Forumi Horizont
Trego 38 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- Jam Dhe Une Ballkanas (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18632)

Postuar nga SHKODRA4001 datë 19 Qershor 2012 - 00:04:

Jam Dhe Une Ballkanas

Ne shqipetaret ,nuk prononcojme thuajse kurre orientimin drejt ballkanit....si eshte e mundur qe nje nga popujt me te vjeter te gadishullit ballkanik,nuk ndihen krenare te prononcojne ket eidentifikim thjesht orientues ndaj te huajve?
Duam sduam jemi ballkan dhe ne por verej se pse ne nuk e pranojme kete identitet....?

http://www.youtube.com/watch?v=YeQ0NiRHFHw

ju lutem jo ksenofobi ketu !thjesht teme me synim a ka dhe ne shqiperi ballkanas,a ndiheni dhe ju ballkanik!sepse sa he rlexoj faqe web shqip vetem po rrezikojm ta izolojme se dyti shqiperine sic beri enver hoxha.
te pakten kete here po na bashkon SOFIA bulgaria me tv balkanika music

Postuar nga Piktor datë 19 Qershor 2012 - 01:12:

E kam ndjekur dhe une do kohe kete kanalin muzikor, por fatkeqsisht ka gati dy vjet qe nuk transmeton me.
Ne satelit po them.

Postuar nga dylan datë 19 Qershor 2012 - 03:00:

mu me pelqen nga vij psh me pelqen qe jemi ballkanas e me se shumti me pelqen qe jemi te europes
sdi pse ama me pelqen kshu me duken cik me perparar se kto amerikanet cik me me kulture cik me qefli ne cdo drejtim
te pakten kshu mendoj une me ket gjysme trurin tim

Postuar nga shelgu datë 19 Qershor 2012 - 21:14:

Po he si ka mundesi qe nuk doni te jeni ballkanas?

Postuar nga AngelDevil datë 20 Qershor 2012 - 01:54:

Citim:
Po citoj ato që tha shelgu
Po he si ka mundesi qe nuk doni te jeni ballkanas?

eshte njesoj si me t thon ty shelgaqi si ka mundesi qe nuk do me qen shelgazg

Postuar nga shelgu datë 20 Qershor 2012 - 03:04:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

eshte njesoj si me t thon ty shelgaqi si ka mundesi qe nuk do me qen shelgazg

Do s'do shelgu shelg do mbetet.

Postuar nga dylan datë 20 Qershor 2012 - 05:37:

gjithmone me kan pelqeyr shelgjet shum pem e bukur lol

Postuar nga shelgu datë 20 Qershor 2012 - 21:06:

Citim:
Po citoj ato që tha dylan
gjithmone me kan pelqeyr shelgjet shum pem e bukur lol

Vertet?

Te te jap nje kafe

Postuar nga AngelDevil datë 21 Qershor 2012 - 02:06:

Citim:

Do s'do shelgu shelg do mbetet.

e ktu ta ngava llafne ke rrenja e fjales

Postuar nga SHKODRA4001 datë 21 Qershor 2012 - 02:14:

Citim:
Po citoj ato që tha dylan
mu me pelqen nga vij psh me pelqen qe jemi ballkanas e me se shumti me pelqen qe jemi te europes
sdi pse ama me pelqen kshu me duken cik me perparar se kto amerikanet cik me me kulture cik me qefli ne cdo drejtim
te pakten kshu mendoj une me ket gjysme trurin tim

