Forumi Horizont | Gjithsej 2 faqe: [1] 2 » Trego 58 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- Financuar nga greket forumi... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=11042)
Financuar nga greket forumi shqiptar...
A medoni se forumishqiptar financohet nga greku?
Ja dhe eksperienca ime:-
Forumi shqiptar dhe besimi Qillomandro
Ndodhem ne rruge para “nderteses’ se ForumitShqiptar tash qe po jua tregoje ndodhine time…
O huuuu –me tha miku im nga Saranda.
Valto defi!
Pse-i thashe une.
Sepse nuk eshte ashtu sic thua ti. forumishqiptar.com i Albos financohet nga greku dhe boshti i tij eshte avancimi i interesave greke ne Shqiperi… Ata fshine cdo mesazh proshqiptar. Metodat?-Greke te “thikes pas shpine”, pa njoftuar autorin dhe dhene arsyen e veprimit te tyre…
Skutha te vertet jane ata. Pa asnje paralajmerim do ta shikosh veten ne rruge jashte asaj ‘ndertese” te qelbur qe quhet forumishqiptar.com.
Do te ishte me mire qe ne hyrje te ‘nderteses” me te madhe te shkruhej forumigrek.com i Albos, qe te perputhej forma me brendine…
M**i mullar u befte,-thashe-do ta provoje, do te futem nje here, dhe gulldum brenda.
Te them te drejeten binte ere. Pavarsia e Kosoves jo shume e pelqyer, shqiptaret jane te pa edukuar dhe te pacivilizuar sepse na i merziten Papuliasin ne Sarande, qe Shqiperia te perparoje duhet qe 100% e ekonomise te jete ne duart e grekut dhe jo me si deri tani qe eshte 85%, minoriteti grek 500 mijesh eshte pa te drejta, persekutuar, terrorizuar dhe rreziku i eleminimit fizike eshte shume eminent. NATO beri gabim qe nderhyri ne Kosove, ajo duhet te kish bombarduar Shqiperine qe te shpetonin minoritaret grek te “rrezikuar”..At Marku, eshte i pa udhe, Anastas Janullatos Qillomandroja…. Ups…prape e thashe…? Dhe kjo me mori ne qafe…
Sa permenda Jano Qillomandrone, mercenaret e tij te forumitshqiptar(grek).com me shoqeruan deri tek dera e forumit duke e perplasur ate forte dhe paralajmeruar mua qe te mos guxoja te ofendoja besimin e tyre fetar pavarsisht se ku do me shpinin udhet…
Cfare? Qillomandroja eshte besim fetar? Uaaaaa… Qillomandroja ishte vete Perendia….! Dhe une mendoja se shqiptaret kane tre besime (mysliman, ortodoks dhe katolike) dhe nje Zot (shqiptarizmin), por tek forumishqiptar(grek).com aplikohen ligje te tjera fizike,morale, fetare, kombetare….Atje Anastas Qillomandroja eshte i gjithe fuqishmi, financuesi dhe vete Perndia e tyre, dhe jo superagjenti grek me thiken ne dore te ngulur ne shpine te Shqiperise
Valto defi.
Petrit Kola
Petrit u be kaq kohe qe nga koha qe jam ndeshur me ate problem tek forumi i Albo-greko-bytho-shqeto.
Atje nuk egziston shqiptarizem vecse propaganda greke dhe aty perpunon sa mundet te rinjte shqipetare.
Albon e di se kur te veje ne Shqiperi e ka gjyqin gati.(Eshte ne Amerike njeherepernjehere).
Atje eshte nje fatkeqesi e gjallle me sy hapur ..........forumi shqiptar!
...
Tani se fundi Albo me egersi te papare kundershton peticionin per Pavarsine e Kosoves. Albo do pavarsi per Vorio Epirin dhe jo per Kosoven.
Nuk e kam idene, sepse s'kam lexuar asnje postim te ketij forumi, nuk me ka terhequr asnjehere.
Albo
Ja dhe...
kryepiskopi i kishes orthodokse . a mund t'i jape njeri mesime shqip albos?
Ne fakt votova variantin 3, sepse nuk e di shume te sakte kete fakt.
Sigurisht qe jam i ndergjegjeshem qe Albo anon nga politika greke, eshte nje adhurues i mjekerthinjurit Janollatus por perderisa nuk kam fakte te qarta se funancohet nga greket nuk di cte them...
