Forumi Horizont Gjithsej 2 faqe: [1] 2 »
Trego 73 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- per te qeshur (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3573)

Postuar nga bukuroshja_e_nates datë 06 Shtator 2003 - 01:06:

Smile barcaleta

nje here te gjitha organet e barkut u mblodhen per te biseduar
zorra tha:
-une do behem komandantja e te gjithe trupit
-jo-ja bene truri-do behem une
e keshtu me rradhe
u hodh ****a dhe tha :
-te behem une komandantja
te gjithe qeshen dhe thane
-po kush te bene komandante ty moj
mire tha ****a me vete dhe tre dite kaps.u qelben te gjitha organet e trupit
qe atehere ka dale shpreja:i bene sic i do ****a

Postuar nga vLoRaBeaCH_nYc datë 11 Tetor 2003 - 00:25:

haaaa uaa sa kam qeshur rofsh me shkrive bukuroshja

Postuar nga i_pafajshem datë 13 Tetor 2003 - 20:58:

Plaku i martuar me nje vajze te re.

Nje plak u martua me nje vajze te re.
Nje dite ishin ulur ne nje stol ne park dhe prane tyre u ul nje djale i ri. Pasi ndenji pak "rehat", djali filloi te afrohej me afer tyre. Pasi ishte ulur ne krahun e vajzes, djali u afrua pak me teper dhe filloi te ngjiste gjurin ne ate te vajzes . Ajo ne fillim beri sikur nuk e vuri re, pastaj filloi te ngjishej edhe vete me afer. Pasi plaku nuk po reagonte, djali u tregua me guximtar dhe i hodhi doren. Edhe pas kesaj plaku nuk reagoi. Djali filloi ta puthte dhe vajza gjithashtu. Nje grua tjeter qe ishte ulur ne nje stol aty prane nderhyri.
Gruaja; Zoteri, nuk po e shikoni se ç'fare po ben nusja juaj?
Plaku; Po po, e shoh , por nuk ka gje, keto gjera po i bejne perdite neper filma.
Gruaja; Atehere kur nuk jeni i zoti te ruani nusen tuaj, pse nuk e lini ne shtepi?
Plaku; Pikerisht per ta ruajtur po e mbaj me vete, po ta lija ne shtepi kushedi sa te tjere do te gjeja kur te kthehesha.

Postuar nga i_pafajshem datë 15 Tetor 2003 - 22:59:

I zgjuari dhe budallai.

Njehere nje i zgjuar dhe nje budalla po rrinin se bashku ne breg te nje lumi. I zgjuari per te treguar superioritetin e tij karshi budallait i tha;
-Degjo po bejme nje loje, per çdo pyetje qe do ti bejme njeri tjetrit nese e gjejme vazhdojme me nje tjeter, nese nuk e gjejme, ti do me japesh 1 leke, une do te te jap 100 leke.
-Ne rregull - i tha budallai- fillojme.
Atehere i zgjuari mori nje gur fshehtas nga budallai, e hodhi ne lume dhe pyeti ate;-C'fare ngjyre kishte guri qe hodha ne lume?
- Nuk e di - ja ktheu budallai- na nje leke, dhe i dha lekun e bastit.
Atehere pa u menduar shume , budallai fshehu duart mbas kurrizit dhe pyeti te zgjuarin-C'fare kam une mbas kurrizit?
- Nuk e di - ja ktheu i zgjuari.
- Me jep 100 leke atehere - i tha budallai.

Shpresoj tju kete pelqyer.

P.s Ne fakt te paren desha ta modifikoja pak, pasi nuk e kam treguar siç duhet, por mbasi i ka kaluar afati, nuk desha te therras administratorin thjeshte per te. Ju lutem te me falni

Postuar nga i_pafajshem datë 16 Tetor 2003 - 22:26:

Kostumi i nates.

Nje grua plake nje nate ishte duke pare fqinjen e saj te re nga dritarja , kur papritmas e pa duke u zhveshur lakuriq. Po keshtu naten tjeter , e te treten e me radhe. Nje dite duke ujitur lulet ne oborr, pa fqinjen duke dale nga shtepia dhe ju afrua per ta pyetur;
-Me falni, po desha t'ju pyes se perse zhvisheni per nate lakuriq?
-Ah moj zonje-ju pergjigj e reja-kur burri im kthehet nga puna i pelqen te me gjeje me ate "kostum nate".
Po mire -tha me vete plaka-po e provoj dhe une kete kostum.
Sapo erdhi nata plaka u afrua afer krevetit ku ishte shtrire burri i saj dhe filloi te zhvishej lakuriq.
-C'fare ben-e pyeti burri.
-Po vesh kostumin e nates nuk e shikon -ja ktheu plaka.
-Ah , ne rregull-u pergjigj burri-po nuk e shikon qe eshte i pahekurosur?

Postuar nga i_pafajshem datë 17 Tetor 2003 - 02:46:

Jasteku.