Drejt keni europa dhe ballkani jane 1.pervec se ne ne ballkan kemi pagu si shume hesapet e europes monarkiste,e cila me politiken e saj kolonialiste ka shkapercy interesat kontinentale(europa),duke injoru thuajse pergjate 1000 vite lulezim ne kete kontinent,me interes nxitje e vllavrasje mes kombeve qe dhe sot ndihen keshtu.Prova dihet tashme,tha europa ta shkatrojm ballkanin? e shkateruam pergjat viteve 1990 deri 1999.thot europa sot jini te mire eeee....se ju grifosa,ne po rrime urte!kerkon europa sot fqinjesi te mire eee se ndryshe ska bashkim europian me ju..!! pse jo ma gati jemi ca doni ju europe vec ti na kerko ca bejme ??? po une kroatin,serbin e kam komshij te mire ma sot......thon vendet ne gadishullin e vjeter e shume historik BALLKAN,ne nje kohe jo shum larg kishim gryket e pushkeve drejt sejcilit.....e cilet na provokuan deri ne hasmeri ? kinezet,mongolet,india,japonia apo britania e madhe dhe franca??
imagjinoni cfare pislleku pra luhe tsot ne europe?ne token e ballkanit vie acoma ere e fresket gjaku,ku e cila acoma spo thahet nga gjithe ato politika teper provokuese puro made in EUROPE.
Ballkani eshte zemra e europes,e jo europa zemra ballkanit ,ballkani eshte celesi dhe pse jo fuci baruti,por kete radhe do shpertheje ne paris,berlin,londer e deri ne kryeqytetin teper tinzar WIENN.
Nje ballkan unik sot=nje europe perendimore e falimentuar.ballkani sduhet te gaboje sot me kurthet e politikes gjoja integrim drejt familjes se madhe,ku asgje me shum nuk eshte se nje federalizem,i cili do na kushtoje shume me shtrenjte se kriza e identitetit qe cdo popull ballkanas ka hasur pergjat shekujve.

NGA NJE BLLOK NE TJETRIN BALLKAN

http://www.youtube.com/watch?v=etNR...&feature=fvwrel

Postuar nga SHKODRA4001 datë 21 Qershor 2012 - 02:16:

Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
E kam ndjekur dhe une do kohe kete kanalin muzikor, por fatkeqsisht ka gati dy vjet qe nuk transmeton me.
Ne satelit po them.

tema ska baj me festivalin ballkanik zotni..imazhi ishte thjesht nje sfond i paster i cili sapo po krijohet ne ballkan.esenca e temes ka tjeter synim....analiza!e mos rri maje catis me mbajt antenen se ska ere jo.....
Ballkani sot ka me shume nevoje per patriotizem,e jo nacionalizem!

Postuar nga shelgu datë 21 Qershor 2012 - 04:42:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

e ktu ta ngava llafne ke rrenja e fjales

E... rrenjet thuaj na mbajne te lidhur duke thithur limfen e jeten prej tokes meme. Moment frymezimi motra.

Postuar nga dylan datë 21 Qershor 2012 - 07:41:

Citim:

Vertet?

Te te jap nje kafe

von ll dhe shelgjet sinqerisht me pelqejn moj shpresoj te mos jehs dhe ashu semos pyt cme gjeti

Postuar nga Piktor datë 21 Qershor 2012 - 22:38:

Citim:
Po citoj ato që tha SHKODRA4001

tema ska baj me festivalin ballkanik zotni..imazhi ishte thjesht nje sfond i paster i cili sapo po krijohet ne ballkan.esenca e temes ka tjeter synim....analiza!e mos rri maje catis me mbajt antenen se ska ere jo.....
Ballkani sot ka me shume nevoje per patriotizem,e jo nacionalizem!

Po pse mos te bejme nje festival ballkanik.
Mundesisht popullor do ishte me i bukur.
Qe thua ti e kam te motorizuar antenen e saçit.

Postuar nga shelgu datë 22 Qershor 2012 - 00:10:

Citim:
Po pse mos te bejme nje festival ballkanik.
Mundesisht popullor do ishte me i bukur.
Qe thua ti e kam te motorizuar antenen e saçit.

Ja lujtke fene thuaj.

Postuar nga robert datë 07 Korrik 2012 - 13:35:

Do ti propozoja stafit te ketij forumi ta fuste Shkodren ne stafin e vet, si i afte te hape tema te reja, ndonese artificiale, dhe ti mbaje njerzit gjate ne forum.

Postuar nga kurt datë 07 Korrik 2012 - 17:26:

Ne nuk kemi pse marrim pjese ne kto koncerte balkanse, jemi gjenetikisht dhe mentalisht me afer evrioianve nga perendimi sesa balkansilt dhe hellenet fallco. Sic do thoshte raimnodi, ky eshte komplex superioreti i joni
Titulli i temes dingellon keq, padashje noshta

Eshte e rendesishme ne shqipraret te krijojm music orgjinale te lehte dhe folkor, jo si tani qe kemi nje influence koti nga jashte mainstream Por talenti exsiston, dhe dini psene, lool

Postuar nga SHKODRA4001 datë 26 Korrik 2012 - 16:58:

Citim:
Po citoj ato që tha robert
Do ti propozoja stafit te ketij forumi ta fuste Shkodren ne stafin e vet, si i afte te hape tema te reja, ndonese artificiale, dhe ti mbaje njerzit gjate ne forum.

