Forumi Horizont
Trego 43 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- Lufte Shqiptaro Serbe ne Youtube! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15295)

Postuar nga DORALBANI datë 22 Janar 2008 - 02:47:

Lufte Shqiptaro Serbe ne Youtube!

http://www.youtube.com/watch?v=yLnD8wIVdqg

ME sa duket Sharon Stone edh GEorge Clooney do te shkojne te demostrojne per te drejten e Serbise qe te sjelli Ushtrine Serbe ne Kosove!

Ju ftoj te gjithve qe te shkoni edhe tja thoni car keni en menje se u lodha i vetem duke i ther!

Postuar nga Fajtori datë 22 Janar 2008 - 15:46:

Mr Clooney ka bere nje film interesant qe quhet Syriana, por ndoshta se ka idene cfare konseguencash kane qendrimet e tij ne Kosove. Kam pershtypjen se nese vazhdojme keshtu do filloje nje terrorizem i ri ne Ballkan, ai i kosovareve ne Serbi. Dhe atehere do e kuptoje Clooney se cfare mund te ndeze me deklaratat e tij pamenduara. Serbet ne Kosove e kane mbaruar epoken e tyre dhe statusi aktual do ruhet dhe me gjak nga kosovaret.

Postuar nga lost_soul datë 22 Janar 2008 - 18:24:

S'ka asgje per t'u shqetesuar. Ne mos e bejne per hobby, do te kene marre para nga ndonje lobby serb ne Amerike.
Mjafton sikur te kishin patur kuriozitetin, do te kishin marre vesh qe pas atyre "te drejtave" qe ata kerkoje ekziston nje histori shum-qindra vjecare qe mendjet e lodhura nga droga te ketyre dy kllaunve s'mund ta kapi dot.

Postuar nga Gjergj Kastrioti datë 22 Janar 2008 - 20:26:

C'fare thuhet ne video?!
Pashe ne fillim te videos qe eshte shkruar ne germa cirilike...!!!
(plus qe ketu ne pune nuk kam as speaker-box qe te degjoja Clooney-n...)
A mund te na tregoje dikush se cfare thuhet ne video?!

Faleminderit.

Postuar nga lezhjani-82 datë 22 Janar 2008 - 20:52:

Po pra kjo eshte puna se nuk merret vesh se cfare thote clowni . Dogjohet vetem zeri i komentakurves serbe dhe ajo sic duket ka vendosur fjalet ne goje te clownit. Ne video nuk degjohet asnje deklarate e tij.
Ah, c'fare spo nxjerri serbet tani qe ua ka zene rrota bishtin.

Postuar nga IQVLORA datë 22 Janar 2008 - 21:51:

David Miliband ka thene se Kosova duhet ta shpalle pavaresine nga Serbia nje dite mbas raundit te dyte te zgjedhjeve presidenciale serbe.Kjo deklarate i ka tmerruar serbet,sepse nuk eshte bere nga ministrja e jashtme e Qipros por nga ministri i jashtem i Britanise se madhe.Kush esht ky G Clooney para te medhenjeve te botes?Askushi ,sepse ate nuk e pyet askush.Le te lehi ne favor te serbeve ai sa te doje.Ju lutem na gjen ndonje adrese Email te tij t'i shkruajme ne menyre qe te mesoj historine e vertete te Kosoves dhe popullit te saj ky aktorec i Holliwoodit.

Une nuk shqetesohem fare per lehjet e ketij klyshi te vogel qe mendoj se kendon me paret e qelbura te shkijeve te Beogradit.Ai nuk e njeh fare historine e popullit shqiptar.prandaj ka filluar te kauise per serbet.

Postuar nga Gjergj Kastrioti datë 22 Janar 2008 - 22:24:

IQVLORA, pavaresisht nese ai e njeh apo jo historine tone, gje per te cilen edhe une mendoj ashtu sikurse edhe ti, por... e rendesishme eshte c'fare ka thene?!
Nuk e morrem vesh akoma c'fare ka thene!

E dime qe serbia ka influence me te madhe ne rang boteror sesa ne... dhe kete ata e perdorin mire...
E perdorin ashtu sikurse edhe ne duhet te bejme!
Sensibilizim, qofte ky edhe i pa-drejte!

Por nuk na tha njeri c'thote, qe te diskutojme me praktikisht...!

Peace!

Postuar nga lost_soul datë 22 Janar 2008 - 23:58:

Citim:
Po citoj ato që tha BDB
, por... e rendesishme eshte c'fare ka thene?!

As nuk ka rendesi fare dhe as ia vlen te diskutohet fare cfare ka thene.
Duhet te kuptosh qe ky "scoop" nuk perben lajm fare per Kosoven, por per klonin dhe stonin. Besoj se mund ta gjesh informacion qe kerkon ne ndonje reviste ngjyre roze.

