| Forumi Horizont | Gjithsej 2 faqe: [1] 2 » Trego 60 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- J@ pse ja vlen te jesh nje burre ne jete...... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=812)
J@ pse ja vlen te jesh nje burre ne jete......
Para se gjithash doja t'ju thoja qe jam i ndergjegjshem ne keto momente qe po shkruaj dhe marr parasysh te gjitha pasojat
............................
1)Telefonatat e tua sgjasin 30 seconda!!
2)NJeh nje thes me gjera mbi makinat.aeroplanet dhe motorat..............
3)Te duhet vetem nje valixhe per 7 dite pushim(ketu perfshihet edhe udhetimi)............
4)Miqve te tu te vjeter nuk u plas ne bote nese ti je shendoshur apo dobesuar!!!
5)Te gjithe orgasmat e tua jane te verteta!!!!
6)Nuk sjell ne vashdimesi mbas vetes borsa me plot budallalleqe...............
7)Mban mbiemrin tend edhe mbasi je martuar.............
8)Je ne gjendje te besh dush dhe te jesh gati ne harkun kohor te 10-minutave...........
9)Veshmbathja jote intime kushton 20-euro konfeksioni me 3 cope!!!
10)Asnje nga koleget e tu te punes nuk eshte ne gjendje te te beje te qash..........
11)Nuk je i detyruar te ruhesh nga koka tek kembet.........
12)Nese ke 40-vjeç dhe je akoma beqar veshtire se dikush mund te tallet me ty........
13)Mund ta heqesh bluzen sa here qe ben shume vape......
14)Mekaniket eshte veshtire te ta hedhin........
15)Nuk te intereson minimalisht nese dikush e ve re apo jo krehjen tende te re qe ke bere............
16)Njeh mbi 10-menyra per te hapur nje shishe birre!
17)Mund te ulesh me kembet hapur,pa u menduar gjate mbi ate qe ke veshur poshte...............
18)Mund ti mbash floket e bardhe dhe rrudhat sepse te japin me shume fascino...........
19)Je tii vetmi posedues i telekomandes se TV ne shtepi..................
20)Kur flet askush nuk te fikson ne gjoks............
21)Nese dikush presantohet ne nje feste me nje bluze njesoj me tenden,ja del te besh miqesi me te(nje femer e ve tek lista e armiqve)...............
22)Kepucet e reja nuk te vrasin.......
23)Me 400-milion spermatozoide qe dalin njeheresh mund te shumefishoh popullsine e botes 12-here...................................te pakten ne teorikisht*!!!!!
24)Te kesh nje femije nuk te ben te vuash............dhe e fundit nuk te vjen deshira te vrasesh te gjithe ne fund te muajit!!!!!
Shpresoj ti kem ngelur sa me besnik perkthimit qe kam bere,edhe pse imagjinoj ''rrufete'' qe kane per te rene mbi mua.........ciaoooooo
hahahha Insomnia sa kam qeshur
ishte kryeveper fare :p
ne fakt kur merr parasysh te gjitha keto qe permende thua sikur te isha djale :p por ka shume me teper gjera te kendshme tek nje femer qe si mashkull qe je nuk mundesh ti imagjinosh.....
x mille balene.........
Kam mbi 30 minuta sot paradite Faje qe kerkoj te mesoj kodet(lool)por s'ja dola mbane...............keshtu PO,duket si Emilio Fede...........splendente 
Hm!Nje gjendje per tu patur zili,por kur je femer e ben per vete nje burre??Dale te mendohem,sepse pervec vetive te tua te shtohen mundesite e perdorimit te vlerave te burrit....
...sa qejf.
hahahaha
Sa kam qesh mer jahu. Edhe po habitem si kto gocat spo pergjigjen po ne fakt çar do thone
PPP apo jo analiste?
loool metaxa........
Si eshte ajo shprehja????''Kush hesht miraton........''apo gabohem?!
Po lerini gocat rehat se nga sikleti qe skane cfare te thone do na genjejne pastaj
P.S: Moj mjellma po ti qenke goc e poshter moj, apo si gjith femrat dhe ti mo
papapapa,
Insomnia na i ke rreshtuar aty sikur te ishin"10 komandimet" ne kete rast jane me shume por well...pak rendesi ka.
Te them te drejten kunderpergjigjen e kisha por do te kursej kete here.
(dhe pastaj thua qe jam mechante
)
Ajo mjellma i ka ca pyetje te bukura...lol
nje pershendetje speciale per UMF(unioni maskilist i forumit),
p.s pranoni anetare te ri juve ??
Heeeee me duket se ketu ato qe duhet te thoshin te tyren jane ne letargji.......Ciao se jam vone
cmq se c'è qualche donna che non è dacordo...............ahhhhhhhh in quell caso 
J@ pse NUK ja vlen te jesh nje burre ne jete......
@ pse NUK ja vlen te jesh nje burre ne jete......