Artificiale temat? sipas teje ne nje forum gjith kohen u dashka te sorollatemi tek temat chit chat?cfar po ben e cfar po han??jo ja lype jo sta dha.......ndersa n lidhje me propozimin tend ironik,skerkoj aspak dallim mes jush.
Verej gjithkund ne forume shqiptare,ku nje antar i ri direkt sulmohet nga antaret e hershem nga temat qe ai ju servir.po ju a nuk mendoni ndonjeher s eneveri dhe ne kemi pas nga tema teper qesharake,ku ketu ne europe as nuk exsistojn.....e me e keqja se jeni thuajs ete gjithe larg shqiperise,e keto tema sikur skan esence pervec se tregojn personin ne fjal sa ka njohuri.shkenca,politka,historia ectr me interesojn ti studiojm pak nga memorja e shum ne ndihm te tv e internet.tretje kohe kot ketu sme intereson kehstu I PROPOZOJ STAFIT QE ROBERT TE BEHET PJESE E TYRE NE RROLIN E RENDESISHEM KRITIKA.

Postuar nga SHKODRA4001 datë 26 Korrik 2012 - 17:10:

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
Ne nuk kemi pse marrim pjese ne kto koncerte balkanse, jemi gjenetikisht dhe mentalisht me afer evrioianve nga perendimi sesa balkansilt dhe hellenet fallco. Sic do thoshte raimnodi, ky eshte komplex superioreti i joni

Eshte e rendesishme ne shqipraret te krijojm music orgjinale te lehte dhe folkor, jo si tani qe kemi nje influence koti nga jashte mainstream Por talenti exsiston, dhe dini psene, lool

Pershndetje zotni.

Titulli i temes tingullon keq po kjo eshte e verte,por keshtu kisha qellim une te tregojm injorimin qe ne shqiptaret ja bejm vetvetes me indentifikim rajonal ne bote.Mos harro se je banor i gadishullit ballkanik,e quhesh ballkanas pastaj shqipetar.Kur pyet nje person ne spanje te thot jam IBERIK,kur ndeshesh me nje verior te thot skandinavian, nje ameriacain jam USA se amerike eshte i gjithe veriu dhe jugu i saj nga alaska deri ne ushuaia.

Nejse gjithsecili ka at preferencen e tij por mos harrojm se dhe sot ne zemer te europes ne shqiptaret akoma nuk na dine vendin exsacte ku ndodhet la petite albanie?dis ame thone aaa cet ex jugoslavie,tje rme thon qa di jeni n lindje -est,se bazohen tek lufta e ftofte.E t thuash jam ballkanas ooopaa mbesin shtangur aa ta kthejne,ju jeni te lashte keni histori e lavdi ne egsistenc njerezore.....por ne thjesht nga padituria kerkojm indentifikim te shkurter e shum te perzier ku vetem ju japim ne njejten kohe shpjegim dhe denoncim(duke akuzuar fqinjet).Une indentifikohem keshtu jam ballkanas,vij nga shqiperia qyteti im ehste shkodra(skadar).

Postuar nga Piktor datë 26 Korrik 2012 - 23:23:

Citim:

Kurti nuk mund ta mohojme se jemi ballkanas dhe tashme ballkanas jane edhe serbet, kroatet sllovenet e bullgaret, pavarsisht se jane sllave. Pastaj muzika e tyre eshte mjaft e bukur melodioze dhe ne Shkoder e gjetke degjohen edhe sot neper radiot e makinave kenget e Lepa brenes, Draganes Ceces etj.

Postuar nga Piktor datë 26 Korrik 2012 - 23:27:

Citim:
Po citoj ato që tha SHKODRA4001

Pershndetje zotni.

Titulli i temes tingullon keq po kjo eshte e verte,por keshtu kisha qellim une te tregojm injorimin qe ne shqiptaret ja bejm vetvetes me indentifikim rajonal ne bote.Mos harro se je banor i gadishullit ballkanik,e quhesh ballkanas pastaj shqipetar.Kur pyet nje person ne spanje te thot jam IBERIK,kur ndeshesh me nje verior te thot skandinavian, nje ameriacain jam USA se amerike eshte i gjithe veriu dhe jugu i saj nga alaska deri ne ushuaia.

