Forumi Horizont | Trego 42 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Anëtarët dhe ëndrrat e tyre........ (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=353)
-- Ca do te benit me 1 million $ (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=4041)
Ca do te benit me 1 million $
Ja nje teme e re:
Nqs do te zgjoheshit nje mengjes me nje shume fantastike nje kontin tuaj bankar te themi 1 000 000 $ ca do te benit me to ?
Ca deshire do te plotesonit me pare?
Mirepres pergjigjet tuaja
une ...
Une ne rradhe te pare do te blija disa rroba te bukura dhe gjithashtu do te beja nje udhetim per ne Meksik,ose ne Majemi,nejse nuk ka rendesi ku te iki por aman vetem gjysmat e tyre te kisha do te me mjaftonin,por ja qe s'i kam
Ve bast qe te gjitha femrat e forumit ose nje pjese e madhe e tyre do te donin rroba te bukura tualetra ,udhetime
Po meshkujt ndonje ferrari apo ndonje fushe futbolli personale
Tani vertet si kemi aq $ po ndonje here te ben mire te enderrosh pak apo jo
Me $1,000,000 ca s'do beje thuaj... Man, everything. Me aq $$$ ben ca te duash dhe s'te mbarojne, te ngelen dhe per nipcet e sterniperit jo per gje. Se s'ka rendesi robat, se ato i blen dhe me ca ke tani dmth. Poqe me ato lek ben dicka gjigante. (*_*)
Faleminderit vajza per pergjigjet.
He mo njerez kaq ishin pergjigjet ,po sa pak imagjinate qe keni mor aman ,sdini ca te beni me leket .
Imagjimohe ti bien nje njeriu qe sdi ca te beje me to
Ja kollaj fare e! qe ne start haposi kolegje, pastaj ndertoj ndonje ure, rregulloj rruget deri ne fund, ndihmoj njerezve per ta perballuar ekzistencen e veshtire, pastaj do te hapja dhe do t'i mirembaja Teatrot, Kinot etj, etj. Dua te jem ndermjetesues per te shkolluar çunat qe s'kane mundesi per shkollim, do te organizoja ushtrime per te aktruar aktoret e rinj qe vijne, dhe te pasuroj qytetet me kulture etj, etj....!!!
Kam shume shllime, por ja qe disa me jane ngrire ne koke, dhe nuk me dalin jashte ne atmosfere e!!!
Ju pershendes, dhe me falni per abuzimet e renditura ne FH...
Kaq kisha!
hahaha
Me ate 1 mil. do punoja e do mundohesha ti ktheja ne 100 milion $
po vazhdoj mendimin e Jam celik, me nje perralle te shkurter
Nje baba kishte tre djem. Kur djemte ishin ne moshe per te krijuar pavaresine e tyre, babai i mbledh dhe u thote: nje nga Ju do ta gezoje pasurine time, ai qe e meriton!
Si fillim u dha nga 5 napolona flori dhe u thote: - Pas pese muajve u dua perseri ketu se do te caktoj pasurine.
Kaluan muajt dhe djemte erdhen. Pyet babai djalin e pare:
- sa napolona te kane ngelur? Djali pergjigjet: - Une i kam ruajtur te pesta.
- Po ti pyet te dytin? - Une s'kam asnje se i kam harxhuar.
-Po ti pyet te tretin? Une kam 12 thote ai, kam punuar dhe i kam shtuar.
-Ty te takon pasuria i thote babai djalit te trete!!!
me nje miljon dollare!
hej aq lek sjan asgje, se po ti biesh nga lluksi nje shtepi fantastike ne perendim eshte aq leke.
Une do ti fusja ato pare ne perdorim, do hapja bisnesin tim, do ndertoja ne vende fantastike dhe do i shisja, pastaj do shkoja ne shqiperi dhe do ndertoja nje qyteze e do ja vija emrin arsona. pastaj po pata keto rrobat e bukura dhe fama nga paraja vin vet....