Nje fundjave dy te rinj nga fshati (djale dhe vajze) do te ktheheshin ne shtepi, sepse ishin duke studiuar ne nje qytet te larget. Duke u kthyer prishet autobusi rruges dhe u detyruan te flinin ne hotel ne nje qytet tjeter. Kur shkuan te merrnin dhomat , sportelisti i pyeti ç'fare donin dhe djali e pyeti nese kishte dhoma bosh.

-Kam veç nje dhome dopio- ju pergjigj sportelisti-nuk e di nese ju pershtatet.
Sapo djali deshi te fliste , vajza nderhyri:
-Ne rregull, s'ka problem, jemi vella e moter.
Atehere pastruesja u pergatiti dhomen dhe ne mes te krevatit ajo kishte vendosur nje jastek. Kur shkuan te flinin, u shtrine dhe ndersa vajza po priste, djali i tha naten e mire dhe pas disa çastesh filloi te gerhinte. Te nesermen u ngriten dhe vazhduan udhen e kthimit . Kur u afruan afer fshatit duhej te kalonin nje kanal me uje. Vajza e kaloi e para dhe po priste djalin te kalonte. Ky, per te mos u sperkatur me uje filloi te kerkonte nje vend me te lehte per te kaluar. Atehere vajza nderhyri dhe i tha;
-Ti nuk kalove dot nje jastek naten, ç'kerkon te kalosh kanalin me uje tani.

Ju pershendes dhe ju uroj lexim te kendshem

Postuar nga Angel_Girl datë 18 Tetor 2003 - 04:40:

Hi ya'll

yo these r some cool jokes, but im going to say one in english cuz i dont know how to say it in albanian.
-There was this boy who went to school, and at Math class the teacher told him if he had brought his book wit him but the boy said " No Miss. my book is dead." and the teacher said "Why did it die?" and the boy said "It died because it had too many problems"

Hope ya all liked it.

Postuar nga eliz datë 18 Tetor 2003 - 21:42:

Po,po kto ishin te mira fare,shqip dhe anglisht.
Ju lutem mos ndaloniketu!

Postuar nga i_pafajshem datë 19 Tetor 2003 - 03:10:

Hi there.

Angel_girl nese me lejoni do te desha ta perktheja kete barcaleten tuaj ne shqip, per ata qe nuk e kuptojne.

Ishte nje here nje djale qe shkonte ne shkolle dhe , ne oren e matematikes mesuesja e pyeti nese e kishte sjelle librin me vete.
-Jo zonjushe -ju pergjigj djali- libri vdiq.
-Po se vdiq-e pyeti mesuesja.
- Ai vdiq sepse kishte shume probleme- ju pergjigj djali.

Postuar nga i_pafajshem datë 20 Tetor 2003 - 03:51:

Eskimezi ne Paris

Nje eskimez shkoi ne Paris dhe i duhej te qendronte nje jave ne nje hotel. Kur u kthye nga Parisi, te gjithe te njohurit ju mblodhen rreth e rreth.
-He na trego pak- i thane - si ishte hoteli atje.
-Ah , shume i bukur, fantastik - ua ktheu ai- sidomos dhoma ku fjeta qe parajse fare, zura shoqeri me guzhinierin e hotelit dhe ai me liroi dhomen e ftohte (frigoriferin*)qe ai kishte per vete, kam fjetur sikur te isha ketu , rehat fare.

* -- shenimi im

Postuar nga i_pafajshem datë 20 Tetor 2003 - 05:22:

Pa mekate.

Nje burre ishte shume besimtar dhe te gjitha urdheresat qe ka derguar Zoti ne toke i zbatonte gjer me nje. Po ja qe i erdhi radha per te vdekur dhe nje dite te bukur vdiq. Shkoi tek dera e parajses trokiti dhe u hap dera.
-Urdhero -i tha engjelli qe ruante porten - ç'fare kerkon?
-Po ja -ja ktheu besimtari- jetova pjesen time te jetes qe me fali Zoti , tani po vij te gjej vendin tim ne parajse.
E merr engjelli dhe e dergon para Shen Pjetrit. Ky pasi e pa raportin qe kishte ne dore i tha;
-Degjo, se paskemi nje problem te vogel me ty, ti je komplet i paster nga mekatet dhe nuk mund te te gjykoje Zoti keshtu. Prandaj po te dergoj ne Toke, bej nje mekat te vogel dhe kthehu prape te te gjykojme pastaj.
-Ne rregull -ja ktheu burri dhe u kthye ne Toke duke u menduar sesi te kryente nje mekat te vogel.
Kur mberriti ne Toke duke u menduar e sheh komshija e tij qe ishte nje plake rreth te 80-ve dhe i thote ;
-Pse mendohesh mor bir, mos u mendo shume, eja te te jap nje çaj. Burri shkoi dhe duke pritur çajin e pa qe i kishte kthyer kurrizin dhe i erdhi ne mendje nje ide; Po sikur......? dhe pa e bere te gjate e kap plaken e shkrete dhe e perdhunon. Ah Zot -tha me vete - bera nje mekat qe te me gjykosh. Ne ate çast degjon plaken qe thote;
-Ah mor bir , te shtofte Zoti ymrin, eshte gjeja me e mire qe me kane bere njerezit pas nje kohe shume te gjate.

