Forumi Horizont Gjithsej 2 faqe: [1] 2 »
Trego 51 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Ç'do donit te kishit si aftesi te mbinatyrshme? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=10734)

Postuar nga Vdekja_22 datë 29 Janar 2006 - 22:09:

Ç'do donit te kishit si aftesi te mbinatyrshme?

Psh te ishit te padukshem, apo te kishit aftesi te lexonit mendimet e te tjereve, apo te kishit ate fuqi saqe te benit cdo njeri qe do donit te binte ne dashuri me ju etj etj shkruani ne menyre individuale

Postuar nga Vdekja_22 datë 29 Janar 2006 - 22:21:

Thumbs up Hey hey hey hou !!!

Se per pak harrova!

Ate qe do votoni...argumentojeni ju lutem.

Postuar nga Vdekja_22 datë 29 Janar 2006 - 22:26:

:-(

Sa keq me vjen qe me doli nga mendja qe tek pergjigjet e sondazhit harrova te shtoj: te kisha mundesine te fluturoja. Une per ate do ta jepja voten. I lire si zogu ne fluturimin e tij.

Nuk e di nese moderatoret mund te me ndihmonin !!!

Postuar nga Kuriozi datë 29 Janar 2006 - 22:31:

Une votova per njeren por ne fakt nuk do te doja te isha asgje nga ato qe thua.
Gjthsesi do isha i vetem ne kete mori te madhe njerezish.
Do isha psh si Stenli qe ben muuuuu qe eshte debil

Postuar nga Vdekja_22 datë 29 Janar 2006 - 22:43:

Jooooo

More kurioz c'thua?
Ato me te ver8 qe te tera jane te rrezikshme por po supozojme qe ta kishe ate aftesi ne nje moment te vetem te jetes tende.

Postuar nga Kuriozi datë 29 Janar 2006 - 22:46:

Re: Jooooo

Citim:
Po citoj ato që tha Vdekja_22
More kurioz c'thua?
Ato me te ver8 qe te tera jane te rrezikshme por po supozojme qe ta kishe ate aftesi ne nje moment te vetem te jetes tende.

po ti pse pyet kur e sheh te shruar qe une jam Addicted to love

Postuar nga pipi datë 30 Janar 2006 - 03:59:

kjo teme ishte vertet interesante,dhe me beri te mendohem mire per voten time,megjithese votova nuk isha e sigurt,per ate qe votova.
te gjitha i argumentova me mendje se si do te ishin po ti kisha ato fuqi.
gjithsesi mendova mos votoj per :te kishit fuqi per ta bere nje person tju dashuronte,se per mua sdo ishte edhe aq e nevojshme.pastaj nuk votova per padukshmerine sepse nuk do me pelqente te isha gjithmone e padukshme(ju do thoni qe nuk e kam me kuptimin per gjithmone,por mua ashtu mu krijua pershtypja)pastaj nuk votova per leximin e mendjeve,sepse do lodhesha shume(kot kjo),nuk votova per pavdekshmerine sepse do shihja duke vdekur cdo njeri qe duaova per te pare te ardhmen se do doja dhe dua ta jetoj jeten si te me vije,dhe nuk votova per te prodhuar leke papushim sepse ka gjera me te mira se leku,dhe nuk votova per te ringjallur dike,sepse ne jete nuk kam humbur njerez pa te cilet nuk mund te jetoja dot.dhe ne fund votova per te kthyer kohen mbrapa,sepse kam bere shume gjera te cilat,do doja ti fshija nga historia e jetes time.e di qe u zgjata shume dhe mbase kot do thoni ju.me falni per ata qe e kane lexuar dhe jane lodhur deri ne fund per te pare voten.

urime edhe njehere per temen dhe mireulexofshim!

