Forumi Horizont
Trego 48 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Lloqe Pazari (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=346)
-- gocat_sHqIpTaRE (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18456)

Postuar nga Amelie datë 18 Shtator 2011 - 18:48:

gocat_sHqIpTaRE

Jane Vajzat Shqiptare Mendjemedhaja Apo Jo,Si Mendoni??????

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 18 Shtator 2011 - 19:41:

UnE mEndOj Se diSa janE, diSa jO.. vAret Ne c'LaGje je rRitUr..

Postuar nga Amelie datë 18 Shtator 2011 - 19:57:

Citim:
Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo
[B]UnE mEndOj Se diSa janE, diSa jO.. vAret Ne c'LaGje je rRitUr.. [/B

pikerisht ke shum te drejt,sepse disa jan te thjeshta dhe me te mira,po tjerat ato qe jan teper te "mbushura"ihhiih,,,ato shpresh harrojn se nga vin......

Postuar nga RIP Gibbs datë 18 Shtator 2011 - 23:04:

vajzat shqiptare jane vajzat me vk...ne planet....

Postuar nga Charlotte datë 18 Shtator 2011 - 23:34:

Citim:
Po citoj ato që tha RIP Gibbs
vajzat shqiptare jane vajzat me vk...ne planet....

He me mos?

Postuar nga Amelie datë 19 Shtator 2011 - 00:20:

Citim:
Po citoj ato që tha dylan
un mendoj qe meshkujt e kan mendjen me te malle se femrat
dhe dicka tjeter qe kan fillu te jua tejkalojne femrave (llapen e malle ,thashetheme ) kaluar e shkuar femrave
turp tu vij

vajzat shqiptare jane vajzat me vk...ne planet....,,,ja gibbs cfar thot..pikerisht kon fermon ate qe thua ti e dashur !!!jan cunat ato sot qe jan cop coP!!!sepse ska mer as burra,,por vec dallavere:P

Postuar nga lule datë 19 Shtator 2011 - 00:24:

Vajzat shqiptare jan zeherr , p.s flas per veten
Amelie kishe gje kunder ti?

Postuar nga RIP Gibbs datë 19 Shtator 2011 - 01:29:

Citim:
Po citoj ato që tha Amelie

heh i dashur me mir vk ne ca raste se kshu si ty,,,,qenke i vrar nga jeta shu,shpresoj te maresh veten shpejt

e ke gabim e dashur sjam hic i vrare nga jeta...por me aq sa kam njohur me duken shume vk mednejngushta....mendjelehta....jane shume te thjehsta per tu kuptuar dhe parashikuar...

PS: nuk ehste nevoja te sulmosh ne kete menyre se ste pelqeu citimi im ne temen tjeter qe ke hapur..

Postuar nga Amelie datë 19 Shtator 2011 - 02:01:

Citim:
e ke gabim e dashur sjam hic i vrare nga jeta...por me aq sa kam njohur me duken shume vk mednejngushta....mendjelehta....jane shume te thjehsta per tu kuptuar dhe parashikuar...

PS: nuk ehste nevoja te sulmosh ne kete menyre se ste pelqeu citimi im ne temen tjeter qe ke hapur..

normal pse mos te duket lavdrin te na thuash neve qe jemi vk!!me fal??? jo sme pelqeu aspak dhe meqe ti fole ne at menyr ather kam drejt dhe un te flas apo jo??!...pastaj mos u merzit ti dhe nje mendim,un bera te njejten gje!

Postuar nga al74 datë 19 Shtator 2011 - 02:03:

amelie :

ke hapur temen duke perjashtuar veten nga pyetja e temes e nuk jep asnje mendim tendin. nqs. qellimi yt eshte te besh dicka disi serioze athere je e lutur ta rishikosh edhe nje here tjeter. ka plot tema te tilla te kthyera ne pazar apo sharje gratis.

per temen : nuk njoh vajzen shqiptare .

Postuar nga briseide datë 19 Shtator 2011 - 02:34:

Citim:

disa jan te thjeshta dhe me te mira,po tjerat ato qe jan teper te "mbushura"ihhiih,,,ato shpresh harrojn se nga vin......

