Forumi Horizont Gjithsej 2 faqe: [1] 2 »
Trego 51 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Kendi Rinor (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=311)
-- kur jeni dashuruar per here te pare? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=12515)

Postuar nga FjO!!@ datë 24 Tetor 2006 - 20:25:

kur jeni dashuruar per here te pare?

kur jeni dashuruar per here te pare? sa vjeq keni qene....dhe na thoni diqka me shume per ate dashuri

Postuar nga engjell_mbrojtes datë 06 Nëntor 2006 - 14:23:

asnjeri nuk flet per dashurine e pare.......te gjithe kan harru me duket.....lol

Postuar nga SEXI datë 06 Nëntor 2006 - 15:10:

Eeeeee dashurin e pare???Une isha 14 vjeçe kur po festonim ditelindjen e nje shokut ne nje disco...Ishim shume shoke e shoqe te shkolles por disa ishin qe nuk i njihnim (shoket e lagjes se ketij shokut).Po kercenim te gjithe kapur dore per dore,kur ne moment vjen nje djal simpatik e shkeput doren time nga te shoqes dhe na hyn ne mes(ia bera shoqes me sy) per ti treguar se e ka me ty...dhe ajo po qeshte.Mbaroj ajo kenge dhe u ulem,Kur shohe qe ai po vinte tek ne dhe me flet mua...E keshtu filloj muzik dans e po kercenim te dy...Keshtu vazhduam....po nuk zgjati shume(pune adoleshentesh mo).....
Kjo dashuria qe po perjetoj me pelqen shume dhe e kujtoj me date e me ore çdo gje te saj qe nga fillimi...

Postuar nga comja datë 07 Nëntor 2006 - 17:42:

Ne moshen 17-vjece ne shkollen e mesme, sot jam 21 dhe akoma e vazhdoj ate dashuri. i uroj te githve nje dashuri te tille.

Postuar nga atiola datë 07 Nëntor 2006 - 18:21:

ne moshen 13vjecare do doja ta jetoja dhe nje here ate dashuri me keto mend qe kam tani jo me ato qe kisha atehere

Postuar nga bucimakja datë 07 Nëntor 2006 - 23:56:

17 vjece.....por qe tani gjithcka ka mbaruar....nuk e di ndoshta ishte nje enderr e bukur qe do ta kujtoj gjithmon me shuuume nostalgji sepse atehere kam mesuar per here te pare se cdo te thote fjala lumturi por njekohesisht pas tre vitesh mesova dhe se cdo te thote vuajtje..

Postuar nga Amstel datë 02 Janar 2007 - 16:48:

engjell pse ti e ke harruar?

une dashurine e pare e kam nisur si nje loje femijerie por qe zgjati 5 vjet isha 12 vjec kur u njoha me te femi domethene por duke u rritur duke u pjekur lidhja po shkonte shume me e forte.por cdo gje u prish me largimin tim nga shqiperia largesia na mbajti dy vjet larg pastaj cdo gje vdiq.shpesh here e kujtoj dhe eshte nje nga gjete me te bukura te jetes.

Postuar nga LUCIFERO datë 11 Shkurt 2008 - 22:26:

Ne moshen "12-13" vjecare ...

Postuar nga ThE^MiLaNisT datë 15 Qershor 2008 - 18:22:

;)

Me then te drejten,tamam tamam s'mbaj mend kam qen i dehur

Postuar nga hebeja datë 01 Korrik 2008 - 23:48:

