Forumi Horizont | Trego 38 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Mesazhe dashurie (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=219)
-- Kush eshte ai person qe te frymezon ty? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=10470)
Kush eshte ai person qe te frymezon ty?
Duke mare pjese ne nje konference dhe duke degjuar nje fjalim shume prekes diku u permend personi qe ishte frymezues per ate dhe keshtu me lindi ideja te pyes anetaret:
Prindi, nje autor, nje figure e shquar apo .....?
Je mirepres me mendimet tuaja!!!
Person qe me frymezon?!-Nje Engjell Sykalter.
Ndersa frymezimi im i vetem kane qene gjithmone "KrishtLindjet"
Sec ndjej thelle ne zemer, nje gezim apo lumturi te padukshme apo dhe hidherim!
Mire u lexofshim!
Ndjenja qe me pushton shpirtin...
Mendimet e te tjereve. Ngjarjet qe me ndodhin gjate dites, mendimet qe nxjerr nga meditimi, njerezit interesante. spontaniteti dhe librat
femrat.............motorrat..........vera e mire........
Jeta qe kane kaluar Prinderit e mi,Prejardhja ime dhe e tashmja.
Kush me frymezon
Them se bideja e halese eshte si nje pike frymezimi. Pus mendimesh te pashtershme.
Gjithkush qe rrezaton jete dhe vetem ajo qe kam ne zemer.
Re: Kush me frymezon
Citim:
Po citoj ato që tha Vdekja_22
Them se bideja e halese eshte si nje pike frymezimi. Pus mendimesh te pashtershme.![]()
kush me frymezon?Prinderit e mij,im vella,shoqeria ime,endrrat e mia,synimet e mia,pra cdo gje e bukur qe me rrethon&per te cilen do jepja gjithcka,vtem per te mos zhgenjyer muzat e mia.
Frymezimi im me i madh kane qene femijet. Kam arritur te paaritshmen kur mendoja per ta. Se nga vinte ajo energji une edhe sot nuk di ta shpjegoj.
"Une ,Ti dhe Vdekja!"
Vellai im dhe nje shok qe me jep guxim gjate dites dhe me thote ulu e meso se per te miren tende eshte
Nje njeri me pak mend ne koke nuk frymezohet nga persona te tjere, e shumta mund te "frymezohesh" nga nje veprim i nje personi ose kur bie brenda me nje person. Po kjo e fundit squhet se zemra ia merr kontrollin trurit dhe seshte mir kshu.
Nqs do zgjidhja patjeter nje person atehere do thoja nene tereza pasi mendoj se ka qene nje person i jashtezakonshem me zemren shume te madhe dhe me shpirt human e te sakrifices per te tjeret dhe per kauzen e vet. Megjithate un nuk jam tip aq "human" qe te frymezohem kollaj,thjesht besoj te vetja dhe mundohem ta shoh boten me te mirat dhe sidomos me te keqijat e saj sa me realisht pa genjyer veten dhe pastaj nuk besoj se ka shum vend per frymezim nga ndonje person
Citim:
Po citoj ato që tha PARIS
"Une ,Ti dhe Vdekja!"![]()
Citim:
Po citoj ato që tha diabolic
Paris...
frymezimi im eshte jeta dhe shneti per te arritur aty ku dua......
Cmirra qe kam ndaj te tjereve
"Ajo"...
sot me frymezon pajtimi,dashuria.
AI qe me frymezon mua nuk ehste person por dicka konkrete,reale e pavdekshme:MILANI!!!!Pastaj ka edhe faktore te tjere psikologjike,jokonkrete dhe frymore.
au revoire!
E verteta brenda meje!Sinqeriteti!Embelsia!Reagimi im!Kendveshtrimi im!
Liria ime!Intelligjenca ime!
si dhe Miqte e mi qe vertet mundem t`i quaj miq,
"Une , Ti dhe Vdekja", qe shkojne ne nje rrjesht me"Aktoret rrealiste qe ketoij Jetefilmi Madheshtor!"
Kurre s`dorezohem tek armiku, edhe sikur te me fuse thiken ne fyt!
E ha me dhembe hekurin, sepse dashuroj JETEN, LIRINE e FJALES, MENDIMIN,Vleresoj dhe Adhuroj Shpirtrat e Cilter Njertezor!
mua me frymezon e verteta dhe shpresa.....
Mua me frymezon Vetvetja, Ciltersia, Familja, Kembngulja, Zemerbutsia , Dashuria , Paqja & Falja etj...
:)
Citim:
Po citoj ato që tha Evisa
Mua me frymezon Vetvetja, Ciltersia, Familja, Kembngulja, Zemerbutsia , Dashuria , Paqja & Falja etj...
Ti je i Pari ne Liste
Patjeter qe me Frymezon
Je ajri qe thith, Je Gjithcka qe mbizoteron ne kte Bote !
ime je !!
:)
Citim:
Po citoj ato që tha Evisa
Ti je i Pari ne Liste
Patjeter qe me Frymezon
Je ajri qe thith, Je Gjithcka qe mbizoteron ne kte Bote !
ime je !!
Mua me frymezon Crazy and beatiful ne gjithcka qe ben ne menyren se si flet e se si ben te bukur cdo gje .Ku ke humbur yllo? Ky forum pa ty ka humbur veten porsi ylberi ngjyrat... te kam shume xhan Te pres te kthehesh kiss Adi
Cdo gje qe me rrethon eshte frymezim per mua.
...
Ndoshta vetja ime ne video.me duket shume ndryshe.
Sot mua me
frymezoi vellai. Sa me ka marre malli.....................
Erih Maria Remark. Me ka frymezuar e do te me frymezoj gjithemon. Menyra e tij shprehese mendoj se eshte aq e thelle edhe unike sa arrin te te preki ne shpirt edhe te pershkruaj ato qe ti vete i ndjen por s'arrin asnjehere ti shprehesh sic duhet.
Re: Kush eshte ai person qe te frymezon ty?
men of my life: my father, my brother and my boyfriend
PERSONÝ QE ME FRYMEZON ME SHUME MUA ESHTE Ý DASHURÝ ÝM. UUUUUU SE HARROVA EDHE QENUSHJA ÝME "XHÝNA".
Im bir......e cuditshmja eshte qe jetoj me te dhe per te....dhe kurre nuk gjendem e afte te pershkruaj ate cfare shoh e ndiej....
Citim:
Po citoj ato që tha moonlight
Im bir......e cuditshmja eshte qe jetoj me te dhe per te....dhe kurre nuk gjendem e afte te pershkruaj ate cfare shoh e ndiej....
Re: Kush eshte ai person qe te frymezon ty?
Citim:
Po citoj ato që tha ~Enigme~
Prindi, nje autor, nje figure e shquar apo .....?
Vellai, kam marr shume nga ai.
nuk njoh njerz qe me frymzojn, por ne fiction, me frymzon Jean Valjean, karakteri qe sjedh ne jete aq bukur victor hugo.
Trego 38 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.