Forumi Horizont | Gjithsej 2 faqe: [1] 2 » Trego 71 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Anëtarët e forumit flasin mbi veten (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=310)
-- Me cfare keni ardhur ne USA? ose ne ndonje vend tjeter? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=7197)
Me cfare keni ardhur ne USA? ose ne ndonje vend tjeter?
nje pyetje kisha
Me cfare keni ardhur ne USA, or ne ndonje vend tjeter te botes ku ju jetoni
p.sh me llotari, me vize me bashim familjar or ndonje metode tjeter
PS: une per vete kam ardhur me bashkim familjar . Kisha 3 vjet pa i pare prinderit, qe nuk ja uroj asnje njeriut ne bote ate fat. Dmth per 3 vjet. Isha une ajo qe theshja ohh nuk rri dot pa prinderit une even for 1 dite. well kaluan ato vite
and u bashkova edhe une
i mirepres mendimet tuaja
ju pershendes te gjithve
un kam ardh me llotari
erka honey .........ohh .............but shyqyr qe u bashkuat nje her
PS: he me aman kur i kemi larg themi o zot sa na ka marr malli kur i kemi ja bajm sikur te jetoja vetem :p right lol e kam provu vet u know i sammer time u knoe ma story aight
p right lol e kam provu vet u know i sammer time u knoe ma story aight [/B][/QUOTE]
lol
une kam ardhur me llotari.
ahahah gjer france me gomarke atje pastaj ma bllokuan gomarken ce e kisha pa karta edhe me nje vesh keshtu qe ketej pash cpash u detyrova i shash ca leka nje elefanti edhe me solli gjer angli looool
ok te behemi serioz
deri ne france me viz shengen pastaj ketej si shumica e shqiptareve kam erdhur me maune
ehh vojtke thoj shum veta e kan provuar kete edhe uroj sa me pak aq me mir ta provojn se te them mos e provoft asnje e di qe ja fut kot po sa me pak amin o zot
Une me linjen Alitalia, Tirane-Rome-New York
Citim:
Po citoj ato që tha ELba^GurL
un kam ardh me llotari
erka honey .........ohh.............but shyqyr qe u bashkuat nje her
PS: he me aman kur i kemi larg themi o zot sa na ka marr malli kur i kemi ja bajm sikur te jetoja vetem :p right lol e kam provu vet u know i sammer time u knoe ma story aight
Citim:
Po citoj ato që tha devolliu
ahahah gjer france me gomarke atje pastaj ma bllokuan gomarken ce e kisha pa karta edhe me nje vesh keshtu qe ketej pash cpash u detyrova i shash ca leka nje elefanti edhe me solli gjer angli looool
ok te behemi serioz
deri ne france me viz shengen pastaj ketej si shumica e shqiptareve kam erdhur me maune![]()
ehh vojtke thoj shum veta e kan provuar kete edhe uroj sa me pak aq me mir ta provojn se te them mos e provoft asnje e di qe ja fut kot po sa me pak amin o zot![]()
edana
paske qene ne fat me qe te paska rene llotaria
kujt i ra
mamit tende apo babit loool
kseila shyqyr qe paske ardhur shendoshe e mire me Alitalia eshe nice
Citim:
Po citoj ato që tha 100%PogradeCare
edana
paske qene ne fat me qe te paska rene llotaria
kujt i ra
mamit tende apo babit loool
kseila shyqyr qe paske ardhur shendoshe e mire meAlitalia eshe nice
![]()
Flm Pogradecare,
sa per temen,
kam ardhur me llotari edhe un.
Histori e gjate...lol
Kam ardhur me pasaporte fallco !Kam kalu 9 gropa me uje , 9 male me tulla , 9 fusha me llaç...NSHN ta paça borxh :p
une kam ardhur me avion...haha...
me vize studenti
hahahahahahahahahah
Citim:
Po citoj ato që tha ELba^GurL
un kam ardh me llotari
erka honey .........ohh.............but shyqyr qe u bashkuat nje her
qe thoni ju mua me kapen policet e grekut e ne vend te me exstradonin ne shqiperi me hodhen ketej nga anglia ......................behen dhe gabime
looolll
une kam ardhur ketu 2 muaj me vapor.....
Jo jo E VERTETA eshte
2 dite me avion dhe e ligjshme....
Re: Me cfare keni ardhur ne USA? ose ne ndonje vend tjeter?
Citim:
Po citoj ato që tha 100%PogradeCare
nje pyetje kisha
Me cfare keni ardhur ne USA, or ne ndonje vend tjeter te botes ku ju jetoni
p.sh me llotari, me vize me bashim familjar or ndonje metode tjeter
PS: une per vete kam ardhur me bashkim familjar. Kisha 3 vjet pa i pare prinderit, qe nuk ja uroj asnje njeriut ne bote ate fat. Dmth per 3 vjet. Isha une ajo qe theshja ohh nuk rri dot pa prinderit une even for 1 dite. well kaluan ato vite
and u bashkova edhe une
i mirepres mendimet tuaja
ju pershendes te gjithve
Kurse une kam ardhe me Tragetin "Palladio" ne Bari te Italise....me vize turistike te rregullt...Pastaj nuk u ktheva me ne shqiperi....u Bera klandestine dhe me vone bera dokumenta familjare....
