Forumi Horizont | Gjithsej 8 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 » Trego 388 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Dashuria (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=48)
-- A i besoni dashurise permes Internetit ? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=1373)
A i besoni dashurise permes Internetit ?
Do kisha deshire te dija nese dikush ka provuar te kete sukse ne dashuri permes internetit edhe nese ajo ka zgjatur . A keni mundur te keni takime me vajzen , apo djalin qe jeni njohur ne internet ?
Si ka shkuar takimi i pare ?
Po pastaj ?
Pergjigjiet dhe mendimet tuaja do te ndihmonin jo vetem mua por kedo qe eshte i interesuar te dije dicka ne lidhje me temen.
po mendoj se ekzisto dhe kjo mundesi lidhjeje. Une nuk kam pervoje personale por kam pare para disa javesh nje emision tek rai uno qe fliste pikerisht per keto lloje lidhjesh si dhe tregonin raste tkonkrete qe kishin pasur sukses.
keni zgjedhur nje teme interesante
Poooooooooooo bravo
EJ ME KA NDODHUR PO KA KOHE ME PERPARA , ESHTE DICKA FANTASTIKENE FILLIM , SIDOMOS KUR I BESON DASHURISE ,
MUA ME KA LENE MBRESA DHE E VUAJ EDHE SOT, KAK QENE NJE KOHE SHUME MIRE
SOT AJO JETON SHUME LARG POR UNE PERSERI E DUA DHE AJO ME DON
shume dakord djali,
njohja nepermjet inetrnetit te dhuron ndjesi qe kurre nuk i provon live, eshte nje ndjenje qe nuk e frenon dot. Po bej nje pershkrim te vogel:
Mezi pret te hapesh kompjuterin per te pare mos ke mesazhe nga ai/ajo, cfare zhgenjimi kur shikon inbox empty.., merzitesh per pak.., por nuk e pershkruaj dot ndjesine kur shikon inbox 1 dhe e hap kutine me shpejtesi nderkohe qe zemra te rreh fort dhe kur lexon fjalet e tij/saj arrin qiellin, fillon ti kthesh pergjigje dhe duart te dridhen... Poston pergjigjen tende dhe deri te nesermen je duke fantazuar per emailin qe do marresh diten tjeter....
Kjo ishte dashuria nepermjet emailit, ate me chat po e le ta pershkruaje dikush tjeter.
Ju uroj sa me shume lumturi gjithe cifteve qe jane lidhur nga interneti.
Nuk besoj se mund te dashurohesh me nje person permes internetit aq sa te vuash dhe te rrish gjithe naten pa gjume per te
ka shum njerz qe jan martuar kan dhe femi qe jan lidhur neper mes internetit
un do te thoja qe po
un per veten time nuk besoj
Po mendimi im.
Mundet te ndothi Chati ose Email esht njelloj sikur ti po flet me te po fatkeqsisht nuk ke kenasin te i shikosh fetyren e saj/ose tij.
Un jam i lithur ngusht me nje peron nepermjet Internetit.
Po fatkeqsisht nuk e kam takuar.
Lidhjet nepermjet internetit,letra elktronike apo biseda te drejtperdrejta 'online',chat...
Mund ta quaj lidhje moderne te kohes,me hapjen e Kompjuterit dhe kyçjen ne internet,ne realitet je i/e kyçur me ter boten.
E di qe ka shume lidhje nga interneti te cilat bilen jane edhe kurorzuar.
Njerezit takohen ne rruge,shkolle,universitet,ne pune etj...e pse jo edhe ne internet.
E shikoj si shume normale dhe te mundshme.
Eshte ndjenje e papershkruar,kur bisedon nje kohe te gjate me nje person,i tregon njeri tjetrit per gjithcka te rrethon dhe gjithe kjo do te mbetet vetem nje enigme po te mos ishte takimi...
Ps:Qimo shpresoj ta takosh sa me shpejte,eshte ndjenje shume e kendeshme!
Pacim!
Une per veten time si besoj.
