Forumi Horizont | Gjithsej 2 faqe: [1] 2 » Trego 77 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të ndryshme (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=36)
-- A Keni Shtepi? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=11574)
A Keni Shtepi?
A KENI SHTEPI?
Here in West-Europe I don't have a house of my own,my parents bought it
But in Albania I've a 3-bedrooms house next to the house of my parents which was bought for me(by my father) with the intention of me living there when I'll marry.(of course IF I'll decide to live there otherwise it'll become just a holiday home for me)
Re: A Keni Shtepi?
Citim:
Po citoj ato që tha darke
A KENI SHTEPI?
JA KJO TJETRA.
SIMBAS TEJE KEMI SHTEPI?
CA FANTAZIE,,NEJSE NEJSE,,,NUK DIJE CFAR TEME TE HAPJE ,,,OK MBAROJ KY MUHABET,,,
KAM NJE HOTEL NE DURRES UNE,,NESE JE NE KERKIM STREHJE/SHTEPIA...PO TA JAP NJE DHOME...HAJDE E KE FALAS...
Citim:
A KENI SHTEPI?
Citim:
Po citoj ato që tha kristela
JA KJO TJETRA.
SIMBAS TEJE KEMI SHTEPI?
CA FANTAZIE,,NEJSE NEJSE,,,NUK DIJE CFAR TEME TE HAPJE ,,,OK MBAROJ KY MUHABET,,,
KAM NJE HOTEL NE DURRES UNE,,NESE JE NE KERKIM STREHJE/SHTEPIA...PO TA JAP NJE DHOME...HAJDE E KE FALAS...
Re: Re: A Keni Shtepi?
Citim:
Po citoj ato që tha myzeqari
Hahahaha Darke , Darke why u so interesting in things like that ? First the car and now the house
Next question propably will bee , Are we maried
p.s Moj Kristela , po jo kaq e eger moj vajze , mere pak me shtruar .
Citim:hahahahahaha I already did that question
Po citoj ato që tha myzeqari
Hahahaha Darke , Darke why u so interesting in things like that ? First the car and now the house![]()
Next question propably will bee , Are we maried![]()
Citim:
A KENI SHTEPI?
Poshte ures, e kam zon i vend ene sun e shloj.
Kjo eshte e imja me disa ndryshime te vogla , mua me kanaq dhe me tepron :p
p.s I'm maried by the way dear Darke:p
p.s Fotboll te pakten kjo aq sa di nuk e ka shtyre asnje lloj interesi ta mesoj
Ehe kam shtepi ....kam shtepi plot me ardhe me bujt i gjithe forumi i nxe ti ve si kapanon..........nuk keni kundershtime besoj femra dhe meshkuj ne nje dhome.........
Well, I'm one of the lucky guys I guess. Three apartments for the moment. One of those is rentable during the summer. Is anyone interested? MP me please
te plazhi............
I guess Im one of the lucky ones as well pasi shtepine e kam, dhe nuk e kam te prinderve, te hallos apo te gjitoneve por e kam timen personale and I take great prideness in this achievement.
Edhe une te miat i kam. Desha ta theksoj pasi mu duk sikur e kishe pak ironik mesazhin tend.
Dhe une jam krenar se me forcat e mia i kam blere. Une e di se sa mall duhej te hiqja Mire qe e kishte pompen te mire Inis Gjoni dhe e terhiqte shpejt....
Lordo me mua e kishe byrazer? Rri i qete sepse asnje grimce ironie nuk kisha ne postimin tim ne lidhje me ty.
keto rentable apt ne cfare vendi i ke?
Jo mer daj une jetoj ne burg , ate e kam shtepi, te hangme te pime dhe qira falas ...
Citim:
Po citoj ato që tha everlast
Jo mer daj une jetoj ne burg , ate e kam shtepi, te hangme te pime dhe qira falas ...
