka moj,merri gjerat me sportivitet ...NAshi qe vdesin cik te shohin fotot vdesin,por jo rregullore po ligj te bejne...sua var njeri po he

E po njeriu prej mishi eshte me eria, c'te bejme. Ja qe duam te shikojme edhe ndonje gje si te bukur, se si yje jane keto gocat e forumit.
e panjohur, as mos e thuj ate fjale. Edhe ti si yll do jesh. Sec kam nje si parandjenje une.

Faje, po pse me Thimi Mitkon mo? Me mire me bej mik me Sara Palin.

Postuar nga Eria datë 26 Qershor 2010 - 18:03:

Citim:

E po njeriu prej mishi eshte me eria, c'te bejme. Ja qe duam te shikojme edhe ndonje gje si te bukur, se si yje jane keto gocat e forumit.
e panjohur, as mos e thuj ate fjale. Edhe ti si yll do jesh. Sec kam nje si parandjenje une.

Faje, po pse me Thimi Mitkon mo? Me mire me bej mik me Sara Palin.

Uhhhhhh cke humb cedrus,cke humb,kisha vene foton time ...e sheh sa qetesi ra forumi,se i tremba

Postuar nga Fajtori datë 26 Qershor 2010 - 20:57:

Eria pret kur ka 1 vizitor ne forum dhe ve foton. U ça duke lujt hapa-dollapa vetem.

Postuar nga Eria datë 26 Qershor 2010 - 21:56:

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Eria pret kur ka 1 vizitor ne forum dhe ve foton. U ça duke lujt hapa-dollapa vetem.

Hahahahaha Faje heres tjeter kur te jesh on,beme ze ta ve dhe iher foton ...Po e pane di vete

Trego 31 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.