Forumi Horizont | Gjithsej 2 faqe: [1] 2 » Trego 64 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Interneti dhe Shqipëria (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=130)
-- Bej Facebook ne gjuhen Shqipe. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=16778)
Bej Facebook ne gjuhen Shqipe.
Duke lundruar ne internet gjeta nje menyra si me kthyer facebook ne gjuhen Shqipe
Edhe kete doja t'ja ndaja te gjitheve.
Se si behet edhe te ilustruar me figura e gjeni ne linkun me poshte:
http://www.romeolab.com/kthe-facebook-ne-gjuhen-shqipe/
Shi shi dreqi.
Shpjegimi shume mire eshte. Rrofsh .
Po me mozilla funksionon tani?
Lum une qe e gjeta e para
Un e kam ne Shqip tashi ca muaj! Bile kam dhene kontributin tim per perkthimin e termave ne gjuhen Shqipe! Kur ta ktheni ne Shqip do te shikoni aty "Statusi shoqeror" qe eshte nese je fejuar martuar apo beqo! Ky term eshte vene nga une dhe eshte zgjedhur me shumice votash! Termat e tjere ishin "statusi civil", "gjendja civile" Etj te cilat nuk jepnin perkthimin e drejte ne Shqip te shprehjes "relationship status"!
Degjo meqe ti qenke pjese e perkthimit, do te bej une nje liste te gjerave qe jane akoma ne anglisht, se kane ngelur akoma shume vende pa perkthyer, sodomos ne tabelat qe merr konferme.
Une ne dhjetor e pashe qe kishte dale ne shqip.
sa te fiksuar qe jeni mbas ketyre budallalleqeve,,aq shume koh keni qe rrini neper keto face-book-ra!!!!!!!
Ashtu sic rrin ti ne forum, me njerez virtual qe s'njeh, ne facebook rrine me shoqerine reale.....ose ose me fisin qe e kemi te shperndare ane e mbane neper bote.
po ata qe rrine ne forum dhe face book ????si i behet hallit????
nejse do futem dhe une tash
Po ata persona jane, thjesht qe ketu kane nje nofke, atje kane emer mbiemer
Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
Po ata persona jane, thjesht qe ketu kane nje nofke, atje kane emer mbiemer![]()
Per pak u nda nga i shoqi. Kishte hapur llogari ne facebook dhe e kishte ftuar dikush qe ta bente miqeshe.
Se harrova: kishte vene edhe nje foto nga plazhi
Citim:
Po citoj ato që tha turll
A thua ??????![]()
![]()
![]()
Citim:
Per ty jam e sigurt qe ja ke fut kot se koti emrit.....burre i martum hesapi.
hahahaha epo duhet me u rujt nga origjinaliteti se po na bijne ndonje bombe poshte shtepise.
Shoqerine qe njoh e dine kush jam...keshtu qe :p:p:p
Pastaj gruaja ska pse te pranoje....pse don me i dite te gjitha gjerat personale ti?
Citim:
Pastaj gruaja ska pse te pranoje....pse don me i dite te gjitha gjerat personale ti?
Turrl po c'e do fb kot pa emrin tend te vertete?
Citim:
Po citoj ato që tha briseide
Turrl po c'e do fb kot pa emrin tend te vertete?
Edhe mua me detyruan te rregjistrohem, dhe pas 1 muaj qe e kuptova se si funksiononte mu be si faqe e pandare.
Plus qe tani skam me nevoje te marr fisin ose shoqerine ne tel per news se i lexoj te gjitha aty.....
Citim:
Edhe mua me detyruan te rregjistrohem, dhe pas 1 muaj qe e kuptova se si funksionote mu be si faqe e pandare.
Plus qe tani skam me nevoje te marr fisin ne tel per news se i lexoj te gjitha aty.....
Citim:
Nje qerre me rob njeh dhe ti mo .......![]()
![]()
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
Per pak u nda nga i shoqi. Kishte hapur llogari ne facebook dhe e kishte ftuar dikush qe ta bente miqeshe.
Se harrova: kishte vene edhe nje foto nga plazhi
Citim:
Po citoj ato që tha kotka
mos isha une ajo?, por nuk me ka ndare burri akoma ha ha
une jam lidhur me njerezit a mij me te afert ne facebook.
lela ka te drejte, me shoqerine time te vjeter, me kusherinj etj etj, por nuk kam 500 friends, pak edhe sakte, ata qe mendoj une se mund te me shohin edhe me rroba banje pa bere komente fallco dhe tinzare per trupin tim te shemtut.edhe pse une mendoj se e kam te bukur.