Ciao Forumista
U besoj mo te keqen u besojne i shikojne si te vegjel edhe opaaa bien brenda me te dyja dockat loool nejse une them se ekziston edhe per disa ka sukses shume te mire kjo lidhje jo per gje po keshtu me ka ndodh mua dmth me ka ec mire loool.
I'm too old for this shit
JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO, Kurr
ne internet njerzit genjejn e te mashtrroj , po un nuk jam aq budallaqe....
un vetem flas normalisht me te tjeret dhe kaq, nuk besoj fare te bie ne dashuri ne internet!!!
lidhjet nepermjet internetit
Well, njof nje cift qe jane njohur nepermjet chat-it dhe qe sot e kesaj dite jane te martuar .Ata ia kalojne shume mire bashke , por une per veten time nuk do ta deshiroja nje gje te tille .ohhhhh Megjithate cdo gje ben vaki!!!! Kot nuk i thone Fatit nuk i dihet!!!! Pse them qe fatit nuk i dihet pasi nje shoqja ime e ka njohur bashkeshortin e saj ne autobuz. Dhe qe sot e kesaj dite ajo eshte e lumtur si diten e pare dhe ka nje femije me te .....
teme interesante
mua me ka dhene sukses, por
vetem me te huaja, e theksoj me te huaja....
O moj As e vogel dhe As e madhe! Po pse te tjeret sipas teje mashtrojne dhe ti na del qe flet drejt.Edhe une keshtu them.Te tjeret mashtrojne dhe vetem une flas drejte.Pra?.....
Sa per dashurine ne internet per ti besuar eshte disi e veshtire per mua,por nje shoqeri te mire mund ta lidhesh.pastaj koha eshte tregues.Eshte disi e veshtire,pasi ne,shqiptaret kemi kaluar shume peripecirash te drejteperdrejta,kemi dhe vazhdojme te ruajme kulturen dhe besimin tone si shqiptare(sado qe njerezit ndryshojne dhe pershtaten me jeten ku e jetojne) dhe kemi pak si te veshtire te besojme ne nje dashuri te tille sado qe ajo mund te shfaqet e paster.Pra per mua shkurtimisht JO!!!
Me pare njerezit lidheshin qe ne djep, keshtu qe nuk eshte ndonje cudi e madhe dhe lidhja prej internetit. Njerez te mire ka kudooooo!!!!
dashuria ne internet ekziston po ne shumicen e rasteve qe njoh une shumica kane perfunduar ne ndarje dhe teper te dhimbshme por ka edhe raste te kunderta qe mund kane rezultuar te suksesshme. Po une per vete nuk e kam provuar
P.S vetem se ka dicka.perfytyroni nje djale normal qe bie ne dashuri me nje goca ne chat dhe pas disa kohesh te takohen.Dhe papritur te zbuloje qe kjo "goca" na qenka nje alamet zezaku gay dhe per me teper gay aktiv . Keshtu qe te keni kujdes se ca nuk ndodh sot.
iluzion i embel
As une nuk i besoj keto dashurira ne internet ,e pranoj qe kane ndodhur po spara kane zgjatur.
Citim:
Po citoj ato që tha asnjeans
vetem me te huaja, e theksoj me te huaja....
JO JO JO JO JO JO JO JO JO JO!!!
Un them se esht koti te dashuroesh me dicka qe mund te jet vetem nje iluzion e mendjes tende sepse njeriu qe po te flet mund te jet duke u tallur me ty !!!, ose duke te marr informacione personale.... dhe pastaj kur vjen nga puna e sheh kete person per her te par ne shtepin tende duke te vjedhur televizorin...:p !!!
Ok..Ti dmth nuk i beson dashurive ne internet pasi nuk e di se c'fare te thote personi tjeter,shkurt te genjen..
Po mire mund te me pergjigjesh sesi e kupton ti kur e ke tjetrin perpara syve dhe ai te thote te verteten apo jo..
Genjeshtrat kur jane per te thene thuhen si ne internet edhe perpara syve..Dhe une them se ti nuk je aq e zonja (jo vetem ti,por te gjithe) sa ta kuptosh personin qe ke para syve,te genjen apo te thote te verteten...