Shpresoj t'ju kete pelqyer.

Postuar nga i_pafajshem datë 26 Tetor 2003 - 18:18:

Nje dite nje grua pa burrin e saj qe po lyente koken me spermen e tij. Pasi e la te mbaronte e pyeti;
-C'fare ben mor i zi, mos je çmendur?
-Lerme rehat grua -ja ktheu i shoqi- dikush me tha sot se po te lyej koken keshtu per nje muaj rresht , do te me dalin perseri floket.
- E ç'thua more - ju pergjigj gruaja- po te qe keshtu mua do te me qe bere mjekrra dy pellembe.

Postuar nga i_pafajshem datë 03 Nëntor 2003 - 23:36:

Vajtja ne diell

Nje amerikan dhe nje belg po diskutoni se bashku per arritjet e tyre teknologjike.
- Sido qe te jete , ne arritem te ulemi ne hene -thote amerikani.
- Ne do te shkojme gjer ne diell- ja pret belgu.
- Ah,-ja ktheu amerikani- ç'fare po na thua, atje nuk shkohet dot sepse eshte shume nxehte, do te shkriheshit.
- Mire thua-ja priti belgu-po ne do te shkojme naten..

Postuar nga CrAzYy_TiRoNcE datë 08 Nëntor 2003 - 05:08:

ok po ju shkruj ene un nji

2 shqiptar shkun ne franc me pushime. Pronotojn nji dhom per n'hotel ene si shqiptar gjoja par qe bon njoni me vrap n'banjoo
shko ke vaska ene hap cesmen. KISHTE UJT T'NGROT. me vrap ai shkon i thot shokut tjeter kshu kshu, dhe pastaj shtoj
"Ca t'boj qe s'o e shtun se ja kisha rras i dushi"

Postuar nga CrAzYy_TiRoNcE datë 08 Nëntor 2003 - 05:13:

Cecenet n'Itali

nje familje cecenesh kishin shku n'Itali. Ne koh dreke del gruja shpis ene thrret cecent e vegjel qe t'vinin t'hanin drek
"Mariooooooo , Lucioooooooo, vjeni presto perke dreka u bo gati" gerthet e oma
"Mama cfar abiamo sot per cena?" pysin cecent e vegjel
"Ogi abiamo grosh filio mio" pergjigjet e oma
"Mama perke anke ogi grosh abiamo?" pysin cecent e vegjel
"No tezoro, ogi abiamo le kokre, longun per natale......" ja kthe e oma

Postuar nga asnjeans datë 10 Nëntor 2003 - 05:21:

po shtoj dhe une 1

i shin 2 polic
ne sherbim e siper ,ato gjejne 2 kotele(mace)dhe vendosen ti m'bajn,diku ne komisarjat.
njeri nga policet i thot t'jetrit,
po si do ti njohim,kush eshte e jot'ja dhe kush eshte e imja.
atehere njeri vendosi ti prej 1 vesh koteles se tij.pas disa ditesh, aksidentalsht,i pritet veshi asjt t'jetres,po tani tha njeri nga policet,ska problem thot t'jetri, dhe i pret veshin tjeter,mirpo perseri pas disa ditesh ndodh e njejta,ket rrall po i pres bishtin thot njeri nga policet,mirpo si per cudi ndodh e njejta gje....atehere njeri nga policet thot ej e di si eshte muhabeti ti merr ate te bardhen une po marr ket t'zezen ok.....

i shalla ju ka pelqyer

Postuar nga BP datë 15 Nëntor 2003 - 01:54:

Breket

Nje burre shkon tek doktori shume i shqetesuar dhe i thote
-doktor vdiqa nga dhimbja e shpines.
Doktori e viziton dhe i thote qe sgjen asgje shqetesuese.
Ky iken dhe rikthehet pas dy oresh me nje pamje te tmerrshme.
-Doktor vdiqa nga dhimba e kokes.
Doktori e zhvesh e kontrollon dhe i thote
-te jane enjtur aq shume ***et saqe duhet te ti pres.
I shkreti nuk pranon por kthehet pas tre oresh i vendosur sepse nuk e duron dot me dhimbjen e kokes. I hoqi qetesohet dhe pas nje jave del nga spitali dhe gjeja e pare qe i vete ne mendje ishte te bente pak shoping.
Shkon para nje dyqani rrobash dhe teksa ishte duke soditur nga jashte shitesi nje djale i ri del me vrap dhe fillon ti flase plot energji.
-Zoteri ejani brenda, ve bast se i kishit fiksuar syte tek keto pantallonat ketu qe jane bojqielli dhe te modes.
-Po mire si e gjetet??
-Une jam profesionist o burre i dheut e njof punen time mire.
-tani ve bast qe juve donit edhe kete kemishen me kete kravaten, si edhe keto kepucet e zeza bashke me kete xhaketen ketu??
-Me fal po si eshte e mundur. As gruaja ime nuk me njef kaq mire. Si dreqin e gjete.
-A te thashe qe jam profesionist-ia kthen shitesi- i njof klientet me nje te pare, bile ve bast qe per ta mbyllur juve doni edhe nje pale breke nr 36.
-ah ketu gabuat-ia pret zoteria- une breket i dua 34.
-Jo zoteri nuk eshte e mundur, juve ju duen patjeter 36- shitesi duke e pare me habi.
-Jo jo une gjithe jeten time 34 i kam mbajtur.
-O zoteri nqs ti do ti mbaje nr 34 atehere pas disa vitesh juve do tju enjteshin k**et do te ndienit nje dhimbje te forte ne shpine po aq te forte sa qe do tju transmetohej edhe ne koke dhe do te detyroheshit ti hiqnit fare ato te shkreta.

