Forumi Horizont
Trego 47 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- Si i shkarkoni energjite e juaja negative? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=16958)

Postuar nga agata datë 11 Prill 2009 - 15:16:

Si i shkarkoni energjite e juaja negative?

Jam kurjoze te di, se si ju i sharkoni energjite e juaja negative?

Cfare beni per te larguar stresin e jetes se perditshme?
A keni ndonje metode tuajen te veçante?
Cfare dini per Sofrologjine?

Postuar nga AndreaPirelli datë 11 Prill 2009 - 19:41:

Re: Si i shkarkoni energjite e juaja negative?

Citim:
Po citoj ato që tha agata

Pyetje eshte kjo???????
E ke pare "Arome gruaje???" Koloneli kur ndahet me macen para se te ike ............

Postuar nga Deb* datë 11 Prill 2009 - 19:55:

Nje xhiro me makine, zerin deri ne fund dhe opaaaaaaaaa iku merzitja. :p

Postuar nga lezhjani-82 datë 11 Prill 2009 - 20:46:

exercise !

Postuar nga SmoKer datë 11 Prill 2009 - 23:28:

Perpiqen qe te gjen ndonje shkop , shufer hekuri apo dicka te perafert dhe cte me dal perpara ...

Believe me you will feel much better! proven by me.

nuk perdor me grusht se e pesova keq nje here

Postuar nga Piktor datë 11 Prill 2009 - 23:50:

Kam degjuar se eshte mire ti shprehesh apo ti shkarkosh energjite negative , kjo sepse te ben mire per shendetin.
Personalisht jam tip shume i permbajtur por si shume te tjere kam dhe une 5 minuteshat e mi e thyj naj xham dere pjate kur kam te bej me njerez te mi apo te njohur kusuri sherr.

Postuar nga kurt datë 12 Prill 2009 - 02:06:

hehe, smoker dhe piktor merrini me shtruar gjerat se edhe m'dukeni shume tipa te qete...:p

sinqerisht qe nuk mendoj/planifikoj kurre se si duhet te shkarkoj stressin, fizikisht kurr nuk veproj, cdo gje ka nje fund dhe pres te kaloje. pagjumesia me mundon me shume se asgje ne jete, kur kam insomnia kaloj ne mendime shume te erreta (por asgje te rrezikshme).

Postuar nga AndreaPirelli datë 12 Prill 2009 - 07:42:

Postuar nga eliz datë 12 Prill 2009 - 12:45:

Pyes veten,kush eshte armiku?ai qe me shkakton stres? E ftoj ne dyluftim.E vendos ne anen tjeter te fushes se tenisit.Edhe fillojme bam e bam.Kur e shoh aty te qoshja duke u mbrojt nga raketa me kalon gjith stresi dhe di qe kam shkarkuar cdo gje negative

P.s me duket se titulli duhet te jete "energjite tuaja negative"

Pershendetje!

Postuar nga dodgy datë 12 Prill 2009 - 14:07:

xx

Citim:
Po citoj ato që tha kundershtuesja
Nje xhiro me makine, zerin deri ne fund dhe opaaaaaaaaa iku merzitja. :p

same here haha.te njeten gje do te thoja haha

Postuar nga kurt datë 12 Prill 2009 - 14:28:

"i'll just go home now, and kick the dog!!"
heheh, kshtu shprehet nje plak i lezetshem amerikan sa here qe humb para ne poker...

Postuar nga SmoKer datë 12 Prill 2009 - 22:53:

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
"i'll just go home now, and kick the dog!!"
heheh, kshtu shprehet nje plak i lezetshem amerikan sa here qe humb para ne poker...

hes right , stupid at the same time lol

Pse ti kurt mos je gje dealer

Postuar nga kurt datë 13 Prill 2009 - 02:41:

ai nuk ma do mendja se e ban at pune! thjesht ka nje good dry humor ai plaku...

fillimisht kur eshte hapur bellagio kam punu si dealer, tani akoma ne tt'njejtin bizness but...

hehe, prandaj kur lexova lezhjanin qe kalon kohen me shoqeri ne facebook duke lozur texas holdem nganjehere! per mua eshte sikur t'i thuash nje pizzaman qe ben pizza per 12 vjet, te gatuajn pizza per qejf/defrim...

