Forumi Horizont Gjithsej 2 faqe: [1] 2 »
Trego 52 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkivi i Muzikës (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=335)
-- just hip-hop(komente te ndryshme mbi artistat e huaj) (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=2084)

Postuar nga MCS datë 11 Shtator 2003 - 20:55:

just hip-hop

tani jam duke degjuar CYPRESS HILL illusions.

Postuar nga MCS datë 12 Shtator 2003 - 20:07:

Thumbs up HIP-HOP

ne kete faqe do flasim vetem per HIP-HOPin.pershendes te gjithe dashamiresit e hip-hop r&b reth e rrotull botes.mendoj se hip-hopi eshte pasqyr e realitetit.

Postuar nga dani_dr18 datë 12 Shtator 2003 - 20:32:

hi mcs

hi msc . me te vertet qe hip hopi eshte nje pasqyrim i realitetit dhe kush me mire mund ta bej se 2 die4
pershendetje
per te gjithe mc nga jugu ne veri per te gjithe mc qe ndodhen ne shqiperi , per te gjithe mc e botes anemban, per te gjithe mc qe ne zemer une i kam
see u soon man

Postuar nga Bledumi datë 12 Shtator 2003 - 23:28:

Snoop doggy dog

Postuar nga Bledumi datë 12 Shtator 2003 - 23:33:

Njeshat e hip-hop

uuuuuuuuuu

Postuar nga Bledumi datë 12 Shtator 2003 - 23:36:

Dr-Dre

Dr-Dre

Postuar nga Bledumi datë 12 Shtator 2003 - 23:40:

Ice Cube

Ice Cube

Postuar nga MCS datë 30 Shtator 2003 - 01:15:

Er te gjithe Rapistat

Cypress hill

Postuar nga kukulla datë 30 Shtator 2003 - 17:13:

Talking per MCS

me fal per temen e meparshme por nuk e pashe qe kishte dhe nje teme tjeter si ajo, nuk te kam kopjuar ta dish. Por nga deshira e madhe per te shkruajtur per HIP_HOP me beri qe te mos i shikoja temat e tjera.sa per temen tende jam plotesisht dakort me ty, eshte pasqyre e realitetit.me pelqen shume J.RULE

Postuar nga S.l. datë 30 Shtator 2003 - 19:05:

hip hop

Pershendetje juve te gjithve qe po shkruani ne kete teme.
Kam shume respekt per te gjithe ata kengetaret qe sapo jane permendur, por si CYPRESS HILL nuk ka. Kenget e tije te japin nje qetesi te thelle shpirterore. Ju pershendes te gjitheve me kengen / I WANT A GET HIGH

Postuar nga MCS datë 30 Shtator 2003 - 20:28:

Just hip-hop

Edhe une gjithashtu pershendes te gjith ata qe shkruajne me respekt per hip-hopin dhe falenderoj & S.I per ato qe shkruan per Cypress Hill

Postuar nga S.l. datë 01 Tetor 2003 - 18:29:

pyetje

Kame te degjuar qe OBIE TRICE ka nxjerre nje disk te ri. Eshte ndonjeri nga ju qe e ka degjuar diskun P.S dhe DMX ka nxjerre nje disk te ri.

Postuar nga MCS datë 07 Tetor 2003 - 22:58:

rap

po ju ca albumi te ri keni blere?

Postuar nga MCS datë 15 Tetor 2003 - 01:24:

just hip-hop

tani po shikoj vdeot e Mystikal ka kenge te bukura them te marr ndonje albumte tij.

Postuar nga S.l. datë 15 Tetor 2003 - 14:59:

Mendoj

Mystical: muziken e ka te bukur, por zerin nuk ja pelqej dhe aq shume.

Postuar nga MCS datë 21 Tetor 2003 - 05:17:

Just hip-hop

Zgjouni ju o anetar te ketij forumi qe i pelqen hip-hopi ta mbajme ne korent kete teme.apo doni tju them qe ai qe shkruan ne kete teme do ti bejme lavatrice si shenje, respect ,make u people some mothefucking noise for HIP-HOP

Postuar nga darke datë 21 Tetor 2003 - 05:32:

Talking s.l. & MCS

Hej guys, you should change your looks ... you don't scare to anybody with that masks

listen ORISHAS -----> "A lo cubano" and tell me if you like it

Postuar nga MCS datë 22 Tetor 2003 - 01:22:

Angry jut hip-hop

O S.I cathot ky mo plako se un se kuptoj ?!apo do ndody lavatrice?

Postuar nga S.l. datë 22 Tetor 2003 - 19:56:

Nuk e di

Une nuk e di, po jepi nje lavatrice qe te jemi brenda.