Cool

E bukur kur e kujton. Isha 13 vjece, me familjen ishim me pushime ne Shqiperi (Durres), ne familjen qe u vendosem kishin dy goca, dhe nje cun. Cuni nje vit me i madh se une, Ermal quhej. Ishte nje cun shume i mire, mua me pelqente shume shoqeria me te, ngase ai me bente te qesh shume, aq me shume qe ne at moshe kisha nje cik veshtiresi per te kuptuar dialektin e tij, cdo fjale e tija me bente te qesh, po kur i flisja une(kuptohet ne shqip,po me dialektin e Tetoves, ai mendonte qe po i flisja ne maqedonisht gallat fare, nuk kuptonte asgje. Eh, nejse se u zgjata, kshu rrinim shume kohe bashke, mbaj mend qe ma mori dhe numrin e telefonit(te shtepise ne ate kohe)po nuk me mori kurre, erdh dhe koha e ndarjes, mbaroj pushimi,mbaj mend qe na percolli deri te stacioni. Me kalimin e kohes une harrova surratin e tij. Pas 5 viteve shkuam prap ne Durres per pushime, dhe shpine qe morem ishte afer shpise Ermalit, eh thash me vete te shkoj ta shoh, mbase e takoj (tashme goce e rritur une, 18 vjecepor jo, kur pyta nje njeri qe ishte para shtepise me tha qe Ermali ka disa vjet qe ka ikur ne Itali

ps.ishte dashuri pa puthje e prekje

Nuk e di a mund te quhet dashuri, po ishte nje ndjenje qe une me pare se kisha ndjere

Postuar nga Enya datë 11 Tetor 2008 - 22:45:

Eh, dashuri e pare!

Postuar nga bona19 datë 13 Tetor 2008 - 16:32:

hahahhahahha se di vallai spo arrime te kuptojme kure dashurohemi dhe jo na ehste bere lemsh hahaha
se di

Postuar nga AngelDevil datë 14 Qershor 2009 - 01:53:

se di se kam provuar ndonjehere

Postuar nga shelgu datë 25 Qershor 2009 - 19:45:

???

Postuar nga Agent Provocateur datë 25 Qershor 2009 - 19:53:

teenage...

Postuar nga AndreaPirelli datë 25 Qershor 2009 - 20:20:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
se di se kam provuar ndonjehere

ke kohe ...........

Postuar nga BIONDIA datë 26 Qershor 2009 - 00:11:

Hera e pare qe kam ndier qe po dashurohesha ka qene gjate nje vere ne Durres ku ikja me pushime ....si e vetmja femer e fisit midia 20 cunave dajsh tezes hallash e xhajash kur shkonim ne plazh (disa jetonin ne durres ) mua sme linin te lozja se ate kohe luhej futboll ne rene .... une shkoja ke daja se cunat e atij nuk donin se ato te xhajes i kercenoja ..sme lini me loz hartimet ti harroni ,atyre te tezes do tregoj qe pini duhan ...vellezerve te mia mjaftonte qe te qaja tek babi ....ne kshu me linin ne porte.... kundershtaret tane ishin po nga elbasani komshijte e shoket e kushurijve te mi ..ne ishte ne ky futbollisti (atekohe luante me te rijte ) une rrija ne porte sa here ai kapte topin une ngrija ne vend qe te mos e lija te bente gol.... ne ky hutohej ne e gjuante jashte ....kjo vashdoi per disa kampionate dhe ato cuditeshin sesi ka mundesi qe ky futbollist perpara portes humb gjithmon ...kur u mor vesh kushurijte e mia sa sme vrane jo per gje ....por kishin humb 3 kampionate hahahah ka kaluar shume kohe por e kujtoj sikur te ishte sot ...

Postuar nga shelgu datë 26 Qershor 2009 - 00:17:

Bjonde po ti paske sy te keq moj daje.

Postuar nga BIONDIA datë 26 Qershor 2009 - 00:27:

Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
Bjonde po ti paske sy te keq moj daje.

....e di qe ate kohe mbaj syze qorri ....

Postuar nga shelgu datë 26 Qershor 2009 - 00:50:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

....e di qe ate kohe mbaj syze qorri ....