Citim:
Po citoj ato që tha Lela_dr
Kurse une kam ardhe me Tragetin "Palladio" ne Bari te Italise....me vize turistike te rregullt...Pastaj nuk u ktheva me ne shqiperi....u Bera klandestine dhe me vone bera dokumenta familjare....![]()
Citim:
Po citoj ato që tha durrsak
thash mos kishe shku me trap.
Vendi Itali - Kam ardhe me Vize studenti Kasit D pasi une jam nje Student!
Me gomone, Vlore ->Ostuni(Brindisi)
un ne amerik kam ardhur me nje karroc e dy kuaj ..........
no comment
Po paske hequr piken e zeze mi ....
hahahahaha...
une kam ardhur me skaf, po nuk besuat pyesni kafshet e detit!
Citim:
Po citoj ato që tha _mIzZzA_
un ne amerik kam ardhur me nje karroc e dy kuaj ..........
Citim:
Po citoj ato që tha Ruby_DR
po nga i re nga detiiiiiiiiiiiiiiii apo nga tokaaaaaaaaaaaaaaaaa se te pash siper karroces mrapsh
po cfare bohet kshu te gjithe me veshtiresi ketej me kuaj me trena edhe ti sy kaltra paske kalu ketej nga qyteti im he???? windsor ok mire edhe ti mizza po ma kala ngele ti hahahahahaha edhe ate punen e trapit e mendova me kalu oqeanin po kishim shume bagazhe edhe i hypa skafit se ishte ma i modh
Citim:
Po citoj ato që tha flori_dr
po cfare bohet kshu te gjithe me veshtiresi ketej me kuaj me trena edhe ti sy kaltra paske kalu ketej nga qyteti im he???? windsor ok mire edhe ti mizza po ma kala ngele ti hahahahahaha edhe ate punen e trapit e mendova me kalu oqeanin po kishim shume bagazhe edhe i hypa skafit se ishte ma i modh
...
no comment...
no comment
Pershendetje dhe mirmrama Lezhjani!
no comment
jashte temes...
jashte temes...
jashte temes...
Jahde hajde i paskeni ra botes rreth e qark ju te dy lol une i hipa avjonit dhe direkte ne NYC (me llotari) boooo sa me fat qe jam megjithese thone kush ka fat ne lloto nuk ka ne dashuri
Po mbaj mend kur kam hyre ne aeroport jam hallakatur fare lloj lloj rracash e imagjinoni vete ju une duke hec si rob i hutum me nje cante ne krah duke shku si rrotaxhile sa anej knej icik nga lodhja icik nga pesha cantes ehhh
eh ckena
e te shkretet ne sa kemi vuajtur sa
andej ketej me gomone me avione me
kuaj me maune ,prape ne arrijme ti tregojme
historite e largimit ,ka nga ata qe jane akoma ne
fund te detit ,
une kam ik nga athina per ne itali
me letrat greke, pastaj kam ndenjt
3 muaj ne bolonja dhe jam nis per ne
angli me tren nga parisi,nord de guard
per ne londer, atu jam dorezuar
dhe me transferuan ne manchester
kam 4 vjet ketu,shi bie gjithmone
Re: eh ckena
Citim:
Po citoj ato që tha vranakonti
e te shkretet ne sa kemi vuajtur sa
andej ketej me gomone me avione me
kuaj me maune ,prape ne arrijme ti tregojme
historite e largimit ,ka nga ata qe jane akoma ne
fund te detit ,
une kam ik nga athina per ne itali
me letrat greke, pastaj kam ndenjt
3 muaj ne bolonja dhe jam nis per ne
angli me tren nga parisi,nord de guard
per ne londer, atu jam dorezuar
dhe me transferuan ne manchester
kam 4 vjet ketu,shi bie gjithmone
ka me
ka me shume akoma, po keto jane ato qe mund te
tregohen ka shume qe si themi dot shpirto
Ndersa une erdha me vize studenti ne Londer, dhe pastaj duke pare se cfare shtrenjtesie ishte vendosa te aplikoj per qendrim te perjetshem.....
Re: ka me
Citim:ishkreti ti paske vuajtur
Po citoj ato që tha vranakonti
ka me shume akoma, po keto jane ato qe mund te
tregohen ka shume qe si themi dot shpirto
BASHKIM FAMILJAR
Neper male tu hec 3 dite ne kembe apo ska qene dhe bore...(shaka)
Me pasaporte dhe avjon...
Citim:
Po citoj ato që tha darma
Jahde hajde i paskeni ra botes rreth e qark ju te dy lol une i hipa avjonit dhe direkte ne NYC (me llotari) boooo sa me fat qe jammegjithese thone kush ka fat ne lloto nuk ka ne dashuri
![]()
![]()
Po mbaj mend kur kam hyre ne aeroport jam hallakatur fare lloj lloj rracash e imagjinoni vete ju une duke hec si rob i hutum me nje cante ne krah duke shku si rrotaxhile sa anej knej icik nga lodhja icik nga pesha cantes ehhh
jemi arratisur
Pertoj me e shkrujt. Histori e gjate!
Citim:ke ardhe ne amerike ndonjehere ti cec?
Po citoj ato që tha cecilia
Pertoj me e shkrujt. Histori e gjate!![]()
ka ardhur nje her.... thjesht ne mendje
Me vize, ftes dmth.. dhe garanci te vellait qe kam anej, dhe te nje miku te tij
..bukur , bukur, po jo me mire se ketu
Gjithsej 2 faqe: [1] 2 » Trego 71 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.