Postuar nga Piktor datë 23 Janar 2008 - 00:03:

Pse jo.
Edhe ne kemi mundesi ta bejme kete me aktore te huaj dhe famoze. psh tek nje kenge ne kemi Dustin Hoffman. Ne kete rast mund te gjejme eshe ne aktore te medhenj tu japim dy lek a tre dhe hoop u be.
Megjithate eshte me mire te neglizhohen keto gjera sesa tu bejme buje ne. Ne fund te fundit aktori mbetet aktor i preferuar edhe pse mund te jete njeri i keq apo i shpifur.

Postuar nga lost_soul datë 23 Janar 2008 - 00:14:

Sepse per kete ceshtje kane kruajtur kokat diplomatet dhe politikanet mbi 100 vjet dhe me ne fund gjeten nje zgjidhje. Duhet te njihet mire historia, popujt etj etj; nuk eshte ceshtje aktoresh.
Ata bejne mire te meren me ceshtje humanitare, ta ngrene zerin kunder varverise, gjenocideve etj etj dhe jo te merren me drejtesira historike. Kjo i ben ata thjesht karagjoze. (flas si njeri, se si aktor s'me intereson te diskutoj)

Postuar nga Gjergj Kastrioti datë 23 Janar 2008 - 00:31:

Citim:
Po citoj ato që tha lost_soul

As nuk ka rendesi fare dhe as ia vlen te diskutohet fare cfare ka thene.

Si s'paska rendesi...?!
Shiko se si shprehesh ketu me poshte!

Citim:

Sepse per kete ceshtje kane kruajtur kokat diplomatet dhe politikanet mbi 100 vjet dhe me ne fund gjeten nje zgjidhje. Duhet te njihet mire historia, popujt etj etj; nuk eshte ceshtje aktoresh.
Ata bejne mire te meren me ceshtje humanitare, ta ngrene zerin kunder varverise, gjenocideve etj etj dhe jo te merren me drejtesira historike. Kjo i ben ata thjesht karagjoze. (flas si njeri, se si aktor s'me intereson te diskutoj)

Dmth qe eshte nje ceshtje shume e rendesishme!
E cila ka mbi 100 vjete pa nje zgjidhje!
Pastaj thua se artiste te ndryshem aktivizohen ne fushata te ndryshme humanitare, promovojne levizje,
thjesht bejne mode! Ata bejne mode, pastaj kur ka raste si p.sh Bono Vox i U2 qe merret edhe me gjera akoma me te rendesishme ceshtja ndryshon!

Po ne kete rast ka te beje drejtperdrejt me MBARE - SHQIPTARINE!
Na intereson direkt!
Nje aktor kaq i njohur sa Clooney, terheq per vete masen!!!

Ja pra qe ka rendesi se c'fare thote ai...
se tek e fundit... kur Kosova te jete e PAVARUR, do te kete sikur edhe nje adoleshete te vetme ne USA qe kujton nga George Clooney dikur se ka thene : " ... "

Ja pse eshte e rendesishme te dime se c'fare ka thene!
Pasi nuk mund te gjykojme keshtu kot...!
Aq me pak te paragjykojme, vetem sepse nje personi iu tek te vinte ne YouTube "Hollywood Helps serbia"
Ca do te thote kjo?!
INFO?!

Peace!

Postuar nga lost_soul datë 23 Janar 2008 - 00:37:

Ore ti e dallon mollen nga dardha apo jo?

Te merresh me ceshtje humanitare do te thote te merresh me ceshtje njerezore (sic e thote edhe vete fjala). Nuk behesh pale me asnje. Armiku qe po lufton jane fenomenet, varferia etj. Keto jane ceshtje nobel.

Kurse ketu ai po behet pale me serbet, kundra shqiptareve pa njohur historine, pa njohur drejtesine pa njohur asgje.

Postuar nga Gjergj Kastrioti datë 23 Janar 2008 - 00:43:

Citim:
Ore ti e dallon mollen nga dardha apo jo?

Citim:

Te merresh me ceshtje humanitare do te thote te merresh me ceshtje njerezore (sic e thote edhe vete fjala). Nuk behesh pale me asnje. Armiku qe po lufton jane fenomenet, varferia etj. Keto jane ceshtje nobel.

Ok! Por gjithsesi qendron fakti qe kane pushtet te madh fjale!
C'faredo qe te thone! Apo jo?!

Citim:

Kurse ketu ai po behet pale me serbet, kundra shqiptareve pa njohur historine, pa njohur drejtesine pa njohur asgje.

C'fare tha qe u be pale me serbet?!
I mbroi?! Mbrojti tezen e serbeve?
C'fare tha?!

Postuar nga lost_soul datë 23 Janar 2008 - 00:48:

Kane force fjale, po aty ku duhet. Sic e thashe (dhe sic ka raste plot) neper ceshtje humanitare.
Nqs nje aktor do te fliste per mjekesine per shembull do t'ia varshe trajsen ti, vetem pse eshte aktor i degjuar?? Edhe Tom Cruise ka filluar te hiqet si psikolog, por te gjithe e marrin per psikopat kur flet per psikologji.

