Forumi Horizont | Trego 48 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Lloqe Pazari (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=346)
-- gocat_sHqIpTaRE (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18456)
gocat_sHqIpTaRE
Jane Vajzat Shqiptare Mendjemedhaja Apo Jo,Si Mendoni??????
UnE mEndOj Se diSa janE, diSa jO.. vAret Ne c'LaGje je rRitUr..
Citim:
Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo
[B]UnE mEndOj Se diSa janE, diSa jO.. vAret Ne c'LaGje je rRitUr.. [/B
vajzat shqiptare jane vajzat me vk...ne planet....
Citim:
Po citoj ato që tha RIP Gibbs
vajzat shqiptare jane vajzat me vk...ne planet....
Citim:
Po citoj ato që tha dylan
un mendoj qe meshkujt e kan mendjen me te malle se femrat
dhe dicka tjeter qe kan fillu te jua tejkalojne femrave (llapen e malle ,thashetheme ) kaluar e shkuar femrave
turp tu vij
Vajzat shqiptare jan zeherr , p.s flas per veten
Amelie kishe gje kunder ti?
Citim:e ke gabim e dashur sjam hic i vrare nga jeta...por me aq sa kam njohur me duken shume vk mednejngushta....mendjelehta....jane shume te thjehsta per tu kuptuar dhe parashikuar...
Po citoj ato që tha Amelie
heh i dashur me mir vk ne ca raste se kshu si ty,,,,qenke i vrar nga jeta shu,shpresoj te maresh veten shpejt![]()
Citim:
e ke gabim e dashur sjam hic i vrare nga jeta...por me aq sa kam njohur me duken shume vk mednejngushta....mendjelehta....jane shume te thjehsta per tu kuptuar dhe parashikuar...
PS: nuk ehste nevoja te sulmosh ne kete menyre se ste pelqeu citimi im ne temen tjeter qe ke hapur..
amelie :
ke hapur temen duke perjashtuar veten nga pyetja e temes e nuk jep asnje mendim tendin. nqs. qellimi yt eshte te besh dicka disi serioze athere je e lutur ta rishikosh edhe nje here tjeter. ka plot tema te tilla te kthyera ne pazar apo sharje gratis.
per temen : nuk njoh vajzen shqiptare .
Citim:
disa jan te thjeshta dhe me te mira,po tjerat ato qe jan teper te "mbushura"ihhiih,,,ato shpresh harrojn se nga vin......
Citim:
Po citoj ato që tha briseide
Mua prsh me vjen inat qe s'jam "e mbushur" sa shumica e gocave shqiptarePo hè,nga vin keto goca?
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Po une qe jam, nga vij?![]()
Ketu ne USA , ku jam une, shqiptarkat nuk jane gje fare --Ose jane shume te shendosha, ose shume te dobeta -......
--------Por nje gjee kane te perbashket te gjitha ,qe rijne tere hunde e buze ...hahahahahahahaha--
-Por natyrisht ka edhe te mira , po ndoshta une nuk kam pas fatin ti shof
Megjithse kam pare nja dy qe ishin me termend shume sexy
--Ah, kane nje gje te mire --qe shqiptarkat vishen shume me gusto.... por duhet te shkojne me shpesh ne gym,dhe te mos jepen shume pas parase ..
[QUOTE]Po citoj ato që tha Eria
Po une qe jam, nga vij? [/QUOTE
hahaah goca me shkrit,,po kujdes dhe ju se nuk ishte ne at sens....doja te thija qe kur nje njer ben shum "pol"P....duhet te kujtoj edhe se nga vjen,cfsar origjinash,cfar familje ka,,,ku dhe si esht rrituar se disa her gjejm vajza qe mbaen per misa kur dalin ne dark o ne disko dhe pastasj ne mengjes i gjem te "furra bukes"hihiih,,,,jo qe ka gje sepse edhe ajo pun esht,,,por qe duhet te kemi parasysh kto gjera gjithmon
)
[QUOTE]Po citoj ato që tha RAIMONDI
[B]Ketu ne USA , ku jam une, shqiptarkat nuk jane gje fare --Ose jane shume te shendosha, ose shume te dobeta -......
