Forumi Horizont | Trego 41 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Moda dhe Estetika (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=328)
-- Veshje gjumi - sleepwear (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=11348)
Veshje gjumi - sleepwear
..Si duhet te jene veshjet e gjumit? Sa me te ndryshme, me ngjyra, relaksuese, ...
..
..
..
..ja dhe keto pizhamet..
.
.
..bikini
..
Victoria Secret
*
Wowww sa te bukura, un i kam me borbardhat dhe 7 xhuxhat..hihhih
Isra e paske lene Victoria Secret pa bizhame i paske sjell te tera ketu ......edhe une i kam nje pale nga ato qe ke vene mesiper ato rozet pas te verdhave jane shume te rehatcme pambuk me xhane
P.S Evisa pse mi te keqen ashtu fle naten ti me gjithe ato corape e taka............jo une pervete gjys ore me rrine ne trup pastaj kthehem perseri ne baze te pambuku
hahaha.ej po keto ketu?/ per mendimin tim jane shume te lehta dhe te thjeshta.
Engjellushke!
po si ca shume te hapura para keto kemishat e tua mi xhan? Nuk mban gje ai lloj stili, derdhesh e tera sa majtas sa djathtas.
Tani, ai postimi i fundit i Evises i perket diskutimit "si te joshim nje mashkull" e jo si te fleme...
Re: Engjellushke!
Citim:
Po citoj ato që tha cupka
po si ca shume te hapura para keto kemishat e tua mi xhan? Nuk mban gje ai lloj stili, derdhesh e tera sa majtas sa djathtas.
Re: Re: Engjellushke!
Citim:
Po citoj ato që tha turll
Varet sa te medhaja i ke me xhane ..........
nejse po ç'rendesi kane se sa te bukura apo
se sa te hapura ?sikur do te dalesh ne rruge e do te
te shohin te gjithe.per gjume me jane !!
Citim:
Po citoj ato që tha black angel
hahaha.ej po keto ketu?/ per mendimin tim jane shume te lehta dhe te thjeshta.
Po ne fakt ke te drejte.ja çpunojne shumica e stilisteve.
se besoj ti ket blere njeri.
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
...dhe duken teper cheap, aspak seksi per format e femres dhe tmerresisht jo te kendeshme me strukture pllazmasore qe kane.
Agent Provocateur-Paris
...
Agent Provocateur 2-Paris
...
..............
.....................
Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
..............
Mu me pelqen kjo e dyta qe ka vu Deb....se di pse me duket sikur e ka veshur ajo
rendesi ka qe te jene sa me trasparente, ngjyat e hapura ose dhe te ndezura, mundesisht me rripat fosforeshente.
Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
Mu me pelqen kjo e dyta qe ka vu Deb....se di pse me duket sikur e ka veshur ajo
Edhe keto i preferoj shume.
Ose keto. Kanatjerja jo dhe aq.
Po veshje per ata qe flene nudo ka kjo teme
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
Po veshje per ata qe flene nudo ka kjo teme
Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Po he si jane keto veshje?
ça fotosh ..... - mire qe me iku gjumi ............ po edhe po me zuri do flej me ondrra
Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
ça fotosh ..... - mire qe me iku gjumi ............ po edhe po me zuri do flej me ondrra
Une fle laskuriq. S`kam lek me ble pixhame. Kam do te vjetra model "Victoria Secret", me dhimbsen me i vesh,
Citim:
Po citoj ato që tha Enya
Une fle laskuriq. S`kam lek me ble pixhame. Kam do te vjetra model "Victoria Secret", me dhimbsen me i vesh,
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
me pelqen kam nje te tille identik ... cece te kujtohet
Mua s'me pelqejne kemishat e nates.Me pelqejne uniformat
C'mendje te piset ka kjo! Brrrr, me pelqejne mendje-piset.
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Ehe me kujtohet pale kur me zbrite poshte me ate ne oren 2 te mjesit lum si resepsionisti ju hapen syte se po i vite gjume te shkretit
Po kjo te kujtohet?
Trego 41 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.