Te shkojne? :p

Postuar nga BIONDIA datë 26 Qershor 2009 - 00:51:

Citim:

Te shkojne? :p

ai thote po .... i pelqejne shume

Postuar nga shelgu datë 26 Qershor 2009 - 00:52:

Citim:

ai thote po .... i pelqejne shume

Gjyshja ime thoshte: shiko c'thone bota, pa keta te shtepise te bejne qejfin. :p

Postuar nga BIONDIA datë 26 Qershor 2009 - 01:00:

Citim:

Gjyshja ime thoshte: shiko c'thone bota, pa keta te shtepise te bejne qejfin. :p

kam respekt per gjyshet por jo cdo gje qe me ka thene ka dal ....

Postuar nga Deb* datë 26 Qershor 2009 - 01:05:

Citim:

E keqja cedrus eshte se bota ta thote te verteten pas kraheve, dhe jo ne sy.

Postuar nga shelgu datë 26 Qershor 2009 - 01:14:

Moj kunder, pse burri ta thote te verteten? T'ka rrejt menja.

Kotka si thua ti se keto bjondet ketu i besokan burrat ...

Postuar nga Mon Cherry datë 26 Qershor 2009 - 02:01:

Thumbs up

Citim:
Po citoj ato që tha Agent Provocateur
teenage...

Postuar nga Glaukus datë 26 Qershor 2009 - 03:39:

Citim:
Hera e pare qe kam ndier qe po dashurohesha ka qene gjate nje vere ne Durres ku ikja me pushime ....si e vetmja femer e fisit midia 20 cunave dajsh tezes hallash e xhajash kur shkonim ne plazh (disa jetonin ne durres ) mua sme linin te lozja se ate kohe luhej futboll ne rene .... une shkoja ke daja se cunat e atij nuk donin se ato te xhajes i kercenoja ..sme lini me loz hartimet ti harroni ,atyre te tezes do tregoj qe pini duhan ...vellezerve te mia mjaftonte qe te qaja tek babi ....ne kshu me linin ne porte.... kundershtaret tane ishin po nga elbasani komshijte e shoket e kushurijve te mi ..ne ishte ne ky futbollisti (atekohe luante me te rijte ) une rrija ne porte sa here ai kapte topin une ngrija ne vend qe te mos e lija te bente gol.... ne ky hutohej ne e gjuante jashte ....kjo vashdoi per disa kampionate dhe ato cuditeshin sesi ka mundesi qe ky futbollist perpara portes humb gjithmon ...kur u mor vesh kushurijte e mia sa sme vrane jo per gje ....por kishin humb 3 kampionate hahahah ka kaluar shume kohe por e kujtoj sikur te ishte sot ...

ja ku e morri vesh edhe Erious , se pse e ke qef futbollin ti ..........

plus edhe fati im i keq që atëhere nuk më binte menja hiç për futbollin .............. po rrija ke bregu dhe boja tifozllik për noj  ....... sport tjetër

Postuar nga Deb* datë 26 Qershor 2009 - 03:46:

Citim:
Moj kunder, pse burri ta thote te verteten? T'ka rrejt menja.

Kotka si thua ti se keto bjondet ketu i besokan burrat ...

Burri te ben qejfin. Fundja ate duam dhe ne, se kur thone te verteten varim turinjt. I ka gjet belaja dhe ata.

Postuar nga shelgu datë 26 Qershor 2009 - 05:19:

Citim:
Po citoj ato që tha Debora*

Burri te ben qejfin. Fundja ate duam dhe ne, se kur thone te verteten varim turinjt. I ka gjet belaja dhe ata.

Bela e madhe vertet?