Postuar nga Klodel datë 30 Janar 2006 - 06:09:

une do doja te kisha aftesine t'ua thyeja hundet meshkujve ssa here ta meritonin e t'i beja pelte ne dru e qe kur te degjonin emrin tim te fshiheshin e mos guxonin te me dilnin perpara. gjithashtu do doja t'i merrja gjithe ekstremistat, t'u futja nje dru te mire, ti coja me nje ishull te shkrete qe te linin boten rehat te jetonte ne qetesi. ne keto momente do doja shume te kisha fuqi te mbinatyrshme sidomos per te thyer turrinjte e zvarranikeve dhe minjve qe fshihen pas monitorit.

Postuar nga Klodel datë 30 Janar 2006 - 06:15:

Ne fakt jo nuk ja vlejne zvarraniket. Do doja te ktheja kohen pas e te mbeshtesja edhe njehere koken tek preri i mamit, te luaja me floket e saj dhe t'ja puthja duart dhe t'i thosha sa e dua dhe sa e adhuroj se nuk ja kam thene mjaftueshem.

Postuar nga PARIS datë 30 Janar 2006 - 06:17:

Thumbs up Re: Ç'do donit te kishit si aftesi te mbinatyrshme?

Citim:
Psh te ishit te padukshem, apo te kishit aftesi te lexonit mendimet e te tjereve, apo te kishit ate fuqi saqe te benit cdo njeri qe do donit te binte ne dashuri me ju etj etj shkruani ne menyre individuale

Votova piken e parafundit!
-Te ringjallja DIKE!Do ishte mrekulli!

Postuar nga PARIS datë 30 Janar 2006 - 06:19:

Citim:
Po citoj ato që tha analistja
Ne fakt jo nuk ja vlejne zvarraniket. Do doja te ktheja kohen pas e te mbeshtesja edhe njehere koken tek preri i mamit, te luaja me floket e saj dhe t'ja puthja duart dhe t'i thosha sa e dua dhe sa e adhuroj se nuk ja kam thene mjaftueshem.

Pa merak,sepse AJO te Degjon dhe te Ndjen-sa here Ta Kujtosh motra!
Ndaj,me vjen keq qe vuan shpirterisht!

Postuar nga Demokrate4ever datë 30 Janar 2006 - 06:53:

Asnje nga pikat e sondazhit.Vetem peace and love per gjithe njerezimin e
rruzullit tokesor.

Postuar nga arsona datë 30 Janar 2006 - 11:48:

Do doja te kisha mbifuqine te gjendesha cdo here atije ku doja, te gjendesha prane njerezve qe doja qofte per te mire apo per te keq. Te kisha aftesine te isha kur nipit ti kendoja "shume urime per ty" ne ditelindjen e tij te pare, do doja te isha ta puthja gjyshen ne balli per here te fundit.
He sa mire do ishte te isha keshtu sic i thone "Zog me krah" por keshtu ndodh neper perralla, kurse jeta eshte nje enderr e vertet.

Postuar nga Kuriozi datë 30 Janar 2006 - 13:16:

Citim:
Po citoj ato që tha analistja
une do doja te kisha aftesine t'ua thyeja hundet meshkujve ssa here ta meritonin e t'i beja pelte ne dru e qe kur te degjonin emrin tim te fshiheshin e mos guxonin te me dilnin perpara. gjithashtu do doja t'i merrja gjithe ekstremistat, t'u futja nje dru te mire, ti coja me nje ishull te shkrete qe te linin boten rehat te jetonte ne qetesi. ne keto momente do doja shume te kisha fuqi te mbinatyrshme sidomos per te thyer turrinjte e zvarranikeve dhe minjve qe fshihen pas monitorit.

Mos! Nje rose kaq e bukur? Kaq mizore???

Postuar nga Vdekja_22 datë 30 Janar 2006 - 14:43:

[QUOTE]Po citoj ato që tha Kuriozi
[B]

Mos! Nje rose kaq e bukur? Kaq mizore???

Kurioz :

Po pse keshtu moj analiste, te tere meshkujt negative ty te paskan rastisur ti njohesh !!!!

