Forumi Horizont Gjithsej 2 faqe: [1] 2 »
Trego 58 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- Financuar nga greket forumi... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=11042)

Postuar nga Petrit Kola datë 26 Shkurt 2006 - 05:57:

Financuar nga greket forumi shqiptar...

A medoni se forumishqiptar financohet nga greku?

Ja dhe eksperienca ime:-

Forumi shqiptar dhe besimi Qillomandro

Ndodhem ne rruge para “nderteses’ se ForumitShqiptar tash qe po jua tregoje ndodhine time…

O huuuu –me tha miku im nga Saranda.
Valto defi!
Pse-i thashe une.
Sepse nuk eshte ashtu sic thua ti. forumishqiptar.com i Albos financohet nga greku dhe boshti i tij eshte avancimi i interesave greke ne Shqiperi… Ata fshine cdo mesazh proshqiptar. Metodat?-Greke te “thikes pas shpine”, pa njoftuar autorin dhe dhene arsyen e veprimit te tyre…
Skutha te vertet jane ata. Pa asnje paralajmerim do ta shikosh veten ne rruge jashte asaj ‘ndertese” te qelbur qe quhet forumishqiptar.com.
Do te ishte me mire qe ne hyrje te ‘nderteses” me te madhe te shkruhej forumigrek.com i Albos, qe te perputhej forma me brendine…

M**i mullar u befte,-thashe-do ta provoje, do te futem nje here, dhe gulldum brenda.
Te them te drejeten binte ere. Pavarsia e Kosoves jo shume e pelqyer, shqiptaret jane te pa edukuar dhe te pacivilizuar sepse na i merziten Papuliasin ne Sarande, qe Shqiperia te perparoje duhet qe 100% e ekonomise te jete ne duart e grekut dhe jo me si deri tani qe eshte 85%, minoriteti grek 500 mijesh eshte pa te drejta, persekutuar, terrorizuar dhe rreziku i eleminimit fizike eshte shume eminent. NATO beri gabim qe nderhyri ne Kosove, ajo duhet te kish bombarduar Shqiperine qe te shpetonin minoritaret grek te “rrezikuar”..At Marku, eshte i pa udhe, Anastas Janullatos Qillomandroja…. Ups…prape e thashe…? Dhe kjo me mori ne qafe…
Sa permenda Jano Qillomandrone, mercenaret e tij te forumitshqiptar(grek).com me shoqeruan deri tek dera e forumit duke e perplasur ate forte dhe paralajmeruar mua qe te mos guxoja te ofendoja besimin e tyre fetar pavarsisht se ku do me shpinin udhet…
Cfare? Qillomandroja eshte besim fetar? Uaaaaa… Qillomandroja ishte vete Perendia….! Dhe une mendoja se shqiptaret kane tre besime (mysliman, ortodoks dhe katolike) dhe nje Zot (shqiptarizmin), por tek forumishqiptar(grek).com aplikohen ligje te tjera fizike,morale, fetare, kombetare….Atje Anastas Qillomandroja eshte i gjithe fuqishmi, financuesi dhe vete Perndia e tyre, dhe jo superagjenti grek me thiken ne dore te ngulur ne shpine te Shqiperise
Valto defi.
Petrit Kola

Postuar nga amoxil datë 26 Shkurt 2006 - 17:05:

Petrit u be kaq kohe qe nga koha qe jam ndeshur me ate problem tek forumi i Albo-greko-bytho-shqeto.

Atje nuk egziston shqiptarizem vecse propaganda greke dhe aty perpunon sa mundet te rinjte shqipetare.

Albon e di se kur te veje ne Shqiperi e ka gjyqin gati.(Eshte ne Amerike njeherepernjehere).

Atje eshte nje fatkeqesi e gjallle me sy hapur ..........forumi shqiptar!

Postuar nga Petrit Kola datë 26 Shkurt 2006 - 20:01:

...

Tani se fundi Albo me egersi te papare kundershton peticionin per Pavarsine e Kosoves. Albo do pavarsi per Vorio Epirin dhe jo per Kosoven.

Postuar nga Lela_Dr datë 27 Shkurt 2006 - 04:55:

Nuk e kam idene, sepse s'kam lexuar asnje postim te ketij forumi, nuk me ka terhequr asnjehere.

Postuar nga Petrit Kola datë 27 Shkurt 2006 - 07:05:

Albo

Ja dhe...

Postuar nga Klodel datë 04 Mars 2006 - 23:41:

kryepiskopi i kishes orthodokse . a mund t'i jape njeri mesime shqip albos?

Postuar nga Indrit datë 05 Mars 2006 - 00:04:

Ne fakt votova variantin 3, sepse nuk e di shume te sakte kete fakt.
Sigurisht qe jam i ndergjegjeshem qe Albo anon nga politika greke, eshte nje adhurues i mjekerthinjurit Janollatus por perderisa nuk kam fakte te qarta se funancohet nga greket nuk di cte them...

Nderkohe ajo qe di mire eshte se ne ate nenforum, ka tendenca greke por ka edhe njerez qe e kundershtojne fuqishem, dhe personi me i sulmuar ne ate nenforum eshte vete Albo.
Une i kam marre nje here nje paralajmerim ka nje vit e ca.
Nuk di cte them me shume por tek indeksi i albasuol.com shkrimi i pare ishte per hiresine e tij Janullatosin qe na ishte kurorezuar ku di se cfare se se mbajta mend.
Pra pershtypjen ta jep sikur ka gisht janullatosi ne te, por ama fakte konkrete nuk kam.

Postuar nga Petrit Kola datë 05 Mars 2006 - 01:00:

Re: Financuar nga greket forumi shqiptar...

Citim:
Po citoj ato që tha Petrit Kola
A medoni se forumishqiptar financohet nga greku?

