Forumi Horizont | Gjithsej 75 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » ... E fundit » Trego 3727 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18332)
Ideja fillestare e temes: NS-6
Per arsye te numerit te madh te mesazheve tema u spostua me sukses
Ketu
Mc sa mire bera eee.
M.C Ore po sot e paskan me mua keto insektet ne dreke grenza tani kjo mushkonja ej bela po nje te jete ne gjithe lagjen ne krahun tim do ulet e te pushoje ...urrej eren e ilacit te mushkonjave ...
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
me ka kap fiksimi te gjej neper bote persona qe kane fiks ditelindjen time si dhe ne ka ndonji me emer mbiemer te ngjashem me timin...efektet e diellit![]()
Ndaj romanisteve eshte gjithmone kenaqesi te fitosh ................. .
tre jave sesi iken as vete se mora vesh .... f@#$ it
Citim:
Po citoj ato që tha AndreaPirelli
Me emer e mbiemer e kam gjet ...................... ne mes te Tiranes rri tjetri .............. po per ditelindje ........ s'e kam vra menjen ......... .
pse te mpihet trupi njerez a dini gja
Citim:
Po citoj ato që tha Heyday
"Emri Mbiemri" im jeton ne mes te Nju Jorkut.. Po qe me ngjante?
E se edhe une e kam nje rruge per ne Tirane se afermi...
Citim:
Po citoj ato që tha AndreaPirelli
Me emer e mbiemer e kam gjet ...................... ne mes te Tiranes rri tjetri .............. po per ditelindje ........ s'e kam vra menjen ......... .
Citim:
une snuk gjeta gje ... si ka mundesi![]()
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
sepse je Unike ti shoqe ska te tjera si ty mo kerko kot se pashe une sot me llagapin tend ne pune nuk ka te pakten ne europe sje e kerkuar hahah ...dhe ti e di po u futa une kerkimit te del dhe se cfare ke hong para nje jave![]()
M.C di gje njeri si shuhet malli?
E ke parasysh manushaqen qe cel sapo vjen pranvera kshu e brishte delikate qe kerkon te nxjerri koken mes ferrave sepse do qe rrezja e diellit ti puthi fytyren ja kshu ndihem vetem me ndryshimin qe o nxi qielli e po pres te shkarkohet...ti si e ke shpirtin
me vjen mire keshtu te pafsha
shpirtin me nerva e kam snuk me flet hic
Citim:
me vjen mire keshtu te pafsha
shpirtin me nerva e kam snuk me flet hic![]()
e ke parasysh qiellin e kalter me diell pastaj nxihet nga rete dhe shkrep vetetima ja kjo jam une srri rehat por pune 5-10 minuta pastaj hapet qielli serish loool ... por sa te thahet toka do pak kohe
Citim:
e ke parasysh qiellin e kalter me diell pastaj nxihet nga rete dhe shkrep vetetima ja kjo jam une srri rehat por pune 5-10 minuta pastaj hapet qielli serish loool ... por sa te thahet toka do pak kohe
Citim:
sa bukur flisni ju doktoret hahahah
Citim:
M.C.
dite koti e sotmja![]()
Express and collectors moving slowly beyond next transfer.
goca mire juve?
Tani po qe jemi mire Lost ti si ke qene si ja kaluar ...nga ke humb se na mori nje si bicim malli ...shejtone u hap koha me duket ketej po del nje rreze dielli
hahaha ...nuk mban inat jo me ka ngja mua
mire shpirti ti mire? :p
Citim:
Po citoj ato që tha lost_soul
Express and collectors moving slowly beyond next transfer.
shpirti qeka i zene me pune me duket
m.c ca pika shiu ra ne qelq dhe une per ty ndieva mall ti jeton ne Indi sa larg jemi sa larg ...
Jo s'mbaj inat pa shkak une, le qe s'para mbaj inat ne pergjithsi...
As data 4 s'ka ndikim te une ...
Citim:
...
