Forumi Horizont Gjithsej 2 faqe: [1] 2 »
Trego 52 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- Sallaksit e forumit,apo nuk ka asnje??? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=13915)

Postuar nga Ari. datë 06 Qershor 2007 - 02:52:

Sallaksit e forumit,apo nuk ka asnje???

jame kurioz te di sa sallaks ka forumi yne ???
une personalisht
ha me te majten
loz me kemb te majte
punoj me te majten
d.m.th i bej te gjitha me te majten pervec se te shkruarit qe shkruaj me te djathten

po me ka gjet belaja se kur ulemi ne tavoline ,restorante ne festa,apo ne shtepi,nuk ha dote se nuk me le ai qe ha me doren e djathte...

pershendetje

Postuar nga NS-6 datë 06 Qershor 2007 - 03:17:

per te lujt loz me te majten; futboll me te majten,volejboll me te majten,ping-pong me te majten (i avantazhuar tek kjo loje )
per te ngrene kam pase ngrene me te majten (nderruar per arsye te rendesishme )
per te mbajtur ndonje peshe te rende,perdor te majten

kom pase shkrujt me te majten,por me detyruan te nderroj dore (ma ngjiti doren e majte pas derrases se zeze zysha.perfundova me dore te nxire per ca dite)...qe atehere me te djathten...picir me sy per ca kohe

ah,po.edhe per te qep ose arnu kam pase perdor te majten...perdor kohen e shkuar sepse tani nuk di mo a di me qep apo jo

Postuar nga bleta punetore datë 06 Qershor 2007 - 03:24:

Une vet s'jam sallakse, por po e them timen..

Duhet ta kam lexuar diku, se t cpikur vet s'ka se si, qe perdorimi i te dyja duarve i ben sh trurit.. (nuk ka qene as nje nga artikujt e ns-6 , jam e sigurt).

Kjo per faktin e thjeshte se levizjet e pj se majte se trupit kontrollohen nga hemisfera e djathte trunore dhe levizjet e pj se djathte nga hemisfera e majte (pra, trupi yne nuk ka partishmeri! ).

Atehere i bie qe hemisfera e djathte e trurit ta kete me ne terezi se fqinnja e vet, sepse ka mbi patronazh pjesen "me dembele", te majten...
Per ta mbajtur ne forme njesoj si shoqen e vet, shkencetaret (mos me pysni kush) keshillonin nje ushtrim te thjeshte: lani dhembet me doren e majte! Po, po! E mos ju duket gje thjeshte ju q s'jeni sallaksa! Une perpiqem ndonjehere, por ia marr furcen "nga duart" se majtes se me acaron nervat si lan! "Mjere kush do te te marrre!" - me vjen t'i them

Pra, nderimet e respektet e mia gjithe sallaksave "t persekutuar" nga e djathta!

Postuar nga Ari. datë 06 Qershor 2007 - 15:42:

problemi im eshte se nga njeher ndihem si ufo,sepse kur me thone kthehu ne te djathten une kthehem ne te majten,,,
por para disa kohesh bera operacion gjurin e majte,meniskun,dhe qe prej asaj kohe(nga halli,apo nga frika)fillova te perdor dhe kemben e djathate per te lozur,jo si e majta por mire do te thosha,dhe shoket nga njeher cuditen kur lozim futboll si harrite te perdoresh kemben e djathte,,
UNE do te kisha deshire te dija si nga ana shkencore,apo mjeksore sesi shpjegohet kjo gje ose me sjelljen,karakterin e ketyre njerezeve.?????
nje nigerian nga fiset zulu nuk e di ku,nejse,me foli dicka per keta lloje njerzish.Por nuk i them per efektin mos ta kthejme temen ne teme bajate..
ju faleminderit ari

ah p.s NS-6,PER PING-PONG E mbaj raketen me dhemb dhe te fale 5topat e pare,pasandaj kemi sfide ne shah,dhe tenis ok????)

