Forumi Horizont | Gjithsej 2 faqe: [1] 2 » Trego 67 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- shkolla esht per deshtaket (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18500)
shkolla esht per deshtaket
po dehse me qen fitimtar si un leje schkollen
Konkretisht cfare ke fituar?
llotarine
Jo nuk ja dakort lol. Ma mbush dot mendjen per te kunderten?
nuk kemi lindur te gjithe me kemishe si zotrote. fatkeqesisht si deshtake qe jemi duhet te perveshim menget per ti bere ball jetes. na sygjero ndonje numer o ti i arritur ne jete.
Citim:
Po citoj ato që tha Tucano
nuk kemi lindur te gjithe me kemishe si zotrote. fatkeqesisht si deshtake qe jemi duhet te perveshim menget per ti bere ball jetes. na sygjero ndonje numer o ti i arritur ne jete.
ej po e paske mush dyshekun me gjith jastik
Citim:
Po citoj ato që tha minor threat
cili esht perkufizimi i "chit chatit pa vlere"...se e shof si fraze anej knej po nuk e kuptoj mir me then tdrejten
edhe jam dakort me ty qe duhet te fshijme tema qe dalin jasht direktivave...se kjo hapsira e internetit ktu esht e cmuar...dhe duhet te perveshim menget e te flasim me seriozitet te plote mbi gjera dhe ceshtje te cilat konsiderohen me vlere nga komuniteti. se interneti nfund te fundit nuk esht me tall trapin ne kohe te lire...esht me zgjidh problemet e kohes moderne
si perfundim...nuk e kuptova a ishe dakort me vendosjen e problemit nga ana ime...dmth qe po pate fitu llotarine ska cte duhet shkolla
Citim:
Citim:
si perfundim...nuk e kuptova a ishe dakort me vendosjen e problemit nga ana ime...dmth qe po pate fitu llotarine ska cte duhet shkolla
tani un se hapa ket teme seriozisht...po meqe je pergjigj ndershmerisht dhe pa arrogance, npergjithsi ket mendim kam edhe un...qe aty nshkolle nuk esht se mson shum per jeten...aq sa mson kur je nkontakt me njerzit real, aty ku ha qeni qenin si i thone...po nuk esht se mson shum edhe per gjera tjera...se vetem 1 subjekt mund te mesosh nga 1 miljard subjekte qe egzistojne ne bote. esht komplet dijeni arbitrare. kshq ideja ime esht qe duhet tkesh 1 qellim tqart kur shkon nshkolle...dmth qe tmarresh at cope diplome e tshpresosh qe do t'hyje npune per tmarr 1 rroge. dhe si konkluzion dmth se morem vesh qe se morem a ka kjo debi dashnor apo jo
Deshtaket jane njerezit e pashkolluar!
Ti per shembull qe na paske fituar " llotarine amerikane 7 milioneshe", si te bie ndermend te hysh ne nje forum te tille te mbushur plot "deshtake"?!
Citim:
ky duhet t'jet ai cyberseksi per tcilin kam nigu
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
jam kurioze per pyetjen a mund ta di?![]()
Po ti qenke injorant more djal i shkrete.
Kujton se 7 milion dollare te bejne te mencur?
Ti qenke komplet injorant. 7 milion nuk te bejne te mencur. 50 milion po.
ky djali/vajza ca eshte pavarsisht qe shkrun si analfabet si i ditur dhe i shkolluar eshte nuk ka bagazh analfabeti mendimi im ky, pastaj mendoj qe ket temen e ka hap kot per sport me peshku budallenj
Citim:
Po citoj ato që tha shelgu
No mi. qfar kazme. Jena te urt e te paqme
Ka psh: si te kam motra si ke qen na ke mungu gjat
Mos keshtu se le dhimbje mbrapa
![]()
Citim:
ku qendron problemi me cilesin e shkrimit tim iher
Citim:
Citim:
E vertet qe ti na qenke me lek se qeke bosss , po me gjat si do ja dalesh mbane??
ket pytjen se kuptoj mire
Citim:
te kjo tema s'lejohet chit chat rrushi
hahaha o ca sinkronizimi
lule e kupton se ca dun dynjaja rrusho? dun gjera konkrete, jo kshu muhabetesh te koklavitura ku ti hedh vickla dhe un te vi nga mrapa me 1 shporte me emotikone
Citim:
Po citoj ato që tha tpk
O lule na dergo nai foto nudo ne mesazh privat.