Mua prsh me vjen inat qe s'jam "e mbushur" sa shumica e gocave shqiptare Po hè,nga vin keto goca?

Postuar nga Eria datë 19 Shtator 2011 - 02:57:

Citim:
Po citoj ato që tha briseide

Mua prsh me vjen inat qe s'jam "e mbushur" sa shumica e gocave shqiptare Po hè,nga vin keto goca?

Po une qe jam, nga vij?

Postuar nga briseide datë 19 Shtator 2011 - 03:04:

Citim:
Po citoj ato që tha Eria

Po une qe jam, nga vij?

Jaaaaa njera qe ka harruar nga vjen,ergo Eria je mendjemadhe!!!

Postuar nga RAIMONDI datë 19 Shtator 2011 - 03:25:

Ketu ne USA , ku jam une, shqiptarkat nuk jane gje fare --Ose jane shume te shendosha, ose shume te dobeta -......

--------Por nje gjee kane te perbashket te gjitha ,qe rijne tere hunde e buze ...hahahahahahahaha--

-Por natyrisht ka edhe te mira , po ndoshta une nuk kam pas fatin ti shof
Megjithse kam pare nja dy qe ishin me termend shume sexy

--Ah, kane nje gje te mire --qe shqiptarkat vishen shume me gusto.... por duhet te shkojne me shpesh ne gym,dhe te mos jepen shume pas parase ..

Postuar nga Amelie datë 19 Shtator 2011 - 03:37:

Talking

[QUOTE]Po citoj ato që tha Eria

Po une qe jam, nga vij?
[/QUOTE

hahaah goca me shkrit,,po kujdes dhe ju se nuk ishte ne at sens....doja te thija qe kur nje njer ben shum "pol"P....duhet te kujtoj edhe se nga vjen,cfsar origjinash,cfar familje ka,,,ku dhe si esht rrituar se disa her gjejm vajza qe mbaen per misa kur dalin ne dark o ne disko dhe pastasj ne mengjes i gjem te "furra bukes"hihiih,,,,jo qe ka gje sepse edhe ajo pun esht,,,por qe duhet te kemi parasysh kto gjera gjithmon)

Postuar nga Amelie datë 19 Shtator 2011 - 03:41:

[QUOTE]Po citoj ato që tha RAIMONDI
[B]Ketu ne USA , ku jam une, shqiptarkat nuk jane gje fare --Ose jane shume te shendosha, ose shume te dobeta -......

--------Por nje gjee kane te perbashket te gjitha ,qe rijne tere hunde e buze ...hahahahahahahaha--

-Por natyrisht ka edhe te mira , po ndoshta une nuk kam pas fatin ti shof
Megjithse kam pare nja dy qe ishin me termend shume sexy

--Ah, kane nje gje te mire --qe shqiptarkat vishen shume me gusto.... por duhet te shkojne me shpesh ne gym,dhe te mos jepen shume pas parase .
pupupupu spakse par ti goca shq te bukura???po ateher ti nuk qeke as vet shq:P..ne jemi yll me:)(sjam mendjemadhe lol)....jo por si ne te gjth boten ka goca te ndrryshme,,,sinqerisht shqiperia ka shum goca te bukura si tipare dhe si trup ....nuk jemi rrac e shumtuar ne jo:) ne amerik ti ke te gjitha rracat dhe ka plotdhe atje por jan 70% plastik aaahahha o silikon)....

Postuar nga Amelie datë 19 Shtator 2011 - 14:58:

Citim:
pergjigja jote ishte personale.....dhe kete se ndryshon dot me...pershtypja ime nuk qe personale...une thashe me aq sa kam njihur..dhe ska femer shqiptare ne bote te ma kthej pershtypjen mbrapsht...kupton tani komshie lules?