KEshtu qe cdo gje eshte relative..
lol, jo more ... shiii... e sheh ti qe kuptohesh me mir kur i sheh ne fytyr sesa ne internet,sepse ti nuk me njeh mua fare e ne fakt un jam shum e zonja... dhe i kap menjeher kur genjejn per mua esht shum e thjesht, kurse ne internet nuk e sheh dot reagimin, dhe kur sapo njihesh me njerezit nga e din a po genjejn apo jo!!
Te garantoj qe nuk i kupton dot te gjithe,sado e zonja te jesh..
per il mio mendimo
c'do lidhje bazohet nga Sinqeriteti dhe keshtuqe c'do njeri varet nga vetja e vet ,nqs do genjen ,nqs s'do s'genjen,pastaj nqs edhe personi qe ndodhet ne anen tjeter te kompjuterit tregohet i sinqerte, ku i dihet mbase mund te linde dicka,nqs te dy genjejne normale qe s'ka dashuri...pra shkurt se me duket se e bera pak si lemsh une mendoj se dashuria nepermjet internetit Egziston.
edhe un po te garantoj se kam me shum experienc sa mund te mendojn te tjeret, dhe e kam seriozisht...kur i sheh njerezit ne fytyr duken menjeher kur genjejn!!!
Dhe mos nenvleftso te tjeret kur si njeh ti... nuk e di se sa e zonja ja un !!!
uau sa e eger
shume eger ti as e vogel as e madhe,dhe me shume eksperience
se bej shaka po deri diku ke te drejte.problemi qendron qe ti s` e merr vesh nese ai tjetri genjen apo jo kur flet me te ne internet por kjo mund te ndodhi edhe life (flas per te tjere se per ty e mora vesh qe i kupton
)
P.S dhe ulini pak tonet,me tolerante se bete seance parlamentare
as e vogel as e madhe
po aktoreve te vertete si u behet? jo per gje po bie poshte gjithe ajo experience e krijuar
o zot sa i bukur ky bebi,ku e ke gjetur.akoma me kete historine e inernetit.per mendimin tim jane budallaqe
hey guys per mua eshte hera e pare qe flas ktu ne forum po kjo tema mu duk interesante.Um per vete nuk besoj te dashuria nepermjet internetit cuz how can u believe some1 that u dont even know.si eshte e mundur qe ti e di qe ky njeri spo te gjinjen or whatever ... se di per vete me duket e pabesushme po anyways ka njeres qe besojne.good luck ata qe besojne
Mimoza-llastica
Po nuk dhe nuk merr, po nuk besove nuk te besojne po nuk fale nuk te falin, ligjet e natyres, jetes!!!!!!! Asnjehere mos thuaj kurre!!!! Kete shprehje e kam degjuar deri tani ne tre Shtete qe flasin gjuhe te ndryshme, po e them dhe ne Shqip kater. Ti ke mendimin tend po mbi te gjitha varet c'fare kerkon. Un s' kam pervoj per kete teme (dashuri permes internetit), por besoj se gjithcka mund te ndodhi. Nje lloj lidhje miqesore, shoqerore,mund te ndodhi. Tek e fundit do jet me e bukur me qendrueshme ajo shoqerore sesa dashurickat si flaka e kashtes, pa baz. bye.......bye........
Jo por po doli noi gje nuk kthejm gja mrapsh . Eheheh ku ju rri menja ju mor , por mendoni nje cik per gjendjen ne irak per ceshtjen e palestines , pa pa pa pik interesi kjo rinia sot mor HA HA HA HA HA .ika hajt tung nga DIABOLIC A'S
Si mendoni?
Shume djem dhe vajza lidhen ne chat sepse mendojne se do te takojne nje person te vecante ose thjesh per te bere muhabet. Per ato veta qe lidhen per te takuar nje person te vecante shanset nuk jane shume te medha por prape kjo nuk na ndalon per te provuar. Po ju si mendoni? A mund valle nje person te gjeje princin e kaltert ose ate vajzen e vecante nepermjet chatit? Ju lutem lini mendimet tuaja.