Citim:
lela ka te drejte, me shoqerine time te vjeter, me kusherinj etj etj, por nuk kam 500 friends, pak edhe sakte, ata qe mendoj une se mund te me shohin edhe me rroba banje pa bere komente fallco dhe tinzare per trupin tim te shemtut.edhe pse une mendoj se e kam te bukur.
Citim:
mendoj une se mund te me shohin edhe me rroba banje pa bere komente fallco dhe tinzare per trupin tim te shemtut.edhe pse une mendoj se e kam te bukur.
Citim:
Po citoj ato që tha cupka
ajo NJE (1) foto qe ke vene ti, ta shikosh me dylbi se asgje nuk dallohet, as syte e tu te zez, as buzet e tua ne forme zemre, e as trupi yt si selvi...na ver ca foto nga Aruba, per inat te sat vjehrre.![]()
Citim:
Po citoj ato që tha cupka
ajo NJE (1) foto qe ke vene ti, ta shikosh me dylbi se asgje nuk dallohet, as syte e tu te zez, as buzet e tua ne forme zemre, e as trupi yt si selvi...na ver ca foto nga Aruba, per inat te sat vjehrre.![]()
Citim:
u shkepem duke bere jeep tours...
Citim:
:dukemendu ...... nuk ka plazh atje??????????
Ka plazh me aktiv se te shullohesh ne diell, te lahesh ne det, le luash volejboll, frisby .......... .
Personalisht, heren e pare bera gabim qe harxhova nje dite te shoh Havanen ........... kurre me .......... kur shkoj ne plazh shkoj per plazh ....... .
Citim:
po neve na pelqen active vacacione, nuk na rri mendja ne nje vend.......
Menderja .......
Citim:
Ka plazh me aktiv se te shullohesh ne diell, te lahesh ne det, le luash volejboll,.......... .
Kotka po kontrollosha per ty po me paske humb!:p
Citim:
Menderja .......![]()
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
Kotka po kontrollosha per ty po me paske humb!:p
Citim:
Na ka fshire te teerve![]()
Citim:
Na ka fshire te teerve![]()
Citim:
jo moj jo, une ju kam si shpirtra por me vjen turp te me shihni me rroba banje ha ha
Ska gje mi Kotke, ti shif te miat me rrobabanjo, une shof te tuat me rrobabanjo
Citim:
Ca po them pra, as me u pergjigj nuk denjon!
Citim:
Ska gje mi Kotke, ti shif te miat me rrobabanjo, une shof te tuat me rrobabanjo![]()
Citim:
une fshiva Lelen qe ishte active, jo me ty pastaj qe ishe zhdukur nga faqja e dheut te facebukut.
ke edhe goje e flet ha ha ha
lela
me erdhi nje informacion nga face book-u..
ca ke me mua..lere se face-book-u nuk eshte per mua...eshte per kotken,,,
Ashtu eeeeeeeeeeeeeeeeeee?
Mos me dalsh para syve se se ke idene ca do te bej :p:p:p
Citim:
Ashtu eeeeeeeeeeeeeeeeeee?
Mos me dalsh para syve se se ke idene ca do te bej :p:p:p
Kush ka facebook nuk ka sekrete.....
Nuk e firmose kontraten para se t'u regjistroje.
C'do gje tashme eshte publike
Citim:Ari te pash edhe un, do me besh accept apo jo?
Po citoj ato që tha Ari.
ok ok ok ok ..e bera accept.. por aman mbaji sekret te dhenat e mia
ok....![]()
Citim:
Ari te pash edhe un, do me besh accept apo jo?
Re: lela
Citim:
Po citoj ato që tha Ari.
me erdhi nje informacion nga face book-u..
ca ke me mua..lere se face-book-u nuk eshte per mua...eshte per kotken,,,
Re: Re: lela
Citim:
Po citoj ato që tha Donika Arianiti
.
.
.
.
Ku je Labusho 77777 te gjitha per ty, dhe pershendetje![]()
Gjithsej 2 faqe: [1] 2 » Trego 64 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.