Para se gjithash doja t'ju thoja qe jam i ndergjegjshem ne keto momente qe po shkruaj dhe marr parasysh te gjitha pasojat ............................ si ke marre mire parasysh
1)Telefonatat e tua sgjasin 30 seconda!!---sepse nuk je ne gjendje te besh nje muhabet qe ka kuptim per me gjate se 30 sekonda
2)NJeh nje thes me gjera mbi makinat.aeroplanet dhe motorat..............dhe njeh shume pak per gjerat qe kane vlere ne jete, psh dashuria,familja etc.
3)Te duhet vetem nje valixhe per 7 dite pushim(ketu perfshihet edhe udhetimi)............sepse pret qe gjerat qe harron ti fusesh ne valixhe te jete kujtuar ti marre gruaja jote
4)Miqve te tu te vjeter nuk u plas ne bote nese ti je shendoshur apo dobesuar!!!---sepse sido qe te dukesh prap i shemtuar ngelesh
5)Te gjithe orgasmat e tua jane te verteta!!!!-- sic eshte i vertete edhe virtyti jot si person "selfish"
6)Nuk sjell ne vashdimesi mbas vetes borsa me plot budallalleqe...............budallalleqe?
7)Mban mbiemrin tend edhe mbasi je martuar......... edhe mendon qe mban edhe "beqarine" tende pasi je martuar.
8)Je ne gjendje te besh dush dhe te jesh gati ne harkun kohor te 10-minutave...........sic e thashe me perpara, nuk ka nevoje te rregullohesh, sepse e di qe sado qe te mundohesh prap i shemtut je
9)Veshmbathja jote intime kushton 20-euro konfeksioni me 3 cope!!! --- sepse veshmbathja jote nuk ka vlere per ty, mendja jote primitive mendon qe njeriu duhet te qendroje "lirshem" ne c'do kohe
10)Asnje nga koleget e tu te punes nuk eshte ne gjendje te te beje te qash..........sepse ti qan vete pa u munduar njeri, dhe per gjerat me idiote
11)Nuk je i detyruar te ruhesh nga koka tek kembet.........sepse durimi jot mbaron sapo mbaron se rruajturi futyren c'do dite
12)Nese ke 40-vjeç dhe je akoma beqar veshtire se dikush mund te tallet me ty........thjeshte te shohin me keqardhje (ps. ky komenti eshte tipik Shqipetar)
13)Mund ta heqesh bluzen sa here qe ben shume vape......dhe te tregosh gjoksin gjith qime
14)Mekaniket eshte veshtire te ta hedhin........sepse kane po aq tru sa ty, nga ana tjeter nje femi ta hedh me lehte.
15)Nuk te intereson minimalisht nese dikush e ve re apo jo krehjen tende te re qe ke bere............(ky eshte gjeneralizim, shumica e meshkujve shqiptare (qe njoh une), jane teper te interesuar per "krehje" te reja.
17)Mund te ulesh me kembet hapur,pa u menduar gjate mbi ate qe ke veshur poshte..............., se mos i plas kujt per te pare ca ke vesh ti poshte
18)Mund ti mbash floket e bardhe dhe rrudhat sepse te japin me shume fascino..........., sic i japin edhe femrave prezence te njejtat gjera
19)Je tii vetmi posedues i telekomandes se TV ne shtepi.................., sigurisht ne nje shtepi ku jeton ti i vetem.20)Kur flet askush nuk te fikson ne gjoks............sepse eshte detyra jote te reagosh si i mbarum dhe te fiksohesh ti ne gjoksin e dynjase qe thjeshte e enderron
21)Nese dikush presantohet ne nje feste me nje bluze njesoj me tenden,ja del te besh miqesi me te(nje femer e ve tek lista e armiqve)...............
22)Kepucet e reja nuk te vrasin.......sepse te eshte mesuar kemba ne to keto dhjete vjetet e fundit qe i ke veshur
23)Me 400-milion spermatozoide qe dalin njeheresh mund te shumefishoh popullsine e botes 12-here...................................te pakten ne teorikisht*!!!!!-- dhe kjo konsiderohet gje e mire? do vrasesh veten pastaj qe ti rritesh ato qe solle ne jete
24)Te kesh nje femije nuk te ben te vuash............dhe e fundit nuk te vjen deshira te vrasesh te gjithe ne fund te muajit!!!!! -- kjo eshte thenie e nje njeriu qe nuk e njeh kenaqesine e nje nene kur ka ne krah femijen e saj, per te cilin/cilen ben hallall gjithe dhimbjen.
Shpresoj ti kem ngelur sa me besnik perkthimit qe kam bere,edhe pse imagjinoj ''rrufete'' qe kane per te rene mbi mua.........ciaoooooo--------- eeeee ca rrufeje do ti
OHHHHHHH me se fundi qe dikush u zgjua.............keshtu po qe me pelqen ky forum!!!
hahhahahaha teper e forte rrufeja, bravo vajza
Insomnia vazhdo dhe me ca provokime se ndoshta zgjohemi edhe ne te tjerat dmth marrim kurajo :p
I like this topic :p
:)
E lezetshme ajo qe ke shkruar vajze e mire po prape me duket se ka ngelur thjesht nje kunderpergjigje pa vlera artistike
thjesht ke qendruar kundra thenjeve te insomnias , kshuqe vajza te dashura ju lutemi na jepni naj argument me te forte se te insomnis qe tju mbeshtesim
(kuptohet nuk eshte se keni nevoje por meqe jemi ktu ne forum)
Ja kalofshi mire e bofshi qejf
Ehhhh
Analiste............dakort jam por personalisht me duket si nje eco asgje me shume,edhe fakti qe ne me shume se disa ''pika'' deri diku mund te them e rendomte sepse ka luajtur rrolin e heroines aty!Giovana D'Arco................degjonte zerat,vajza e mire me duket se interpreton keq ''rufete''!Notti............mos me kurse se ndryshe do ta interpretoja si nje leshim qe po me ben
ciao
insomnia a ka mundesi me ma sqaru se ca ke dasht me than ne postimin e mesiperm?