Postuar nga Lord_Of_The_Strings datë 30 Janar 2006 - 15:57:

Te gjitha opsionet e mesiperme jane trajtuar edhe neper filma ne te cilet jane dhene dhe argumentet perkatese se perse nuk duhet te flasi goja perpara mendjes dhe se perse nuk duhet te zgjedhim kete apo ate opsion. Vet zgjodha ate te ndalimit te kohes por sigurisht qe edhe kjo nuk pi uje sepse ajo qe do te ndodhi, ne nje menyre apo tjetren do te ndodhi...

Sa per Analisten qe paska nje duf kaq te madh brenda vetes se saj kunder meshkujve, do doja te dija arsyen. Te pakten me aq sa shprehet, do te thoja qe te falenderonim Zotin qe kjo nuk ka ndonje post ne qeveri se perndryshe do i piqte meshkujt ne hell. Ndoshta si Amazonat e lashta qe i shfrytezonin dhe pastaj i vrisnin... Analiste, si komuniste me degjohesh keto momente... (Apo te ka keqtrajtuar babi kur ke qene e vogel?)
Imagjinoj se si do tmerrohesha kur te degjoja emrin tend... Qe diten e pare qe e lexova direkt e ndava ne rrokje Anal-istja. Ca ti bej, pershtypja e pare te ngulitet ne koke dhe zorr se te hiqet.

Respekte.

Postuar nga Lela_Dr datë 30 Janar 2006 - 17:15:

Asnje nga pikat e sondazhit nuk me ispirojne.

Me pelqen jeta ahtu sic vjen. po te dija c'do gje, nuk do te kisha me qejf te jetoja.

Surprizat jane te bukura kur i zbulon vete.

Postuar nga Klodel datë 30 Janar 2006 - 17:32:

lordi faleminderit per ANAL- ISte e perdor shume analin siduket meqe te shkoi ne mend kjo. Une e shpreha deshiren time per nenen time te ndjere. ajo eshte fuqia qe do doja te kisha por qe nuk me jepet me rasti. Sa per tim ate eshte personi qe adhuroj se bashku me time me, prandaj mos guxo me kurre ta permendesh familjen time. tani te te kisha perballe do kishe ngrene nje shpulle per fjalet qe the mesiper. ose ndonje grusht turinjve.

Postuar nga ~Enigme~ datë 30 Janar 2006 - 17:50:

Te zhdukja cmiren, asmerine....

Postuar nga Lord_Of_The_Strings datë 30 Janar 2006 - 18:14:

Po ti pse merr flake si pushka e jevgut? (Pa ofenduar asnje jevg ketu). Une u bazova ne fjalet e tua dhe pasi u indinjova e shpreha indinjimin tim ketu. Tani, ti nese je aq e afte sa te zihesh me grushta me nje djal, me vjen keq qe nuk mund te ta plotesoj deshiren pasi nuk e ul une veten aq shume saqe te perleshem me ty. Gjithashtu me vjen keq qe komentin tim e ke marre si ofendim ndaj prinderve te tu pasi une s'te njoh ty e jo me prinderit e tu. Ti mos u trego kaq impulsive dhe mos i merr gjerat kaq personalisht ose familjarisht.

Besoj se te sqarova dhe ti mbusha boshlleqet qe mund te kesh patur.
Respekte.

Postuar nga Vdekja_22 datë 30 Janar 2006 - 18:19:

ahahha

Une ve bast 10$ per analisten e 5 $ per barazim. Kush ve tjeter ????

Postuar nga Kuriozi datë 30 Janar 2006 - 18:24:

Re: ahahha

Citim:
Une ve bast 10$ per analisten e 5 $ per barazim. Kush ve tjeter ????

Jam dakord mo si do behet pagesa??
Edhe une 10 me 5 jam qe te mos dukem skur "nuk du me dit per leke" dmth me bo kot sikur jam i pasur.

