Forumi Horizont
Trego 40 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Ditëlindjet e Anëtarëve të Forumit (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=252)
-- Gezuar Ditelindjen Wydra (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15120)

Postuar nga Lord_Of_The_Strings datë 27 Dhjetor 2007 - 00:21:

Gezuar Ditelindjen Wydra

Edhe 1000000 se je Njeshe, jo per gje.

Dy goca ka forumi, Wydren dhe Sy Jeshilken. Vallahi, ne zjarr e vej doren per te dyja

Mos tu ngelet qejfi gocave te tjera por zemren e kemi aq te madhe saqe ka vend per te gjitha!

Postuar nga amor alucius datë 27 Dhjetor 2007 - 19:02:

Citim:
Po citoj ato që tha kontinenti
Pervec Wudres dhe Sy_jeshilkes........forumi ka dhe Lordin.

Hahahahahaha, o ty te marrte e mira o Zot .

O Stringu, po ça duhet bere per ty qe te hyme ne listen e njesheve? Na i numro i çike kushtet

Postuar nga Piktor datë 27 Dhjetor 2007 - 19:11:

Njeher votova per ket Wyndra ishalla nuk me shkon dam dhe urimi per ditlinje, e bahet e gjalle.

Ps: Lordi zgjate pak listen e njeshave lol se ka ven zemra boll per femra.

Gezuar ditelindjen Wyndra.

Postuar nga kontinenti datë 28 Dhjetor 2007 - 11:20:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius

Hahahahahaha, o ty te marrte e mira o Zot .

O Stringu, po ça duhet bere per ty qe te hyme ne listen e njesheve? Na i numro i çike kushtet

Amoro, rri urte se nuk i ploteson kushtet ti. Ti nuk je as tek shtata...dashke tek njishet. Gezohu te jesh tek 15-ta apo 16-ta.

Postuar nga agata datë 28 Dhjetor 2007 - 16:50:

Re: Gezuar Ditelindjen Wydra

Citim:
Po citoj ato që tha Lord_Of_The_Strings
Edhe 1000000 se je Njeshe, jo per gje.

Dy goca ka forumi, Wydren dhe Sy Jeshilken. Vallahi, ne zjarr e vej doren per te dyja

Mos tu ngelet qejfi gocave te tjera por zemren e kemi aq te madhe saqe ka vend per te gjitha!

ahahahah
Po mire o mistreç ti qenke kujtuar me uruar njeshin, nje dite me vonese

Edhe 100 vjeç njeshiiii.

Postuar nga Lord_Of_The_Strings datë 28 Dhjetor 2007 - 18:41:

Dikush me ka moderuar opinionin.

However, shpresoj qe ai per te cilin ishte drejtuar, ta ket marr mesazhin.

Ndersa per te hyre te lista e Njeshave, procedura eshte shume e thjeshte. Be your self...

Agata, respekte dhe per ty se nuk ngelesh pas

Postuar nga sarandaebukur datë 28 Dhjetor 2007 - 23:07:

Gezuar ..Gezuar ..dhe 100vjet te tjera..

Postuar nga amor alucius datë 29 Dhjetor 2007 - 00:07:

Kontinento, s'ka qene ndonjehere ne ambiciet e mija te hyj ne listen tende Je teper i mire per mua

Postuar nga Gjergj Kastrioti datë 29 Dhjetor 2007 - 01:00:

eeeeee mos erdha gje vone une???
Mbaroi torta?!

Gezuar Vitin e Ri pra

GEZUAR WYDRA

Postuar nga Iyua datë 29 Dhjetor 2007 - 21:41:

Gezuar , Gezuar Ditelindjen Fat dhe Lumturi te kesh gjithnje!

Postuar nga Deb* datë 30 Dhjetor 2007 - 03:25:

Wydra , urime per ditelindjen!Suksese ne jete ,pse jo dhe ne fushen e artit figurativ  ,kam pare punimet e tua dhe me kane pelqyer.

Postuar nga kontinenti datë 30 Dhjetor 2007 - 08:49:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Kontinento, s'ka qene ndonjehere ne ambiciet e mija te hyj ne listen tende Je teper i mire per mua

Amoro, jemi qe jemi...a martohemi bashke? Moshen e kemi...c'na pengon?

Postuar nga IQVLORA datë 30 Dhjetor 2007 - 16:07:

Citim:
Po citoj ato që tha puntori
Njeher votova per ket Wyndra ishalla nuk me shkon dam dhe urimi per ditlinje, e bahet e gjalle.

Ps: Lordi zgjate pak listen e njeshave lol se ka ven zemra boll per femra.

Gezuar ditelindjen Wyndra.