As data 4 s'ka ndikim te une ...![]()
<iframe title="YouTube video player" width="640" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/38u_FKctR1Y" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Sa fund idiot i kane bere ketij filmit
Citim:
je i vetmi mashkull qe ke fiksuar daten looool
Citim:
je i vetmi mashkull qe ke fiksuar daten looool
Citim:
Refleks i kushtezuar, s'kam c'ti bej, kur e permend shume here..![]()
Citim:
por vetem ti e ke fiksuar ama ... ja Biondia se di per ca behet fjale lool
Citim:
hahahaha po me uren cpaten xhamenme mjafton data e imja mua 14
![]()
Citim:
14 shkurti Bionde?![]()
hahaha te thashe shpirti vetem ti e di ceshte 4 lool
Shpirti shejtones na shpjego dhe neve kush eshte data 4 se sdo fle me endrra pak fle duke menu Orfeun duhet me menu dhe daten 4.
me leje po iki une ...mbaroj orari zyrtar ...kalofshi mire
p.s. shpirti mos trego sekretet lool
E ke lexu ate temen e sekreteve? Sa vete duhet te jene qe te ruhet sekreti?
Citim:
Tani po qe jemi mire Lost ti si ke qene si ja kaluar ...nga ke humb se na mori nje si bicim malli ...shejtone u hap koha me duket ketej po del nje rreze dielli
Ore eshte per t'ven duart ne koke, 50 vjet si kafshet , mbyll pa asnje cm hapsire, pa dije, pa asgje, ke fshtire te hapesh pc me lexu lajme, akoma rrjedh gjak komunist ne damaret , prejardhja gjo e madhe
!
Citim:
Mire mo hajt. Ja ne krie te detires..![]()
Po pse dreqin njerezit nuk e kalojne jeten ne heshtje? Perse kujdesemi kaq shume per fjalet e kaq pak per gjestet? Pse nuk vrasim mendjen per cfare do te leme kur te kemi ikur, per ato 60-70 vjet pas nesh, deri sa nuk do te vdese dhe njeriu i fundit qe na mban mend? Pse kujdesemi kaq pak per gjerat qe shkojne pertej ekzistences tone? Ja cfare po leme.. po leme ndonje mendim te thene ndokujt, apo ndonje fraze te bukur e origjinale, te thelle.. ndoshta.. Ndonje grusht idesh, keshillash, te shprehura gjekundi sa per te bere figure te mire..
Llafe.. Fjale.. Sikur te linim gjestet te flisnin per ne..
Sa ishte ajo data?
Citim:
E ke lexu ate temen e sekreteve? Sa vete duhet te jene qe te ruhet sekreti?![]()
Citim:
Po citoj ato që tha fleurs de l'orne
Ore eshte per t'ven duart ne koke, 50 vjet si kafshet , mbyll pa asnje cm hapsire, pa dije, pa asgje, ke fshtire te hapesh pc me lexu lajme, akoma rrjedh gjak komunist ne damaret , prejardhja gjo e madhe
!
Citim:
Po pse dreqin njerezit nuk e kalojne jeten ne heshtje? Perse kujdesemi kaq shume per fjalet e kaq pak per gjestet? Pse nuk vrasim mendjen per cfare do te leme kur te kemi ikur, per ato 60-70 vjet pas nesh, deri sa nuk do te vdese dhe njeriu i fundit qe na mban mend? Pse kujdesemi kaq pak per gjerat qe shkojne pertej ekzistences tone? Ja cfare po leme.. po leme ndonje mendim te thene ndokujt, apo ndonje fraze te bukur e origjinale, te thelle.. ndoshta.. Ndonje grusht idesh, keshillash, te shprehura gjekundi sa per te bere figure te mire..
Llafe.. Fjale.. Sikur te linim gjestet te flisnin per ne..
Aspak Angel, e ke shum gabim..
p.s çpo me pihet nje duhan tani ..e nje kafe, dhe e di qe sme ben mire dreqi, n'ket ore .
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Sa ishte ajo data?![]()
Citim:
C'me vdiqe ti mua...
Mbaj shenim ketu: 31 prill. S'ta perseris me.
Citim:
3+1 ose 1+3 = 4![]()
çfare ka te veçante muaji prill???
Gjithsej 75 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » ... E fundit » Trego 3727 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.