Une nuk e di se cfare ka thene. Videon s'e kam pare akoma, por sic e thane te tjeret nuk kuptohet mire se eshte ne serbisht, keshtu qe as per ta pare s'kam.

Shendet.

Postuar nga myzeqari datë 23 Janar 2008 - 00:49:

http://www.clooneystudio.com/

Budallalliqe me oke , cdo gje pergenjeshtrohet

Postuar nga Gjergj Kastrioti datë 23 Janar 2008 - 00:53:

Citim:
Po citoj ato që tha myzeqari
http://www.clooneystudio.com/

Budallalliqe me oke , cdo gje pergenjeshtrohet

George Clooney Kosovo independence rumours: FALSE (see Jan. 20 news) George Clooney's publicist, Stan Rosenfield, today confirmed to ClooneyStudio.com that George "neither made those statements nor did he authorize anyone to make it on his behalf."

Ja pra qe nuk kishte asgje!

Faleminderi Myzeqari

lost_soul ja pra qe nuk benim mire qe paragjykonim Clooney-n

Ishte vetem nje instrumentalizim!

Postuar nga lezhjani-82 datë 23 Janar 2008 - 01:01:

Ej po une ju thashe me perpara se ajo komentakurva se la te flase fare klonin, vetem fliste vete. I ka mendte ne koke ai se nuk mund tebeje deklarata te tilla. Sidoqe te jete cloni nuk mund te fliste ashtu se mbahet per cun serjoz.
Iku edhe kjo pune.

Postuar nga Piktor datë 23 Janar 2008 - 01:01:

Pikerisht kete kam parasysh dhe une, nuk mund ti meshojme çdo zeri qe qarkullon sepse jo te gjitha jane te verteta. Megjithate mendoj se ishte pjese e fushates ne Serbi sesa çeshtje e Kosoves qe tashme ka marre udhen e pakthyeshme drejt pavarsise.

Postuar nga lost_soul datë 23 Janar 2008 - 01:06:

Citim:
Po citoj ato që tha BDB

"Nuk benim mire??" Degjo, une moralistet nuk i mar shume seriozisht per arsye qe mund t'i them here tjeter.

Megjithate po te them qe une diskutova duke marre te verteta fjalet e temehapesit. Nuk kam pse t'i dyshoj dhe ky eshte diskutim i lire dhe jo gjygj qe dikush te provoje vertetesine e fjaleve para se te jape nje opinion. Po edhe ti qe me kundershtove, bere te njejten gje.
Cheers.

Postuar nga Gjergj Kastrioti datë 23 Janar 2008 - 01:21:

Citim:

"Nuk benim mire??" Degjo, une moralistet nuk i mar shume seriozisht per arsye qe mund t'i them here tjeter.

Megjithate po te them qe une diskutova duke marre te verteta fjalet e temehapesit. Nuk kam pse t'i dyshoj dhe ky eshte diskutim i lire dhe jo gjygj qe dikush te provoje vertetesine e fjaleve para se te jape nje opinion. Po edhe ti qe me kundershtove, bere te njejten gje.
Cheers.

Me vjen keq! Une nuk jam moralist... thjesht u mundova te isha realist dhe koherent!

Keto tema jane te mprehta apo jo...?! Aq sa une vura re tek ty nje lloj keq-ardhje + irritim per ate qe flitej (ne mos gaboj)!
Keshtu qe duhet te jemi te kthjellet kur flasim per keto tema!
Dihet (une e di) qe ne youtube ka shume spekulime...
te tipit : greket gjejne ku e ku te kapen per te nxjerre Skenderbeun, Ali Pashe, Mehmet Pashen etj... grek!

Po keshtu edhe serbet!
Ajo qe une po pretendoja ishte : nqs duhet qe te "helmohemi" dhe te indinjohemi, le ta bejme duke pasur arsye!

Une ketu nuk shihja arsye, pasi nuk dihej se c'fare kishte thene cloni kur thote Lezhjani!

Erdhi Myzeqari dhe na iluminoi!

Peace!

Postuar nga ingmetalboy datë 23 Janar 2008 - 01:33:

Te jete kaq e thjeshte puna apo vertet qe Hollywood nuk pelqen shqiptaret? Ne dy filma e gjysem qe na eshte degjuar emri gjithmone per keq ka dale. Shto ketu faktin qe Hollywoodi eshte i mbushur me greke qe sigurisht lehin 24 ore kundra Shqiperise ( si puna e Nicolas Cage ).
Per mua nuk eshte asgje e rastit.

Postuar nga lost_soul datë 23 Janar 2008 - 01:35:

Citim:
Po citoj ato që tha BDB

Keto tema jane te mprehta apo jo...?! Aq sa une vura re tek ty nje lloj keq-ardhje + irritim per ate qe flitej (ne mos gaboj)!

Peace!

Gabon . Jam tip teper i qete dhe irritohem me veshtiresi.
Thjesht mundohem t'i jap fjaleve nje fare peshe, me pretendimin qe nje njeri me llogjike mund te mbaje sadopak.
Hajt nejse se u zgjatem.