Postuar nga kotka datë 26 Qershor 2009 - 07:08:

une me duket se jam ndier e dashuruar qe ne barkun e nenes dhe une vete kam dashuruar qe kur isha 5 vjece. e mbaj mend para se te shkoja ne shkolle isha ne kopesht me komshiun qe kisha ne pallat ha ha sa me qeshet tani qe e kujtoj... pu pu c'paskam qene

Postuar nga BIONDIA datë 26 Qershor 2009 - 11:21:

Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus

ja ku e morri vesh edhe Erious , se pse e ke qef futbollin ti ..........

plus edhe fati im i keq që atëhere nuk më binte menja hiç për futbollin .............. po rrija ke bregu dhe boja tifozllik për noj  ....... sport tjetër

se ka marr vesh akoma se nuk eshte per ate qe me pelqen futbolli sic te thashr isha e vetmja femer mes shume cunash dhe degjoja po keto muhabete per dite ....

Postuar nga shelgu datë 26 Qershor 2009 - 16:43:

Citim:
Po citoj ato që tha kotka
une me duket se jam ndier e dashuruar qe ne barkun e nenes dhe une vete kam dashuruar qe kur isha 5 vjece. e mbaj mend para se te shkoja ne shkolle isha ne kopesht me komshiun qe kisha ne pallat ha ha sa me qeshet tani qe e kujtoj... pu pu c'paskam qene

Po kur ishe ne barkun e nenes me ke dashuroheshe ti kotka? Jo per gje po edhe une sikur po kujtoj tani qe keshtu si ty isha.

Postuar nga kotka datë 26 Qershor 2009 - 18:30:

Citim:

Po kur ishe ne barkun e nenes me ke dashuroheshe ti kotka? Jo per gje po edhe une sikur po kujtoj tani qe keshtu si ty isha.

ok Cedrus meqe ngjasokemi kaq shume, le ta provojme again jashte barqeve te nenave tani

hajde hajde flirt ne hapesire ....me dyer te hapura on sale

Postuar nga AngelDevil datë 26 Qershor 2009 - 18:35:

kam idene qe njeriu vetem nje here dashuron ne jete

Postuar nga kotka datë 26 Qershor 2009 - 18:42:

Citim:

nop nop angel that's not true ja pyet mua dhe cedrus

Postuar nga BIONDIA datë 26 Qershor 2009 - 23:05:

Citim:

me kalimin e viteve kjo fraze ndryshon ......

Postuar nga kotka datë 26 Qershor 2009 - 23:13:

Citim:

me kalimin e viteve kjo fraze ndryshon ......

se njerezit piqen dhe dine vetem te dashurojne por jo te veprojne

Postuar nga AngelDevil datë 27 Qershor 2009 - 00:28:

mund te simpatizosh dike ta pelqesh te kesh 1 lloj terheqje te kesh lidhje etj etj por dashuri tamam vetem nje here mund te perjetosh .... mbase e kam gabim por keshtu e mendoj une

Postuar nga kotka datë 27 Qershor 2009 - 00:40:

Citim:
mund te simpatizosh dike ta pelqesh te kesh 1 lloj terheqje te kesh lidhje etj etj por dashuri tamam vetem nje here mund te perjetosh .... mbase e kam gabim por keshtu e mendoj une

kaq mire e ke moj angel se gjithe te tjerat quhen thjesht goditje ne tru qe ikin e vijne
dashuria vetem nje here vjen dhe nuk iken kurre.

Postuar nga AngelDevil datë 27 Qershor 2009 - 00:43:

pikerisht kete po thoja kotka, vetem nje here ne jete vjen dashuria e vertete

Postuar nga kotka datë 27 Qershor 2009 - 00:47:

Citim:
pikerisht kete po thoja kotka, vetem nje here ne jete vjen dashuria e vertete

moj tamam e thua ti, mos ma ver re mua sot, se keshtu e kam une, kushedi se c'behet me ate adrenalinen time helbete kohe e mire sot mbas nje muaj shi happy happy happy
the same i wish to you too

Postuar nga AngelDevil datë 27 Qershor 2009 - 00:49:

uroj te jesh happy gjithmone moj

sa per mua lere mos flasim se aparenca genjen gjithmone

Postuar nga Amstel datë 29 Qershor 2009 - 19:48:

angel nga nje ane eshte ashtu sic thua ti,se ene une me kete mendje kam qene .por mesa pashe dhe kalova une rashe ne dashuri per se dyti dhe dashuri e vertet jo mendime.si mund ta shpjegosh kete?