Postuar nga briseide datë 06 Qershor 2007 - 22:52:

Re: Sallaksit e forumit,apo nuk ka asnje???

Pershendetje....teme e lezetshme

Citim:
Po citoj ato që tha ari77labi
i bej te gjitha me te majten pervec se te shkruarit qe shkruaj me te djathten

Idem

Madje edhe shkruaja me te majten...po me detyruan te nderroja...dhune psikollogjike :p

P.s interesant shpjegimi i bletes

P.p.s Ari...nje nigerian nga fiset zulu?

Postuar nga Lela_Dr datë 06 Qershor 2007 - 23:18:

Po ne qe jemi te djathte duhet te hapim teme tjeter???

Kurse une anoj me shume nga te djathten, por e perdor edhe te majten pa problem.
Biles shpesh me pelqen te shkruaj me doren e majte sepse me pelqen shkrimi si femije 3 vjec ne hapat e para me stilolapsin

Nga pune jam detyruar te te ushtroj edhe krahun e majte, dhe tani i perdor perthujase te dyja pa problem.

Nuk kam probleme te tilla sic thote Ari me siper.

Postuar nga Ari. datë 07 Qershor 2007 - 01:06:

brisi

brisi tani,nga fiste zulu them une ...kush i di emrat e fiseve te nigerianeve...

Postuar nga Ari. datë 07 Qershor 2007 - 01:08:

deri tani u beme 3
une
ns-6
brisi

aha... strange

Postuar nga Tulipani datë 07 Qershor 2007 - 02:55:

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
Po ne qe jemi te djathte duhet te hapim teme tjeter???

Po pra Lela po ne te djathtet duhet te hapim teme ? Une te gjitha i bej me te djathten...por duhet ta pranoj qe perhere kam pasur zili ato qe shkruajne me te majten se me dukeshin te vecante e pastaj kam enderr te shkruaj me te dyja duart, tip lodhet njera ke tjetren se vdiqem duke shkruajtur shenimet.

Megjithate nje gje qe e konstatoj dhe une eshte ajo gjeja ç'njerezore e tortures per nxenesit e vegjel qe shkruanin me te majten. Personalisht kam patur ne klase por di dhe raste te tjera qe i detyronin te kthenin me te djathten...me duket nje gje idiote duke qene se s'eshte nje handikap pse duhet ta ndryshosh tjetrin me zor? Shpresoj qe mos e bejne me kete budallallek ne ditet e sotme...dhe nje gje tjeter me duket se eshte e trashegueshme.

Postuar nga NS-6 datë 07 Qershor 2007 - 03:35:

Citim:

ah p.s NS-6,PER PING-PONG E mbaj raketen me dhemb dhe te fale 5topat e pare,pasandaj kemi sfide ne shah,dhe tenis ok????)

hmmm...shif se te isha si ty do rimendohesha edhe iher...apo do qe ti kthej une pastaj me perqindjen ne lojen tjeter?

Postuar nga Ari. datë 07 Qershor 2007 - 15:31:

Talking

Citim:
Po citoj ato që tha NS-6

hmmm...shif se te isha si ty do rimendohesha edhe iher...apo do qe ti kthej une pastaj me perqindjen ne lojen tjeter?

ja fusha ja mejdani... .ja dhe CELO KAPEDANI..

Postuar nga Ari. datë 07 Qershor 2007 - 15:48:

Citim:
Po citoj ato që tha tulipani

Po pra Lela po ne te djathtet duhet te hapim teme ? Une te gjitha i bej me te djathten...por duhet ta pranoj qe perhere kam pasur zili ato qe shkruajne me te majten se me dukeshin te vecante e pastaj kam enderr te shkruaj me te dyja duart, tip lodhet njera ke tjetren se vdiqem duke shkruajtur shenimet.