Nderkohe ajo qe di mire eshte se ne ate nenforum, ka tendenca greke por ka edhe njerez qe e kundershtojne fuqishem, dhe personi me i sulmuar ne ate nenforum eshte vete Albo.
Une i kam marre nje here nje paralajmerim ka nje vit e ca.
Nuk di cte them me shume por tek indeksi i albasuol.com shkrimi i pare ishte per hiresine e tij Janullatosin qe na ishte kurorezuar ku di se cfare se se mbajta mend.
Pra pershtypjen ta jep sikur ka gisht janullatosi ne te, por ama fakte konkrete nuk kam.
Re: Financuar nga greket forumi shqiptar...
Citim:
Po citoj ato që tha Petrit Kola
A medoni se forumishqiptar financohet nga greku?
Ja dhe eksperienca ime:-
Forumi shqiptar dhe besimi Qillomandro
Sa permenda Jano Qillomandrone, mercenaret e tij te forumitshqiptar(grek).com me shoqeruan deri tek dera e forumit duke e perplasur ate forte dhe paralajmeruar mua qe te mos guxoja te ofendoja besimin e tyre fetar pavarsisht se ku do me shpinin udhet…
Cfare? Qillomandroja eshte besim fetar? Uaaaaa… Qillomandroja ishte vete Perendia….! Dhe une mendoja se shqiptaret kane tre besime (mysliman, ortodoks dhe katolike) dhe nje Zot (shqiptarizmin), por tek forumishqiptar(grek).com aplikohen ligje te tjera fizike,morale, fetare, kombetare….Atje Anastas Qillomandroja eshte i gjithe fuqishmi, financuesi dhe vete Pernedia e tyre, dhe jo superagjenti grek me thiken ne dore te ngulur ne shpine te Shqiperise
Valto defi.
Petrit Kola
Nuk kam fakte qe te argumentoj pergjigjen time(meqe nuk e kam frekuentuar forumin ne fjale)prandaj votova per variantin e trete.
Por dicka shum te rendesishme mun ta denoncoj nga pervoja personale.
Me ka ndollur kohet e fundit te vizitoj shpeshhere(per arsye biznesi) fshatrat me shumice greke ne jug te vendit ,dhe te them te drejten kam bindjen se kane me shum te drejta minoritaret se sa vete shqiptaret.
Duke ja filluar tek tabelat e rrugeve e duke perfunduar tek pushteti lokal gjithcka flet greqisht.
Un nuk jam kundra..perkundrazi eshte e drejte qe pakicat kombetare te kene te drejta te barabarta sikur te gjith shtetasit,por me nervozon jasht mase kur degjoj ne medjat greke se te drejtat e minoritareve ne Shqiperi jane te dhunuara.
Dhe cfare eshte me absurdja,kercenojne me faktin se dyert e Shqiperise ne Europe kalojne neper Greqi..duke bere presion qe te zgjillin nje konflikt imagjinar qe egziston vetem ne ultranacionalizmin e tyre mesjetar.
Faktikisht te drejtat e grekeve qe jetojne ne Shqiperi jane brenda te gjitha rregullave dhe ligjeve nderkombetare.
Dhe si per ironi te shkrimit tim..teksa po e shkruaj me dalin parasysh ata qindra-mijera familje çame te debuara me dhune pas luftes..dhe qe sot qeveria Greke po ju shet pronat legjitime.
Nuk eshte racizem dhe as kendveshtrim fanatik ky i imi,por do theksoja se cilido qe ne nje fare menyre merr nje pozicion pro Grek ne shkrimet e tij nuk eshte Shqiptar.
Ashtu eshte si ne forumin e Albos...
Po nuk je me orientim greke nuk te hapen dyert e pushtetit ne shqiperi. Ne fakt viktimat jemi ne qe nepermjet te paguarve shqiptar (politikane qeveritar) na eshte ndaluar zhvillimi i vendit dhe eshte vrare shpresa...
hemmmmmmmm, votova PO..
me thene te drejten kam kohe kohe qe me ka thene dikush me disa fakte, (nese mund ti quaj te tilla) qe FSH eshte progrek..dhe nuk me duket cudi...edhe pse nuk jam e sigurt votova po, sepse 70% NDIHEM e sigurt....
Edhe kete te rene e fundit nuk e dija...
Dhe mos thuaj pastaj qe kokat e ketij Forumi nuk jane miq te CIA-s apo FBI-se...
pse lini nam or miq te forumit..