Thanks angel042286
Nuk mendoj se dy njerez mund te lidhen me ane te chatit. Chati eshte nje bote virtuale,d.m.th cdo njeri mund te behet dikush tjeter.
Re: A i besoni dashurise permes Internetit ?
Citim:
Po citoj ato që tha fati albania
Do kisha deshire te dija nese dikush ka provuar te kete sukse ne dashuri permes internetit edhe nese ajo ka zgjatur . A keni mundur te keni takime me vajzen , apo djalin qe jeni njohur ne internet ?
Si ka shkuar takimi i pare ?
Po pastaj ?
Pergjigjiet dhe mendimet tuaja do te ndihmonin jo vetem mua por kedo qe eshte i interesuar te dije dicka ne lidhje me temen.
[QUOTE]Po citoj ato që tha diabolic
[B]Jo por po doli noi gje nuk kthejm gja mrapsh . Eheheh ku ju rri menja ju mor , por mendoni nje cik per gjendjen ne irak per ceshtjen e palestines , pa pa pa pik interesi kjo rinia sot mor HA HA HA HA HA .ika hajt tung nga DIABOLIC A,s
hahahahahahhaah
ehhh ti e paske ne terezi me ceshtjen e palestines ajo ceshtje ska per tu mbyllure po harroje;..........
Dashuri permes internetit ?, vet se besoj....Por qe ekziston ajo se luan as topi
Nuk eshte e thene qe je ne internet dhe duhet patjeter te genjesh...ka njerez qe s'kan genyer ndonjehere ne real , po ashtu dhe ne ne internet sepse s'ndryshojne dot karakterin...
ore po fundja fundit genjeshtrat ne internet jane me te embla sepse harron shume shpejt , po ato qe genjejne ne...real life... keto s'hahen as me vaj e as me uthull
Dikush do behet shkaktar qe te biesh ne dashuri , dhe disa perona kan fatin e mire te njihen ne internet
M...D jam plotesisht dakort me ty
Weeeeeeee
Nejse qe mos ta zgjas sh une besoj
E di mi vlonjate e di , po eshte kaq absurde te dashurohesh me ane te internetit sa me duket se do te ishte me kollaj qe te zgjidhej ceshtja ne palestin. Kaq kisha, hajt nje tung nga DIABOLIC A'S
Citim:
Po citoj ato që tha diabolic
E di mi vlonjate e di , po eshte kaq absurde te dashurohesh me ane te internetit sa me duket se do te ishte me kollaj qe te zgjidhej ceshtja ne palestin. Kaq kisha, hajt nje tung nga DIABOLIC A'S
I sa inat qe pythja ishte vetem permes internetit, èèèèèèèèèèè si gjithmon ke te drejt, po ku gabon ti noi here je gjithmon yll boteeeeeeeeeee
Patjeter qe jo. Aty 2 person nuk mbaje dot nje long-distance relationship... palere ne int....
Medimi im eshte ky,
Mendoj se vajzat qe mundohen te lidhe neprmjet chatit jane ato vajza qe e pergjithsi uk kae shume fat e jete e perditshme
une per kete gje kam edhe prova,
ja je shembull, chatova me je vajze shqiptare qe eshte me studime e Oxford, ajo eshte nga jugu shqiperise, pas disa ditesh bisede vendosem qe te pime diqka sebashku, te them te drejte une mbeta shume i zhgejyer ga vajza qe pashe me sy sesa vajza qe kishim folur e net,
Pakashum ky eshte fati i chatit.
Respekte Albiboy
O ppl se po na habisni juve....car paskeni qene
Kur tju ndodhi juve do flasim se tema ktu eshte ok e kam fjalen per ata qe thone s'ekziston dashuria nepermjet netit
Ju uroj te dashuroheni nepermjet netit:pedhe do e shikoni
sa hipokrite jane ca njerez ne fakt ka te beje me karakterin e ndrydhur te shqiptareve qe kane te veshtire te pranojne shume gjera dhe thone une jo mo cne asnjihere...
harroni nje gje qe qe kur uleni para kompjuterit tuaj dhe hapni emailin, apo ndonje faqe ku lexoni mendimet e te tjereve dicka e terheq vemendjen tuaj dhe i riktheheni te njejtes faqe... apo zbuloni faqe te reja...