I dashur RIP Gibbs me vjen mir qe ti ironizon ne keto gjera por te pkaten pranoj shakat pra deri ne fund....Ne radh te par doja te thoja qe un jam Amelie por se ke kuptuar akoma,dhe pastaj mund te jem komshia lules,dhe persa i perket lules jam e lumtur qe esht pjes e shoqeris time!!(nuk mendoj munt te me gjykosh per kte apo jo??)----Pastaj doja te thoja dhe kte:...ti thua qe un kam pershtypje personale?!,shum mir, esht e vertet por sepse nuk jam ktu per te vertetuar por thjesht per te dhen nje mendin,pikerisht si ty!!...sepse ti munt te gjykosh per dicka qe ke ose ske jetuar me gocat shq,por gjithsesi kjo ngel personale,,KUPTON?????!!!...mbase sje i bindur sepse ke takurr nje tip femrash ,por kjo sdoth. qe jan te tera ashtu...dhe kjo esht arsyje pse e hapa kte tem!!.....klm

Postuar nga Vizioner datë 19 Shtator 2011 - 20:15:

gocat_sHqIpTaRE

S'ju vjen zor qe i shani!!!???
Jane me te mirat ne Bote!

Mjer atije qe i hyjne ne dere.....dhe........ i ngelin!

Postuar nga lule datë 19 Shtator 2011 - 23:47:

Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner
S'ju vjen zor qe i shani!!!???
Jane me te mirat ne Bote!

Citim:
Mjer atije qe i hyjne ne dere.....dhe........ i ngelin!

Opsioni nr-1 apo nr-2 Vizioner??

p.s mire fshesa mir.

Postuar nga dylan datë 20 Shtator 2011 - 00:01:

kush hjeku dicka qe postova un

Postuar nga al74 datë 20 Shtator 2011 - 00:08:

dylan hap teme tjeter per meshkujt .

Postuar nga Amelie datë 20 Shtator 2011 - 00:19:

Citim:
kush hjeku dicka qe postova un

cfar yllo se skam par gje?

Postuar nga dylan datë 20 Shtator 2011 - 00:31:

Citim:

mendova qe kisha postu dicka po ndoshta jo

Postuar nga shelgu datë 20 Shtator 2011 - 16:43:

Citim:

Ti amelie je mendjemadhe, se flet dhe na kthen kurrizin.
Kthehu o goce mbare.

Postuar nga dylan datë 20 Shtator 2011 - 17:30:

gjithmone meshkujt shqipatre ,kur femrat sjua kan llen , i kan qyajtur kurva ,kur jua kan llen dhe me kurva ,ndersa ne kohen qe ata kan tentuar per tjua marr ato ishin vajza te mira

Postuar nga Vizioner datë 20 Shtator 2011 - 20:30:

Citim:
Po citoj ato që tha lule

Opsioni nr-1 apo nr-2 Vizioner??

lule, njeshi (1) ploteson dyshin (2) dhe anasjelltas

Postuar nga Vizioner datë 20 Shtator 2011 - 20:39:

Citim:
gjithmone meshkujt shqipatre ,kur femrat sjua kan llen , i kan qyajtur kurva ,kur jua kan llen dhe me kurva ,ndersa ne kohen qe ata kan tentuar per tjua marr ato ishin vajza te mira

dylan, sinqerisht qe, kush ma ka dhene, i kam thene dhe i them(me mendje tani) Faleminderit, dhe kush s'ma ka dhene po Faleminderit i kam thene, nuk ishte kismeti.

Prandaj, mos i fut te gjithe Shqiptaret ne nje thes

Tani, nje gje s'kuptoj (megjithse duhesh bere ke Tema e pyetjeve) qe, pse thua-thoni "Kur jua jep"!? Pse, vetem Ju=Femrat jepni? Po mashkulli nuk jep ne ate rast!?
Dhenia eshte reciproke. Te dy i japin njeri-tjetrit dicka dhe, te dy kane kenaqesine ose moskenaqesine ne fund!

Apo jo?

Postuar nga dylan datë 20 Shtator 2011 - 21:23:

Citim:

dylan, sinqerisht qe, kush ma ka dhene, i kam thene dhe i them(me mendje tani) Faleminderit, dhe kush s'ma ka dhene po Faleminderit i kam thene, nuk ishte kismeti.