Postuar nga peti datë 22 Tetor 2003 - 20:49:

2pac

"pac kengetari me i madh i te gjitha koherave.Fuck snoop dhe dr.dre tradhetare ate e hapen luften west ahain east dhe tani bejne dhe kenge me p didi a eshte kjo normale.sa per 2die4 eshte nje imitim i outlowzve por me vjen keq per hip hopin shqipetar dhe me mire per west side family nje grup i talentuar qe po ta degjosh me vemendje i ngjajne muzikes melankolike te 2pac per shembull life goes on etj kendijne per lek me nje pederast qe vetem hip hop nuk kendone.peace4life

Postuar nga MCS datë 23 Tetor 2003 - 00:12:

Exclamation Peti

Me fal por nuk e ke fituar lavatricen!vetem nje kazan dhe nje govate pr te larerobat ,nuk e meriton lavatricen se s'ke iden e hip-hopit edhe west side family si ty jane! pergatitu dhe pastaj perpiqu te shkruash ne tema te tilla. Apo jo o djema si mendoni ju te tjeret e kesaj teme?

Postuar nga S.l. datë 23 Tetor 2003 - 19:12:

Gabim

Peti: jam dakort me ty per 2 PAC, por te thuash ato fjalet per Snoop dhe DR.DRe nuk jam dakort. Faktikisht eshte turp te thuash ato llafet per babagjushat e Hip hopit.
Pi Didin as une nuk e kam qef, por Dr.Dre dhe Snoop, mos i thoj ato llafe o burr.
Dr.dre is the name, and Iam the head of my game.

Postuar nga peti datë 23 Tetor 2003 - 22:48:

hey

nuk them qe drdre dhe snoop nuk dine te kendojne por reagimi i tyre mbas vdekjes se tupac ishte nje shgenjim per te githe fansat e tij.nji shgenjim per mua eshte edhe affeni mamaja e tupac ajo nuk duhet te perdorte shpirtin e djalit per show busines.

Postuar nga MCS datë 23 Tetor 2003 - 23:57:

Gjukim

Po tani ne nuk do urrejme Dr Dre & Snoop Dogg sepse ata ndenjen indiferent ndaj 2 Pac pas vdekjes se tije! ato jane punet e tyre ,dhe asnjeri nuk i di me mire se ata vete.Apo e kam gabim ?ne i respektojme ata sepse ata jane babagjyshat e hip-hopit eshte tmam ashtu sic e tha S.I.

Postuar nga S.l. datë 27 Tetor 2003 - 12:53:

dakort

Tani se si vajten punet mbas vdekjes te 2 PAC une jam dhe aq i sigurte, por prape se prape te gjithe e nderuan kur vdiq. Ti si thua Nqs Dr.dre kendonte per 2 Pac gjithmone, do thoshe ti qe ai po e nderon. Po jo o shoku se nuk eshte ashu. Me sa di une ata e kane respektuar, vetem ne menyra te ndryshme.
Per mamane e tij une nuk di gje fare!

Postuar nga MCS datë 28 Tetor 2003 - 01:28:

JU mbeshtes.

Edhe une me sa kam degjuar dhe kam pare ne MTV2 news me duket se Dre me Soop nuk kane pasur ndonje konflikt me 2Pacperkundrazi i kane ber edhe kenge pas vdekjes. Se shpejti do dali nje filem dokumentar shume me i zgjeruar se ata te paret dhe do e shpjegoj me qarte se si .

Postuar nga MCS datë 01 Nëntor 2003 - 02:18:

News

MTV2 News Eminem produktor i albumit te ri te 2 pac . te gjitha kenget qe shakur nuk arriti ti mbaronte. Mc 2PAC,EMINEM,50 CENT etj.

Postuar nga peti datë 03 Nëntor 2003 - 20:29:

Hey

Wow kur tha qe do te dale ne shitje?

Postuar nga MCS datë 04 Nëntor 2003 - 04:25:

Nuk jam i sigurt

Por me duket se per nje muaj ne te njejten kohe do dali dhe nje dokumentar per ,TO PAC SHAKUR ne fund te nentorit ne kinema. E kam fjalen per ketu ne us,nuk e di kur del andej nga Gjermania! Tung.

Postuar nga S.l. datë 12 Nëntor 2003 - 21:02:

Une dakort jam me ty bruna.
Nga i gjen gjithato fotografi.

Hip hop rules. What you think about that.

Postuar nga MCS datë 13 Nëntor 2003 - 01:37:

JUST HIP HOP

Edhe une jua mbeshtse mendimin.
Jo per ti bere qejfin Brunes por une nuk kisha njohur ndonje vajze qe te ket kaq shume njohuri per HIP-HOP. Brune, kush eshte grupi jot ose kengetari jot i preferuar pevec EMINEMIT nga hip hopi dhe nga rrymat e tiera?

Postuar nga MCS datë 03 Dhjetor 2003 - 02:16:

Hush?