Postuar nga Roi5 datë 11 Tetor 2009 - 13:23:

Re: kur jeni dashuruar per here te pare?

Citim:
Po citoj ato që tha FjO!!@
kur jeni dashuruar per here te pare? sa vjeq keni qene....dhe na thoni diqka me shume per ate dashuri

E Fjolla perher te pare u dashurova shume i ri ne shkolle.

Pas orarit te mesimit nje vajz nga klasa tjeter luante hendboll me shoqet e saj dhe une e kisha fiksim ate vajz. U afrofa po shikoja nga luani ajo mu drejtua Don te luash me ne..

Oh kjo ishte ajo qe e prisja. Lozem deri sa u lodhem dhe u ulem se bashku te gjithe dhe une i beja te qeshin ajo me shkionte dhe une vdisja..Me pas ka po shkonim ne shtepi ju afrova dhe duke biseduar rruges e putha e putha fort e fort. dhe qe nga ajo dite ishim shume kohe se bashku..Nuk e harroj kurr se edhe tash eshte e imja...

Postuar nga cecilia datë 11 Tetor 2009 - 16:29:

S'me kujtohet hera e pare por gjithmon hera e fundit me duket si hera e pare...

Sa harraqe qe jam edhe une...

Postuar nga Roi datë 11 Tetor 2009 - 18:11:

Re: Re: kur jeni dashuruar per here te pare?

Citim:
Po citoj ato që tha Roi5

Pas orarit te mesimit nje vajz nga klasa tjeter luante hendboll me shoqet e saj dhe une e kisha fiksim ate vajz. U afrofa po shikoja nga luani ajo mu drejtua Don te luash me ne..

Oh kjo ishte ajo qe e prisja. Lozem deri sa u lodhem dhe u ulem se bashku te gjithe dhe une i beja te qeshin ajo me shkionte dhe une vdisja..Me pas ka po shkonim ne shtepi ju afrova dhe duke biseduar rruges e putha e putha fort e fort. dhe qe nga ajo dite ishim shume kohe se bashku..Nuk e harroj kurr se edhe tash eshte e imja...

Roi5 e bukur historia jote ! Nje gje e ngjashme me ka ndodh dhe mua kohe me pare, sado qe me pas ky person me zgjgenjeu ne menyre totale,por nejse, gjera qe ndodhin jane !

Por gjeja kryesore per te cilen te bera quote eshte ...
Po spate ndonje cik me shume fantazi per ate nickname-in tend Si do ecim tek ky forum,me Roi2..Roi3...Roi4 e 5

Postuar nga dylan datë 11 Tetor 2009 - 18:54:

Re: Re: kur jeni dashuruar per here te pare?

Citim:
Po citoj ato që tha Roi5

vdeksha ma mire moj shif si dashurohen njerezit e puthen kshu pa te keq hahahah o roi vdeksh sonte he

per heren e pare kur jam dashuru mendoj se jam dashuru os ethjesht m pelqente nje djale ne klasen time zot o zot kur me kujtohet fmi moj ku ku ne klase te trete aty ca dashurie thuj po sjemi puth si roi hahhah

Postuar nga Niqua datë 29 Qershor 2011 - 22:47:

i think i was 22

Postuar nga oliinter datë 30 Qershor 2011 - 12:00:

Citim:
Po citoj ato që tha Niqua
i think i was 22

me to.

Postuar nga bruni22 datë 30 Qershor 2011 - 16:30:

Citim:
Po citoj ato që tha oliinter

me to.

Kur te erdhen?

Meno male pericolo scampato ...

Gjithsej 2 faqe: [1] 2 »
Trego 51 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.