Dhe do i bija botes perqarke...
aq lek sjane shume ti dish ti perdoresh behen shume!!!
Sikur te behej flale per nja 20 apo 4o milione$ ja vlen te enderrosh po me 1 milion$ nuk ben dot +qejf tere jeten.Keshtu qe po te kisha nja 20 milione$ do blija ca makina Mercedes,Rolls Roys Bmw etj (te gjitha keto limuzina eee?.Pastaj do beja nja 3 5 vila nene Vlore Dhermi Ksamil Lure dhe nje ne Singapor.
Sikur te behej flale per nja 20 apo 4o milione$ ja vlen te enderrosh po me 1 milion$ nuk ben dot +qejf tere jeten.Keshtu qe po te kisha nja 20 milione$ do blija ca makina Mercedes,Rolls Roys Bmw etj (te gjitha keto limuzina eee?.Pastaj do beja nja 3 5 vila nene Vlore Dhermi Ksamil Lure dhe nje ne Singapor.Kuptohet qe pastaj do i futesha biznesit dhe do investoja ne Shqiperi:do rregulloja rruget ne vendet turistike,do beja ca hotele ne bregdet dhe ca ne vendet malore
P.S sa lart qe e kemi pazarin ne shqiptsret.1 milion$ nuk na e mbush syrin fare
DO IA SHISJA SHQIPERINE AMERIKES
njerez mos me gjykoni por po te mendoni mire besoj se do ishte pak e vlefshme...tek e fundit te gjithe emigrantet duan ta kene Shqiperine ne Amerike apo ku e di une...
puc-puc ELa
Hej what's up
Une per vete po te kisha 1 milion$ do te beja nje udhetim per ne Brazil dhe do te kerkoja te hapja nje Bar dhe te rrija atje per te gjithe pjesen tjeter te jetes! Por ce do se nuk i kam.
Gjithsesi ngelet nje enderr jo e parealizueshme!
Nothing is impossible in this world!
Bamiresi edhe qejf nje muaj rresht.
po te kisha 1 million $ do luja lloto per ti bo 2 million$
Re: Ca do te benit me 1 million $
Citim:
Po citoj ato që tha lulka
Ca do te benit me 1 million $
HAHAHAHAHHA
Citim:
Po citoj ato që tha etniku78?
po te kisha 1 million $ do luja lloto per ti bo 2 million$
un gati i kam 1milion$ po me mungojn edhe disa te vogla per ti bo tamom.Kur ti boj tamom do blej nji aroplan 1 lop 1 qen edhe 1 kasolle.
Nuk e di ndonjeher mendoj se eshte e rrezikshme te vin kaq lek sepse nuk do te ndahen njerzit, fisi edhe shoke per te kerkuar lek borxh qe nuk ti kthejn kurr.Ti largohesh dhe ato vijn nga mbrapa me duart e zgjatura qe nuk i ulin kurr posht me nje dashuri te madhe te thon amaaaan amannn me jep edhe mua ca lek .
Prandaj them me lart nji aroplan qe tja fusesh me vrap me shpejt,them lopen qe te japi ndonji kg qumesht kur ja mbath me aroplan dhe qenin do te thoja per te ruajtur koken.
Nderrova mendje,do te bleja nje jaht edhe do ta leshoja me qira te tjereve. Vete do te punoja kapiten te jahti im edhe xhiro neper bote gjithe jeten. Te henen shkova ne Genova te salone nautico,o nene o nene me iku truri(aq pak sa kish ngelur).
me 1 milion do beja c'mos te merrja prinderit dhe vellackon ketu.
do tia jepja nje shume motres qe ka dasem.
do mblidhja gjithe shoqerine time ne nje udhetim rreth botes:do vizitoja spanjen-Granaden, rep cheke-pragen,francen,angline -sidomos the stonehenges,egjiptin qe me ka terhequr gjithmone ,shkretetirat dhe piramidat, israelin , do shkoja te shihja varken e Noes qe thone ka mbetur ne nje mal ne jug te Rusise,Koloseun ne itali,kinen, xhunglen,NASAN.