Nejse gjithsecili ka at preferencen e tij por mos harrojm se dhe sot ne zemer te europes ne shqiptaret akoma nuk na dine vendin exsacte ku ndodhet la petite albanie?dis ame thone aaa cet ex jugoslavie,tje rme thon qa di jeni n lindje -est,se bazohen tek lufta e ftofte.E t thuash jam ballkanas ooopaa mbesin shtangur aa ta kthejne,ju jeni te lashte keni histori e lavdi ne egsistenc njerezore.....por ne thjesht nga padituria kerkojm indentifikim te shkurter e shum te perzier ku vetem ju japim ne njejten kohe shpjegim dhe denoncim(duke akuzuar fqinjet).Une indentifikohem keshtu jam ballkanas,vij nga shqiperia qyteti im ehste shkodra(skadar).

Ky eshte nje fakt i vjeter qe ne nuk themi kurre jam ballkans dhe as e çojme kurre ne mendje por themi jemi shqiptare. Ne shekuj kjo. Per mua eshte diçka e mire dhe ata qe nuk e dine se ku bie Shqiperia e zvogeluar kane rast te mesojne me mire se ku jemi kush jemi dhe çfare jemi.

Postuar nga shelgu datë 27 Korrik 2012 - 03:09:

Po sikur jane bere edhe festivale ballkanike me duket.
Nuk ka pse te os behen. Artistet jane nga ajo race qe indoktrinohen me pak(edhe pse mes tyre gjith,pme dot e kete nga nje dru te shtrember, shtepi pa hale nuk ka thote kjo kojshija jeme).
psh do imagjinoja kosovaret te kendonin kenge te Dalares dhe greket: Partizani ne luft po shkonte.

Por, cila eshte muzika ballkanase se?

Postuar nga kurt datë 27 Korrik 2012 - 09:42:

Une kam krijuar nje urrejtje/neveri per gjithcka balkanse.
Sepse te gjithe popujt balkanas pervec shqiptarve jane reace kulimash kastravecash qe o urrej thelle.
Te gjithe popujt slav balkanas prezantojn nje element jo balkanik dhe jo evropian, por zhvatesa hajduta genjeshtar te pa turp. Biles dhe vrases e perdhunues massiv ndaj kombit tone, dmth armiku kryesor i cdogjeje balkanse/evropiane. Pra
Meqe neve jemi origjinalet banues te ksa krahine evropiane.

Nje popull si slavet a balkanit dhe greket e sotem jane djalli vet.

Eshte sikur sot ne france apo gjermani arabet 300 vite me vone te shkruajn cdogje historike franeze apo gjermane, dhe te shkruajn ne librat e shkolles per brezat e ardhshem qe ktu nuk ka banuar kush tjeter pervec muslimanve arab tash 5000 vjet.

Pra balkansit per mua jane njerzit me te ulur ne bote. Dhe une nuk jam balkanas, jo balkanas i te njejtit gjak si kta low lifes te pakten.

Postuar nga shelgu datë 27 Korrik 2012 - 17:10:

Citim:
Biles dhe vrases e perdhunues massiv ndaj kombit tone, dmth armiku kryesor i cdogjeje balkanse/evropiane.

Pra balkansit per mua jane njerzit me te ulur ne bote. Dhe une nuk jam balkanas, jo balkanas i te njejtit gjak si kta low lifes te pakten.

kurt sa % e zezakeve te afrikes kane mbetur te tille. Te gjithe jane kthyer ne mulate. Duket se sistemi skllavopronar eshte sistemi i perdhunimeve masive. Me i forti perdhunon me te dobtin. Sot ne USA te gjithe lekurezinjte jane mulate ose metise, pra te gjitha nenat e tyre jane perdhunuar (ose kane shkuar me qejf me pronaret).

Po ashtu, nuk ka popujt me te mire e me te keqij. Njeriu eshte i tille dhe folozofija humane, shkenca qe pergjitheson teorikisht sjelljen e njeriut, nuk ben dallime midis popujve, per arsyen e thjeshte se ato nuk ekzistojne. Njerzit jane njesoj dhe sillen ne menyre specifike ne lidhje me situatat, kohen, kushtet, edukimin dhe udheheqjet sociale.