Ja dhe eksperienca ime:-

Forumi shqiptar dhe besimi Qillomandro

Sa permenda Jano Qillomandrone, mercenaret e tij te forumitshqiptar(grek).com me shoqeruan deri tek dera e forumit duke e perplasur ate forte dhe paralajmeruar mua qe te mos guxoja te ofendoja besimin e tyre fetar pavarsisht se ku do me shpinin udhet…
Cfare? Qillomandroja eshte besim fetar? Uaaaaa… Qillomandroja ishte vete Perendia….! Dhe une mendoja se shqiptaret kane tre besime (mysliman, ortodoks dhe katolike) dhe nje Zot (shqiptarizmin), por tek forumishqiptar(grek).com aplikohen ligje te tjera fizike,morale, fetare, kombetare….Atje Anastas Qillomandroja eshte i gjithe fuqishmi, financuesi dhe vete Pernedia e tyre, dhe jo superagjenti grek me thiken ne dore te ngulur ne shpine te Shqiperise
Valto defi.
Petrit Kola

Postuar nga SHKODRANI I QESHUR datë 05 Mars 2006 - 01:37:

Nuk kam fakte qe te argumentoj pergjigjen time(meqe nuk e kam frekuentuar forumin ne fjale)prandaj votova per variantin e trete.

Por dicka shum te rendesishme mun ta denoncoj nga pervoja personale.

Me ka ndollur kohet e fundit te vizitoj shpeshhere(per arsye biznesi) fshatrat me shumice greke ne jug te vendit ,dhe te them te drejten kam bindjen se kane me shum te drejta minoritaret se sa vete shqiptaret.
Duke ja filluar tek tabelat e rrugeve e duke perfunduar tek pushteti lokal gjithcka flet greqisht.

Un nuk jam kundra..perkundrazi eshte e drejte qe pakicat kombetare te kene te drejta te barabarta sikur te gjith shtetasit,por me nervozon jasht mase kur degjoj ne medjat greke se te drejtat e minoritareve ne Shqiperi jane te dhunuara.

Dhe cfare eshte me absurdja,kercenojne me faktin se dyert e Shqiperise ne Europe kalojne neper Greqi..duke bere presion qe te zgjillin nje konflikt imagjinar qe egziston vetem ne ultranacionalizmin e tyre mesjetar.
Faktikisht te drejtat e grekeve qe jetojne ne Shqiperi jane brenda te gjitha rregullave dhe ligjeve nderkombetare.

Dhe si per ironi te shkrimit tim..teksa po e shkruaj me dalin parasysh ata qindra-mijera familje çame te debuara me dhune pas luftes..dhe qe sot qeveria Greke po ju shet pronat legjitime.

Nuk eshte racizem dhe as kendveshtrim fanatik ky i imi,por do theksoja se cilido qe ne nje fare menyre merr nje pozicion pro Grek ne shkrimet e tij nuk eshte Shqiptar.

Postuar nga Petrit Kola datë 05 Mars 2006 - 01:42:

Ashtu eshte si ne forumin e Albos...

Po nuk je me orientim greke nuk te hapen dyert e pushtetit ne shqiperi. Ne fakt viktimat jemi ne qe nepermjet te paguarve shqiptar (politikane qeveritar) na eshte ndaluar zhvillimi i vendit dhe eshte vrare shpresa...

Postuar nga Isra datë 21 Mars 2006 - 14:38:

hemmmmmmmm, votova PO..

me thene te drejten kam kohe kohe qe me ka thene dikush me disa fakte, (nese mund ti quaj te tilla) qe FSH eshte progrek..dhe nuk me duket cudi...edhe pse nuk jam e sigurt votova po, sepse 70% NDIHEM e sigurt....

Postuar nga unforgiven datë 22 Mars 2006 - 04:18:

Edhe kete te rene e fundit nuk e dija...
Dhe mos thuaj pastaj qe kokat e ketij Forumi nuk jane miq te CIA-s apo FBI-se...
pse lini nam or miq te forumit..

" A keni pare te qellohet ndonjehere pema pa kokrra::S'e beni dot vezen e Albos apo te Fajtorit e filloni imagjinoni,shtjelloni derr e dose bashke..

Postuar nga Isra datë 23 Mars 2006 - 15:22:

Citim:
Po citoj ato që tha unforgiven
Dhe mos thuaj pastaj qe kokat e ketij Forumi nuk jane miq te CIA-s apo FBI-se...

" A keni pare te qellohet ndonjehere pema pa kokrra::S'e beni dot vezen e Albos apo te Fajtorit e filloni imagjinoni,shtjelloni derr e dose bashke..

pse iritohesh moj mona, per cfare veze e ke fjalen?
nese ben ti ndonje veze te arte na e trego dhe neve, meqe dashke te mburresh me vezet e te tjereve

pastaj pse te djeg kaq shume ty, se te permendem greqine

Postuar nga Indrit datë 24 Mars 2006 - 01:27:

Citim:
Po citoj ato që tha isra
hemmmmmmmm, votova PO..

me thene te drejten kam kohe kohe qe me ka thene dikush me disa fakte, (nese mund ti quaj te tilla) qe FSH eshte progrek..dhe nuk me duket cudi...edhe pse nuk jam e sigurt votova po, sepse 70% NDIHEM e sigurt....

nuk dua te hyj ne lirine e mendimit e votes tende, por ama askush nuk ka sjelle qofte edhe me te voglin argument qe forumi i Albos financohet nga greket.

Albo eshte nje individ fetar me perkatesi ortodokse dhe si i tille anon nga politika greke, gje qe ka te drejte ta beje si cdo antar tjeter, por ama une si indrit nuk kam qofte edhe nje gjysem argumenti qe te vertetoje nje lidhje te tille.
Kete nuk e them pse jam antar i ketij stafi, por ama nese nuk pajtohem me albon ne mendime nuk do te thote ti ve cdo te zeze.

Ps. Po me monen ca pate? Ajo nuk duhet te thote mendimin e saj?

Postuar nga amoxil datë 24 Mars 2006 - 04:44:

Citim:
Po citoj ato që tha SHKODRANI I QESHUR
Nuk kam fakte qe te argumentoj pergjigjen time(meqe nuk e kam frekuentuar forumin ne fjale)prandaj votova per variantin e trete.

