Forumi Horizont | Trego 36 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të ndryshme (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=36)
-- Ku deshironi ta kaloni Vitin e Ri 2008 (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=14980)
Ku deshironi ta kaloni Vitin e Ri 2008
New-York
Paris
Rome
Vjene
Athine
Moske
Madrid
Londer
Kajro
Montreal
Re: Ku deshironi ta kaloni Vitin e Ri 2008
Citim:
Po citoj ato që tha sarandaebukur
New-York
Paris
Rome
Vjene
Athine
Moske
Madrid
Londer
Kajro
Montreal
Te them te drejten do te doja me gjithe qejf ta kaloja ne Tirane prane prinderve dhe shoqerise time te vjeter...
Por kete vit do ta kaloj ketu ku jetoj me familjen time, dhe me shoqerin e re...
Megjithese akoma nuk eshte vendosur asgje perfundimtare...
Po pse duhet me e kaluar se sben ne ndonje Kryeqytet te botes????
Une s'para festoj Vitin e Ri, sepse jam ne pune, plus qe kam inat shume kur behet rremuje, ne c'do vend te shkosh.
Saranda Sondazhit i shtova dhe nje opsion tjeter "Qyteti ku jetoni" sepse s'eshte e thene qe te gjithe te levizin per vitin e ri.
FLM
Re: Ku deshironi ta kaloni Vitin e Ri 2008
Citim:
Po citoj ato që tha sarandaebukur
New-York
Paris
Rome
Vjene
Athine
Moske
Madrid
Londer
Kajro
Montreal
Sa shume do te deshiroja ta kaloja vitin e ri ne nje vile buze detit ne bukuroshen Vlore dhe jashte te binte shi,ndersa une me familjen e miqte te ngohur nga vera dhe mishi i pjekur i pules se detit,I ushqyer me kokrra ulliri dhe miser(Nuk i pelqej gjelat,pulat e detit jane me te shijeshme) ta gdhinim gjer ne mengjez duke bere qef.Mundesisht vila te ishte e paisur me oxhak ku nje nje zjarr bubulak me dru te thata ulliri te ngrohte atmosferen.Natyrisht qe doktori mos te na linte ne erresire,sepse nuk mund te kendohet e kercehet me kandila. .Ne pamundesi per te bere ate qe na do shpirti e qe na do xhani,kam vendosur qe se bashku me tre miq te mij ta festojme familjarisht ne nje lokal italian ketu ne Londer.
SEXI pershendetje!
Me kane thene se gjelat e detit aty ne Turkey jane me dy koka dhe mbajne feste te kuqe.
Per kedo do te ishte mire ta kalonte ne Shqiperi mendoj une,prane te afermeve ,shokeve dhe miqeve,te cilet aq shume na mungojne ketu ne kurbet.Urimi im eshte qe ne radhe te pare te na gjej shendosh viti i ri te gjitheve,pa te tjerat jane gjera qe rregullohen!
Citim:
Po citoj ato që tha IQVLORA
Sa shume do te deshiroja ta kaloja vitin e ri ne nje vile buze detit ne bukuroshen Vlore dhe jashte te binte shi,ndersa une me familjen e miqte te ngohur nga vera dhe mishi i pjekur i pules se detit,I ushqyer me kokrra ulliri dhe miser(Nuk i pelqej gjelat,pulat e detit jane me te shijeshme) ta gdhinim gjer ne mengjez duke bere qef.Mundesisht vila te ishte e paisur me oxhak ku nje nje zjarr bubulak me dru te thata ulliri te ngrohte atmosferen.Natyrisht qe doktori mos te na linte ne erresire,sepse nuk mund te kendohet e kercehet me kandila..Ne pamundesi per te bere ate qe na do shpirti e qe na do xhani,kam vendosur qe se bashku me tre miq te mij ta festojme familjarisht ne nje lokal italian ketu ne Londer.
SEXI pershendetje!