" A keni pare te qellohet ndonjehere pema pa kokrra::S'e beni dot vezen e Albos apo te Fajtorit e filloni imagjinoni,shtjelloni derr e dose bashke..
Citim:
Po citoj ato që tha unforgiven
Dhe mos thuaj pastaj qe kokat e ketij Forumi nuk jane miq te CIA-s apo FBI-se...
" A keni pare te qellohet ndonjehere pema pa kokrra::S'e beni dot vezen e Albos apo te Fajtorit e filloni imagjinoni,shtjelloni derr e dose bashke..
Citim:
Po citoj ato që tha isra
hemmmmmmmm, votova PO..
me thene te drejten kam kohe kohe qe me ka thene dikush me disa fakte, (nese mund ti quaj te tilla) qe FSH eshte progrek..dhe nuk me duket cudi...edhe pse nuk jam e sigurt votova po, sepse 70% NDIHEM e sigurt....
Citim:
Po citoj ato që tha SHKODRANI I QESHUR
Nuk kam fakte qe te argumentoj pergjigjen time(meqe nuk e kam frekuentuar forumin ne fjale)prandaj votova per variantin e trete.
Por dicka shum te rendesishme mun ta denoncoj nga pervoja personale.
Me ka ndollur kohet e fundit te vizitoj shpeshhere(per arsye biznesi) fshatrat me shumice greke ne jug te vendit ,dhe te them te drejten kam bindjen se kane me shum te drejta minoritaret se sa vete shqiptaret.
Duke ja filluar tek tabelat e rrugeve e duke perfunduar tek pushteti lokal gjithcka flet greqisht.
Un nuk jam kundra..perkundrazi eshte e drejte qe pakicat kombetare te kene te drejta te barabarta sikur te gjith shtetasit,por me nervozon jasht mase kur degjoj ne medjat greke se te drejtat e minoritareve ne Shqiperi jane te dhunuara.
Dhe cfare eshte me absurdja,kercenojne me faktin se dyert e Shqiperise ne Europe kalojne neper Greqi..duke bere presion qe te zgjillin nje konflikt imagjinar qe egziston vetem ne ultranacionalizmin e tyre mesjetar.
Faktikisht te drejtat e grekeve qe jetojne ne Shqiperi jane brenda te gjitha rregullave dhe ligjeve nderkombetare.
Dhe si per ironi te shkrimit tim..teksa po e shkruaj me dalin parasysh ata qindra-mijera familje çame te debuara me dhune pas luftes..dhe qe sot qeveria Greke po ju shet pronat legjitime.
Nuk eshte racizem dhe as kendveshtrim fanatik ky i imi,por do theksoja se cilido qe ne nje fare menyre merr nje pozicion pro Grek ne shkrimet e tij nuk eshte Shqiptar.
Që albo financohet ktë se lun as topi.....
ju që sdini gjë të paktën mos hidhni hipoteza......shkruani me fakte dhe jo për inerci......
...
Janulla pasi hapi shkollem greke ne Korce deklaroi se do te hapen te tjera. Pas saj ishte ajo e Himares ku ne inagurimin e saj u kerkua bashkim me greqine dhe u ngriten flamure greke.
Kush te doje le te provoje te thote ndonje llafe tek Albo per shovinistin Janull dhe do te shikoni pergjigjen...
Indrit,
Me ate qe thua se Albo eshte ortodoks dhe si i tille anon nga Greqia tregon indoktrinimin tende, qe besoj se nuk do koment te madhe. Ti nenkupton se ortodokset shqiptare jane greke dhe Jugu i Shqiperise eshte Greqi...
Indrit,
Po deshe lexo "Varri i Adamit" ter Mark Twain. Flete per greket por....hahahahahahahahahahaha
Citim:
Po citoj ato që tha unforgiven
C'thoni moreee, bejne vaki edhe te tilla ndodhira dhe gjema.
Po po po s'ma merrte mendja kurre. Keto jane bema jo lajme.
Une nuk do marr pjese ne votim se jam ne investigation tani.
Nuk besoj se e keni fjalen edhe per Forumin Horizont apo jo.
Nuk besoj te jete me qitje te larget, si thoni?
Prezenca.... e lete them.... e Myzeqarit por edhe shume te tjerve, nuk le dyshim per kahjen... Myzo, por edhe te tjere i perkasin ceshtjes shqiptare...