Por dicka shum te rendesishme mun ta denoncoj nga pervoja personale.

Me ka ndollur kohet e fundit te vizitoj shpeshhere(per arsye biznesi) fshatrat me shumice greke ne jug te vendit ,dhe te them te drejten kam bindjen se kane me shum te drejta minoritaret se sa vete shqiptaret.
Duke ja filluar tek tabelat e rrugeve e duke perfunduar tek pushteti lokal gjithcka flet greqisht.

Un nuk jam kundra..perkundrazi eshte e drejte qe pakicat kombetare te kene te drejta te barabarta sikur te gjith shtetasit,por me nervozon jasht mase kur degjoj ne medjat greke se te drejtat e minoritareve ne Shqiperi jane te dhunuara.

Dhe cfare eshte me absurdja,kercenojne me faktin se dyert e Shqiperise ne Europe kalojne neper Greqi..duke bere presion qe te zgjillin nje konflikt imagjinar qe egziston vetem ne ultranacionalizmin e tyre mesjetar.
Faktikisht te drejtat e grekeve qe jetojne ne Shqiperi jane brenda te gjitha rregullave dhe ligjeve nderkombetare.

Dhe si per ironi te shkrimit tim..teksa po e shkruaj me dalin parasysh ata qindra-mijera familje çame te debuara me dhune pas luftes..dhe qe sot qeveria Greke po ju shet pronat legjitime.

Nuk eshte racizem dhe as kendveshtrim fanatik ky i imi,por do theksoja se cilido qe ne nje fare menyre merr nje pozicion pro Grek ne shkrimet e tij nuk eshte Shqiptar.

përshëndetjet e mija shkodrano për këto gjëra që ke përshkruar......

Postuar nga amoxil datë 24 Mars 2006 - 04:52:

Që albo financohet ktë se lun as topi.....
ju që sdini gjë të paktën mos hidhni hipoteza......shkruani me fakte dhe jo për inerci......

Postuar nga Petrit Kola datë 24 Mars 2006 - 06:10:

...

Janulla pasi hapi shkollem greke ne Korce deklaroi se do te hapen te tjera. Pas saj ishte ajo e Himares ku ne inagurimin e saj u kerkua bashkim me greqine dhe u ngriten flamure greke.
Kush te doje le te provoje te thote ndonje llafe tek Albo per shovinistin Janull dhe do te shikoni pergjigjen...

Indrit,
Me ate qe thua se Albo eshte ortodoks dhe si i tille anon nga Greqia tregon indoktrinimin tende, qe besoj se nuk do koment te madhe. Ti nenkupton se ortodokset shqiptare jane greke dhe Jugu i Shqiperise eshte Greqi...

Indrit,
Po deshe lexo "Varri i Adamit" ter Mark Twain. Flete per greket por....hahahahahahahahahahaha

Postuar nga Petrit Kola datë 24 Mars 2006 - 06:12:

Citim:
Po citoj ato që tha unforgiven

Ku ta gjesh qe te jene te CIA dhe FBI, vetem te Asfalise greke mos te jene...

Postuar nga Cindi datë 24 Mars 2006 - 06:19:

C'thoni moreee, bejne vaki edhe te tilla ndodhira dhe gjema.
Po po po s'ma merrte mendja kurre. Keto jane bema jo lajme.
Une nuk do marr pjese ne votim se jam ne investigation tani.
Nuk besoj se e keni fjalen edhe per Forumin Horizont apo jo.
Nuk besoj te jete me qitje te larget, si thoni?

Postuar nga Petrit Kola datë 24 Mars 2006 - 06:32:

Prezenca.... e lete them.... e Myzeqarit por edhe shume te tjerve, nuk le dyshim per kahjen... Myzo, por edhe te tjere i perkasin ceshtjes shqiptare...

Postuar nga amoxil datë 24 Mars 2006 - 06:38:

Citim:
Po citoj ato që tha football
C'thoni moreee, bejne vaki edhe te tilla ndodhira dhe gjema.
Po po po s'ma merrte mendja kurre. Keto jane bema jo lajme.
Une nuk do marr pjese ne votim se jam ne investigation tani.
Nuk besoj se e keni fjalen edhe per Forumin Horizont apo jo.
Nuk besoj te jete me qitje te larget, si thoni?

ti football na e bone peshqesh nënforumin e gjuhës greke dhe disa admina ktu u shprehën se gjoja duhet hap me u tregu liberal......
nga një her mendoj se dhe ty të ka fut dikush ktu me hedh kto idera, sepse është e pamundur të ngrihet dikush një mëngjes edhe të thot që po pse nuk hapni nji nënforum grek se na duhet....
edhe albo legeni që është grekist i madh edhe paguhet nga kishat ortodokse të filadelfias, me dollar amerikan me bo politik greke se ka hap nji forum të till grek....ne ktu jemi shumë demokrat e kemi hap se na vjen turp mos na qun na i grek racista....

Postuar nga Cindi datë 24 Mars 2006 - 07:18:

Citim:
Po citoj ato që tha amoxil

ti football na e bone peshqesh nënforumin e gjuhës greke dhe disa admina ktu u shprehën se gjoja duhet hap me u tregu liberal......
nga një her mendoj se dhe ty të ka fut dikush ktu me hedh kto idera, sepse është e pamundur të ngrihet dikush një mëngjes edhe të thot që po pse nuk hapni nji nënforum grek se na duhet....
edhe albo legeni që është grekist i madh edhe paguhet nga kishat ortodokse të filadelfias, me dollar amerikan me bo politik greke se ka hap nji forum të till grek....ne ktu jemi shumë demokrat e kemi hap se na vjen turp mos na qun na i grek racista....

E ke shume gabim Amoxil. Ta kam thene edhe here te tjera se une gjuhen greke e kam pare ashtu sic shoh italishten apo anglishten.
Po deshe beso, po deshe mos beso. Me duket se kam dhene prova dhe nuk jam duke bere asnje lloj propagande, just to have fun with all of you guys. Une pandeva se ishte mbyll ky kapitull midis ne te dyve, por nejse..
Ti e sheh shume mire qe une nuk shkruaj edhe aq shume tek tema e gjuhes greke.