E pas udhetimit ne bote do te shkruaja libra per eksperiencat e mia and make money out of it and use that money to finance my church and form a plan to give the rest to the poor poeple.
How's that?
:p
Te kisha aq para do bleja nje Yacht me pas do veja ne Durres per te kaluar "pushimin e jetes"( :p )...mbas ca vitesh do ndertoja kliniken time ne te cilen do kishte nje seksion i perbere nga njerez te motivuar i cili do sherbente per njerezit qe s'kane mundesi te paguajne sherbimet mjekesore.Aty do punoja dhe vete,natyrisht do ishte nen drejtimin tim ngaqe do doja te evitoja korrupsion etj.
Po te me kishte ngelur ndonje cent,do ndertoja nje universitet ne te cilin proffet do ishin te gjithe te dipllomuar jashte,te motivuar per te dhene dicka per Shqiperine,vleresimi do ishte i rrepte por ama i drejte.
(Harrova dhe shtepizen time prej druri ne det-me ngjyra te ngrohta qe te me ngrohin shpirtin kur kam nevoje- por ama kete do e bej dhe pa me rene llotaria
)
une do te hapja disa jetimore me kushtet me te mira qe te mundja, gjithashtu do ti punoja parate qe te shtoheshin dhe c'do vit per Krishtlindje do tu beja sa me shume femijeve te mundja dhurata
qe te vazhdoj endrren do te blija ishullin tim privat ku do te kishte party nonstop
jeni te gjithe te ftuar
p.s. do te kthehem nga ana tjeter te enderoj edhe pak se nuk me dalin 1 milion
Nje vrim ne uje
Pershendetje
Me nje milion$ do te hapja nje shoqeri aksionere ne mbeshtetje te skuadres se futbollit italian INTER!
Forza INTER
une, asgje,-dicka normale
nuk me duken shume!
-Une ne llogarine time bankare kam gadi 5-fishin e kesaj shume!
Bye all!
(dhe mos u cudisni fare)!_helga
Lexova ca mesazhe dhe shume prej tyre mendoj se e kishin tejkaluar cakun (psh te blesh ishuj, apo aeroplane)...mos harroni miq te dashur se vlera e parase ndryshon dhe $1milion te 20 viteve me pare jane shume me pak sot...lol...gjithesesi...
nese do te isha e kushtezuar per ti shpenzuar ato pa u menduar gjate, them se do te kisha bere nje udhetim rreth botes dhe pjesen tjeter do ta kisha bere fond per ndertimin e nje pjeseze te ndonje univerisiteti, keshtu qe emri im do te jetonte aty perjetesisht...
Me 1000000$ ? nuk jane shum por megjithate ne mendimin tim do te ndihmoja ato familje qe flen jashte dhe femijet e tyre qe shkojne ne shtrat te uritur. Kjo do me jepte kenaqesi ndersa do te shkoja ne shtrat.
Citim:
Po citoj ato që tha BluE_icE
do vizitoja spanjen-Granaden, rep cheke-pragen,francen,angline -sidomos the stonehenges,egjiptin qe me ka terhequr gjithmone ,shkretetirat dhe piramidat, israelin , do shkoja te shihja varken e Noes qe thone ka mbetur ne nje mal ne jug te Rusise,Koloseun ne itali,kinen, xhunglen,NASAN.
How's that?