Citim:
Po citoj ato që tha football
C'thoni moreee, bejne vaki edhe te tilla ndodhira dhe gjema.
Po po po s'ma merrte mendja kurre. Keto jane bema jo lajme.
Une nuk do marr pjese ne votim se jam ne investigation tani.
Nuk besoj se e keni fjalen edhe per Forumin Horizont apo jo.
Nuk besoj te jete me qitje te larget, si thoni?
Citim:
Po citoj ato që tha amoxil
ti football na e bone peshqesh nënforumin e gjuhës greke dhe disa admina ktu u shprehën se gjoja duhet hap me u tregu liberal......
nga një her mendoj se dhe ty të ka fut dikush ktu me hedh kto idera, sepse është e pamundur të ngrihet dikush një mëngjes edhe të thot që po pse nuk hapni nji nënforum grek se na duhet....
edhe albo legeni që është grekist i madh edhe paguhet nga kishat ortodokse të filadelfias, me dollar amerikan me bo politik greke se ka hap nji forum të till grek....ne ktu jemi shumë demokrat e kemi hap se na vjen turp mos na qun na i grek racista....
Citim:
Po citoj ato që tha amoxil
ti football na e bone peshqesh nënforumin e gjuhës greke dhe disa admina ktu u shprehën se gjoja duhet hap me u tregu liberal......
nga një her mendoj se dhe ty të ka fut dikush ktu me hedh kto idera, sepse është e pamundur të ngrihet dikush një mëngjes edhe të thot që po pse nuk hapni nji nënforum grek se na duhet....
edhe albo legeni që është grekist i madh edhe paguhet nga kishat ortodokse të filadelfias, me dollar amerikan me bo politik greke se ka hap nji forum të till grek....ne ktu jemi shumë demokrat e kemi hap se na vjen turp mos na qun na i grek racista....
shiko se shume debat pa fruta po hapet ketu...........
e para, se kuptoj se per cfare na intereson perkatesia e forumit shqiptar, nderkohe qe ne po diskutojme te Forumi Horizont, keshtu qe pak rendesi ka, mendimi im ky.
E dyta, te jesh shqiptar ortodoks nuk do te thote te jesh grek, sic tha dhe Petriti; por po te jesh grek do te thote te jesh ortodoks, ndaj nuk eshte njesoj makarona me kadaifin apo jo Indrit
PS.
me vjen mire qe e mbron monen, indrit
Re: ...
Citim:
Indrit,
Me ate qe thua se Albo eshte ortodoks dhe si i tille anon nga Greqia tregon indoktrinimin tende, qe besoj se nuk do koment te madhe. Ti nenkupton se ortodokset shqiptare jane greke dhe Jugu i Shqiperise eshte Greqi...
Indrit,
Po deshe lexo "Varri i Adamit" ter Mark Twain. Flete per greket por....hahahahahahahahahahaha
Citim:
Edhe kete hup na i ke bere more Futboll...? Prandaj te dogji...?
Njerez Footboll akuzohet kot ketu , kaq gje nuk e keni kuptuar akoma!
Sa per Forumin Shqipetar nuk e di , nuk jam ne dijeni te dickaje te tille , por sidoqofte ne disa shkrime qe i kam lexuar Albos ke ai forum anon jashtzakonisht nga greket , biles ne menyre te tepruar nganjeher !!
Per financimin e atij forumi nuk di cte them !
Citim:
Po citoj ato që tha isra
E dyta, te jesh shqiptar ortodoks nuk do te thote te jesh grek, sic tha dhe Petriti; por po te jesh grek do te thote te jesh ortodoks, ndaj nuk eshte njesoj makarona me kadaifinapo jo Indrit
PS.
me vjen mire qe e mbron monen, indrit![]()
Re: Re: ...
Citim:
Po citoj ato që tha Indrit
Peterit nuk e kuptoj tamam ku do te dalesh me supozimin tend, por une po shpjegoj vetem dy pika:
E para kur them se Albo eshte personazh fetar e them me plot bindje sepse ka mbi kater vjet qe diskutoj me te, por ama nuk bera greke Shqiptaret ortodokse te cilet kane po aq deshire sa une edhe ti te shohin ne krye te kishes se tyre nje njeri shqiptare te denje, te ndjeke shembulin e Nolit , te At Nikolla markut et etj.