Postuar nga Petrit Kola datë 24 Mars 2006 - 07:24:

Citim:
Po citoj ato që tha amoxil

Edhe kete hup na i ke bere more Futboll...? Prandaj te dogji...?

Postuar nga Isra datë 24 Mars 2006 - 13:35:

shiko se shume debat pa fruta po hapet ketu...........
e para, se kuptoj se per cfare na intereson perkatesia e forumit shqiptar, nderkohe qe ne po diskutojme te Forumi Horizont, keshtu qe pak rendesi ka, mendimi im ky.

E dyta, te jesh shqiptar ortodoks nuk do te thote te jesh grek, sic tha dhe Petriti; por po te jesh grek do te thote te jesh ortodoks, ndaj nuk eshte njesoj makarona me kadaifin apo jo Indrit

PS.

me vjen mire qe e mbron monen, indrit

Postuar nga Indrit datë 24 Mars 2006 - 20:16:

Re: ...

Citim:

Indrit,
Me ate qe thua se Albo eshte ortodoks dhe si i tille anon nga Greqia tregon indoktrinimin tende, qe besoj se nuk do koment te madhe. Ti nenkupton se ortodokset shqiptare jane greke dhe Jugu i Shqiperise eshte Greqi...

Indrit,
Po deshe lexo "Varri i Adamit" ter Mark Twain. Flete per greket por....hahahahahahahahahahaha

Peterit nuk e kuptoj tamam ku do te dalesh me supozimin tend, por une po shpjegoj vetem dy pika:

E para kur them se Albo eshte personazh fetar e them me plot bindje sepse ka mbi kater vjet qe diskutoj me te, por ama nuk bera greke Shqiptaret ortodokse te cilet kane po aq deshire sa une edhe ti te shohin ne krye te kishes se tyre nje njeri shqiptare te denje, te ndjeke shembulin e Nolit , te At Nikolla markut et etj.
Ne fakt se kisha ndermend kete qe te quaj Jugun e shqiperise pjese greke pa marre parasysh sesi i interpreton ti, por desha te them qe Albo eshte Ortodoks me bindjet e junullatusit gje qe e ben ta mbroje me zjarr dhe gjithmone ta permende emrin e tij "Hiresi".
Albo ka nje anim te dukshem nga politika greke, por ama nuk besoj se eshte me tezen e ndarjes se imagjinates:"Vorio Epir".

Se dyti: Ti ke hapur nje sondazh dhe nje teme diskutimi, ku duhet secili te jape mendimin e tij madje duke e argumentuar pse e dha kete mendim.
Une , ti,mona isra, football etje etj dhame mendime tona secili, dhe dicka eshte per te ardhur keq se mundohemi te imponojme mendimet duke mos dhene asnje argument mbi qendrimin qe kemi.
Une votova alternativen tre, sepse nuk kam ndonje argument te qarte qe verteton Lidhet Albo-Janullatus pervecse mbrojtjes qe ky i pari i ben shpeshhere.
Por ama kjo nuk me le te kuptoj qe Fsh financohet nga greket.

Nese ke ndonje argument ti edhe te tjere mund ta silni lirisht dhe do jem une i pari qe do bindem, dhe jo tem kaq por do i hap Albos nje teme ne Fsh e tja perplas ne fytyre.
Po pres petriti...

Postuar nga Cindi datë 24 Mars 2006 - 21:03:

Citim:

Edhe kete hup na i ke bere more Futboll...? Prandaj te dogji...?

Mua i dashur Petrit nuk me djeg asgje.
Ju pergjigja nje akuze te pabazuar.

Qofsh me shendet.

Postuar nga myzeqari datë 24 Mars 2006 - 21:44:

Njerez Footboll akuzohet kot ketu , kaq gje nuk e keni kuptuar akoma!

Sa per Forumin Shqipetar nuk e di , nuk jam ne dijeni te dickaje te tille , por sidoqofte ne disa shkrime qe i kam lexuar Albos ke ai forum anon jashtzakonisht nga greket , biles ne menyre te tepruar nganjeher !!
Per financimin e atij forumi nuk di cte them !

Postuar nga Indrit datë 24 Mars 2006 - 22:13:

Citim:
Po citoj ato që tha isra

E dyta, te jesh shqiptar ortodoks nuk do te thote te jesh grek, sic tha dhe Petriti; por po te jesh grek do te thote te jesh ortodoks, ndaj nuk eshte njesoj makarona me kadaifin apo jo Indrit

PS.

me vjen mire qe e mbron monen, indrit

Isra, ka dicka qe duhet ta kuptosh:

Nese pertiti ben nje gabim apo nje keqkuptim kundrejt fjaleve te mija nuk duhet ta beje cdokush pas tij.
Une nuk kam thene se shqiptaret e jugut jane greke thjeshte pse kane te njenjtin besim, nese doni ta interpretoni ashtu jeni te lire te shkruani cte keni qef se gishti shkon tek cdo shkronje e tastjeres.
Meqe ti paske kohe qe rri tek forumi shqiptar(dhe une e di sa kohe ke) atehere me jem argumentet e tua pse mendon se ky finnancohet nga greket?
Mos ke argument qe greket vrane Eduart Plushin, pse perzune camet, apo pse Albo mbron politiken greke shpesh here?
Ka gjera qe duhet te kemi vertete qendrim kunder greqise por ama mos te arrije puna deri ketu sa te akuzojme dike me te padrejte.
Isra meqe e di se i beson vargjet kuranore po te jap nja dy sa per te mbrojtur mendimin tim, e di qe jane jashte teme por kerkoj falje.
I pari: Dhe te mos ju shtyje zilia ndaj nje populli e te beheni te padrejte, veproni drejt sepse kjo eshte me afer devotshmerise
Pra une si indrit nuk jam avokat as i Albos e as i mones fundja skane nevoje per ndihmen time as njeri e as tjeteri por shpreh mendimin tim ashtu sic e mendoj, duke qene se kam mbi kater vjet ne ate dreq forumi.