--------Por nje gjee kane te perbashket te gjitha ,qe rijne tere hunde e buze ...hahahahahahahaha--
-Por natyrisht ka edhe te mira , po ndoshta une nuk kam pas fatin ti shof
Megjithse kam pare nja dy qe ishin me termend shume sexy
--Ah, kane nje gje te mire --qe shqiptarkat vishen shume me gusto.... por duhet te shkojne me shpesh ne gym,dhe te mos jepen shume pas parase .
pupupupu spakse par ti goca shq te bukura???po ateher ti nuk qeke as vet shq:P..ne jemi yll me:
)(sjam mendjemadhe lol)....jo por si ne te gjth boten ka goca te ndrryshme,,,sinqerisht shqiperia ka shum goca te bukura si tipare dhe si trup ....nuk jemi rrac e shumtuar ne jo:
) ne amerik ti ke te gjitha rracat dhe ka plotdhe atje por jan 70% plastik aaahahha o silikon
)....
Citim:
pergjigja jote ishte personale.....dhe kete se ndryshon dot me...pershtypja ime nuk qe personale...une thashe me aq sa kam njihur..dhe ska femer shqiptare ne bote te ma kthej pershtypjen mbrapsht...kupton tani komshie lules?
gocat_sHqIpTaRE
S'ju vjen zor qe i shani!!!???
Jane me te mirat ne Bote!
Mjer atije qe i hyjne ne dere.....dhe........ i ngelin!
Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner
S'ju vjen zor qe i shani!!!???
Jane me te mirat ne Bote!
Citim:
Mjer atije qe i hyjne ne dere.....dhe........ i ngelin!
kush hjeku dicka qe postova un
dylan hap teme tjeter per meshkujt .
Citim:
kush hjeku dicka qe postova un
Citim:
cfar yllo se skam par gje?
Citim:
cfar yllo se skam par gje?
gjithmone meshkujt shqipatre ,kur femrat sjua kan llen , i kan qyajtur kurva ,kur jua kan llen dhe me kurva ,ndersa ne kohen qe ata kan tentuar per tjua marr ato ishin vajza te mira
Citim:
Po citoj ato që tha lule
Opsioni nr-1 apo nr-2 Vizioner??
Citim:
gjithmone meshkujt shqipatre ,kur femrat sjua kan llen , i kan qyajtur kurva ,kur jua kan llen dhe me kurva ,ndersa ne kohen qe ata kan tentuar per tjua marr ato ishin vajza te mira![]()
Citim:
dylan, sinqerisht qe, kush ma ka dhene, i kam thene dhe i them(me mendje tani) Faleminderit, dhe kush s'ma ka dhene po Faleminderit i kam thene, nuk ishte kismeti.
Prandaj, mos i fut te gjithe Shqiptaret ne nje thes
Tani, nje gje s'kuptoj (megjithse duhesh bere ke Tema e pyetjeve) qe, pse thua-thoni "Kur jua jep"!? Pse, vetem Ju=Femrat jepni? Po mashkulli nuk jep ne ate rast!?
Dhenia eshte reciproke. Te dy i japin njeri-tjetrit dicka dhe, te dy kane kenaqesine ose moskenaqesine ne fund!
Apo jo?![]()
Citim:
lule, njeshi (1) ploteson dyshin (2) dhe anasjelltas![]()
Citim:
Po citoj ato që tha lule
hiç gjo s'kuptova prap, po s'ka gjo Vizio , duket pak a shum se ça mendon per femrat shqiptare.
Ne teme- Personalisht , si njoh aq , se s'jam rrit atje , me ç'kam pa eh gjynah t'qahen meshkujt sot...
Po shum mir , mund t'flas per * femren shqiptare rrit jasht* si vetja.
Pa he ça skuptove ti??
Citim:
Po citoj ato që tha lule
Pa he ça skuptove ti??
Citim:
dylan thote "skuptova sen", kurse ti i thu "he, ca kuptove ti"!!???
hajde merri vesht femrat tani!
![]()
![]()
ooohhh cu knaqa. keshtu shplodhesh nga puna![]()
Citim:
wa waaa u kanqe ee:P.,po mir me fal ke ndonje menyr tjeter per tu shplodhur kur vjen nga puna::
P....na e thuaj dhe neve se sevap do besh
![]()
Citim:
wa waaa u kanqe ee:P.,po mir me fal ke ndonje menyr tjeter per tu shplodhur kur vjen nga puna::
P....na e thuaj dhe neve se sevap do besh
![]()
Citim:
Po o goce ka. Ka disa por njera nga ato eshte: Kur vjen nga puna, futi nje t qime ---------------> ne gjelle dhe te veshtiroset gjella dhe keshtu rri pa hang e do merresh me forumnat
p.s. Kush je ti njehere, se ste njoh?
M.C. Si eshte bere kjo Bote, te nxjerr gjuhen robi botes, pa te njoh e pa pas kurre kontakt!!!!