Ne fakt se kisha ndermend kete qe te quaj Jugun e shqiperise pjese greke pa marre parasysh sesi i interpreton ti, por desha te them qe Albo eshte Ortodoks me bindjet e junullatusit gje qe e ben ta mbroje me zjarr dhe gjithmone ta permende emrin e tij "Hiresi".
Albo ka nje anim te dukshem nga politika greke, por ama nuk besoj se eshte me tezen e ndarjes se imagjinates:"Vorio Epir".
Se dyti: Ti ke hapur nje sondazh dhe nje teme diskutimi, ku duhet secili te jape mendimin e tij madje duke e argumentuar pse e dha kete mendim.
Une , ti,mona isra, football etje etj dhame mendime tona secili, dhe dicka eshte per te ardhur keq se mundohemi te imponojme mendimet duke mos dhene asnje argument mbi qendrimin qe kemi.
Une votova alternativen tre, sepse nuk kam ndonje argument te qarte qe verteton Lidhet Albo-Janullatus pervecse mbrojtjes qe ky i pari i ben shpeshhere.
Por ama kjo nuk me le te kuptoj qe Fsh financohet nga greket.
Nese ke ndonje argument ti edhe te tjere mund ta silni lirisht dhe do jem une i pari qe do bindem, dhe jo tem kaq por do i hap Albos nje teme ne Fsh e tja perplas ne fytyre.
Po pres petriti...
Petrit, vetem dicka...
Mund te jesh ortodoks si te gjithe shqiptaret qe kane kete fe, por mund te jesh edhe ortodoks me bindjet e janullatusit qe kane si synin aneksimin e shqiperise se jugut, problemi eshte se nuk jam i sigurte ne Albushi e ka arritur kete grade, megjithese forumi i tij anon kah politika shoviniste greke.
Mendoj se me shume e ben nga injoranca.
Indriti.
Citim:
Po citoj ato që tha isra
hemmmmmmmm, votova PO..
Me sa shof disa e njohin Albon...
Dhe kjo eshte gje e mire, sepse munde ta ftoni ate te pergjigjet se perse nuk ju pergjigj Klodit, qe me pas e ndroi nofken ne Seminarist (Ne Albasoul)kur ai i tha se " rri urte se do t'ja beje te njohur te gjitheve se kush fshihet pas PAPAS..."
Forumi shqiptar ka ne krye nje njeri me tendenca grekofone por stafin e ka te mire dhe pjesemarrja ne te eshte e madhe !Debatimi qe behet atje ndaj tematikave te ndryshme e ben ate forum me te fuqishmin dhe ma interesantin !
Forumet e tjera ( pa dashur ti hedh punen poshte ndonje themeluesi te ndonje forumi ) jane si foshnje ne krahasim me ate forum ne sensin e debatimit ! Atje s'ka oaze lumturie sic mund te gjenden ktu apo ne ndonje forum me 'mpuq mpuqe' , atje ka replike te eger dhe ne shumicen e rasteve me nivel intelektual ne te !
Ka gjithsesi ( si ne cdo forum ) qe prej halabakeve deri tek intelektualet , qe prej ekstremistave kristiane deri tek ato islamike !
Per Albon s'kam ndonje respekt te vecante ( ne fakt s'kam hic lol ) persa i perket ideve te tij por per punen qe ka ba ne ndertimin fizik te atij forumi i heq kapelen !
Shnet dhe mos u nxeni lol
Re: Me sa shof disa e njohin Albon...
Citim:
Dhe kjo eshte gje e mire, sepse munde ta ftoni ate te pergjigjet se perse nuk ju pergjigj Klodit, qe me pas e ndroi nofken ne Seminarist (Ne Albasoul)kur ai i tha se " rri urte se do t'ja beje te njohur te gjitheve se kush fshihet pas PAPAS..."
Citim:
Po citoj ato që tha isra
indrit, po citoj veten, mesazhin e pare qe ka bere, dmth edhe pse nuk jam e SIGURT per kete fakt, i cili as qe me intereson se a financohet apo jo FSH nga greku, votova po, por kam pershtypjen se nje sondazh i tille nuk me duket se ka ndonje peshe te madhe ketu ne FH. ndaj dhashe mendimin tim me shume si pershtypje sesa siguri; meqe me kish rene ne vesh dikur nga nje anetar i Zeri yt( se ngaterova emertim forumi), pra pak rendesi ka per mua se eshte keshtu apo tjeter e verteta....