Je dakort ne disa pika? por disa pika te tjera te duken eco dhe te rendomta?
A ka mundesi me mi tregu per cilat pika e ke fjalen qe te di te te pergjigjem me baza, e jo ne ajer.
ps. Nuk prisja qe pikat te mos ishin te rendomta sepse si pergjigje e nje teksti te rendomte, normalisht qe pergjigja do kishte te njejtin efekt.
Persa i perket ecos, ne pergjithesi, ishte eco me qellim. Duke perdorur fjalet e kundershtarit ne argumentin kundra tij, argumenti ka me effekt.
Ndersa persa i perket interpretimit te "keq" te temes, nuk e di se nga cili kendveshtrim duhet ta shikoja temen qe te me dukej e "mire". Si teme, qellimisht, eshte ulese ndaj femrave, dhe si femer me takon ti pergjigjem "akuzave" boshe qe tema shtron per rolin e femres dhe superioritetit te mashkullit. Kaq kisha.
Dhe e quajne edhe post scriptum pastaj....
Asgje..............thjeshte ate qe shqisat e tua lexojne,por interpretojne ne menyre te gabuar!
ja pse ja vlen te jesh burre
t'a them ketu timen se do me ngelte pishman
me duket interesant kendveshtrimi pragmatist i yti mbi te qenit mashkull o i pagjume.
patjeter qe te jesh burre eshte nje bekim kur ekzistojne dy mundesi ne ate takim te rastesishem te kromozomeve tuaja te miliardta (ekziston dhe nje mundesi e trete apo gabime gjenetike qe spo i konsiderojme ketu), dhe kete nuk po e pranoj per te kenaqur egon tuaj mashkullore, po thjeshte sepse jam shume e ndergjegjshme per kufizimet morale dhe shoqerore qe fatkesisht rendojne me shume mbi supet e femrave.
nuk jam duke i komentuar fjalet e tua pike per pike se me duken pak te rendesishme dhe shume si rezultat i ketyre paragjykimeve.
patjeter qe gruas i duhet me shume kohe per tu zbukuruar apo lare per sa kohe kryetaret e gjykimit te vlerave jeni ju, dhe per sa kohe do te vazhdoni te jeni ju dhe per sa kohe femrat do te kene nevoje per vemendjen tuaj athere duhet te manovrojne ne menyre te tille qe te pershtasin ate qe i ka dhene zoti dhe ta mirembajne me sforcime duke bere kete ndryshim kohor ne mirembajtjen e vetes mdis meshkujve dhe femrave.(patjeter qe kjo vlen vetem per femrat heteroseksuale).
nga ana tjeter mos u ngrefosni e krekosni per spermatozoitet tuaj kaq shume se e kemi pare fundin e deshtuar te tyren ne vrima WC-sh dhe ne qeska plastike mbrojtese te fabrikuara sdi se ku ne bote, qe bejne te ndjeheni me meshkuj ne nje kohe kur burreria juaj perdhoset, shkelet me kembe e asgjesohet. po nejse ketu nuk dua te permend rolin modest te gruas ne shumefishimin e botes qe nuk me ben me shume krenare per sa kohe edukimi i superioritetit mashkullor eshte pak dhe faji i gruas.
po e le me kaq
ndoshta e vazhdoj dite tjeter
Hahahaha Insomnia, sahere qe rilexoj postimin tend me vjen te qeshi!
Me ngadale ti Tonia se me duket e ke marre pak si shume me revenge, apo ne diten e pare mbas regjistrimin erdhe te mbroje te drejtat e femerave shqipetare te perulura nga burrat??
Nuk je e vetmja femer ne forum dhe mos i merr te gjitha gjerat seriozisht sepse Insomnia na e ka bere te gjitheve te qarte ne fund te postimit te tij qe nuk ka qene ai qe i ka shkruar por qe ishte thjeshte dokumentacion i gjetur ne nje site.Por ndoshta ke menduar qe Insomnia ne nje moment qe nuk kishte c'te bente ne dhomen e tij i tha vetes"dale te shkruaj ca gjera mbi femerat".Dhe une po te kisha gjetur te njejten gje mbi meshkujt ne nje site do e kisha postuar, thjeshte per te qeshur pak.