Shpresoj tju kete pelqyer si e para qe eshte...

Postuar nga arsona datë 22 Nëntor 2003 - 23:39:

Cool cool fare kjo tema

ok po shtoj dhe une nje
ishte nje burr e nje grua. keta jetonin ne nje fshat te vogel, kete burrin e therrisnin sa here Gomar, tani gruas nuk i vinte mire qe ta therrisnin ashtu dhe i thote po mire more burre ndryshoje kete emer se gomar te ulin gomar te ngren. ok thote burri po si te bej ta ndryshoj. shko tek plaku me i zgjuar i fshatit thote ajo dhe pyet. ashtu ben ai i shkreti vete tek plaku e i thote kam ardhur te me ndihmosh , keshtu, keshtu du me ndryshuar emrin. ok i thote plaku bej nje darke te madhe dhe thirri te ter ata qe te therrasin Gomar dhe thuaj ju kam ftuar te me nderroni emrin. Keshtu beri i shkreti pasi han e pine te gjithe ky ngrihet e ju thote e di pse ju kam mbledhur? ju kam mbledhur te me nderroni emrin. mire thone fshataret mendohen mendohen ata e me ne fund ja vene Kerric. gezohet i shkreti e vete me vrap tek gruaja. o grua, o grua ma nderruan emrin. po si ta vune tha gruaja? ma vune kerric tha ai. hahaha qeshi gruaja mos u merzit se per nja dy vjet do behesh prap Gomar.
lol shpresoj qe te qeshni pak. c ya

Postuar nga Zinart datë 27 Nëntor 2003 - 23:00:

Talking 2 Policet

Nje dite dy police shkuan tek komisari dhe i kerkuan qe ai ti linte makinen e tij per nja dy dite. Komisari ja u la makinen dhe 2 policet e morren me qejf se ishte hera e pare qe do ngisnin makinen. Per nja dy ore edhen verdalle neper qytet. Kur papritur i doli perpara nje shtylle dhe u perplasen. Provuan te levisnin por makina nuk ndizej me. Policet nuk ktheheshin dot ne komisarjat se do ti shante komisari, prandaj ndejten aty me makinen dhe mendonin si ta rregullonin. Pas disa oresh aty kaloj nje cun me biciklete. 2 policet e pyejten cunin si ta rregullonin makinen. Cuni i tha qe makina nuk rregullohej dot keshtu qe tani ata ta frynin ne ****. Policet budallenj kujtuan se ai e kishte me verte dhe shkuan tek tubi i gazit dhe filluan ta frynin. Pas pak vjen komisari dhe i thot:
"Ca beni mor debila?"
"Po e frym makinen ne **** qe te rregullohet!" ju pergjigjen policet.
"Ah mor budallenj!" tha komisari "po a fryhet makina ne **** me xhamat hapur?"

Shpresoj tju kete pelqyer!

Postuar nga romii tironc kapil datë 28 Nëntor 2003 - 11:04:

Talking policc (gamor)))

n rradh te par boft hajer kush e ka hap ket tem ....t i hapim ne ne icik dhomet mo ...lol

ta thot ne romii i barsalet per qef ...ka kto t vetat...icik shkurt..

................................................cohet policii n mjes ishte bo von per pun ...nji t fillu tu u vesh shpejt e shpejt...ne del jasht ... (gati tu vrapu)
sa arrit n gjys te rruges...filloji tu menu (c kom un qe po eci kaq shtremet.....kur fap i shkojn syt ke komet ne thot:<

Postuar nga romii tironc kapil datë 28 Nëntor 2003 - 11:26:

Talking shiptaret ne nyc..

me ket rast qe jom ne kompjuter ..ta them ne nji

kjo tjetra osht per september 11 ne nyc.....

kur po digjeshin 2 pallatet(twin towers) ne nyc...aty afer po kaloshin dy shiptar....shofin pallatet tu u djeg ne i thon njoni tjetrit..((ta BOJM bamirsi ne ktu....kot qe kot jemi...))......... i thot i pari te dytit...> ok thot tjetri...hyp n kat te 10 KY ..shef aty kishte vetem rob te bardh..kap njonin e hudh tjetrin ..ai qe isht posht i priste ...sa marun robt per ate kat hypI me nolt ky....sa yp n kat te 11.. shef plot me zezak dhe i gru me kalamojt te bardh nesee...fillo tu hudh grun me kalamojt...ai qe ishte posht i priti...ky nolt filloi tu hudh zezaket ...hudh te parin .. bje ne tok vdes...hudh te dytin ene ai n tok vdes....pa hudh te tretin ...i thret ati tjetrit posht (( pse s i pret ropt mre..?? .... i pergjigjet tjetri:<>)))))))....