Prandaj, mos i fut te gjithe Shqiptaret ne nje thes

Tani, nje gje s'kuptoj (megjithse duhesh bere ke Tema e pyetjeve) qe, pse thua-thoni "Kur jua jep"!? Pse, vetem Ju=Femrat jepni? Po mashkulli nuk jep ne ate rast!?
Dhenia eshte reciproke. Te dy i japin njeri-tjetrit dicka dhe, te dy kane kenaqesine ose moskenaqesine ne fund!

Apo jo?

e vertet po nje femer kur tja jap nje mahskull ska histori diku te thoj qe ai ehste kurvar
ndersa ne rastin mashukk sdo them 100% meqenese ti je nje nga ato qe famenderoke po them 99% qe ato sikur shkrova me siper jane komentet per femra ,dicka qe e kam nigjuar mijera her jo qe me jan then mu e ti kem nigju ( qe mund te ken then dhe per mu jam me se e sigurt ) behet fjale per jet life ktu int , po thoja sa kan nigju dhe per mijera femra tjera spo e coj nga dicka me lareg po dhe njerzit e mij mehskujt ktu behet fjale per femra
kshu qe me se evertet ajo qe shkrova zeemer se kto jan komentet e meshkujve gjithmone ne cdo rast

Postuar nga lule datë 20 Shtator 2011 - 21:40:

Citim:

lule, njeshi (1) ploteson dyshin (2) dhe anasjelltas

hiç gjo s'kuptova prap, po s'ka gjo Vizio , duket pak a shum se ça mendon per femrat shqiptare.

Ne teme- Personalisht , si njoh aq , se s'jam rrit atje , me ç'kam pa eh gjynah t'qahen meshkujt sot...
Po shum mir , mund t'flas per * femren shqiptare rrit jasht* si vetja.

Postuar nga dylan datë 20 Shtator 2011 - 21:42:

Citim:
Po citoj ato që tha lule

hiç gjo s'kuptova prap, po s'ka gjo Vizio , duket pak a shum se ça mendon per femrat shqiptare.

Ne teme- Personalisht , si njoh aq , se s'jam rrit atje , me ç'kam pa eh gjynah t'qahen meshkujt sot...
Po shum mir , mund t'flas per * femren shqiptare rrit jasht* si vetja.

sen skuptova as nga ti lule hahaha perkthe pak

Postuar nga lule datë 20 Shtator 2011 - 21:47:

Pa he ça skuptove ti??

Postuar nga Vizioner datë 20 Shtator 2011 - 21:51:

Citim:
Po citoj ato që tha lule
Pa he ça skuptove ti??

dylan thote "skuptova sen", kurse ti i thu "he, ca kuptove ti"!!???

hajde merri vesht femrat tani!

ooohhh cu knaqa. keshtu shplodhesh nga puna

Postuar nga Amelie datë 20 Shtator 2011 - 22:00:

Citim:

dylan thote "skuptova sen", kurse ti i thu "he, ca kuptove ti"!!???

hajde merri vesht femrat tani!

ooohhh cu knaqa. keshtu shplodhesh nga puna

wa waaa u kanqe ee:P.,po mir me fal ke ndonje menyr tjeter per tu shplodhur kur vjen nga puna::P....na e thuaj dhe neve se sevap do besh

Postuar nga dylan datë 20 Shtator 2011 - 22:02:

Citim:

wa waaa u kanqe ee:P.,po mir me fal ke ndonje menyr tjeter per tu shplodhur kur vjen nga puna::P....na e thuaj dhe neve se sevap do besh

deksha aty jam me ket tipin dhe un krejt shlollja me ik me ju e stressi gjithashtu

Postuar nga Vizioner datë 20 Shtator 2011 - 22:07:

Citim:

Po o goce ka. Ka disa por njera nga ato eshte: Kur vjen nga puna, futi nje t qime ---------------> ne gjelle dhe te veshtiroset gjella dhe keshtu rri pa hang e do merresh me forumnat

p.s. Kush je ti njehere, se ste njoh?

M.C. Si eshte bere kjo Bote, te nxjerr gjuhen robi botes, pa te njoh e pa pas kurre kontakt!!!!
Hec ma, dhe kjo eshte pjese e jetes!