keshtu ndodh me te gjithe... e ky fiksim i rikthimit nese vertet gjen ushqim kthehet ne nej ndjenje simpatie .. do te zbulosh me shume dhe me shume dhe me shume....... sfidohesh te shprehesh dhe ti mendimet e tua dhe papritur gjendesh ne kete oqean te botes virtuale ku je i pambrojtur ose shume i mbrojtur.... fizikisht je i mbrojtur se vete qenia pas ekranit ta mundeson kete gje......... psikologjikisht, shpirterisht aspak je komplet i hapur dhe i brishte.... e ja lexoni nje mendim interesant, nej fantazi interesante, nje poezi interesante, dicka qe ju flet dhe juve, e thoni sikur mi lexon mendimet ky/kjo..
dhe keshtu lind gjithshka.... mos me thoni qe e mohoni sa thashe me siper....
Shume dakort me obsession.
Njeriun gjithmone e ka terhequr natyra mistike e nje lidhjeje miqesore, dashurore, etj... Ka raste qe kujdeset vete per ti krijuar kushte te tilla. Nepermjet telefonit... Dhe interneti te krijon pikerisht kete komoditet, ndaj ekzistojne te gjitha mundesite per lidhje qe mund te jene qesharake, te kenaqshme dhe te suksesshme...
Perderisa perdorues te internetit jane pikerisht po ajo natyre dhe perberje njerezish qe jane edhe ne jeten e perditshme (ai kontigjent), eshte e tepert te cuditesh se ekzistojne lidhjet nepermjet internetit. Sepse pjese e njeriut eshte edhe ajo qe kam shpjeguar me siper ne lidhje me natyren mistike te zhvillimit te ngjarjeve. Chatin e frekuentojne nje mase e gjere njerezish, forumin po ashtu, tere rrjeti (interneti) krijon mundesine e komunikimit mes njerezve dhe ska si te mos ekzistoje mundesia te afeksionohesh.
E di ku te bie ne sy falsiteti i anetareve ne kete teme? Te gjithe ata qe jane pergjigjur ''nuk besoj ne lidhjet mes internetit'', nuk kane argumentuar me asnje rresht pergjigjen e tyre, pse nuk besojne. E shumta kane shfaqur pak cinizem pa lidhje, ku nuk tregojne gje tjeter vec kompleksitet.
Ketu ne kete forum, nese do ta merrnit kaq thjeshte sa jeni shprehur, nuk kish pse te harxhonit kohe duke shkruar me te bukuren e asaj qe ju mendoni per cdo teme. Sepse ju pelqen te aprovoheni nga lexuesit, por njekohesisht edhe ju selektoni e simpatizoni nje pjese te mire te tyre prej kesaj shume. Ketu fillon gjithcka
Persa i perket eksperiencave qe mund te kete patur dikush ketu (disa mendonin se mundesia per te genjyer e per te mos shqafur ate qe eshte reale per pjesen tjeter pas atij ekrani), kjo ste ben aspak te jesh kaq i prere dhe i cunguar ne gjykimin tend. Kjo ste ben te te rezultoje se lidhjet nepermjet internetit nuk funksionojne, apo te te duket nje ide e cmendur.
