Forumi Horizont | Gjithsej 2 faqe: [1] 2 » Trego 79 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Cfare mendim keni per kurvat? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18510)
Cfare mendim keni per kurvat?
Mendimi im eshte qe kurvat jane pjese e pashmangshme e shoqeris dhe sipas teoremes se Pitagores, i bie qe gjithmone kemi nje kurve midis nesh.
Nuk di si mund ta analizoj ket ceshtje me ne detaj por nqs kjo teme zgjatet me shume se 10 faqe, duhet me u mbyll.
Mendimi im, pasi e analizova çështjen katërcipërisht dhe i konsiderova të gjitha këndet e dukshme të fenomenit në mënyrë objektive, është qe një mënyrë e përshtatshme veprimi në lidhje me këtë çështje tejet delikate, është që këto kurvat e sipërpërmendura duhet ti kapësh nga flokët dhe tjua rrasësh karin në goje derisa ti dalin kokërdhokët e syve nga koka. Flm per vemendjen, ju uroj një vijim diskumimi të mbarë.
Re: Cfare mendim keni per kurvat?
Citim:
Po citoj ato që tha tpk
Mendimi im eshte qe kurvat jane pjese e pashmangshme e shoqeris dhe sipas teoremes se Pitagores, i bie qe gjithmone kemi nje kurve midis nesh.
Nuk di si mund ta analizoj ket ceshtje me ne detaj por nqs kjo teme zgjatet me shume se 10 faqe, duhet me u mbyll.
Jo jo une nuk e kisha muhabetin ne lidhje me shkencat politike. Vetem me ato shoqerore. Megjithate ti permende fatin e kurves.
Kjo eshte nje ide e mire pasi un duhet te marr gjithmon nji kurv me vete kur luj bixhoz ose kur shkoj n'Kazino.
Ose ose ... nqs kerkon nji kurv me te mir sesa kurva qe ke ... atehere e merr me vete ket kurven e vjeter qe te japi fat me gjet nji kurv me te mir.
Kjo shkon deri ne infinit deri sa ket gjet zotin dhe ai pastaj te thot qe ti je njeriu më me fat ne Univers dhe ky muhabet nuk kishte fare lidhje me kurven ose kurvat qe kisha mbajt afer per te me sjell deri ketu me taku zotin.
shif ca gjeta te forumi 1 teme pak a shume si kjo
http://www.forumihorizont.com/showt...?threadid=13452
ajo tema aty nuk esht hic pak a shum si kjo
Citim:
Po citoj ato që tha minor threat
ajo tema aty nuk esht hic pak a shum si kjo
sdi si me ta shpjegu...esht 1 si tip patate...sic e ke then edhe ti
po ti me ket pytje demek do me na len me kuptu se je ti ajo aty te avatari jot ?
Citim:
sdi si me ta shpjegu...esht 1 si tip patate...sic e ke then edhe ti
po ti me ket pytje demek do me na len me kuptu se je ti ajo aty te avatari jot ?
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
pak a shume
ku esht ai albumi i famshem fotografik i kti forumit
Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
He maj se ti je ma e mir, te pakten mos genje ktu![]()
Citim:
ku esht ai albumi i famshem fotografik i kti forumit
Citim:
Me myt modestia Floro
Ej po si kishit pi kafe pa muve iher turp sju vjen
me pak fjale, me shum links
Citim:
Ti su bane e gjall kshu qe morem nje vendim drastik...![]()
Citim:
me pak fjale, me shum links
Citim:Jo lelen e pyta per ty me tha qe si ke kthy pergjigje, ca te bej un?
me siguri Lela u tregu drastike me muve![]()
Citim:
Jo lelen e pyta per ty me tha qe si ke kthy pergjigje, ca te bej un?
Citim:
kam qene ne levizje shoku, mgjate ne TR jam dhe do jem deri per festa, po tju behet mbare e leme neser ose pasneser paguaj une qe te shlyej "fajin"![]()
Citim:
Un per momentin jam ne Lezh e skam komuniku me Lelen megjithate mund te bejm ndonje gje kyt jave![]()
Goxha mendime paska per kurvat ketu.
Viva le bagasce! e' che dio li benedica ...