Citim:
o rrushi posto i foto nudo e mos na grij shum sallate
bye!
njerez pa shkolle
Citim:
Po citoj ato që tha Mon Cherry
njerez pa shkolle![]()
shqiptar mos rri po duku shqiptar
AngelDevil, po ti ne ca viti e ke mbaruar shkollen a Harvard University?
Citim:
Po citoj ato që tha tpk
AngelDevil, po ti ne ca viti e ke mbaruar shkollen a Harvard University?
Citim:
shqiptar mos rri po duku shqiptar![]()
Citim:
Po citoj ato që tha tpk
Nqs ke punu si kercimtare ke nai klub nate, ka mundesi.
Po rri dhe i cik pse s'iken?
po na bone noi mhb sumrioz ene rri, po fole traplliqe t'them shnet prap
Citim:
Po citoj ato që tha tpk
Ket shprehjen e ka pas thon nji B.Q. nga Lapraka qe ne e rrifshim gjithmon sa e shifshin n'rrug.
Me ket dua te tregoj qe shkolla e tepert te budalleps, ndersa leku i shumte te ben me te zgjuar dhe te forte.
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
po na bone noi mhb sumrioz ene rri, po fole traplliqe t'them shnet prap
Citim:
po kur si ke asnjonen as paren as shkollen si tja bosh?
Citim:
Po citoj ato që tha tpk
Un kujtoja qe ky nuk ishte forum serioz. Megjithese kur fillun duke mi fshi dergesat u ndeva me mire dhe e kuptova qe kisha te bej me intelektuale. Ti a je goc serioze?
Ku me e pre i bilet per ke stacioni Rrota e Lire?
Kisha kohe pa i paketu mendimet ne vende apo kategori te caktuara.
Citim:
Po citoj ato që tha tpk
Ku me e pre i bilet per ke stacioni Rrota e Lire?
Kisha kohe pa i paketu mendimet ne vende apo kategori te caktuara.
do mundohem ta provoj neser pasi sot kom bo drog dhe i kom mendimet gjith andej dhe jo te paketume.
ktu jena... naten shoku klm
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Uee sa kohe kisha pa qeshur keshtu ne forum![]()
Dua te shtoj se vetem me foton e profilit kam rene ne dashuri imagjinoje me mendjen tende cfare mund te bej une![]()
spo marr sen vesh po pa shkolle spo ka sen moj njerz ,wish i could stay at school forever lol
Citim:
Po citoj ato që tha shelgu
Sesi po na trallto kshu tija?
Ishalla te bje llotaria jarabi
o goca mos u zini, ka boll per te gjitha
Citim:
ky duhet t'jet ai cyberseksi per tcilin kam nigu
Citim:
o goca mos u zini, ka boll per te gjitha
Citim:
si eshte muhabeti? deri ne arushe paskan ardhe llafe per mu?
po paske qene i thashethemexhie qe se paske pas shoqen..![]()
kodra pas bregu...
na jep naj lek borxh tashi qe u bom shok.
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Kush po zihet mo?vetem une ta dashuroj surratin
![]()
obobo kjo angeldevil qeka e flliqt komplet
pse mo ca thashe?
hic hic mos u merzit
afrohu ktu ne krahet e mia
jo se i thyhet zemra Cecit mos u bej kaq katil
Gjithsej 2 faqe: [1] 2 » Trego 67 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.