Dhe vargu i dyte eshte ky: O ju qe keni besuar, nese ju sjell dikush ndonje lajm sqarojeni mire ate me qellim qe te mos i beni padrejtesi dikujt duke mos ditur te verteten dhe me pas te mbeteni te penduar per ate qe bete

Pra isra sqaroni keto pune ti edhe cdokush qe akuzon dike, sillni argumentet e tua, dhe do jem une i pari qe keto argumente do i transmetoj te forumishqiptar.
Dhe do te te lutesha si perfundim per dy gjera.
E para, mos e nis shkrimin ne keqkuptime .
dhe e dyta, shpik terme vete se kadaifi e makaronat jane ekskluzivitet i tjeterkujt
Njerez po diskutojme nuk ja vlen ti bertasim nbjeri-tjeterit si jevgu te shoqes.
SHpresoj qe te has ne mirkuptim.

Postuar nga Petrit Kola datë 25 Mars 2006 - 01:43:

Re: Re: ...

Citim:
Po citoj ato që tha Indrit

Peterit nuk e kuptoj tamam ku do te dalesh me supozimin tend, por une po shpjegoj vetem dy pika:

E para kur them se Albo eshte personazh fetar e them me plot bindje sepse ka mbi kater vjet qe diskutoj me te, por ama nuk bera greke Shqiptaret ortodokse te cilet kane po aq deshire sa une edhe ti te shohin ne krye te kishes se tyre nje njeri shqiptare te denje, te ndjeke shembulin e Nolit , te At Nikolla markut et etj.
Ne fakt se kisha ndermend kete qe te quaj Jugun e shqiperise pjese greke pa marre parasysh sesi i interpreton ti, por desha te them qe Albo eshte Ortodoks me bindjet e junullatusit gje qe e ben ta mbroje me zjarr dhe gjithmone ta permende emrin e tij "Hiresi".
Albo ka nje anim te dukshem nga politika greke, por ama nuk besoj se eshte me tezen e ndarjes se imagjinates:"Vorio Epir".

Se dyti: Ti ke hapur nje sondazh dhe nje teme diskutimi, ku duhet secili te jape mendimin e tij madje duke e argumentuar pse e dha kete mendim.
Une , ti,mona isra, football etje etj dhame mendime tona secili, dhe dicka eshte per te ardhur keq se mundohemi te imponojme mendimet duke mos dhene asnje argument mbi qendrimin qe kemi.
Une votova alternativen tre, sepse nuk kam ndonje argument te qarte qe verteton Lidhet Albo-Janullatus pervecse mbrojtjes qe ky i pari i ben shpeshhere.
Por ama kjo nuk me le te kuptoj qe Fsh financohet nga greket.

Nese ke ndonje argument ti edhe te tjere mund ta silni lirisht dhe do jem une i pari qe do bindem, dhe jo tem kaq por do i hap Albos nje teme ne Fsh e tja perplas ne fytyre.
Po pres petriti...

Indrit,
C'do te thuash me ate; ortodoks me bindjet e Janullit? Ortodoksi ka bindje ortodokse dhe kaq.(Keshtu mendoje une) C'domethne bindje ortodokso-janulliste?

Ti thua se Albo ka ndikim nga politika greke.
Dhe ne se e dini se ajo politike eshte shoviniste kundrjet Shqiperise dhe shqiptareve. Tani Albo si shqiptar i eshte vene ne sherbim te politikes greke pa shperblim? Si thua ti? Pse Albo eshte kundra Shqiperise?

P.S Juve keni pyetur retorikisht. Pergjigjen e keni dhene vete ne dy mesazhet...

Postuar nga Indrit datë 25 Mars 2006 - 11:46:

Petrit, vetem dicka...

Mund te jesh ortodoks si te gjithe shqiptaret qe kane kete fe, por mund te jesh edhe ortodoks me bindjet e janullatusit qe kane si synin aneksimin e shqiperise se jugut, problemi eshte se nuk jam i sigurte ne Albushi e ka arritur kete grade, megjithese forumi i tij anon kah politika shoviniste greke.
Mendoj se me shume e ben nga injoranca.

Indriti.

Postuar nga Isra datë 27 Mars 2006 - 16:34:

Citim:
Po citoj ato që tha isra
hemmmmmmmm, votova PO..

indrit, po citoj veten, mesazhin e pare qe ka bere, dmth edhe pse nuk jam e SIGURT per kete fakt, i cili as qe me intereson se a financohet apo jo FSH nga greku, votova po, por kam pershtypjen se nje sondazh i tille nuk me duket se ka ndonje peshe te madhe ketu ne FH. ndaj dhashe mendimin tim me shume si pershtypje sesa siguri; meqe me kish rene ne vesh dikur nga nje anetar i Zeri yt( se ngaterova emertim forumi), pra pak rendesi ka per mua se eshte keshtu apo tjeter e verteta....
E dyta, e kuptoj mire domethenien e atyre ajeteve dhe Zoti te shperblefte per perkujtimin.
E treta, ato terma me kadaif dhe makarona i citova me nja dy ikona mbrapa, si per te te kujtuar se i kam lexuar nga ty..(nuk ti ha njeri meritat e krijmtarise ose me mire fantazise)

E treta, une nuk te bertita aspak, madje mesazhi im ishte mjaft miqesor dhe konfindencial, a, nese e ke fjalen per monen, Mona besoj se di vete te mbrohet apo ankohet nese ka ndonje gje, ok..

Nejse, me kaq besoj se u sqarova.
pershendetje.

PS.

Shume zhurme per asgje

Postuar nga Petrit Kola datë 03 Prill 2006 - 07:07:

Me sa shof disa e njohin Albon...