Citim:
Po citoj ato që tha bruni22
Viva le bagasce! e' che dio li benedica ...![]()
Un mendoj qe kurvat gjithmon e kapin stilolapsin kur un e hedh ne toke.
Citim:hhahahahah vertet delikate e paske qeshtjen me kurvat hahahahahaha e fort kjo! Kurvave nuk kam mendim ndaj tyne se ato mendojn per ne boll mire.Kto kurvat e sotme jan pak te daluna prej zanatit se dikur nje kurve ka pas ma shume prezence ne publik,por tash jan ba kaq shume sa qe edhe lezetin ta dobsojn....tash edhe gruaja ne krevat nganjeher te duket si kurv prej lirshmerise qe seksit ju hoq tabuja.ban dashni e sex me gru krejt lirshem si me ken ne buze kanalit e jo ma ne krevat.....pra ska ma dallim kurv apo femer e paster.
Mendimi im, pasi e analizova çështjen katërcipërisht dhe i konsiderova të gjitha këndet e dukshme të fenomenit në mënyrë objektive, është qe një mënyrë e përshtatshme veprimi në lidhje me këtë çështje tejet delikate, është që këto kurvat e sipërpërmendura duhet ti kapësh nga flokët dhe tjua rrasësh karin në goje derisa ti dalin kokërdhokët e syve nga koka. Flm per vemendjen, ju uroj një vijim diskumimi të mbarë.
Kurvat kane nje simetrike simbiotike-kurvaret.
Pra pse te diskutohet per kurvat vetem?
shpresoj qe pa-anesia jote te mos kaloje e pavezhguar nga femrat e forumit
Te shkruj mos shkruj ... sma mban lol
Citim:
Po citoj ato që tha shelgu
Citim:
Po citoj ato që tha shelgu
Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner
Shelg, te deshperuarit vejne kesoj epitetesh-emrash-cilesime.
POR, Kur i kane afer, iu pelqen e, kur iu japin "duret" fillojne me epitete!![]()
Citim:
o vllai e mban mend gjyshen e komshijes si i thoshte mbeses .... behu zonje ne rruge dhe k*rve ne krevat
ma shpjego ca ka dash me thene?
Citim:
dmth ti po thu qe kurvat nuk egzistojne .............. ?
o vizionar cili esht perkufizimi i fjales "kurve" ?
Citim:
o vizionar cili esht perkufizimi i fjales "kurve" ?
po kur shkon ne amsterdam ti psh dhe ka i femer me bikini aty te 1 vitrine...qe t'ofron 1 gojore per 20 euro...ca e qun ti ket?
Citim:
esht e vertet...kjo gjyshja paska pas 1 barre mend...e ka dit qe nkrevat ju femrat duhet tjeni kurva 50 lekshe...
Citim:
...ca e qun ti ket?
Ky vizioneri qeka avokat.
Citim:
Ambulanca, ndihma e shpejte, Emergjence!
Citim:
...Po "Ti" qe shkove atje, si quhesh?
Citim:
po ate pjesen e zonjes di me e shpjegu ti?
Citim:
esht vet-shpjeguse
mos mfut mu ncirkun tuj te komfortit
ncuq ika naten
femerat e zgjuara ndryshe quhen dhe kurva, apo putana ( bazuar ne pikepamjen time si femer karshi femeres!)
Citim:
Po citoj ato që tha Ana1
femerat e zgjuara ndryshe quhen dhe kurva, apo putana ( bazuar ne pikepamjen time si femer karshi femeres!)
diksuh do e bej at pun mendoj une qefe qefe kjo dynja e smendoj sen jeta e zgjellur e tyre e gjitha good job vetem vazhdoni
Citim:
Shelg, te deshperuarit vejne kesoj epitetesh-emrash-cilesime.
POR, Kur i kane afer, iu pelqen e, kur iu japin "duret" fillojne me epitete!![]()
Citim:
o vllai e mban mend gjyshen e komshijes si i thoshte mbeses .... behu zonje ne rruge dhe k*rve ne krevat
ma shpjego ca ka dash me thene?
vetem po mendoja cilen femer se quajn meshkujt ton kurv kuroze
Gjithsej 2 faqe: [1] 2 » Trego 79 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.