Dhe nje gje te fundit:duke perdorur nje fjalor hot nuk eshte qe behesh interesante, perkundrazi do i beje postimet e tua jo te kendeshme per tu lexuar.
pershendetje kordiale,
amor alucius
ishte gje menyre per te me uruar mireseardhjen kjo?
me fal Amor
ndoshta serioziteti im eshte pak dhe deformim profesional sepse nuk para dini se per cfare studioj une.
nejse pergjigja ime nuk kishte asgje personale kunder Insomnias dhe kam pershtypjen qe shume hidheni per ta mbrojtur ate. po me c'mu duk ai ishte dhe qellimi qe te shkaktonte reagime, po fatkeqesisht nuk na udhezuat se c'lloj reagimi duhet te kemi ketu, dhe une mora lirine te flas seriozisht.
sa per fjalorin tim "hot" shpresoj qe te keni nje moshe qe permendja e fjaleve te tilla nuk ju shkakton skuqje. nejse po e zgjas shume me duket, po vetem merreni pak me me pak te perpjekur nese doni te nxisni diskutim, nese jo mbylleni fare forumin.
miresejugjeta
Tonia mua me pelqeu shkrimi jot ketu dhe te gjitha ato qe shkruajte dhe jam e mendimit qe Insomnia keto lloj reagimesh donte me shkaktu :p
amor dai .... mos i tremb njerezit qe ne fillim se nuk shkruajne pastaj 
Tonia mendimet e tua pasurojne thesarin e ketij forumi prandaj te lutem shprehi si te te vijne 
me respekt
per te dyja
analistja
Nje gje nuk kuptova une nga perdorimi i asaj fjalise tuaj Tonia:"deformim profesional" punon ti apo studion?Nese studion nuk e ka vendin ketu
...por nese punon atehere you're right.Une nuk paradij se cfare studioni juve ashtu sic nuk para dini juve se cfare studioj une,dhe te ju them dhe nje gje te vogel:studimet qe ndjeku une jane nje shkalle me siper sec ajo qe beni juve dhe qe ne shkolle te mesme kam studiuar ne nje nga vendet me te mirenjohura keshtu qe ...
.
Ke te drejte per moshen Tonia:me shkoi e skuqura deri ne maje te gishterinjeve...s'ke ci ben, vete mosha!Une thjeshte desha te beja qe te kuptoje qe me nje fjalor pak si te teperuar nuk behesh aspak interesante, asgje me shume.
Analistja, rendesi ka nje gje d.m.th qe nuk fyeva askend, nese frikesohen me kaq pak atehere me vjen keq.
Pershendetje kordiale,
amor alucius
Amor
Me fal qe para se te perdorja ate shprehje nuk konsultova fjalorin, mire e ke qe me korigjon. nga ana tjeter mjaft na perplaset ne fytyre ato shkollat tuaja te bera ne vendet me te mirnjohura se po e shofim te gjithe me syte tane cdo te thote. fakti qe je ne nje vend te mirenjohur nuk tregon domosdoshmerisht nivelin tend personal. nuk kam ndermend te fyej me kete. personalisht nuk qahem dhe fakti qe po bej nje master ne gender studies shpresoj ta justifikoje frymen e postimeve te mia, nese jo .........
sa per fjalorin hot.... well keshtu eshte menyra e te shprehurit tim dhe nese kjo nuk me ben interesante, nuk kam ndermend te ridmodifikoj me veten time.....
shpresoj qe mos e zgjasim me se kemi dale nga tema me duket
hajde ciao
Hahahaha,
me bere te qeshi vertete(dhe nuk jam e vetmja ketu ta siguroj kete)Une kam me shume kohe qe jam e regjistruar ne forum dhe nuk kam preferuar te beja publike se cfare studioj.Kurse juve sapo erdhet, bej kete studioj ate, po me ngadale.Ketu ka shume mendje te ndritura( biles dhe me te ndritura se une dhe ti), qe kane studiuar (qofte dhe ne shqiperi), qe kane arritur njefare pozite sociale por qe kane mbetur modeste.Une u detyrova(nese mund te shprehem keshtu) nga ju qe te jepja me shume hollesi mbi ate qe bej, ishte ajo qe kerkuat juve.
Nejse, nuk ka me kuptim qe te vazhdoj nje debat te tille me juve
Ju pershendes,
Amor Alucius
e fundit
me behet qefi qe te pakten i kam zgjatur jeten disave ne forum.shpresoj me shume se 5 minuta
Ehh, per kete te jesh mese e sigurte!
p.s nuk ishin vetem anetare te forumit
pse me ben te ha premtimin
Sa keq me vjen qe jeta juaj ka nevoje per te tilla ngacmime meskine, sic eshte prezantimi im i provokuar prej teje e dashur. nejse sic e kam pranuar me siper, ja pse ja vlen te jesh burre ne kete jete. mundohu te gjesh te tjera per te perkedhelur sedren femerore, nese kerkon te jesh kunderryme..
ka mundesi ta mbyllim me kaq?
pls mjaft tani,
Te duhet pak filozofi qe ta kuptosh ate kunderryme
Varet se ndaj ciles rryme je kunder: te asaj te budallenjeve,mendjemedhenjeve,injorantave...apo...ka shume nga keto ne rastin tim!