Postuar nga IQVLORA datë 23 Janar 2008 - 03:20:

Serbet ne theqafje e siper kane filluar te mbahen per lesht e bythes,sepse nuk ju ka ngelur gje tjeter perballe opinionit europian e atij amerikan.Ata po mundohen te implikojne edhe figurat e shquara te artit padrejtesisht e ne menyre te ulet.Clooney sipas mediave kosovare te cilat i kishin shkruar nje leter,ka pergenjeshtruar sot ato qe gjoja sipas mediave serbomedha kish thene dje.Ai ka deklaruar se nuk kish asgje kunder pavaresise se Kosoves.Ndersa simbas mediave shqiptare nuk i dihet se cfare qendrimi do te mbante Sharon Stone.Pra bien te gjitha ato qe u thane per aktorin e shquar Clooney.Edhe une jam nxituar e irrituar nga ato qe degjova per te.Ai nuk mund te jete budalla qe te dali kunder botes demokratike e cila i ka hapur driten jeshille sovranitetit te popullit kosovar.

PS BDB je bere moderator qerrata.Ngriji nje dolli Leles per propozimin.

Postuar nga DORALBANI datë 23 Janar 2008 - 04:08:

Citim:
Po citoj ato që tha BDB

George Clooney Kosovo independence rumours: FALSE (see Jan. 20 news) George Clooney's publicist, Stan Rosenfield, today confirmed to ClooneyStudio.com that George "neither made those statements nor did he authorize anyone to make it on his behalf."

Ja pra qe nuk kishte asgje!

Faleminderi Myzeqari

Une kam qene dje gjith diten duke ja njerre nomin e keq te dyve!
ne wikipedia, psh ku mund ti editosh vete te dhenat e psh Clooney dhe Sharon Stone, atje ju futa edhe ja shkrujta lajmet!
Sharon stone mbeshtet te drejten e gjenocidit edhe pastrimit etnik te Serbeve, kundrejt Kosovave, ajo gjithashtu mbeshtet edhe te drejten e militise fashiste Serbe qe te mos pergjigjet para Ligjit per kete (si psh Den Hage), dhe ne te njeten kohe, ajo gjithashtu mbeshtet edhe Integrimin e Serbise ne EU pa dorezuar kriminelet e luftes! Ajo mbeshtet edhe kthimin e ushtrise Serbe ne Kosove, dhe per kete do te dale ne nje demostrim!

Te njeten gje edhe per Clooneyn, edhe pas nja dy oresh ma fshine, une para ato prap!
Ju keshilloj ta provoni!

ME sollen nje e-mail me vone, duke me kerkuar referenca, per pak sa si nisa cafotografi te fmijve Kosovar te vrare nga Afer!
Po nje person jam dy dure kam!

Duhet ta perdorim internetin te perhapim fjalen tone!

Une jam mese i bindur qe ate lajmin tek qebsiti i Clooneys e kane dhe ne kunderpergjigje te shenimeve te mija! ku e bera shume qarte!

Ndoshta edhe se kane dite muhabetin edhe i plasi bomba e dore, ose edhe Serbet jane bere aq te deshperuar saqe te na imitojne neve!

Sido qe te jete puna, ne SHQIPTARET, duhet te jemi me te gatshem qe mos ti lejme asgje shancit!

Edhe pse ne i kemi zgjidhur punet me qeveri, ne prapseprap kemi nevoje per pune ne nivelin kulturoro popullor!

Postuar nga DORALBANI datë 23 Janar 2008 - 04:14:

desha tju falenderoj te gjitheve per pjesmarrjen dhe interesin!

Postuar nga kurt datë 28 Janar 2008 - 09:35:

doralbnai! ne rradhe te pare ti nuk je i vetem ne youtube duke u sha me serbet, une shkoj me emrin 1shpendi, dhe kam komentuar aq shume sa per shume kohe te gjate vetem kam shikuar video serbe, dhe duke i share edhe ne serbisht, dhe ata me urrejne aq shume ne youtube sa seke iden. nejse, persa i perket cloonit dhe sharon stone, ata te dy jane injoranta, jo vetem ata po shume aktore amerikane jane injoranta ne kulm kur vjen tek polotika ose historia. une e kam takuar cloonin kur po xironin oceans eleven tek bellagio ne las vegas. se aty kam punuar edhe kam luajtur shume poker tek bellagio, ishte si shpia ime per shume vite. clooney po pinte nje gote, isha me nja 5-6 shoke amerikane qe loznim poker bashke, me shume po benim muhabet per football american dhe une vec po degjosha se ishim ne sports bar at bellagio. po ate dite kam takuar edhe Mat damon duke luajtur poker ne nje tavolin me te. ndersa te gjithe ata te tjeret i kam pare perdite duke xiruar filmin po nuk i kam takuar. nejse, me kta serbet dhe greket lodhet njeriu se une u lodha duke i share, dhe nga youtube kam mesuar nje gje, qe kurre kurre nuk do t'kisha deshire te merrem me politike, sa pune e lodhshme shpirtrore do ishte!!?? kosova do ta marri pavaresine.