Hec ma, dhe kjo eshte pjese e jetes!![]()
[QUOTE]Po citoj ato që tha Vizioner
[B]
Po o goce ka. Ka disa por njera nga ato eshte: Kur vjen nga puna, futi nje t qime ---------------> ne gjelle dhe te veshtiroset gjella dhe keshtu rri pa hang e do merresh me forumnat
zotin ato rreshtat me siper dy frazat e para mi shpjego pak deksha se kam kuptu
kto ktu me nje fjale se i paskam nda
Citim:
p.s. Kush je ti njehere, se ste njoh?
M.C. Si eshte bere kjo Bote, te nxjerr gjuhen robi botes, pa te njoh e pa pas kurre kontakt!!!!
Hec ma, dhe kjo eshte pjese e jetes!![]()
Citim:
hahaahah kto te q,,,imet te gjella si njoh se ne nuk majm qime ka anet tona ahahah!!!!...edhe si medot se njof shum ::lol.,,.
pastaj per gjuhen zemer kujdes se sta nzorra un ahahah cik llapist qeke vet per kismet ahahahha!!!he tani mos u bej me turp se gjith ai cun edhe ska lezet!!!
Citim:
hahaahah kto te q,,,imet te gjella si njoh se ne nuk majm qime ka anet tona ahahah!!!!...edhe si medot se njof shum ::lol.,,.
pastaj per te gjuhen zemer kujdes se sta nzorra un ahahah cik llapist qeke vet per kismet ahahahha!!!he tani mos u bej me turp se gjith ai cun edhe ska lezet!!!
Citim:
deksha uen spo kuptoja thoshte mu qi nderkohe qe behej gjella
apo ne vend te gjelles mu qi spo kuptoja sensin e komplikuar![]()
![]()
![]()
Citim:
Amelie, vallahi une e kam gjoksin gjithe qime. cer tbaj une, ha thuj ti!?
I bie t qimes une...............qe per zotin, ngela pa hang prej asajtme mbusht tenxherja e gjelles gjithe qime
![]()
Keshtu eshte kur gatuan lakuriq. Sa here i them vetes, vishu kur gatun...por ja, zakoni dhe harroj![]()
![]()
![]()
Po kjo llapist cer eshte o goce!? Mos e ke fjalen per gjuhen? Po une e kam te shkurter, i shkreti, nuk arrin deri .....atje.....vetem qoshet![]()
hahhhhaahha boobo gjuh e ndyr e jona ee!!!!kjo shqiiiipja::lol
ejj o burr ne ti ime me ter kto qime si duroj vallaj se di se kur te ze djersa NE TY QEKA KEQ PUN AHAHA,,,futja i dor shkum se ska lezet moo,,,kan dal ka moda leshatoret ahaahah.....OOO LLAPIST MOS U HIQ PER TE KUNDERTEN SE QOSHE PA QOSHE PO LLAPIST NGEL AHAHAHA
hm...se mos e kishe fjalen per gje tjeter ti Amelie, se tu pergjigja gabim dhe u felliqa?
hej bela kjo shqipja![]()
Citim:
Citim:
![]()
oooo dylan, me vdiqe . Po e coj pallatin ne kembe nga e qeshura!
![]()
![]()
Ti je flori o goce. Me ty te shtohet jetaLum ai qe ta di kimetin
![]()
Citim:
Rri Amelie, se jane mire per dimer, te mbajne ngrohet.
Edhe minus te jete temp, une jam zjarr ne trup.
Qe thu ti...qe s'the asgjer hicune i heq kur hyn vera dhe sa vjen dimri jane rrit ato dhe te mbajne ngrohte
eeeehhh, ca i vene fallco, te duken garipa=mashkullore para femrave, kurse mua mi ka dhene zoti e mos i shfrytezoj![]()
![]()
Keshtu puna. Po ti, s'ke t qime hic? Lum si ti, spaske merak ke gjella![]()
Tashi nje gje spo kuptoj un..
ç'lidhje kan kto qimet me Femren shqiptare??
Citim:
Po citoj ato që tha lule
Tashi nje gje spo kuptoj un..
ç'lidhje kan kto qimet me Femren shqiptare??![]()
Citim:
uuhhhhhhhhhhhhhhh ahhha uu pika ishalla ty per csz na more ti ee??!!!!co ky fjalor more djal ,pse kshu flitet me i vajz mee?????:P,,,,,kujdes kujdes s eun kom apo skom sdo vi te trregoj ne forum !!!lol,,,masanej qe the ti,qe sthe gje hic
.,..un leshatoret si kom qejf fare as ti ken te verteta as falco:
P
Trego 48 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.