:p
400.000 do t'i hiqja vec, ndersa te tjerat sigurisht qe do t'i investoja, do t'i futesha me koke analizes teknike Nuk do spekuloja shume, se s'para kam shpirt bixhozi, por po te rrija nate e dite duke ndjekur indekset, ndonje kontrate e volitshme aty ketu do dilte se s'ben
Me ato 400.000 qe hoqa vec, do plotesoja nevojat e menjehereshme dhe do hapja nje firme grafike, me kompjuterat me te mire te momentit, dhe me njerezit me te talentuar
(tani fantazi e shfrenuar fare): pastaj ne nje te ardhme, firma do jete zhvilluar aq shume dhe do jete bere me emer, sa qe do merremi me efekte speciale filmash, duke futur ketu animime 3D, etj etj
ben nje harlem te madh sa gjithe europa
Citim:
Po citoj ato që tha dieFaustNeu
ben nje harlem te madh sa gjithe europa![]()
ops sorry harem
Citim:
ops sorry harem
Citim:
Po citoj ato që tha jimmy84
Sa modest qe je me qafsh![]()
Po c`e do haremin? Pse t`i mbash tere jeten me buke 40 gra? Kur i merr nga 2-3 (po deshe edhe 4) i mban ca dite dhe pastaj kalon ne "raundin" tjeter (dmth kap nje treshe tjeter) .
![]()
Me praktik mer lal me praktik![]()
Aha une e kam thene, s`ma mbushin syrin nje milion dollare por po te kisha me shume, s`do lija vend pa shkuar, ushqim pa provuar, dhe sigurisht qe do provoja "specialitetin" e vendit. (e kape kete te fundit ti diefaustneu?)![]()
Kjo deri nja 40 vjec. Pastaj nuk do ishte keq nje vile ne breg te nje liqeni, nje grua per se mbari, (me kete rast filloja te beja edhe ca kalamaj) dhe ne moshen 50 vjecare ja ku jam : Ne nje karrige lekundese (si quhen keto? ) ne verande duke marre rreze dielli, kalamajte duke bere rremuje para oborrit, gruaja perbri meje qe e ka zene gjumi duke bere banjo dielli dhe une me nje gote J&B ne dore dhe me doren e lire poshte fundit te kamarieres qe vjen te me hedhe uiski
![]()
![]()
Citim:haahahahahhahahahahahahahah ne radh te pare do te jepja ty nja 500 $ me te pas ne krevat dhe te tjerat do hapja nje spital per me shit organe njerzish eshte biznesi me i fuqishem :p
Ja nje teme e re:
Nqs do te zgjoheshit nje mengjes me nje shume fantastike nje kontin tuaj bankar te themi 1 000 000 $ ca do te benit me to ?
Citim:
Ja nje teme e re:
Si qenka kjo tema... nejse.
Pak dite me pare po diskutoja kete teme me nje shok. Une mendoj se nuk jam gati te manaxhoj 1 milion dollare (euro me mire), dhe si une shumica prej nesh. Prandaj do ndaja vec 100 mije dollare dhe do i shpenzoja per qejf, udhetime etj etj. Ndersa 900 mije te tjera do i fusja ne banke dhe do kisha cdo muaj nje rroge me vete pa bere asgje. Pershendetje.
Citim:
per pune prakticiteti pse ca kujton ti se do mbaja gjithnje te njejtat aty un e??
here pas here do i zevendesoja ato qe me merziten![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Ajrori
Faust behemi ortake ne kete investim te fuqishem. 50% me 50 %
Se puna eshte qe kur te merzitet haremi jot ,
do i hedhesh syte nga haremi i komshiut.![]()
E vetmja gje qe mendoj tani per tani eshte nje kacatorr qe te fluturoja ku te doja.Duk-duk-duk-duk ...po fluturoj
.Sa mire eshte te enderosh.
Citim:
Po citoj ato që tha eliz
E vetmja gje qe mendoj tani per tani eshte nje kacatorrqe te fluturoja ku te doja.Duk-duk-duk-duk ...po fluturoj
.Sa mire eshte te enderosh.
po ato gjera qe bej gjithmone..........
Trego 42 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.