Postuar nga romii tironc kapil datë 28 Nëntor 2003 - 11:39:

Talking ..............................................................................:)))

.

......... tu kalu (llaqi)) neper lagjee ..kur ja jep fiksimii ndalon para i pallat dhe fillon tu bertit:<< PO dil mi...po dil mi se m plase te thash....dil miiiiiiiiiiiii a do dalesh apo apo si e ke hallin?......>>..te gjith robt e lagjes po dilshin n penxhere ne ty pyt njoni-tjetrin ca kishte llaqi kshuu....kurse llaqi akoma tu bertit...vetem kur ja lesho i pordhe te fuqishme.. tamom si me qen bubullim(bbbaaauuuu)))) ne thot:< eeeeeeeeeeeehhhhhhhhh shyqyr ...se m'vdiqe fareee

Postuar nga ComeAsYouAre datë 28 Nëntor 2003 - 20:03:

Ýshin njeher nje gjuetar edhe nje peshkatar qe genjenin shume.Duke ndenjur i thote peshkatari:
-Ýsha nje dite ne det. Hedh grepin. Kur çte shoh?!Nje peshk,po sa 100 kile.
Kurse gjuetari ja kthen:
-Ýsha njeher ne pyll.Shikoj diçka qe leviz.Godas me çifte .Kur çte shoh?! Nje lepur po sa 150 kile.
Peshkatari:
-Ýsha nje dite ne det.Hedh grepin.Kur çte shoh?!Nje sardele po sa 200 kile.
Sduron dot me gjuetari e fillon.
:-Ýsha nje dite ne pylll e vras nje derr 200 kile.Ne kete çast me shohin disa gjuetar te tjeter e po afroheshin te me mernin derrin.U fus dhe nje atyre e pilaf ne shesh ata.Ne kete çaste me shikon nje çift qe po bente dashuri.U fus edhe nje atyre dhe ata pilaf ne shesh.Ne keto momente ishte afruar dhe nje autobus me nxenes ku me kishte pare shoferi. I fus edhe nje shoferit e pilaf ne vend edhe ai.Me shikojne presoret qe ishin ne autobus.Edhe nje atyre e te vdekur pilaf ne shesh ata.Dalin nxenesit.........
ne kete kohe hidhet peshkatari:
- Aman vetem nxenesit mos i vrij....!!!!
Ja kthen gjuetari:
-Ose uli kilen sardeles ose i q*** motren i vrava edhe nxenesit

Postuar nga romii tironc kapil datë 03 Dhjetor 2003 - 03:18:

Talking papagall marinaresh :))))))))))

pershendetje ..ta thot ne romi nji ka (libri vet ..))lol

...i cunit te vogel i kishte shku menja me ble i papagall..ne thot mamit kshu kshu..mami vet s ia prishi cunit i dha leket me e ble dhe i thot (vetem ke marinaret mos ble papagall..se jon rrugacer ;)) ok -i thot cuni vogel ...del me pa per papagall..dhe shef i te bukur ke marinaret ..se vetem ai fliste ..i bo ca pytje papagallit....papagalli i pergjigjet ne rregull (pa fjal te pista ))shko e therret mamin per ta pa dhe vijn te dy ...cuni i thote mamit se papagalli nuk fliste fjal te pista .....mami fillon e i bo ca pytje ta shifte se si ishte ..((papagall ngrie i kom -i thot ..papagalli e ngre .(ule ...e uli komen ..)....papagall ngrie i kom -i thot cuni ..e ngriti ..ngrie dhe tjetren -i thot prap cuni ........papagallit s' ju prit dhe thot ::( PO un me ca te rri ..me pi**in e satom ee ....))))))))))))))))))..

((ajde papagall..ajdee eeeeeeeee...))