Postuar nga BIONDIA datë 13 Prill 2009 - 23:54:

kur me kap ai 5 minuteshi ..........shkoj ke parukerja ne bej nje te rregullume te flokut, pastaj bej nje xhiro blej ndonje gje dhe kur shikoj se sben gje filloj ne mbush nje bardhak me kafe ... e ne gjume

Postuar nga oliinter datë 14 Prill 2009 - 10:24:

energjit negative i shkarkoj me seks dhe me futboll. 1 ore kalceto te ben shume mire por kuptohet mbas dushit nje seks i embel te sheron komplet.

Postuar nga kotka datë 14 Prill 2009 - 14:44:

clean the whole house

Postuar nga shelgu datë 14 Prill 2009 - 15:18:

Cfare jane keto energji negative?

Nag i gjeni keto llafe? Energji negative. WaW sa llaf i madh!

Kotka i futet shtepise me themel dhe i pastron energjite negative. Lum ti kotke

Postuar nga kurt datë 14 Prill 2009 - 15:50:

Citim:
Po citoj ato që tha kotka
clean the whole house
kotka, deren shpise time e ke c'dohere te hapur! por t'pakten njehere ne muaj u dashka ta bej me detyrim une ty...
dhe qellimisht te te merzis sa t'shkelsh ne dere...

seems easier just moving to a new place for me:p (its not tha bad:p)

Postuar nga eliz datë 14 Prill 2009 - 16:38:

S`qeke hic i zgjuar ti Kurti.

Postuar nga agata datë 15 Prill 2009 - 00:11:

Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
Cfare jane keto energji negative?

Nag i gjeni keto llafe? Energji negative. WaW sa llaf i madh!

Kotka i futet shtepise me themel dhe i pastron energjite negative. Lum ti kotke

ahahahahahha ahahahahahha.

Postuar nga kotka datë 15 Prill 2009 - 00:27:

Citim:

ahahahahahha ahahahahahha.

edhe une kam qesh aq shume moj agatha, sa se merr me mend me kete cedrus. Por kur "pastroj ato energjite e mija te keqija" gjate pastrimit te shtepise, mos me dale njeri perpara se e hengra te gjalle me gjithe lecka ha ha ha

nje metode tjeter qe kam une eshte to take a hot bathtub or meditation

Postuar nga Glaukus datë 15 Prill 2009 - 00:35:

- un e kam me dashni per vete ...........

p.s. - ( .................... kto pikat jan mendime pa ze )

Postuar nga agata datë 15 Prill 2009 - 00:42:

Citim:

edhe une kam qesh aq shume moj agatha, sa se merr me mend me kete cedrus. Por kur "pastroj ato energjite e mija te keqija" gjate pastrimit te shtepise, mos me dale njeri perpara se e hengra te gjalle me gjithe lecka ha ha ha

nje metode tjeter qe kam une eshte to take a hot bathtub or meditation

Kotka, un nuk qesha me ju por me pjesen e pare te mesazhit... nejse.

Postuar nga briseide datë 15 Prill 2009 - 03:37:

Citim:

mos me dale njeri perpara se e hengra te gjalle me gjithe lecka

Uuuu Kotka,kjo shprehja, sa kohe pa e degjuar e sa e lezetshme duhet ta perdor me shpesh,midis te tjerash

Postuar nga kotka datë 15 Prill 2009 - 05:27:

Citim:

Kotka, un nuk qesha me ju por me pjesen e pare te mesazhit... nejse.

po edhe une me Agata me ato qe thonte Cedrus qesha, po gabimisht te citova vetem ty dhe nuk dolen ato te shkruarat e cedrus.

Nuk me ka mbetur qejfi fare te jesh e sigurt

Postuar nga Eria datë 15 Prill 2009 - 14:19:

Dal dhe prish pare pazarit....dhe e kam dhe une semundje si Kotka...nuk le cep shtepie pa pastruar..dhe kjo vetem te me bjeri inati

Postuar nga Tulipani datë 15 Prill 2009 - 14:48:

Me pelqen ajo shprehja : kur nxehem i thyej te gjitha me pjata e gota por se kam bere asnjehere

Per mua varet, psh heren e fundit u mora me formen e vetme te artit qe di te bej por s'beri pune dhe ajo e Erias per shopping s'eshte e keqe fare.