Megjithate nje gje qe e konstatoj dhe une eshte ajo gjeja ç'njerezore e tortures per nxenesit e vegjel qe shkruanin me te majten. Personalisht kam patur ne klase por di dhe raste te tjera qe i detyronin te kthenin me te djathten...me duket nje gje idiote duke qene se s'eshte nje handikap pse duhet ta ndryshosh tjetrin me zor? Shpresoj qe mos e bejne me kete budallallek ne ditet e sotme...dhe nje gje tjeter me duket se eshte e trashegueshme.

TULI TI mund te hapesh temeen e te djathteve... po nuk ka lezet... sepse ne jemi njerz te vecant jemi 1 i majte dhe 500te djathte,,,keshtu eshte raporti ...

ps. megjithate te shkruash me dore te majte eshte gje e shemtuar per mendimin tim,dridhesh si lule kacavjerrse,kurs me te djathten shkruan drejt tamam si "TULIPAN" haaaaahahahaahah

Postuar nga shkodrani1972 datë 29 Qershor 2007 - 18:54:

Sallaksit e forumit,apo nuk ka asnje???

Me mua behen 4 ne forum. Edhe une e kam patur te veshtire kur me detyruan te shkruaj me doren e djathte. Tani shkruaj me te dy duart, por me te majten fatkeqesisht jo aq mire. Te tjerat i bej me te majten.

Postuar nga Eria datë 29 Qershor 2007 - 19:07:

Po une qe doren e majte e mbaj vetem per bukuri ?

Postuar nga Ari. datë 30 Qershor 2007 - 17:08:

Re: Sallaksit e forumit,apo nuk ka asnje???

Citim:
Po citoj ato që tha shkodrani1972
Me mua behen 4 ne forum. Edhe une e kam patur te veshtire kur me detyruan te shkruaj me doren e djathte. Tani shkruaj me te dy duart, por me te majten fatkeqesisht jo aq mire. Te tjerat i bej me te majten.

mirse erdhe ne sofren , e te majteve..(duarve,kembeve jo partise)

Postuar nga Ari. datë 30 Qershor 2007 - 17:10:

Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Po une qe doren e majte e mbaj vetem per bukuri ?

ty nuk te besoj,sepse shkruan dhe mendon njesoj si ata qe shkruajne me te djatheten(te kam lexuar)me mjafton me 2lexime..ahaahahhahaah

Postuar nga Deb* datë 30 Qershor 2007 - 17:45:

Per te shkruar ,shkruaj me te djathten. Persa i perket kembeve gjuaj me te majten dhe gjuaj mire.E bukura eshte se se kisha vene re qe gjuaja me te majten,nje koleg ma vuri ne dukje ne nje ndeshje futbolli qe po zhvillonim mes kolegesh.

Postuar nga Eria datë 30 Qershor 2007 - 18:33:

Citim:

ty nuk te besoj,sepse shkruan dhe mendon njesoj si ata qe shkruajne me te djatheten(te kam lexuar)me mjafton me 2lexime..ahaahahhahaah

Po pra po,ate doja te thoja dhe une,qe doren e majte e kam vetem per bukuri se nuk e perdor pothuajse fare :p!
Per mua te rroje e djathta !!

Postuar nga Ari. datë 30 Qershor 2007 - 18:40:

Citim:
Po citoj ato që tha Eria

Po pra po,ate doja te thoja dhe une,qe doren e majte e kam vetem per bukuri se nuk e perdor pothuajse fare :p!
Per mua te rroje e djathta !!

ah pse te majten the ti?

mua mu duk per te djathten.

epo tani ne keto momente me eshte bere mendja xurxull..

Postuar nga Lela_Dr datë 30 Qershor 2007 - 19:10:

Citim:

epo tani ne keto momente me eshte bere mendja xurxull..

S'ke faj.............Il ROSA da alla testa

Postuar nga Ekstravagantja datë 05 Korrik 2007 - 20:15:

Edhe une jam sallakse...por kur isha e vogel me detyruan te shkruaja me te djathten. Levizjet e tjera i bej te gjithe me krahun e majte.