Me kane thene se gjelat e detit aty ne Turkey jane me dy koka dhe mbajne feste te kuqe.![]()
![]()
![]()
Per kedo do te ishte mire ta kalonte ne Shqiperi mendoj une,prane te afermeve ,shokeve dhe miqeve,te cilet aq shume na mungojne ketu ne kurbet.Urimi im eshte qe ne radhe te pare te na gjej shendosh viti i ri te gjitheve,pa te tjerat jane gjera qe rregullohen!
se di as une ajo qe di eshte qe kudo te jem pa ty (te dashuren time)smund te jem plotesisht ilumtur apo te shijoj deri ne fund
Citim:
Po citoj ato që tha briseide
Tre dite te organizuara per ne Paris
Citim:
Po citoj ato që tha Tulipani
Brisi po mire ti pse me kopjon... dhe mua se c'me ka hipur te iki ne Paris marrezisht qe se shpjegoj dot ...
ne fakt do ta festoj me familjen dhe nuk qahem perkundrazi![]()
Winnipeg, Manitoba. Shtepize pushimesh alpine, jashte e veshur ne dru, brenda e ngrohte...sapo shkel brenda ndjen nje arome pishe qe te perkedhel gjitha senset. Hyn brenda dhe perballesh me nje bredh te madh ne cepin e dhomes,qirinj mbi oxhak, zjarri i ndezur, afer oxhakut nje tavolinez me tre shishe vere te importuara nga Franca qe ishin destinuar per ate nate. Dhomat jo te medha, qe te japin nje ndjenje butesie.Jashte bore, shume bore...dritaret e vogla totalisht te avulluara. Vere e shijeshme, mbremje afer zjarrit...pastaj, mbas clodhjes te rruges, nje darke aq e shijeshme. Sikur je totalisht jashte realitetit, ndjenje perrallore...
Ehh c'na kujtuat o derebardhe.
- New-York - se kam parë , do kisha qef se jan ca që m'kan premtu nji darkë atje
Paris - e kam parë , sh .bukur
Rome - m'osht mërzit
Vjene - e kam parë , sh. bukur
Athine - e kam parë , rremujë , zhurm , kot , përjashto buzuqet
Moske - ktu e kom ëndërr me shku ( thon me 2000 euro ham , pin edhe .... ja kalon shum bukur )
Madrid - e kam parë , sh. bukur
Londer - e kam parë , ja kalohet sh. bukur se ka shum shqiptarë që kan restorante dhe bohet atmosfer shum e këndshme .
Kajro - e kam parë , shum bukur
Montreal - se kam parë , po thon se është shum bukur
O Glaukus po Tironen o cun se paske pare????????
Se ke idene se cfare ke humbur
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Winnipeg, Manitoba. Shtepize pushimesh alpine, jashte e veshur ne dru, brenda e ngrohte...sapo shkel brenda ndjen nje arome pishe qe te perkedhel gjitha senset. Hyn brenda dhe perballesh me nje bredh te madh ne cepin e dhomes,qirinj mbi oxhak, zjarri i ndezur, afer oxhakut nje tavolinez me tre shishe vere te importuara nga Franca qe ishin destinuar per ate nate. Dhomat jo te medha, qe te japin nje ndjenje butesie.Jashte bore, shume bore...dritaret e vogla totalisht te avulluara. Vere e shijeshme, mbremje afer zjarrit...pastaj, mbas clodhjes te rruges, nje darke aq e shijeshme. Sikur je totalisht jashte realitetit, ndjenje perrallore...
Ehh c'na kujtuat o derebardhe.
New-York - ketu e kam kaluar per vit
Paris - skam qen ndonj eher, do me pelqente
Rome - as ketu skam qen, do me pelqente
Vjene - kam qen, po tranzit :p.. sjam shum i bindur
Athine - skam qen, po do me pelqente
Moske - skam qen, sigurisht do me pelqente
Madrid - skam qen as ketu.. sjam shum i sigurt nq do me pelqente..
Londer - kam qen.. ashtu ashtu..
Kajro - skam qen, sjam i sigurt..
Montreal - kam qen, shum bukur do me pelqente
Tirana - kam qen , do me pelqente shum biles
por kete vit do e kaloj ne new hampshire , ne nje vend shum te bukur.. por spo na bie bore
ky eshte dhe vendi ku do e kaloj me familjen.. duke perfshire dhe malin..