Nga burime ''te sigurta'' mesohet se zonjusha ne fjale tani punon jo me ne Hangeri,por ne Moscow ne pallatin e Car Putinit dhe eshte shume e zene me ekspoziten e hapur ne ambjentet e Kremlinit.Eksponatet e saj jane ekspozuar ne ambjentet e salles Gjeorgjevskaja.Vet cari eshte interesuar per exp e saj.Keshtu qe mos ja merrni per te madh qe e ka lene mbas dore FH. Edhe une i uroj:Happy Birthday!

Postuar nga amor alucius datë 01 Janar 2008 - 18:10:

Citim:
Po citoj ato që tha kontinenti

Amoro, jemi qe jemi...a martohemi bashke? Moshen e kemi...c'na pengon?

Asgje mo. Kur te duash ti. Zgjidh daten qe te bej gati rreckat e mia

Postuar nga sarandaebukur datë 02 Janar 2008 - 07:16:

Hajde Konti..Urime..e sheh qe 2008 te beri me nuse...deli vajze..

Postuar nga elsaaa datë 02 Janar 2008 - 07:56:

Gezuar Ditelindjen Wydra....Suksese ne cdo fushe te jetes...

Konte te me trashegohesh...po mvje i cik keq qe ske mor dreqen...po ska gjo...rendesi ka te jesh i lumtur...te jesh i frymezuar te na besh perpunime fotove... ...

Postuar nga Lord_Of_The_Strings datë 03 Janar 2008 - 17:47:

Kjo teme eshte per ditelindjen e Wydres dhe jo per te gjetur burrat burra.

Tungi.

Postuar nga amor alucius datë 03 Janar 2008 - 19:47:

Citim:
Kjo teme eshte per ditelindjen e Wydres dhe jo per te gjetur burrat burra.

Te paska kapur halli i temes o derebardhe. Mos u shqeteso per maskilitetin e as per feminilitetin e askujt ketu. Nese do te grriçesh me Kontinentin, pak me intereson, ama per te goditur ate mos fyej te tjere.

Atehere Kontinento, ke ndonje date te preferuar ti?

Postuar nga Lord_Of_The_Strings datë 31 Janar 2008 - 14:27:

Nqs je ndjere e fyer nga komenti im kerkoj ndjese, pamvaresisht se nuk ishte i drejtuar per ty ne forme direkte apo objektive.

Meqe ra fjala, mos duhet te kontrollosh nivelet e testosteronit? Meqe po te djeg, jo per gje...

Postuar nga amor alucius datë 31 Janar 2008 - 17:51:

Citim:
Meqe ra fjala, mos duhet te kontrollosh nivelet e testosteronit? Meqe po te djeg, jo per gje...

Pse? Me pe ndokund duke mbrojtur maskilitetin tim? Apo ishe ti ai qe po mbronte maskilitetin e tije? Une i jap dozen e testosteronit te merituar cdonjerit, mos u shqeteso
Dhe ti po pate ndonje problem te ketij lloji, punoj tek reparti i urologjise, mund t'i drejtohesh sherbimeve tona pa asnje problem.

Postuar nga Lord_Of_The_Strings datë 31 Janar 2008 - 22:11:

Per ndonje l.sh. vetem po u drejtova, se per gje tjeter s'me ngjall interes...

Postuar nga amor alucius datë 01 Shkurt 2008 - 03:30:

...te mos kesh vemendjen tende do thote vdekje shpirterore e strukturave tona. Ca gjeme shpirterore!

Postuar nga Lord_Of_The_Strings datë 01 Shkurt 2008 - 13:03:

Respekte. Tani po ndihem si ata femijet e vegjel qe shikojne dritat e bredhit me gojen hapur...

Postuar nga Lord_Of_The_Strings datë 25 Dhjetor 2009 - 20:55:

Gezuar perseri ditelindjen Wydra, edhe pse vajtem kohe pa te pare ne forum. U befsh 100 vjece dhe paralel me datelindjen, gezuar dhe Krishtlindjet...

Postuar nga Lord_Of_The_Strings datë 26 Dhjetor 2010 - 02:12:

Wydra, serish gezuar datelindjen. Me sa duket qenkam i vetmi qe jam kujtuar dhe vjet dhe sivjet. E po, le te shpresojme qe jeta reale te jete shume me interesante se sa kjo virtualja ketu, vetem me nje urues.

Kalofsh sa me gezuar dhe u befsh 100 e kusur

Postuar nga AndreaPirelli datë 26 Dhjetor 2010 - 21:07:

Hemmm ............ Gezuar Wydra ...... ne qofte se vazhdon te lexosh ............... .