Postuar nga kotka datë 05 Korrik 2007 - 21:26:

Si shpjegohet qe ne Amerike ka shume mengjerashe. Ka te beje edhe ketu me demokracine apo me zgjuaresine e Amerikaneve. Nje pyetje qe nuk e kam zgjidhur akoma............

Postuar nga eliz datë 06 Korrik 2007 - 00:37:

Sallaksit jane me te zgjuar se te tjeret ?Amerikanet jane me te zgjuar se popujt e tjere e si rrjedhoje ka me shume mengjarashe amerikane? C`lidhje kane keto me te qenit sallaks?Kotka po me cudit

A do ishte mire te ishe futbollist sallaks?

Postuar nga kotka datë 06 Korrik 2007 - 00:54:

Citim:
Po citoj ato që tha eliz
Sallaksit jane me te zgjuar se te tjeret ?Amerikanet jane me te zgjuar se popujt e tjere e si rrjedhoje ka me shume mengjarashe amerikane? C`lidhje kane keto me te qenit sallaks?Kotka po me cudit

A do ishte mire te ishe futbollist sallaks?

Ke te drejte te me keqkuptosh se fjalen "zgjuarsine amerikane" dhe "demokracine amerikane" kisha harruar ti fusja ne thojza si shenje e ironise sime.

Megjithate di gje pse ka kaq shume mengjarashe ne Amerike, se une ketu ata qe shkruajne me te djathten i shoh si mengjarashet ne Europe, kaq te pakte jane.

Apo edhe ketu Amerikanet, si cdo gje qe e kane anapodha, e reflektojne edhe tek menyra e te shkruarit.

Diku kam lexuar qe njerezit qe kane aftesine te perdorin te dyja duart me lehtesi, kane funksionim me te mire te trurit ne te dy anet, d.m.th hemisferat e tij, por nuk e di sa e vertete eshte. D.m.th jane me te shpejte ne te menduar dhe vepruar.

Postuar nga eliz datë 06 Korrik 2007 - 01:14:

Ne nje grup njerezish qe perdorin doren e djathte,kemben e djathte sigurisht do dallohej dikush qe perdor te majten,si te qenit ndryshe.Por a jane dhe me te zgjuar?S`kam hasur diku te lexoj dicka te tille.Eshte interesante te dinim dicka me shume.

Postuar nga Deb* datë 06 Korrik 2007 - 01:48:

Citim:
Po citoj ato që tha kotka
Si shpjegohet qe ne Amerike ka shume mengjerashe. Ka te beje edhe ketu me demokracine apo me zgjuaresine e Amerikaneve. Nje pyetje qe nuk e kam zgjidhur akoma............

Nuk e di sa e vertete  eshte po kam degjuar qe  amerikanet shkruajne me te majten   jo se jane me te zgjuar ,por eshte politika e tyre qe ata ndjekin.I shtyjne femijet amerikane qe te vegjel te shkruajne  me te majten per tu dalluar nga kombet e tjera ,ta kene si karakteristiken e tyre .

Postuar nga Balerina datë 06 Korrik 2007 - 02:03:

Citim:
Po citoj ato që tha kotka

Diku kam lexuar qe njerezit qe kane aftesine te perdorin te dyja duart me lehtesi, kane funksionim me te mire te trurit ne te dy anet, d.m.th hemisferat e tij, por nuk e di sa e vertete eshte. D.m.th jane me te shpejte ne te menduar dhe vepruar.

Nje numer i konsiderueshem artistesh kane qene sallakse si Mikelanxhelo, Rafaeli, Rubens...dhe Niceja ishte sallaks, Aristoteli, Rachmaninoff, Schumann, Beethoven, etj. Sallakseve i punon ana e djathte e trurit me mire, e cila eshte ana e intuites, ndjenjes dhe emocionit, filozofise, dhe zakonisht ata qe e kane anen e djathte te trurit te stervitur jane "risk-takers".
Ndersa ata qe perdorin doren e djathte, thuhet se kane anen e majte te trurit me te zhvilluar, e cila eshte ana e llogjikes, fakteve, matematikes dhe shkences, etj.