Dhe nje gje te fundit fare:mundohu te artikullosh me mire, dhe mbas nje pike fjalia qe rrjedhon eshte me shkronje te madhe.
Le ta quajme te mbyllur kete debat pa vend, nese deshironi qe ta vazhdojme me tej, mund te ju jap nje mundesi tjeter komunikimi
Te jesh burre do te thote qe te durosh edhe keto kapriciot e femrave te zgjuara si puna e debatueseve te mesiperme.
Ke ne dore dy zgjidhje te pranosh luften e kunjave te tyre apo te hidhesh ne krahet e nje njeriu i cili eshte i qete dhe me pak impulse ironie.
Une per vete kam zgjedhur menyren e pare madje mund te them se me kane afruar me teper kunjat me shoqen time se sa muhabeti serioz.
Do te doja te njihja shokun e afert te Amor se mendoj eshte fenomen ne kete loje.
Si mashkull nuk do te doja qe te ishte nen nivelin e ironise se Amor sepse do na bente inferiore.
Imagjinoni sikur ta kishim ate edhe ne forum. Do te ishte i garantuar argetimi.
post mortum
po e ul perden e meshires ne kete skene.
Ciao a tutti
Eshte si ai liqeni i qete qe te gjithe kemi pare shume here.Merr nje gur dhe e hedh larg...............shikon qe formon ''dallge'' te lehta e prish qetesine e siperfaqes se ujit!!
Personalisht me pelqen ta bej kete gje,mos kini frike se sjane ''dallge '' qe te mbysin!
Kjo per te gjitha ato qe hyjne ne kete kategori ........
Burra e gra ne nje supermarket(procedura.........)
Burrat
1)Te hyne te vendosur nga portat reshkitese te supermarketit.....
2)Ti vjedhin mundesisht nje karrel te pares grua qe se ka mendjen aty........
3)Te ndjekin tabelat me drejtimet e supermarketit!
4)Leximi i listes se pazarit(kjo gje ne rast se kane nje te tille)......
5)Te venit ne karrel gjysmen e pazarit qe ishte shenuar ne liste(lool)
6)Te mbrijne me vrap tel cassa.....
7)Te paguajne
8)Te dalin nga supermarketi
Procedura femerore......
1)Kerkojne te hyjne me çdo kusht nga e vetmja porte qe shkruan(jashte sherbimit.....)
2)Te ndjekin te parin mashkull qe ja del te imitoje NGA CILA ANE HYHET.....
3)Te grinden me tre gra te tjera qe kane pare po te njejtin karrel per pazarin.......
4)Te gjejne te paren siperfaqe reflektuese ku mund te ''vezhgohen'' gjate.....
5)Te ndjekin shigjetat ku thuhet ''Bizhuteri'',''Paruchiere'' etj.....
6)Te ndalen per 10-minuta ne shenje respekti para vetratave te mesiperme......
7)Te ndjekin mbas te mesipermeve shigjetat me drejtimet''Reparti kepuceve''.......''Reparti i borsave''!
8)Te blejne ne fund nje mbajtese çelesash....
9)Te dalin nga aty
10)Te ndjekin shigjetat ku eshte shkruajtur''Lingerie''.....
11)Tu bejne aty brenda te gjitha rrezet X e mundshme dhe te paimagjinueshme te te gjitha grave qe ndodheshin te pranishme aty brenda(perfshire edhe rezet Gamma e Beta).......
12)Nen veten e saj te peshperisi................minigona si shkoka mire!Qenka e trukuar teper...............etj,etj!!!Dmth asnjera aty brenda s'eshte ne lartesine e duhur.....
13)Te shikoje (gabimisht) vitrinen ''Pellicieri'',dhe duke u dridhur nga koka tek kembet te vendosi te hyje brenda....
14)Mbas dhunes psikollogjike qe i beri vetes te vendosi te dale me se fundi (sepse ka pare me tutje ofertat ne Parfumeri)
15)Te hyje aty brenda.....
16)Te bleje 150ml parfume,1000tipe geli anticellulite,25 buzekuq te ndryshem,50 fard,75 fondotinta dhe vetem se fundi blen nje furçe dhembesh per mashkullin e saj(thjesht se eshte ne oferte jo per gje)
17)Me se fundi vendos te hyje ne repartin e ushqimeve.............
18)Nuk mbushet me me fryme kur ndodhet aty brenda......
19)Por ama syri saj ''vigjilent'' ndalon tek ofertat ''merr4 dhe paguaj 2''!!!
20)Te fusi ne karrelin e pazarit gjithçka qe mund te hyje aty brenda....
21)Te kontrolloje te gjithe çmimet midis artikujve te njejte(por marka te ndryshme)
22)Te fusi ne karrel perfundimisht ate me te shtrenjtin!
23)Me se fundi arrin tek cassa dhe aty humbet ndjenjat kur i komunikojne çmimin e te gjithe pazarit.....
24)Del nga aty
25)Ka hyre ne ora 09.30 dhe fillon te pyesi veten si ka mundesi qe jashte eshte erresire(normale...............sepse ke gjithe diten aty brenda do te thoja)
26)Te kerkoje te largohet me vrap para se familja e saj te lajmeroi per ''zhdukjen'' e saj ne drejtim te paidentifikuar....