E dyta, e kuptoj mire domethenien e atyre ajeteve dhe Zoti te shperblefte per perkujtimin.
E treta, ato terma me kadaif dhe makarona i citova me nja dy ikona mbrapa, si per te te kujtuar se i kam lexuar nga ty..(nuk ti ha njeri meritat e krijmtarise ose me mire fantazise)
E treta, une nuk te bertita aspak, madje mesazhi im ishte mjaft miqesor dhe konfindencial, a, nese e ke fjalen per monen, Mona besoj se di vete te mbrohet apo ankohet nese ka ndonje gje, ok..
Nejse, me kaq besoj se u sqarova.
pershendetje.
PS.
Shume zhurme per asgje![]()
Indrit,
Ashtu eshte qe seminaristi eshte i tille sic thoni juve dhe ai ka ndikom ne kthesen e Albos, sepse kur e filloi e filloi ndryshe...
Ti c'fare kerkon, mos do ndonje fotokopje te ndonje fature?
Se mos na thua se dhe Janullatosit nuk i vine leket nga Greqia, apo te themi Gramoz Pashkos...?
Per kete Gramozin, kam nje foto (dokument) shikoje tek http://vertet.blogspot.com ,sa te me vije e Albos ta nis.
Nga ana teknike forumi shqiptar eshte shume i realizuar dhe bashkohem me Unsopable. Ai eshte forumi i pare shqiptare (keshtu e di une, sepse une fillova te futem ne forume para nje viti, pra s'kam shume njohuri per historikun) dhe ka ate epersi..., por shume veta, anetar cilesor po largohen...
Une mendoje se Albo duhet te heqi censurimet dhe perjashtimet e nacionlistave shqiptare dhe ta shohim se si behet debati atje...?
Shkrimet qe nuk ofendojne antaret dhe jane brenda temes nuk duhet te fshihen...
Citim:
Po citoj ato që tha Unstoppable
Per Albon s'kam ndonje respekt te vecante ( ne fakt s'kam hic lol ) persa i perket ideve te tij por per punen qe ka ba ne ndertimin fizik te atij forumi i heq kapelen !
Shnet dhe mos u nxeni lol![]()
...
Citim:
Po citoj ato që tha agata
Megjithate, me duket e cuditshme qe nje forum me tendenca antishqiptare, te jete aq i frekuentuar dhe interesant..
Petrit sma merr mendja se agata e di se ceshte kjo gazete qe dilte cdo jave.
Citim:
Po citoj ato që tha agata
Per mua, ate forum e bejne interesant, idete dhe debatatet e bashkeatdhetareve tone dhe jo aldo..
Megjithate, me duket e cuditshme qe nje forum me tendenca antishqiptare, te jete aq i frekuentuar dhe interesant..
Agannist
Jam dakort me ty.
F.sh eshte forumi me i arrire shqiptar, ne te do te gjesh shume mendime dhe drejtime apo rryma.
Aty ka njerez duke filluar nga intelektuali e duke mbaruar tek idjoti.Sigurisht qe kjo eshte pjese perberese e cdo forumi.
Fundja forumi nuk eshte hap[ur per te edukuar antaret sepse edukata merret ne familje...
Nderkohe edhe nga ana strukturore eshte mjaft i arrire, dhe eshte fatkeqesi qe te drejtohet Nga Albush Agai megjithate, Albushi paraqet nje mendim ose me mire rryme dhe rrezik nuk gjenden me nedjen e tij as 10 antare.Mund te flas shume rreth ketij forumi sepse kam afro 5 vjet aty(Si kam bere ende 5)dhe mbaj mend qe kam qene diku antari 1 2000 e ca , nderkohe qe tashme forumi shqiptar ka vajtur 25 000 ndoshta.
Por ama duket se eshte forum i gjalle ka postime shkrime e mendime nga te shumellojeshmet, ndryshe nga top channel megjithese ka 20 000 antare ngjan si forum i vdekur, ku nuk shkruan njeri.
Tek e fundit, forumisht shqiptar nuk i mungon patriotizmi, sepse kjo ane ka fituar gjithmone ne debate ndaj pakices se janullatusit, pa marre parasysh sa here masakrohen temat e perjashtohen antaret.
Duke qene forum fammiljar, ku adminstrojne albo dhe e fejuara e tij, ndodhin gjera te cuditshme, Albo fyen nje shoqen time dhe kur ajo i kthehet e perjashton Fiori pa afat se i ka share te fejuarin
Ka gallata be fakt.