Postuar nga kurt datë 27 Korrik 2012 - 18:23:

Citim:

kurt sa % e zezakeve te afrikes kane mbetur te tille. Te gjithe jane kthyer ne mulate. Duket se sistemi skllavopronar eshte sistemi i perdhunimeve masive. Me i forti perdhunon me te dobtin. Sot ne USA te gjithe lekurezinjte jane mulate ose metise, pra te gjitha nenat e tyre jane perdhunuar (ose kane shkuar me qejf me pronaret).

Po ashtu, nuk ka popujt me te mire e me te keqij. Njeriu eshte i tille dhe folozofija humane, shkenca qe pergjitheson teorikisht sjelljen e njeriut, nuk ben dallime midis popujve, per arsyen e thjeshte se ato nuk ekzistojne. Njerzit jane njesoj dhe sillen ne menyre specifike ne lidhje me situatat, kohen, kushtet, edukimin dhe udheheqjet sociale.

je komplet gabim shelgo.
Degjohesh si ajo saledeta ne cnn, lol

Ne kemi 1300-1400 vjet me serbet dhe greket 5000, ansjehere nuk jemi treguar cnjerzor ne krahasim me to.
Biles edhe sot shqiptaret ndjejn keqardhje per situaten ne greqi.

Dmth ka shume te beje etnija rraca, kte gje e kemi padyshimnsi nata me diten ne krahasim me fqinjet.
Qe padyshim edhe pse mund te jemi me primitive ne kulture, jemi shume me superior ne sensin "soul of a race" pra kemi evoluar si njerz, jemi demastikuar ne krahasim me fqinjet qe ende wild.

Postuar nga shelgu datë 27 Korrik 2012 - 18:32:

Citim:
je komplet gabim shelgo.
Degjohesh si ajo saledeta ne cnn, lol

Ne kemi 1300-1400 vjet me serbet dhe greket 5000, ansjehere nuk jemi treguar cnjerzor ne krahasim me to.
Biles edhe sot shqiptaret ndjejn keqardhje per situaten ne greqi.

Dmth ka shume te beje etnija rraca, kte gje e kemi padyshimnsi nata me diten ne krahasim me fqinjet.
Qe padyshim edhe pse mund te jemi me primitive ne kulture, jemi shume me superior ne sensin "soul of a race" pra kemi evoluar si njerz, jemi demastikuar ne krahasim me fqinjet qe ende wild.

Nuk jam gabim hiq. Ose me mire me thuaj ku jam

Postuar nga SHKODRA4001 datë 31 Korrik 2012 - 00:53:

Citim:
Po citoj ato q� tha shelgu
Nuk ka pse te os behen. Artistet jane nga ajo race qe indoktrinohen me pak(edhe pse mes tyre gjith,pme dot e kete nga nje dru te shtrember, shtepi pa hale nuk ka thote kjo kojshija jeme).
psh do imagjinoja kosovaret te kendonin kenge te Dalares dhe greket: Partizani ne luft po shkonte.

ESHTE KJO...

http://www.youtube.com/watch?v=Eczarul7300

Postuar nga SHKODRA4001 datë 31 Korrik 2012 - 00:57:

PASTAJ DHE KJO

http://www.youtube.com/watch?v=riMZ...feature=related

Postuar nga SHKODRA4001 datë 31 Korrik 2012 - 01:00:

Citim:
Po citoj ato q� tha shelgu

N SHKODER KA THEKSUME MUZIKEN JARE SHKODRANE KU I GJEN DHE NE SARAJEVO

JA PRSH ADNAN BALA PURO BALLKAN

http://www.youtube.com/watch?v=rV6kk0Lexmc

Postuar nga SHKODRA4001 datë 31 Korrik 2012 - 01:04:

KJO KENGA E DETIT GREKE NGJASON ME KENGE SHQIPERIS SE MESME PO SPO E GJEJ KUND.....

http://www.youtube.com/watch?v=s0Ovc9_qntM

Mos pretendoni se na e kan kopju ma??

Dhe nji tjeter JARE SHKODRANE KU NE BALLKAN DEGJOHE TME SHUME SE NE SHQIPERIN E MESME DHE ATE TE JUGUT

http://www.youtube.com/watch?v=JEYl...feature=related

JU NGATERONI BALLKANIN ME KENGE GABELSH QE KENDOHEN NE ZONA RUMUNE BULLGARE APO TURKE PSE JO DHE NE QYTETE SHQIPTARE.E SPO JU VEJ PAK FOLK SERB SE PO NERVOZITENI KOT.