Me duket qe Amerikanet, i detyrojne femijet te mesohen te shkruajne edhe me te majten qe femija te mesohet te perdore te dyja anet e trupit, ne menyre qe te stervise te dy anet e trurit dhe te jape 100%, aq sa ka potencial.

Postuar nga bleta punetore datë 06 Korrik 2007 - 05:52:

Citim:
deri tani u beme 3
une
ns-6
brisi

aha... strange

ari qenka dhe Michelangelo me shoke ne ket grup (lexo Balerinen... interesante!).... po nuk ju hyn sh ne pune, se keta s'bejne pjese ne forum!:p
(shife kur te rrahe gjoksin neser... pranohen baste! )

Postuar nga Ari. datë 11 Korrik 2007 - 01:47:

Citim:
Po citoj ato që tha Balerina

Nje numer i konsiderueshem artistesh kane qene sallakse si Mikelanxhelo, Rafaeli, Rubens...dhe Niceja ishte sallaks, Aristoteli, Rachmaninoff, Schumann, Beethoven, etj. Sallakseve i punon ana e djathte e trurit me mire, e cila eshte ana e intuites, ndjenjes dhe emocionit, filozofise, dhe zakonisht ata qe e kane anen e djathte te trurit te stervitur jane "risk-takers".
Ndersa ata qe perdorin doren e djathte, thuhet se kane anen e majte te trurit me te zhvilluar, e cila eshte ana e llogjikes, fakteve, matematikes dhe shkences, etj.

Me duket qe Amerikanet, i detyrojne femijet te mesohen te shkruajne edhe me te majten qe femija te mesohet te perdore te dyja anet e trupit, ne menyre qe te stervise te dy anet e trurit dhe te jape 100%, aq sa ka potencial.

kercimtare...interesante kjo qe solle,thank u derri mac..
por kemi dhe kete ..qe jemi te mire deri kur nuk na shkelni ne kallo,po na rate ne qafe..ka marr fund,behemi shume te keqinj

Postuar nga Ari. datë 11 Korrik 2007 - 01:50:

Citim:
Po citoj ato që tha bleta punetore

ari qenka dhe Michelangelo me shoke ne ket grup (lexo Balerinen... interesante!).... po nuk ju hyn sh ne pune, se keta s'bejne pjese ne forum!:p
(shife kur te rrahe gjoksin neser... pranohen baste! )

me duket se falimentove, shiko per ndonje biznesin e ri

eshte bere keq eh??

Postuar nga Balerina datë 11 Korrik 2007 - 02:56:

Citim:
kercimtare...interesante kjo qe solle,thank u derri mac..
por kemi dhe kete ..qe jemi te mire deri kur nuk na shkelni ne kallo,po na rate ne qafe..ka marr fund,behemi shume te keqinj

ju'r uellkoam :p

Cdo njeri behet i keq nese i bie dikush ne qafe; e ne fakt nuk do ta quaja "transfomim ne te keqinj", se eshte me shume mekanizem mbrojtjeje qe i duhet kujtdo per te egzistuar ne kete bote.

Postuar nga bleta punetore datë 11 Korrik 2007 - 03:04:

Talking

Citim:

me duket se falimentove, shiko per ndonje biznesin e ri

eshte bere keq eh??

per FORCE MADHORE s'eshte falimentim... thjesht, sfiga.. e jo vetem e imja!

Postuar nga Ari. datë 18 Nëntor 2007 - 23:28:

ore,mysafir te rinje na na vine dhe rregjistrohen,po asnje sallaks nuk qenka?????cudi...

po ajo balerina nuk na solli me argumente filozofik,dhe psikologjik,rreth "mengjarasheve"
:p :p

Postuar nga Ari. datë 19 Nëntor 2007 - 00:36:

ns..6

me thane qe je kthyer i djathte tani????apo llafe..