27)Te rikthehet brenda ne supermarket(ka harruar borsat e pazarit)
28)Te riniset me makine......
29)Mbas 3-km te kujtohet te heqi frenin e dores!!
Dedikuar te gjithe atyre si une kjo e fundit,dhe kujdes se eshte thjeshte per tu lexuar..........................jo per te gjetur shkakun e rradhes te grindemi!!!!!Por ne shqipetaret po se beme sndihemi te qete
Ciao
Hahahaha,
Tani me kushton ta pranoj por "perjetova" ca skena qe me kane ndodhur(jo ne supermarket hèè)...ehh c'ti besh?!Keshtu e ka il gentil sesso.
Ciao tani,
Amor
Re: J@ pse ja vlen te jesh nje burre ne jete......
Ja perse ia vlen te jesh nje femer nje jete
ps: dhe te mos i hedhesh syte nje burri per me shume se nje nate
) (madje eshte teper se per nje nate mund te kesh shume orgazma
)
[Jam shume e ndergjegjshme per kete qe po shkruaj madje gati gati po prekem me dore per te mos dyshuar ne seksin tim
1-nuk ke nevoje te telefonosh as per 30 sekonda sepse ka budallenj qe shpenzojne per te te telefonuar ty!
2-Din shume gjera mbi anatomine e trupit, kur meshkujt nuk dine te dallojne as kur nje femer shtiret ne krevat apo te kuptojne menstruacionet
3-te duhet nje makine me rroba per pushime tek e fundit jane meshkujt ata qe i mbajne
4-Miqte i ndryshon sikur te kesh qejf sepse te gjithe meshkujt duan shoqerine e nje femre, per te kunderten nuk do te isha shume e sigurte, mjaft te matesh perqindjen e femrave te virgjera (shume dyshuese) me ate te meshkujve (ohu shume teper)
5-Orgasma te verteta, pse jo mund te perdoresh vibratorin te pakten permasat dhe funksionimin e ke te siguruar per ate te meshkujve.... nuk i dihet! I femres ndryshon nga permasa dhe madhesia por siguron cilesine
6-Veshmbathjen mund dhe ta kursesh, pa brecka behesh me seksi, kursen dhe ato 20 euro, nese nuk ti bejne dhurate per shen valentin apo ditelindje
7-Mund te kesh gjithe meshkujt qe ke qejf , tek e fundit jane si qente qe shkojne pas cdo buqe
8-meshkujt nuk qajne keshtu qe smund te shtiren dot, ti qan ne nje zenke e siper sapo imagjinon nje skene filmi te trishtuar dhe mashkulli ci cascha come una pera!
9- Nuk ke nevoje te shpenzosh leke per restorant, per lule e profume, kur ka budallenj qe ti dhurojne gratis
10-Mund te hysh ne diskoteke pa paguar
dhe te shoqerohesh ku te duash
11-nuk ke nevoje te paguash taxi, mund ta kesh taxist privat
12-mund te behesh dhe lezbike, tek e fundit mbetesh se mbetesh e virgjer andej;P
13-Mekaniket mund dhe mos te te marrin leke fare, mjaft te veshesh nje minifund
14-nuk ke nevoje te lodhesh qafen per te pare ata qe kalojne rruges, veshtimin drejt, gjoksin perpara, sederen...
15-kur flet je e sigurte qe meshkujt nuk jane indiferente dhe nese thua nje budallallek
16-nuk harxhon kohe duke matur... 24 apo 18...
17-Nese nuk ke gjoks mund te perdoresh recipeta me sfungjer
18-kur ulesh me kembet hapur ke sukses...kur ulen meshkujt sia hedh njeri syte
19-nese te bie dicka ne toke te tjeret e marrin per ty
20-Nuk ke nevoje te vesh prezervativ dhe as ta blesh
21-Femijet mund ti besh dhe me komshiun, nuk u ndryshohet mbiemri
22-mund te kthehesh e virgjer me vetem 20 mije leke
(pjesen tjeter e vazhdojme neser se sot u lodha duke shkruar)
P
thike me 2 teha
Po shkruaj me nje druajtje te madhe qe te mos jua prishi lezetin publikimeve te insomnia-s, se jane me te vertete bombastik.Te lumte insomnia! Po po e mar guximin dhe po i shtoj edhe une nje sere shkronjash ne kete teme:
Ademi(Adami) i drejtohet krijuesit te tij:
- O i madhi Zot,po pse e krijove kaq te bukur Haven(Evën)?
QE TE MUNDESH TI TA DASHUROJSH ATE!
-Po pse krijove ate kaq mendjelehte?
QE EDHE AJO TE MUNDET TE TE DASHUROJE TY! 
Koment i shkurter:
Cdo njeri(M apo F) mundet sipash kendveshtrimit te vet ti kuptoje perparsite(apo praparsite
per gjinine e vet) te kjo anegdote!