Kush eshte ky "SCRIBE"? nga eshte?
Meqenese ra fjala per renditjen.Perpera tre kater ditesh pashe nga MTV2 count down 22 MC-jet me te mita.Nejse nuk i mbaj mend si renditje te gjitha por ne vend te trete ishte EMINEM ne te dytin THE NOTORIOUS B.I.G dhe ne te parin 2PAC.
Heren tjeter do mesoj te gjithe renditjen dhe do tju them te shuani kuriozitetin ata qe s'e dine.

Postuar nga MCS datë 04 Dhjetor 2003 - 02:03:

Grupi im i preferuar?

Ate e di gjithe forumi e jo me ti ! kot sa ta them.Me pelqejne te gjitha hip hpo duke filluar nga francez dhe tek ai ne usa & L.A Los Angeles
California, por me shume hard core hip hop

Postuar nga S.l. datë 11 Dhjetor 2003 - 22:43:

HIP HOP RULES NO DOUBTS ABOUT IT!

Postuar nga MCS datë 15 Dhjetor 2003 - 23:54:

Arrestohet i gjalle

Duke u gedhire e diel u kap krimineli i popullit Saddam Hyssein
Sa te gezuar jane amerikanet!

Postuar nga MCS datë 16 Dhjetor 2003 - 00:34:

18 Gratiest MC-s cownt down

(18)LL Coll J
(17)Method Man
(16)Snoop Dogg
(15)Racim
(14)RUN D.M.C
(13)Cypress Hill
(12)DMX
(11)Nelly
(10)Big Pun
(9)Missy Eliot
(8)Beastie Boys
(7)Lil Kim
(6)DR DRE
(5)Jay Z
(4)Nas
(3)Eminem
(2)Notorious B.I.G
(1)2 PAC Shakur

Postuar nga S.l. datë 16 Dhjetor 2003 - 00:40:

pyetje

MC,site me te mire apo albumet me te mira?

Postuar nga MCS datë 16 Dhjetor 2003 - 00:46:

MTV2

MC-jet(kengetaret) & grupet me te mira te hip-hopit.

Postuar nga SweetAlbGirl datë 16 Dhjetor 2003 - 02:37:

Citim:
Po citoj ato që tha S.l.
HIP HOP RULES NO DOUBTS ABOUT IT!

Nicely Said

I like Hip-Hop and R&B too , edhe rap e kam qejf, po kur eshte
pak i "perzjer" me Hip-Hop, se vetem Rap pa ritem (ritem e quaj
kur me ben te kercej) seshte dhe aq i bukur

Edhe ca foto qe i kam tani...
P. Diddy (njish ky)

Postuar nga SweetAlbGirl datë 16 Dhjetor 2003 - 02:39:

Da Band, (grup i formuar nga P.Diddy)
nqs e keni degjuar kengen e tyre
"Bad Boy this, and bad boy that"
kenge shume e bukur.

Postuar nga SweetAlbGirl datë 16 Dhjetor 2003 - 02:42:

Murphy Lee

Postuar nga SweetAlbGirl datë 16 Dhjetor 2003 - 02:44:

Dhe Missy Elliot

Postuar nga SweetAlbGirl datë 16 Dhjetor 2003 - 02:47:

My favorite from the R&B singers
Montell Jordan

Postuar nga SweetAlbGirl datë 16 Dhjetor 2003 - 02:50:

.... ja ku eshte se nuk doli tek e para

Postuar nga SweetAlbGirl datë 16 Dhjetor 2003 - 02:52:

mos te harrojme edhe 50-tin

Postuar nga titi_ali_demsi datë 07 Janar 2004 - 01:23:

EMINEM NUMBER 1 HIP HOP >>>

Eminem nje nga kengtaret me te famshem te hip hopit deri para ca vitesh na myten jevgjit shyqyr qe doli nje i bardhe tani edhe ne mund te krenohemi si te bardhe qe jemi !!!!!

Postuar nga S.l. datë 13 Janar 2004 - 20:41:

Shume kengetare te mire kane dale dhe shume te talentuar, por nuk duhet te harrojme DR;DRE. Per mua ai neshte shume i larte. Nuk e di se qysh i vini ato fotografite, se po ta dija do kisha kisha vene nje.

Postuar nga Makaveli datë 13 Shkurt 2004 - 11:22:

Dr.dre

Dr.dre ka qene edhe do te mbetet #1

Postuar nga MCS datë 26 Shtator 2004 - 20:12:

Dre mesusi i rapit.

Postuar nga MustangSaleen datë 06 Dhjetor 2004 - 22:26:

doni real hip hop? keta jane real hip hop, they dont rap about bitches and ho's edhe per makinat qe kane:

1. Mos Def
2. Talib Kweli
3. Atmosphere

ata jane ca, por ka akoma me shume.

degjione ate kenge

Reefiniton by talib kweli

Gjithsej 2 faqe: [1] 2 »
Trego 52 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.