Postuar nga Klodel datë 30 Janar 2006 - 18:34:

boll u tallet. Lordi nese nuk do te preken njerezit mos ua prek telat, sidomos ato qe dhembin. te garantoj qe im ate dhe ime me me kane dhene dashurine me te madhe te mundshme qe mund te jepet ne bote. prandaj mos me fyej me. MEsazhi im i revoltes nuk eshte i pergjithshem por eshte per disa kokrra ne vecanti qe me ju qe kerceni kot nuk ka pike lidhje.

Postuar nga Isra datë 30 Janar 2006 - 18:42:

une votova per opsionin e fundit, edhe pse u bera pishman...

lela ke te drejte,

Postuar nga saja datë 30 Janar 2006 - 23:28:

ej ju mos perdorni fjalet qe them un (jerten jetoje ashtu sic eshte)se pastaj do ju akuzoj per vjedhje haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.kujt ti djege le ta mbaje

Postuar nga Lord_Of_The_Strings datë 31 Janar 2006 - 12:38:

Ti nga Kavaja mos shkruaj aq shpejt se u mbyte ne gabime drejtshkrimore

Postuar nga ksenia datë 31 Janar 2006 - 13:58:

Te godas meshkujt???
E cdo te isha une pa to??? Nje hije e venitur, e parendesishme, e padukshme, e shemtuar...
Joooo I kam mardheniet e mira me meshkujt...

Postuar nga amoxil datë 31 Janar 2006 - 14:18:

E dhashe voten edhe une megjithese kam edhe ca deshira te tjera........

Postuar nga Isra datë 31 Janar 2006 - 15:07:

Citim:
Po citoj ato që tha ksenia
Te godas meshkujt???
E cdo te isha une pa to??? Nje hije e venitur, e parendesishme, e padukshme, e shemtuar...
Joooo I kam mardheniet e mira me meshkujt...

je jashte teme me duket....

Postuar nga Vdekja_22 datë 31 Janar 2006 - 15:59:

Citim:
Po citoj ato që tha isra

Ty te duket sikur eshte jashte teme, e ke gabim nuk eshte se te duket ty, por ashtu eshte. Po edhe ti, lere vajzen te shprehet. C'po thoje per meshkujt :-))

Postuar nga ksenia datë 31 Janar 2006 - 16:16:

Citim:
Po citoj ato që tha isra

E kam thene dhe sterthene shume here...Komentet e mia jane per ata qe jane ne gjendje te kuptojne dhe kane durimin te lexojne...
Edhe aftesia per te kuptuar dhe durimi jane pjese e inteligjences...

Postuar nga Lord_Of_The_Strings datë 31 Janar 2006 - 16:40:

Une jam nje prej kuptuesve...

Po vdekjen c'ne qe e ke sfiduar? Ke qene me ndonje semundje te keqe (ptu ptu ptu leviz nga vendi)?

Postuar nga ksenia datë 31 Janar 2006 - 16:43:

Citim:
Po citoj ato që tha Lord_Of_The_Strings

Po vdekjen c'ne qe e ke sfiduar? Ke qene me ndonje semundje te keqe (ptu ptu ptu leviz nga vendi)?

As qe vej ne dyshim Lord...
Moderatore...Chit-chatet le te shuhen

Postuar nga Lord_Of_The_Strings datë 31 Janar 2006 - 16:49:

Joooo dhe chit chatet kane lezetin e tyre.

Postuar nga Vdekja_22 datë 31 Janar 2006 - 16:55:

Ksenia

Citim:
Po citoj ato që tha Lord_Of_The_Strings

Lord_Of_The_Strings me meke :

Po ti moj Ksenia c'kujton se arrin me ane te asaj qe thua !
Nese e ke ne menyre figurative do ta jepja pergjijgje por jam i sigurt qe nuk do ta kuptoje.