Citim:
Po citoj ato që tha everlast
football rrobat portokalli te burgut nuk kane xhepa
Citim:
Po citoj ato që tha Demokrate4ever
sa rehat.. vetem une mungoj aty..![]()
Citim:
Po citoj ato që tha football
Harrove internetin dhe chatin qe e ke falas, se demokraten e fute ne xhep![]()
Citim:
Po citoj ato që tha darma
football rrobat portokalli te burgut nuk kane xhepa![]()
Ja na e thuaj ti c'ngjyre i keni AZZURRROOO!!!!!!!!!!
Bardh e zi me viza Gjithsesi pa xhepa jane
Citim:
Ja na e thuaj ti c'ngjyre i keni AZZURRROOO!!!!!!!!!!
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha darma
Bardh e zi me vizaGjithsesi pa xhepa jane
![]()
Citim:
Harrove internetin dhe chatin qe e ke falas, se demokraten e fute ne xhep![]()
ca shtepie moj ca thoni ju ktu talleni apo si e keni hallin ????
Te miat personale ende jo,por nje pale ne tr(ku jetoj aktualisht) dhe ne vl ne qytetin e lindjes.
Po kam shtepin timen personale por nuk banoj ende,kam deshir te jetoj edhe disa vite me prinder pastaj.....hmmm
Nje rren - Po kam nje vile ne Himare
kiam edhe une nje kasollke..
kam edhe une nje kasollke ku ta fut kockenlol
Kam, kam .. nje ketu ne usa.. ( jo imja) e prinderve... nje ne Kote.. po prap e prinderve.. nje ne vl & 1 ne tr.. te dyja me qera.. pothuajse pothuajse jan te miat se meqe cun i vetem
Kota mir se erdhe serish.Me sa e bleni oil andej?
Citim:
Po citoj ato që tha GANGOO
Kota mir se erdhe serish.Me sa e bleni oil andej?
prinderit kane une kam lesht... dhe sme shkon mendja ta blej, le te ma blej burri kur te martohem.
Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
prinderit kane une kam lesht... dhe sme shkon mendja ta blej, le te ma blej burri kur te martohem.
Citim:
Po citoj ato që tha buzeqeshja
hahaahahhahaa dreqe sa materialiste qe je moj aman...te pakten mos u bej kaq haptas,por besoj se nje mashkull do te blunte jo nje shpi per ty po nje pallat te tere...
ps:sa per temen prinderit kan shpi ,un per vete ne emrin tim skam
hahahaahahha dreqe paskena mendime te kunderta ne ket drejtim....un them vetem te jete njeri i mire se pastaj shpine dhe pasurin e bejm bashke...
Une kam nje shtepi...te madhe...
eh shoke ..mund ti fus te gjithe gratis brenda, se ka per cati qiellin ...prandaj vraponi ore shoke ...
Citim:
Po citoj ato që tha leopardi
Une kam nje shtepi...te madhe...
eh shoke ..mund ti fus te gjithe gratis brenda, se ka per cati qiellin ...prandaj vraponi ore shoke ...
JO JETOJ NE PEME...
NE FAKT JO NUK KAM JETOJ ME PRINDERIT E MI
Citim:
A KENI SHTEPI?
Re: Re: A Keni Shtepi?
Citim:
Po citoj ato që tha roke
Shtepi nuk kam ketu ku jam,por kam krevat![]()
Jo nuk kam.
fle posht ures.
Citim:
Po citoj ato që tha puntori
Jo nuk kam.
fle posht ures.
Citim:
Po citoj ato që tha hebeja
hahahahah po internetin ku e ke kyqur
Une per vete kam..
i shita,dhe pastaj i futa tek
gjallica
kamberi
xhaferi
vefa
kam mbetur trok,edhe ne emigrim nuk na doli gje.,kemi mbetur me duart lart,,
as nuk martohemi dot,se thone qe nuk ke
shtepi
katandi
makina
rryma llagapi...ats
Gjithsej 2 faqe: [1] 2 » Trego 77 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.