Postuar nga IQVLORA datë 28 Janar 2008 - 18:34:

Me thene te drejten punen me te madhe duhet ta benin ambasadoret shqiptare neper bote,por ata jane njerez te mefshet.Shikoni se cbene diplomacia serbe dhe ambasadoret e saj neper bote.Fati jone i madh eshte se kemi dy avokat te medhenj e potencial si USA dhe UK,por e mira eshte qe te jemi avokat te vetvetes,jo apatik e te presim gjithcka nga te tjeret.

Postuar nga DORALBANI datë 29 Janar 2008 - 02:01:

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
doralbnai! ne rradhe te pare ti nuk je i vetem ne youtube duke u sha me serbet, une shkoj me emrin 1shpendi, dhe kam komentuar aq shume sa per shume kohe te gjate vetem kam shikuar video serbe, dhe duke i share edhe ne serbisht, dhe ata me urrejne aq shume ne youtube sa seke iden. nejse, persa i perket cloonit dhe sharon stone, ata te dy jane injoranta, jo vetem ata po shume aktore amerikane jane injoranta ne kulm kur vjen tek polotika ose historia. une e kam takuar cloonin kur po xironin oceans eleven tek bellagio ne las vegas. se aty kam punuar edhe kam luajtur shume poker tek bellagio, ishte si shpia ime per shume vite. clooney po pinte nje gote, isha me nja 5-6 shoke amerikane qe loznim poker bashke, me shume po benim muhabet per football american dhe une vec po degjosha se ishim ne sports bar at bellagio. po ate dite kam takuar edhe Mat damon duke luajtur poker ne nje tavolin me te. ndersa te gjithe ata te tjeret i kam pare perdite duke xiruar filmin po nuk i kam takuar. nejse, me kta serbet dhe greket lodhet njeriu se une u lodha duke i share, dhe nga youtube kam mesuar nje gje, qe kurre kurre nuk do t'kisha deshire te merrem me politike, sa pune e lodhshme shpirtrore do ishte!!?? kosova do ta marri pavaresine.

me jep nji e-mail kurt, ose me e-mail tek dorian67@hotmail.com

Postuar nga DORALBANI datë 29 Janar 2008 - 02:52:

Citim:
Po citoj ato që tha IQVLORA
Me thene te drejten punen me te madhe duhet ta benin ambasadoret shqiptare neper bote,por ata jane njerez te mefshet.Shikoni se cbene diplomacia serbe dhe ambasadoret e saj neper bote.Fati jone i madh eshte se kemi dy avokat te medhenj e potencial si USA dhe UK,por e mira eshte qe te jemi avokat te vetvetes,jo apatik e te presim gjithcka nga te tjeret.

Kurt dhe IQVlora

Desha tju them qe une kam vene re qe edhe Serbet, e kane dicka me pasiguri paspompositeit te tyre, ato kerkoje reagim edhe ne shume raste marrin edhe mendime te reja, duan apo sduan!
Une ja kam mesuar strategjine, me ane te se ciles ata mund te mesojne! per vendin tone, pa e patur te edituar nga Milloshi, apo ku e di une se kush!

Kjo eshte koha e internetit, e verteta e gjen udhen/rrugen!

NE cdo rast qe keni diskutime me Serbin, mund ta shani 10 har, edhe nje here mund tja fusni thumbin qe do te rrije me to! edhe kur ti te kesh shkuar! Idene e mbjell keshtu, pa leje!

Car mendimi keni a duhet te formojme nje grup "Strategjia Kombetare" on line!!

E kam gati websit domainin, vetem nje faqe te vete edituar qe spo e gjej dot!

po patet qef me fusni nje e-mail te dorian67@hotmail.com

Postuar nga Strong datë 29 Janar 2008 - 04:57:

lol

shyqyr qe ka internet dhe mund te vrisni serb se kur plasi lufta ju dhat kafe serbeve ne tropoj edhe prisnit me qef tju vinin ne tiran o llapaqena lool si nuk hpet noi tem tamam po vetem gomarlliqe pleqesh :-p
shifni me mir çeshtjen e ujit dritave prostitucionit ne shqiperi kto jan çeshtje per ju lereni luften se as ne virtualitet ste vrisni dot ju :-p

Postuar nga kurt datë 29 Janar 2008 - 06:54:

Re: lol

Citim:
Po citoj ato që tha Strong
shyqyr qe ka internet dhe mund te vrisni serb se kur plasi lufta ju dhat kafe serbeve ne tropoj edhe prisnit me qef tju vinin ne tiran o llapaqena lool si nuk hpet noi tem tamam po vetem gomarlliqe pleqesh :-p
shifni me mir çeshtjen e ujit dritave prostitucionit ne shqiperi kto jan çeshtje per ju lereni luften se as ne virtualitet ste vrisni dot ju :-p

mos u mundo ta tregosh veten aq burr i fort ne cdo coment qe shkruan, dhe mos i pergjitheso gjerat ose njerezit, se ti nuk i njeh te gjithe. une nuk thashe se jam duke vrare serb, por thashe se kam komentuar ose share me ata. une personalisht kam derguar para per te ndihmuar luften e kosoves dhe nuk jam kosovar. ka njerez ne fisin tim qe kane luftuar per kosoven dhe ata jane nge malsia e madhe e shkodres, pra kur nuk i njeh njerezit nuk eshte mire te pergjithesosh.ta jap edhe nje sembull, cdo njeri qe perdor pseudonimin strong/i fort, ne pergjithesi ai eshte njeri i dobet. tani kjo do ishte injorance nga une sikur te mendoj se ti je i dobet, se s'te njoh dhe do ta jap rrespektin si do qe te jesh, deri sa ta tregosh veten qe nuk e meriton rrespektin tim. perkundrazi sa lexova nje shkrim tjeter nga ti, e me pelqeu shume. ehh!! nukmund te biem dakord ne gjithcka i guess!!:)

Postuar nga Strong datë 29 Janar 2008 - 22:52:

lol

kurt mar naqe po jena tuj fol per debat forumesh mar naqe nuk pergjithsohen krejt shqiptart mar ta marsha :-p

Postuar nga DORALBANI datë 30 Janar 2008 - 00:41:

NE raste te tilla, keshillohet injorimi i personit ne fjale!
I cili, si nje shkretetire emocionesh vazhdon te qurravitet rreth e rrotull per muhabet!
Shkretetira kerkon vetem uje! sido qe te jete ngado qe te jete! OSe me shqip, mos per mire, per keq, por vetem jepi vemendje! edhe sherr, per adiktimin e emocioneve!
Kur te flasesh tamom, mund edhe te gjesh pergjigje!

Meqe ra fjale, per te tjeret! Lufta per zemrat edhe emndjet e Evropes edhe botes, eshte bere ne media! Media ne leter apo media online, apo virtuale!

Aty fitohen luftrat e sotme! Se te ishte per ato anej, ato e kishin lene VEndit qe ja lane prinderit me kohe!

NEse sju kujtohet mire, sa per qind ishin me Thacin? edhe sa thojshin, me mire me nejt urt! edhe Serbi nuk retalion!
Ate se harroni kurre dot, se do tjua kujtoj une!

Postuar nga DORALBANI datë 30 Janar 2008 - 00:55:

Re: Re: lol

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
mos u mundo ta tregosh veten aq burr i fort ne cdo coment qe shkruan, dhe mos i pergjitheso gjerat ose njerezit, se ti nuk i njeh te gjithe. une nuk thashe se jam duke vrare serb, por thashe se kam komentuar ose share me ata. une personalisht kam derguar para per te ndihmuar luften e kosoves dhe nuk jam kosovar. ka njerez ne fisin tim qe kane luftuar per kosoven dhe ata jane nge malsia e madhe e shkodres, pra kur nuk i njeh njerezit nuk eshte mire te pergjithesosh.ta jap edhe nje sembull, cdo njeri qe perdor pseudonimin strong/i fort, ne pergjithesi ai eshte njeri i dobet. tani kjo do ishte injorance nga une sikur te mendoj se ti je i dobet, se s'te njoh dhe do ta jap rrespektin si do qe te jesh, deri sa ta tregosh veten qe nuk e meriton rrespektin tim. perkundrazi sa lexova nje shkrim tjeter nga ti, e me pelqeu shume. ehh!! nukmund te biem dakord ne gjithcka i guess!!

Mu me vjen inot se shpesh nuk ka shqiptar qe tja kthejne pergjigjen edhe me iken dita duke ju pergjigj!
Une se kuptoj, pse u dashkan vra Serbet?!
Serbet duhen bindur ne nje alternative! mendimi edhe kuptimi te jetes!
Ata neper kto komentet qe bejne perpiqen qe te bindin te huajt! por pa sukses!
Psh kur jep artikuj the guardian, aty ke mundesi te komentosh!
Serbet kane force argumenti, qe gjen pergjigje tek psh Anglezet rracista, pasi ato perdorin nje gjuhe rraciste dhe anti muslimane (duke na portretizuar ne si muslimaner qe duhen cfarosur sipas tyre)!
Ne kete rast ato perdorin nje llogjike te shtremberuar, edhe idote, edhe vete ne kete drejtim kjane te paditur nese ekziston ndonje menyre tjter!
Ne kete rat aty huj une edhe ja thuaj keshtjellen me besimet e pajustifikuara! Por kur aty jane rreth 30 prej tyre, ato ngelin duke fol me njeri tjterin!
Ne duhet tja kthejme pergjigjen!