..si njoni i dit ktu ne ridgewood .....ishte kap forte te timoni bicikletes zotit t'vet ..ne nuk la njeri pa i thon:((( mother fuc**r.........................eeeeeehheeeee....papagall marinaresh ka qen ne ky m'duket ....loooooooooool

Postuar nga unforgiven datë 09 Dhjetor 2003 - 02:37:

Budallai, Polici dhe Shefi

Nje budalla kishte marre nje top me M.. dhe po luante.
Kalon aty prane nje polic dhe e pyet;C'fare po ben se qelbe dynjane, cfare figure eshte ajo qe po krijon?
Budallai pergjigjet - nje polic. Polici i nxehur e godet me shkop gome, dhe shkon.
Budallai uleret e uleret deri sa u afrua dikush, veshur me kostum, i kollarisur, punonte shef diku.E pyet c'fare ke qe uleret?
Budallai pergjigjet Kaloi nje polic.... Shefi i thote po pse s'u tregove i zgjuar - I kishe thene po beja nje shef?
Budallai pergjigjet-Po une s'kisha tamam M.. per te bere nje shef.

Postuar nga ketrushja datë 15 Dhjetor 2003 - 00:49:

Po e them dhe une nje.

Nje dite beu i fshatit urdheroj te mblidheshin te gjithe kujat dhe gomaret e fshatit. Keshtu del tellalli dhe fillon e bertet per te lajmeruar fshatin. Sa e ndegjon Nastradini iken me vrap te fshehet. Nderkohe gruaja e tij e pyet po ti pse fshehesh? Ti nuk je gomar. EEEE- i thote Nastradini - sa ta kuptoj beu qe nuk jam gomar une i kam bo gja 6 rruge i ngarkuar.

Postuar nga kobra datë 15 Dhjetor 2003 - 10:24:

mergimtari

Para 100 vjetesh po kthehej njeri nga mergimi,kishte ndejtur ne amerike 20 vjet ,dhe skishte asnje haber nga shtepia.Rruges kur po kthehej takon nje bashkefshatarin e vet dhe perqafohen nga malli,,,si i kam nga shpia mor ,se kam 20 vjet pa mor vesh i thot ? Mire i ke te gjithe i thote top fare, vetem i thote ! gomari! car ka gomari mer i thote mergimtari i habitur,,, ngordhi i thote bashkefshatari,,,,,,,,,,,,,,,,,mergimtari fillon te qaje ,,,mos mer i thote e kam rritur vete mer qysh te vogel, po cpat mer i thote nga se vdiq ??? Po ja i thote ky vdiq nga lodhja duke mbajtur gure per varrin e nenes ,,,,,,,Mossssssssssssss mer mo mire mos ma kishe thone,,po ti me the qe i kisha mire te gjithe,,,,,po mire me ,po nena pse vdiq? ajo ishte e mbajtur ? Po ja i thote ky si ta them, vdiq nga marazi per baben !!!!!!! Mos mer cpo me thua ,,,me mire mos tkisha ardhe fare e sdo mersha vesh gjo..............Po baba mer cpati ??????? Po ja i thote ai mori hak per 2 cunat dhe e vrane ,,,.....cfare thua mor edhe vellezerit me paskan vdek ? Pse sthua ti qe me paskan fik deren ??? Deren ta fikem por shpija tu dogj !.......

Postuar nga kobra datë 15 Dhjetor 2003 - 10:30:

fotografia

Nje polic po hapte nje grope para pallatit,,,,,,,,,e shikon nje djale dhe e pyet , pse po e hap kte gropen o shoku polic ? Po ja ja kthen polici , do dal fotografi gjysem ....

Postuar nga fluturake datë 15 Dhjetor 2003 - 18:53:

"Macoku"

Ishte nje vajze jo shume e bukur,por vishej shume ekstravagante qe te gjente"lodren ezemres".Mirepo ditet kalonin dhe ajo nuk po e gjente dot nje te dashur.Nje dite zhvishet krejt nudo dhe vendos nje gjethe fiku tek ai vendi tre pellembe poshte mjekres dhe del xhiro ne qytet.Kur filluan ta ngacmojne djemte dhe t´i thone"te dua shume","shpirti","zemra"etj.Vajza filloi te merzitej nga fjalet,por e vazhdoi xhiron nper qytet.I del perpara nje djale shume i bukur dhe i thote a ka mundesi te ndalosh pak? Ajo ndalon dhe i thote-he cfare kishe?Dhe ai i thote-une te dua shume,por do te te dua akoma me shume kur te vije vjeshta dhe te bjere ajo gjethja e fikut.
Nejse vajza beri sikur nuk e degjoi dhe shkon ne kinema.Atje kur u ul ne stol nuk po e linin rehat dhe ajo pa nje polic tek dera dhe i thote-te lutem shume thoju ketyre cunave te me lene rehat te shoh filmin se ti je polic dhe duhet te mbash qetesine ne salle.Polici shkon dhe u thote- po mos o cuna se nuk ka lezet,por ata cunat i thone-rri urte se te morem pistoleten dhe te zhveshem uniformen dhe ai i shkreti ndenjti urte.Si e pa ajo vajza qe polici nuk e ndihmoi u ngrit nga stoli dhe tha-une me mire ja hedh maces se t´ja u jap juve.Kur nga pas kurrizit te saj u degjua nje mjau,mjau.Kthen koken dhe sheh qe i shkreti polic po bente mjau.