Postuar nga kotka datë 15 Prill 2009 - 15:27:

Citim:
Po citoj ato që tha Tulipani
Me pelqen ajo shprehja : kur nxehem i thyej te gjitha me pjata e gota por se kam bere asnjehere

Une e kam bere. Thyeja gjithe pjatat e vjetra te vjerres, ato te ciflosurat, shfrytezoja rastin per te shfyre inatin tim, nuk kishte clirim me te mire.

"Eshte nuse e re e shkreta, i shpetojne nga duart kur i lan, ska gje do mesoje", thonin te zotet e shtepise dhe nga ana tjeter zienin nga inati

Postuar nga Deb* datë 15 Prill 2009 - 18:33:

Citim:

Une e kam bere. Thyeja gjithe pjatat e vjetra te vjerres, ato te ciflosurat, shfrytezoja rastin per te shfyre inatin tim, nuk kishte clirim me te mire.

"Eshte nuse e re e shkreta, i shpetojne nga duart kur i lan, ska gje do mesoje", thonin te zotet e shtepise dhe nga ana tjeter zienin nga inati

Haha Kotka me kujtove historine nuses qe i lante rrobat e vjehrres tere inat. Shfrynte dhe me forte i ferkonte. Ato beheshin me te bardha se rrobat e vjehrrit, qe i ferkonte bute.

Postuar nga Deb* datë 15 Prill 2009 - 18:35:

Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Dal dhe prish pare pazarit....dhe e kam dhe une semundje si Kotka...nuk le cep shtepie pa pastruar..dhe kjo vetem te me bjeri inati

Kurse une e kam te kunderten. Punet me themeli i bej vetem kur jam me ore te mira, se ndryshe...

Gje e mire qe shumicen e kohes jam me ore te mira.

Postuar nga kiss-kiss datë 15 Prill 2009 - 18:45:

Re: Si i shkarkoni energjite e juaja negative?

Citim:

Cfare beni per te larguar stresin e jetes se perditshme?
A keni ndonje metode tuajen te veçante?
Cfare dini per Sofrologjine?

po kemi ngju per sofrologjin. sofrologjia ka t` boj me paranalimin ene trajtimin e stresit tek njeriu.

Postuar nga Eria datë 15 Prill 2009 - 18:53:

Citim:
Po citoj ato që tha Tulipani
... dhe ajo e Erias per shopping s'eshte e keqe fare.

E keqja eshte se ja mora dores pas cdo provimi..normalisht si mire si keq te dal,pas cdo provimi,jam me nerva..edhe cdo dite shopping...nicht gut nicht gut

Postuar nga kotka datë 15 Prill 2009 - 18:59:

Citim:
Po citoj ato që tha Debora*

Haha Kotka me kujtove historine nuses qe i lante rrobat e vjehrres tere inat. Shfrynte dhe me forte i ferkonte. Ato beheshin me te bardha se rrobat e vjehrrit, qe i ferkonte bute.

Ketu me pa Zoti, nuk e provova kete lloj procesi, se do ti kisha gris fare nga te ferkuarit dhe do ti kisha lene pa rroba

Postuar nga kotka datë 15 Prill 2009 - 19:01:

Citim:
Po citoj ato që tha Eria

E keqja eshte se ja mora dores pas cdo provimi..normalisht si mire si keq te dal,pas cdo provimi,jam me nerva..edhe cdo dite shopping...nicht gut nicht gut

ndersa une blija embelsira ose cokollata, mire keq, te dilte ku te dilte, mbas cdo provimi do embelsohesha mire me cokollata

Postuar nga NS-6 datë 16 Prill 2009 - 02:52:

vuaj nga ajo qe quhet "terbim i ndrydhur"...duroj deri ne piken qe derdh goten e pastaj shfryj inotin per te gjitha rastet e meparshme...