Me vjen keq te te them per here te pare e te fundit qe nuk e ke shancin ti mi provokosh nervat... qe te mundohesh te me kuptosh po te them qe je nje hapesire boshe. POr edhe per kete fajin nuk e ke ti, e ka natyra me beso. Une pikerisht per njerez si puna jote kam nevoje qe te ndrij edhe me shume. Flm Ksenia.

Postuar nga ksenia datë 31 Janar 2006 - 17:20:

Re: Ksenia

Citim:

Lord_Of_The_Strings me meke :

Po ti moj Ksenia c'kujton se arrin me ane te asaj qe thua !
Nese e ke ne menyre figurative do ta jepja pergjijgje por jam i sigurt qe nuk do ta kuptoje.

Me vjen keq te te them per here te pare e te fundit qe nuk e ke shancin ti mi provokosh nervat... qe te mundohesh te me kuptosh po te them qe je nje hapesire boshe. POr edhe per kete fajin nuk e ke ti, e ka natyra me beso. Une pikerisht per njerez si puna jote kam nevoje qe te ndrij edhe me shume. Flm Ksenia.

Je kontradiktor djalo ne argumentet qe thua....
Thua qe me sheh si hapesire boshe nderkohe qe ke nevoje per njerez si puna ime...
Nderkohe une kenaqem me personazhe si ty...
Me ka thene nena ime shpesh here "kokeboshet mbaji prane sepse prej tyre kupton vleren e kokeploteve"...
Hajt lexim te kendshem!

Postuar nga Eria datë 31 Janar 2006 - 17:23:

Talking

do te doja te lexoja mendjet e njerezve,se cmendonin per mua:p:p,dhe do te doja te kisha aftesi sheruese qe te gjithe qe vuanin ti sheroja.

Postuar nga Vdekja_22 datë 31 Janar 2006 - 17:32:

Re: Re: Ksenia

Citim:

Me ka thene nena ime shpesh here "kokeboshet mbaji prane sepse prej tyre kupton vleren e kokeploteve"...
Hajt lexim te kendshem! [/B]

Ksenia : Kjo eshte arsyeja qe mamaja te ka mbajtur ty aq prane.

Pastaj edhe ti je kontradiktore, me siper the qe me ke injoruar e nderkohe me shkruan.

Te flasim tamam tani, keto muhabete nuk kane fundapo jo !.
Me pelqen "te ngacmohem" por pa kaluar ne ofendime.

Une mqs jam edhe mashkull te zgjas doren per paqe. Ti si mendon???

P.S. Megjithese e gjitha nisi qe ti ishe jashte teme, dhe per kete jam tej mase i sigurt sepse eshte tema ime dhe i kam lezuar dhe rilexuar te tera komentet.

Text Back

Postuar nga Kuriozi datë 31 Janar 2006 - 17:48:

Citim:

E kam thene dhe sterthene shume here...Komentet e mia jane per ata qe jane ne gjendje te kuptojne dhe kane durimin te lexojne te gjithe komentet e shkruara me siper...
Vdekje-Sa here me shfaqesh te injoroj...Te kam sfiduar me kohe...

Ksenia! behu vajze e mbare dhe fillo te kuptosh se disa fjale nuk shkujne te perdoren bashke se bejne karambol...dhe ti pastaj ben figure te keqe.

Psh te injoruarit dhe te sfiduarit jane dy fjale qe po ti analizosh jane ne dimensone shprehese te ndryshme. Cila eshte sfuda e nje njeriu qe "te ka injoruar me kohe"

Mos i jep kuptim flokeve te gjate....se popullit do i ngelet faji
Tung

Postuar nga saja datë 31 Janar 2006 - 23:32:

lord flm per verejtjen po mos ma vini re se kompjuterin keto 10 vitet e fundit e kam mesuar prandaj dhe bej kaq gabime.haaaaaaaaaa

Postuar nga Emy datë 01 Shkurt 2006 - 00:50:

une votova te ktheja kohen pas,jo per gje por me kane ngelur fiksim pa bere ca gjera,
psh te isha lidhur me nje shokun tim,hahahah

Postuar nga ksenia datë 01 Shkurt 2006 - 12:50:

Citim:
Po citoj ato që tha Kuriozi

Ksenia! behu vajze e mbare dhe fillo te kuptosh se disa fjale nuk shkujne te perdoren bashke se bejne karambol...dhe ti pastaj ben figure te keqe.