Ideja eshte qe, nese ka ndonje artikull te forte te tille, ethere, une do tju nisja nai e-mail, ose juve mua, edhe athere do ti mbusnim me argumente, apo sido qe te jete!
Ne kete rast ato do te kene mundesi qe te shikojne vizionin tone te historise, edhe gjithskaje, pasi ne Kohen e Milloshevicit ata nuk kishin mundesi te merrnin lajme te pa edituara.
Tani me ndihmen e internetit ato kane mundesi te degjoijne nje tjter version,

VErsionin tone!

Sa here i kam thuar, nga me te sertit kur vjen puna te lufta e mendimeve!

Edhe te gjithe qe une kam thuer, jam mese i bindur qe kane shkuar edhe kane perhapur idete e reja!Ide me te mira edhe me rrealiste!

Gjithka eshte e bazuar te forca e argumentit!

Edhe ne nuk mund te mbeshtetemi pa fudimisht te Amerikanet, ata mund te ndrrojne mendjeneser ne Zgjedhjet e reja! Car do bejme ne, lufte civile?! me qyrramanet!? "e forte?"

Postuar nga daedal datë 30 Janar 2008 - 01:02:

Ky azospermiku na qenka preokupuar se ne ne Shqiperi qenkemi vellavrases dhe nxiskemi prostitucion. Mbase nuk i duhet dhene pergjigje legeneve por desha te kujtoj se ku u "clirua" ajo kosove qe ky surrat e quan te tijen nuk u leshuan shqiptaret e shqiperise duke perdhunuar dhe grabitur dhe vrare ne shtepite e prishtines. prostituta ka ne te gjithe boten. te gjithe vendet qe kane kaluar kriza e njohin kete fenomen...por edhe ato te zhvilluarat. a e di ky " i ndershmi" se ne c'zona te territoreve shqipfoles eshte me i dendur incesti? patjeter qe jo! une s'po e them se nuk dua te diskriminoj.

Si kishe thene o trueshke; qe do na qyteteroje kosova ne shqiperi! te me ndjejne te gjithe po kjo kriese duket se ne vena nuk ka gjak por shurre te qelbur.

Se fundi na del edhe specialist i problemeve polake. o zot sa i mencur. Vertete duket se ky forum nuk ka ndonje nivel kushedi se cfare por cdreqin do more gjeni lulishtesh qe merr pjese. u be ne fakt ca kohe qe nuk shruan 17/08/2007
12:22. Botoi mendimet e tua te vyera ne shtyp. dhe meqe ne shqiperi ka komuniste botoi ne serbi ose kosove. Une them se ka rrezik qe nga suksesi te ngelesh me barre.

po nuk ehte shume e veshtire te kuptohen teveqelet. dikush para pak kohesh te thoshte se e ke te shkruar ne balle se kush je. tashme ke nderruar stil dhe po ben gjasme sikur ke kosoven per zemer( ti mund te jesh mi, krimb, larve etj po kosovar jo) i bie se ti po tall lesht meqe nuk mundet nje shqiptar patriot te shaje kosoven dhe ti je disi i "mbrojtur dhe nuk ben me lojen pan sllavo-greke qe beje me pare me ate userin qe te vinte hakut.

Une kam qene me dhjetra here ne Kosove. O zot te te kisha njehere me vete dhe te flisje atje ne kete menyre. nuk e di po ja i sigurte se do perfundoje keq.
LEGEN

Postuar nga DORALBANI datë 30 Janar 2008 - 01:10:

[QUOTE]Po citoj ato që tha daedal
[B]Ky azospermiku na qenka preokupuar se ne ne Shqiperi qenkemi vellavrases dhe nxiskemi prostitucion. Mbase nuk i duhet dhene pergjigje legeneve por desha te kujtoj se ku u "clirua" ajo kosove qe ky surrat e quan te tijen nuk u leshuan shqiptaret e shqiperise duke perdhunuar dhe grabitur dhe vrare ne shtepite e prishtines. prostituta ka ne te gjithe boten. te gjithe vendet qe kane kaluar kriza e njohin kete fenomen...por edhe ato te zhvilluarat. a e di ky " i ndershmi" se ne c'zona te territoreve shqipfoles eshte me i dendur incesti? patjeter qe jo! une s'po e them se nuk dua te diskriminoj.

Si kishe thene o trueshke; qe do na qyteteroje kosova ne shqiperi! te me ndjejne te gjithe po kjo kriese duket se ne vena nuk ka gjak por shurre te qelbur.

Se fundi na del edhe specialist i problemeve polake. o zot sa i mencur. Vertete duket se ky forum nuk ka ndonje nivel kushedi se cfare por cdreqin do more gjeni lulishtesh qe merr pjese. u be ne fakt ca kohe qe nuk shruan 17/08/2007
12:22. Botoi mendimet e tua te vyera ne shtyp. dhe meqe ne shqiperi ka komuniste botoi ne serbi ose kosove. Une them se ka rrezik qe nga suksesi te ngelesh me barre.

po nuk ehte shume e veshtire te kuptohen teveqelet. dikush para pak kohesh te thoshte se e ke te shkruar ne balle se kush je. tashme ke nderruar stil dhe po ben gjasme sikur ke kosoven per zemer( ti mund te jesh mi, krimb, larve etj po kosovar jo) i bie se ti po tall lesht meqe nuk mundet nje shqiptar patriot te shaje kosoven dhe ti je disi i "mbrojtur dhe nuk ben me lojen pan sllavo-greke qe beje me pare me ate userin qe te vinte hakut.