Postuar nga Piktor datë 26 Dhjetor 2010 - 22:20:

Citim:
Wydra, serish gezuar datelindjen. Me sa duket qenkam i vetmi qe jam kujtuar dhe vjet dhe sivjet. E po, le te shpresojme qe jeta reale te jete shume me interesante se sa kjo virtualja ketu, vetem me nje urues.

Gezuar ditelindjen Wyndra. Edhe 100 vite te lumtura.

Postuar nga Deb* datë 26 Dhjetor 2010 - 23:33:

Citim:

Wydra-n kemi tre vjet rresht qe po e urojme dhe ajo s'eshte kujtuar te na falenderoje. Na ka harruar ajo neve, e jo ne ate.
Gjithsesi hajt po e urojme dhe njehere me shprese se nuk do na iki kot edhe kete vit.
U befsh 100 vjec!

Postuar nga cecilia datë 26 Dhjetor 2010 - 23:35:

Une po uroj deb* se qeka si shpirt

Postuar nga Deb* datë 26 Dhjetor 2010 - 23:37:

Rrofsh se dhe une tani afer e kisha.

Postuar nga RIP Gibbs datë 26 Dhjetor 2010 - 23:40:

Gezuar Wydra edhe 100 vjece..nga une psiko...e di qe me urreje shume..dhe me ke pas te lista e injorimit dhe jo vetem..kryesoja edhe dhjeteshen e listes "people to kill"..eh por te shkuara te harruara si thua??Mund te bhemi miq nese brenda ketij 70 vjecari qe vjen futesh ne FH

Postuar nga Lord_Of_The_Strings datë 29 Dhjetor 2010 - 01:18:

Duke qene se e njoh dhe ne real life, po i coj nje shenje qe ti marri edhe ketu urimet tona te perzemerta.

Postuar nga wydra datë 29 Dhjetor 2010 - 03:45:

ue c'u beka ktu dhe une s'dikam gje fare...!

O lordo, po shyqyr qe u kujtove kte here te me lajmerosh, se s'me shkonte mendja kurre se do kujtohej njeri per mua ktu tek forumi (ok, ti je bere mbare i pari, po gjithsesi)) C'eshte kjo pune, paskam tre vjet qe me paskan shpetuar urimet...

Anyways, shume faleminderit te gjitheve (edhe ju qe me keni uruar ne 2007/08/09...))) Po sidomos shume faleminderit te nderuar miq (me ne krye lordin) qe u kujtuat per mua kete vit.

nga ana tjeter kam nje problem madhor me Erald Gibbsin... absolutely no idea se kush eshte...! Ky eshte kulmi i kulmeve, ta kesh pas urryer robin kaq shume sa ta kesh futur ne ignore (mu s'para me ndodh, se nga natyra jam kurioze, kshu qe s'injoroj dot kollaj) dhe mos te te kujtohet fare? Je i bindur qe s'me ngaterron ti mua??? Gjithsesi, faleminderit per urimin

Marr shkas t'ju uroj te gjitheve t'ja kaloni sa me gezueshem vitin e ri

Postuar nga Piktor datë 29 Dhjetor 2010 - 03:50:

Flm Wydra.
Te shkuara te harruara thojne.

Postuar nga Lord_Of_The_Strings datë 30 Dhjetor 2012 - 13:32:

Wydra, Gezuar Datelindjen, dhe per 2011 dhe per 2012 se shoh qe vjet te paskam harruar.

U befsh 100+ vjece dhe kalofsh sa me bukur.

Postuar nga Lord_Of_The_Strings datë 25 Dhjetor 2013 - 21:44:

Wydraaaa, e di vet ti, edhe 100 te tjera mbi keto. Kalofsh gezuar sot, gezuar dhe kershendellat meqe ra fjala

Postuar nga dylan datë 28 Dhjetor 2013 - 01:49:

Pershendteje wydra urime u befsh 100 vjece me te mira e me fat gjithe jeten

Postuar nga Morfine datë 28 Dhjetor 2013 - 17:51:

Thumbs up

Citim:
Wydraaaa, e di vet ti, edhe 100 te tjera mbi keto. Kalofsh gezuar sot, gezuar dhe kershendellat meqe ra fjala

Edhe 100 vite te pa harueshme, bukuroshe. Gezuar..

Postuar nga Lord_Of_The_Strings datë 28 Dhjetor 2014 - 15:35:

Wydra, edhe 100 te tjera. Ky postim po behet si monolog se pothuajse veten une po uroj

Postuar nga cecilia datë 29 Dhjetor 2014 - 03:03:

Citim:
Wydra, edhe 100 te tjera. Ky postim po behet si monolog se pothuajse veten une po uroj

sa mire qe se harron daten

Trego 40 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.