Insomnia me duket qe heshtja flet shume:ne kete rast e keni pranuar faktin qe NUK ja vlen te jesh burre ne jete:p
8 Arsye pse nje cokollate eshte me e mire se nje mashkull!!
mirmbrema te gjitheve !
lexova mesazhet tuaja dhe thashe te shkruj dhe une nja ca rreshta se ngela duke lexuar!!
Mesa pashe une kishte shume maskiliste ketu !
ok tani pa e zgjatur shume !
ja ku jane 8 arsyet e mia!
1.pasi ke maru pune me cokollaten je gjithmone i kenaqur ,kurse me mashkullin,... hmm veshtire!
2.ajo nuk qesh kur ti shton nja ca kile si padashje! po mashkulli?
3.ti mund ta kesh ate sa here te te doje qejfi!
4.asaj nuk i vete menja menjihere te sexi sa here qe e lepin apo e kafshon nga pak!
mashkullit i ngrifet menjihere!
5.Ajo nuk kruhet tek ato gjonat!!(K....piiip)
6.Ajo behet e forte kur eshte ftohte!
imagjinoni icik mashkullin!!
7.ti mund ta marresh me vete ne krevat dhe prap te flesh rehat,per qef tat!!
8.Pa klluf duket me mire se me te! kunder pergjigjen e merni me men.
ok kaq kisha una! naten cuna e goca!
Manifest maskilist
U ktheva serish,eshte nje teme qe me qendron ne zemer kjo 
1)Ne se te duhet diçka,kerkoje.Te jemi te qarte ne nje gje:Ne burrat jemi te thjeshte.Aludimet e lehte nuk funksionojne,aludimet direkte nuk funksionojne,aludimet shume te qarta nuk funksionojne as ato.Thuaji gjerat qarte,ashtu siç ato jane.
2)Nese ben nje pyetje nga e cila nuk doje te degjoje nje pergjigje,mos u habit nese degjon nje pergjigje qe nuk doje te degjoje.
3)Ne burrat jemi te thjeshte.Nese te kerkoj te me japesh buken,jam duke te thene qe duhet te me japesh buken.Nuk jam duke te te rishfaqur faktin qe nuk ke vene buken mbi tavoline.Nuk ka asnje sens te dyte ose qellime te shtrembera.Jemi te thjeshte.
4)Jemi te thjeshte.Nuk sherben asgje te pyesesh ne 96.5% te rasteve kur behet seks ''çfare jam duke menduar''.Nuk jemi derra,ehhh joooo!!Thjeshte eshte gjeja qe me shume na pelqen te bejme.Jemi te thjeshte
5)Nganjehere,nuk jam duke menduar ty.Nuk ka asgje te keqe.Duhet te fillosh te mesohesh me kete fakt.Mos me pyet çfare jam duke menduar,ose edhe ti duhet te fillosh te flasesh per politiken,ekonomine,futbollin ose makinat sportive!
6)E diela=mish ne grille=pizza=miqte=futboll.Eshte si hena e plote ........nuk mund te evitohet!
7)Te besh shopping nuk eshte argetuese,e nuk do ta konsideroj kurre nje gje argetuese.
8)Kur te ne duhet te shkojme ne ndonje vend,absolutisht çfaredo gjeje qe ti ke per te veshur,do te te qendroje mire!Me te vertete
9)Ke shume rroba,ke shume pale kepuce.Te qash eshte vetem nje kerkese e shprehur ne to qe je duke me bere.
10)Pjesa me e madhe e ne burrave ka vetem tre pale kepuce.Insistoj,jemi TE THJESHTE.Mos kujton se une sherbej per te vendosur se cila nga 32 palet e kepuceve qe ke ne dollap te rrine me mire????!!!!
11)Pergjigje te thjeshta te tipit,PO&JO,jane teper te pranueshme per t'ju pergjigjur çdo lloj pyetjeje!
12)Nje ''dhimbje koke'' qe zgjat prej 18 muajsh eshte nje problem serioz.Shko te vizitohesh nga nje mjek.
13)Nese nje konfirmim qe te kam thene mund te jete i interpretuar ne dy menyra te ndryshme,dhe njera nga te dyja te ben te ndihesh keq,ose te ben te inatosesh........ka shume mundesi qe qellimi im ishte te thoja ate tjetren
14)Te gjithe ne burrat shikojme vetem 16 ngjyra.''Molla'' nuk eshte nje ngjyre,por nje frut!
15)Cfare dreqin eshte ngjyra ''fuxia''??????Pastaj si dreqin shkruhet????
16)Birra na emocionon po aq shume sa emocionojne juve borsat e shumta....
17)Nese te pyes qe diçka eshte qe nuk shkon dhe pergjigje jote do te jete ''asgje'',do te besoj e do te veproj sikur gjithçka te jete normale.
18)Rregulli i pergjithshem i Manifestit:nese ke ndonje dyshim mbi ne,mendo gjene me te lehte.Ne burrat,jemi te thjeshte
19)Mos me kerko nese te dua.Mund te qendrosh e qete ,sikur mos te te doja nuk do te isha tani ketu,ME TY
si gjera te degjuara keto po se di se ku...ne c'teme.. :p
aah si po vdes per nje cope magazine 
kjo teme qenka si puna e estrades se Fierit " A doni me per belulin"
- Jo se po te doni gati eshte beluli,mgjse qerpiket i jane bere Hi"...