Psh te injoruarit dhe te sfiduarit jane dy fjale qe po ti analizosh jane ne dimensone shprehese te ndryshme. Cila eshte sfuda e nje njeriu qe "te ka injoruar me kohe"

Mos i jep kuptim flokeve te gjate....se popullit do i ngelet faji
Tung

Me vjen mire qe je i vemendshem...

Postuar nga Vdekja_22 datë 02 Shkurt 2006 - 00:33:

uaaaaaaaaaaa

Sa pershtypje me ben. !!!
Askush nuk do te jete i padukshem, me cudit hezitimi i meshkujve :-))

Postuar nga Kuriozi datë 02 Shkurt 2006 - 00:34:

Re: uaaaaaaaaaaa

Citim:
Sa pershtypje me ben. !!!
Askush nuk do te jete i padukshem, me cudit hezitimi i meshkujve :-))

Une dua te kem aftesi te mbinatyrshme te kuptoj se cdo te thote pipi me ato germat qe zhgarravit.

Postuar nga Vdekja_22 datë 02 Shkurt 2006 - 02:09:

Re: Re: uaaaaaaaaaaa

Citim:

Une dua te kem aftesi te mbinatyrshme te kuptoj se cdo te thote pipi me ato germat qe zhgarravit.

: :

Postuar nga skunkanansie datë 02 Shkurt 2006 - 15:19:

Une do deshiroja te kem aftesi te mbinatyrshme qe te mund te lexoja mendimet e njerzve kjo vertet do te ishte mrekulli ,sepse kur do ia dijm mendimet dikujt ateher edhe do te dinim si te sillemi me ate person.

Postuar nga Kuriozi datë 02 Shkurt 2006 - 17:16:

Citim:
Po citoj ato që tha skunkanansie
Une do deshiroja te kem aftesi te mbinatyrshme qe te mund te lexoja mendimet e njerzve kjo vertet do te ishte mrekulli ,sepse kur do ia dijm mendimet dikujt ateher edhe do te dinim si te sillemi me ate person.

Une uroj te meos te plotesohet kurre kjo deshire...sepse thone se po te ndodhe kjo fillon dhe e urren mbare njerezimin.

Postuar nga skunkanansie datë 02 Shkurt 2006 - 17:22:

Citim:
[B]

Une uroj te meos te plotesohet kurre kjo deshire...sepse thone se po te ndodhe kjo fillon dhe e urren mbare njerezimin.

[
/B]

Me marresh te keqen ore hahahahaah shaka KURIJOZI sa do doja te te lexoja mendimin ty!!!

Postuar nga Goku datë 07 Dhjetor 2006 - 03:37:

Une do te zgjidhja te Pavdekshem..po te isha une i pavdekshem do te ishin te gjithe..edhe te gjithe do te ishin te persosur,,edhe asnje nga njerezit nuk do te zgjidhe ndonje gje tjeter po te ishin keshtu, as te padukeshem, as me fuqi,etj

Postuar nga lezhjani-82 datë 09 Dhjetor 2006 - 03:11:

Citim:
Po citoj ato që tha Harmageddon
Une do te zgjidhja te Pavdekshem..po te isha une i pavdekshem do te ishin te gjithe..edhe te gjithe do te ishin te persosur,,edhe asnje nga njerezit nuk do te zgjidhe ndonje gje tjeter po te ishin keshtu, as te padukeshem, as me fuqi,etj

Jam i te njejtit mendim.

Gjithsej 2 faqe: [1] 2 »
Trego 51 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.