Forumi Horizont | Trego 31 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Prezantimi i Anëtarëve të Forumit (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=251)
-- Ju pershendes nga Kosova! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17860)
Ju pershendes nga Kosova!
Besoj qe do te jame e mirepritur ne forumin Tuaj,do te mundohem te jame aktive aq sa me premton koha!Me pelqen letersia,ani qe nuk jame poete!Per fillim nje prezentim i shkurter,gjate shkrimeve do njihemi me mire,shpresoj!
Jeni e mirsearllur ne forumin tone .Uroj ta kaloni sa me mire
Re: Ju pershendes nga Kosova!
Citim:
Po citoj ato që tha epanjohura
Besoj qe do te jame e mirepritur ne forumin Tuaj,do te mundohem te jame aktive aq sa me premton koha!Me pelqen letersia,ani qe nuk jame poete!Per fillim nje prezentim i shkurter,gjate shkrimeve do njihemi me mire,shpresoj!
Citim:
Re: Re: Ju pershendes nga Kosova!
Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
Po pse te jesh e panjohur? Me mire prezantohu dhe na nxirr edhe ndonje foto se kshu e kemi zakon ne ketu.
Re: Re: Re: Ju pershendes nga Kosova!
[QUOTE]Po citoj ato që tha Eria
Uhhhhhhh shyqyr thuaj..qe nuk kane qene keto rreglla kur jam regjistruar une... [/QU
e mir se cecilia u thot tjerve per vete se dim ne se kush ehste ajo
Nuk vrejta asnje foto te antarve,pothuaj se te gjitha ishin,,maska''u maskova edhe une,edhe ashtu jame,,epanjohura'',keshtu veprova edhe une!
Cfare Jusifikimi eh :p
Mire se erdhe dhe qendrim te mbare
Ju falenderoj,po nuk kishte tjeter alternative per pergjigjeje!
Citim:
Ju falenderoj,po nuk kishte tjeter alternative per pergjigjeje!![]()
Citim:
Eria, ti motra si e paske kaluar kshu radhen pa vene foton ne forum?
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Qyqaaaaaaaaa jo mo/moj Cedrus...se kam shku radhen une...po ne kohe teme,dy vjet para regjistrimit tat...nuk ka pas ksi rregllash...ja shuqur se do kisha tremb nje forum te tere![]()
U me rafte pika ...mire je xhan,mos ke pesuar trembje...me pasoja te pakthyeshme
...Vetem mos e perhapni shume qe me keni pare foton,se kerkoni demshperblimin e trembjes,.....jo aman se sua kam ngene
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
U me rafte pika...mire je xhan,mos ke pesuar trembje...me pasoja te pakthyeshme
...Vetem mos e perhapni shume qe me keni pare foton,se kerkoni demshperblimin e trembjes,.....jo aman se sua kam ngene
![]()
Citim:
Po ti je si yll me. Kush te shan ty ka pune me forumin.
Apo se ke ate sy si filgjan.
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Ehe si filxhan caji e kam...me caj brenda...he me te lumte gojes....
Citim:
Eria, keto kosovaret, pse nuk na e kane besimin? Si thua ti?
Ore Turll, t'u be mendja futboll dhe po harron detyren kryesore.
Mendoja qe eshte nje teme prezentimi,e jo chit-chati,pastaj,kosovaret nuk kan frik nga Shqiptaret asesi,pasi ne ne fakt jemi Shqiptare,ani qe padrejtesisht jeuam me ,,njerk''!
Citim:
Mendoja qe eshte nje teme prezentimi,e jo chit-chati,pastaj,kosovaret nuk kan frik nga Shqiptaret asesi,pasi ne ne fakt jemi Shqiptare,ani qe padrejtesisht jeuam me ,,njerk''!
Citim:
Ke te drejte, nuk eshte teme chit-chati, po ti nuk po na nxjerr foton qe te te shohim.
Prandja them une qe nuk ke besim.
Mirserdhe e panjohur dhe e kalofsh mire ...
Citim:
Nuk dij pse kerkoni foto,kur vet jeni te maskuar,pastaj tek rregollorja nuk lexova qe duhet patjeter te vihet fotoja!![]()
Ky Cedrusi do kete bere koalicion me Thimi Mitkon. Me eshte qep keto dite s'po e ze vendi pa me bere pjesetar neper tema.
E panjohur, nqs te duhet rregullorja per te nxjerre fotografi, e nderrojme...
Ku ta gjej mimozen valle ku ta gjej, ajo çel veçse njehere...
Citim:
Re: Re: Ju pershendes nga Kosova!
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
Tung Kosova e panjohur![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Ky Cedrusi do kete bere koalicion me Thimi Mitkon. Me eshte qep keto dite s'po e ze vendi pa me bere pjesetar neper tema.
E panjohur, nqs te duhet rregullorja per te nxjerre fotografi, e nderrojme...
Ku ta gjej mimozen valle ku ta gjej, ajo çel veçse njehere...![]()
Citim:
Flm.Nuk ka nevoj per nje antare ta ndrroni rregulloren e forumit,po te isha e vetmja qe nuk vura foton time,sigurisht qe do terhiqesha,ose nese ju prishi imazhin e forumit nuk e kam te veshtir te largohem!Mire mbetshi te gjithe,ishit ,,fenomenal''
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Bejne shaka moj,merri gjerat me sportivitet...NAshi qe vdesin cik te shohin fotot vdesin,por jo rregullore po ligj te bejne...sua var njeri po he
![]()
Citim:
E po njeriu prej mishi eshte me eria, c'te bejme. Ja qe duam te shikojme edhe ndonje gje si te bukur, se si yje jane keto gocat e forumit.
e panjohur, as mos e thuj ate fjale. Edhe ti si yll do jesh. Sec kam nje si parandjenje une.
Faje, po pse me Thimi Mitkon mo? Me mire me bej mik me Sara Palin.![]()
Eria pret kur ka 1 vizitor ne forum dhe ve foton. U ça duke lujt hapa-dollapa vetem.
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Eria pret kur ka 1 vizitor ne forum dhe ve foton. U ça duke lujt hapa-dollapa vetem.![]()
Trego 31 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.