Ja c'do te thote te jesh burre (mos mbani inat):
LoL
Hahhaah, ajo fotoja njehere ishte shume origjinale
:p :p
Nejse tani ketu ku jam une eshte nje vape e madhe. Tani une psh jam vetem me nje pale pantallona te shkurtra. Kur mendoj qe po te isha femer do me duhet te rrija minimumi me recipeta dhe nje bluze te trashe me iken truri.
Nejse nuk po e vazhdoj me se u bie bukuria pastaj "MANIFESTEVE MASKILISTE" dhe "FEMINISTE"

Re: J@ pse ja vlen te jesh nje burre ne jete......
Citim:
Po citoj ato që tha Nautilus
Para se gjithash doja t'ju thoja qe jam i ndergjegjshem ne keto momente qe po shkruaj dhe marr parasysh te gjitha pasojat :p............................
1)Telefonatat e tua sgjasin 30 seconda!!

Ehhh,kjo eshte e bukura jone.
Kemi forma shume efikase te auto-ironise.:p
GiÃ_!
What is the thinnest book in the world?
"What Men Know About Women"
What's the difference between men and government bonds?
Bonds mature
How do you save a man from drowning?
Take your foot off his head
What do men and beer bottles have in common?
They're both empty from the neck up
How can you tell if a man is happy?
Who cares
How many men does it take to change a roll of toilet paper?
We don't know... it has never happened
What's a man's idea of helping with the housework?
Lifting his leg so you can vacuum
What's the difference between a man and E.T?
E.T. phoned home
What does a man consider a seven course meal?
A hot dog and a six pack of beer
What do you call a man with half a brain?
Gifted !
What did God say after he created man?
I can do better
What are two reasons men don't mind their own business?
1. No mind 2. No business
What do you call an intelligent man in America?
A tourist
Did you hear about the man who won the gold medal?
He bronzed it
How do men sort their laundry?
"Filthy" and "Filthy and wearable"
Only a man could buy a $400 car and put a $4000 stereo in it
Why did God create man?
He needed to practice
Why is it good that there are female astronauts?
When the crew gets lost, at least she will ask for directions
shqip ne main ju lutem..... :p
J@ pse ja vlen te jesh nje burre ne jete......
s'kemi lindur te gjithe femra qe te kuptojme edhe anglisht :p
3sh!
Siete uomo nato per capire l'italiano
pytje ---- pergjigje
Pyetje: Sa periudha ka ne jeten e grave?
Pergjigje: 6 periudha. 1-Femijëri, 2-Vajze, 3-Grua e re, 4-Grua e re, 5-Grua e re, 6-Grua e re.
Pyetje: A mund ta beje nje grua burrin e saj milioner?
Përgjigje: Po, nëse burri eshte milardier.
Pyetje: Çila eshte ngjashemeria ka ndërmjet gruas dhe mikroskopit?
Përgjigje: Të dy e bëjnë qimen tra.
Pyetje: Cili eshte ndryshimi midis nje Ore muri dhe nje gruaje llafazane?
Përgjigje: Ora e murit edhe pushon ndonjëherë.
Pyetje: Cili eshte ndryshimi midis 2 diskutuesve meshkuj e atyre femra?
Përgjigje: Dy burrat diskutojnë për njëri tjetrin, ndërsa 2 gra për një grua te tretë.
-Burrë i zoti është ai qe arrin të fitoje aq sa harxhon gruaja,
ndërsa gruaja e zonja, ajo që arrin te gjejë nje burrë të tillë.
-Për te qenë i lumtur me një burrë duhet ta kuptosh shume dhe ta duash sadopak;
ndërsa për te jetuar i lumtur me një grua duhet ta duash shumë dhe të mos lodhesh fare ta kuptosh .
- Një burrë i martuar jeton më shumë se një burrë beqar... por e dëshiron vdekjen më shumë se beqari.
- Një grua kur martohet shpreson se një ditë burri do të ndryshojë, por ai po ai, ndërsa nje burrë kur martohet shpreson që gruaja te mos ndryshoje kurrë por gratë ndryshojnë.
- Nëse një burrë i hap derën e makinës gruas te jeni te sigurte qe :
Ose gruaja eshte e re ose makina.
- Nëse nje burrë i sapomartuar eshte i lumtur arsyeja eshte e qartë.
Nese nje burre i martuar per 10 vjet eshte i lumtur cuditemi...
- "Burri i pamartuar eshte nje gjysëm, kur martohet tretet fare..."
Zoti e ndihmofte burrin deri sa te gjeje nje grua per se mbari e te martohet, pas merteses ... e ndihmofte edhe me shume.
Aahahahahahaha...
vertet i mendon e i beson keto, qe ke cituar ti tresh????
Ja pse ia vlen te jesh " BURRE"
Te jesh GRUA , eshte nje pune teper e veshtire , mjafton ideja qe kemi te bejme me burrat .
"If you want anything said, ask a man. If you want something done, ask a woman.
| Gjithsej 2 faqe: [1] 2 » Trego 60 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.