Une kam qene me dhjetra here ne Kosove. O zot te te kisha njehere me vete dhe te flisje atje ne kete menyre. nuk e di po ja i sigurte se do perfundoje keq.

Hallall, Une vetem do kisha shtuar!:

NE emer te Popullit, je i denuar me ....! ashtu sic e meriton mor qen!

Kur do bejme ne emer te popullit, vullnetin e popullit!

Postuar nga Gjergj Kastrioti datë 30 Janar 2008 - 01:24:

daedal dhe DORALBANI
mos bini pre e strong...

daedal... qellimi i strong-ut duhet ta kesh mar vesh qe eshte percarja...

Nuk ben mire (vete e thua) qe ti pergjigjesh me te njejten monedhe... duke vene ne dukje karakteristika shoqerore te veriut... incesti etj...

Ai ate do... keshtu qe...

Respekte djema!

Postuar nga daedal datë 30 Janar 2008 - 01:26:

Citim:
Po citoj ato që tha BDB
daedal dhe DORALBANI
mos bini pre e strong...

daedal... qellimi i strong-ut duhet ta kesh mar vesh qe eshte percarja...

Nuk ben mire (vete e thua) qe ti pergjigjesh me te njejten monedhe... duke vene ne dukje karakteristika shoqerore te veriut... incesti etj...

Ai ate do... keshtu qe...

Peace djema!

Nuk vura asnje karakteristike as per veri e as per jug. une vete jam nga gjithe shqiperia dhe i dua te gjithe shqiptaret njelloj...pak me shume LABET. cti besh ma heq dera

Postuar nga Strong datë 30 Janar 2008 - 03:06:

lol

o shok edhe shoqe ju sa her ka debat shifni vetem armiq sdini te debatoni pa ofenduar ju o shok edhe shoqe ? lool
BDB ne emer te popullit e shef ça thot ky labi me breçka akoma me citatet e partis se punes ahahahahahaha
edhe thuaj pastaj qe ne kete bot ska gabime biologjike
hajt mo bota i mban te tera

Postuar nga kurt datë 30 Janar 2008 - 05:13:

per ata qe ofendojne njerzit nga veriu ose kudo ta mbajne gojen mire. ju lutem mos mi coni nervat shume.

Postuar nga DORALBANI datë 30 Janar 2008 - 05:56:

Zonja dhe zoterinj, cuna dhe goca!!

Zbulimi fantastik i butonit te "injorimit" ben cudira !

Jua keshilloj, ta perdorni, si nje menyre per te mbajtur diskutimin ne nivelin e duhur!

Dhe mbi te gjitha per te mos shperblyer sjellje negative me vemendje te pamerituar!

Une atij qe na boni edhe kurtin me nerva nuk ja shof mo emrin! Po juve!

Postuar nga Strong datë 30 Janar 2008 - 18:18:

lol

Synimi i nji forumi te lir virtual nese mund ta quajm te lir forumin tuaj esht shpalosja e ideve ne menyr sa me te larmishme pra nese skeni fuqi intelekti te pergjigjeni ose te debatoni pa ofenduar ose duke gjetur butonin e injorimit se kuptoj çbeni ktu ne forum se perveçse te debatosh ktu sben dot gje tjeter ? lool upps harova shumica ktu jan beqar te stazhionuar qe kerkojn me deshperim shpirtin binjak qe mcifet ne menyr te eger prapa ndonji nik name :-p

Postuar nga kurt datë 31 Janar 2008 - 06:25:

Re: lol

Citim:
Po citoj ato që tha Strong
Synimi i nji forumi te lir virtual nese mund ta quajm te lir forumin tuaj esht shpalosja e ideve ne menyr sa me te larmishme pra nese skeni fuqi intelekti te pergjigjeni ose te debatoni pa ofenduar ose duke gjetur butonin e injorimit se kuptoj çbeni ktu ne forum se perveçse te debatosh ktu sben dot gje tjeter ? lool upps harova shumica ktu jan beqar te stazhionuar qe kerkojn me deshperim shpirtin binjak qe mcifet ne menyr te eger prapa ndonji nik name :-p
ti duhet ti pergjigjesh njerzve me menyre individuale dhe jo te pergjithesosh kshtu si ban ti. se kjo eshte mungese inteleki. ti dont ta vecosh veten nga te tjeret, si nje intelekt i shquar dhe i ben te tjeret njesoj, pra i jep nje dallim vetes. mos u mundo te imitosh nietzsching aq shume, me shkrimet e tuaja kunder mases, se nuk jena tre gjithe njelloj, dhe ti nuk je nietzsche. kam respekt per ca debate qe ben, por kajhere mduket se ja fut kot.!!

Trego 43 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.