Postuar nga _mIzZzA_ datë 05 Janar 2004 - 00:31:

per te qeshur

ishte nje her nje budalla...edhe cdo dit vinte edhe shikonte te nje vrim ..me ore rrinte atje ndonjeher e zinte edhe nata.ndonjeher merte edhe dylbi me vete.....nje her 2 her eshikon doktori qe ky rrinte te vrima edhe nje her vajti edhe i tha "or ti çfar shikon aty se te kam ve re disa her" i thot budallai oh oh ta dish ti ça shikoj un" edhe vete doktori afer vrimes e te shikoj pas rreth 6 min thot mir vlla po kam 6 min e nuk shikoj gje vetem errësir...eh thot budalli un kam 6 muaj ketu qe nuk kam pa gje jo me ti me gjasht minuta.....

Postuar nga Albtiger datë 13 Janar 2004 - 13:30:

numerimi

shefi pyet policat,kush di te numeroj deri ne dhjet ; hajde ti tregon me gisht te parin. 1-2-3-5-7;;;-ngeci polici. ndonje tjeter,vazhdoi shefi; 1-2-3-4-6-;;-ngeci dhe tjetri. pyeti disa me radh por asnjeri su pergjigj sakt.hidhet njeri nga mezi- ta them un shef; posi-thot ai. dhe ja nis polici . 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10. bravo,te lumte ja kthen shefi. a te vazhdoj me shefo-i thot polici i emocionuar; pse di me ; i thot shefi. po-ja kthen ai. po vazhdo ,ca pret tregoju shokve te mesojne dhe ata ndonje gje.. van,cup,derr,as-thot polici duke pare gjith krenari nga shoket e tij.

Postuar nga Ana datë 19 Janar 2004 - 22:03:

Nje tjeter.

Polici u fut ne provim fizike per diplome te shkolles se mesme.

Ne c'temperature vlon uji?-e pyeti profesori.

Ne 90 grade,- u pergjigj polici.

Jooo, -i tha profesori,- ne 100 grade.

Uuuuuuuu, po, me fal profesor, e ngaterrova me kendin e drejte..............

Postuar nga _mIzZzA_ datë 23 Janar 2004 - 02:00:

ahhahahah ju pelqeu kjo nese e kuptuat!!!!!!!!!!!!!!!
paçim do shkruaj me

Postuar nga _mIzZzA_ datë 01 Shkurt 2004 - 00:24:

so what no one got this joke?????????????
come on now people

Postuar nga ThE_MaStEr datë 01 Shkurt 2004 - 00:30:

hahahahah apo ti sa tema hap per te qeshur , pastaj budallai budalla do mbetet .

Ishte 1 here tullaci ,qorri,kakaci, dhe doraci
thote i pari tullaci;
Me ra 1 qime koke!!
ja ben qorri :
E pashe , e pashe !
Jaa ben pastaj doraci :
lere se po e marr vete !
Ja ben i fundit kakaci :
do rrish ti ore *******r se do te kepus 1 shqelm

Postuar nga _mIzZzA_ datë 01 Shkurt 2004 - 01:45:

hahahahahahahahahah po re pse si mendon ti

Postuar nga ThE_MaStEr datë 01 Shkurt 2004 - 02:24:

Tullacit qe thua ti i ra floku dhe qorri e pa edhe doraci e kapi me dore dhe kakaci i morri me shqelma ,,, kupton ti tani ca ndodh ne kete bote

Postuar nga _mIzZzA_ datë 01 Shkurt 2004 - 03:16:

ahhahahahhahahahah boobobobobob ca korrupsioni mooooooo
edhe un isha aq mbrapa
po cbehet keshtu????????
a ka ndo nje kurs per korrupsion te vete un mase behem me mir te kjo teme

Postuar nga ThE_MaStEr datë 01 Shkurt 2004 - 09:52:

Kshu eshte me njofje i jep edhe nje kafe dhe e gjen punen te bere ( ndonjehere duhet ti japesh edhe ndonje lek po nejse kjo ndodh ralle here )

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 01 Shkurt 2004 - 19:06:

i paske car temthin

Martohet nje prostitute edhe qe mos ta kuptonte burri qe ishte prostitute
dergon te motren ne dyqan per te blere boje te kuqe.
edhe vete e blen e motra po kishte ngatrruar ngjyren edhe e kishte mar blu.
--edhe kjo prostituta se pa.edhe ben sex ne darke ata, gje pa drita edhe e hodhi bojen te vendi kjo qe gjoja e kish per her te pare,
edhe kur pa instrumentin burri ne te nesermen e kishte ngjyr blu.
Edhe u shqetsua , edhe vete me nje here te i jati edhe e pyet,,,,,
-- baba mbreme bera sex per here te pare me nusen po na ai vendi si doli gjak i kuq po doli blu baba???
boooooooo bo i paske car temthin o lum madh !!!!!