Postuar nga Amelie datë 20 Shtator 2011 - 22:16:

Citim:

Po o goce ka. Ka disa por njera nga ato eshte: Kur vjen nga puna, futi nje t qime ---------------> ne gjelle dhe te veshtiroset gjella dhe keshtu rri pa hang e do merresh me forumnat

M.C. Si eshte bere kjo Bote, te nxjerr gjuhen robi botes, pa te njoh e pa pas kurre kontakt!!!!

hahaahah kto te q,,,imet te gjella si njoh se ne nuk majm qime ka anet tona ahahah!!!!...edhe si medot se njof shum ::lol.,,.
pastaj per te gjuhen zemer kujdes se sta nzorra un ahahah cik llapist qeke vet per kismet ahahahha!!!he tani mos u bej me turp se gjith ai cun edhe ska lezet!!!

Postuar nga dylan datë 20 Shtator 2011 - 22:17:

[QUOTE]Po citoj ato që tha Vizioner
[B]

zotin ato rreshtat me siper dy frazat e para mi shpjego pak deksha se kam kuptu

kto ktu me nje fjale se i paskam nda

Postuar nga Amelie datë 20 Shtator 2011 - 22:17:

Citim:

hahaahah kto te q,,,imet te gjella si njoh se ne nuk majm qime ka anet tona ahahah!!!!...edhe si medot se njof shum ::lol.,,.
pastaj per gjuhen zemer kujdes se sta nzorra un ahahah cik llapist qeke vet per kismet ahahahha!!!he tani mos u bej me turp se gjith ai cun edhe ska lezet!!!

Postuar nga dylan datë 20 Shtator 2011 - 22:20:

Citim:

pastaj per gjuhen zemer kujdes se sta nzorra un ahahah cik llapist qeke vet per kismet ahahahha!!!he tani mos u bej me turp se gjith ai cun edhe ska lezet!!!

deksha uen spo kuptoja thoshte mu qi nderkohe qe behej gjella
apo ne vend te gjelles mu qi spo kuptoja sensin e komplikuar

Postuar nga Vizioner datë 20 Shtator 2011 - 22:24:

Citim:

pastaj per te gjuhen zemer kujdes se sta nzorra un ahahah cik llapist qeke vet per kismet ahahahha!!!he tani mos u bej me turp se gjith ai cun edhe ska lezet!!!

Amelie, vallahi une e kam gjoksin gjithe qime. cer tbaj une, ha thuj ti!?

I bie t qimes une...............qe per zotin, ngela pa hang prej asajt me mbusht tenxherja e gjelles gjithe qime

Keshtu eshte kur gatuan lakuriq. Sa here i them vetes, vishu kur gatun...por ja, zakoni dhe harroj

Po kjo llapist cer eshte o goce!? Mos e ke fjalen per gjuhen? Po une e kam te shkurter, i shkreti, nuk arrin deri .....atje.....vetem qoshet

hm...se mos e kishe fjalen per gje tjeter ti Amelie, se tu pergjigja gabim dhe u felliqa?

hej bela kjo shqipja

Postuar nga Vizioner datë 20 Shtator 2011 - 22:26:

Citim:

deksha uen spo kuptoja thoshte mu qi nderkohe qe behej gjella
apo ne vend te gjelles mu qi spo kuptoja sensin e komplikuar

oooo dylan, me vdiqe . Po e coj pallatin ne kembe nga e qeshura!

Ti je flori o goce. Me ty te shtohet jeta Lum ai qe ta di kimetin

Postuar nga Amelie datë 20 Shtator 2011 - 22:29:

Citim:

Amelie, vallahi une e kam gjoksin gjithe qime. cer tbaj une, ha thuj ti!?