Postuar nga bruni22 datë 16 Prill 2009 - 03:11:

Citim:
Po citoj ato që tha Eria

.edhe cdo dite shopping...nicht gut nicht gut

ja ..... ketij muhabeti mahhh....!

sa te sinqer qe jeni

eria mos te ngeli qejfi se te citova vetem ty po meqe ndodhesh ne fund e mora

Postuar nga kurt datë 18 Prill 2009 - 16:26:

tash disa muaj shikoj serialin tim te preferuar...!!! quhet IQ dhe Cedrus
eshte nje serial argetues intelektual dhe edukative sidomos ne lenden e historise por gjithashtu nje komedi e persosur qe lind natyrisht mes ktyre dy brezave te ndryshem por karaktera te vecante...
hahahahhaha, dua te vlersoj qetesine qe perdor cedrus ndaj IQvlores kur ai nxehet, dhe ky ia kthen ok IQbej, hahahahaha....

gjithashtu e bejn lenden e hitorise me interresante kta te dy se per ndryshe do ishte boring...

Postuar nga agata datë 18 Prill 2009 - 17:22:

A dini ndonje gje per sofrologjine?

.

Postuar nga kurt datë 18 Prill 2009 - 18:32:

po na trego dicka per kte sofrologjine agata se eshte bere e qart se nuk ia kemi haberrin!!!
mos eshte ndonje lloj joga qe kto femrat e californise e kane bere me t'madhe se fene kristiane?!?!

Postuar nga amor alucius datë 19 Prill 2009 - 01:36:

Gjitha sportet e dhuneshme te mundshem.

Postuar nga Tulipani datë 19 Prill 2009 - 02:19:

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
tash disa muaj shikoj serialin tim te preferuar...!!! quhet IQ dhe Cedrus

hahahahhaha, dua te vlersoj qetesine qe perdor cedrus ndaj IQvlores kur ai nxehet, dhe ky ia kthen ok IQbej, hahahahaha....

jam dakort me ty, bile i duhet dhene medalje per durimin

Postuar nga Roi datë 06 Maj 2009 - 19:59:

Duke pare Salen kur i shtrengon doren Karamalisit...dhe duke i thene .."ti gezosh ujrat shqiptare ! " pasi cdo gje duhet te arrije nje maksimum qe pastaj te zbresi ! Dhe ketu energjite e mia negative arrijne kulmin... maksimumin ..me shume s'ka ku te veje ! Pas atij momenti,energjite e mia negative shterrojne dhe filloj te ndihem paksa me mire,ne pritje sigurisht te ankandit te rradhes ..kesaj here ku i dihet...ndoshta do ta kete ka rradhen Sazani ti kaloje italianeve... :lol:

Postuar nga AndreaPirelli datë 06 Maj 2009 - 20:50:

Citim:
Po citoj ato që tha Roi
.ndoshta do ta kete ka rradhen Sazani ti kaloje italianeve... :lol:

Nese ndonje dite do me hype ndonje dell nacionalizmi ........ do jete dita kur do preket Sazani ..........

Postuar nga Enya datë 16 Maj 2009 - 16:19:

Vrapoj cdo mengjes, ora 6,  neper lagje. Naj dite vec kur te harroj deren e shpis time, -hahahahahahahahaha-:D

Postuar nga erious datë 16 Maj 2009 - 16:25:

e ben se je mbi peshe por jo per shkarkim nervash...

vetem i/e çmenduri/a vrapon ne ate orar per shkarkim nervash...

Postuar nga AndreaPirelli datë 16 Maj 2009 - 18:07:

Citim:
Po citoj ato që tha notorious

:dukemendu :dukemendu

Postuar nga Deb* datë 16 Maj 2009 - 18:19:

Citim:
Po citoj ato që tha notorious

Sa i sigurt qenke ti notorious per te tjeret!

Une personalisht, notorious, ketu ne usa nuk kam pare ndonje mbipeshe te bej vrap, e jo me qe ne pike te sabahut. Kryesisht ato qe kam pare kane qene teper elegante, dhe vraponin per te mbajtur trupin ne forme.

Ato qe jane mbipeshe kryesisht vene palestrave, se duan te humbin kilet e teperta sa me shpejt, ose jane shume dembele te merren me vrap.

Trego 47 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.