( per skiing)
Citim:
Po citoj ato që tha varka
vishu mire se ben shume ftohte
ketu pordhe kane se fasulet i hane te tjeret...
po nejse....
jame ne vlore,dhe ne vlore...me njerzit e mi te zemres...
Citim:
Po citoj ato që tha Tulipani
Brisi po mire ti pse me kopjon... dhe mua se c'me ka hipur te iki ne Paris marrezisht qe se shpjegoj dot ...
ne fakt do ta festoj me familjen dhe nuk qahem perkundrazi
Une ne qytetin ku jetoj. As nuk kam dyshim, dhe as nuk me terheqin vendet e tjera per kete feste, vetem per faktin se do ta kaloj me njerezit qe dua dhe e di qe do te kenaqem jashte mase.
ska shume rendesi se ku do e kalosh,une them se ka me shume rendesi me ke do e kalosh...e meqe jam vetem...mund te jem ne cdo vend te botes...prape vetem ngelem...
Ku eshte balta me e embel se mjalta? ne Shqiperi
Kam parasysh qe do festoj me qiri por ketej nga une thuaj se nuk festohet fare
Jolandë, nga flet ti moj çupë?
Citim:
Po citoj ato që tha ari77labi
ketu pordhe kane se fasulet i hane te tjeret...
po nejse....
jame ne vlore,dhe ne vlore...me njerzit e mi te zemres...
Citim:
Po citoj ato që tha Vlonjati99Tave
Jolandë, nga flet ti moj çupë?![]()
O jolanda a me qafsh sa larg shqiperise je??
Se s'me duket te jesh ne honolulu, maksimumi nje ore larg shqiperise me makine je :p:p:p:p
VLores po qe i them eshte larg shqiperise qe duhet te beje 12 ore me avion :p
Ehhh Kota po ci pyet keto çupa se nga jane aman, se te gjitha do te te rrejne
po mirë un e mar mundimin nje herë... si dihet :p
nga jugu je the?pse pseudonimi qe mbaj ste thot gje keshtu ? lol
Ne shtepine time, ne nje nate me bore me qetesi nen melodine e kengeve romantike te dimrit , ku zjarri te kercase ne vater e une te bej zhurme me tenxhere dhe tava duke gatuar dhe era e kuzhines te perhapet ne gjithe shtepine.
Oh my god mezi po e pres kete nate te kem barkun tim dhe te lodhem te gatuaj per ta.
Spiti mou, spitaki mou............
Citim:
[i] vlonjati99Tave
por kete vit do e kaloj ne new hampshire , ne nje vend shum te bukur.. por spo na bie bore![]()
![]()
ky eshte dhe vendi ku do e kaloj me familjen.. duke perfshire dhe malin..
( per skiing) [/B]
un do shkoj ketu , ne washington hotel resort.. per aty kam pronotuar.. bora me duhej, se i kam ber skit gati, lol... se prandaj shkoj me shume..
Citim:
un do shkoj ketu , ne washington hotel resort.. per aty kam pronotuar.. bora me duhej, se i kam ber skit gati, lol... se prandaj shkoj me shume..
![]()
THNX, DO PERPIQEM TO BE SAFE,
Brisi sa inat qe qenkan prish planet :o :o se Franca ta merr mendjen gjate gjithe vitit lere me ne 31 dhjetor mend per vitin tjeter
Me zili nga te gjithe kam Koten se do e festoje me bore ...
Kurse une do te shkoj te bej Windsurf sepse vetem det ka ketu tek une
Citim:
![]()
WELL DO KEM TE MOSHES SIME... SE JAN KUSHURINJTE, ME NUSET.. E CA PJESTARE TE TJETER TE FAMILJES(FISIT) QE JEMI TE GJITH 22-27 , DHE NUK E DI NQ SE DO MAR DOT LEJE NGA PUNA ME SHUME SE 1 JAVE... SE KUSHOT DUAN QE TE VEMI DHE NE MONTREAL :s SE DI YET.. ANYWAY UROJ QE DHE TI TJA KALOSH BUKUR KUDO QE TA BESH KET VIT TE RI
Trego 36 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.