Dhe kjo eshte gje e mire, sepse munde ta ftoni ate te pergjigjet se perse nuk ju pergjigj Klodit, qe me pas e ndroi nofken ne Seminarist (Ne Albasoul)kur ai i tha se " rri urte se do t'ja beje te njohur te gjitheve se kush fshihet pas PAPAS..."

Postuar nga Unstoppable datë 03 Prill 2006 - 08:06:

Forumi shqiptar ka ne krye nje njeri me tendenca grekofone por stafin e ka te mire dhe pjesemarrja ne te eshte e madhe !Debatimi qe behet atje ndaj tematikave te ndryshme e ben ate forum me te fuqishmin dhe ma interesantin !
Forumet e tjera ( pa dashur ti hedh punen poshte ndonje themeluesi te ndonje forumi ) jane si foshnje ne krahasim me ate forum ne sensin e debatimit ! Atje s'ka oaze lumturie sic mund te gjenden ktu apo ne ndonje forum me 'mpuq mpuqe' , atje ka replike te eger dhe ne shumicen e rasteve me nivel intelektual ne te !
Ka gjithsesi ( si ne cdo forum ) qe prej halabakeve deri tek intelektualet , qe prej ekstremistave kristiane deri tek ato islamike !
Per Albon s'kam ndonje respekt te vecante ( ne fakt s'kam hic lol ) persa i perket ideve te tij por per punen qe ka ba ne ndertimin fizik te atij forumi i heq kapelen !
Shnet dhe mos u nxeni lol

Postuar nga Indrit datë 03 Prill 2006 - 12:28:

Re: Me sa shof disa e njohin Albon...

Citim:
Dhe kjo eshte gje e mire, sepse munde ta ftoni ate te pergjigjet se perse nuk ju pergjigj Klodit, qe me pas e ndroi nofken ne Seminarist (Ne Albasoul)kur ai i tha se " rri urte se do t'ja beje te njohur te gjitheve se kush fshihet pas PAPAS..."

O Petrit O vella...

Tani nuk mund te gjykosh per Albon nga fjalet e seminaristit apo ish klodit sepse jane i njenjti brume.

Nese ka ndonje ne sherbim te grekut ne Fsh eshte seminarit, albo asnjehere se ka arritur graden e tij.
Sill argumente qe haen jo fjale te seminarist, me te cilin kam grire sallate sot e kater vjet dhe e njoh mjaft mire...
Ky eshte edhe mbrojtes i flakte i mjekerthinjurit.

Postuar nga Indrit datë 03 Prill 2006 - 12:35:

Citim:
Po citoj ato që tha isra

indrit, po citoj veten, mesazhin e pare qe ka bere, dmth edhe pse nuk jam e SIGURT per kete fakt, i cili as qe me intereson se a financohet apo jo FSH nga greku, votova po, por kam pershtypjen se nje sondazh i tille nuk me duket se ka ndonje peshe te madhe ketu ne FH. ndaj dhashe mendimin tim me shume si pershtypje sesa siguri; meqe me kish rene ne vesh dikur nga nje anetar i Zeri yt( se ngaterova emertim forumi), pra pak rendesi ka per mua se eshte keshtu apo tjeter e verteta....
E dyta, e kuptoj mire domethenien e atyre ajeteve dhe Zoti te shperblefte per perkujtimin.
E treta, ato terma me kadaif dhe makarona i citova me nja dy ikona mbrapa, si per te te kujtuar se i kam lexuar nga ty..(nuk ti ha njeri meritat e krijmtarise ose me mire fantazise)

E treta, une nuk te bertita aspak, madje mesazhi im ishte mjaft miqesor dhe konfindencial, a, nese e ke fjalen per monen, Mona besoj se di vete te mbrohet apo ankohet nese ka ndonje gje, ok..

Nejse, me kaq besoj se u sqarova.
pershendetje.

PS.

Shume zhurme per asgje

Isra, po nuk te vrava mi jo, por ama i kam frike keto gjykimet "ma merr mendja" apo me ka dale ne enderr qe alboja i sherben greqise etj etj.
Une nuk dua te behem avokat i Albos por ama cdogje ne kete teme eshte ngritur ne baze te supozimeve dhe jo ne baze te fakteve.
Monen mos ma ngacmo...

Postuar nga Petrit Kola datë 04 Prill 2006 - 03:57:

Indrit,

Ashtu eshte qe seminaristi eshte i tille sic thoni juve dhe ai ka ndikom ne kthesen e Albos, sepse kur e filloi e filloi ndryshe...
Ti c'fare kerkon, mos do ndonje fotokopje te ndonje fature?
Se mos na thua se dhe Janullatosit nuk i vine leket nga Greqia, apo te themi Gramoz Pashkos...?
Per kete Gramozin, kam nje foto (dokument) shikoje tek http://vertet.blogspot.com ,sa te me vije e Albos ta nis.

Nga ana teknike forumi shqiptar eshte shume i realizuar dhe bashkohem me Unsopable. Ai eshte forumi i pare shqiptare (keshtu e di une, sepse une fillova te futem ne forume para nje viti, pra s'kam shume njohuri per historikun) dhe ka ate epersi..., por shume veta, anetar cilesor po largohen...

Une mendoje se Albo duhet te heqi censurimet dhe perjashtimet e nacionlistave shqiptare dhe ta shohim se si behet debati atje...?
Shkrimet qe nuk ofendojne antaret dhe jane brenda temes nuk duhet te fshihen...

Postuar nga agata datë 04 Prill 2006 - 22:24:

Citim:
Po citoj ato që tha Unstoppable
Per Albon s'kam ndonje respekt te vecante ( ne fakt s'kam hic lol ) persa i perket ideve te tij por per punen qe ka ba ne ndertimin fizik te atij forumi i heq kapelen !
Shnet dhe mos u nxeni lol

Per mua, ate forum e bejne interesant, idete dhe debatatet e bashkeatdhetareve tone dhe jo aldo..
Megjithate, me duket e cuditshme qe nje forum me tendenca antishqiptare, te jete aq i frekuentuar dhe interesant..