Postuar nga SEXI datë 19 Nëntor 2007 - 16:10:

Une shkruaj me doren e djathte por dhe me doren e majte shkruaj pa problem...
Peshat e renda i mbaj me shume me doren e majte, tastjeren e PC e perdor me shume me te majten, Kur pi kafe,çaj apo dhe gjera te tjera goten e mbaj me doren e majte, per te ngrene haj me te djathten por ka raste per qejf dhe me te majten (sidomos kur dua te perkedhelem si femijet )...
Ketu ne Turqi kam shume shoke dhe shoqe sallaks...
Ja dhe 1 prej tyre...

Postuar nga IQVLORA datë 19 Nëntor 2007 - 21:22:

Citim:
ore,mysafir te rinje na na vine dhe rregjistrohen,po asnje sallaks nuk qenka?????cudi...

po ajo balerina nuk na solli me argumente filozofik,dhe psikologjik,rreth "mengjarasheve"
:p :p

Si o nuk ka eshte Sallaku i prokurorise!

Mehraba SEXI!Nuk me mendoja qe jetoje ne Turkey,ne nje vend me civilizim islamik.Ne cilen pjese te Turqise e bene jeten.Po qe kendej nga brigjet e Egjeut eshte bukur.Si eshte me shendet engjelli i vogel mami SEXI?Eshte rritur ngapak?

Postuar nga Lela_Dr datë 19 Nëntor 2007 - 21:25:

Citim:
Po citoj ato që tha IQVLORA

.Si eshte me shendet engjelli i vogel mami SEXI?Eshte rritur ngapak?
[/B]

Akoma ska bere 3 muajsh ne bark IqVlora...ka akoma 6 muaj te rritet, pastaj te shikoj nenen

Postuar nga Ari. datë 20 Nëntor 2007 - 01:14:

faktikisht,per mua eshte gje e shpifur te shkruash me dore te majte,me duket sikur rrutullohesh i teri rreth dores,dhe stilolapsit,,,

Postuar nga Tulipani datë 21 Nëntor 2007 - 21:17:

Ne fakt ata qe jane sallaks kane me shume probleme ne te shkruajtur dhe per vete menyren e shkrimit tone dmth nga e majta ne te djathte. Nese do te shkruanin si arabet ose si vendet e azise dmth nga e djathta ne te majte besoj s'do ishte kaq e komplikuar

Postuar nga SEXI datë 22 Nëntor 2007 - 16:32:

Citim:

Mehraba SEXI!Nuk me mendoja qe jetoje ne Turkey,ne nje vend me civilizim islamik.Ne cilen pjese te Turqise e bene jeten.Po qe kendej nga brigjet e Egjeut eshte bukur.Si eshte me shendet engjelli i vogel mami SEXI?Eshte rritur ngapak?

Ne Turkey jetoj IQVLORA dhe pikerisht ne Istanbul...
Sa per engjellin e vogel eshte ne rritje e siper siç tha dhe Lela akoma si ka mbushur 3-muaj ne bark.
Flm.dhe respekte per gjithçka...

Postuar nga IQVLORA datë 22 Nëntor 2007 - 17:21:

Citim:

Akoma ska bere 3 muajsh ne bark IqVlora...ka akoma 6 muaj te rritet, pastaj te shikoj nenen

.Ah moj durrsake topolake.Une jam me i moshuar nga ju dhe nuk me lejohet te pyes a te eshte rritur b.... nje young lady,sepse ndoshta me keqkupton.Sidoqofte i uroj SEXI-t nje shtatezani te mbare e te shendeteshme,qe edhe engjelli i vogel te lind i bukur e i shendosh mbi 5 kg!

Postuar nga bleta punetore datë 22 Nëntor 2007 - 17:33:

...harruat ta uroni: me nje sallaks...se c'iu pa pastaj! :p

Postuar nga Ari. datë 22 Nëntor 2007 - 17:37:

Citim:
Po citoj ato që tha bleta punetore
...harruat ta uroni: me nje sallaks...se c'iu pa pastaj! :p
:
D

Postuar nga Lela_Dr datë 22 Nëntor 2007 - 18:37:

Citim:

.Ah moj durrsake topolake.Une jam me i moshuar nga ju dhe nuk me lejohet te pyes a te eshte rritur b.... nje young lady,sepse ndoshta me keqkupton.Sidoqofte i uroj SEXI-t nje shtatezani te mbare e te shendeteshme,qe edhe engjelli i vogel te lind i bukur e i shendosh mbi 5 kg!