Nderkohe nje pjese te mire te stafit ju mungon objektiviteti dhe kete e them me plot gojen sepse aktualisht jam prape antar i ketij stafi.
me ben pershtypje qe jane shume pak Zera qe kundershtojne vendimet e Albos.
Une po citoj albon, tek nenforumi i mod sesi na shprehet dhe me pas gjyko objektivitetin e ketij stafi.
Indriti dhe Helene, respektin dhe miqesine me anetaret e forumit mbajeni, por ju kujtoj se ketu nuk merrni pjese si anetare te thjeshte, ketu merrni pjese si moderatore dhe pjesetare te ketij stafi.
Edhe sikur gabim te kete bere nje moderator, gje qe ndodh pasi njerez jemi, ju nuk duhet te mbani anen e anetareve te thjeshte, por anen e moderatoreve.
Shqetesimin tuaj kalojani ne privat kolegut, supermoderatorit dhe admin qe mbulon ate seksion te forumit. Ne kete rast, Lioness dhe mua. Gjithashtu, terhiqni vemendjen miqve tuaj ne forum qe te mos ofendojne anetaret e stafit dhe te mos marrin superxhiro pasi kush shkel rregullat e forumit, ndeshkohet, dhe mos te habiten kur e gjejne veten te perjashtuar.
Indrit,
Patjeter qe anetare te forumit jane shqiptar..., por ne diskutojm drejtuesit, dhe ate me kryesorin.
Une pyeta Agaten se per se gazeta "Rimekembja" eshte hequr nga Albasoul...?
Mundeni juve te jepni pergjigje?
Petriti
kali i trojes
nqs eshte ashtu siç thoni ju pse nuk thoni qe na kane futur kalin e trojes.
nejse meqense nuk si asgje per kete forum besoj se me hapet syte qe te mos e vizitoj.meqe jam kurioz i madh do ta vizitoj dhe po gjeta ndonje gje antishqiptare ose antikombetare nuk do te hezitoj ta denoncoj publikisht ne shkrimet e mia.
Re: Indrit,
Citim:
Patjeter qe anetare te forumit jane shqiptar..., por ne diskutojm drejtuesit, dhe ate me kryesorin.
Une pyeta Agaten se per se gazeta "Rimekembja" eshte hequr nga Albasoul...?
Mundeni juve te jepni pergjigje?
Petriti
O Kota,
Une jam moderator tek ZeriYt megjithse nuk e aplikoje sepse nuk dua te humb lirine e te shkruarit ashtu sic dua, po ashtu me kane ofruar dhe ne forume te tjera por nuk kam pranuar per te njejten arsye dhe per mungese kohe gjithashtu.
Albo e nisi si shqiptar dhe i madh biles. Me vone e ndroi flete. Kur ndroi flete dhe i Ati i tije e keshilloi por Albo tha se e dinte vete ate pune.
Une kam pyetur dhe juve si i brendshem i atije forumi me thuaj pse eshte hequr "RIMEKEMBJA" nga forumi shqiptar?
dhe un ta dhash pergjigjen me lart... ai e ka ber vet forumin mor djal.. dhe si mer leje ndonjerit pse heq apo pse shton rimebekmbja.. apo ndonje gj etjeter.... tashi ka kaluar cdo gje ne biznes.. varet se per cfare financohet nga shoqata te ndryshme..
ti thuai i jati.. i jati sja ka iden fare, se eshte burr plak... ti thua i jati.. pajs zotin se seshte mire te flitet keshtu.
Un jam S.admin te forumi faqeve te mia.. dhe perderi sa e kam krijuar vet.. heq atje dhe vendos ato qe mendoj un.. ka dhe gjera te tjera qe i shtroj me adminet.. dhe biemi ne nje konkluzion.. sepse cdo shpenzim , financim eshte nga mua.. dhe at ete fundit e vendos vet.
Citim:
Po citoj ato që tha KOTA_97
tashi ka kaluar cdo gje ne biznes.. varet se per cfare financohet nga shoqata te ndryshme..
Leku can c'do porte. sado pateriot te jesh !
Kota,
Citim:
Po citoj ato që tha KOTA_97
Leku can c'do porte. sado pateriot te jesh !
Gjithsej 2 faqe: [1] 2 » Trego 58 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.