Postuar nga _mIzZzA_ datë 01 Shkurt 2004 - 22:01:

ahhahahahah kota ishte e lezecme ajo

Nje fshatar, ne kohen e kaluar, vete te dentisti te nxjerre nje dhemballe. E merr ndihmesi dhe i nxjerr dy pernjeheresh. Fshatari zu te qahet, se i nxorri dhe nje dhemballe te mire, po ndihmesi i thote:
- Mos bej ze, se te del ustai e te kerkon te paguash per dy!

Postuar nga ThE_MaStEr datë 02 Shkurt 2004 - 02:27:

Kshu eshte kur se do ta bejen

Postuar nga anteli datë 03 Shkurt 2004 - 01:26:

Thumbs up

Miza je fantastike ne barsoleta degjoje nje nga une.
Nje fshatar vunta disa dte nga dhemballa por kishte frike dhe nuk shkonte ta hiqte tek dentisti se i ndodhte si ketij qe tregove tina.
I thote dikush se ishte nje samarxhi qe te nxirrte dhemballen pa e ndjere fare . Aq te lehte e kishte doren.. Bindet ky fshatari dhe shkon. Amund te ma nxjerresh dhemballen se kam nje jave pa gjum i thote samarexhiut Posi i thote ky Ulu. Dhe ulet ne nje stol. Ia lidh dhemballen me nje spango samarxhiu fashatrit dhe i thot . A te dhemb/ Jo i thote Fshatari. Samarxhiu e hedh spangon ne nje tra siper dhe e lidh te tendosur ne nje samar poshte .. Ate dhemb? Jo i thote Fshatari. Ok... Afrohet si me lezet Samarxhiu dh i fut fort nje gjelpere ne b.th Fshatarit. Ky ulerin dhe ngrihet nderkohe spangoja terhiqet dhe dhemballa doli. .. Ah doli tha Samargjiu a te dhembi??? Jo tha fshatari dhemballa nuk me dhembi por me dhembi ketej poshte ne ****.. 9nga dhimbja poshte dhimbja e dhemballes ishte eklipsuar) Ah tha Samarxhiu; I PASKA PATUR RRENJET SHUME TE THELLA DERI NE b.tH...... kESHTU IKU FSHATARI PA KUPTUAR SE çU BE DHE DUKE I NXJERRE NAMIN sAMARXHIUT SE ISHTE EKSPERT......

Po nuk qeshe te pakten mos qani.

Postuar nga ThE_MaStEr datë 03 Shkurt 2004 - 03:42:

RRenje te gjata paska pasur ai dhembi ,,, hahahah

Postuar nga _mIzZzA_ datë 04 Shkurt 2004 - 02:22:

ahhahahahahhahahahahhahahahahaha sa per te qeshur qe ishte

Nje avokat vdiq dhe shkoi ne parajse, por para se te kalonte deren i doli para Shen Pjetri dhe e pyeti: Cfare te mirash keni bere ju kur ishit gjalle qe doni te hyni ne parajse?
Avokati u mendua sa u mendua dhe i tha: Po ja para dy javesh une i dhashe 25 cent nje lypsi.
Shen Pjetri pyeti shen Gabrielin eshte e vertete kjo apo jo?
Shen Gabrieli pasi e verifikoi i tha po eshte e vertete.
Atehere shen Pjetri i thote avokatit: Kjo nuk mjafton cfare ke bere tjeter te mire?.
Avokati po mendohej akoma dhe me ne fund i thote: Po para dy vjetesh une i dhashe nje lypsi tjeter 25 cent.
Prape shen Pjetri pyet Gabrielin eshte e vertete apo jo. Shen Gabrieli e verifikoi dhe doli se ishte e vertete.
Atehere shen Pjetri pyet me ze te ulet Gabrielin cfare do bejme me kete?. Dhe Shen Gabrieli i thote: Ktheja mbrapsh ato 50 cent dhe dergoje ne ferr.

Postuar nga ThE_MaStEr datë 04 Shkurt 2004 - 04:06:

hahahahha nga i gjen mi nga i gjen

Postuar nga anteli datë 04 Shkurt 2004 - 06:06:

Miza !
Shume e bukur po pse me Avokat pse pse ????
Te lutem shume merr nje doktor nje inxhinier ,nje llogaritar nje bankier,por jo avokat i cili ne fund te fundit eshte per mbrojtje...
Kete e kam aq seriozisht sa .. ne fakt ne kete moment nuk e gjej dot por te lutem na trego pse me avokat???!!!!

Postuar nga ThE_MaStEr datë 06 Shkurt 2004 - 04:03:

MIzzzzzzzzaaaaaaaaaaaa ?????

ME duket se u merzit

Postuar nga anteli datë 06 Shkurt 2004 - 06:09:

Kush u merzit..........???????Une per vete qesha me lot por e thashe ashtu kot se do te shkonte me shume me bankier dhe isha ceçse kurioz pse me avokat

Postuar nga ThE_MaStEr datë 07 Shkurt 2004 - 23:46:

EEE ajo u merzittttt

Gjithsej 2 faqe: [1] 2 »
Trego 73 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.