Postuar nga Petrit Kola datë 05 Prill 2006 - 01:34:

...

Citim:
Po citoj ato që tha agata

Megjithate, me duket e cuditshme qe nje forum me tendenca antishqiptare, te jete aq i frekuentuar dhe interesant..

Agata,
Hic mos u cudit, sepse ka shqiptare qe jane ne kriza nervore se nuk kane pase mundesine te behen spiuna ne sherbim te grekut qe te kishin bere ndonje pare...

Agata,
Munde te japesh arsyen se perse tek gazetat e Albofurmit nuk gjendet "Rimekemja Kombetare? (dikur ishte)

Postuar nga amoxil datë 05 Prill 2006 - 01:55:

Petrit sma merr mendja se agata e di se ceshte kjo gazete qe dilte cdo jave.

Postuar nga Unstoppable datë 05 Prill 2006 - 07:41:

Citim:
Po citoj ato që tha agata

Per mua, ate forum e bejne interesant, idete dhe debatatet e bashkeatdhetareve tone dhe jo aldo..

Dhe cfare ben ti Agata per ti dalur zot shqiptarizmit ? Fshihesh tek nji forum ku te gjithe thojne 'Urra'..?
Ti nese je kaq patriote , e mbron aty ku shahet ( nese shahet ) dhe jo te distancohesh dhe te strukesh tek nji forum tjeter !
Sa per ate pjesen qe me ke cituar dhe pergjigjur , nese nuk e ke kuptu te thashe se si strukture fizike ai forum eshte me i arriri dhe per ket sigurisht qe ka merite funderi i tij qe fatkeqesisht eshte Albo ! Pra ne kete drejtim , ai ka bere pune te mire !

Postuar nga Indrit datë 05 Prill 2006 - 13:03:

Agannist

Jam dakort me ty.

F.sh eshte forumi me i arrire shqiptar, ne te do te gjesh shume mendime dhe drejtime apo rryma.
Aty ka njerez duke filluar nga intelektuali e duke mbaruar tek idjoti.Sigurisht qe kjo eshte pjese perberese e cdo forumi.
Fundja forumi nuk eshte hap[ur per te edukuar antaret sepse edukata merret ne familje...
Nderkohe edhe nga ana strukturore eshte mjaft i arrire, dhe eshte fatkeqesi qe te drejtohet Nga Albush Agai megjithate, Albushi paraqet nje mendim ose me mire rryme dhe rrezik nuk gjenden me nedjen e tij as 10 antare.Mund te flas shume rreth ketij forumi sepse kam afro 5 vjet aty(Si kam bere ende 5)dhe mbaj mend qe kam qene diku antari 1 2000 e ca , nderkohe qe tashme forumi shqiptar ka vajtur 25 000 ndoshta.
Por ama duket se eshte forum i gjalle ka postime shkrime e mendime nga te shumellojeshmet, ndryshe nga top channel megjithese ka 20 000 antare ngjan si forum i vdekur, ku nuk shkruan njeri.
Tek e fundit, forumisht shqiptar nuk i mungon patriotizmi, sepse kjo ane ka fituar gjithmone ne debate ndaj pakices se janullatusit, pa marre parasysh sa here masakrohen temat e perjashtohen antaret.
Duke qene forum fammiljar, ku adminstrojne albo dhe e fejuara e tij, ndodhin gjera te cuditshme, Albo fyen nje shoqen time dhe kur ajo i kthehet e perjashton Fiori pa afat se i ka share te fejuarin
Ka gallata be fakt.
Nderkohe nje pjese te mire te stafit ju mungon objektiviteti dhe kete e them me plot gojen sepse aktualisht jam prape antar i ketij stafi.
me ben pershtypje qe jane shume pak Zera qe kundershtojne vendimet e Albos.
Une po citoj albon, tek nenforumi i mod sesi na shprehet dhe me pas gjyko objektivitetin e ketij stafi.

Indriti dhe Helene, respektin dhe miqesine me anetaret e forumit mbajeni, por ju kujtoj se ketu nuk merrni pjese si anetare te thjeshte, ketu merrni pjese si moderatore dhe pjesetare te ketij stafi.

Edhe sikur gabim te kete bere nje moderator, gje qe ndodh pasi njerez jemi, ju nuk duhet te mbani anen e anetareve te thjeshte, por anen e moderatoreve.

Shqetesimin tuaj kalojani ne privat kolegut, supermoderatorit dhe admin qe mbulon ate seksion te forumit. Ne kete rast, Lioness dhe mua. Gjithashtu, terhiqni vemendjen miqve tuaj ne forum qe te mos ofendojne anetaret e stafit dhe te mos marrin superxhiro pasi kush shkel rregullat e forumit, ndeshkohet, dhe mos te habiten kur e gjejne veten te perjashtuar.

Postuar nga Petrit Kola datë 06 Prill 2006 - 01:56:

Indrit,

Patjeter qe anetare te forumit jane shqiptar..., por ne diskutojm drejtuesit, dhe ate me kryesorin.

Une pyeta Agaten se per se gazeta "Rimekembja" eshte hequr nga Albasoul...?
Mundeni juve te jepni pergjigje?
Petriti

Postuar nga rumial datë 09 Qershor 2006 - 01:29:

kali i trojes

nqs eshte ashtu siç thoni ju pse nuk thoni qe na kane futur kalin e trojes.
nejse meqense nuk si asgje per kete forum besoj se me hapet syte qe te mos e vizitoj.meqe jam kurioz i madh do ta vizitoj dhe po gjeta ndonje gje antishqiptare ose antikombetare nuk do te hezitoj ta denoncoj publikisht ne shkrimet e mia.

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 11 Nëntor 2006 - 19:47:

Re: Indrit,

Citim:
Patjeter qe anetare te forumit jane shqiptar..., por ne diskutojm drejtuesit, dhe ate me kryesorin.

