Forumi Horizont | Trego 41 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Rruga artistike (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=250)
-- arti skenik (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=11923)
arti skenik
veprat e medha si teatri ,opera ,baleti etj,
Re: arti skenik
good idea!
,,
kostume nga shfaqja otello
keto kostume jane te pershtatura me kohet moderne
kjo eshte nje maket skene e otellos
skicide te skenes
ja dhe nje tjeter
where have you gotten those sketches from? I like them...
JAne punet e mija...
are you designer?
po une jam designer
ato fotot me siper jane pjes qe i njoh mire se i kam punuar dhe une.
Citim:ohh wowww, why don't you show us some of your work? I would love to see it
Po citoj ato që tha posejdoni
po une jam designer
ato fotot me siper jane pjes qe i njoh mire se i kam punuar dhe une.
kam shum qejf ti hedhe ne forum sa me shpejt te gjitha punet e mia por me duhet edhe pak kohe,jo per arsyen qe jane shume,po une merrem dhe me pune tjeter qe me bllokon nje pjese te mire te dites.premtoj qe do i nxjerr ne forum.
Citim:
Po citoj ato që tha posejdoni
kam shum qejf ti hedhe ne forum sa me shpejt te gjitha punet e mia por me duhet edhe pak kohe,jo per arsyen qe jane shume,po une merrem dhe me pune tjeter qe me bllokon nje pjese te mire te dites.premtoj qe do i nxjerr ne forum.
po football une jetoj ne shqiperi .studioj dhe punoj si designer ketu ne shqiperi.
skenografia e opera toska akti i 2
opera toska akti 1
kostume moderne me motive popullore
..
;
...
....
kostumet e komedise MIZANTROPI nga Molier
.
.
kostume nga tragjedija shekspirjane OTELLO
.,
otello
/
.
ky eshte nje riprodhim nga nje artist rus
vizatim me model
trajtimi experimental floyd
vizatim me model
kjo pikture eshte nje riprodhim i imi nga nje autor kubist
,,
riprodhim nga nje autor rus
shume te bukura punimet e tua posejdoni!
P.S. Lum si ti qe ke model, une e vetmja gje qe kam bere nga modelet e gjalla kane qene syte e mi nga pasqyra
flm wydra. modelin se kam te timin personal,po jemi shume veta qe punojme bashke,dhe na e paguan shkolla.ndonjeher e marr privat.
WoW impressing...tani i pashe keto punimet. I like them!
Cdo punim me vlera duhet lavderuar dhe keto jane disa nga ato. Suksese te metejshme poseidoni. What a relieve might be painting, I think it's like singing loudly driving your car. Nje nga keto me kujton portretin e nje gruaje te Pikasos, te cilen e ka vizatuar vetem me 5-6 lines ose kurba me mire.
My favorites are the male portraits, if they are male. Whatever they are I liked them so much.
Urime te metejshme dhe faleminderit qe ndave punen tende me neve te tjeret.
Vertet shume interesante Posejdoni! Urime! Te preferuarat e mija ishin kostumet moderne me motive popullore edhe vizatimet me model. Duken sikur modelet aty s'kane peshe a kane shume elasticitet, e te krijon nje ndjesi lehtesimi, pothuajse cliruese... sikur ke hequr nje barre nga vetja. Me pelqen! Te vecanta edhe interesante.
FALEMINDERIT TE GJITHEVE
qe me keni shkruar
kam te tjera plot se di sa me behen te gjitha bashk
do tua tregoj avashavash
Trego 41 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.