Postuar nga SHKODRA4001 datë 31 Korrik 2012 - 01:10:

JUGU SHQIPNIS KA FOLK SHUM TIPIK ME NGATRU ME ATE GREK prsh:

http://www.youtube.com/watch?v=Bko3QEUaAX4

e kjo tjetra greke ku me veshjet folk jan njejtat me ato jugut shqipnis

http://www.youtube.com/watch?v=xkHf...feature=related

e skemi asgje lildhje me ballkanin??

ooopa kosooovoo

http://www.youtube.com/watch?v=p4tP...&feature=fvwrel

apo ju krenoheni me kenge te modifikuara copy from hellenic cigane

http://www.youtube.com/watch?v=Yj4H...A986C979C8C7794

Postuar nga SHKODRA4001 datë 31 Korrik 2012 - 01:26:

OOOVO JE BALKAN

http://www.youtube.com/watch?v=4xKe...&feature=relmfu

Me muzike ska racizem vetem harmoni e nji gote raki si ne ballkan ......

kaba klarinete shqiperi

. http://www.youtube.com/watch?v=NAO0n50ozTk

ku ka me bukur se violine rumanian ju vetem i kujtoni rumunet gabel...e harroni se shqipetaret kan pasur deren hapur ne kohen e rilindjes atje ne bukuresht,ku eshte rumania e cila na lejoi editorialin epar ne shqip DRITA e BUKURESHTIT.

http://www.youtube.com/watch?v=rTBC734Lljk

lexojeni dhe kete ne lidhje cfare ka bere ballkani per ne shqipetaret,ku ne kurr sjemi mirenjohes.

http://www.shoqeriajone.com/t2347-s...istori-e-lashte

Postuar nga kurt datë 24 Shkurt 2013 - 13:08:

Citim:

Nuk jam gabim hiq. Ose me mire me thuaj ku jam

Sepse me dukesh shpirt liberal idealist dhe ja don te miren gjithe njerzimmit barabar

Postuar nga kurt datë 24 Shkurt 2013 - 13:13:

Citim:
Kurti nuk mund ta mohojme se jemi ballkanas dhe tashme ballkanas jane edhe serbet, kroatet sllovenet e bullgaret, pavarsisht se jane sllave. Pastaj muzika e tyre eshte mjaft e bukur melodioze dhe ne Shkoder e gjetke degjohen edhe sot neper radiot e makinave kenget e Lepa brenes, Draganes Ceces etj.
Edhe une kam degjuar shume muzike jugosllave dikur.

Postuar nga robert datë 24 Shkurt 2013 - 19:53:

Duket se kritika ime ketu ne kohen e kulmit te punes (ne vere, restorantet) paka qene pak e shpejtuar tek Shkodra, pasi duke u futur tani ne linket e tij (You tube) degjuam ca kenge te vjetra shqiptare qe na nxorren mallin e muzikes se dikurshme.

Postuar nga shelgu datë 25 Shkurt 2013 - 04:49:

Citim:
Po citoj ato që tha kurt
Sepse me dukesh shpirt liberal idealist dhe ja don te miren gjithe njerzimmit barabar

Diagnoze e sakte kurt.
I ke rene pikes.
Po pse eshte gabim?

Postuar nga Piktor datë 26 Shkurt 2013 - 03:16:

Citim:

Diagnoze e sakte kurt.
I ke rene pikes.
Po pse eshte gabim?

Aspak gabim, nese kjo te ben te ndihesh mire.
Nacionalizmi eshte semundje dhe sjell urrejtje, patriotizmi eshte atdhedashuri dhe sjell harmoni.
Megjithese sot akoma njerzit nuk e dallojne patriotin nga nacionalisti.

Postuar nga SHKODRA4001 datë 09 Maj 2013 - 17:21:

Citim:
Po citoj ato që tha robert
Duket se kritika ime ketu ne kohen e kulmit te punes (ne vere, restorantet) paka qene pak e shpejtuar tek Shkodra, pasi duke u futur tani ne linket e tij (You tube) degjuam ca kenge te vjetra shqiptare qe na nxorren mallin e muzikes se dikurshme.
mos me kritiko,kete vere t paketen...........

Trego 38 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.