Une pyeta Agaten se per se gazeta "Rimekembja" eshte hequr nga Albasoul...?
Mundeni juve te jepni pergjigje?
Petriti

o petrito   ti  sdi ca   flet ore..

f.sh eshte  forumi me i madh  shqiptar.. ashtu sic tha dhe  endriti qe nga ai  intelektuali   deri tek me  budallai... ti ske qen ndonje her staf  gjakundi dhe  se  di  si jan punet e moderatorve , smoderatorve e le   me  adminve  e krijusit....

eshte e vertet  qe  antaret marin superxhiro... e  them kete  se jam vet fakt i   dickaje te  tille.. kam qen ne  staf kam qen dhe  antar ( pra ne staf  te fajtorit ne chat).. dhe  e di mire se si  vene keto pune...  ti thua si shpjegohet hejqa e  gazetes..

albo kur e ka ngrit  forumin,   e ka ngrit , e ka disenjuar vet, e ka  financuar vet .. pasi albasoul u     rrit ndjeshem, dhe po  behej   faqa me e  madhe shqiptare... filluan dhe  financimet e shoqatave... ti nuk i di te  gjitha.. po albo ka  servera mer  plak.. dhe  shet  hoste.. dhe sua shet  shqiptarve... po i shet ketu ne usa... ai ka mbaruar shkolle per ate pune... ti do thuash  qe  qeka progrek... un kam qen ne  staf te  forumit  atje.. me  akses... dhe sdi te kem pare ndonje postim te  tij pro grek... ka qen i  rrept  , ete  se mohoj.. ka  qene.. dhe ate  fjal qe thoshte e mbante...si ne  cdo vend dhe  atje  ka gabime... sic tha indriti qe eshte dhe e fejuara e tij.. fiori.. qe nje me  dy e  perjashton forumista.. ajo  eshte ana e keqe e  forumit.. po te shikosh numrin e  vizitave ne dit  atje.. i kalon te  1 mijat .. po te lexosh ne faqe te pare te  albasoul.. do shofesh qe flitet per shqiperine e jo per greqine... eshte ai albo qe  per festen e  flamurit  ve  himnin shqiptar  sa  futesh ne albasoul... dhe  nuk ka ndonje faqe tjeter.... shifi mire... hape mire  albasoul  se me duket  ke ndonje inat personal....

un nuk e mberoj, pasi  vet albo   me ka heq nga ai staf, per mos pajtim te  disa ideve te tij... por te them ato qe sjane,  nuk eshte mire.. ti  japim ate qe i takon...dhe qe meriton... ai meriton lavdata per gjith ate pune, meriton dhe kritika per pjesen  e keqe te tije.

antishqiptar  ai seshte.. eshte shum antikomunist. biles  fshiu dhe  nen forumin   per nder te partise a si e kishte  emrin... po ashtu  hoqi  dhe padoganen....

keshu qe mos shkruani nga  cmira  disa nga ju.. po jepuni ketyre njerzve qe punojne e bejne  dicka ate qe meritojne.!

Postuar nga Petrit Kola datë 11 Nëntor 2006 - 20:13:

O Kota,

Une jam moderator tek ZeriYt megjithse nuk e aplikoje sepse nuk dua te humb lirine e te shkruarit ashtu sic dua, po ashtu me kane ofruar dhe ne forume te tjera por nuk kam pranuar per te njejten arsye dhe per mungese kohe gjithashtu.

Albo e nisi si shqiptar dhe i madh biles. Me vone e ndroi flete. Kur ndroi flete dhe i Ati i tije e keshilloi por Albo tha se e dinte vete ate pune.

Une kam pyetur dhe juve si i brendshem i atije forumi me thuaj pse eshte hequr "RIMEKEMBJA" nga forumi shqiptar?

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 11 Nëntor 2006 - 20:20:

dhe un ta dhash pergjigjen me lart... ai e ka ber  vet forumin mor djal.. dhe si mer leje ndonjerit  pse heq  apo pse shton    rimebekmbja.. apo ndonje  gj etjeter.... tashi ka kaluar cdo  gje ne biznes.. varet se per cfare  financohet nga  shoqata te ndryshme..

ti  thuai i jati.. i jati sja ka iden fare,  se eshte burr plak... ti thua i jati.. pajs  zotin se seshte mire te  flitet keshtu.

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 11 Nëntor 2006 - 20:24:

Un jam  S.admin  te  forumi  faqeve te mia.. dhe perderi sa e kam krijuar vet.. heq atje dhe   vendos ato  qe mendoj un.. ka dhe gjera te tjera qe i  shtroj me  adminet.. dhe   biemi ne nje  konkluzion.. sepse  cdo shpenzim , financim eshte nga mua.. dhe at ete  fundit e vendos vet.

Postuar nga Petrit Kola datë 11 Nëntor 2006 - 21:02:

Citim:
Po citoj ato që tha KOTA_97
tashi ka kaluar cdo  gje ne biznes.. varet se per cfare  financohet nga  shoqata te ndryshme.. 

Te lumte Kota!

Kete them edhe une. Jane greket qe e financojne.

Kritiko Janullatosin apo greket dhe te shohesh si te perjashtojne nga forumi.

Per "Rimekembjen" na fole ne parim. Cila eshte arsyeja konkerte qe u hoq?

I  Ati i Albos eshte burre plake dhe ndaj e keshilloi djalin sepse, ja mire ne se graket dalin fitmitar me politiken e tyre shoviniste ne Shqiperi po ne se humbin...?

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 11 Nëntor 2006 - 21:08:

Leku   can  c'do porte.  sado pateriot te jesh !

Postuar nga Petrit Kola datë 11 Nëntor 2006 - 21:28:

Kota,

Citim:
Po citoj ato që tha KOTA_97
Leku   can  c'do porte.  sado pateriot te jesh !

Jo cdo porte, porten Albos e ka care. Forumin ZeriYt nuk e ka care.

Disa shesin dhe femijet, nenat, motrat e tyre per para por jo te gjithe i shesin.

Jam i sigurt se personi ne kete forum, IQVLORA nuk blihet me para...

Gjithsej 2 faqe: [1] 2 »
Trego 58 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.