Une kam pare nje film dikur, ku gjithe ngjarjet zhvilloheshin mes dy personave qe njihen ne internet. Cdo mengjes zgjoheshin dhe flisnin bashke. Cdo nate e gdhinin ne internet bashke. Shume aktivitete te dites ne jeten reale i minimizuan duke kaluar kohe me njeri tjetrin per muaj te tere ne internet. Femra (ishte e divorcuar me nje femije) dergonte cdo dite copeza fotosh te fizikut te saj per te ushqyer kureshtjen e djalit. Djali i linte te degjonte vetem zerin, qe e kishte shume te qete e te embel. Kureshtja dhe deshirimi per njeri tjetrin per disa muaj kish arritur kulmin, nderkohe edhe marrdhenia evoluon shume ne afeksion dhe konfidencialitet, por gjithnje ne kufijte e virtualitetit. Te dy deshironin te takoheshin, por hezitonin. Nderkohe nuk insistonin as vete, per te lene veten e tyre te arrinte majat e fantazise dhe kurjozitetit, nje loje qe benin me veten dhe qe i kenaqte. Pas disa muajsh vendosen te takoheshin edhe djali i jep vajzes adresen e shtepise. Merr rrugen dhe pershkron rruge te tera me makine e menduar dhe duke u ngjitur kaloi disa momente neper shkalle nga emocionet. Me te qintat e sekondes ne mendje tere perfytyrimin qe kish arritur per djalin nga elementet qe kish njohur ne internet. Fjalet, zerin, bisedat, etj... Ishte teresisht e dashuruar. I bie deres, dhe shikon nje djale te vogel, te dobet, 16 vjecar, te zgjuar, me floke te kuq, me ze te embel... Ketu mbyllet filmi duke dhene titrat.
Djali kish filluar te lozte ne fillim me te, por me pas i kish pelqyer kjo loje, i jepte kenaqesi dhe emocion, ishte dashuruar, dhe nese do ishte i sinqerte me te loja do merrte fund.
-----------------------
Pra ketu njohjet dhe historite mund te jene nga me te ndryshmet, nga me te cuditshmet, te bukura dhe te shemtuara, per vete natyren mistike te kushteve ne te cilat ndodhin ngjarjet.
Njoh persona qe jane lidhur ketu edhe kane koeciduar ndoshta te merren vesh mire e kalojne lezetshem.
Nuk eshte e thene qe duhet ta provosh vete e te besosh ne lidhjet nepermjet internetit. Boll te nisesh nga natyra njerezore e ta analizosh ate, e kupton me thjeshtesi qe eshte mese e mundur.
Ciao
dashuri...nepermjet internetit.....hhhhhhhhh
HI....PER MENDIMIN TIM ......nuk besoi qe njeriu mund te dashurohet me nje person vetem nga komunikimi qe bene ne internet .........me shume do zhgenjehesh apo do vuash per gjithe kohen........< nuk me pelqen kjo pyetje>........................................... mgjithate..< me pak fjale dua te theme qe njof dike ne chat i cili bene gati 6 vjet qe futet ne chat dhe vetem zhgenjim ka patur ne jeten e tij gjate kesaj kohe....dhe me vjen me gjithmand shume keq per te>>>
KESHTU NUK MUND TE DASHUROHET NJERIU NE INTERNET....POR NUK E TAKOVE APO TI THUASH NJE GOCE TE DUA NE SY ....NUK MENDOI SE ESHTE DASHURI.
o Obsesion,une jam shume dakort me ty.Dashuria nepermjet internetit ekziston dhe s`e luan topi.Ajo qe ve pak ne dyshim une eshte suksesi i kesj dashurie.Sa mund te funksionoje kjo lidhje??? Ne nje pjese te rasteve kjo dashuri kthehet ne nje zhgenjim te p[lote sepse nepermjet internetit eshte shume elehte te genjesh apo te shtiresh dhe te shfaqesh nje personalitet krejt tjeter nga ai qe je ne te vertette.Por e pranoj qe ne pjesen tjeter te rasteve kjo dashuri ka funksionuar.Une nuk e kam idene sa eshte raporti midis ketyre te dy rasteve por mendoj se dashuria nepermjet internetit ose eshte shume e mrekullueshme (per ate pjesen fatlume) ose eshte tmerresisht zhgenjyese(sepse ti me imagjinaten tende krijon nje "person" ideal kurse ne realitet mund te dali krejt e kunderta).
JIMMI
well jimmi ........ ai ishte mendimi im si soni....c'do njeri ka mendimet e veta.....nejse mund te theme qe per ju cunat eshte me e lehte se sa ne gocat................eshte e vertet qe njeriu nuk mund te jetoj dote pa dashuri.......por jo ne internet aman.....plxxxxxxxxxxxxxx
nuk mund ta quash dashuri ate gje..
Gjithsej 8 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 » Trego 388 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.