I bie t qimes une...............qe per zotin, ngela pa hang prej asajt me mbusht tenxherja e gjelles gjithe qime

Keshtu eshte kur gatuan lakuriq. Sa here i them vetes, vishu kur gatun...por ja, zakoni dhe harroj

Po kjo llapist cer eshte o goce!? Mos e ke fjalen per gjuhen? Po une e kam te shkurter, i shkreti, nuk arrin deri .....atje.....vetem qoshet

hahhhhaahha boobo gjuh e ndyr e jona ee!!!!kjo shqiiiipja::lol
ejj o burr ne ti ime me ter kto qime si duroj vallaj se di se kur te ze djersa NE TY QEKA KEQ PUN AHAHA,,,futja i dor shkum se ska lezet moo,,,kan dal ka moda leshatoret ahaahah.....OOO LLAPIST MOS U HIQ PER TE KUNDERTEN SE QOSHE PA QOSHE PO LLAPIST NGEL AHAHAHA
hm...se mos e kishe fjalen per gje tjeter ti Amelie, se tu pergjigja gabim dhe u felliqa?

hej bela kjo shqipja

Postuar nga Vizioner datë 20 Shtator 2011 - 22:38:

Citim:

Rri Amelie, se jane mire per dimer, te mbajne ngrohet.
Edhe minus te jete temp, une jam zjarr ne trup.

Qe thu ti...qe s'the asgjer hic une i heq kur hyn vera dhe sa vjen dimri jane rrit ato dhe te mbajne ngrohte

eeeehhh, ca i vene fallco, te duken garipa=mashkullore para femrave, kurse mua mi ka dhene zoti e mos i shfrytezoj

Keshtu puna. Po ti, s'ke t qime hic? Lum si ti, spaske merak ke gjella

Postuar nga dylan datë 20 Shtator 2011 - 22:42:

Citim:

oooo dylan, me vdiqe . Po e coj pallatin ne kembe nga e qeshura!

Ti je flori o goce. Me ty te shtohet jeta Lum ai qe ta di kimetin

hahahhahaha o te betohem sihte ashtu skuptoja ne bot

po ai qe me ka do jeptje mijera tme hekte po spo mundet hahahahha per kimet sbehet fjale

Postuar nga Amelie datë 20 Shtator 2011 - 22:44:

Citim:

Rri Amelie, se jane mire per dimer, te mbajne ngrohet.
Edhe minus te jete temp, une jam zjarr ne trup.

Qe thu ti...qe s'the asgjer hic une i heq kur hyn vera dhe sa vjen dimri jane rrit ato dhe te mbajne ngrohte

eeeehhh, ca i vene fallco, te duken garipa=mashkullore para femrave, kurse mua mi ka dhene zoti e mos i shfrytezoj

Keshtu puna. Po ti, s'ke t qime hic? Lum si ti, spaske merak ke gjella

uuhhhhhhhhhhhhhhh ahhha uu pika ishalla ty per csz na more ti ee??!!!!co ky fjalor more djal ,pse kshu flitet me i vajz mee?????:P,,,,,kujdes kujdes s eun kom apo skom sdo vi te trregoj ne forum !!!lol,,,masanej qe the ti,qe sthe gje hic.,..un leshatoret si kom qejf fare as ti ken te verteta as falco:P

Postuar nga lule datë 20 Shtator 2011 - 22:45:

Tashi nje gje spo kuptoj un..
ç'lidhje kan kto qimet me Femren shqiptare??

Postuar nga Amelie datë 20 Shtator 2011 - 22:46:

Citim:
Po citoj ato që tha lule
Tashi nje gje spo kuptoj un..
ç'lidhje kan kto qimet me Femren shqiptare??

o yll,ta shpjegon motra ty!lol,,,,ky miku me sa kuptoj un kur shef naj femer shqiptare i fut nja depilim si tha me siper se i ka te gjata shum:hahaahahah pastaj mbase i pelqejn dhe femrat leshatore ahahah)

Postuar nga Vizioner datë 20 Shtator 2011 - 22:49:

Citim:

uuhhhhhhhhhhhhhhh ahhha uu pika ishalla ty per csz na more ti ee??!!!!co ky fjalor more djal ,pse kshu flitet me i vajz mee?????:P,,,,,kujdes kujdes s eun kom apo skom sdo vi te trregoj ne forum !!!lol,,,masanej qe the ti,qe sthe gje hic.,..un leshatoret si kom qejf fare as ti ken te verteta as falco:P

He pra. Edhe kjo pune u gdit.

Edhe thojne pastaj qe, s'kuptohen robt me njeri-tjetrin!?
Eeeehh deshira e mire te jete, pa kuptohen te gjithe, vec kur nuk dune

dylan!?

Trego 48 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.