Hahaha kujdes kur shkruan Durrsake Topolake se e marrin per anetaren edhe ish kolegen tone te dashur, si dhe nje nga shoqet e virtualitetit qe kam.
Une jam Lela durrsake .
Nejse se shaka bejme ketu sa per te kaluar kohe.

I kerkoj falje Arit se ja prishem temen me emra e beba....
Sorry Ari

Uuuu Ari na paska nderruar maske.....sa i bukur avatari i ri!!!!
I like it

Postuar nga Ari. datë 22 Nëntor 2007 - 18:55:

mask jo po kostume,dhe pozicion po
rri pak me nga e majta,dhe me pelqejne shume kemishat

e zeza ajo qe do marre se kam mbi 200 mije kemisha per ti hekurosur

Postuar nga Lela_Dr datë 22 Nëntor 2007 - 18:57:

Citim:
mask jo po kostume,dhe pozicion po
rri pak me nga e majta,dhe me pelqejne shume kemishat

e zeza ajo qe do marre se kam mbi 200 mije kemisha per ti hekurosur

Hahahaha ehe me fal se ngatarrova terminologji, por per gjuhe te kemi ty, se ne te tjeret kemi ca si mangesira ne te shprehur :p:p:p
Por mendoj se duhet te te rrine shume mire kemishat ty!!!!!!
Po ca jane 200 kemisha per nje si ty o Ari, qe rrin me gote perpara gjithe diten

Postuar nga Ari. datë 22 Nëntor 2007 - 19:01:

Citim:

Hahahaha ehe me fal se ngatarrova terminologji, por per gjuhe te kemi ty, se ne te tjeret kemi ca si mangesira ne te shprehur :p:p:p
Por mendoj se duhet te te rrine shume mire kemishat ty!!!!!!
Po ca jane 200 kemisha per nje si ty o Ari, qe rrin me gote perpara gjithe diten

ehee... ne sallaksit keshtu jemi :p

Postuar nga Ari. datë 05 Janar 2009 - 04:39:

ore ketu futen e dalin
si kapistalli me kalin

po nuk paska asnje "mengjarash" ????

Postuar nga ColdFire datë 05 Janar 2009 - 06:03:

Thone se njerzit qe preferojne anen e majte, jane shume te sukseshem dhe te talentuar. Une shkruaj me te djathten, dhe cdo gje me vjen per mbare ne anen e djathte. Njehere qe dogja doren e djathte isha si invalide. Nuk mund te beja asgje dhe ndjehesha shume keq. Njerzit qe preferojne anen e majte jane me te privilegjuar, sepse mund te perdorin shume normalisht anen e djathte, thjesht preferojne te majten. Dmth jane te sakte me te dyja duart

p.s. terminologjia "mengjarash" nuk me pelqen, nuk e di pse e shoqeroj me dicka perbuzese. Kam harruar pse konsiderohej si ofenduese.

Ari, pershendetje

Postuar nga Lela_Dr datë 05 Janar 2009 - 13:36:

Donika dhe te mendosh qe une per here te pare kete fjali e kam degjuar nga Ari, as qe ja dija kuptimin.

Normalisht ne kohen tone, c'do person qe mund te ishte pak ndryshe nga te tjeret ishte si tip invalidi ne syte e te tjerve me sa mbaj mend une.
Sepse kam pasur nje kusheri sallaks, dhe prenderit bene c'mos t'i mesonin me shkruajtur me te djathten. Edhe pse akoma shume veprime i kryen me te majten.

Gjithsej 2 faqe: [1] 2 »
Trego 52 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.